Panáček v reality show

Nic než pravda 20. díl: sex s prostitutkami i mužem + video

17. Únor 2009 | napsal(a): | reality show: Nic než pravda

Provozní kasina Leoš Jakabovič věděl, co chce – peníze. Kvůli nim byl ochotný udělat a říci ve studiu vše. Prozradil na sebe, že v opilosti způsobil nehodu, trpěl chorobným hráčstvím, provozuje nelegální obchody, falšuje se svou snoubenkou účetnictví a ještě k tomu jí podvádí s prostitutkami.

Ten, kdo sledoval pondělní první díl druhé série reality show Nic než Pravda, tak se pravděpodobně nestačil divit. Hned první díl byl totiž ostrý jako břitva. Spíše ne vůči soutěžícímu Leoši Jakabovičovi, ale vůči jeho snoubence Viktorii, kterou Leoš doslova zavalil sprškou urážlivých a negativních odpovědí.

Viktorie by si zřejmě nechala dříví na hlavě štípat, jinak snad ani nelze pochopit to, že se při některých Leošových odpovědích ještě usmívala. Podváděl ji s prostitutkami, provozuje nelegální obchody a zcela bezostyšně přítelkyni oznámil, že uvažuje o tom, že se s ní rozejde. To byla snad jediná chvíle, kdy jí úsměv aspoň na chvíli zmrzl. Informují o prvním díle, druhé řady Nic než pravda, jinak celkově 20. v pořadí Novinky.cz

Nic než pravda 20. díl online video

O 20. díle Nic než pravda se dále napsalo

Nic než pravda: Detektor ze mě udělal gaye! / Blesk.cz
Soutěžící z Nic než pravda se odvolal, trvá na tom, že s mužem nespal / Novinky.cz

SUNíčko

Ten, který kolem roku 2005 měl trochu více času a tak ho napadlo, že spustit si bložínek o reality show, které tehdy začaly vtrhávat do českých i slovenských televizí, bude dobré na ukrácení času. Dopadlo to, jak vidíte. Panáček v reality show žije dodnes, když už to rozhodně není one man show, ale výtvor mnoha autorů, bez kterých by to skutečně nešlo. Chcete mě kontaktovat? Pak sunicko[at]centrum[dot]cz Díky.

Nic než pravda

Diskuze k článku

Počet komentářů: 7
1
RadstaR
Reagovat

Skoda, ze uz to nesleduju. Prvni dily byly hlavne diky moderatorovi uplne na prd. Nedalo se na to moc koukat.

Reagovat

Ten týpek je podrazák skoro od pohledu. Už jen ta jeho hra očí :) A kapky své přítelkyni dává luxusní, ta s ním je kdoví proč.

Soutěžící dvojice, dobrý nápad, ale z mého pohledu to mají dvakrát těžší a tedy by měli vyhrát dvakrát více.

3
Pavel
Reagovat

Ahoj, chtěl jsem autory článků o Solitary a Survivor poprosit o jednu věc. Jestli by jste vždycky když píšete kdo vypadl, tak jestli by to nešlo začernit jako jste to dělali u rekapů na Amerika hledá topmodelku. A pak že si to sami odtajníme. Já se totiž vždycky přečtu váš článek a pak se na to kouknu, páč bez článku bych nevěděl nic. Ono je to tak nenapínavé. díky moc.

Reagovat

Pavel, a není tohle dobré psát spíše do Knihy přání a stížností nebo pod článek dané RS? Ale věřím, že i tak si to TK přečte a vyhoví ti, nápad to není jistě špatný.

5
Zack
Reagovat

Souhlasím s Pavlem.;)

6
TK
Reagovat

SUNíčko: docela jsem se lekl, když jsem viděl nadpis „sex s prostitutkami i mužem + video“.

Pavel: Dobře. Jméno vyřazeného hráče budu opět začerňovat, objeví se jen po označení textu myší. Ovšem někdy to holt vyplyne i z významu celých souvětí, proto doporučuji raději nečíst poslední odstavec článku :-) A fanouškům Survivora raději doporučuji článek číst až teprve poté, co se na celou epizodu podívají sami. Proto budu taky články od příště publikovat se zpožděním 1-2 dnů.

7
Pavel
Reagovat

To se omlouvám, napsal jsem to do nejnovějšího článku, aby jste si to přečetly. neuvědomil jsem si, že ted máte v pravo ten přehled nových příspěvků v diskuzích. Jinak díky:)))

Přidat komentář