Panáček v reality show

Československý Wipeout: boj o pohár národů

9. Září 2010 | napsal(a): | reality show: Drtivá porážka / Wipeout souboj národů

Jak jsme vás před pár dny informovali, TV Markíza spolu s TV Nova chystá československou verzi show Wipeout, která se v součastnosti vysílá ve 23 státech světa a i čeští diváci ji mohou v současnosti zhlédnout na TV Barrandov pod názvem Drtivá porážka.

Server Medialne.sk přišel s dalšími informacei o připraované československé verzi Wipeout a to, že soutěžní tým, čítající 18 členů (+2 náhradníci) právě v těchto dnech odjel do Argentiny natáčet.

V Argentině se utká o tzv. Pohár národů s týmy Běloruska, Polska a Ukrajiny. Dle zprávy na Medialne.sk se můžeme těšit v Běloruském týmu na držitele světových rekordů ve skoku o tyči Sergeje Bubku, i když půjde nejspíše o chybu, a najdeme ho v týmu Ukrajiny, kterou reprezentoval na olympiadách a jiných soutěžích po pádu Sovětského svazu.


Wipeout: slovenští soutěžící

Za Slovensko budou společnou československou výpravu reprezentovat z pohledu českého diváka naprosto neznámá jména, až na Maroše Kramára. Patrik Švajda, Lenka Šóošová, Peter Varinský, Maroš Kramár, Filip Tůma, Fero Mikloško, Romana Škamlová, Tomáš Bezdeda a Jana Mináriková.

Wipeout: čeští soutěžící

Z českých se zpráva zmiňuje pouze o jediném jménu: Martin Trnavský (tvář ze seriálu Ordinace v Růžové zahradě)

Wipeout: moderátoři

Moderátory show, která má stále jen pracovní název dle originálu, tj. Wipeout bude Jana Hospodárová a Libor Bouček. Režisér je Pepe Majský a na obrazovkách by se tento pořad měl objevit během roku 2011.

SUNíčko

Ten, který kolem roku 2005 měl trochu více času a tak ho napadlo, že spustit si bložínek o reality show, které tehdy začaly vtrhávat do českých i slovenských televizí, bude dobré na ukrácení času. Dopadlo to, jak vidíte. Panáček v reality show žije dodnes, když už to rozhodně není one man show, ale výtvor mnoha autorů, bez kterých by to skutečně nešlo. Chcete mě kontaktovat? Pak sunicko[at]centrum[dot]cz Díky.

Drtivá porážka / Wipeout souboj národů

Diskuze k článku

Počet komentářů: 35
1
Maxx
Reagovat

Filip Tůma mi zní jako Čech, kromě Kramára znám ještě Bezdedu, za to vůbec nemám šajnu, kdo je ten Čech Trnavský. Jestli si tam Nova naseká jen svoje hvězdy z tý natvrdlý Ordinace, tak nevím. Já bych tam bral Buster, Bartošovou, Mázikovou a Mojsejovou :D I když ty už jsou asi na tyhle pořady trochu vyčpělé…

Reagovat

Ještě Tomáše Bezdedu by tu mohli lidi znát. Ten je ze Superstar a Patrika Švajdu z Bailanda … Jinak je to pro mě ty jména španělská vesnice.
A Libor Bouček bude hodně super.
Ale jinak z toho pořadu moc nadšený nejsem. Není to můj šálek kávy

3
Roman
Reagovat

Nečudujem sa vám, že ich nepoznáte… ten výber je katastrofálny, ako je v posledných katastrofálna celá markíza. A tú moderátorku, čo vybrali, tak to je, že úplne mimo :D

Reagovat

Roman: tak český výběr nebude o nic lepší :-D Jak řekl maxx, nasekají si tam ty hvězdy z ordinací a ulicí a podobně a bude zase další novácký trapas.
Zatím jediné dobré je Bouček.
jak by asi vydala Talentmánia pod taktovkou Libora Boučka? O:-)

5
Weasley
Reagovat

Ja neviem, ako nemám nič proti Č S show, ale 20 rokov bojujeme, aby si ľudia všimli, že sme rozdelení a teraz vyšleme československú výpravu? :D Neviem, z toho všeobecného hľadiska sa mi to nepozdáva. Ale tak čo už.
A tu je to, čo ja viem k týmto menám. Ak je niečo neaktuálne, tak sa ospravedlňujem, ale malo by to byť ok :

Maroš Kramár – herec (Ordinácia)
Patrik Švajda – moderátor (Televízne noviny)
Lenka Šóošová – moderátorka (Teleráno)
Peter Varinský – moderátor (Šport)
Filip Tůma – herec a moderátor
Fero Mikloško – módny návrhár
Romana Škamlová – modelka/1. vicemiss 2007
Tomáš Bezdeda – spevák
Jana Mináriková – playmate, modelka

6
Zack
Reagovat

Jsem zklamaný, měli zachovat originální verzi, né Markíza a nova musí furt vymýšlet své verze…ach jo.

7
fx
Reagovat

Pro mě všechno špatně, od Boučka (ačkoliv chápu, že má ten jednodušší humor, jaký ve Wipeout bývá, takže volba je to asi správná, jen ne pro mě) až po soutěžící.. To bude zase katastrofa :-/

Reagovat

Fx, a další zazděný formát pro oblast ČSR, který slaví úspěch ve světě. TV Nova je v tom dobrá, ale pár černých kapitol této knihy má i TV Prima, ať jsme spravedlivý :)

9
Maxx
Reagovat

Tak tak, chyby má na svém kontě Nova i Prima, to je jasné. Já jen nechápu, jestli teda ten Wipeout bude zakoupená licence, nebo zase novácká verze. Každopádně jestli tam budou pro mě neznámí béčkoví herci z Ordinace (Ulice je na tom přeci jenom líp, když to člověk zapne, tak nemůže říct, že to je vyloženě špatný seriál a herců slušných se tam několik najde), tak to pro mě nebude mít tu šťávu. Podle mě Nova zvládla dobře pracovat se zakoupenými licencemi soutěží jako Milionář nebo Nejslabší,máte padáka. U těch velkých show to je hold bída. A vidím, že Nova asi začíná tušit, že se Mareš přejídá a čím dál víc si schraňují Boučka. Nevím co na Primě dělají, ale když si zpopularizovali Boučka, kterého já mám osobně hodně rád a který patří mezi nejlepší naše moderátory, tak by ho snad měli nějak využívat. Takhle nechávají jeho talent mizet kdoví kam a sebere jim ho Nova. A žádná televize se nemůže chlubit, že by měla samé dobré moderátory, že by si mohla dovolit Boučka odmítnout. Myslím si, že kdyby jsme měli nějakou televizi na starost my tady všichni z Panáčka, tak by to vypadalo o poznání jinak a diváci by byli maximálně spokojeni :D

Reagovat

Maxx: Není vůbec špatný nápad :-D Ty jo, to by byly reality-show jak víííno O:-)

Reagovat

Maxxi, Wipeout bude pod licencí, jinak by nejeli natáčet do oficiálního areálu v Argentině :) A proč Bouček a ne Mareš? Zaplať Mareše, ať letí na x dní někam do Argentiny pracovat. Bouček bude levnější :)

12
anja
Reagovat

občas když to chytnu na barrandově tak se na to podívám a ČS verze může být zajímavá, jsem pro aby se mi novácké celebrity předvedly i jinak……. ale fakt nevím kdo je martin trnavský :))

13
Maxx
Reagovat

SUNíčko: Tak to je jasné, ale celkově v něm asi vidí potenciál a proto si ho najímají čím dál častěji. Začalo to tuším na České Miss. Určitě je pravda, že kdyby mohli, tak tam hodí zase Mareše, ale myslím, že s Boučkem mají jasné postranní úmysly. A nechápu to právě v tom protikladu s Primou, která se ho vůbec nesnaží uplatňovat. Já si myslim, kdyby Prima dala zpátky Balírnu s ním a Šefrnovou a udělala to trochu víc ve stylu té podobné seznamky, která běžela a nebo možná ještě pořád běží na MTV (možná i na české), tak by si to diváky našlo a bylo by. Ale to bysme fakt museli převzít nadvládu v televizi my :D

14
wlk
Reagovat

Jj Boučka je škoda, snad mu Wipeout pomůže zpátky na vrchol:)

15
Weasley
Reagovat

SPOILER?

Inak nerozumiem… V správe je napísané, že v týchto dňoch už odišli natáčať a práve predchvíľou som videl
moderátora Varinského v TV (naživo), to by bolo nejak príliš krátko nie?

16
Kapi
Reagovat

Tenhle typ poradu je uplne hrozny. spousta hrani celebrit na kameru, neuveritelne machinace se strihem a komentarem, ktere ve skutecnosti byli urcite jinak a ne tak zajimave (vim , ze je to vsude, ale tady je to extrem)…

kazdej se bude snazit byt vtipnej a zajimavej na kameru a bude to takovy umely, nemastny, neslany..

17
Roman
Reagovat

Weasley, Markíza je v sračkách, teraz musia riešiť dôležitejšie veci, vraj idú prekopávať celú vysielaciu štruktúru a vyhadzovať veci, čo im tento týždeň kompletne prepadli. Takže podľa mňa už ani nevedia, čo hovoria :D, ale je pravda, že už odišli, vraj :D.

18
RadstaR
Reagovat

Bude to cele jeden velkej fail. Uz jen proto, ze tam budou „celebrity“. Doufam, ze si tam alepson nekdo z nich da poradne pres drzku :) Jediny potesujici na tom je, ze to bude v original „kulisach“ a ne nejaka levna cesko-slovenska verze.

21
Petr
Reagovat

Nova/Markíza zase něco umí líp, než sami tvůrci pořadu, že? Proboha, já nejsem zvědavej na nějaký pseudocelebrity… ještě by se to mohlo jmenovat Hvězdy v blátě..

22
koc
Reagovat

Nevíte kolik má originál dílů na jednu dávku lidí. Na Barandově je to tak sestříhané, že si to nedovedu představit. Pokud tam jedou pouze natočil jeden díl tak to moc výnosné asi nebude.

23
Petr
Reagovat

koc: 24 lidí/1 díl

24
koc
Reagovat

23
Joj. Dělá to Nova tak počítám, že to natahnou minimálně na 12 dílů, aby z toho neco bylo :D

25
Michal
Reagovat

Ano, jsou to radoby celebrity dnesni doby – vyumelkovane novou a dnesnimi medii. Koho byste si tam prali ze soucasne generace mladych umelcu videt? Kotka z Madlem? To je trosku malo.. Nebo byste snad radeji videli hardcore v podobe Vondrackove, Gotta a Kubisove?

26
Maxx
Reagovat

Znám z nich asi jen tři, škoda, takhle mě to bude bavit o to míň, když nebudu mít komu fandit. Nevím jestli je to tím, že spousta umělců Novou opovrhuje, nebo se nechtějí ztrapnit v tom pořadu, protože přeci jen bude náročný a uvidí to celá republika, ale výběr soutěžících mě vůbec nezaujal.

27
koc
Reagovat

Už je to tady :D Kotek i Mádl jdou do Whipeout

http://www.digizone.cz/aktuality/projekt-novy-a-markizy-wipeout-nabira/

28
koc
Reagovat

britská verze se mi taky líbí i když k tomu přistupují trošku jinak .. v něčem je možná i lepší než americká

29
kmotr
Reagovat

Ahoj, ráda by jsem se zeptala zda někdo z vás nezná oficiální stránky soutěže, kde by byl uvedený kontakt. Ráda by jsem se soutěže zúčastnila. Vím, že zatím je to pouze pro vybrané lidi. chtěla by jsem tam napsat mail a zeptat se, zda to do budoucna bude i pro veřejnost, jako v Usa (kam se buhužel nemohou přihlásit lidé, kteří nemají usa občanství)

Děkuju

30
TK
Reagovat

Je docela možné, že pokud se Celebrity Wipeout ujme a divákům se bude líbit, pak teprve Nova spustí casting i pro běžné zájemce. Takže uvidíme až na jaře 2011.

31
000
Reagovat

Prve video z cesko slovenskeho Wipeout.

32
koc
Reagovat

hmm takze to asi vazne bude mezinarodni ucast .. kazdy dil z jine zeme:(

Reagovat

Hmmmm nic moc teda. Cekal jsem, ze to spis budou disciplity z druhe nebo treti rady a jestli to bude takhle blbe sestriany i ve finale, tak potes koste :)

34
ras
Reagovat

Celé to bude na h….o čo tam vobec majú robiť naše údajne celebrity veď to je súťaž pre ľudí a nie nejakých treťotriednych moderátorov. Až na Maroša kramára tam nie nikto kto by ma lákal to pozerať

35
prcek
Reagovat

je to dost trapný, vždyt ostatní národy se snaží jen naši se chovaj jako totální kreténi, nejsou až na pár vyjímek ubožáci.

Přidat komentář