Panáček v reality show

STAR DANCE aneb Když hvězdy tančí: od října na ČT

27. Červenec 2006 | napsal(a): | reality show: StarDance


Už v květnu jsme na Panáčkovi informovali o připravované velké taneční reality show v České televizi podle britského formátu televize BBC Strictly Come dancing, která se bude vysílat pod názvem STAR DANCE aneb Když hvězdy tančí. Taneční pár tvoří vždy jeden profesionál a jedna celebrita z řad zpěváků, moderátorů, sportovců, politiků či herců rozdílného věku i pohlaví. Vyhrává ten, kdo nejvíce zaujme porotu a diváky, kteří hlasují přes SMSky a ten pár, který získá nejméně hlasů vypadává.
Soutěžní tance budou sestaveny jak ze Standardních tanců: Waltz, Quickstep, Tango, Valčík, Slow foxtrot, tak i Latinsko amerických: Cha cha cha, Jive, Rumba, Paso doble, Samba .
Od konce října nás tedy čeká postupně osm dílů, které se budou vysílat každou sobotu od 20h. Každý den se navíc budou vysílat medailonky přibližující zákulisí a útrapy z příprav a tréninku.

Kdo bude celou show provázet se zatím jen spekuluje, ale pravděpodobně jim bude Marek Eben a o jména soutěžících se dozvíme asi až v září, kdy budou postupně představování. Zatím si můžeme jenom zaspekulovat jestli to bude třeba Alena Antalová, Martha Issová, Ester Janečková nebo Jolana Voldánová.
Koho Vy byste rádi viděli na tanečním parketu?

Tuto show považuji za černého koně podzimní sezony a bude velkým soupeřem ostatních reality programů, které nabídnou konkurenční televize Nova s Česko hledá SuperStar 3 a Prima s Trosečníkem, proto doufám, že třeba Primu nenapadne jít do přímého souboje a vysílat Trosečníka taky v sobotu.

StarDance

Diskuze k článku

Počet komentářů: 33
1
Ann
Reagovat

Mě by spíš zajímalo, jací to budou profesionální tanečníci, kteří budou tvořit druhou polovinu páru.

2
luk
Reagovat

Jsem zvědavej jakej bude rozdíl od naši veřejnoprávní a od komerční slovenský Markízy(tam má tuto show taky vysíoat na podzim) a JOJka bude proti vysíoat obdobonou show s „jenom“ s ledem.Tak jsem na to zvědavej,která shwo bude z těch „troch“nejlepší

3
Toony
Reagovat

Ann: to jsem taky zvědavej, a ještě na kapelu

luk: No bude to pořádně silný podzim – jsem viděl na BBC Prime několik dílu Strictly come dancing, tak se taky těším na srovnávání s naší a Slovenskou verzí, zvlášť když na Markíze budou moderovat Adéla s Pycom a na Jojke Sajfa

4
George
Reagovat

To mi prijde super nápad, videl jsem to v Polsku a v Rak. a podle me je to dobry. I u nás se najde dost lidi, kteri se na to radi podivaji, o to bych nemel strach.

5
Toony
Reagovat

George: jj – taky si myslím, a teď to vysílají nebo budou vysílat všude kolem nás, už jsem viděl i maďarskou verzi a ukázky z nácviků na slovenskou verzi a je to totální odechovka, kde se nic neřeší – a něco na tom bude, když tento formát uspěl od Austrálie, USA, Anglii přes Německo, Rakousko

6
Weronika
Reagovat

Myslím že to bude zajímavý. Ale taky si myslím že by bylo lepší konkurz udělat a pustit lidi se ukázat. Jako byla Superstar ale v tancování myslím že by byla větší sledovanost a ukazaly by se nový tvaře co umý dobře tancovat.

7
Katty
Reagovat

Uz se na to moc tesim. Taky zavodne tancim.
Dozvedela jsem se o tom primo od zdroje Honzy TOMÁNKA, ktery je v mezi osmi vybranymi tanecniky.
Uvidime jak bude soutez probihat a jestli to oslovi publikum. Myslim, ze by to mohlo byt zajimave, protoze celkove neni moc programu no tohle tema, coz je docela skoda. Jsem zvedava, jestli bude lepsi kombinace kdyz bude profesionalem partner nebo naopak partnerka.

8
***
Reagovat

je v porotě pan Chlopčík

9
keksík
Reagovat

Skvělý pořad, který má opravdu úroveň. Po dlouhé době jsem se bavila u programu s grácií a elegancí.Tomáš dvořák byl výborný.I Mahulena válela…

10
+++
Reagovat

Včera jsem se dívala na tento pořad a musím říct že nevím co hodnotila porota ale její hodnocení bylo otřesné. Nechápu kam dali všichni oči, ti co tancovali ne moc valně se ocitli na předních pozicích a ten zbytek no coment…

11
Petra,25let
Reagovat

Jsem ráda že to dorazilo i k nám. Není to jen o tancích ale i o chování,což většině mužů chybí (i ženám). Musím podotknout že Markíza to má lepší. Mile mě překvapili s K.Brožovou a H.Vondráčkovou. V každém případě je to snad (pro mě) první reality show,která je na úrovni…

12
Gabriela Bindrová
Reagovat

Ahojky

13
Jana K.
Reagovat

Pro Václava Vydru.

Z počátečního polínka začínáte být dobrý. Máte skvělou partnerku. Hlavně, že je mrňavá a moc fajn.Závodně jsem tancovala a vím, že rozdíl výšky je dost velký problém.
A až doplatím vilku v Kostelci, určitě pošlu sms pro Vás. Snad vydržíte a já se splacením budu chvátat.
A třeba se na Vyžlovce na sebe zase usmějeme.

14
Eva
Reagovat

Pro Mahulenu Bočanovou!
Jste skvělá! Na Star dance se dívám i na slovenské televizi, a je mi skoro líto, že jste se nemohla účastnit i tam. V České televizi je to trochu nuda.
Ale Vy tomu dáváte opravdu šťávu. Moc Vám fandím. Doufám, že budu muset překonat tu zbývající nudu, a uvidím Vás ve finále. Držím všechno, co můžu.

15
míša
Reagovat

Je to suprový!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Nejnejlepší pořad na jedničce!!!!!!!!!!!!!

16
pety
Reagovat

je to výborna soutez kdybych byla hvezda jako oni mozna bych se tam prihlasila je to vybornej porad na CT1.

17
MICHAELA
Reagovat

JSEM RÁDA ŽE TAM VÁCLAV VYDRA ZŮSTAL TANCUJE MOC HEZKY A MÁM JEDNO JEDINÉ PŘÁNÍ DEJTE MU PROSÍM MOOOOOC HLASŮ

18
MICHAELA
Reagovat

JSEM RÁDA ŽE TAM VÁCLAV VYDRA ZŮSTAL TANCUJE MOC HEZKY A MÁM JEDNO JEDINÉ PŘÁNÍ DEJTE MU PROSÍM MOOOOOC HLASŮ

19
václav
Reagovat

Myslím si,že hodnocení je nespravedlivé.Bohužel v čechách je pravidlem,že prostí kidé dávají své hlasy těm kterým hrozí propadnutí,/ hřášná poznámka – není to tak i v současné politice?/

20
Jiří
Reagovat

Je to prostě super !!!!

21
Lenička
Reagovat

Ahojky moc fandim Romankovi a Kristynce.Je to supr par.Držím jim palečky.Ps:moc hezky tancujou.

22
Věruška Š.
Reagovat

Je to super pořad! Je to zábava.!!!!!!!!!!!!!

23
Pavel .
Reagovat

Ahoj je to opravdu supr a jsem zvědav jak to dopadne.!!! Ahoj Pavel

24
Blanka
Reagovat

V předvánočním shonu televizi nestačím sledovat, ale sobotní večery s vašim pořadem jsou balzámem na duši. Nejen díky tak skvělým tanečníkům a sympatické porotě, ale myslím, že velký podíl na úspěšnosti pořadu mají moderátoři. Přeji všem klidné vánoce.

25
jana
Reagovat

hrozne fandim paru vojtkovi a jeho partnerce,moc jim to spolu slusi a jsu to moji favorite od zacetku.nevynecham zadny porad je tu konecne neco u ceho se clovek muze uvolnit a podivat se na nco krasneho trochu mne mrzi,ze je hodnoti neprofesional ,myslim tim p.kocaba oatatni porota je super. dekuji za krasny porat jana

26
marie
Reagovat

Díky všem,kdo ten pořad vytváří,jeto balzám na duši v této uspěchané době.

27
Anonymní
Reagovat

Moc mě mrzí, že vypadli moji oblíbenci: Tomáš Dvořák a Kamila Tománková.Také jsem měla v oblibě Mahulenu Bočanovou a Jaroslava Kuneše.Moc se mi líbily poslední dva tance Kamilky a Tomáška.Teď když tam jsou jenom Petra Kostovčíková a Václav Vydra, a Kristýna Coufalová a Roman Vojtek fandím Kristýnce a Románkovi.
TA SOUTĚŽ JE SUPER!!!!!!!

28
Andulinka 11 let
Reagovat

Supééééééér tato soutěž je super i když v ní vypadávají soutěžící!!!!!

29
Jiří
Reagovat

Je to škoda že je konec, je to prostě supr pořad.

30
Mary
Reagovat

Star Dance se líbilo mně i celé rodině. Fandila jsem Romanovi a Kristýně, škoda že už to skončilo.

31
K.
Reagovat

omlouvám se za spam, ale
potřebuju si něco

zkusit

32
Jitka
Reagovat

Jitka je krásná tanečnice.amnela minulou sobotu krásní šaty.Takový růžoví.

33
Jitka
Reagovat

Jitko seš krásná tanečnice.

Přidat komentář