Panáček v reality show

Peklo s Landou – internetová reality show o které se nemluví

18. Prosinec 2007 | napsal(a): | reality show: Peklo s Landou, reality show obecně

Dnes jsem krátce po osmé hodině večerní, shlédnul již 6. díl life show Peklo s Landou, která se vysílá již téměř měsíc, 2x týdně na internetovém serveru Stream.cz. Po pravdě řečeno, původně jsem od této life (reality) show mnoho nečekal, ale výsledek, nejen formou, mě velmi mile překvapil. O to více, když jsem tuto internetovou show poprvé ukazal své přítelkyni a i ta přes prvotní nezájem (bylo pozdě v noci :), nakonec s velkým zájmem shlédla celou stopáž jednoho dílu (cca aktuálně 13 min) a ptala se po dalším. Myslím, že je tedy na čase po 6. díle Pekla s Landou o této show něco málo napsat a třeba tak přilákat i další diváky. O co, že v Pekle s Landou, life show připomínající v mnohém Jste to, co jíte a podobné reality show, vlastně jde? Jde o první vlaštovku podobně založených internetových projektů?

Casting se moc nezdařil, na produkt to zatím nemá vliv

Daniel Landa si ve spolupráci se svoji ženou Miriam vybral ze skupinky 30 známých – známých – známých, 5 jedinců, kteří byli ve svém životě spíše na dně, než členy běžné společnosti. Mimochodem, tento způsob castingu do Pekla s Landou, označila Miriam Landová v jednom článku za chybu, ale jak se zdá, zatím i v 6. díle této internetové reality show to nemá na výsledek příliš velký vliv, pokud tedy nebudou rozepře mezi štábem a účastníky sílit, tak jak mohl divák vidět v 6. díle – Pekelné spory.

Kdo jsou aktéři Pekla s Landou

Divák tedy dostal naservírovano 5 mužů s různými osudy, kteří mají po boku průvodce pořadem Danielem Landou a profesionálními trenéry thaiboxu, se během 3 měsíců připravit na ostrý zápas v ringu. Je to divácky dosti zajímavá směska, kdy se v ní vyskytuje i osoba s kriminální minulostí, či se závislostí na gamblingu. Mezi účastníky je ale i člověk, kterému zkrátka jeho život přišel stereotypní a tak chtěl pomoci Pekla s Landou vybočit. Všechny však nejvíce spojuje fakt, že povětšinu života bojovali s překonáváním vlastní vůle při dosahování vytýčených cílů.

Již během prvních dílu se účastníci vybarvují

Tento problém se objevil již v první dílech show, kdy někteří měli problém s dochvilností, někteří nechodili vůbec. Jiní si vytýčili z mého pohledu příliš vysoké cíle a tak je otázkou, kdo vlastně vydrží tři měsíce tréninku a utká se v ringu. Jak Daniel Landa v jednom díle správně pravil, vítěz takové reality show není pouze jeden, ale každý, kdo dojde až na konec.

Peklo s Landou trpí mediálním nezájmem

Co je mě s podivem, že tento zajímavý projekt trpí mediálním nezájmem mainstreamových médií, tedy až na servery se stáje Seznamu, který je již přes měsíc nepochybně většinovým vlastníkem serveru Stream.cz a tedy své volné pozice využívá na krásné self promo. Nepochybně i díky němu každý díl shlédne přes 100 000 diváků, což je na poměry nejen internetu velmi slušné. Jen si vzpomeňme na sledovanost některých dílů VyVolených 3. Zájem médií, které o spuštění této show v podstatě ani nijak nereferovali příliš nechápu, ale věřím, že mě určitě pomůžete v komentářích pod tímto článkem, odhalit pravý důvod.

Internetová show divákům naslouchá

Peklo s Landou vyvolává v komentářích nejen na serveru Stream.cz mnoho reakcí. Negativních od diváků, kterým buď vadí skinheadská minulost, hlavního průvodce pořadem, Daniela Landy nebo fakt, že celá tato show na ně působí jako výcvik kriminálních živlů v ještě větší rabiáty. Pozitivních od diváků, kteří 5 „ztroskotancům“ fandí a rádi by si také zažili podobný dril a právě i díky nim se měnil cyklus vysílání z 1x týdně na 2x týdně a z původních 10 minutových spotů se udělali cca 13 minutové, které jsou i tak nabité dějem k prasknutí. A i proto je 13 minut některým málo a chtěli by tuto internetovou stopáž, kterou si mohou pustit kdykoliv mají chuť, což je velký klad, prodloužit. Co myslíte vy, jaká je optimální video stopáž pro sledování po internetu?

O této show by se dalo napsat ještě mnohé, ale mnohem lepší je jí sledovat a sám si tvořit názor a případně se o něj podělit s ostatními. Takže pokud jste Peklo s Landou ještě neviděli, určitě navštivte http://peklo.stream.cz a napište, jak na Vás tato první česká internetová reality show zapůsobila. Váš názor nás zajímá.

související články

Stream otevřel brány Pekla: první vstoupí Daniel Landa / Marigold.cz
O Stream.cz a Peklu s Landou na ČT24 / ct24.cz
– Gladiátoři vstupují do Pekla s Landou / Denik.cz

SUNíčko

Ten, který kolem roku 2005 měl trochu více času a tak ho napadlo, že spustit si bložínek o reality show, které tehdy začaly vtrhávat do českých i slovenských televizí, bude dobré na ukrácení času. Dopadlo to, jak vidíte. Panáček v reality show žije dodnes, když už to rozhodně není one man show, ale výtvor mnoha autorů, bez kterých by to skutečně nešlo. Chcete mě kontaktovat? Pak sunicko[at]centrum[dot]cz Díky.

Peklo s Landou, reality show obecně

Diskuze k článku

Počet komentářů: 125
1
Lukáš Franta
Reagovat

Hm, tak jste nás předběhli, už 14 dní se na to na gorille chystám s tím, že panáček asi nestíhá a přece jen nakonec stíhá:-) Aspoń někdo. Díky za článek:-) Zajímavé je to především to se stopáží – podle mě je to na hraně, lidi nemají tolik času, na druhou stranu, Krause v archivu Čt sledovat dokáží, takže sám v tom nemám jasno – jsme v tomhle směru v podstatě v pravěku, v evolučním období, v období zkoušení…

Reagovat

Lukáš Franta, ano, ta stopáž je velmi zajímavé téma, neb jak si tak vždy čtu komentáře pod jednotlivými díly, tak lidi ji chtějí mnohem delší než 13 minut, ale produkce této show již údajně řekla konečné ne, co se natahování jednotlivých dílů týká.

Zkrátka když je kvalitní a koukatelný obsah, lze sledovat i hhodinový sestřih.

P.S.: jj, říkal jsem si, že o tom napíšeš dřív :)

3
Ifa
Reagovat

Huráá, už jsem se tu chtěla optat, jestli jste Landu nepřehlídli ;-) Mně ta stopáž celkem vyhovuje, no možná takových 20 minut by bylo úplně nejlepších. Ke sledování mě taky přivedl přítel – po 4. díle a mých znuděných obličejích, ač mám Landu hodně ráda (bála jsem se, že to bude pěkná ptákovina). Ale stačil jeden díl a teď mám vždycky odkoukáno dřív než přítel :-)

4
LadyXL
Reagovat

Ahoj!A díky moc za upozornění na „Peklo..“.Už jsem zatím viděla 3 díly z archivu (poslední a první dva) a jsem tím docela nadšená! Fakt.Sice bych taky „snesla“ 20 minut, ale těchto 13 je zase tak akorát, abych to stihla zkouknout v práci, než někdo přijde :-). Má to švih a je to fakt reality show! V prvním díle se mi líbilo skvělé představení všech i s jejich zápory, psycholožka taky nemá chybu a vůbec celý tým i s trenéry. Chce to víc zpopularizovat, protože je to „koukatelné“!! A taky proto, že o tom „obyčejný“ návštěvník (jako já) netu neví a tudíž nic nehledá… a pak o to přijde…:-(. Takže dokoukám zbytek a už se těším na nový díl!!! A všem držím palce,aby to dotáhli do konce.
A ještě jednou díky za tip!

Reagovat

LadyXL, vidíš, a já, co se na netu pohybuji denně, jsem tak nějak předpokládal, že díky inzerci Pekla s Landou na Novinkach a Superu je tato reality show již dosti znám. Díky za opravu mých mylných názorů. Z mého pohledu je to opravdu taková variace na Jste to, co jíte, jenom mnohem více „chlapácky“ pojatá. Pro mě jedno z největších překvapení je Daniel Landa, který se do pozice moderátora této show hodí úplně skvěle. Dumám, jak by asi působil na stejné pozici v Trosečníkovi, i když českou mutaci by nejspíše ani skvělý moderátor nezachránil.

No TV producenti mají další tip na moderátora drsňáckých show :))

Reagovat

Já bych snesl i 15, v krajním případě 17 minut sledování online. Osobně mně však nevyhovuje formát vysílání – totiž „nalep se k obrazovce a čum“. Výhodnější se mně zdá formát videopodcastu, kdy bych si celý pořad stáhl a koukl se na něj v klidu na počítači nebo v telefonu.

Ale to by to v tu ránu nebylo 100 000 diváků… ach jo…

Reagovat

Petr Novák, proč by nebylo? By se započítával počet stažení, což jistě není těžká věc. Jinak v klidu na počítači? To se snad i tak díváš, ne? :)) A že by se takto někdo díval na videa v telefonu, tohle myslím k nám ještě v masové míře nedorazilo. Takže by asi předběhli dobu :)

Reagovat

@Suníčko:
Počet stažení by ale byl zákonitě nižší, než počet přehrání – když se chci na pořad kouknout znova, už si to opět stahovat nebudu, ale při sledování přímo na netu bych dalšího diváka připočetl.

V klidu na PC – myšleno bez otravného čekání, než se obsah načte. Bohužel jsou na trhu stále firmy, které rozvoj této zábavy brzdí FUPčkem (oúú tůů).

Tak v masové míře ne, ale třeba já mám v mobilu do zásoby něco uloženo. Když pak človek jede vlakem/busem, tak to se sluchátky v uších docela zkrátí cestu. :-))

9
LadyXL
Reagovat

SUNíčko.. ten tip na Landu do Trosečníka je super! Máš pravdu, taky bych si ho tam dovedla představit,pokud by to ovšem vzal. A možná by svými zásahy trošku (ale jen trošičku) napomohl vylepšení i české verze!Možná kdyby k tomu dělala režii Miriam…,kdo ví, rozhodně by ubyl patos… Ale je fakt,že by se měli všechny televize zamyslet nad možností využít Daniela na post moderátora nějakého takového „ulítlého“ pořadu. Je v tom fakt super!! Přesvědčivý, nepatetický. Velice mne mile překvapil. A celý pořad taky.Vážně je i vhodné přirovnání k „Jste to,co jíte..“ :-)

10
Dominik
Reagovat

jo jo dobrej pořad jeden z nich je můj táta jmenuje se Richard Růžička a já jsem Dominik Růžička

11
Patrick Zandl
Reagovat

To stahování Landy jako podcast bylo zvažované, ale má to i své nevýhody. Především používáme jiný souborový formát (flash, ne MPEG4) a řešit to narychlo není zrovna dobré. Navíc si pořád myslíme, že je to o interakci, o tom, že se podíváte, co k tomu píší ostatní za komentáře a k tomu se podcast moc nehodí. A do třetice: uživatelů takové hračky jsme nepředpokládali mnoho, což rozhodlo. A dávat to do mobilu? aby na tom vydělali jen operátoři a vás stálo stažení pořadu pár desetikorun? No nevím :)

Jinak díky za upozornění na Peklo … :)

12
NZNamy
Reagovat

Díky za upozornění na pořad.
Pro Suníčka ještě jednu věc: na internetu zásadně nepředpokládat! Na to že se na webu pohybuju denně, tak jsem o show doteď nevěděl – ale je to dáno pouze tím, že Novinky a Super (tím jsi mě tedy dostal) nečtu. Holt čtu jiné servery (konkrétně aktualne.cz a (sport.)idnes.cz) – a to je holt jiná squadra.

13
James "Killer"
Reagovat

Když jsem si poprve tento pořad pustil myslel jsem si že to bude propadak,ale ihned po několika dilech mně to chytlo a teď čekam s napětim na každy další díl. Je to zajimavý projekt udělat s lidí kteři v životé k bojovým sportům za 3 měsice boxery thaiboxu. Sám dělam kickbox takže vim co je to za dřina a za 3 měsice to musí byt už super dřina. Fandim tomuto projektu a snad se na nasi scene objevi vice podobnych.

14
Kateřina
Reagovat

O tomto projektu bych se bývala nedozvěděla, nebýt v názvu jméno Dana Landy. Nesedím moc na netu a myslím, že jak už tady bylo řečeno, když to má myšlenku a poutavý děj tak na délce až tolik nezáleží. Já sama odkoukala naráz dvanáct dílů. V práci se lidičky pracuje:-) i to se nám tým Pekla s Landou snaží vštěpit a doma se to dá….. Ne vážně, líbí se mi, že se tady poukazuje na základní předpoklady úspěchu a že cílem je ta cesta! Myslím, že to věčné fňukání kdyby (známí, peníze,štěstí) je pro ty co nikam nechtějí dojít. Více takovýchto projektů by mohlo pár lidí rozhýbat….. A když nic jiného tak tahle tématika je přinejmenším hodně líbivá a o to víc když v ní hrajou tzv. obyčejní lidé….

15
Vejanek
Reagovat

Peklo je prostě něco úžasného, dozvěděla jsem se o tom na internetu na kterém jsem každý den a hlavně sleduju každou aktualitu o Danielovi je to ten nejlepší vzor kterej znám. Jeho život a vše co dělá je velmi zajímavé. A tak i Peklo, je to hlavně dosti poučné, a donutí člověka jít si za svým cílem.

16
ella
Reagovat

tato reality je zatím nejlepší co proběhlo televizní reality se nedají vůbec s tímto srovnávát moc jim fandím at na sobě makaj a hlavně at se každému splní to co si přejí Daniel Landa je dobrej ví co chce a to ho staví hodně vysoko

17
LLook
Reagovat

Proč o tom masmédia nezpravují? Protože jejich redaktoři jsou vesměs banda ignorantů a nedokáží-li si s něčím (pro ně) novým poradit, tak to prostě neberou na vědomí. Moc se nemluví ani o Streamu samotném. Akorát o YouTube se občas někde něco objeví, protože se to dá obšlehnout od CNN…

18
tony
Reagovat

dane drzte se je to bomba jste super koukam na vas porad zdravi tony

19
Petr
Reagovat

Peklo s LAndou mne zajim hodne je to poučny a je to proty co sedijou doma a nedelaji nic!! jijou a chlasat kdyby všichny sportovaly nebo deli nejak spotr tak by to bylo uplne jiny než ted!!! znam THAI-BOX

20
skuban.fr
Reagovat

takze este jednou super

21
memor
Reagovat

Reality show Peklo s Landou je bomba na českým webu je to zajmavé a dá se na to koukat opravdu superrrrrrrrrr

22
DropIn
Reagovat

Proč je na tohle negativní ohlas? Minimálně jedna skupina, které tenhle pořad vadí, jsou lidi neschopni pochopit smysl bojových umění. Jsou to ti, kteří si myslí, že to není třeba a jen to v lidech probouzí negativní stránky. A jsou to ti, kteří pak stojí v podchodu sami a přemyšlejí jak se nepokálet když je přepadáva zeslabený feťák. Pro ně je jakékoliv násili špatné…pokud ho neaplikuji sami na prodavačku v obchodě za to, že jim dala o padesátnik méně. Je pak logické, že na anonymních diskuzích ho slovně pokáleji aniž by měli pádny argument čí důkaz nebo srovnáni.

23
Wladimír
Reagovat

Konečně něco,co se dá sledovat.je to dobré,líbí se mi ti.

24
ondra
Reagovat

cau daniel lando ocem bude poklo z landou 16 dil

25
ondra
Reagovat

cau se moc tesim na 16 dil peklo z landou

26
ondra
Reagovat

cau se moc tesim na 16 dil peklo z landou

27
jitka
Reagovat

Peklo s Danem Landou je super!!!!! Těším se na další díly!!

28
daniela
Reagovat

Je to perfektní nápad,ukázat lidem že i ode dna se dá odrazit a začít
znovu a možná líp. Konečně pořádná show na kterou se dá s chutí
dívat.Daniel Landa a spol. zase nezklamal – není to komerční a je to
úžasná podívaná.

29
Víťa
Reagovat

Peklo s Landou? Nejlepší reality show co kdy u nás vůbec mohla být. Kam se s… Big Brother či Vyvolení1,2,3!!! Tohle má konečně nápad a úroveň. Díky za to Dane!
Víťa

30
fanda
Reagovat

ahojky tendle porad je fakt dobrej doufam ze se budou natacet idalsi dili ,protoze minulost tech lidi je zajimava a to co chtej dokazat nebo menit je fakt dobry .to obdivuju .

31
tuplak
Reagovat

je to super,super!!!!!!!! to je bez debat!!!!! Dan chce ukazat,že lidi nejsou paka,a když něco chtějí dokázat,tak to dokážou!!!!!!!!!!!!!!!! a už se těším na další díly,a měl by pak vymyslet další reality show!!!!!! zdar a sílu!!!!

32
tuplak
Reagovat

je to super,super!!!!!!!! to je bez debat!!!!! Dan chce ukazat,že lidi nejsou paka,a když něco chtějí dokázat,tak to dokážou!!!!!!!!!!!!!!!! a už se těším na další díly,a měl by pak vymyslet další reality show!!!!!! zdar a sílu!!!!

33
tuplak
Reagovat

je to super,super!!!!!!!! to je bez debat!!!!! Dan chce ukazat,že lidi nejsou paka,a když něco chtějí dokázat,tak to dokážou!!!!!!!!!!!!!!!! a už se těším na další díly,a měl by pak vymyslet další reality show!!!!!! zdar a sílu!!!!

34
tuplak
Reagovat

je to super,super!!!!!!!! to je bez debat!!!!! Dan chce ukazat,že lidi nejsou paka,a když něco chtějí dokázat,tak to dokážou!!!!!!!!!!!!!!!! a už se těším na další díly,a měl by pak vymyslet další reality show!!!!!! zdar a sílu!!!!

35
Anonymní
Reagovat

Je to nejnej realitishow jaká můze bejt . Fakt skvelí

36
Tom
Reagovat

Nejlepší reality je Peklo s Landou má něco do sebe určitě by se to mělo dávat v televizi protože Daniel Landa má hodně fanoušků tak si myslim že by to mnělo velkou sledovanost.

37
Tom
Reagovat

Nejlepší reality je Peklo s Landou má něco do sebe určitě by se to mělo dávat v televizi protože Daniel Landa má hodně fanoušků tak si myslim že by to mnělo velkou sledovanost.

38
Veru
Reagovat

Dan Landa je nej!!! začínám sledovat všechny díly od začátku je to fakt mazeeeccc!!!! Díky za to!!!

39
jakub
Reagovat

Zdravím co muž udělat pro to abych se přihlásil do vaší livešou pokud budete plánovat druhou řadu? jakub

40
Martin
Reagovat

Peklo s Landou je super,je to prostě bomba.Díky Dane

41
UraN
Reagovat

Nazdar lidi !
Myslím, že Peklo s Landou je skvělý pořad, který by měl ještě větší sledovanost pokud by se udělal ve větších rozměrech a odvyslílal v televizi.
Počet diváků by určitě masivně stoupl !!
Jinak všem moc fandím a doufám, že vydrží !!
Nejvíc fandím Richardovi, je tam nejstarší a pořádně na sobě maká !!
Myslím si,že ostatním udává krok, aby byli stále lepší a lepší !!
Držte se hoši !!

42
Hooooper
Reagovat

Je to fakt peklo to co ti lide zazivaji jen tak dal donich Dane aspon se neco nauci . Je to supr porad skuste se dostat do TV

43
katarina
Reagovat

ahoj! maslim,ze prve co ma na tom zaujalo bol dan… co tak asi dan moze natacat ked on televizi nema rad..sice to lelevize neni ale… pozriet si prvy diel a potom to uz ide samo. nemyslim si ako som uz citala ze ste vybrali zlych chlapou..prave naopak je to zaujimavejsie nez nejaky krasavci s posilovny..fandim a budem hlasovat a pozerat dalej ako to dopadne..

44
pajina
Reagovat

nazdar,nazdar.pisu mail hlavne proto ze sem vcera vecer potkala Dana.hrozne me to prekvapilo,pac to bylo v klubiku v kterem bych te vazne necekala.potesil si me.jinak vas napad peklo s Landou semi zamlouva,zajimave a vtipne…

45
pavel spa
Reagovat

jo tak peklo s landou je moc good uz proto ze landa je dobrej chlap a vi co dela peklo je dobra vec jsem rad ze sem se onem dozvedel a sleduji kazdy dil chtel bych si to taky skusit a neco se sebou udelat je to proste pecka

46
jirka
Reagovat

je to super. pokracujte

47
Jurne
Reagovat

ahj vsichni!Moc se mi libi Vas porad a vzdycky se tesim na dalsi novej dil!Chlapy mate veliky stesti,ze jste se tam dostaly a muzete trenovat pod vedenim profes.treneru.Martin me dost sklamal,ze se na to vys…!Mohl tam misto neho byt nekdo,kdo by si toho vazil a tvrde by makal.Mozna jeste neni pozde a mohli by jste misto neho vzit nekoho jinyho!!Jinak nejvic maka Richard a ostatni by si z neho meli vzit priklad!!Preji vam jinak hodne stesti a hlavne to musite dotahnout do konce!!!!!!!!!Zdarec!!!

48
Jitule
Reagovat

Zdary všichni,musím říct,že je to parádní reality show.Jen mě mrzí,že jsem se o tom dozvěděla až tak pozdě.Takže Dane,ať se pustíš do čehokoliv,tak to prostě nemá chypu… :-)

49
jenkoton
Reagovat

ja jsem spokojen. Dekuju.

50
Surgo
Reagovat

Peklo je lepsi nez VV2 – 3 a nebo třeba Trosečník v podání TV Prima. Škoda je, že jsou jednotlivé díly tak krátké. Snesl bych 30 minut 2x za tyden.

51
Camille
Reagovat

Dane, drzžím klukům palce. I tobě. Tohle je snad jediná reality, ve které nezaznělo, že to někdo dělá pro to aby se zviditelnil…známe to, budoucí rádobymodelové, herci a zpěváci. Možná nebyli ti kluci nejsvatější, ale je fajn, že jim dal někdo „druhou šanci“. Zápasníci z nich asi nebudou, ale získat kontrolu nad svým životem, mít nějaký cíl a najít nové přátele, je přece výhra nad výhry. Hodně štěstí…budou ho potřebovat. Ostatní je na nich.

52
Anonymní
Reagovat

čauky, docela dobrá reality show…. Škoda jen, že není více medializovaná…Měla by určitě větší úspěch než nějací Trosečníci apod chytré věci z Novy či Primy…

53
Anonymní
Reagovat

čauky, docela dobrá reality show…. Škoda jen, že není více medializovaná…Měla by určitě větší úspěch než nějací Trosečníci apod chytré věci z Novy či Primy…

54
Renča
Reagovat

Velké Ahój celému týmu Pekla!
moc semi ten projekt líbí, nešetříte je, tak jako je život nešetří.
Líbí se mi, že jste ke klukům kamarádští, ale důslední. Taková nenucená povinost.
Ohromně jsem se nasmála komentářům Tomáše při výšlapu v Itálii, když prudil Radek. Už se těším další glosy typu: je tady je housenka, to si musím natočit… jen co si Ráďa postaví z kamenů mohylku, půjdeme dolů… doufám, že na ten sníh nenach.. nějaký Němec- sorry Mirjam.
je to vtipné.
Moc se přimlouvám za delší reportáže, Pekla není nikdy dost.
Už se těším na další díly:-)
Ahojky Renča

55
Roman
Reagovat

Ahoj projekt Peklo je snad nejlepší reality šou co kdy vznikla..este pred tydnem sem nevedel ze neco takovyho existuje..a ted uz se nemuzu dockat 20týho dílu :o)) Je to naprosto úžasný a skvělý..!!!! Eště, tu máme člověka jako je Dan!

56
Libor
Reagovat

Ahoj všem kdo tvoří reality show „Peklo s Landou“. Je to super napad jak pomoc nejen těm pěti klukum, ale všem, kteří nevědí co se šedí obyčejného života, včetně mě. Hned mě to inspirovalo si jít zacvičit. Zajímalo by mě jestli to „otestujte se“, by mohlo pomoc dostat se do show, nebo dělat sport thaibox? Jinak držím palce aby někdo z nich dokonce někoho v zavěru zkolil a vyhrál.

57
Žába s velkou hubou
Reagovat

Seznam není většinovým vlastníkem Streamu, jak si lze snadno ověřit v Obchodním rejstříku.

58
misha
Reagovat

super reality show,peclive ji sleduju,dik vsem co se na teto akcicce podileji a drzim vsem zucastnenym palec.jste machri chlapci cus bus misha

59
misha
Reagovat

dodatek,DANE JSI PROSTE KOLIK :-)

60
ladislav abert
Reagovat

Je to 1.reality show kterou sleduji a fandím vám z celého srdce.
Dane máš výborné nápady,škoda že nevolíme prezidenty my,
byl bys na kandidátce i s p.Komorousem.Zdar

61
Mirka
Reagovat

Peklo s Landou je moc povedená show škoda jen že taky není pro holky.Přeji Danovi hodně uspěchů v další práci.Jen tak dál.Super.

62
Mirčák
Reagovat

Ahoj.Peklo s Landou je dost vymakaná show.Jen škoda že není i pro holky.Jen tak dál a přeju hodně štěstí.

63
Petr
Reagovat

Díky Dane,kdybych to věděl dříve ,tak se určo přidám.Škoda.Hodně štěstí všem.

64
Karel
Reagovat

Peklo to je ta nejlepší realiti show. A Dan je super že to udělal jsem mu vděčný!!!!!!

65
Karel
Reagovat

Peklo to je ta nejlepší realiti show. A Dan je super že to udělal jsem mu vděčný!!!!!!

66
babkola11
Reagovat

JSEM RÁDA, ŽE SE OBJEVIL TAKOVÝ TIP REALITY SHOW. JEŠTĚ PŘED TŘEMI LETY JSEM DANIELA LANDU NEMUSELA ALE V POSLEDNÍ DOBĚ SE MI LÍBÍ JEHO PÍSNIČKY ATD. A TED MOHU ŘÍCT ,ŽE U MĚ ZABODOVAL. JE VIDĚT ŽE S KLUKY PROŽÍVÁ TRÉNINK A VŠE OKOLO. JE FAKTEM, ZE VŠECH NEJLEPŠÍ JE RICHARD ZŮSTAL VYDRŽEL A TO JE PARÁÁÁÁÁÁDA A JE JEŠTĚ POŘÁD ZAMĚSTNÁN A TO JE NĚCO CO OSTATNÍ NEDOKÁZALI POKRAČOVAT BÝT DOBRÝ A JEŠTĚ DĚLAT TO JE SUPER. FANDÍM RICHARDOVI A VĚŘÍM ŽE VYDRŽÍ !!!!!!!!!!!!!!!

67
Alda
Reagovat

diky Dane za t\ento porad,spousta ponauceni pro mne………,fakt dobry,DIKY

68
alda
Reagovat

co rict..? proste Dane diky za Tvou muziku,diky za Tve texty,diky za Tve vlastenectvi a…diky za tento porad…mas muj obdiv a uznani

69
Pekos
Reagovat

Dane & celý štábe – je to fajn DÍKY !

70
vana
Reagovat

toto je numero uno real show

71
VERSAI
Reagovat

Dan prostě nikdy nezklame, jakákoli jeho věc vyleze na světlo Boží je to pecka a to ve všem….Neznám u nás v hvězdném nebi žádného jiného pasra, který by se Danovi vyrovnal a to hlavně textama. Poslouchat pořád nějaké bláboly o nenaplněných láskách a zklamání….koho to ještě bere? My už v pubertě nejsme…. A tak jsem opravdu hrozně ráda, Dany, že jsi se tu zjevil Ty, v písničkách k lidem promlouváš něco jim sděluješ a co je úplná bomba, každej kdo Tě bere, ci z těch textů i něco uchová v sobě….Ty i Mirijam jste super a moc, moc vzácní lidé, díky a držte se, jen tak dál!!!

72
VERSAI
Reagovat

Dan prostě nikdy nezklame, jakákoli jeho věc vyleze na světlo Boží je to pecka a to ve všem….Neznám u nás v hvězdném nebi žádného jiného pasra, který by se Danovi vyrovnal a to hlavně textama. Poslouchat pořád nějaké bláboly o nenaplněných láskách a zklamání….koho to ještě bere? My už v pubertě nejsme…. A tak jsem opravdu hrozně ráda, Dany, že jsi se tu zjevil Ty, v písničkách k lidem promlouváš něco jim sděluješ a co je úplná bomba, každej kdo Tě bere, ci z těch textů i něco uchová v sobě….Ty i Mirijam jste super a moc, moc vzácní lidé, díky a držte se, jen tak dál!!!

73
pavel
Reagovat

Nejlepsi show,ve ktere nejde o prachy a ktera konecne snad jako jedina pusobi na lidi a na to at se na sebou zamysli a ne jen at koukaji a bavi se tim jak par lidi vyvadi za sklenenou zdi jako v pripade uhopzenych vyvolenych…Vsechno co Dava Dan dohromady stoji za to a to uz dobrych 20 let od jeho prvni desky!Myslim ze tohle se Danovi a jeho zene povedlo stejne jako kazdy napad ktery realizovali at jde o hudbu nebo o film…Dan je proste uzasnej clovek

74
Yettýsek...
Reagovat

Ahojky…Musím říci , že nejsem zrovna moc zastáncem tohoto a jiných podobných bojových sportů. Ale přilákal mě hlavně název této show a byla jsem zvedava jejím obsahem.A přiznám se, že si nenechám ujít žádný další díl. Stopáž spotů, jak už zde někdo řekl,je na hraně. V 13minutách je vše obsaženo dostatečně na to aby si každý mohl udělat názory na protagonisty show a show celé…..Závěrem velmi podařená show. Když bych se měla vyjádřit ke všem VV- odpor, husí kůže.
PS: Přesně jak řekl Richard, myslím si že Radek asi opravdu pořád jede v drogách.Což jeho věc ,ale mě tam vůbec nesedí a divím se klukům, že ho nezbančili dříve. :-)
Dane a Mirijam…povedlo se vám nejedno pěkné dílko a tak vám držím pěstičky k vytvoření dalších věciček…:-)))

75
Lucinka
Reagovat

Je to naprosto perfektní me se to moc moc líbí a hlavně Ota „Oto do toho“. A ještě chci říct že zatim nemužu říct o ničem s čim má co dočinění D.Landa že by se mě to neoslovilo nebo nenadchlo tak,že bych neměla potřebu se o to podělit s ostatními.Tento vyjmečný člověk rozhodně nikdy nezůstane bez povšimnutí.A ja mu děkuji za kdo je a za to čím je.Lucinka

76
Martin Denk
Reagovat

Ahoj Dane!Je to supr.Jen tak dál.Moc ti fandim a držim palce.Martin

77
brada.dona
Reagovat

Peklo je super! Těším se na pondělní zápas! :-)

78
Petr
Reagovat

řeknu to krátce……..Jen tak dál !!!! obyč lidi ,nápad , krize ,bič ,vavříny……..takovej život prostě je , žádná změna není lehká…………fakt dobrý.

79
Jozef Latt
Reagovat

Peklo je super pořat ukázalsem ho spolužákovy aten se nato začal divat jako já a propadl tomu. Už se těšim na poslední dil

80
Jozef Latt
Reagovat

Peklo je super pořat ukázalsem ho spolužákovy aten se nato začal divat jako já a propadl tomu. Už se těšim na poslední dil

81
Jozef Latt
Reagovat

Peklo je super pořat ukázalsem ho spolužákovy aten se nato začal divat jako já a propadl tomu. Už se těšim na poslední dil

82
Jozef Latt
Reagovat

Peklo je super pořat ukázalsem ho spolužákovy aten se nato začal divat jako já a propadl tomu. Už se těšim na poslední dil

83
Jozef Latt
Reagovat

Peklo je super pořat ukázalsem ho spolužákovy aten se nato začal divat jako já a propadl tomu. Už se těšim na poslední dil

84
Jozef Latt
Reagovat

Peklo je super pořat ukázalsem ho spolužákovy aten se nato začal divat jako já a propadl tomu. Už se těšim na poslední dil

85
jerry
Reagovat

peklo s landou je jenda znej reality show co znam nejlepsi je tam landa jak ve 23 dile stira ty hovadka Lando ses Good

86
george
Reagovat

Peklo je moc pěkný pořad. Vím jaká je to dřina. Ale Petr Macháček
je opravdzu tvrdý trenér a patří do elity tak jsou hoši v dobrých rukou. A Dan to taky sám potvrdil, když začínal , že bolest nic neznamená. Fandím celému týmu.

87
majkll
Reagovat

Super, velmi rád sleduju každý díl a vždy se už třesu na další. Ale taky bych rád věděl, jestli kluci berou nějaké speciální doplňky stravy, když mají takový výdej energie. Jinak pořad NENÍ NUDNÝ a výhoda je také v tom, že se na něj podívám, když mám čas. Ne jako v televizi. když se musíte dívat na hodinky a přizpůsobovat se jejich programu. Zdravim všechny, čau.

88
medvěd
Reagovat

Čik,peklo je absolutně ojedinělé a originální dílko,naprosto vystihuje veškeré podstaty života a nikomu nepředstírá to nudný nažehlený klišé které nám v dnešní době s..e do hlav kde kdo….100%přízeňod medvěda!!!!

89
medvěd
Reagovat

Čik,peklo je ojedinělé a originální dílo,naprosto přesně ukazuje atributy života tak jak je asi máli kdo zná.Není to žádné nažehlené klišé které nám cpou do palic každý den ze všech stran.Je to 100% mazec a nápad!!!!

90
marcela
Reagovat

Dobrý den,teprve tet sem se podívala na Peklo s Landou.Dana mám velmi ráda už od Orlíku,i jeho další desky.Podle mě si na nic nehraje.Vubec sem se nenudila a zaujalo mě to tak,že se o tom před známíma zmíním.Někdy je to kruté,ale tak to přece v životě je.Tak držím palce a mějte se všichni v pohodě.Žádný stres.

91
Jan Liška
Reagovat

Zdravím celý tým Peklo s Landou! Je to nejlepší reality show, co jsem kdy zatím viděl na internetu. Odvádíte kvalitní práci, za kterou by jste měli být dobře odměněni a myslím si, že většina fanoušků vaší show, vám to dává dostatečným způsobem najevo. Doufám, že tohle není vaše poslední práce na internetu a hned rozjedete nějakou stejnou show znovu na internetu. Byla by škoda s tímto přestat, protože jste odvedli velmi kvalitní práci. Jinak všem z vašeho týmu přeji dalších mnoho ůspěchů, jak v profesním, tak osobním životě. Jen tak dál.

S pozdravem Jan Liška

92
Jarda Staněk
Reagovat

Zdravím Vás všechny!Nenechal jsem si ujít ani jeden díl,zákulisí a ani jednu upoutávku.Je to zatím to nejlepší,co jsem na internetu viděl.Sˇkoda jen,že je konec.Moc bych si přál,kdyby tato show měla pokračování a hlavně aby se štáb sešel ve stejném složení,jako dosud.Odvedli jste moc dobrou práci-všichni! Ahoj Jarda Staněk

93
nicol
Reagovat

bylo to hezke,je vsak skoda,ze nikdo z kuku nevyhral,to me mrzelo.chtela bych se zeptat jestli bude dalsi peklo s landou?myslim ti noví lide?dikes za odpoved piste na mail

94
nicol
Reagovat

bylo to super!bude to znova?

95
Lucie Hrázi
Reagovat

Dobrý večer. Jednoznačně NEJLEPŠÍ reality show!
Těším se na každý další díl. Dana obdivuji. Je to charakterní a nadaný člověk, kterému velmi přeji jeho úspěch. To samé Mirjam. Klukům držím palce. Držte se. Hodně dalších úspěchů a mějte se fajny.
Lucie

96
Lucie Hrázi
Reagovat

Teď jsem se dodívala na poslední díl. Super! Všem gratuluji!
Lucie

97
P.e.t.r.y
Reagovat

Bomba moc se mi to libilo!!! supr lepší než LOST :D:D

98
P.e.t.r.y
Reagovat

Bomba moc se mi to libilo!!! supr lepší než LOST :D:D

99
P.e.t.r.y
Reagovat

Bomba moc se mi to libilo!!! supr lepší než LOST :D:D

100
P.e.t.r.y
Reagovat

Bomba moc se mi to líbilo!!!Super lepší než LOST :D:D

101
Karel B
Reagovat

Čau Dane tímto ti chci poděkovat za to co jsi pro mne a spoustu dalších udělal prostřednictvím hudby,Vlastně díky tvejm některejm písním z OI a Demise ad.jsem nikdy neskončil u drog je mi 21.Ale to není to oč tu jde.Ty jsi udělal pro ty kluky maximum aby jsi z nich dostal to nej a svým způsobem v nich vzbudil jakousi hrdost že na tom nejsou tak zle jak si mysleli v životě je hodně sraček který se stavěj lidem do cesty a tendle pořad je dělanej hlavně pro ty co nikdy nic neprožily aby si to zkusily alespoň uvědomit díky za přečtení.Život je boj a láska je kurva.Čau Karel B. Mladoboleslavsko

102
Marty
Reagovat

Pekny Dane
i kdyz kluci v zapase prohrali rpo ne samotny to byla velka vyhra. Doufam ze jeste neco pdobneho natocis. Verim ze to je velka casova obed ale bylo to super. I test Pekla se mi libyl kuli nemu jsem konecne zacal neco delat a zjistil jsem ze nejsem uplna lemra. Tak mnoho dalsich uspechu a pokracuj hlavne v Rally v ty ti taky fandim a doufam ze se v Sosnove zase nekdy potkame

103
linda
Reagovat

ahoj,kdyz jsem si vsimla,ze landa udelal reality show,docela me sklamal,ale po vzhlednuti jsem zjistila,ze je to koukatelny a ze to nema nic spolecnyho s vyvolenymi nebo bb,takze super a diky za to,zdravim landovi a aktery,jen radek mi lezl dost na nervy,ale to asi vic lidem…

104
denisa
Reagovat

peklo s landou je fakt něco užasného.podle mě je jen škoda že se to nevysílá v televizi protože by si toho rozhodně všimlo více lidí.ještě jednou je to opravdu skvěle a danovi to jako vždy sluší…mějte se denisa

105
denďa
Reagovat

peklo s landou je fakt super moc se mi to líbí ale je škoda že se to nevysílá v televizi myslím že by si toho všimlo mnohem víc lidí.ještě jednou je to moc krásné a ještě když tam je dan ktery je stále svůj a navíc je fešák,no ni?

106
denďa
Reagovat

peklo s landou je fakt super moc se mi to líbí ale je škoda že se to nevysílá v televizi myslím že by si toho všimlo mnohem víc lidí.ještě jednou je to moc krásné a ještě když tam je dan ktery je stále svůj a navíc je fešák,no ni?

107
denďa
Reagovat

denis maš fakt pravdu

108
ella
Reagovat

peklo s Landou super Landa má dobrý nápady a pomáhá druhým získat sebevědomí patří mu jen samá chvála Zdraví Ella

109
ella
Reagovat

Peklo s Lndou super nic lepšího nebylo .Landa je pořád svůj a dobře svůj : Pomáhá získavat druhým sebevědomí a to se mě líbí. zdravím Ella

110
Libor
Reagovat

Pekelníci, je třeba Vás všechny chválit za snahu ukázat lidem , že : ,, chtěl bych je nic, ale chci – dělá divy „. Tedy chvála, chvála, chvála Vám všem.

Určitě by jste byly shopní nám všem představit v řadě několik lidí, kteří už sami něco dokázali s tím, co to všechno obnášelo a co museli překousnout protože chtěli ? ( existuje u Vás takový námět…)

Zdravíčko všem !

111
XXX
Reagovat

Musím říct že Peklo s Landou je zatím nejlepší reality show kterou sem kdy viděl sleduju jí pravidelně už od začátku a musím řict že je to fakt výtečný PS: Macháček a Landa jsou největší týpci !!!!!!!!!!!!!

112
Přemysl
Reagovat

Zdravím Vás…
Skutečně motivující pořad…(můj dojem)

113
denis
Reagovat

Peklo je fakt nejlepsi pořad co znám ale díly sou moc krátké a je jich moc málo přesto se těšším na pokračování pekla jestli nějake bude peklo vsem dopporučuji a všichni si ho chválí

114
Tomáš Maxa
Reagovat

Skvělé, co dodat! Po celou dobu internetového vysílání jsem s napětím společně s celým svým okolím sledoval vyjíjející se příběhy všech účastníků Peklo s Landou. Nečekal jsem, že výsledek tréningu bude v tak krátkém čase natolik exceletní. Gratuluji Danielovi a celému týmu Peklo s Landou k velkému úspěchu této reality show . Doufám , že jejich práce tím to nekončí a již pomalu začínají přemýšlet o ještě extrémnější reality show a to rovnou v televizním vysílání v nejsledovanějších časech. Přeji všem bojovníkům aby nadále s úspěchem pokračovali. Hlavně hodně zdraví a pevné vůle ve zdolání dalších cílů. Tomáš

115
Marty G.
Reagovat

Sledoval jsem všechny díly.Byl to povedený projekt.Nemohl jsem se dočkat finále.Klukům jsem držel palce.Jediný kdo mě opravdu zklamal byl Ota.Celou dobu se tváří jako největší „bombarďák“ na Radka machroval atd.A ve vinále jsem čekal „PEKLO“ jako,že se Ota ukáže.No,ukázal akorát tetování jinak byl za blba a v ringu neměl co dělat.Machr,stál tam jak jojo a nechal se oťukávat.Myslím,že to není jenom můj názor.Jinak jste byli super a pan Macháček je supr mašina.Dokážu si pod ním představit trénovat.Ta jeho nátura vás žene kupředu.To je opravdu profík.Díky.Nashle.

116
hanča
Reagovat

Ahoj lidi zdravim Vás a chtěla bych jen dodat že Dan je super že takhle pomáhá lidem a zároveň plní jejich sny….reality show je super škoda že končí snad zas něco takový ho ještě bude……samá chválá…. :-)

117
hanča
Reagovat

Ahoj lidi zdravim Vás a chtěla bych jen dodat že Dan je super že takhle pomáhá lidem a zároveň plní jejich sny….reality show je super škoda že končí snad zas něco takový ho ještě bude……samá chválá…. :-)

118
hanča
Reagovat

Ahoj lidičky zdravím Vás a chtěla bych jen dodat že Dan je super,že takhle pomáhá lidem a zároveň plní jejich vytoužené sny…reality show je super a škoda že končí snad zas něco takový ho ještě bude….samá chvála :-)

119
hanča
Reagovat

Ahoj lidičky zdravím Vás a chtěla bych jen dodat že Dan je super,že takhle pomáhá lidem a zároveň plní jejich vytoužené sny…reality show je super a škoda že končí snad zas něco takový ho ještě bude….samá chvála :-)

120
Hanča
Reagovat

Ahoj lidičky zdravím Vás a chtěla bych jen dodat že Dan je super,že takhle pomáhá lidem a zároveň plní jejich vytoužené sny…reality show je super a škoda že končí snad zas něco takový ho ještě bude….samá chvála :-)

121
Hanča
Reagovat

Ahoj lidičky zdravím Vás a chtěla bych jen dodat že Dan je super,že takhle pomáhá lidem a zároveň plní jejich vytoužené sny…reality show je super a škoda že končí snad zas něco takový ho ještě bude….samá chvála :-)

122
Hanča
Reagovat

Ahoj lidičky zdravím Vás a chtěla bych jen dodat že Dan je super že takhle pomáhá lidem a zároveň plní jejich vytoužené sny…reality show je super škoda že končí snad zas něco takový ho ještě bude…jenom samá chvála… :-)

123
Hanča
Reagovat

Ahoj lidičky zdravím Vás a chtěla bych jen dodat že Dan je super že takhle pomáhá lidem a zároveň plní jejich vytoužené sny…reality show je super škoda že končí snad zas něco takový ho ještě bude…jenom samá chvála… :-)

124
Hanča
Reagovat

Ahoj lidičky zdravím Vás a chtěla bych jen dodat že Dan je super že takhle pomáhá lidem a zároveň plní jejich vytoužené sny…reality show je super škoda že končí snad zas něco takový ho ještě bude…jenom samá chvála… :-)

125
Dan
Reagovat

Zdarec, sledoval jsem postupně všechny díly a musím říct, že to nebylo vůbec špatný. Jediný, co bych trochu změnil je to, že bych přidal trochu více videa z tréninků, protože člověk, který by chtěl začít třeba trénovat sám, jen tak pro zábavu a prosebe z toho moc nepochopí. Jinak to bylo napúrosto bez chyby, výlety atd. A myslím, že to co zažily kluci v Pekle s Landou, by asi jinak nedávali. Takže díkec a doufám, že to není poslední reality show od těchto tvůrců!!!

Přidat komentář