Panáček v reality show

Wipeout s českými soutěžícími? Nova spolu s Markízou prý připravují vlastní verzi letního hitu!

24. Srpen 2010 | napsal(a): | reality show: Drtivá porážka / Wipeout souboj národů

AKTUALIZACE 24. 8. 2010, čtěte více v článku. Podle informací serveru Mediálně.sk chystá údajně Nova ve spolupráci se slovenskou Markízou (smiřme se s tím, že toto partnerství bude kvůli nižším nákladům trvat zřejmě věčně) vlastní verzi show Wipeout. Pokud vám název této show nic neříká, tak vězte, že se jedná o show ne nepodobnou legendárnímu Takešiho hradu, kterou nyní můžete shlédnout každý týden na TV Barrandov pod názvem Drtivá porážka. A o jejím úspěchu svědčí i to, že již třetí rok v řadě přepisuje rekordy sledovanosti americké ABC.

Zatímco americká verze se natáčí na ranči kdesi v Kalifornii, všechny ostatní mezinárodní edice mají své zázemí v daleké Argentině. Dá se tedy předpokládat, že i případná česká verze by se natáčela právě zde.

Aktualizace 24. 8. informace o Wipeout

Dle informací Medialne.sk bude počet účastníků 20 anatáčet se bude v Argentině. Mezi soutěžícimi jsou Zora Coborová, Maroš Kramár či Vojta Kotek s Jiřím Madlem. Nyní je již jasné, proč Kotek odmítl být moderátorem Česko Slovensko má Talent u konkurenční televize :)

související články

Upoutávka na Wipeout

Petr

Půl hodiny jsem přemýšlel, co sem napsat a pak jsem si uvědomil, že na Panáčka píšu tak zřídka, že je to celkem jedno.

Drtivá porážka / Wipeout souboj národů

Diskuze k článku

Počet komentářů: 32
1
Ondra L.
Reagovat

tomuto fandím :-) Sledoval jsem první sérii v USA, myslím, že se vrhnu na další :-D a možná budu mít konečně důvod, proč přepnout na Novu :-D

2
Pattrick
Reagovat

Peckááá : )

Reagovat

Jo tak to možná mysleli včera v Blesku, že Nova bude mít nějakou sportovní reality show podobnou hrám bez hranic :-D

4
RadstaR
Reagovat

Hmmm kdyz to bude na 100% verna kopie s dobryma moderatorama, tak by to mohla byt bomba. Bojim se ale, aby to zas nebyla nejala lacina nahrazka, pripadne s poderatorama na … jako treba anglicka verze (ale treba australska je naprosto v pohode).

Edit: Aha vlastni verze. Tak to bude zase fail.

5
Chris
Reagovat

Tipuju, že to bude moderovat ta modelka z včerejšího blesku (nepamatuju si jméno) a Mareš… no to bude „sledovanost“ :-)

Reagovat

Chris: Pokud se ten včerejší blesk článek týkal tohoto, tak to bude sto pro moderovat ona. Jestli ještě s Marešem, tak teda potěš :-D

7
Radek
Reagovat

Jestli to úplně nezvorají, tak to podle mě bude mít úspěch, v Česku tohle bylo vždycky sledovaný. Jen se trochu divím, že to fakt Nova nedokáže vymyslet něco vlastního? V začátcích Novy běželo něco, tuším že se to jmenovalo „Český bodygard“, no byla to úplná blbost, ale sledovanost to mělo. A myslím, že toho bylo víc.

Nebo třeba za dřívějšího režimu „Dva z jednoho města“, na to se koukali úplně všichni (pravda hlavně tedy proto, že se hlasováním vybíral západní film, co běžel potom, jestli si dobře vzpomínám).

8
fx
Reagovat

Mareš by se tam hodil.. Je stejně nevtipný jako američtí moderátoři téhle show.. :-/ Bohužel, tohle mě nechytlo.. V podstatě mě nebaví sledovat v každém díle úplně to samé..

Reagovat

fx: Máš recht … já tyhle show taky nechápu. Moderátoři vždycky na nic, jen aby se zeptali jak se soutěžící cítí a už po týdnu je to nuda, když ty překážky jsou skoro totéž.
Klasické hry bez hranic bývaly pokaždé jiné. Tohle se k nim ani nepřibližuje.

10
Maxx
Reagovat

Českej bodyguard byl jeden z nejlepších pořadů Novy a i když inspirovaný zahraničím, tak to bylo aspoň trochu původní v mnoha směrech. Osobně jsem byl jako dítě na natáčení dílu ve Špindlu, kde soutěžila moje tehdejší oblíbenkyně Tereza Pergnerová. Mě tyhle soutěže baví, ať už to jsou Hry bez hranic (v nichž navíc soutěžily mezi sebou státy, což mě vždycky bavilo, proto jsem teď rád aspoň za Eurovizi, která je stejně jako Hry bez hranic společný projekt televizí EBU, takže by česko-slovenský Wipeout mohl alespoň trochu ukojit moje touhy), Takešiho Hrad (dávali ho na TV3 v pátek), nebo i trochu jiná a u mnoha lidí nejoblíbenější Pevnost Boyard. Takže určitě nejsem proti a rád se podívám!

11
Chen
Reagovat

A to se moderátorů Wipeoutu zastanu, jsou podle mě vcelku vtipní a některé hlášky stojí za to.

12
Zack
Reagovat

Tak podle medialne.sk tam budou české a slovenské celebrity. To mě zklamalo. Už vidím, jak si budou ty celebrity dělat ze sebe srandu. Nebudou to tak prožívat, jako jiní neznámí šílenci :( i komentátoři se budou určitě držet na uzdě a nebudou jim dávat vtipné přezdívky a dělat si z nich srandu jako v USA.

Reagovat

Zack, to bys snad už mohl vědět, že TV Nova se zasádně licenčních pravidel nedrží a dělá si to po svém, protože tomu samozřejmě mnohem více rozumí :))

14
Maxx
Reagovat

Já už vím, co zas ti filutové chystají. Proč by si kupovali drahou licenci? Oni budou mít vlastní Wipeout, vytvořený odborníky ze CME!!!

15
Kovy
Reagovat

Náhodou pořad jsme sledoval zde na panáčkovi či na TV Barrandov a jeto super je to sranda.. a jinak LEoš Mareš je skvělej moderátor aspon je vtipnej..nevim co proti němu všichni máte například Izer byl u nás loni…a celá show byla postavená na jeho vole vole vole a lidi se mu jak blbý smáli po celou show..miluju když má člověk smysl pro humor ale nesmí to být hulvát

16
kalda
Reagovat

Kovy Izer je nejlepší tak se do něj nenavažej a di se dívat na Talentmanii tam máš svého Mareška.

17
Kovy
Reagovat

jo a prosimtě v čom je nejlepší..,že celou tu hodinu co je na obrazovce nadává jak hulvát tomu se mohou smát jen takový primitivové jako ty..podle mě jasně nejlepší moderátoři v ČR jsou Leoš Mareš a Jan Kraus…můj názor..je to diskuse ..tak každej zde může vyjádřit svůj názor a je jasný ,že snim nebudou všichni souhlasit..;)

18
kalda
Reagovat

Souhlasím s Krausem. Patří k nejlepším moderátorům v ČR ale u Mareše se asi nezhodneme. Jeden malý detail ti unikl Izer je bavič a ne moderátor. Prostě je nejlepší Izer ten má alespoň dobré vtipy ne jak Mareš. Řekni mi že ty se u jeho vystoupení nesměješ?? jestli ne tak to je s tebou vážné vy ses měl jít léčit!! Jo a v čem je Mareš nejlepší prosím tě ?????

19
RadstaR
Reagovat

Aha takze to bude jen nejakej VIP dil ….. tak to bude jeste vetsi fail nez jsem cekal. Skoda no.

20
Dušan
Reagovat

Souhlasím s Kaldou. Nechápu v čem je Mareš nejlepší…možná jen v modeorování ale určo né v humoru….Izer je nejlepší bavič a Maroš nejlepší moderátor…a to jsou dvě různá povolání tak si je Kovy příště nepleť díky za pochopení….

21
Dušan
Reagovat

Jo a Kovy nespletl sis Izera s Pohlreichem??? Ten pořád nadává vole vole vole a né Izer tak se kdyžtak zamysli a napiš to zde….

22
kalda
Reagovat

JJ souhlasím s Dušanem Pohlreich nadává Izer moc ne.

23
Maxx
Reagovat

Pohlreich nadává, ale ten má zas úplně jinou roli než ty dva. A Pohlreich je borec, jeho hlášky jsou úžasný. A mám rád Izera i Krause. Prima má teď tři nejlepší osobnosti tv obrazovky u sebe. Nemůžu si pomoct, ale už sleduju pomalu jen Primu a Cool.

24
jojo
Reagovat

Né že by to bylo nějak důležitý, kdo nadává líp, jestli Pohlreich nebo Izer. Z mého pohledu nadává mnohem kvalitněji Pohlreich. Prostě na první poslech zní mnohem libozvučněji kvalitní nadávka „Scheiße!“ než obyčejné „Sakra!“. „Sakra“ je totálně out a už ho většinou používají jen nevzdělaní burani. Prostě Pohlreich umí, má ty německý nadávky do mrtě zmáknutý, vypouští je zcela přirozeně, ve správný moment a s téměř bezchybným přízvukem. Ale zas takovej expert na Pohlreicha nejsem, přestože uznávám jeho nadávací talent. K mé smůle již při prvním pokusu zhlédnout jeho pořad hned na začátku překročil mou přísnou normu pěti německých výrazů během jedné minuty a další šanci jsem mu zatím nedal :-(

25
Dušan
Reagovat

Maxx: Souhlasím. Prima to teďka rozjela a taky sleduju jen Primu Primu Cool….

26
Kovy
Reagovat

No já vám teda Izera brát nebudu…jen řikám…že když vystupoval v čb se svojí talkshow co vysílala prima tak neustále jeho show byla postavená na hulvátskejch výrazech…neřikám ,že jsem se za ty dvě hodiny nezasmál…ale rozhodně víc mi bavila show Jana Krause Uvolněte se prosím..ten dokáže dostat ty lidi pod tlak ,že oni sami řikaj uplný hovadiny..a k tomu Marešovi podlě mě nejlepší je..at uváděl Slavíka či superstar x faktor..byl pokaždý vtipnej…a mě to bavilo..;) tot všechno a Pohlreicha s Izerem si fakt nepletu…dit Izer už docela dlouho na obrazovce nebyl což o Pohlreichovi se říct nedá jeho Ano šéfe nemá chybu..;)

27
jojo
Reagovat

Furt s tím Marešem :-) No, ač ho kritizuju rád a od srdíčka, jako asi všichni, co jsme tady, teda kromě Kovyho, mám pocit, že moc lepších moderátorů na tyhle typy pořadu tu asi není a tak mizerný jeho bavičské schopnosti nejsou. Jinak by ho tak neplatili. Na druhou stranu, když ho tak parádně platí, tak by měl něco stejně parádního předvádět. Jak Kovy píše, Leoš je všude, a tací se samozřejmě kritizujou víc, navíc je pro něj těžší se neopakovat atd. Vsadil bych se, že většina populárních komiků by se v jeho situaci přejedla ještě rychleji. Když se uvolní, tak je i zábavnej. Momentálně mi leze na nervy kromě strojenosti a naučenosti hlavně tím, jak něco, třeba i vtipnýho řekne, a pak jen čeká na smích, když ho není dost, tak začne vysvětlovat. A nejhorší je, jak přitom kouká vlezle, s takovým vtíravým úsměvem všude kolem, jako by chtěl vlézt každému do zadku. Prostě strašně vlezlej, chybí nějaký nemilosrdný šlehy :-)

28
Maxx
Reagovat

Já Mareše uznával a je pravda, že to je jeden z mála moderátorů u nás, kterej se hodí na tyhle velký show. Bohužel jeho sláva jde pomalu do kytek, protože už je na něm vidět, jak to nedává. CS SuperStar ukázala, že doba největší slávy Mareše je pryč, navíc každého moderátora potopí neúspěšný projekt, po BB ho pravděpodobně čeká i neúspěšná Telemánie. Uvidíme, jak dlouho vydrží to svoje tempo a čím dál větší kritiku veřejnosti. Myslím, že se pomalu začne vytrácet z obrazovky, jelikož jako moderátor už chátrá!

29
juli
Reagovat

muzu se nekde prihlasit do souteze

30
vswd
Reagovat

To bude dosadí tam mareše a nebude to drtivá porážka ale drtiví trapas a škoda že netočí v česk ušlo by se přihlásit

31
peťan
Reagovat

bude to tu běžet normálně v tv nebo jen jeden dil s celebritama? popřípadě, kde se dá příhlásit?

32
stana
Reagovat

Jenom nechapu proc nova leze do p…le TV Barrandov nemela by nahodou tento porad vysilat ona

Přidat komentář