Panáček v reality show

Československý Wipeout vyrobila ruská firma

14. Říjen 2010 | napsal(a): | reality show: Drtivá porážka / Wipeout souboj národů

Dnes se objevily další zajímavé informace ohledně československé celebritní verze adrenalinové show Wipeout. Pro TV Nova a Markíza ji vyrobila ruská firma VajT media, která ji zároveň vyráběla pro televizní stanice z dalších 3 zemí: Polska, Ukrajiny a Běloruska. Náklady, které by žádná z těchto televizních stanic sama neutáhla, se tak rozdělí rovnoměrnými díly.

Podle hlavního producenta VajT media Timura Vajnštejna byla desítka epizod již natočena v Argentině, kde Endemol vybudoval pro show speciální areál. Každý díl stál podle producenta 120 000 až 160 000 eur (přibližně tři až čtyři miliony korun).




Na ruských obrazovkách show už objevila pod názvem Kruté hry. Celkem se WipeOut vysílal či vysílá ve 23 zemích světa.

SUNíčko

Ten, který kolem roku 2005 měl trochu více času a tak ho napadlo, že spustit si bložínek o reality show, které tehdy začaly vtrhávat do českých i slovenských televizí, bude dobré na ukrácení času. Dopadlo to, jak vidíte. Panáček v reality show žije dodnes, když už to rozhodně není one man show, ale výtvor mnoha autorů, bez kterých by to skutečně nešlo. Chcete mě kontaktovat? Pak sunicko[at]centrum[dot]cz Díky.

Drtivá porážka / Wipeout souboj národů

Diskuze k článku

Počet komentářů: 1
1
Cipela
Reagovat

Super – Už aby to začalo

Přidat komentář