Panáček v reality show

Winter Wipeout: zimní verze Wipeout (Drtivá porážka)

25. Říjen 2010 | napsal(a): | reality show: Drtivá porážka / Wipeout souboj národů

Nejrychleji prodávaný formát v historii společnosti Endomol, který během několika měsíců uvidí čeští a slovenští diváci, bude mít na přání americké stanice ABC i svoji zimní variantu – Winter Wipeout. Informuje server Medialne.sk

Wipeout je pro ABC produkt, který využívá v mezisezónním letním období již od roku 2008 a zimní verzi využije podobně. Winter Wipeout půjde na obrazovce ABC mezi podzimním a jarním obdobím televizní sezóny.




A protože jde o zimní verzi, lze očekávat, že tohoto faktu bude využito i při tvorbě překážek. Takže lze očekávat led, sníh a údajně i nějaká menší lavina se vyskytne, to vše v areálu nazvaném Winter Wonderland. Snad tuto verzi časem odvysílá i některá z českých digitálních televizí, jak nyní činí TV Barrandov pod názvem Drtivá porážka s americkou a britskou verzí.





SUNíčko

Ten, který kolem roku 2005 měl trochu více času a tak ho napadlo, že spustit si bložínek o reality show, které tehdy začaly vtrhávat do českých i slovenských televizí, bude dobré na ukrácení času. Dopadlo to, jak vidíte. Panáček v reality show žije dodnes, když už to rozhodně není one man show, ale výtvor mnoha autorů, bez kterých by to skutečně nešlo. Chcete mě kontaktovat? Pak sunicko[at]centrum[dot]cz Díky.

Drtivá porážka / Wipeout souboj národů

Diskuze k článku

Počet komentářů: 7
1
RadstaR
Reagovat

Na Winter original se tesim, ale ceska verze … bojim se, ze to bude fail jako anglicka verze.

2
koc
Reagovat

1 – anglická verze je dobrá .. sice jsou tam divnější lidičkové ale mě osobně se líbí víc .. Richard má navíc užasné hlody a i hudba je zvolena citlivěji ..
jak dopadne česká verze je jiná .. navíc mám pocit, že to asi čistě česká verze nebude .. asi se bude jednat o verzi z několika zemí a nebo tam odcestovalo mnohme víc lidí než jak se prezentovalo (ale je pravda, že se psalo jen o polobritách)

3
RadstaR
Reagovat

Nevim … me prave on do ty souteze moc nepasuje, ale mozna je to kvuli tomu, ze jsem prvni videl americkou verzi a pak australskou, ktere obe byly super.

Kazdopadne uvidime, jak se v ceske verzi se svoji roli poperou komentatori, kteri alepson u me budou rohodovat o tom jestli se me to bude libit nebo ne. Ze tam bude pobihat par „celebrit“ me zase az tak nebere, pokud si poradne nenabijou hubu :D

4
jeden
Reagovat

Anglicka verze nema stavu, chybi ji svih. Je rozvlekla, neustale zabery na fandici vypadle spolubojovniky … pretrpel jsem prvni 2 dily a dal uz nekoukal. Oproti americke verzi propadak, jak mam anglicky humor rad, tak na toto se neda koukat.

5
Tom
Reagovat

hej nevíte nekdo kde se natačí drtivá porážka jako normální v létě vím jen že v argentině ale zajímalo by mě v jakém zábavném parku

6
Anonymní
Reagovat

Anglická verze se mi hrozně moc líbí, nic nemám proti nám čechům,ale tak dobrou verzi jako je ta anglická mi češi udělat neumíme.

7
papaluch
Reagovat

Já to beru Drtivá porážka jako Drtivá porážka,
je mi jedno kterou sleduju, hlavně že se bavím.
Neřeším, jestli to je Anglická. nebo Argentinská,
ale nevadí mi opakování, i když předem vím kdo vyhraje. Nejradši mám ale klasiku s Johnem Andersonem a Johnem Hansonem.

Přidat komentář