Panáček v reality show

Zúčtování VV3: René stanování ustála, do Duelu jde Růžena

25. Září 2007 | napsal(a): | reality show: VyVolení

Palcovaná Růžena Tak to, co si mnozí ani nedokázali představit, se stalo skutečností. Jasný favorit mnoha fan webů o VyVolených 3 a jiných médií – hasička René Zúčtování překvapivě ustála a to polehávání několik dní po zemi ji mělo za zlé i na můj vkus překvapivě málo lidí.

René s Lindou a Růženou měli do posledního palce stejný počet tří kousků, aby posledním palcem rozhodl Dominik, který ho dal Růženě. Ta zatím nepochybně, pokud se nestane nic zásadního, ve čtvrtek sáhne po René, což je velmi těžká soupeřka. Do tohoto týdne asi většině diváků lezla na nervy, ale její hasičský kousek, to je asi zatím to nejlepší, co nám třetí řada VyVolených přinesla a proto by byla škoda jí poslat domů. Kdy už se domů pošle např. šedá myš David? Nancy už se vybarvuje a Ivaně straním, neb je pěkná a z Mohelnice k tomu :)

Ohrožte svůj život, podívejte se jak zpívají VyVolení 3 – uvnitř článku video ke stažení. Kdo přežije, nechť pro zbabělce okomentuje. Děkujeme :)

Tábor končí, jde se zpět do vily

Na úvod dnešního přenosu se VyVolení po třech dnech strávených díky hasící akci René pod širým nebem, vrátili zpět do vily. A jak ukázaly některé dnešní reportáže, tak to opravdu nebyla tak vážná situace, jak se mohla z médií (díky TV Prima, díky bulváre, pak abych zodpovídal všetečné dotazy kolegyň ohledně hasičáků :) zdát a byla to spíše fraška. Zastával bych podobný názor jako Ivana, že ten doktor nebyl doktor, i když ty stavy, které ve VyVolených vyvolal hasící prášek byly opravdu zábavné – výpadky mozku u většiny z nich, hlavně Marcela si ho nejspíše šňupla pořádnou dávku :)) Její hlášku je třeba zaznamenat.

Na mozek to nepůsobí? Mě to možná zasáhlo trochu mozek.

Zbytek rekapitulace byl v podstatě nepodstatný a ani rozepře Juli vs Nancy, který měl velkou chuť s ní dokončit včerejší noční debatu, nikam nevedla a divák se ponejvíce dozvěděl, že si Juli o Nancy myslí, že je sobec a nezapojí se do srandy. Hm, to je možná pravda, ale co s tím. Z Nancy se díky tomu kašpar nestane.

Dodám, že sestřihy pro VyVolené z jejich života byly zábavné a tak se těším na videa.

Kdo komu dal palec

Veronika – Růžena
Juli – Iva
Nancy – René
David – Linda
Marcela – René
Růžena – René
Ivana – Linda
Linda – Ivana
René – Růžena
Radim – Růžena
Milan – Linda
Dominik – Růžena

Ze života VyVolených 3 ke stažení

Karaoke horror show – (720×576 DivX 40.7 MB)
http://rapidshare.com/files/58254154/vv3_25_09_2007-Karaoke.rar
http://leteckaposta.cz/357950857

Aféra s hasičákem – (540×432 DivX 33.1 MB)
http://leteckaposta.cz/494930093

Palcování – (540×432 DivX 65.6 MB)
http://leteckaposta.cz/696880341

SUNíčko

Ten, který kolem roku 2005 měl trochu více času a tak ho napadlo, že spustit si bložínek o reality show, které tehdy začaly vtrhávat do českých i slovenských televizí, bude dobré na ukrácení času. Dopadlo to, jak vidíte. Panáček v reality show žije dodnes, když už to rozhodně není one man show, ale výtvor mnoha autorů, bez kterých by to skutečně nešlo. Chcete mě kontaktovat? Pak sunicko[at]centrum[dot]cz Díky.

VyVolení

Diskuze k článku

Počet komentářů: 23
1
jj
Reagovat

Já myslím, že Růža sáhne po Lindě – takový nevycválaný fracek, vůči Růženě si dost dovolila. Tedy Růža taky exceluje ve vulgarismech, ale od té Lindy to je takové „zlejší a zákeřnější“.

Reagovat

jj, dle mě Linda byla rozpálená (celkově dnešní zdůvodňovací řeči si zaslouží video :) především díky tomu, že před ní šla Ivana, která jí dala palec a to se nedělá :)

3
RadstaR
Reagovat

Ok video bude, ale nekdy behem dne :)

4
jj
Reagovat

Já nemyslím, že by se Linda chovala blbě pouze dnes při zdůvodňovací řeči – to mě ani tak moc nebralo, byla nějaká rozrušená. Já myslím kolikrát se s Růženou hádala a byla na ní taky sprostá, křičela docela hustě i na Dominika. Prostě ta její póza tvrďačky mi moc nesedí a skoro se vsadím, že si ji Růžena vezme do duelu.

5
Kikuk
Reagovat

Ahoj,
chtěl bych se zeptat, jestli nemáte pls. někdo v pc nahrané video celého dnešního rekapu, nějak jsem to prošvihl a docela rád bych se juknul, hlavně palcování a to stěhování do Vily. A jestli by to bylo možné (klidně v nějaké minimální kvalitě) poslat buď na leteckou poštu nebo Rapidshere (opravdu stačí bitrate cca kolem 500 kb – velikost celého přenostu by pak měla být snad i kolem 100 mb maximálně..)
Děkuju moc
S pozdravem K.

6
deexie
Reagovat

me teda linda neni sympaticka ani nahodou, dost si fandi, je to muj kandidat na vyhazov. Zatim to vypada ze si Ruza vezme Dominika, aspon co jsem tak vycetla z reakci jinde, na NS jsem nekoukala. Vzit si Rene by byla skoda, ona i Ruzena jsou hodne videt, jsou prubojny a byla by skoda o jednu z nich prijit:) Ruza by si mohla vzit i Julinka, toho by ale mozna udrzely hlasy 15letych pubertacek,protoze Julinek je prece desne krasnej!:)jinak mi neprijde ze by byl nejak oblibenej.. ja doufam v Ruza x Linda a Ruzu zpet:)

7
RadstaR
Reagovat

Ja treba Linde fandim, prave proto ze je takova razna, ale pritom zas nerve kazdou chvilku jako Ruza. Nicmene dneska u me Linda trosku stratila a zacala se me dost libit Marcelka :)

Kikuk : Sice rekap mam, ale nemam cas na prevod celeho rekapu do videa a nekam to nahravat. Nicmene palcovani urcite behem dne do clanku doplnim.

8
Lukáš Franta
Reagovat

SUNICKO – Ivana že je pěkná?:-)

9
RadstaR
Reagovat

Lukáš Franta : Kdyz se nalici, tak jo. Jinak je pravda, ze treba poranu bych se ji docela leknul :)

10
RadstaR
Reagovat

Prihodil jsem video „Afera s hasicakem“, obzvlaste dobre jsou reakce Marcelky a Ivany na doktora.

11
ivik
Reagovat

Ale jaké to zanechalo zdravotní problémy na chudaku Julim. Byl zralý na hospitalizaci. Jediný, kdo má nějaké problémy, asi smrtelnou nemoc na 7 ( rymička) :) Je mi ho líto.

Reagovat

Lukáš Franta, ano, z mého pohledu je Ivana pěkná, má zajímavý obličej, není to prvoplánová kráska jako Veronika, která mě třeba neoslovuje vůbec :) Holt my od Olomouce jsme byli vždy divní :))

Reagovat

ivik, z tohoto pohledu překvapila Veronika, myslel jsem si, že bude ufňukaná a vůbec se to nepotvrdilo, nic jí nebylo. Zvláštně vykuleně však prohlídku u doktora absolvovala Ivana, pořád se dívala někam jinam :)

14
e92338
Reagovat

Nevím, jestli bych dal Primě za řešení „krizové situace“ jedničku. Mohli jim na ty tři noci hodit aspoň malé stany. Ranní teploty nebyly určitě na spaní pod širákem, navíc v Praze :-)
Jinak se mi moc líbila improvizace Růženy se sprchovým koutem, jak David odmlouval atd… Aspoň jsem si jistý, že Růžena není prase.

15
Chilli
Reagovat

Proč by Linda nebyla v ráži, když Dominik na otázku Terezky, kdo je mu ve vile nejbližší, řekl Radima!
Nezdá se vám, že je Veronika trošku oplácanější? Nepřibrala tam? Ale vy jistě víte, že jsem na ni alergická již od začátku, takže možná si to jenom namlouvám :-))).

16
Scalex
Reagovat

Vy se snad na ty VyVolené nedíváte. Už od první řady tam jezdí furt ten samej doktor a byl v televizi nesčetněkrát, tak jaképak pochyby? 8^) To, že vypadá jak z Mario Bros je jiná věc. 8^)

17
RadstaR
Reagovat

Scalex : Mno oni ty hradry na nem spis byly jak kdyby slo o nejakyho zednika nebo instalatera. Nerikam, ze musi mit hned bilej plast, ale prislo me to obleceni dost zvlastni. Mozna se to dneska nosi, to nevim pac u doktora jsem nebyl ani nepamatuju :)

Prihodil jsem video z palcovani.

18
Kiki
Reagovat

já bych tedy ještě do zábavných hlášek přidala tu od Verunky, kdy na dotaz na není zdravotní stav odpověděla: no ještě mám ten prášek ve vlasech :)

19
RadstaR
Reagovat

Me prisla zabavna i hlaska Ivany “ Jinak se citim ano opravdu dobre. Az na nejake vypadky mozku, ale jinak se citim normalne “ :)

20
xxx
Reagovat

Chcacha me zas prislo vtipny jak s doktorem zacala hned Ruzena flirtovat, zrejme ji chlapci z vily neuspokojujou :)) skoda ze to ustrihli…

21
Chilli
Reagovat

Ještě by mě zajímalo, čím tedy prospívá ve vile Linda. Víte někdo o něčem? ;-)

Reagovat

Ivanu taky povazuji za nejpohlednejsi vyvolenou, chtelo by to nejakou anketu… co SUNicko? :)

Ale to zdravorni varovani by chtelo napsat durazneji, vypadalo to jako vtip, ale vcerejsi rekapitulaci jsem nevidel vubec a po shlednuti toho zaznamu karaoke tady na panackovi se nemuzu zbavit tiku v pravem oku a skubani v malicku na noze… koho mohu zalovat, prosim? ;)))

23
Ixam
Reagovat

Pro mě je Ivana IMHO taky nejhezčí holka ve vile.
Ze začátku se mi líbila i Linda, ale teď se mi chce blít, kdykoliv ji vidím.

Přidat komentář