Panáček v reality show

Nic než pravda (5. díl – 22. září) Martina a Miloš

22. Září 2008 | napsal(a): | reality show: Nic než pravda

Tak máme za sebou další díl hry na totální pravdu, která je již pátým týdnem představována divákům TV Prima jako Nic než pravda. Na úvod nás čekala sympatická soutěžící Blanka, kterou moderátor svými otázkami načal již v minulém díle.

Netrvalo příliš dlouho a Blanka se poroučela se lží domů. Řekněme, že její slabé místo byla nevěra jejího přítele, kterou dle ní vyřešili k oboustranné spokojenosti, ale stejně to v ní hlodá, takže čas od času se začte do jeho mobilu. A kdo ví, jak je to bylo s její věrností. Detektor křičel, že byla nevěrná, ona tvrdila opak.

Mezi námi, nemusela být přeci nevěrná svému současnému příteli, na to se nikdo neptal :) Stačilo, když byla nevěrná některému z předešlých. Co říkáte? No nic, jdeme na hvězdu dnešního dílu Martinu Klabečkovou.

Martina Klabečková 34 let

Na Martině bylo ihned po pár otázkách patrné, že její život je plný mindráků za které určitě z velké části mohla její nadměrná váha, která z mého pohledu způsobovala i to, že rozhodně vypadala mnohem starší než na 34 let. Její slabé místo však štáb Nic než pravda odhalil v jejich závislostech.

Na čem, že byla a nyní je závislá Martina? Jak to mohu vědět, když její mamka využila práva veta? Stačilo si zajít na web TV Prima, kde se o Martině píše, že v minulosti byla závislá na hracích automatech, což jí způsobilo nemalé dluhy, které jí přivedly i do této soutěže. Tuto závislost aktuálně vyměnila za závislost na virtuální komunikaci. A asi nikoho nepřekvapilo, že jí lechtivá témata nejsou cizí a ani vydávání se za jiné ženy. Na tom není nic až tak neobvyklého :)

Co překvapilo mnohem více, že jako bývala gamblerka byla schopna se ovládnout a nepodlehnout mamonu vyšší výhry a spokojila se 100 000 Kč

Dosud se vzpamatovává z rozchodu s přítelem Milanem. Nutno podotknout, že rozchod proběhl před čtrnácti lety. Zhruba před sedmi lety se pokusil Martinu někdo znásilnit. Útočníkovi se nakonec ubránila. Policie ale v tomto případě nebyla úspěšná a pachatele nenašla. Se zážitkem se již téměř vyrovnala. „Jen nesmím večer slyšet za sebou kroky,“ přiznává Martina. Ve studiu Martina mj. přiznala, že si již v životě přála něčí smrt.

Miloš Klaban 51 let

Martina odešla se studia a tedy čas přivítat dalšího soutěžícího, pro tento díl Nic než pravda poslední. Miloše Klabana, 51 let starého, který svoji tvář protáhl už nejednou českou televizní soutěží.

Během pár otázek, které mu byly v tomto díle položeny jsme se nedozvěděli nic podstatného. Snad jen to, že je rozvedený, s manželkou ale žije, ale spojuje je pouze stůl a nikoliv lože. To celé doplnil informací, že nevěru by neodpustil, ale sám věrný být nedokáže.

Uvidíme, co nám na sebe před svými dvěma sympatickými dcerami a kamarádem ještě za týden prozradí.

SUNíčko

Ten, který kolem roku 2005 měl trochu více času a tak ho napadlo, že spustit si bložínek o reality show, které tehdy začaly vtrhávat do českých i slovenských televizí, bude dobré na ukrácení času. Dopadlo to, jak vidíte. Panáček v reality show žije dodnes, když už to rozhodně není one man show, ale výtvor mnoha autorů, bez kterých by to skutečně nešlo. Chcete mě kontaktovat? Pak sunicko[at]centrum[dot]cz Díky.

Nic než pravda

Diskuze k článku

Počet komentářů: 13
1
Ajax
Reagovat

Klabečková byla hustá :D Lechtivá témata na internetu, vydává se tam za jiné ženy, přála si něčí smrt, chtěla by jinou rodinu, ještě že jen ty týraný zvířata byli jen pavouci. Sem myslel že snad nemá srdce :D Ale stejně, bych se styděl říct do tv to co ona :D Zkrátka na sebe odhalila, že je pořádně nadržená a že když by brala i ženatýho chlapa, že by snad brala úplně každýho chlapa.

2
Hobbit
Reagovat

Takže odpovědi na vaše dojmy a dotazy:
Má osoba sestavující otázky do soutěže přístup k výsledkům detektoru:
– samozřejmě že ANO, díky tomu sestavuje otázky tak, aby soutěžící nevyletěl hned a se vzrůstající odměnou riziko zařazení „lživé“ otázky roste.

Může soutěžící změnit svou odpověď oproti tomu co řekl na detektoru (dojde mu, že lhal, nebo úmyslně lže na detektor).
– ANO může, ALE podle pravidel pokud tak učiní více jak třikrát a Prima má podezření, že tak učinil proto, aby se dostal do pořadu může mu odepřít výhru.

Co když co bylo na detektoru pravda je teď lež a naopak
– je to jedno. V pravidlech je jasně uvedeno, že soutěžící souhlasí s tím, že za bernou minci se bere posudek odborníka z výsledků detektoru lži. Takže i kdyby měl důkazy, že řekl pravdu, má smůlu, pokud Prima bude mít důkaz, že to polygraf vyhodnotil jako lež. Jak však bylo uvedeno výše, svou odpověď může ve studiu změnit – ovšem jen v omezeném počtu. Takže pokud na detektoru lhal a dojde mu to, může říci ve studiu opak a bude to v pořádku.

Je to celé zábava, tak to tak berte, někdo má štěstí, někdo holt ne. Ty typy co vybírá Príma to je zas naprostá tragédie. Nevím jak vy, ale mě přijde daleko zajímavější, pokud se se soutěžícím můžu identifikovat, nebo ve mě vzbudí kladné emoce a fandím mu, ale ta přehlídka zoufalců, trapných otázek a samých vypadnutí z toho děla naprosto nešťastnou záležitost.

3
to hobbit
Reagovat

Identifikovat s tebou? to by byla mozna jeste vetsi nuda, nech to na nich, nerek si nic pro zlepseni poradu.Dnesni lidicky byli fakt husty

4
Jan K
Reagovat

to Ajax: Martinu znam posledni 4 roky osobne a musim konstatovat, ze otazky byly pokladany zamerne tak, aby ji vytmavili v co nejhorsim svetle, coz lze vycist i z tve reakce.
Nemam potrebu ji zde branit, protoze vim ze to dokaze sama, ale jen chci rict, ze vse neni tak jak to v televizi vypada a Martina ma velke srdce i presto cim vsim prosla.
JK

5
Ajax
Reagovat

No máš pravdu, myslim že ještě do nikoho tak nehustili jako do ní.

Reagovat

Hobbit:
Takže de facto Prima (resp. člověk, co skládá otázky) sám rozhodne, kdy dá soutěžícímu stopku (otázku, na kterou určitě odpoví jinak, než na polygrafu) a je jen na soutěžícím v křesle, aby včas přestal hrát, nebo odpověděl takticky (což 99 % lidí neudělá). :-)

Jinak já taky radši uvidím grázly, kriminálníky, vrahy a politiky… vlastně ty už jsem zmínil… než vyklepanýho slušňáka, který se přizná, že přešel přechod na červenou a v šestej třídě při příroďáku opisoval. :-)

Reagovat

Petr Novak, takové Tabu za prachy :)

8
Wiki
Reagovat

Souhlasim, taky Martinu znam a znam ji jako hodnou fajn holku

9
Ondra
Reagovat

Radstare bude prosim video? sem to jaksi nestihl :(

Reagovat

Ondra, RadstaR už tuhle show nenahrává, za týden máš tento díl na stream.cz, takže si stačí počkat.

11
ondra
Reagovat

na streamu uz je

12
Ondra
Reagovat

Díkes za info :-)

13
Hobbit
Reagovat

Myslim, ze jste to nepochopili. Ja nemyslel identifikaci s tim, ze to bude slusnak a tyyy jo on pil v 16ti letech – jaka hruza.
Spis neco co bylo ted v nasledujicim dile. Relativne normalni clovek reagujici ale necekanym zpusobem.
To ze vrah zabil, zlodej kradl a prostitutka slapala za prachy nikoho asi fakt nezaskoci.
Ale to ze matka by nechala umrit svou dceru, protoze by to bylo poruseni pravidel nejake posahane sekty, ale jine pravidlo o soulozi vesele porusuje, to uz je neco co emoce jiste vyvola.

Identifikaci jsem myslel, ze mam pocit, ze to je clovek z meho okoli, ze ho znam, ale pak prijde prekvapeni.

A k tomu vylouceni – ano scenarista ma urcitou moc, ale ty muzes treba 1-2x zalhat umyslne, cimz mu praci znacne ztizis. Pak je to samozrejme o tom se znovu zamyslet nad vsemi otazkami a zejmena u odmen nad 200.000 premyslet, jestli je pravda – emocni pravda – skutecne takova jakou jsem rekl na polygrafu.

Přidat komentář