Panáček v reality show

VyVolení 3: Druhá Dovolba začíná dnes o půlnoci – Gorilla.cz

2. Říjen 2007 | napsal(a): | reality show: VyVolení

Do Vily míří nový adept na jedenáctimilionovou výhru. Ani VyVolení ovšem netuší, že druhá Dovolba začne již dnes o půlnoci, kdy do Vily přijdou tři soutěžící, kteří se chtějí stát dalším VyVoleným. Všechny už známe z předchozích hlavních Voleb. Jsou to Georgina, Tamara a Robin.

Po středečním ranním budíčku budou VyVolení vyzváni, aby přišli do Zpovědnice a vyhodnotili chování všech tří hostů ve Vile. Tím si sami zvolí svého dalšího soupeře. „VyVolení zřejmě budou tušit, že se jedná o nového soutěžícího, ale stoprocentně jisti si nebudou. Bude zajímavé sledovat jejich reakce. Ještě v noci totiž hosté Vilu opustí. Po večerní rekapitulaci se vrátí do Vily vítěz,“ upřesnil tiskový mluvčí televize Prima Ladislav Pavlík. pokračování na Gorilla.cz

SUNíčko

Ten, který kolem roku 2005 měl trochu více času a tak ho napadlo, že spustit si bložínek o reality show, které tehdy začaly vtrhávat do českých i slovenských televizí, bude dobré na ukrácení času. Dopadlo to, jak vidíte. Panáček v reality show žije dodnes, když už to rozhodně není one man show, ale výtvor mnoha autorů, bez kterých by to skutečně nešlo. Chcete mě kontaktovat? Pak sunicko[at]centrum[dot]cz Díky.

VyVolení

Diskuze k článku

Počet komentářů: 0
U tohoto článku zatím není ani jeden komentář.

K tomuto článku nelze přidávat komentáře. Díky za pochopení!