Panáček v reality show

Panáčkovo videobraní: Nic než pravda s cz titulky (3)

15. Duben 2008 | napsal(a): | reality show: Nic než pravda

A je tu další várka klipů z americké verze soutěžního pořadu The Moment of Truth s českými titulky. Schválně, měli byste odvahu odpovídat na takovéto otázky před milióny diváků u televizních obrazovek?

Ray Hernandez

Ellen Valinotti


Následující dvě otázky pro Ellen by byly: „Vyspala byste se se svým bývalým přítelem, kdybyste věděla, že se na to nikdy nepřijde?“ a „Milujete více svou matku než svého otce?“

Michael Greenland


Kdyby Michael pokračoval dál, dostal by tyto otázky: „Snil jste někdy o tom, že měla vaše žena sex s některou z manželek vašich kamarádů?“ a „Pomočil jste se v posteli během posledních 5 let?“

Pokračování příště

související články

– Panáčkovo videobraní: Okamžik pravdy s cz titulky (2)
– Panáčkovo videobraní: Okamžik pravdy s cz titulky (1)
– Televize JOJ chystá Moment pravdy

Nic než pravda

Diskuze k článku

Počet komentářů: 16
1
PoleCat
Reagovat

díky

Reagovat

hm, tak po shlédnutí těchto dalších „dílů“ mám několik otázek – co se přesně myslí flirtem? To že je člověk milý na kolegyni bez postranních úmyslů? Je to flirt?

Dále se mně zdá, že jde na těchto sestřizích fakt vidět, že bez toho dlouhého protahování to není tak dobrá show, zkrátka to diváka nestihne tolik vtáhnout do děje, jako když má na jednu otázku třeba i minutu a hlavně vidí reakce těch přísedících. A závěrem snad, že z toho co jsem viděl, tak existují dva konce této show, buď si vezmu na 100 tisících peníze, nebo později vypadnu :)) Pletu se TK? Jinak díky za kvalitní práci.

3
Honzad
Reagovat

Díky moc… těším se na další, tohle nemá chybu :-) údajně se to blíží do čr…?

Reagovat

Honzad, zatím dle dostupných informací, co se tu vysktli v diskuzi, ano, je tomu tak. Oficiálně však Moment pravdy zatím dorazil jen na Slovensko.

5
TK
Reagovat

SUNíčko:
tyhle sestřihy skutečně jen ukazují, jaké otázky v pořadu zazní. Kdo si chce vychutnat celou dusnou atmosféru, musí si stáhnout celé díly.

Ne, že by se tam dalo vyhrát jen 100.000, nebo nic. Ve hře jsou záchytné body (10.000, 25.000, 100.000, 200.000, 350.000 a 500.000 dolarů), po jejich přeskočení si hráč může vybrat, jestli si odnese částku, nebo si nechá přečíst další otázku. Jakmile je ale otázka položena, už nemůže vycouvat a musí odpovědět. Zatím se ale ještě nikdo nedostal přes hranici 200.000.

Reagovat

TK, na druhou stranu, milionáře u nás také nikdo tuším nevyhrál :)

7
fb
Reagovat

Sila, tam bych nevlezl :)

8
Anonymní
Reagovat

je to masakr :) už se těším na druhou sérii :P

9
LoOg
Reagovat

super

10
missty
Reagovat

Nevlezla bych tam! Po soutěži bych asi dostala kulku do hlavy, takže by mně byly prachy na prd :-)

11
Jara
Reagovat

Můžete ještě jednou vysvětlit pravidla soutěže?

12
TK
Reagovat

Jara:
pravidla jsou vysvětlena např. v tomto článku.

13
gsdaůl
Reagovat

kdy budou dalsi videa o MP s titulky?? :-)

14
...
Reagovat

Tak to je hustý… Do toho bych šla… ikdyž bych ztratila nejspíš hodně přátel a zklamala rodinu, ale šla bych do toho…

15
Lucie
Reagovat

Ja jsem se do te souteze dnes prihlasila, tak jsem zvedava… celkove jsem dosti otevrena k okoli a hodne lidi me zna docela dobre+ se snad nicim netajim…. Ale moc sanci na to, ze mne tam pozvou si nedavam… jelikoz jsem studentka a je mi teprve 18….

16
rgysyy
Reagovat

Hodně hustá soutěž, je to jako fakt mazec, ale určitě bych tam nikdy nevlezl. Myslim si, že za ty prachy to asi nestojí, vzhledem k tomu, že je možnost vyhrát podobné částky v jiných televizních soutěžích a v podstatě v nich v porovnání s touto soutěží o nic nejde… Ale každopádně jsem hodně zvědavý na českou verzi soutěže.

Přidat komentář