Panáček v reality show

Upoutávka na Wipeout

22. Červen 2008 | napsal(a): | reality show: Drtivá porážka / Wipeout souboj národů

V úterý 24.června bude mít v televizi ABC premiéru nová zábavná soutěž Wipeout (ikdyž ji samotná televize z neznámých důvodů označuje za reality show). V každém dílu se na start fyzicky náročné překážkové dráhy postaví 24 závodníků, přičemž málokdo z nich celou dráhu dokončí bez modřin. Komu se podaří dojít do cíle a porazí i ostatní soupeře, stane se na konci dílu šampiónem Wipeoutu a odnese si hlavní výhru 50.000 dolarů. Všechny překážky jsou ale vymyšleny tak, že se u obrazovek určitě zasmějete. Celé je to totiž hodně inspirované populární japonskou soutěží Takešiho hrad, kterou si možná někteří z vás pamatují i z našich televizních obrazovek. Zamáčkněme tedy nostalgickou slzu v oku a těšme se na americkou verzi.

videa ke stažení

– Všechny epizody ke stažení

Drtivá porážka / Wipeout souboj národů

Diskuze k článku

Počet komentářů: 17
1
ros
Reagovat

wipe out je bomba, moc se mi libil pilotni dil, doporucuji!!!

2
Drobecek
Reagovat

To bude super, uz se tesim :) Snad to nejakej dobrak tam bude grabovat a nahazi na rapid ci tak neco :)

3
RadstaR
Reagovat

Drsny. Pri koukani na tyhle videa me fakt totalne ser., ze u nas nikdo nic podobnyho nevysila :(

Reagovat

Při sledování Takešiho hradu byla zábava vždy zaručena, navíc, když k tomu byl doplněn ještě ten prapodivný český překlad :)

5
was
Reagovat

Tak tohle mě naprosto odrovnalo. Výborný. Přidaný / zesílený zvuky, skřeky, rány a pády tomu dávají správnou atmosféru. To jsem teda dnešek nastartoval fakt s hubou od ucha k uchu.

6
johny
Reagovat

Jo ty komentatori jsou naprosto bombovy, to jsou hlasky :)

7
TK
Reagovat

Přidán odkaz ke stažení první epizody.

8
TK
Reagovat

Doporučuji. Vtipné hlášky komentátorů a jejich přezdívky jednotlivých soutěžících, to nemělo chybu. A když Jessi ve finálovém Wipeoutu bojovala do posledního zlomku sekundy, to jsem ani nedýchal.

Jenom jsem přemýšlel, kde asi postavili tak rozsáhlé dekorace. Klidně by z toho mohli udělat zábavní park pro veřejnost, hned bych tam zajel.

Reagovat

TK: Souhlasím, je tako něco jako Takeshiho hrad (kdo ví, jestli tam taky měli vtipný hlášky a přezdívky :) Líbí se mi, jak čmářou tou fixou do obrazu a vtipně ho glosují – to je dobrý nápad.

Jen doufám, že budou ty překážky obměňovat pravidelně, jinak vznikne stereotyp a záhy nuda. :-)

10
Zack
Reagovat

Fandil jsem GOGO tanečnici:)) Ta se držela dobře..

11
Fera
Reagovat

ale je nahovno ze je to z rapidu ptz se mi nechce platit :D

12
Anet
Reagovat

Drtivá porážka nejlepší!!! Jen je škoda že něco takového se u nás nevysílá hned bych do toho šla… lepší jak okoukaná SuperStar a talent!!!

13
fufíííík
Reagovat

JE TO SUPER SOUTEŽ nejlepsi jsou obri koule nebo boksovaci zed nebo pomateny panak atd… no proste je to vsechno super ……:)

14
kokot
Reagovat

co blbnete je to NUUUUUUUUUUUUUUUDAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

15
skazili to
Reagovat

HRuza co dneska šlo za díl! Byla to soutěž a vy ste stoho udělali kravinu! ty holky jako blondynky no fakt trapne!to neni ani možné jak to bylo trapné aspon trochu se mohli snažit

16
Kika
Reagovat

Chtěla jsem jen říct co se tíče výběru lidí do wipeout,tak si myslím že ste slušně šáhli vedle!Jediní dva lidé a to Bára Munzarová a Ondra Brzobohatý se snažili a taky to předvedli slušnými výsledky.Ale ti ostatní některé baby se tam ukazují natřásají místo toho aby běželi do cíle.Někdy je to fakt bolest pro oči jak někdo může tak ostudit svoji zemi a nedat do toho vše nedá se na to ani dívat!!!!!!! a ještě ten komentátor když něaký československý člen doběhne v otřesném čase tak ještě řekne že to bylo super a pochválí ho tak to je uplně na hlavu!!! Jo sice jsou českoslováci nejhezčí ale ty výsledky nechápu jak ukrajinci uplně VŠICHNI můžou být tak suproví na ně je to slast se dívvat ale ti naši!! Kdyby takhle hrálí třebas reprezentanti v hokeji obou zemí tak se hanbou všichni propadáme co hokeji milují!!!!!

17
roman
Reagovat

wipeout je supr ale ta moderatorka je fakt krava

Přidat komentář