Panáček v reality show

StarDance 2 – zranění Honzy Halíře

23. Listopad 2007 | napsal(a): | reality show: StarDance

StarDanceII Blesková zpráva: Podle informací Revue iDnes měl v úterý Honza Halíř partner Moniky Žídkové autonehodu. Mluvčí ČT Ladislav Šticha informaci potvrdil: „Máme potvrzeno, že tanečník Jan Halíř měl autonehodu, a navíc takového rozsahu, že v soutěži zřejmě nebude pokračovat. Samotné vysílání pořadu to ale v žádném případě neohrozí. StarDance je licencovanou soutěží televize BBC, která má propracované všechny možné varianty. Úraz měl mimochodem i jeden z tanečníků v loňské řadě StarDance (Jára Kuneš) a vysílalo se dál. My v tuto chvíli už víme, jak bude soutěž pokračovat, diváci se to dozví až v sobotu v přímém přenosu.“

MonikaHonzaTango MonikaHonzaTG Štáb StarDance tedy musí stejně jako před rokem řešit situaci se zraněním jednoho z partnerů. Možných variant je několik. Monika Žídková dostane nového partnera a bude pokračovat v soutěži. Honza Halíř bude schopen v soutěži pokračovat, takže do průběhu soutěže se nikterak nezasáhne. Třetí variantou je Moničino ukončení účasti v soutěži.

Sama Monika o nehodě svého tanečního partnera příliš mluvit nechce: „S Honzou jsem nemluvila, ale vím, že je v pořádku. Nemůžu ale v tuto chvíli říct, jestli bude, nebo nebude v sobotu tancovat“. Honza ze zatím neznámých příčin vjel do protisměru a srazil se s protijedoucím vozem, jehož řidič při nehodě zemřel. Honza Halíř se při nehodě zranil a je hospitalizován v olomoucké nemocnici, kde si podle předběžných zpráv pobude tři týdny. Pro policii je nyní podezřelým z ublížení na zdraví s následkem smrti. Prokáže-li se jeho vina, tak může dostat trest až deset let vězení.


čtenářů online:


počet přečtení:

související články

Neštěstí ve StarDance: taneční partner Žídkové měl autonehodu / revue.idnes.cz

StarDance

Diskuze k článku

Počet komentářů: 5
1
StarDancer
Reagovat

Přeji Honzovi brzké uzdravení a pokud možno, je-li pravda, že nebyl zraněn jen on sám, hodně štěstí v následujícím vyšetřování, aby to pro něj nedopadlo nějak špatně.

StarDancer

2
ter
Reagovat

podle policajtů nehodu zavinil halíř, řidič druhýho auta umřel. myslim, že to, jestli halíř bude-nebude moct tancovat ve Stardance, je v tohle chvíli úplně podružnej problém :-(

3
StarDancer
Reagovat

To ter: Už o tom vím, článek je zaktualizován. Je to neštěstí a pokud to pro Honzu dopadne dobře, dostane podmínku. Pokud ne, tak podle nového zákona mu hrozí až deset let nepodmíněně.

4
charlita
Reagovat

Hrozné. A nejhorší na tom je, že každému řidiči se to může stát. Člověk je přetažený, unavený… a je to. Je blbost myslet si že se dá takovým nehodám předejít. A najednou vás budou soudit jako zločince. Jako by nestačilo, že musíte žit s pocitem viny…

5
StarDancer
Reagovat

To charlita: Bohužel, je to tak. Stačí kolikrát jen vteřinová nepozornost a neštěstí je hotovo. I v tomto případě se jako už tolikrát potvrzuje, že člověk může řídit jako „pámbu“ a stejně se nehodě s fatálním důsledkem nevyhne.

Přidat komentář