Panáček v reality show

Česko Slovensko má talent 2011: Slušný start s několika talenty

6. Září 2011 | napsal(a): | reality show: ČeskoSlovensko má talent

[singlepic id=2345 w=420]

Do článku jsme doplnili domácí video malé Diany Kalash. Nyní je snad zřejmé, že v TV ta čistota nebyla zas tak přirozená nebo ne? Komentáře jsou tu pro vás.

Tak nám to zase začalo a po roce se opět scházíme u největší talentové show, jejíž druhé pokračování má na rozdíl od první řady výhodu v tom, že proti ní nepoběží žádná jiná podobná soutěž. První díl nám představil nejen porotu v staronovém složení a moderátorskou dvojici, jejíž složení naopak zůstalo nezměněné, ale i pestrou směsici soutěžících, mezi nimiž to několikrát zazářilo příslibem. Pojďme si tedy první díl probrat pěkně od začátku do konce a zhodnotit nejen soutěžící, ale i porotu a moderátory. Jste připraveni? Pokud ano, tak maratón článků o druhé řadě show Česko Slovensko má talent právě začíná.

Jako vůbec první soutěžící se na divadelních prknech objevila „magnetická žena“ Jiřina Zajíčková, která své vystoupení zjevně obšlehla od Magnetické lady z Talentmanie, ovšem na zábavnosti přidala hudebním podkresem, ke kterému ji posloužil slaďák Červenám dua Bartošová-Sepéši. Ovšem nejzábavnější na jejím vystoupení byla až druhá část, kdy vyzvala na pódium i Martina Dejdara a zatančila si s ním. Za sebe říkám, že jednou to pro pobavení bylo dobré, ale podruhé už bych toto číslo vidět nemusel.




Zklamáním pro mě bylo vystoupení skupiny Hradišťanka, od které jsem očekával, že jejich úprava Queenů bude alespoň trochu osobitá, ale ona to byla jen průměrná verze, jakou můžeme slyšet na ledajakém maturitním plese, takže tato dechová kapela po právu nepostoupila. Prvním číslem, které si vysloužilo standing ovations, bylo paso doble Milana Hradeckého a Davida Valčuhy, kteří porotu ještě před svým vystoupením ujistili, že partnery jsou pouze tanečními (čímž vyvrátili bulvární zvěsti o své homosexualitě). Zatančili výborně a Jaro Slavík u nich navíc ocenil, že přinášejí něco nového, co v našich konzervativních krajinách doposud nebylo k vidění. Já jsem na tom ale nic víc nového než spojení dvou mužů neviděl. První signální soustavu všech pánu (včetně Martina Dejdara) jistě potěšil dívčí kvartet Grupo Caliente, který předvedl horkokrevnou brazilskou sambu. Malí, ale šikovní instrumentalisté Rony Janeček a Patrik Žiga mají následovníka v malém bubeníkovi jménem Walter Protschka, který zabubnoval do podkresu megahitu Are You Gonna Go My Way od Lennyho Kravitze (který mimochodem zpívali i oba vítězové federálních SuperStar Martin Chodúr a Lukáš Adamec, což není až tak důležité, ale chci, aby bylo vidět, jaký mám postřeh). Kouzelnické duo Jiří Hadaš a Vendula Drábková předvedli, jak rychle se dokáží převlékat, a přestože jejich číslo nebylo nijak zvlášť originální, tak bylo velmi efektní. A mezi tanečními skupinami se nejvíce blýskla formace Czech Dis Out. Za vůbec nejlepší ze včerejšího dílu považuji metalovou kapelu Segment, která předvedla pořádný rockový nářez, který okořenila použitím houslí. Tady musím plně souhlasit s Jarem Slavíkem, že to bylo nejlepší hudební vystoupení, jaké jsme zatím v Talentu viděli a Segmenti dokonce překonali i mé loňské favority Mako!Mako. Myslím, že je semifinále (a finále) rozhodně nemůže minout.

Mezi vystupujícími se objevilo i několik známých tváří. Nejvíce z nich zazářil žonglér s diabolem Marek Slíž alias Slížo, kterého si můžeme pamatovat ze Slovensko má talent. Ač jsem si původně myslel, že už s ničím novým ve své disciplíně přijít nemůže, tak on mě přesvědčil o opaku, protože své vystoupení dokázal obohatit o spoustu nových prvků. Ze stejné soutěže si pozorní diváci mohou pamatovat i operního zpěváka Jozefa Danča, který vystupuje pod pseudonymem Oscar Danelli a před třemi lety byl jedním ze tří Jozefů, kteří ve Velkém třesku prohráli v rozstřelu s Henrietou Vrábelovou, která nakonec skončila třetí. Po včerejšku mu ale zřejmě nikdo neřekne jinak než „Pan Áno“, protože během svého proslovu použil slova „Ano“ minimálně stokrát (což mu porota i moderátoři počítali). To bylo však na jeho vystoupení nejzajímavější, protože jeho zpěv mi přišel spíše průměrný. Rovněž jsme se dočkali návratu „zelektrizovaných“ dětí Beethoven DC z loňského Talentu a ve dvojici žonglérů s hakisákem Footbag bylo možno zahlédnout i čtyřnásobného mistra světa v této disciplíně Jana Webera, kterého si pamatujeme z Talentmanie. Objevila se tu i semifinalistka první řady české SuperStar Silvie Lehnertová, která od té doby obrazila snad všechny castingy všech možných soutěží. Velké šance jí však nedávám, protože Silvie je sice slušná zpěvačka, ale zoufale postrádá charisma. A jako poslední věc ohledně známých tváří vám můžu prozradit, že mezi nimi mám už svoji favoritku, ale neprozradím kterou a ze které soutěže, protože včera ji ještě neukázali, ale myslím, že jakmile se tam objeví, tak všichni budete vědět, že je to ona (aspoň tedy ti, kteří mé články čtou pozorně od začátku mého působení na Panáčkovi).




Jako zlatý hřeb večera byla prezentována devítiletá zpěvačka z Armenie Dianka Kalashová, u níž jsem si před vystoupení nemohl nepoložit otázku, jestli to bude jen další „černá perla“, nebo se zjeví nová Bianca Ryan. Dianka nakonec byla někde mezi. Na svůj věk je bezpochyby velmi talentovaná a megaprovařenou The Power Of Love zazpívala i přes drobnou nejistotu na začátku výborně. Přesto se však nemohu zbavit pocitu, že u ní bylo použito důmyslné zařízení jménem autotune, které jejímu zpěvu napomohlo k dokonalosti. V hodnocení to porota taky trochu přehnala, protože Dianka rozhodně nebyla zas tak výjimečné zjevení jako Patrícia Janečková, která si jako jediná ze všech zpěvaček, co se v našich dvou krajinách v talentových show objevily, podobné hodnocení absolutně zasloužila. To však nic nemění na faktu, že Dianka talent opravdu má a navíc se mi líbí, jak ve svém věku působí vyrovnaně a vystupuje profesionálně, čímž mi připomněla Anabelku Patkolovou ze Slovensko má talent.

Diana Kalash bez autotune

Titulem exot dílu se může honosit Mirek Stuchlík, který si do divadla hlavně přišel pro autogramy všech tří porotců. Ti se mu nejdřív ochotně podepsali, ale poté, co odhalekal pár přisprostlých písní (čímž se evidentně inspiroval u Barbara Mamuta v nedávné druhé řadě Česko Slovenské SuperStar) a celé publikum ho vybučelo a postavilo se k němu zády, tak ho Lucie Bílá požádala, aby ji vrátil ten papír s autogramy, na němž ona škrtla srdíčko, které mu tam předtím udělala, a Jaro Slávik ten papírek roztrhal. V zákulisí pak Mirek na adresu poroty vysypal celou řadu nadávek, které byly ale naštěstí vypípány. Nejsem si tam úplně jist, jestli chování poroty bylo zcela na místě, přestože Mirek je exot pair excellence, tak roztrhání papírku s podpisy mi příliš profesionální nepřijde.

Jinak z poroty mě nejvíce potěšil Martin Dejdar, který zatím sice nevypustil z úst žádnou třeskutě vtipnou hlášku, ale působil velmi přirozeně, spontánně a uvolněně, což je věc, která mi u Jana Krause vloni opravdu chyběla (jeho příznivcům se omlouvám, ale já to prostě tak cítím). Zbytek poroty snad ani nemá cenu komentovat. Lucie Bílá je svým přechvalováním soutěžících už opravdu k smíchu a Jaro Slávik se včera ukázal jako totální pokrytec, když se navezl do SuperStar, přestože jeho agentura zastupuje některé finalisty. Navíc nadužívání věty „Najlepšie, čo som kdy v životě viděl“ mi už pořádně leze na nervy.

Naopak pokud někdo včera výrazně zabodoval, tak to byli moderátoři. Na Jakubovi Prachařovi je vidět, že zraje jako víno a zatímco vloni vedle Pyca působil jako jeho chudý příbuzný, tak letos se mu zdá být rovnocenným partnerem. Jediné, co bych mu vytknul, je to, jak svým řečněním přerušoval vystoupení imitátora Chrise Normana Marcela Szotáka, ale tahle výtka jde primárně na vrub štábu. A ty vysmáté vstupy moderátorů mi přivodily příjemné déja vu a vzpomínku na zlaté časy slovenské SuperStar, kdy Pyco ještě tvořil moderátorskou s geniální Adelou (po které se mi v těchto soutěžích opravdu stýská).

První díl tedy jako celek dopadl poměrně slušně. Objevilo se zde pár zajímavých talentů a i té zábavy jsme si užili celkem dost. Ostatně castingové díly byly silnou stránkou Talentu i vloni, tak doufejme, že letos se to po Velkém třesku nezkazí.

Videa ke shlédnutí

– Všechny epizody ke stažení

DJ Vlado

Zpěvácké a talentové soutěže sleduji od roku 2004, tedy především ty české a slovenské, ale pro zpestření rád nahlédnu i do zahraničí. V našich končinách je jen málokterý soutěžící, který by mému oku unikl a neutkvěl mi v paměti. Neskromně se tedy troufám označit za experta :-) Od roku 2010 jsem členem Panáčkovy rodiny a obšťastňuji vás svými rekapy :-) Kontakt na mou maličkost: djvlado@seznam.cz :-) Pokud byste si chtěli přečíst moje články i z jiných oblastí než o talent shows, tak máte možnost na mém blogu dj-vlados-world.webnode.cz :-)

ČeskoSlovensko má talent

Diskuze k článku

Počet komentářů: 109
1
koc
Reagovat

diky .. v nekerych castech je tvuj clanek o dost zajimavejsi nez casti Talentu

2
Bazinga
Reagovat

já asi nejsem ten správný divák. Přepnula jsem na to 3x.
Přepnutí první – kývající se paní s neuspořádaným spodním prádlem chtěla zřejmě dostát slovům písně a při Ivetčině „červenám“ si narvala žehličku na hruď…
Přepnutí druhé – nějaký, zřejmě mentálně postižený člověk, „zpíval“ něco o tom, že všichni chlastají…
Přepnutí třetí – asi po 10 minutách – A TEN CHLAP TAM FURT BYL !!!
Tak buď mám talent na přepínání v ty nejnevhodnější momenty, anebo nevím – na todle se fakt vydržíte dívat ? ;-)

3
dainio
Reagovat

Naprosto souhlasím s tím tvrzením o Lucce Bílé. Přijde mi velice neobjektivní. Všechno si bere osobně. Žije v kouzelném světě, kde není zlo, jenom to dobré. Hodně naivní osoba. Pořád jenom vychvaluje. Nemá žádný odstup ba nadhled. Vůbec mi včera nesedla. A Jaro mě včera zklamal těma všema „nej“. Největším průserem bylo přeškrtnutí srdíčka a následující roztržení autogramu. Už jen z principu, bych mu ty podpisy nechal…bože, co si tím jako dokázali. Nejlepší je Dejdar a oba moderátoři.

4
Monika
Reagovat

Bazinga: Myslim, ze budes mit opravdu talent na prepinani:-)). Magneticka lady byla i pro me priserna, na jejim vystoupeni jsem neshledala nic zabavneho, hudebni podkres naopak jeste tu hruzu posunul niz, pevne doufam, ze Velky tresk byl pro onu damu konecnou. Zpivajici cvok samozdrejme trapas, ktery byl zbytecne dlouhy a nudny s neprofesionalnim trhanim autogramu. Myslim, ze tohle gesto si mohl Slavik odpustit, i kdyz u nej me uz asi nic neprekvapi, ale Lucka prekvapila neprijemne. Pan Ano, opet nekonecne cekani na 150 ano si produkce mohla odpustit. I u nej bych byla pro stopku ve Velkem tresku, ale tusim, ze postoupi.

Prachare jsem v prvni rade vubec nemusela, byl celou dobu tak nevyrazny, ze jsem si jeho pusobeni v soutezi ani nevsimla. Vcera bylo zlepseni o sto stupnu a nebyt toho trapneho a pro me rozcilujiciho zvatlani pri vystoupeni Marcela tak bych nemela zadne pripominky.

Z poroty je pro me jediny prijatelny Dejdar, sice na nem bylo videt, ze to byla jeho premiera a spise naslouchal nez se vyjadroval. Presto si myslim, ze az se v castingovych kolech otrka, tak v semifinalovych kolech bude tahounem poroty.

5
Maxx
Reagovat

Lucka ale taková má být – ta hodná, která se bude soutěžících zastávat při hodnocení kolegů. Je to neuvěřitelně sympatická ženská, Prima může být ráda, že ji má.

6
Kapi
Reagovat

Ta digitalni uprava hlasu Diany byla priserna! ceho se jeste dockame v budoucnu?

7
Monika
Reagovat

5 – Proc by takova mela byt? Ja nechapu, proc kdykoliv jakakoliv zenska je v porote tak musi byt hodna…Jedina, ktera vybocovala z rady byla Adela Banasova. Prima samozdrejme je rada, ze ma Lucku v porote, ale hlavne kvuli reklame, jako porotkyne je uplne zbytecna z prumernosti ci nadprumernosti se snazi v divacich vzbudit pocit neceho vyjimecneho, uchvatneho u nas dosud neobjeveneho a letosni rocnik se zatim nese ve stejnem duchu.

8
rafles
Reagovat

Co mě ale nejvíc žralo, byl nekonečně dlouhý úvod pořadu slepený z ultrakrátkých mikroklipů (zlomky sekundy), což rve oči. Je to ovšem už dlouho moderní, tak co naděláme, že? Pokud se vlastní náplně týká, podstatné už zde bylo napsáno. Prachař se zlepšil (až na to neúnosné plkání při výstupu samorosta s kytarou), Bílá je ještě protivnější v projevu i nekritickém nadhodnocování a Slávík ještě unešenější z „unikátních“ výkonů. Malá Arménka doufám nepostoupí, stejně tak jako operní senior. Ovšem sympatie veřejnosti jsou nevyzpytatelné, tak uvidíme.

9
Viktorie
Reagovat

Já Lucinku nějak výrazně nemusím, přehnaně sluníčkový srdíčkový lidičci nejsou moje parketa, ale v porotě mi nějak nevadí, taky myslím, že její role je prostě být ta hodná ultrapozitivní (a v jejím případě jí) a zatím mi ten kapající med nevadí. Stejně tak nemám ráda Dejdara, ale včera mi (pro mě kupodivu) nijak výrazně nevadil, uvidíme co dál.

10
Viktorie
Reagovat

9 – kruci, zazvonil mi telefon a já pak zapomněla dopsat závorku.:-DD Chtěla jsem říct, že v jejím případě jí ta ultrapozitivnost asi moc problém nedělá.

11
rafles
Reagovat

Proč jsou lidi tak unešení z toho Pyca? Vedle Prachaře (vcelku nic moc) jakoby nebyl. Působil velmi fádním dojmem. Spousta lidí je taky pryč z paní Bílé, jak je přirozená, emotivní atd. Hloupost – silně přehrává a hodnotí příliš subjektivně. Kapitolou samou pro sebe jsou vystoupení malých dětí. Kdyby bylo po mém, nepouštěl bych do těchto klání děti po 10 roků věku. Malý bubeník se taky moc nevytáhl, ovšem postupuje věkem, jak jinak. Podobně jako malá Diana – podle Bílé přímo zázrak století. Skoro bych si tipnul, že si z ní ucvrkla.

12
Maxx
Reagovat

Tak podle Medialne.sk to na Slovensku taky nebylo s Talentem extra slavné. Porazil Wipeout (škoda, že ho Nova taky nevysílala v neděli a Prima by měla cestu volnou), ale Farma už ho porazila. Nemám tam ale zpoplatněný účet, abych si mohl přečíst přesná čísla (neviděl jsem ještě žádný web kromě porna, který by toto praktikoval), takže pokud to někdo bude mít, hoďte to sem pro srovnání. Dík

13
Maxx
Reagovat

Jinak s těmi porotci to je o vkusu. Mně se třeba opravdu minimálně líbil Dejdar a podle názorů tady je z porotců nejlepší. Já zas nedám dopustit na Lucku. Hlavní ale asi je, že v Talentu není porotce, který by neseděl nikomu, jako třeba loni Šeredová v té pošahané Mánii.

14
Mike
Reagovat

Teda ne že bych měl něco proti tomu, že většině lidí (diskuse v tomto a především minulém článku) přišlo včerejší ČSMT dobrý nebo aspoň docela dobrý. Jejich názor, fajn. Mě to přišlo skoro jako ztráta času.

Viděl jsem dvě čísla, který mě bavily: kouzelníci (ten trik jsem předtím neviděl) a kluci – čutálisti s míčkama, z kterých ukázali zatraceně málo. Žonglér určitě nebyl špatnej, ani ti dva kluci tanečníci, ale ty už jsou tak na hraně, neměli prostě žádnej drajv. A tím to končí. Zbytek byla nuda, šeď, nuda, trapnost a zase nuda. Totálně přeceněná rocková kapela (Jaro, pusťte si Votchi), choreografie všech tanečních vystoupení bez nápadu a unylá, autotune až to bolí, Queen na úrovni právě začínajícího školního sboru… No, to všechno by se dalo se skřípějícíma zubama přetrpět, kdyby to bylo prostřídáno aspoň trochu lepšími vystoupeními, bohužel bylo to prostřídáno blbečkem s autogramy a panem „Áno“. Bylo nutný ten papírek s podpisy roztrhat a nechat ho to vyžrat? Ano, bylo, a to přesto, že si z toho vyžrání nic nevzal. Bylo nutný se o to podělit s diváky? Ne, absolutně ne, nechtěl jsem vidět ani sekundu z jeho vystoupení, natož celou šaškárnu kolem. A zrovna tak jsem nechtěl vidět, kolikrát zazní „áno“. Chtěl jsem vidět, na co mě zval název pořadu. Tedy nepřepínal jsem jako Bazinga (dobrej nick) – kdybych měl lidoměr, tak to udělám – nicméně návštěvy ledničky a kuřárny se staly častějšími (obvykle jen o reklamě). Tenhle díl byl prostě přešlap, Primo a JOJko! Ještě jednou a… no, nebudu planě vyhrožovat, ale spokojenej teda nejsem.

Jo, a ještě bezzubka Smoukáč. On ten člověk zpíval docela příjemně, není to na talentovou show, ale vůbec by mi nevadilo ho slyšet znova. Přesto se ani náhodou nezlobím za Jakubovu improvizační parodii na všechny karetní písničky na světě, pro mě nejen výjimečně světlá chvilka, ale zároveň vrchol večera.

15
Petr
Reagovat

Maxx: oficiální dáta, pre Jojku výborné i na Joj i na Joj Plus!
20:15 – 22:15 ČSMT (TV JOJ): 33,7% (líder)
20:00 – 21:10 Farma finále I. (TV Markíza): 38,2%
21:10 – 22:20 Wipeout veľké finále (TV Markíza): 22,0% hanba :-)))
22:20 CSI Miami (TV JOJ): 23,6% (líder)
22:20 film (TV Markíza): pod 20%
22:20 – 23:00 ČSMT magazín (Pluska/TV JOJ Plus): 9,3%

16
murun
Reagovat

Začínám mít averzi na Bílou. Měla by se přestat chovat, jako že je celá ta show kvůli ní a pro ní a uvědomit si, že se na to taky možná někdo dívá a není zvědavej na ty její skřeky během vystoupení soutěžících.

Jinak porota obecně asi nemá (nebo dělá, že nemá) moc přehled o tom, co už proběhlo v zahraničí. Polovina vystoupení jsou více či méně zdařilý kopie a porota by je vesele posílala do Vegas, kde už to dávno viděli.

17
Kovy
Reagovat

Já zase musím říct,že mě Lucie Bílá jako porotkyně velmi vyhovuje v každé zahraniční verzi je nějaká ta hodná v Británii Amanda, včera mi nepřišlo ,že byla nějak extra hodná, jinak se mi líbí jak projevuje ty svoje emoce.;)

18
°_m-M-m_°
Reagovat

Jsem asi jeden z mála, komu se včera Jakubovo žvatlání do Marcelova vystoupení líbilo. :-) Ano, šlo to na vrub štábu, jak píše dýdžej (moderátoři po čas vystoupení zkoušejí dělat různé opičky, střihač to pak do sestřihu může nebo nemusí použít), ale tady to štáb použil chutně ulétle, s tím prostřihem na Jara při „jaro, léto, podzim, zima“, na Lucii a Martina při zmínce o své milé a svým mrtvým bráchovi, vůbec i celá ta improvizovaná variace na Balíček karet a všechny ty countryové kecy mi přišla povedená. Včetně chyb a nedokonalostí, včetně toho, že třeba k této písni se trošku hodila, i trošku nehodila, při těch záběrech na legračně chrčícího Marcela mi to přišlo tak komicky zoufalé, a nejvíc se mi líbila ta gradace, nenápadný úvod, kdy nejdřív Pyco předpokládal standardní výstup, potom jak Jakub nepřestával, se trošku stáhl, pak už na Jakuba jen zaraženě koukal, a ke konci, kdy Jakub filozoficky přešel až do vesmíru (proč bychom se netočili), se už hodně nechápavě šklebil. Taky i z jeho strany výborně zaimprovizovaný, disciplinovaný komický výstup. Já jsem se dlouho tak nezasmál.

Jinak ani Jarovo „to bylo nejlepší v historii“ mi tak nevadilo, protože on myslím pokaždé řekne něco trochu jiného (nejlepší taneční vystoupení, nejlepší hudební atd.), takže zatím to neztrácí váhu tak jako u Simona Cowella, který to „nejlepší“ a „nejhorší, co jsem kdy slyšel“ používal celé roky pořád dokola a beze změny. Čímž ale Jara nechci nějak obhajovat, tento baron Prášil česko-slovenského šoubyznysu je omylem poroty, stejně jako hýkající a pištící Lucie Bílá. U Martina Dejdara si počkám, jestli někdy vůbec něco řekne.

19
Jarmil
Reagovat

ten autotune jsem tam slysel taky!

20
Viktorie
Reagovat

Já si toho Prachaře budu muset pustit ještě jednou, bavila jsem se včera dokonale, ale nějak jsem ten balíčkový výstup nestíhala pobrat v celé jeho hloubce, šířce, výšce, délce….:-D (možná tím, jak sem se u toho řehtala.:-D )

21
JUDr. Marek Kalina
Reagovat

JEště pár postřehů:

1. DJ – mužští tanečníci nevyvrátili svou homosexualitu (to by ani nešlo), pouze řekli, že spolu tvoří jen taneční pár.

2. 3M – mně se taky Jakubova parodie do projevu toho strašného uspavače hadů moc líbila, považuji to za jeden z moderátorských vrcholů našich talentových show vůbec…

3. OPět musím zdůraznit své nadšení z rock-metlové kapely – taková souhra obsahu, formy, image, umění, bulvárnosti, atd. – na to přesně vždy každou show čekám – konečně jsem se dočkal.

4. Sližo – umí, ale mně je jako osoba něčím strašně nesympatický…

5. JInak děkuji za název té písničky od OB a Sépéšiho, už jsem se vrhl na youtube… :-)

6. Z poroty je mi nejsympatičzější Slávik, asi proto, že mi přijde povahou a názory velmi osobně blízký, mívám na věci skoro vždy stejný pohled jako on…

22
Radka
Reagovat

18 – Mně se Jakub taky líbil. Jinak by tam toho dědulu ani nedali, protože mi to jinak zajimavé nepřišlo. Se asi nechal inspirovat Fanánkovou tramvají:)
http://www.youtube.com/watch?v=_9CKy8_tjzc

23
Ivan
Reagovat

Videl jsem toho opravdu malo:
kousek tance tech nepartneru,
ANO,
nejaky cislo, co se tykalo Rhytmuse
zazracnou zpevacku na konec.

Zazracnou zpevacku bych ja behem prvnich 15 vterin asi zrusil, ale pripoustim, ze se dale zlepsila.
To vystoupeni se mi nelibilo, ale na postup to bylo.
Pani Bila me osobne v tomto poradu prijde uplne mimo (jako zpevacku ji mam rad). Ona neni programove kladna, ona je nekriticka – jak do pozitivna, tak do negativna.
Skoda, ze netusime, jake ma stab pozadavky na vystupovani poroty…

24
hasmen
Reagovat

To,co ty dvě hovada(ano,to je správné pojmenování) předvedla při tomto soutěžícím nemá obdoby a hošanům asi ta „sláva“ přerostla přes hlavu…
http://www.csmatalent.cz/video-cz/detail/marcel-szotak.html

25
Viktorie
Reagovat

hasmene, já bych z toho nevinila ty dvě hovada, jak říkáš. Ono je dost dobře možný, že moderátoři úplně stejně blbnou a šaškujou při každým soutěžícím a je už jen věcí režie, jestli se to pak objeví v televizi nebo ne. A tady si nakonec dost dobře pohrál i střihač, takže celý štáb byl srozuměný s tím, co dělají a proč to dělají. A mně osobně se to líbilo mnohem víc, než kdybych měla poslouchat toho imitátora Chrise Normana. Nic proti pánovi nemám, ale mně obecně v takovýchle soutěžích vadí imitátoři čehokoliv a kohokoliv. Ať zkusí něco po svým. A jestli ty pseudomoudra, co z Jakuba padaly, byla fakt improvizace, tak má můj respekt.

26
°_m-M-m_°
Reagovat

24, hasmen: To je hodně nepovedený pokus o internetový lynč. :-) Na uvedené stránce je minimálně polovina těch, kteří Jakubův karetně-tramvajový výstup velebí jako geniální a mimořádně vtipný. :-)

27
okkvp
Reagovat

Hlásím se k „Balíčkářům“, hlásila jsem se hrdě už včera, a budu se hlásit nejspíš i za několik měsíců – pro mně kouzelné až jsem přemýšlela, zda to napřed nenazkoušeli a následně nějak nesestřihli dohromady.
Bílá v porotě mně velmi baví – co říká totiž moc neposlouchám, ale pro mě jako pro babu, je velmi zábavné se dívat na její oblečky a účesy. Na rozdíl od hrůzné práce vizážistů Novy nedávno, jsou kreace na ní opravdu kreativní

28
JUDr. Marek Kalina
Reagovat

24 – no aspoň jsme /jedině proto/ u toho neusnuli…

29
Viktorie
Reagovat

28 – Ano, i tak se to dá říct.:-D

30
RAINMAN
Reagovat

Včerejší Talent se nedostal ani do TOP 10 pořadů Primy uplynulého týdne!

31
°_m-M-m_°
Reagovat

30: RAINMAN: To ale nemá co do činění s tím, jak se ten pořad povedl. Lidi neví, jaký bude první díl, dokud jej neuvidí. Až uvidí první díl, pak se budou rozhodovat, jestli se budou dívat i na další. Takže blbému pořadu může prvotní špatná sledovanost klesat, dobrému může prvotní špatná sledovanost stoupat. Když se jeho věhlas rozšíří. Musí se ale o něm lidé dozvědět. Což je u Primy ten problém. Spousta lidí ani neví, že nějaký Talent včera začal. Prostě zapli jako vždycky Novu. Která navíc vysílala žhavě zánovní film populárního režiséra. Takže stejně jako loni (u Novy i Primy) nemá smysl dělat jakékoli závěry ze sledovanosti prvního dílu.

32
Milena
Reagovat

Tak jsem si myslela, že se poučí z loňských chyb, ale ne a ne! Arogantní žvanil Slavík, který buď uráží anebo stále stejnými slovy přehání a vychvaluje.Bílá se svými nepřiměřenými reakcemi.Dejdar se mi zdá nejobjektivnější a nejnormálnější. Moderátoři se mi líbí. Ze soutěžících mne nejvíce zaujal Segment, šlapalo jim to po všech stránkách. Vás skutečně ta Dianka tak nadchla? Mně se to zdálo tak nějak nedětské a násilné. Kdepak mrazení -to bylo loni při zpěvu Vanesky a Patricie, tam to plynulo tak nějak lehce. Bojím se vytváření naprosto zbytečných přechvalovaných nových Zázrivých a Haškových, takové té nějaké falše, která je tam díky Slavíkovi.

33
°_m-M-m_°
Reagovat

32, Milena: To má dvě roviny. Je pravda, že Prima se z loňska nepoučila. Ale to už je její třetí šance. Ona se z loňska nepoučila ani loni. Loni po castinzích šel celý pořad, jeho úroveň, a tím pádem i sledovanost, do háje. Spousta lidí psala proč, Prima to nepochybně dobře věděla, mohli si to všude přečíst tisíckrát, dokonce na to i opakovaně naráželi v přímém přenosu. Přesto v tom nadále pokračovali, tvrdohlavě a neměnně až do úplného závěru celé loňské série. To je známka velké natvrdlosti. No a když věděli, že manipulace a faleš je to, co pohřbilo nejen loňský ročník, ale nikdy žádné show nepomohlo (vzpomeňme, jak tím zkazili a u diváků navždy odepsali i VyVolené, koneckonců vzpomeňme, jak tím nedávno Nova pohřbila druhou Česko Slovenskou SuperStar), zkrátka když celé roky vidí, že čím víc se snaží s pořadem manipulovat, tím víc jim to dávají diváci v ohlasech i sledovanost sežrat, tak udělají co? Zase manipulují. Ona totiž ta manipulace je pro ně už droga. Která jim vymlela úsudek. Jednak jsou lidsky zkažení, jednak jsou prostě hloupí.

Druhá rovina je, že prostě celý Got Talent je show, která všude na světě balancuje na hranici falešného kýče, a manipulace s divákem je jejím typickým aspektem. Zbožňovaná průměrná zpěvačka Susan Boyle je vrchním symbolem nejen soutěže Got Talent, ale i marketingové masáže a toho, jakou senzaci u tupého stáda udělá cílená televizní manipulace.

Člověk si z toho pořadu prostě musí vyzobat to dobré.

34
Lenka
Reagovat

Tak už je to tady zase!!! :-((( Myslela jsem, že se tady aspoň jediná soutěž a diskuze obejde bez připitomělého Kaliny, ale on už zase zapleveluje diskuzii tady. A takové to dřív bylo fórum, kde se povídalo fakt o hudbě. Kalino, jdi to prznit jinam! Kdo je zvědavý pořád na Tvé opěpování buzíčků v soutěžích? Jdi si ukazovat svou neukojenost jinam!!! Plno lidí Tě tu má dost!

35
Maxx
Reagovat

°_m-M-m_°: Takhle to už ale nefunguje, rozdíly ve sledovanosti mezi Primou a Novou jsou stále menší a lidi si už mnohem více vybírají, na co se budou dívat. Svádět to na Nova efekt už moc nejde, Prima když chce tak umí zabodovat, stejně jako Nova umí propadnout. Prima si s Talentem udělala svůj běžnej průměr kolem 18% a to je zajímá. Nova nasadila kalibr (i když ten film je blbost) a Češi podle očekávání volili ho. Nova tak sledovanost vyhrála, ale Prima si udržela svoje čísla i proti této konkurenci a mají příslib nárůstu proti mnohem méně sledovanějším Soukromým pastem. A věř, že Češi moc dobře vědí, že startoval Talent. Loni se držel přes září a říjen na číslech, která jsou pro Primu zázrak, takže lidi u nás vědí, o co jde a jestli to chtějí sledovat nebo ne. Ne že by neměli tušení, že něco takového poběží. Jenom prostě více lidí zvolilo radši Trošku, to je celé. To, že Talent není v top 10 Primy není žádné překvapení, když se tam dostanou 7x zprávy, které mají nějak přes milión a pak Ano, šéfe atd. Nova má taky v žebříčku vždycky jen zprávy. Chápu, že se zastáváte Talentu, protože by si zasloužil větší sledovanost (třeba tu co měl na Slovensku), ale na to, jak tu jsou konzervativní a zastaralí diváci, lačnící po Bohdalových a Švorcových, to pro Primu vypadá ještě hodně dobře. Bohužel nejsme národ milovníků reality show, bohužel.

36
Karel
Reagovat

Naprostý propadák. Porota, která urážela soutěžící, když někdo nemá talent, jde to říct i slušně a né urážet, jednička v tomto byl Slavík. L. Bílá a to její „americké“ juchání , stále se chtěla zviditelňovat, prostě hrůza.

37
Monika
Reagovat

Ja jsem zvedava na sledovanost Primy v pristim tydnu, Nova totiz nasazuje dost tezky kalibr Soukrome pasti, jeden z nesledovanejsich a zaroven nejuspesnejsich projektu. Priznam se, ze nejsem uplne fanda Novy, ale Soukrome pasti se vazne vydarili, sama za sebe nejsem moc rada, ze ve stejnou dobu pobezi oba programy. Jiste budu se divat na Primu a pasti si pustim z archivu, ale ne kazdy divak udela to same…Vubec bych se nedivila kdyby Nova se Soukromymi pastemi Primu prevalcovala, a to doslova.

38
Tonda
Reagovat

Podle mého názoru předvela největší talent porota, když téměř na všechny soutěžící koukala jak na obrázek a vyvalovala oči jako kdyby před ní vystupovaly nějaké nadpřirozené bytosti. S tímhle divením by možná vyhráli i v Las Vegas.

39
Jackolo
Reagovat

37: Já si myslím, že to samé, co teď se už opakovat nebude. Soukromé pasti jsou sice mimořádně podařené, ale Doktor od jezera hrochů jel na Troška efektu. Zdeňka Trošku a jeho filmy Češi prostě milují. Neustále reprízované Kameňáky a Slunce, seno… mívají pořád čísla, na která se nevyškrábou ani hollywoodské velkofilmy. Jak začnou Soukromé pasti, sledovanost Talentu se vylepší hlavně u mladých diváků. Ale zase bych to neviděl o moc. Tak kolem 900 000.

40
anja
Reagovat

mě nejvíc v poslední době zdrtilo, že Slávika oblíkají v Nosferatu – http://nosferatu.cz/ – je to můj oblíbený stylshop a ke Slávikovi se imho ty hadry nehodí, v neděli v tv od nich předvedl pár kousků, vypadají na něm prapodivně, moje milé Nosferatu, cos mi to udělalo!!! ale k věci:

Slávikovo neustálé „vy jste talent, to musí vidět Las Vegas“ bylo otravné, u Lucky jsem si všimla jak má nechutně tlusté kotníky, takže moje antipatie k dvoutřetině poroty přetrvávají, Dejdar je v pohodě, nebude s ním sice taková sranda jak s Krausem, ale budiž

na Pyca i na Prachaře jsem se těšila, Pyco dobrý, ale Prachař mě otrávil dozelena tím svým proslovem při vystoupení Marcela Szotáka, raději než stupidní, nudné a dlouhé Prachařovy kecy o ničem bych si poslechla tohoto starého rockera, chvílema se mi zdálo, že i Pycovi bylo za Prachaře trapně

když tak pročítám v rychlosti DJ Vladův rekap, můžu se s Vladem celkem shodnout, nejlepší byli Segment, nicméně housle jako hlavní nástroj v takové muzice není nic zvláštního jak to tvrdil Slávik, bo Slávik rozumí rocku a metalu jako kozel petrželi

41
Monika
Reagovat

39 : Ano, Troskovi filmy jsou velice popularni a stale reprizovane s vysokou sledovanosti. Nicmene nemyslim si, ze Doktor jel na Troska efektu, mnoho lidi ani nevi, ze to je Troskuv film navic jeho popularita zustava daleko za trilogiemi…Ja si naopak myslim, ze Soukrome pasti jeste sledovanost Novy zvysi a dostanou prednost pred Talentem, a to zejmena u skupiny zralejsich zen, ktera tvori v celkovem souctu nejpocetnejsi skupinu divaku u TV prijimacu.

42
anja
Reagovat

ještě aby nedošlo k mýlce – kluci ze Segmentu nejlepší v tom smyslu, že nejlepší pro tuto talentovou taškařici, vystoupení měli vystavěné skvěle, výbornou image, efektní vyladěné oblečky, docela fajn jim to i hrálo, ovšem jejich zpěvák má na můj vkus dost slabý hlas a vůbec bych Segment na nějaké extra finále neviděla

43
anja
Reagovat

41 Monika, mne jako zralou /ehm přezrálou :)/ ženu nechávají Soukromé pasti v klidu, viděla jsem první sérii. Beztak to bude Nova milionkrát reprízovat, ale Kajinka si ujít nenechám :)

44
Viktorie
Reagovat

Já myslím, že i kdyby lidi nevěděli, že Hroší doktor je Troška (což je možný, třeba já se třeba dozvídám teď:-D), tak je dost známý, že je to Švandrlík, takže ono to tak nějak vyjde nastejno, jestli Troškaefekt nebo Švandrlíkefekt. :-)

45
Jana
Reagovat

34 – milá Lenko, diskuzi tu prasíš jen ty, ty primitivko. Nechápu, co tu máš co koho sprostě urážet. A divím se, že Ti to tu nenapsalo víc lidí…

46
Viktorie
Reagovat

45 – Jani, ostatní asi vyznávají zásadu Nekrmte trolly a prdí na to.:-D Koneckonců nic Lence nebrání nějaký to téma o hidbě začít, žejo.

47
RAINMAN
Reagovat

Masochisté nebo milovníci nudy – přepněte na Primu! :-D

48
Jana
Reagovat

46 – na tom asi něco bude, povedlo se jí mě vytočit. Nemám ráda agresivní a hloupé příspěvku co uražejí ostatní. Nereagovat je asi dobré, ale pak si taková důra myslí, že s ní každý souhlasí a je na koni…

49
Kamča
Reagovat

47 – Rainmane, Tvůj 1. příspěvek jsem přešla v klidu, ale musím napsat, že si tu vyléváš vztek jen kvůli tomu, že Šéfku přesunuli do nočních hodin, a tím pádem Tě vidělo méně diváků. To byl opravdu špatný tah (pořad špatný nebyl), ale ČSMT 2 není vůbec nudný pořad a jen masochisté na něj určitě nekoukají. To, že sledovanost nebyla nic moc, to Prima ovlivnit nemohla. Je úplně jedno, zda lidé měli talent nebo ne, bylo to úžasné, mělo to spád, super pořad. Doktora od jezera hrochů jsem viděla na DVD a můžu říct, že takovou hovadinu můžu vidět jednou a nikdy víc.

50
RAINMAN
Reagovat

Ale vždyť ČSMT také přesunuli do pozdních hodin. Ještě to běží!

51
Kamča
Reagovat

50 – nedělej si prdel (díky Tobě jsem vulgární), určitě víš, že je to opáčko atd. Jinak jsem zapomněla napsat, že jistě většina lidí si po shlédnutí Dr. od hippotamů také řekla, že to byla hovadina, ale byli zvědaví jako tehdy já. Dejme tomu, že to vidělo v kinech cca milión diváků a jelikož náš Kocourkov má něco přes 10 mil. obyvatel, tak byl předpoklad, že další jsou na to také zvědavi a nejsou ochotní platit DVD anebo nevědí, jak si to už dávno stáhnout zadara. No nic, jdu spát, ráno brzy vstávám. Ty určitě také.

52
RAINMAN
Reagovat

ČSMT dělá úplně stejný tým jako Šéfku… takže je znám osobně… a můžu potvrdit, že jsou to profesionálové každým coulem, kteří pracují s obrovským nasazením. Jo i Lukáš Franta se tam motá.

53
Jackolo
Reagovat

Tady je další rekap prvního dílu Talentu. Můžete porovnat :-)

gorilla.cz/article/10559-esko-slovensko-m-talent-2-jakub-8222usina-pracha-a-pyco-8222hlusina8220-to-zabili.html

54
dainio
Reagovat

Jak jsem již psal, tak 1.díl „Talentu“ se mi líbil. Jenom, kdyby tam pořád neječela ta Lucka a nepřeháněla to s těmi blbými kecy. Nejvíc mě naštvala, když řekla, že má velkou úctu ke „slavíkům“. Jak může mít někdo úctu k takovému ocenění, které se rok co rok stává nechutnou fraškou a patosem, kdy to vyhrávají pořád stejní lidé až do skončení jejich existence. Nemluvě o různých machinacích. Paní Bílá, strčte si ty svoje slavíky někam ! Váš dekolt taky nikoho nezajímá a vaše kecy už vůbec ne ! Jaro mě zklamal tím roztrháním toho autogramu. Nevím, proč to udělal. Člověk jeho kalibru by měl mít přece nějaký nadhled, ne ? Dejdar je v pohodě.

Rivalita Novy a Primy:

– vkus diváků ČR je natolik debilní a kreténský, že vždycky Nova bude jejich 1. — ať už vysílají stále ty stejná hovna jako Ordinace, Ulice, Troškovy sračky, televizní noviny tvářící se jako americké, ohrané tváře apod.

– ČS má talent 2 má velký potenciál, ale Prima ho dost pohřbývá…a to těmi blbými prostřihy a zbytečnými předěli…plusem je, že je to zkrátka trademark a určitý brand…tak doufám, že v neděli Prima rozdrtí Novu…a že se ji bude dařit s pořady jako Ano, šéfe či nějakými filmovými hity

55
Belisana
Reagovat

mozna by bylo uplne nejlepsi, kdyby se ty televize rozdrtily navzajem a prislo neco jineho, s necim, na co se da i divat :-)

56
Michal V.
Reagovat

Alternativy jsou… u nas napriklad nekolik poslednich tydnu vyhrava CT 2 s bydlenim milionaru a tentokrat opet vyhralo.
Navic ty capkovi kapsy na CT 1 (kdyby u nas nevyhrali milionari) by nemuseli byt spatny. Capka ja docela muzu (nevim ovsem jak dopadlo nove zpracovani)

57
Anna
Reagovat

Tak myslím si, že Česko Slovensko má talent 2011 může klidně skončit.. Talent jsme našli a tím je Diana Kalash !!! Nejvíc jí to přeji, zasloužila by si to :) Držím jí moc palce a ať se dostane, co nejdál :) A pokud by náhodou vypadla, tak ať hlavně nepřestane zpívat!!! ÚŽASNÁÁ!!

58
Viktorie
Reagovat

Teda ne že by Dianka nebyla talentovaná šikovná holčička, ale s takovýmahle závěrama, jakože to už může skončit, si já teda počkám až po všech kolech.:-)

59
JUDr. Marek Kalina
Reagovat

To Belisana: Ahoj soukmenovkyně!!! :-) To jsem rád, že jsi tu!! :-) Schválně, zda se letos shodneme taky. Mě naproszo uchvátili Segment – taková kombinace umění, resp. obsahu a dokonalé formy, umění i bulvárnosti – po něčem takovém jiý mnoho let volám, jsem nadšený. oslouchám to (a dívám se… :-) ) stále znou a znovu. Dobré dále Passo doble, Sližo, hakisák duo, kouzelníci A SKVĚLÁ dIANKA… Co TY?

60
Belisana
Reagovat

nazdarek Kalino, rovnez te rada vidim
hele nevim… ja zatim vubec nemam co rict, videla jsem to ted poprve a vazne nevim :-) v tuhle chvili si vubec nejsem jista, jestli chci nejaky dil jeste videt
tanecnici… kdyby u toho aspon byla nejaka hudba, ktera te nuti vrtet zadkem na zidli…
ja jsem se treba nevzpamatovala jeste z ty pani, co na ni drzely ty premety, a ktera postoupila…PROC?
me asi unika smysl toho vseho
to maji byt pak jakoze cisla do zabavniho prumyslu? Ja si sama sebe neumim predstavit, jak si jdu koupit listek na neco, kde vystoupi kluci s hakisakem, Slizo, kouzelnik… ja jsem nikdy nechodila rada do cirkusu
ja proste nevim, jsem z toho strasne zaražená

61
Belisana
Reagovat

kapela asi dobry, holcicka… asi taky… pisou tu o nejakym Auto tune… to ja neposoudim, nepoznam to, ja si jen rikam, jestli neni moc mala… ty detsky hvezdy pak vetsinou zapadnou… netvrdim, ze to bude jeji pripad, nejsem vestec
ja proste nevim :-DDD

62
RAINMAN
Reagovat

Talent měl sledovanost 181 000 diváků.

63
Bazinga
Reagovat

62 – to by mě zajímalo, co ty zbývající 2 baby z klaky „pro pána Jána“ dělaly… ;-)

64
Ivan
Reagovat

Priznani : i me se libilo „kartove moderovani“.
Zpivajici holcicka nakonec nezpivala spatne, ale celkovy projev byl vyumelkovany a nadrilovany.
Segment jsem videl az v nejakem opakovani vcera a musim povedet, ze to bylo opravdu koukatelne. Pro me nejslabsim clankem zpev frontmana. Ale celkove opravdu zazitek, tipuji, ze maji za sebou dost koncertu.

65
Lukáš Franta
Reagovat

Rainman – a jsme se všichni divili, že jsi nedorazil na Velký třesk:-D Nějak měkneš:-)

66
koc
Reagovat

hmm tak Diana v domacim videu mensi zklamani .. :(
nejak to nemuze udejchat devce .. ale treba do toho doroste

67
cedarin
Reagovat

Zdravím všechny známé: Monika, JUDr., Bel a ostatní a samozřejmě DJ.
Tak nejlepší u mě zatím moderátoři, líbili se mi už loni. Lucka v porotě mi ani trochu nevadí, beru jí takovou a přiznám se, že jí mám nekriticky rád. Slávik mě občas dojal a některé jeho hodnocení mi přišlo dost nevkusné. Dejdara normálně nemusím a zatím s enic nezměnilo.
Myslím, že přijdou ještě daleko lepší vystoupení, podle mého jsme vítěze zatím neviděli. Segment, paso doble, Slížo a Footbag dobrý. K předvádění talentu dětí obecně ani trochu nemusím.
Jo, a improvizace Davida Prachaře byla pro mě výborná.

68
JUDr. Marek Kalina
Reagovat

67 – buď pozdraven, cedarine… Co si myslíš o Segmentu, vážně jsme už viděli propracovanější show při zachování umělecké hodnoty?

69
cedarin
Reagovat

68 – zdar Marku, kluci mě dost bavili. Image, rockový nářez a housle – výborná kombinace. Navíc je to baví, podle mého neřeší kraviny a prostě jedou. Má to koule a podávají to stylem: take it or leave it. Toť můj dojem.
Odpověď na Tvou otázku: pokud ano tak už je to tak dlouho, že bych se musel zamyslet a to tak že zhluboka.

70
Piha
Reagovat

67-Jakuba Prachaře,drahý!:-))))

71
cedarin
Reagovat

70 – jo, jsem zase za blba, díky :-))

72
Belisana
Reagovat

ha Piha, Cedarin
jen zdravim :-) ja nic nevim :-D

73
Piha
Reagovat

71-nejsi,muži můj skoro vlastní!:-))))
Já taky jen zdravím,viděla jsem to jen po očku..:/

74
cedarin
Reagovat

72, 73 – no myslím, že na jednom bychom se mohli shodnout: žehličková lady je prostě tragédie a její postup si neumím vůbec vysvětlit, její vystoupení bych nazval zbytečné a blbé

75
Belisana
Reagovat

Cedarine to urcite
to je zatim jedine, co jsem schopna s jistotou rici
ten Segment… ten se mi v zasade taky libil nejvic, ale mela jsem u toho neodbytny pocit, ze by to chtelo s tema houslema jine aranze
deti tak maly v shw me taky nenaplnuji zadnym zvlastnim nadsenim
a to je fakt vse, co vim
ja se snad na to zacnu divat kvuli vam :-DDD

76
Viktorie
Reagovat

70 – Taky mohl říct Ilji, žejo.:-D

77
Belisana
Reagovat

a samozrejme nesmim zapomenoout na koce a jeho hlasky, cimz taky zdravim

78
Monika
Reagovat

Ahoj cedarine, rada te tu opet vidim. Doufam, ze dorazi i ostatni vcetne rejpala. Jinak nic vic nemam, dlouhe a cetne komentare jsem si tentokrat zakazala :-))

79
cedarin
Reagovat

75 Bel – určitě se na to dívej, ať máme o čem rozumovat
76 – no, to jsem mohl :DDDD
78 – a já bych se klidně do dlouhých komentářů pustil :-))

80
Belisana
Reagovat

cedarine, to je jako ciste soutez o to, kdo bude „odhlasovan“ jako talent, a ten dostane penize, nebo tu jde o neco ji neho? opet jsem ted videla historicky prvni dil neceho takoveho

81
JUDr. Marek Kalina
Reagovat

Smysl vystoupení Železná lady vidím – připomněla krásný polozapomenutý duet IB a Sepéšiho – už jsem si to párkrát dal na youtube… Tak nějak naivně krásné… :-)

82
JUDr. Marek Kalina
Reagovat

…btw., ahoj Piho! :-) To jsem ráth, že vidím staré (služebně, nikoli věkem) známé… :-)))

83
cedarin
Reagovat

Bel, jde o to vydělat prachy na reality show – to v prvé řadě. Odhlasovaný vítěz pak dostane šek na 100 jurášů a bude mít nasmlouvaná vystoupení v Las Vegas. A v neposlední řadě se pak všichni zatetelíme blahem, jak jsme ale šikovný a talentovaný národ

84
Belisana
Reagovat

Cedarine OK

85
GUCCI
Reagovat

Vite co ja Vam vsem reknu.. Prestante kecat, jen umite zavidet lidem. Hnusna Ceska povaha.. Jak se rika, Ceska klasika. Hezky Cesky..

86
RAINMAN
Reagovat

65: Věděl jsem, že to bude během soboty a neděle v Národním muzeu, ale nechtělo se mi. Spíš mě mrzí, že jsem se nedokopal ani k jedné účasti v show Ano, šéfe! v rámci zátěžových testů daných restaurací.

87
Belisana
Reagovat

85 ke kecani to tady je urceno, a co jako by mohl a hlavne komu kdo zavidet? :-)

88
GUCCI
Reagovat

Ano, je videt, jak kazdyho pomluvate. Asi se nudite co? Nic jineho nemate na starosti a sedite tam mijete kazdemu kosti)))

89
cedarin
Reagovat

85 s tebou taky bude prča

90
GUCCI
Reagovat

Zadna prca, prestante byt trapni. Co se tyka ty holky z Armenie, je moc sikovna a je talent..

91
cedarin
Reagovat

Bel, tak co tomu říkáš? Já se bavím. Mravnost nadevše!

92
pimpa
Reagovat

Ahoj, jen vás pozdravím, zatím se nepřidám, v neděli u mě vyhrál Poslední mohykán a z kusých útržků, které jsem zhlédla, vidím, že jsem o nic moc nepřišla. Holčička mi přišla falešná jak pětka a vůbec – nesnáším dětičky v soutěžích, je to jen citový vydírání, viz posledně tříletá Lianka. Grrrr….

93
cedarin
Reagovat

Jé ahoj pimpo. Souhlas, dětičky v talentových soutěžích nebrat. Jdu do peří, dobrou!

94
pimpa
Reagovat

Ahoj cedárku, jdu též! Dobrou!

95
RAINMAN
Reagovat

86: Poslední šance: Plzeň

97
llll
Reagovat

Judře, co říkáš na tenhle klip ? :)
http://www.youtube.com/watch?v=M7NhgSnc6XI

98
skyp
Reagovat

Taky vás štve to přebírání „úspěchů“ z jiných soutěží Got Talent? Když jsem viděl vloni Zázrivýho, jak se snaží být slovenský Paul Potts, tak jsem nemoh. A letos ten quick change act byl asi tak dvakrát pomalejší a upachtěnější, než když byl v America Got Talent a Australia Got Talent.

99
RAINMAN
Reagovat

Opět další cross-promo na Primě. Tento pátek bude u Krause Prachař.

Reagovat

Rainmane (99), tebe ta Prima asi hodně žere, což? :)

101
Gabri
Reagovat

V Loňském roce jsem tento pořad sledovala s radostí.Bohužel letos již u prvního dílu jsem byla odrazena…V některých názorech jsem se tu už našla.Bílá skutečně vidí jen všechno růžově.Je jako malá naivní holčička..Všechno šíleně přehání a strašně to prožívá.V jejím věku?Chová se jak holka co leze do puberty.Ale vrcholem všeho pro mě bylo jak to tomu hlupáčkovi „natřeli“stěma podpisama.To byla teda síla.Že mu to roztrhali si jako dokázali co?Každému normálnímu člověku bylo hned jasné že ten kluk je totální debil.Ne že by se o to stažil nebo by chtěl zapůsobit.Prostě mu holt inteligence nebyla dopřána a to že mu Slávik roztrhal ty podpisi si jako dokázal co?že to natřel blbečkovi?Možná mu to zvedlo sebevědomí že má na to setřít takovýho troubu.Ještě ten jeho vítězný výraz u tohol.Budiž.Vtom případě u mě ale klesl na stejnou uroveň.

102
JUDr. Marek Kalina
Reagovat

97 – upřímně, moc nelíbí…

103
dainio
Reagovat

Gabri: Naprostý souhlas

104
Belisana
Reagovat

no tak Marku ja mam pro tebe neco, co se ti libit urcite bude :-)

the trash can

this is great, I just wrote two
poems I didn’t like.

there is a trash can on this
computer.
I just moved the poems
over
and dropped them into
the trash can.

they’re gone forever, no
paper, no sound, no
fury, no placenta
and then
just a clean screen
awaits you.

it’s always better
to reject yourself before
the editors do.

especially on a rainy
night like this with
bad music on the radio.

and now–
I know what you’re
thinking:
maybe he should have
trashed this
misbegotten one
also.

ha, ha, ha,
ha.

ODPADKOVY KOŠ

to je super, pravě sem
sesmolil dvě basničky
co se mi nelibi.

tadyk ten muj kompjutr ma
taky odpadkovy koš.
basničky
přešibuju
ke košu
a mrd
tam s něma.

a su v piči, na furt,
bez šustěni, bez
nasrani, bez placenty,
a obrazovka
čeka čista.

dycky je lepši
poslat se do řytě sam
a nečekat na šefredaktora.

zvlaště jak venku šlampě
a v radiu hrajum
na chuja.

no a teraz –
teraz mi je jasne co
si mysliš:
kurva čemu on
nevytěpe
aji tadyk teho
něpodara.

ha, ha, ha,
ha.

Bukowski ve sveraznem prekladu od Hyska, jinak skveleho prekladatele :-D

105
Belisana
Reagovat

talent to je, akorat nesoutezi :-)))

106
draga
Reagovat

Nemám nic proti dětem a jejich talentu ale to co předvedla porota při vystoupení Dianky??? Mi přijdou jak z jiné planety…jako chválit holčičku je pěkné, ale že by to byl takový talent?

107
Piha
Reagovat

Tak jsem to dneska stihla v repríze,musím říct,že mě zaujali jen ti dva tancující chlapi,Slížo,Czech Dis Out a Segment,z Dianky až tak unesená nejsem,výšky má pěkné,ale dole se mi zdála falešná.

108
monika
Reagovat

no mně se moc líbi dianka kalash protože moc krásně spíva ale nejpknější je EWA FARNA

109
Helča
Reagovat

Nevím, proč jsou všichni tak nadšený z Evy Burešové. Což o to, ječení je to bezchybné, ale to je tak vše ! Studená jak psí čenich, ječí, ječí, ječí, bez jediného gramu citu !!! Asi ještě nikdy nezjistila, že je ke zpívání taky potřebné srdce. Často se i lecjaká chybička ve zpívání odpustí, ale když “ to “ má srdce, tak to u lidí vítězí ! Možná se u Dianky nějaká chyba najde, ale za její srdíčko ve hlase doufám a moc si to přeju, aby to všecno vyhrála. Má 9-leté hlasivky, plíce, minimální hlasové školení. Dovedete si představit, jak bude zpívat v 25-ti ? Já se a to moc těším. Kdo se mnou ?

Přidat komentář