Panáček v reality show

Česko Slovensko má talent 2: Staň se čtvrtým porotcem!

16. Červen 2011 | napsal(a): | reality show: ČeskoSlovensko má talent

[singlepic id=1827 w=420]
Televízia JOJ a Prima prichádzajú s novou upútavkou, ktorá tentokrát vyzýva divákov, aby sa prišli pozrieť na nakrúcanie divadelných epizód. Od 5. do 13. červenca/júla (okrem 9. červenca/júla) sa v Mahenovom divadle v Brne predstavia najrôznorodejšie talenty, ktoré zabojujú o semifinálovú miestenku. O ich postupe môžete rozhodnúť aj vy, stačí sa prihlásiť a dať trojici porotcov v zložení Lucka Bílá, Martin Dejdar a Jaro Slávik najavo názor publika.

Bloky divadelných kôl sú rozdelené do dvoch blokov, prvý blok začína o 12:00, druhý bok o 17:30 (spolu 16 blokov). Je vidieť, že televízie naozaj tentokrát stavajú na úspechoch divadelných kôl z minulého roka. Tento rok však pražskí a bratislavskí diváci budú ochudobnení o divadelné kolá, všetky totiž budú natáčané v Brne, aby si užili talentovú atmosféru aj diváci na Slovensku, tak priame prenosy sa sťahujú z Brna do Bratislavy.




Stačí vyplniť formulár na webe. Každý záujemca získa automaticky 2 vstupenky. Okrem talentov Jojka s Primou sľubujú aj zaujímavé ceny pre divákov (minulý rok sa rozdávali mobilné telefóny).

Dnes obe televízie spustili aj novú upgradovanú verziu webu k talentu csmatalent.tv

Nová upútavka, ktorá dnes začne rotovať v televízií

Elko

Reality show = pre niekoho odpad, pre niekoho zábava. Panáček patrí medzi najlepšie portály, ktoré informujú o reality show. Vďaka Panáčkovi som spoznal mnohých ľudí, s ktorými som zostal v kontakte doteraz... a aj preto mám rád Panáčka ;-)

ČeskoSlovensko má talent

Diskuze k článku

Počet komentářů: 15
1
Milda
Reagovat

Paráda, uz se těším, vloni to byl v
Praze zážitek, tak snad i letos Brno :)

2
Pattrick
Reagovat

Proč jenom v Brně?? V praze to nebude :(

3
Radek aka SUNicko
Reagovat

A přišla mně tiskovka, že DaeMen konečně o víkendu letí do Las Vegas :)

4
martin
Reagovat

Bude casting i v Praze ?

5
koc
Reagovat

4 – uz je davno po nich .. ale pokud myslis zda bude v Praze divadlo tak to ja nevim :(

6
martin
Reagovat

Myslím divadlo

7
Elko
Reagovat

Martin: divadlo bude len v Brne, viac tu: http://www.csmatalent.cz/prihlaska-cz.html

8
Pattrick
Reagovat

Jsem fakt nasr.. já jsem tak chtěl do Prahy, tohle je podpásovka

9
Ondra L.
Reagovat

Ono je to celkem logické. Ušetří celkem hodně nákladů. Vyjde je levněji dopravit účinkující do Brna než všechny věci z divadla do divadla :-)

10
Maxx
Reagovat

Taky mě štvou, chtěl jsem do Prahy do divadla :( Ale je zase pravda, že tak jako při fotbale, tak i tady bude platit, že Moraváci udělají mnohem lepší atmosféru než chladní Češi.

11
ličartovska anna
Reagovat

dobry den dnes 8.7 2011 jsme šli s detma na československo ma talent stali jsme pred narodnim divadlem meli jsme rigistrovany listky jenže nas dovnitr nepustili jelikož jsme romove . lidi tam poušteli jen romove sstali pred divadlem kdyz jsme se jich ptali proč tam nesmime mi tak se snama otom nechteli bavit. tohle se nas dotklo nelibi se nam tohle jejich chovani .je zde rasismus .jsme take lide tak snami maji jednat jak s ostatnimi tohle budem resit

12
jano safar
Reagovat

Vážená paní z romské komunity,byl jsem na natáčení v narodním divadle v Brně,česko slovensko hledá talent,Měli jste tam své zástupce,spívali(vřeštěli) ale protože byli romové,postoupili,měli tam také své příznivce,celý balkon.Hadejte co se odehrálo,po odchodu z balkonu,jak jsem byl svědkem a informoval mi postižený,který byl s
největší pravděpodobností okraden o mobilní telefon.Seděl mezi vašimi spoluobčany.Divíte se pak?

13
koc
Reagovat

12 – ukazal sem tasm nejaky talent ? .. nejaka zajimava osobka nebo cinnost ?

14
Radka
Reagovat

No ja byla na natačeni v pátek a byl tam prakticky talent za talentem… Ale bodovali u mě teda hlavně cizinci. Objevili se tam dva poláci, jeden tančil a druhý „žongloval“ se skleněnými koulemi a to bylo fakt neskutečné. Už se teším až to uvidím v televizi zblízka. A asi nejlepší bylo vystoupení japonce s mečem, který poslepu osekával okurky na různých částech těla (vzal si k sobě i Slavika a Dejdara). No a objevila se tam i jedna kuriozni situace, protože přišla starší paní celá v černém v klobouku a zpívala nějakou německou písničku a fakt příšerně. Ale publikum začlo tak „ironicky“ šílet a tleska, že ji nakonec porota pustila dál… Jinak Dejdar je skvělý, myslím že Krause perfektně nahradil. Dává hlášku za hláškou a samozřejmě byl i Bart:)

15
koc
Reagovat

14 – diky za info ;-)
PS : pro dalsi ucastniky nataceni .. klidne muzete naznacit zda se muzeme tesit na talenty i z jinych dnu

Přidat komentář