Panáček v reality show

Nic než pravda 11. díl – Petr a Gabriela a video k tomu

3. Listopad 2008 | napsal(a): | reality show: Nic než pravda

Dnes se divákům v Nic než pravda představil opět Petr Šišulák a po něm i Gabriela Šťastná, která si téměř na každou odpověď připravila vysvětlení, která jsou někdy úsměvná.

Účast v soutěži byla nepochybně pro Petra Šišuláka velmi psychicky náročná. V minulém díle se již při třetí otázce týkající se jeho dětí téměř zhroutil. Rozrušila jej vzpomínka na dceru, kterou má s prostitutkou. Vzhledem k tomu, že obě žijí ve Španělsku, není s dcerou v kontaktu. Ve studiu mj. prozradí, že pro něj nebyl problém sedávat za volant opilý či že jezdil 17 let bez řidičského průkazu.

Pro něj a pro matku, která jej do studia doprovodila, byla jistě nejhorší ta část soutěže, kde se rozebírala sebevražda bratra Petra Šišuláka, jeho dvojčete. Obzvláště když přišla otázka „Bolela vás hodně smrt bratra dvojčete?“. Jeho odpověď „ne“ zněla nečekaně nenávistně. Jaká byla v tu chvíli reakce matky? Jaký byl důvod této šokující odpovědi? To se dozvíte v dalším vydání pořadu Nic než pravda.

Gabriela Šťastná (38 let)

Gabriela Šťastná pracuje ve zdravotnictví, má dceru Anetu, které je patnáct let. Kdysi pracovala jako servírka v baru. Ve studiu byla nucena přiznat, že např. nalévala hostům pití pod míru či používala neumyté skleničky. Zvláštní je, že se za to nestydí. Na každou otázku, byť sebevíce nepříjemnou, má připravenou odpověď, mnohdy až úsměvnou. Atmosféra zhoustne, když dojde na sebevraždu jejího otce. „Byla jsem na něj hodně fixovaná. Dodnes jsem mu to neodpustila,“ řekne smutně Gabriela. Před osmi lety se její otec oběsil z nešťastné lásky.

související články

Nic než pravda: Víme, proč soutěžící skončila po vyřknutí slova Sabat / Novinky.cz
Nic než pravda: Prima donutila soutěžící předčasně skončit hru / iDNES.cz

SUNíčko

Ten, který kolem roku 2005 měl trochu více času a tak ho napadlo, že spustit si bložínek o reality show, které tehdy začaly vtrhávat do českých i slovenských televizí, bude dobré na ukrácení času. Dopadlo to, jak vidíte. Panáček v reality show žije dodnes, když už to rozhodně není one man show, ale výtvor mnoha autorů, bez kterých by to skutečně nešlo. Chcete mě kontaktovat? Pak sunicko[at]centrum[dot]cz Díky.

Nic než pravda

Diskuze k článku

Počet komentářů: 4
1
Zack
Reagovat

Nevěděl jsem, co si mám o tom myslet. Ale jako první mě napadlo, že se vytahovala na fóru, že zná otázky.
Ono i oficiální stránky iprima.cz měly po tomto dílu výpadek, to bude návštěvnost :-D

2
Zack
Reagovat

Kdyby stále někdo nevěděl, zde je vysvětlení:
http://www.novinky.cz/clanek/153417-nic-nez-pravda-vime-proc-soutezici-skoncila-po-vyrknuti-slova-sabat.html

Ona si ty otázky určitě všechny doma sepsala a na každou se naučila zodpovídat:) Na tu poslední se Sabatem ovšem asi ne:)

3
drak
Reagovat

Další otázka by nebyla na Sabat, ani to není možné, když ji nedostala na castingu, na novinkách píšou blbosti. Další otázka by byla ta, kterou vyzradila na foru, takže by ji čekala pokuta, takhle se díky Šišounovi vyhla pokutě, protože otázka v pořadu nezazněla.

4
Ajax
Reagovat

To je jasné, že by ji žádnou takovou otázku nepoložili, protože tehdy na detektoru nemohli vědět, že pak poleze na fórum a jiné otázky než z detektoru ji soutěžně dát nemohou. Tak ji jen zmáčkli, aby se přiznala a těch 50 táců jim tam rovnou nechala, protože to je cena za pokutu. A bylo… A Prima to udělala tak dobře, že to diváky zase nutilo vyhledávat info o pořadu a diskutovat o něm, poněvadž to všechno bylo zahaleno rouškou tajemství… Kdyby ta ženská měla rozum, tak by věděla, že na ten Sabat se ji nikdo soutěžně ptát nebude a mohla jít dál.

Přidat komentář