Panáček v reality show

Nic než pravda (6. 10.) – Sandra a Josef

6. Říjen 2008 | napsal(a): | reality show: Nic než pravda

Sandra Barchánková usedne v dalším díle pořadu Nic než pravda do horkého křesla. Jednadvacetiletá blondýnka vypadá velmi křehce, ale s nástrahami osudu, které jí život připravil, se pere statečně. To druhý soutěžící, Josef Polášek z Bruntálu, má spíše image podivína, který nenechá vaše bránice chvíli v klidu. Jeho projev i názory mnohdy vyvolávají spíše smích než vážné reakce.

Sandra Barchánková (21 let)

Mladá maminka Sandra Barchánková má půlročního syna Matyáše. Tomu lékaři hned po narození diagnostikovali trvalé poškození mozku, které zapříčiňuje celoživotní kojenecké stadium. Sandra se ale nehodlala vzdát a pravidelně se synem cvičí Vojtovu metodu. Nakonec se ze závažné diagnózy stala lehčí dětská obrna; Matyáš má méně pohyblivou jednu ručičku. I proto se Sandra rozhodla, že případnou výhru použije na další léčbu syna. „Matyáš je teď ve stadiu, kdy potřebuje další a další péči odborníků, a pokud vyhraju, budu ji moct zajistit,“ doufala maminka před svou účastí ve studiu. Tam se nakonec stali hlavními aktéry patroni, resp. tatínek a přítel. Došlo k výměně názorů přímo před televizními kamerami, zvláště když Sandra odpovídala na otázky týkající se vztahu právě jejího otce a přítele Tomáše.

Největším překvapením pro Sandru ale budou reakce dalšího z jejích patronů – nejlepší kamarádky Lenky. Při jedné z otázek – „Myslíte si, že výhrady vašich rodičů vůči Tomášovi jsou opodstatněné?“ – měl už Tomáš evidentně nervy na pochodu. On ani nejlepší kamarádka Sandry si neuvědomili, že jejich slova zachycují mikrofony. „To si dělá srandu? To už můžu jít domů, jako…“ pronesl naštvaně Tomáš po odpovědi své přítelkyně. „Aspoň vidíš, jak přemýšlí,“ reagovala nečekaně Lenka. „Jdeš pěšky, dneska?“ neodpustila si další poznámku.

Josef Polášek (25 let)

Josef Polášek z Bruntálu, povoláním lisař, zaujme diváky nejdříve svým vzhledem a následně jistě také svým neobvyklým projevem. Vždy se vymykal svým vrstevníkům. Ve škole se z tohoto důvodu stal také obětí šikany. „Měl jsem například propíchnutou ruku propiskou,“ prozradil ve studiu. Josef dosud žije s rodiči. Tento styl života mu vyhovuje, jen mu vadí matka, která jej neustále kontroluje. Dosud neměl žádný vážný vztah. Mezi velmi bohatý výčet jeho koníčků patří také např. masírování. Podle svých slov masíruje rád muže i ženy. Přestože je věřící, představa sexu ve třech se mu líbí. „Představy jsou přece něco jiného než skutečnost,“ obhajuje se Polášek.

Další zálibou Josefa je oheň. Přiznává, že pohled na otevřený oheň jej fascinuje a probouzí v něm stejné pocity, jako kdyby vyhrál balík peněz. Občas prý něco zapálí. Jednou dokonce v noci zapálil starou ledničku u rodičů na balkoně, po chvíli ji však uhasil. Dokonce ho vzrušuje, když si přejíždí plamenem po kůži. Jak sám říká, hasičem by být nemohl, protože na to má oheň moc rád.

SUNíčko

Ten, který kolem roku 2005 měl trochu více času a tak ho napadlo, že spustit si bložínek o reality show, které tehdy začaly vtrhávat do českých i slovenských televizí, bude dobré na ukrácení času. Dopadlo to, jak vidíte. Panáček v reality show žije dodnes, když už to rozhodně není one man show, ale výtvor mnoha autorů, bez kterých by to skutečně nešlo. Chcete mě kontaktovat? Pak sunicko[at]centrum[dot]cz Díky.

Nic než pravda

Diskuze k článku

Počet komentářů: 11
Reagovat

Sandru bych shrnul asi tak, že si tam dobře před televizní kamery přišla vyprat rodinné, pěkně špinavé prádlo. Ale chápu jí, kvůli penězům na léčbu svého syna je schopna udělat cokoliv, i veřejně zostudit svého přítele.

Josef je chytrý podivín, k tomu asi netřeba nic více říkat.

2
Ajax
Reagovat

Josef je pyrofil, a měl by se jít léčit, ostatně o tom ale víc až v příštím díle. Myslel jsem že se to stihne dneska když vyšla tahle tiskovka a když po konci minulého dílu byly už zobrazney otázky týkající se ohně v tom co uvidíme příště, ale ne… Prima si s náma zase hraje…

Reagovat

Ajax a láká nás na to, abychom zjistili, zda je Josef panic či ne. Vždyť zajímavější je, kolik stodol už zapálil a pomáhal hasit :)

4
Ajax
Reagovat

Tak ono je hlavně jasný, že Josef panic je. Jakmile tam je takhle cílená šokující otázka, tak je vždycky odpověď ta, kterou divák očekává. Tudíž ten je panic, ta podvádí manžela, ten ji bije apod. Pochybuju že by tam tu otázku vůbec dali, kdyby byla odpověď záporná, že panic není. Co z toho taky že jo? Je to už trochu průhledný =D.

Jinak si ale myslím, že sami soutěžící toho na sebe tolik nenapráskaj, a když maj hodně často cílený otázky, na který by odpovědělo 99% lidí záporně a jen 1% kladně, tak je jasné, že toho taky dost na ty soutěžící musí napráskat okolí. Protože pochybuju že by oni všechno napsali do dotazníku. Prostě ta největší špína se odněkud musí vyšťárat a na to jsou nejlepší tzv. „nejlepší přátelé“. =D

5
Trillian
Reagovat

spíš mi přijde až neskutečné kolik toho na sebe následně napráší zdarma… jen tak…
většinou ty horší věci, kvůli kretým pak s nimi nemluví ani klika u dveří, zazní zcela zdarma v rámci následného zpovídání moderátorem…

Reagovat

trillian, přesně tak, na to už několikrát upozorňoval TK, že tohle by se v USA verzi nestalo. Včera mě to fakt přišlo jako praní špinávého prádla na veřejnosti a k tomu i peníze, ale skoro hlavní bylo pořádně to prádlo vyprat. Dle mě se jim ten vztah rozpadne, s tímto přístupem té ženy.

7
Ajax
Reagovat

Myslím že by se rozpad tak jako tak, ti dva prostě nebyli ideální páreček. =D

8
Zack
Reagovat

Už od začátku se to tady říká, česká verze Nic než Pravda je spíše talk show.

9
Ajax
Reagovat

Tak je tam hodně okecávaček ale třeba zrovna včera se to i hodilo. Poslední dva díly mě fakt bavily, já jen doufám, že zajímavý soutěžící se zajímavými přísedícími (což jak jsem zjistil je hodně důležitý) budou i nadále, aby jsme nesklouzli do té nudy prvních dílů. Protože tam byli vesměs lidi, jejichž rodiny na lavici o nich všechno věděli a nebyli ničím překvapený. Tím byl právě zajímavej včerejší díl, že ten přítel ty holčiny byl hodně věcma překvapenej a vlastně díky tomu to mělo šťávu.

10
Josef Polášek
Reagovat

Lidi jaký jsem byl?

11
Siringa
Reagovat

Pepo trapny a trapny jsi tim jak se vsude ptas jaky jsem byl? Nech se lecit, protoze to neni normalni. Potrebujes se nechat presvedcovat o tom jaky jsi?? Hodne male sebevedomi nebo nemoc..

Přidat komentář