Panáček v reality show

VyVolení 2 zúčtovali s Lubošem – začíná se hrát

7. Březen 2006 | napsal(a): | reality show: VyVolení

česká verze VyVolených Divák si může jen mnout ruce, protože z dnešního prvního Zúčtování v druhé řadě reality show VyVolení je patrné, že už skončilo uvítací cukrovaní všech navzájem a začalo se tvrdě hrát. Konstatuji, že i já jsem byl sám šokovan, když se jeden ze soutěžících odvážil vytáhnout zbraň nejtěžšího kalibru. Nazvat soupeře štětkou a proto jí dát palec. Ano, řeč je o Marii a o jejím nočním úletu s Plutem. Černý Petr však nakonec zůstal v ruce zcela někomu jinému a tím někým byl Luboš. Pokud chcete znát důvody jednotlivých soutěžících proč volili toho, kterého … čtěte dál. Bylo se opravdu na co dívat. Že by snad odrazový můstek v případě druhé řady VyVolených? Člověk čekal obyčejná klišé (i těch se dočkal) o duševní vzdálenosti, ale někteří byli až zatraceně konkrétní.

Frakce první – Lůca ta co poučuje

Karin, Marcy a Petr měli stejný vkus na zúčtovací hostině. Všichni tři si podali Lůcu. Co je nejzvláštnější, tak nejvíce se k ní vyjadřila dosud málomluvná Karin. Ta holka v sobě opravdu něco skrývá, možná strategii jak dojít k výhře. Té totiž na Lůce nejvíce vadil fakt, že komentuje a poučuje o věcech, které jsou zcela jasné. Ostatní plkali ve stylu o vnitřní vzdálenosti. Zkrátka plytké klišé, ale po těch několika dnech ve vile, co čekat.

Frakce druhá – Luboš nebude chybět

Luboše jmenoval Tony, Karolína, Dana a Pity. V čem se shodli, tak to byl fakt, že mu příliš nerozumí a ve vile jim nebude chybět. Karolína mu vyčetla, že si dělá z ostatních neadekvátní srandu (a Martin si dělá co? :). Vnitřně Luboš prudí Danu, která na něm nesnáší jeho sebelítost a to, že řeší neřešitelné.

Frakce třetí – Marie je štětka, neřkuli špína

Palcování Marie mělo jediný motiv, její včerejší noční úlet s Plutem. Jakub se nebál říci na plnou hubu co si o tom myslí a nazval Marií štětkou, což mu ona jistě hodně dlouho nezapomene. Hned po přenosu mu totiž začala vyčítat, že se jistě dívali její rodiče. Na obranu Kuby řeknu, že její rodiče se jistě budou dívat i na Noční show, kde bude tato scéna jistě detailně rozebrána a každý si utvoří o Marii názor sám. Aneb, Kuba neřekl nic jiného, než co si třeba myslí Tony.

Hele, ty tu od chvíle, co jsi vešla do Vily, líbáš každýho, koho potkáš. Měla bys trochu zabrzdit, nebo až vylezeš z Vily, budeš u všech za štětku.

Nevím jak daná noc probíhala, ale jen si kladu otázku, proč je Marie za štětku a Pluto je bez poskvrny? Není to právě on, který stále mluví o své dívce? Jak se asi cítí ona? A jak padlo dobře v diskuzi, neměl se tedy hlídat mnohem více on, než zcela volná Marie?

Kolik viny nese TV Prima?

A teď zcela jiný úhel pohledu. Jak moc ovlivnila dnešní zúčtování TV Prima, která v rámci svého voyeurství měla tu kuráž a tohle laškování Marie s Plutem pustila na plazmu do obýváku ostatním soutěžícím. Ptám se proč? Aby tam uměle vyvolala spory? Ptám se hlavně proto, že kdo viděl včerejší Noční show, tak v ní byla jistá Marcy nahá od pasů dolů v koupelně a zcela jednoznačně pokoušela kamery svým klínem. Proč se tohle nevysílalo na plazmu? Kdo určuje, co se bude vysílat soutěžícím a proč? Jen prosím TV Prima, aby nám z toho neudělala další balonkovou frašku :)

Martin překvapil, Lůca si hraje na Vladka

Martin zúčtoval s Pitym, což není až tak podstatné. Co je mnohem zajímavější, že jeho řeč měla hlavu a patu a tento roztěkaný chlapec se jak se zdá skutečně umí zamyslet a ne pouze neustále vtipkovat.

Oproti tomu Lůca se pustila do složitých slovních konstrukcí plných nesrozumitelných obratů. A při zmínce o tom, že z Karininých očích nesálá pozitivní energie jsem si vzpomněl na slavnou scénku z první řady. Rozzuřený Vladko versus zcela klidný Luis, který ho provokoval očima :)

A jak to vidíte vy? Přiznejte, že to zúčtování mělo skutečně šťávu a já tvrdím, že větší než v první řadě :)

BTW: Proč Sanny má imunitu díky tomu, že je ve vile příliš krátce, ale na druhou stranu je tam tak dlouho, aby mohla rozhodovat o osudu jiných? Navíc, promítne se skutečně ten 1 chybějící den tak mocně do vztahů? Já hlasuji pro rovné šance pro všechny soutěžící.

SUNíčko

Ten, který kolem roku 2005 měl trochu více času a tak ho napadlo, že spustit si bložínek o reality show, které tehdy začaly vtrhávat do českých i slovenských televizí, bude dobré na ukrácení času. Dopadlo to, jak vidíte. Panáček v reality show žije dodnes, když už to rozhodně není one man show, ale výtvor mnoha autorů, bez kterých by to skutečně nešlo. Chcete mě kontaktovat? Pak sunicko[at]centrum[dot]cz Díky.

VyVolení

Diskuze k článku

Počet komentářů: 23
1
Snoopy
Reagovat

Jestli jsem dobre videl, tak Marcy naha nebyla. Prislo mi, ze mela kalhotky (v bezove nebo telove barve, ale byly…).

Reagovat

Snoopy, jo před chvilkou jsem vedl podobný spor s Knedlou na ICQ. Já říkám, že na sobě nic neměla a je vyholená dohola. Jinak si totiž její podivné laškování s kamerou nedokáži vysvětlit :) Tobě snad dává smysl? Otázkou je, proč by mělo vše dávat smysl :))

3
Scalex
Reagovat

Marcy nebyla nahá, měla na sobě kalhotky tělové barvy. Mám to potvrzeno od fotografa z Primy, který rychle utíkal k oknu koupelny, aby to nafotil a strašně ho to zklamalo. Jinak i v televizi bylo docela dobře vidět, že kalhotky má – hlavně na bocích byly zřetelné. Ale je pravda, že opravdu dobře barevně splývaly s tělem.

4
Lars
Reagovat

Taky hlasuju za kalhotky. Poskakovala a bavilo ji, ze kamera se za ni toci.

Ke Kubovi a Marii: mel jsem pocit, ze dnesni hodnoceni nemelo pricinu jen v nocni akci, ale spis dusledek celkoveho chovani Marie ve vile. Pluto mel na samotnem aktu uplne stejny podil, ale jinak se tam chova pomerne slusne, ne tak extremne jako marie.

5
donAntonio
Reagovat

Potvrzuji, že měla Marcy kalhotky. Mám to nahrané a asi zítra sem dám video.

6
Scalex
Reagovat

Ad Imunita Sanny – tak to prostě ve VyVolených je. Ten, kdo přijde do Vily jako poslední, má imunitu. Měl ji Saša, má ji Sanny.

Že Martin není vlezlý užvaněný idiot, ale že se toho v něm hodně skrývá, to už jsem psal asi stokrát, ale až teď mi lidé začínají věřit.

Doufám, že se Karin víc rozmluví. Ona pořád jen mlčí, ale je pravda, že na svých 18 mluví hodně rozumně. Když to srovnam s devatenáctiletou Kačenkou…

No a Jakub mne těžce nasral. Mezi upřímností a hulvátstvím je rozdíl, tohle bylo hulvátství a myslím, že si to chlapec pohnojil i u ostatních VV a u spousty diváků. Myslím si taky, že Marie se do sexu nemusela tak hrnout, ale každopádně se zachovala podstatně míň sprostě než Jakub.

Reagovat

Scalexi, ještě mně prozraď, kdo rozhoduje co a proč se bude promítat ostatním na plazmu. Pokud se nepletu, to je také novinka druhé řady VV.

8
Ann
Reagovat

Podle online na okounovi chce prej být Jakub „za bubáka“. Rozhodně mu to víc věřím než JPZ. Myslím si, že to byl od něj taktický tah, bohužel dost drsnej, ale zase berme v úvahu, že je to skutečně jen HRA a Marie mu na smeč nahrála přímo ukázkově. Jinak, ano, toto zúčtování šťávu mělo ;-)

9
Bud
Reagovat

Tu plazmu převzali o VV sk. Tam už to promítali v jedničce. A mimochodem ted ve dvojce na plazmu pustili i borce, kterej se na WC uspokojoval plastovou vagínou, takže ta Marie zas tak brutální nebyla.

10
Ann
Reagovat

Podle zápisů online na okounovi chce být prej Jakub „za bubáka“. Rozhodně mu to víc věřím, než JPZvěřinovi. Možná to bude znít drsně, ale je to jenom HRA a Marie mu na smeč svým chováním ukázkově nahrála. Všichni si to o ní myslí a Jakub to řekl na plnou hubu nevymáchanou.

11
Ann
Reagovat

sorry, že je to dvakrát, nějak mi to blblo

12
DaToX
Reagovat

Scalexi, muzu se zeptat, co Ti vadi na tom, ze nekdo rekne na plny usta, co si o druhym mysli? pro me je tenhle clovek daleko vic na vysi, nez nekdo, kdo si mysli totez a pritom toho cloveka jen pomlouva a palec da alibisticky nekomu jinemu. Nebo u Tebe tomu je jinak?

Me se taky dost ekluje to, co udelali Pluto s Marii, ale nehodlam nekoho litovat jen proto, ze toho najednou tolik lituje. K tomu, co predvadeli, je potreba souhlasu obou a podle toho, co jsem videl v nocni show, ani jeden nijak neprotstoval. Oba se mi dost znechutili, rozhodnozka Marie a Pluto o dost vic, protoze ten zneuzil toho, ze byla priopila a navic ma pritelkyni, kterou timhle podvedl. Proto bych palcoval Pluta, ale o Marii bych si myslel svy.

A btw, pokud neni nekdo schopen nest dusledky sveho jednani, nema se ho dopoustet. Pravda boli…

PS: pokud to vypada, ze se do Tebe navazim, tak se omlouvam, rad ctu Tvoje clanky a velmi casto souhlasim s Tvymi nazory, tak prave proto me tohle trosku podrazdilo :o)

13
Scalex
Reagovat

DaToX: asi takhle – v případě, že Jakub chtěl „odměnit“ někoho za noční sex, tak proč právě Marii a ne Pluta (který je zadaný a byla to tedy z jeho strany větší sviňárna) ? Souhlasím s tebou, Marie má taky svůj díl viny, ale Pluto IMHO větší.

Jinak já nemám nic proti tomu, že se Jakub rozhodl dát palec Marii za to, co prováděla. Nekritizuju obsah, ale formu. Podle mne s tou štětkou prostě dost silně přestřelil a bylo vidět, že si to vysloveně vychutnává. Přitom dobře viděl, že Marie dnes probrečela celé dopoledne, měla hrozné výčitky svědomí (ne kvůli sobě, ale kvůli Plutově přítelkyni). Zatímco Pluto se tím sexem spíš chlubil a pochvaloval si, jak to bylo pěkný, tak Marie řešila, že kvůli svý opilosti a touze zranila holku venku a nabořila vztah. Tohle zatím bohužel diváci neviděli, to bude až v zítřejší rekapitulaci. Já to viděl a můžu říct, že Marie dnes měla těžký den. Proto byla trocha ohleduplnosti na místě. Mohl to říct tak, jako Luboš – že se mu její noční chování nelíbilo a že jí proto dává palec a že si myslí, že by se mohla chovat líp a v oblasti sexu trochu přibrzdit. A ne hned vynadat do štětek.

Zkrátka i pravda se dá říct ohleduplněji. Jak jsem napsal jinde – je rozdíl mezi upřímností a hulvátstvím. Luboš byl k Marii upřímný (i když tvrdý), Jakub se zachoval jako necitlivý hulvát.

14
metelescum
Reagovat

00:15 Luboš ve Zpovědnici znovu kritizuje Mariino chování, tvrdí, že se chová jako prase………………No comment.Pluto je bourák,Marie je prase..

15
tuto
Reagovat

Plne souhlasim s tim co ted napsal Scalex, osobne si myslim, ze ikdyby si to marie rozdala s celou vilou a pak jeste se stabem a po ceste domu streba s bezpecni agenturou je to ciste jeji vec, pokavad ta holka ma rada sex tak co vam na tom tolik vadi proc to resite, myslim ze sex ma rado spousta lidi, spousta lidi melo nekdy ulet kdy skoncilo v posteli po nekolika hodinove znamosti spousta lidi v opilosti skonacila v posteli dokonce treba i osobou stejneho pohlavi, alkohol je proste svina a dela si co chce :), ale jak uz Scalex je velikej rozdil mezi hulvatstvim a uprimnosti a to jak se choval ten jakub bylo nechutny, chudak holka totalne vydeptana a ten inteligent se ji po skonceni zuctovani jeste smal (bylo to videt i v TV hned pote co se pergnerka loucila) … to ze se pak tam jakub s tonym poplacavali po ramenach a tony delal jakubovi obhajce si muze precist na okonovi.

16
his
Reagovat

a jak pise dnesni Blesk

„ani jeden z milenců netušil, že v ten moment je jejich milování promítáno na televizní obrazovce ve vile. Došlo totiž k chybě, kterou způsobil člověk ze štábu VyVolených. Ten nyní za svůj omyl přišel na Primě o zaměstnání…“

http://www.blesk.cz/Clanek47265.htm

Reagovat

his, aha, takže promítání na plasmu nebylo plánované, tak to jako LOL – takovéto kiksy. Stejně by mě zajímalo, co je na tom pravdy. Tedy že šlo o omyl a že daný týpek dostal padáka.

18
Markoff
Reagovat

no muz podrzi muza a u muzov je to tolerovane, zenska nevera robi zenu kurvou, muzska nevera je normalna vec, kopec ludi to tak chape, tak preco by si nerypli do im nesympatickej sutaziacej a nerypli na populisticku notu, ked sleduju aj reakcie ostatnych a mozu predpokladat reakcie ludi vonku

inak bych sa prihovaral za pisanie skut. mien u tych dementnych prezyvok (uz viem ze pluto je mulat daniel, sanny bude asi ta tlsta lesba ale meno netusim, kto je luca ci pity vazne netusim a nemam to ani chut hladat pri genitalnom vynaleze prezyvok u VV2, ach jo stari dobri VV1…)

19
meg..i
Reagovat

Ad Marcy a kalhotky. Několikrát zmínila, že má ve vile „přehlídkové“, které nejsou téměř vidět i pod průhlednými nebo malinkatými šaty. A právě ty měla na sobě v té koupelně.

Reagovat

Markoff, Lůca je Lucie, ta co chodí povětšinou obarvená na červeno s výraznými obroučkami. Pity je transvestita Dagmar jinak také Petr :)))

21
Zizalka
Reagovat

Pro SUNíčko:
Poslední odstavec článku nedává IMHO tak trochu smysl. Přece z „technických“ důvodů musí mít jeden ze soutěžících imunitu (a zároveň právo hlasovat). Jinak by se mohli domluvit a na tabuli by mohlo být 15 palců u 15 různých jmen. Úvaha je to sice jen teoretická, ale IMHO na to pravidla musí myslet.

22
Stripped
Reagovat

Markoffe: jsem rád, že se Ti stýská po pravých jménech ale hold je to tak, myslím, že se Prima inspirovala na stáži v Bratislavě při VV1 a tak to začala používat taky. Jinak Sanny=Sandra.

K přepojení na plazmu: tomu článku v Blesku se nedá věřit a těžko se takové přepnutí udělalo náhodně či svévolně. Spíš se nepočítalo s takovou reakci od zbytku osady.

Včera jsem psal, že se nedívám. No a ja to včera nezvládl a koukal!!! :O(

23
Treatt
Reagovat

Pardon, ale pro Vas je mit s nekym sex svinarna? Ty jo ja malem upadl…Tak budto jste krute neuprimny, jak tady psal Tuto, kdo nikdy neuletel nebo mi je Vas lito, kdyz mate takovy pristup k sexu – nemelo by se to treba trestat zakonem jako oralni sex ve state Oklahoma v (cccp naruby) U.S.A. Tam by se Vam mohlo libit, takovy nemravny zkazenci jsou tam lincovany verejne…
NO COMMENT

Přidat komentář