Panáček v reality show

Neoficiální Noční show VyVolených aneb Kdo se nám ještě neodhalil?

13. Březen 2006 | napsal(a): | reality show: VyVolení

Přiznejme si, Karin nás docela napíná. Nebude to ale jen kvůli tomu, „že má nulky“. Soudě podle krátkého záběru z prvního klipu, není to zas tak hrozné. Dana si dává také velký pozor, ale ne vždy se to při převlékání podaří uhlídat (pravda, o moc velkých číslech se tu nedá mluvit). Od Dany a Petra se stejně asi čekalo víc, zatím se pokoušejí jen o nenápadné doteky pod peřinou, které ale bystrému oku infrakamery neuniknou. A na závěr ještě něco pro dámy. Pavel také přílišným studem netrpí, takže společné sprchování a holení intimních partií vedle Marie mu rozhodně nečiní žádný problém.

Pokud od nás přebíráte fotky, prosíme ať uvádíte alespoň jako zdroj klikatelný odkaz na Panáčka v reality show. Oceníte tak práci našich autorů, kteří k jejich vytvoření obětovali svůj volný čas. A ten si minimálně klikatelný odkaz na zdroj zaslouží. Děkujeme.

související videa

– Karin při převlékání (3 MB Rapidshare)
– Dana při převlékání (3 MB Rapidshare)
– Dana a Petr pod peřinou (20 MB Rapidshare)
– Marie a Pavel se holí ve sprše (85 MB Rapidshare)

související články

Neoficiální Noční show VyVolených aneb Co nám Bouček neukáže

VyVolení

Diskuze k článku

Počet komentářů: 5
1
donAntonio
Reagovat

Bravo. Skvělý materiál.

Reagovat

donAntonio, taky jsem tomu autorovi vysekl poklonu, protože tyhle odhalení to je opravdu kvalita. Marně jsem z něj tahal know how, odkud to má :)

3
J.
Reagovat

Ja mám postupovat, abych to úspěšně stáhl…? Dík za odpověď J.

4
Luk
Reagovat

Ten Rapishare je fakt na nic, stáhnu první 3,5 MB a končím, to je na celý den, než se to sosne všechno. To by byl takový problém zajistit fileserver ?
Ale jinak cool, dobrá práce, nechápu proč Prima nedokáže udělat tu noční show pořádně, v tomhle byl brácha jednoznačně lepší

5
Buffy
Reagovat

Ja si myslim ze je to i pro nekoho trapna situace vydet te sama po celem svete nahatou dala bych jim ukol ,ze se musi po cele vile i po zahrade probjehnout bez bot ,a obleceni nebo vyspat se s nikim a pred kamerou treba v saune to je ukol pro nekoho kdo neco porusi .At porusi cokoli musi to udelat jako ukol ale ne tajny ukol ja se za to nestidim je prece jenom20let ja byh tam sla kdy by ste udelali jeste jednou VYVOLENO3 byla bych vam velmi vdecna dik

Psala:Buffy Sammerrsova

Přidat komentář