Panáček v reality show

Noční show VyVolených 2 (7. března)

8. Březen 2006 | napsal(a): | reality show: VyVolení

Ten kdo čekal pouze na sexuální hrátky Marie s Plutem (ano, skutečně se odehrál pohlavní styk se vším všudy), tak ten se dočkal. Kdo čekal více, třeba nějaké souvislosti – např. výčitky, hádky apod. s tímto aktem související. Nedočkal se. Co je pozitivní, tak to, že TV Prima pustila během Noční show info SMS proužek ve spodní části obrazovky. Co pozitivní není, že jeden v Primě o voze a druhý o koze. Jak jinak si vysvělit, proč Libor Bouček čte vzkazy na svém notebooku a rádoby vtipně komentuje, zatímco běží či běželi nebo i budou běžet ve spodní liště. Je vlastně třeba je vůbec nějak komentovat? Je skutečně potřeba tato výplň? Já hlasuji pro ne. Který z diváků bude chtít, ten si je přečte sám a pomyslí si o nich své vlastní myšlenky. Proč by zrovna Libor Bouček měl mít právo na rozum? :)

A zbytek noční show? Luboš ve zpovědnici a jeho otec na telefonu. Ani z jednoho mně neutkvěla žádná zajímavá informace, takže to asi až tak zajímavé nebylo. Luboš se pokoušel o hluboké myšlenky, ale působily zatraceně plytce :) Je toto dostatečná motivace k tomu, abychom další večery vydržely do půlnoci a sledovali pár erotických záběrů? :)) Pravda, dosti jiných záběrů pohlavního aktu než na jaké byli Češi dosud zvyklí z české mutace Big Brother – smrt infra kamerám a peřinám :))

související články

VyVolení 2: Pluto a Marie – sex v sauně (video 18+)

SUNíčko

Ten, který kolem roku 2005 měl trochu více času a tak ho napadlo, že spustit si bložínek o reality show, které tehdy začaly vtrhávat do českých i slovenských televizí, bude dobré na ukrácení času. Dopadlo to, jak vidíte. Panáček v reality show žije dodnes, když už to rozhodně není one man show, ale výtvor mnoha autorů, bez kterých by to skutečně nešlo. Chcete mě kontaktovat? Pak sunicko[at]centrum[dot]cz Díky.

VyVolení

Diskuze k článku

Počet komentářů: 4
1
Ann
Reagovat

Dostatečná motivace to není. Podívám se ráda příležitostně, večer si kvůli noční šou každopádně trhat nebudu ;-) btw, noční show je jakási krátká. sotva se to trochu rozjede, Bouček spěchá končit.

2
Lila
Reagovat

Jsem zvědavá, co tomu řekne ta Plutova Janička, až si jí Pergnerová pozve. Nepřipadala mi, že by byla absolutně cool a nad věcí, jak říká její drahý přítel. :)

3
Scalex
Reagovat

Mně se Boučkovy komenáře líbí. Ale mohli by to udělat tak, že by mu dali stranou nějaké povedené, co přišly přes den, aby nečetl to samé, co pak roluje v řádku.

Jinak mi noční show připadá trochu lepší než ve VV1.

4
Runer
Reagovat

Já si v noční show představuji věci, které se nmohou objevit v normálním časepřed 22 hodinou. Tedy nemyslím pouze a jen souložíí *saunisty* či mrštně se vzdouvající pkrývky v ložnici, ale ať mi nikdo neříká, že třeba Martin (obzvláště, má-li vhodného nahrávače typu Tonyho) nenadělá během jednoho dne „předdvaadvacátouhodinounepustitelných“ řečí, náznaků a eroticky laděných provokací které by vydaly na velmi zábavný celovečerní barevný a širokoúhlý film ;) A nejen Martin!
Ani rozhovorům se známými soutěžícíh bych se nebránil – ale **k tématu**. Řešit s otcem, co si pomyslel, když jeho syn dostal nejvíc palců, v NS nemá co dělat!

Bouček má na to, a klidně si v NS může dovolit být jedovatý, rýpavý, ironický, ale jeho dotazy a reakce **nesmí** být hloupé a povrchní. Myslím si totiž, že dobře moderovat tematicky laděné noční show tak, aby bylo opravdu erotické, vtipné, chytré, divácky atraktivní a přitom ne povrchní a hloupé, vyžaduje excelentního, přirozeného a velmi dobře připraveného moderátora.
Řekl bych, že ze všech moderátorských postů je tenhle nejnáročnější a také – musí daného moderátora bavit. A to je věc, v níž mne Libor zatím příliš nepřesvědčil.

Přidat komentář