Panáček v reality show

Wipeout souboj národů dosáhl 40% share

29. Červenec 2011 | napsal(a): | reality show: Drtivá porážka / Wipeout souboj národů

[singlepic id=1839 w=420]
Gameshow Wipeout, kterou nyní s dovětkem souboj národů dává 1x týdně TV Nova se dočkala při vysílání 5. epizody velmi dobrých diváckých výsledků. Wipeout souboj národů se stal nejsledovanějším nezpravodajským pořadem v hlavním vysílácím čase. V cílovce diváků 15 – 54 let dosáhl podílu na sledovanosti 40,42 %.




Pořad, v němž devět českých a slovenských VIP hráčů prokazuje fyzickou sílu, výdrž a obratnost, sledovalo 1 043 tisíc diváků starších 15 let. Nejúspěšnější byl pořad u žen ve věku 15 až 24 let, v jejichž kategorii dosáhl podílu na publiku 58,17 %. V cílové skupině Ž 25-34 pořad rovněž zaujal více než polovinu divaček u obrazovek (share 52,32 %), u stejně starých mužů (M 25-34) dosáhl podílu na divácích 49,71 %.

Lze tak soudit, že TV Nova se skrývání Wipeoutu v archívu vyplatilo, nebo ne?

SUNíčko

Ten, který kolem roku 2005 měl trochu více času a tak ho napadlo, že spustit si bložínek o reality show, které tehdy začaly vtrhávat do českých i slovenských televizí, bude dobré na ukrácení času. Dopadlo to, jak vidíte. Panáček v reality show žije dodnes, když už to rozhodně není one man show, ale výtvor mnoha autorů, bez kterých by to skutečně nešlo. Chcete mě kontaktovat? Pak sunicko[at]centrum[dot]cz Díky.

Drtivá porážka / Wipeout souboj národů

Diskuze k článku

Počet komentářů: 23
Reagovat

Jsou prázdniny a program jiných stanic je ještě zoufalejší než Wipeout, tak tam bych viděla zakopaného psa.

2
koc
Reagovat

by me zajimalo jak casto se meni vzorek lidi co maj doma hen ty one lidomeraky .. tedy zda se vubec meni

Reagovat

Ajdo, však to nikdo nepopírá, ale zkrátka u televize jsou stále nějací lidé, za které jsou inzerenti schopni platit. Tak proč si je nestáhnout na Wipeout :)

Reagovat

3 – Je otázka, kolik by se dívalo, kdyby jinde bylo něco lepšího. A kolik se jich vůbec dívá, nebo to má jen puštěno z nouze jako kulisu. Celkově je toto léto otřesná skladba pořadů napříč všemi stanicemi.

5
koc
Reagovat

4 – na dvojce je ve stredu Cimrmann ;-)

Reagovat

5 – jenže na ty musí být nálada, radši je mám stejně naživo. Ještě že je ta Farma :-)) Dokud ji neposunou na jindy. Mě vyhovují pořady později, tak od 22-23 h.

7
koc
Reagovat

6 – dokud neozivne diskuze tak se na ni divat nebudu .. zatim tam nikdo nenapsal nic takoveho aby sem tomu dal druhou sanci .. nebo myslis ze bych mel ?

Reagovat

7 – Měl! Mě to nebavilo, ale dala jsem tomu druhou šanci a dobrý. V té bídě nej volba, ještě by to chtělo zkrátit stopáž.

Reagovat

koc (7): Presne jak pise Ajda, mel by si Farme dat sanci. Vcerejsi dil byl sice zase slabsi, ale jinak to je obcas docela sranda a az jim zacnou dochazet potraviny a prestane z toho byt jedna velka party, tak bude srandy jeste vic :)

10
Bazinga
Reagovat

7 – vyjadřuji stejnou naději jako Ajda a RadstaR – potenciál to má ;-)

11
Lukáš
Reagovat

Taky sleduji Farmu a je fakt dobrá. Baví mě. :)

12
LadyXL
Reagovat

Já jsem viděla Wipeout jen 1.část a to ze zvědavosti. Ale když jsem viděla,jak tam jsou naši za Švejky, ze všeho si dělají pr… a ostatní soutěží, tak mi bylo divně.V tomhle přeci mělo být jasno od začátku -sportovní soutěž nebo zábava… sportovci nebo umělci…?? Ale za to zase může televize a ne účinkující. Takže se pak TV nemůže divit, že má nižší sledovanost.V mém okolí se na to nedívá nikdo…

Reagovat

Chce se mi z toho vseho zvracet. Nas tym je jeden velkej FAIL. Samej lazar, neschopne modelky apod. Ti 2-3 lidi, kteri alepson neco predvedou to nezachranej. OMG, proste uplne neschopny lidi.

14
jezedak
Reagovat

Wipeout – slabé a bez nápadu, naše „hvězdy“ jeli si udělat výlet. Prostě to už nebaví a už se nedívám.

15
Ifa
Reagovat

Vcera jsem omylem videla kousek Wipeoutu a bylo mi tam za vsechny trapne. Je nejaky specialni duvod, proc takovou hovadinu jeli tocit az do Argentiny?

16
koc
Reagovat

15 – protoze to tam je levnejsi nez v USA a v USA si toci amici jen svoji verzi a snad nikdo jinej

17
Ifa
Reagovat

A proc se to nenatocilo treba nekde v Polsku??

18
koc
Reagovat

17 – jsou jen dve mista kde se toci .. mozna je primo slmluvne osetreno ze se musi toci v Argentine a nemuzou si udelat kulisy (at je to jakkoli drahe) doma ..

Reagovat

Tak majitel licence z toho chce vyždímat co možná nejvíc a určitě televizím účtuje nějakou mega přirážku za používání celého toho areálu.
Ale tak ta výstavba toho by podle mě stála majland. To je samý bazén a složitá technologie aby se vše hýbalo jak má, takže asi je přece jen pro ty televize levnější jet tam než to stavět.
A výrobce má docela velkou lukrativnost, protože to nemůže dělat třeba padesát zemí najednou, protože se musí všichni vystřídat na jednom místě :-D
Určitě vědí proč to tak dělají ;-)

20
Ifa
Reagovat

Dobre, to zni docela logicky, vlastne o te soutezi moc nevim, tak to nejspis bude v nejakych licencnich podminkach. Ale nic to nemeni na tom, ze je to hovadina par excellence! :-)

21
mobydick
Reagovat

Vzhledem k tomu, že tento ubohý pořad sleduje manželka takže jsem i já pár dílů viděl. Nechápu proč jsou s námi spojeni Slováci, kteří svou NESCHOPNOST schovávají za džentlmeneství a za to , že je to jen sranda tak to bych zvracel. Díky Slovákům jsme i my Češi za trotly.

22
kuba
Reagovat

co to je? „sledovalo 1 043 tisíc diváků „… tak snad napis 1 milion ne?

23
Jirkas
Reagovat

Drtivou porážku na Barrandově jsem sledoval vždycky rád, líbil se mi i český dabing k tomu. Ale tohle, co běží na Nově, to je prostě jen trapnej odpad.

Přidat komentář