Panáček v reality show

Peklo s Landou – finálový souboj již 3. března

1. Březen 2008 | napsal(a): | reality show: Peklo s Landou

A je to tady, máme za sebou již 23 dílů a nejlepší reality show roku 2007 dle čtenářů Panáčka v reality show, Gorilla.cz a Bleskově.cz blíží ke svému finále. Ano, již 3. března uvidíme poslední, 24. díl life show Peklo s Landou – finálové zápasy soutěžících.

Life show, která ukázala, že i s malými prostředky lze dosáhnout velmi zajímavých diváckých výsledků, za což lze v průměru přes 200 000 shlednutí každého dílu, jistě považovat.

Takže, nezapomeňte, již toto pondělí v osm hodin večer – finálové zápasy Pekla s Landou.



SUNíčko

Ten, který kolem roku 2005 měl trochu více času a tak ho napadlo, že spustit si bložínek o reality show, které tehdy začaly vtrhávat do českých i slovenských televizí, bude dobré na ukrácení času. Dopadlo to, jak vidíte. Panáček v reality show žije dodnes, když už to rozhodně není one man show, ale výtvor mnoha autorů, bez kterých by to skutečně nešlo. Chcete mě kontaktovat? Pak sunicko[at]centrum[dot]cz Díky.

Peklo s Landou

Diskuze k článku

Počet komentářů: 3
1
Ifa
Reagovat

Je to spíš info jako do bulváru, ale víte, že Maruška z VV2 je bývalou přítelkyní Oty? Byla teď v jednom z posledních dílů, Ota byl za ní v baru, kde dělá, a štáb ho tam načapal :-)

Reagovat

Ifa, jj, povšimnul jsem si, ale nepřišlo mně zajímavé, spíše jsem si řekl, kdo jejím přítelem nebyl :))

3
RadstaR
Reagovat

Asi tak, jak pise SUNicko :) Takova holka do kazde postele :)

Přidat komentář