Panáček v reality show

14. díl Nic než pravda – Miloslav, skončí to rozchodem?

24. Listopad 2008 | napsal(a): | reality show: Nic než pravda

Do červeného křesla Nic než pravda tentokrát jako první usedl Miroslav Piterka, strážník Městské policie, který zcela jistě překvapil svými odpověďmi nejen televizní diváky, ale především své blízké, kteří ho doprovodili do studia. Jako druhá usedla proti moderátorovi Petru Šiškovi Hana Jiroušková, která pracuje pro Fond ohrožených dětí jako „teta“ v pražském Klokánku, a která působí jako obětavá maminka, snažící se pomoci těm, kteří neměli v životě moc štěstí.

Miloslav Piterka (41 let)

Miloslav Piterka pracuje jako městský strážník. Je rozvedený otec tří vlastních a jednoho nevlastního dítěte. Své syny z prvního manželství občas navštěvuje. Ve studiu přizná, že tomu tak v minulosti ne vždy bylo, a to díky další partnerce Ingrid, se kterou měl dceru Dianu, a která si jakýkoliv jeho vztah s bývalou rodinou nepřála. Ingrid zemřela a on zůstal s malou dcerou sám. V současnosti žije Miloslav s o 20 let mladší družkou Janou, která ho doprovodila i do studia. Jana byla v době jejich seznámení těhotná a nyní tedy společně vychovávají i její dcerku Natálku. Velké slovo má v rodině i Miloslavova matka, která je také ve studiu, a na kterou čeká nemilé překvapení. Překvapená však bude i Jana, která uslyší z úst svého partnera nečekané přiznání

Jak to viděl SUNíčko

Od prvotních otázek, které se trefovali do Miloslavovi profese policisty se postupně dostalo na otázky Miloslav vs jeho aktuální a předešlé partnerky. Výsledek? Jana, z mého pohledu velmi příjemně vypadající ženská vyšla z tohoto duelu s velmi pošramoceným sebevědomím. Na to, že si ji Miloslav chce brát, tak na ní vidí až příliš mnoho negativních věcí, vidí i nějaké pozitivní? Navíc nedal na dobře míněné rady a odešel s nulou. No nic.



Hana Jiroušková (40 let)

Hana Jiroušková je dvakrát rozvedená a má jednoho syna, který se jí narodil jako velmi mladé. S otcem svého dítěte se velmi brzy rozvedla a ani druhé manželství nebylo příliš šťastné. Možná vzhledem k prožitým zkušenostem nyní pracuje pro Fond ohrožených dětí. Hana má za sebou i zkušenost z oblasti politiky. V době, kdy podnikala, kandidovala za jednu politickou stranu. Tuto éru vnímá jako skvělou zkušenost, ale přiznává, že jí to spíše znechutilo. Ani podnikání pro ni nedopadlo příliš šťastně – dodnes splácí dluhy.

Jak to viděl SUNíčko

Tahle paní zatím vůbec ničím nezaujala, snad se její příběh, hlavně díky skvělému, někdy až prudičskému moderátorovi rozběhne příští pondělí.

A jak jste další díl Nic než pravda viděli vy? Komentáře tu jsou jen pro Vás, Váš názor nás zajímá.

O tomto díle Nic než pravda napsali jinde

Nic než pravda: policista dal své přítelkyni ve studiu těžkou sodu / Novinky.cz
Nic než pravda: policista si ve studiu zadělal na rozchod / iDNES.cz

SUNíčko

Ten, který kolem roku 2005 měl trochu více času a tak ho napadlo, že spustit si bložínek o reality show, které tehdy začaly vtrhávat do českých i slovenských televizí, bude dobré na ukrácení času. Dopadlo to, jak vidíte. Panáček v reality show žije dodnes, když už to rozhodně není one man show, ale výtvor mnoha autorů, bez kterých by to skutečně nešlo. Chcete mě kontaktovat? Pak sunicko[at]centrum[dot]cz Díky.

Nic než pravda

Diskuze k článku

Počet komentářů: 2
1
k...
Reagovat

hej, proc tady nejsou videa?? docela bych to chtela videt??!!

2
Petr
Reagovat

Rozešli se, pak se k sobě vrátili na škemrání Miloslava a nkonec se rozvedli za nádherného zadlužení panem Miloslavem které odnesla i paní Piterková.

Přidat komentář