Panáček v reality show

Nic než pravda (12. díl), kdo nás čeká?

10. Listopad 2008 | napsal(a): | reality show: Nic než pravda

Dnes nás čeká muž David a žena Martina, oba velmi podobného věku, avšak každý s jiným osudem. Soutěžící David Alex (28 let) pochází z Kopřivnice a nesnáší Pražáky. Má se svojí manželkou Katkou (22) 7 měsíčního syna Davida a má za sebou nejrůznější eskapády, jako co s ním udělá rajský plyn či dokonce uvažoval i o sebevraždě. Co se dále dozvíme o jeho osudu, ukáže dnešní večer v Nic než pravda.

Druhým soutěžícím dnešního večera se stane Martina Bezděková (27 let), rozvedená knihovnice z Rumburka, která měla velmi dramatické dětství. Kvůli agresivnímu otci, kterého se celá rodina bála, se rozhodla matka k zoufalému kroku. Vzala tehdy devítiletou Martinu a jejího bratra a utekla z domova. „Byl to útěk do bezpečí,“ řekla ve studiu. Bezpečí je v tomto případě velmi relativní pojem. Matka se dvěma dětmi skončila nakonec bez střechy nad hlavou. „Nejdřív jsme bydleli u příbuzných, ale pak nás vyhodili, protože neplatili nájem. Teda matka neplatila nájem,“ dodala. Poté žili na louce v rozbořeném domě. Bylo léto, tak se to dalo vydržet. Živili se tím, co našli nebo ukradli. V jedenácti letech byla umístěna i s bratrem do dětského domova. „Bylo to pro mě stoprocentní vysvobození,“ vzpomíná Martina. Za svou matku se dnes stydí, přestože se s ní občas stýká. „Stydím se za to, jak žije. Nepracuje. Není čistotná.“ Tato slova se Martině neříkala lehce. A zbytek příběhu Martiny uslyšíte dnes večer v Nic než pravda.

SUNíčko

Ten, který kolem roku 2005 měl trochu více času a tak ho napadlo, že spustit si bložínek o reality show, které tehdy začaly vtrhávat do českých i slovenských televizí, bude dobré na ukrácení času. Dopadlo to, jak vidíte. Panáček v reality show žije dodnes, když už to rozhodně není one man show, ale výtvor mnoha autorů, bez kterých by to skutečně nešlo. Chcete mě kontaktovat? Pak sunicko[at]centrum[dot]cz Díky.

Nic než pravda

Diskuze k článku

Počet komentářů: 5
1
JJ
Reagovat

Tak to byla one man show – Šiška nepřetržitě mlel smršť otázek, jako kdyby byli soutěžící u výslechu. Krize.
Jinak Martina byla moc sympatická, doufám,že si nějaké peníze příště odnese.

2
bižuna
Reagovat

No taky bych Martině přála, aby vyhrála nějaké peníze, doteď se s ní život asi nemazlil. No pane Šiška, ukrást jehlu nebo náplasti, to je vážně „zločin.“. Já vím, krást by se nemělo nic, ale Šiška to podal, jako kdyby ukradl milióny. Někdy je Šiška směšněj, jak dělá z komára velblouda, ale asi je za to placenej. Jinak je celkem sympatickej a díl od dílu lepší.

3
drak
Reagovat

Když tam Šišoun asi deset minut rozebíral účinky rajského plynu s vážností, jakoby jím soutěžící vyvraždil celou nemocnici a další otázka ne a ne přijít, tak jsem nevěděl jestli to zapomněli vystřihnout nebo to myslí fakt vážně.

4
ona ví
Reagovat

Já sympatickou Martinu moc neznám:D:D…… taky jí přeju aby si odnesla takovejch 20 000 na lepší počítač:D:D

5
AS:::
Reagovat

Davide byl jsi nejlepší, kdo do této doby v soutěži byl!!!!Není fér, že jsi nevyhrál!!!Konečně někdo dokázal říct pravdu o pražácích, i když všichni nejsou stejní, ale prostě byl jsi nejsympatičtější a nejlepší do této doby!!! Nic si z toho nedělej, ale ty peníze ti patřily!

Přidat komentář