Panáček v reality show

Československo má talent 2011: porotu opustí Kraus, kdo jej nahradí?

23. Duben 2011 | napsal(a): | reality show: ČeskoSlovensko má talent

Jak se již včera objevilo v komentářích na Panáčkovi v reality show, v druhém ročníku Česko Slovensko má talent, který za pár dní začíná castingová kola a bude se vysílat na podzim 2011, bude porota v jiném složení. Všechny informace, včetně dnešního Blesku napovídají, že porotu opustí Jan Kraus. Důvodem je dle bulváru vysoký honorář (4 miliony korun) a také snaha dostat to týmu tvůrců jednu osobu, která s ním pracuje na Show Jana Krause.

Své tipy, kdo by Jana Krause mohl v porotě nahradit a adekvátně zastoupit, můžete psát do komentářů pod článkem.

Související články

– Kraus chtěl za Talent 4 miliony! Bude bez něj / Blesk.cz

SUNíčko

Ten, který kolem roku 2005 měl trochu více času a tak ho napadlo, že spustit si bložínek o reality show, které tehdy začaly vtrhávat do českých i slovenských televizí, bude dobré na ukrácení času. Dopadlo to, jak vidíte. Panáček v reality show žije dodnes, když už to rozhodně není one man show, ale výtvor mnoha autorů, bez kterých by to skutečně nešlo. Chcete mě kontaktovat? Pak sunicko[at]centrum[dot]cz Díky.

ČeskoSlovensko má talent

Diskuze k článku

Počet komentářů: 30
1
koc
Reagovat

u minuleho clanku sem napsal ne koho i predstavuji ale kdo by se tam hodil .. dneska to vylepsim
partnerka si na polozenou otazku odpovedela bez premysleni – Marek Eben (nevim zda neni moc jemny)
kdyz sem si podobnou otazku polozil i ja tak po dlouhem zvazovani a vyrazovani jmen rikam – Budař

2
Scalex
Reagovat

Mně by se líbíla porota Petr Čtvrtníček – Oto Klempíř – Eva Decastelo.

3
Mates
Reagovat

Nora Mojsejová ! :D:D:D

4
°_m-M-m_°
Reagovat

Pro mě by byla jednoznačná volba č. 1 Ján Ďurovčík. Umí kompetentně posoudit tanec, zpěv i další disciplíny, kromě toho se jak v Let’s Dance na Markíze, tak v Robinovi Hoodovi na Primě (i když ten pořad sám o sobě moc povedený nebyl) ukázal jako dost možná nejlepší a nejzábavnější česko-slovenský porotce současnosti. Už v první sérii mě hodně mrzelo, že se tam nakonec neobjevil, i když ho údajně kontaktovaly obě soupeřící televize (proto to prý odmítl).

Reagovat

koci, Erben fakt ne :) Oto Klempíř mnohem lepší volba, chce to někoho kdo se nebojí říkat věci na plno a zároveň být vtipný.

6
Kamča
Reagovat

Také by se mi tam líbil Karel Šíp

7
koc
Reagovat

5 – no ja si taky myslim ze by se tam nehodil ale docela sem byl prekvapen z rychle odpovedi
slovenskou scenu neznam a tak nevim zda nedoplnit nekym z SK ..

8
Kovy
Reagovat

Z těch Vašich komentářů jsem usoudil ,že nejlepší náhrada by byl Ján Durovčík..;)

9
Honzad
Reagovat

Jediné pozitivní na této zprávě je to, že bude aspoň nějaká změna. Jinak Krausova absence mě mrzí nejvíc, Bílou a hlavně Slávika bych oželel mnohem raději.
Jinak, když se tu zmiňují jména, mně by rozhodně nevadil Michal Horáček, v Superstar mě neskutečně bavil :) Ale to se mnou asi moc lidí souhlasit nebude…

10
°_m-M-m_°
Reagovat

9, Honzad: Horáček by ještě ušel, i když by byl možná příliš rozvláčný (což, jak jsem vyrozuměl, byl i důvod, proč už ho dál nechtěli). Ale rozhodně je škoda, že z té původní trojice mizí zrovna Kraus, protože i když ve finálových kolech měl k soudnosti taky hodně daleko, přece jenom aspoň trocha toho vtipu mu zůstala. Jaro Slávik se ale může pochlubit jedině titulem nejhorší porotce v historii českých a slovenských talentových show, který uzmul po dlouhých pěti letech své kolegyni šéfce hudebního vydavatelství Lence Slané z první slovenské SuperStar. Ta taky, stejně jako hluchý Slávik, nerozuměla vůbec ničemu (a taky, stejně jako Slávik, se špatně maskovanými povšechnými bláboly marně snažila předstírat, že ví, o čem mluví) a při své permanentní chvále si nevšimla ani toho, když ve finále vítězce vypadla půlka písně, čehož si dokonce všiml i druhý hluchý porotce vedle ní sedící (pro nějž to byla první věc, které si za celou soutěž všimnul, jelikož to už bylo tak moc, že si toho opravdu nešlo nevšimnout), ale přece jenom takovou ostudu, jakou si utrhl Slávik svým celým vystupováním v první sérii, svým legendárním „čekal jsem hodně, dostal jsem mnohem víc“ na fatální výbuch Mariána Zázrivého, kterému aplaudoval vestoje, a mnoha dalšími perlami, a ještě návdavkem těmi kecy kolem toho a ješitným urážením diváků, kterým se to nelíbilo (aby nakonec, na závěr finálového dílu, poté, co všechny pourážel, jen tak bez omluvy přiznal, že se mýlil) , to už asi nikdo nikdy nepřekoná.

11
Honzad
Reagovat

10: Nezbývá než souhlasit. První slovenskou Superstar jsem nesledoval, ale Slávik byl opravdu hvězdička :) Pravda, Horáčkova rozvláčnost a dlouhé monology byly někdy až moc přehnané, přesto jsem si vždycky jeho hodnocení vážil. Navíc, potěšil už jenom tím, jak podporoval Bendeho jako svého černého koně, zatímco Osvaldová ho tenkrát pravidelně odstřelovala.

Reagovat

A mě teď napadl dobrý kandidát, Lou Fanánek :)

13
Scalex
Reagovat

Nad Fanánkem jsem se taky zamýšlel, ale hledal jsem lidi, kteří se umějí bleskurychle vyžvejknout. Fanánek je inteligentní a vtipný, ale myslím si, že etalonem pohotové výřečnosti není. Ze stejného důvodu by byl nepoužitelný třeba i můj veleoblíbenec Ivo Šmoldas.

14
Boban
Reagovat

hlasuji pro: Nora Mojsejová

Reagovat

Boban, čili Blesk z poloviny napsal jasnou pravdu a jak to bylo s penězi, je už vlastně jedno.

17
Honzad
Reagovat

Je tedy asi jasné, že Simona Matásková na Talentu dělat nebude.

18
Josef
Reagovat

mohl by to být Martin Dejdar, který se ted rozhádal s Novou a připravuje pro ČT a Primu dva projekty. To by byla kvalitní náhrada ta Jana Krause. Martin Dejdar by měl moderovat i show Arena národů (protože moderoval i Hry bez hranic). A když ne Dejdar, tak Richard Nedvěd. Vždyt Slávik v Talentu prohlásil, že Jan Kraus ma konkurenci – Nedvěda !!!

19
Elko
Reagovat

Martin Dejdar by bolo dobrá voľba si myslím, lebo je dosť obľúbený u vás, ale aj u nás.

20
drak
Reagovat

Mě napadl jenom Kocián :-)

Reagovat

Tak Ďurovčík nebo Klepl nebo i ten Dejdar by asi nebyli špatní ;-) Jinak mě Slávik nějak extra nevadil… V divadlech byl super a při přenosech byli naprd všichni tři… Tak hlavně že Pyco a Prachař se nevymění ;-)
Drak: Bože, Kociána už nikde nechci vidět…

22
Verunka
Reagovat

mě by se tam líbila Marta Jandová je to strašně dobrá porotkyně mi slim že sní by tam bylo dobry jako v jiných soutěžích byla moc dobrá tak proto by to měla bít paní Marta Jandová

23
jana
Reagovat

palo habera

24
Frantiska
Reagovat

skoda Jana Krausa… bol ozaj dobry…. uz urcite nepride???? momentalne si na jeho miesto neviem nikoho predstavit….

25
atojv
Reagovat

RYTMUSE

26
dada
Reagovat

Já bych tam docela uvítala Martu Jandovou a opět Lucku Bílou

27
Cygnus
Reagovat

Marta Jandová by byla určitě fajn. Dost dobře si ji tam dovedu představit. Dejdar by asi nebyl špatný. Proti Slávikovi jsem neměl nic předtím a nemam proti němu nic ani nyní. Co si tak pamatuju z jeho soudů, tak jsem s ním vesměs souhlasil. Lucie Bílá mi přišla v porotě jako taky příjemné zpestření. Na druhou stranu si myslím že jedno pěvecké zastoupení v porotě bohatě stačí. producent, zpěvačka a komik bylo vcelku rozumné složení pro projekt jako je ČS má Talent. Tak uvidíme

28
bla bla
Reagovat

Bude tam jaro slavik , lucka bila , a martin dejdar :P

29
bla bla
Reagovat

Tohle Martin Dejdar (46) ve chvíli, kdy podepsal smlouvu na porotcování show Česko Slovensko má talent, netušil. Díky soutěži se mu poštěstilo to, co málokomu na světě. Měl možnost držet v ruce prsa vážící téměř deset kilo. Umožnila mu to produkce, která pozvala na natáčení americkou showmanku Busty Heart. Ta má prsa neskutečné velikosti 46 H!

http://www.super.cz/3239-to-musite-videt-martin-dejdar-si-potezkal-giganticka-desetikilova-prsa.html

30
monika
Reagovat

no já si myslím žě ewa farna ta se tam rozhodně hodí

Přidat komentář