Panáček v reality show

X Factor UK 2017: Live shows pokračují v tématu Viva latino!

3. Listopad 2017 | napsal(a): | reality show: X Factor UK

xfactor_rak-su

V soutěži zbývá 14 finalistů a tento týden nás minimálně další dva opustí. Tématem tohoto kola je „Viva latino“, čekají nás jistě pestrobarevné dva víkendové večery. Nepochybně chce produkce využít letošní popularity latino popu, které přinesl megahit Despacito. Stejně jako minule se bude zpívat a vyřazovat oba večery. V sobotu si kluci zazpívají se skupinami a v neděli overs s dívkami. Kromě soutěžících vystoupí také hvězdní hosté, bývalá porotkyně Rita Ora a vítěz britského Talentu Tokio Myers. Kdo soutěž opustí tentokrát a vrátí se už do poroty Simon?

Jak sledovat X Factor živě?

Používáte-li prohlížeč Google Chrome nebo Mozilla Firefox, je zde řešení pomocí VPN pluginu HOLA. Po jednoduché instalaci lze prohlížeč nastavit na UK server, následně se zdarma zaregistrovat přímo na stránkách ITV HUB. Přehrávač se ještě může zeptat na váš ZIP code, zde stačí použít jeden z platných UK zip codů. Poté již můžete sledovat ITV bezplatně ve vysoké kvalitě. Případně můžete zkusit další fungující streamy, třeba TVCatchup nebo TVPC.com

Sobotní přenos začíná ve 21:20 a nedělní ve 20:05 našeho času.

3. Live show

V úvodu Dermot oznámil cenu pro vítěze Pricefight. Vítěz nedělního souboje získá exkluzivní session ve studiu s hudebním producentem, který stojí za hity například Madonny, One Direction, Justina Biebera, Katy Perry nebo Ariany Grande. Vítěz získá možnost natočit s tímto producentem svůj vlastní singl. Jméno producenta zatím nebylo odhaleno, nicméně dle výčtu jmen fanoušci na internetu spekulují, že to bude Savan Kotecha, který dříve spolupracoval jak na UK tak i US verzi X Factoru.

Jack & Joel

výběr: Camilla Cabello ft. Young Thug – Havana / Nicky Jam – Hasta El Amancer

Jack a Joel ve své dotáčce prozradili, že minulý rok strávili několik měsíců v Jižní Americe, kde si latino hudbu zamilovali. Čirou náhodou je Havana od Camilly Cabello aktuální britský number 1 singl, o to větší měli kluci odpovědnost. Bohužel výsledek nebyl tolik přesvědčivý a obávám se, že Havana bude jeden z těch hitů, které jako cover nikdy nevyzní tak, jako originál. Zde to původní verze těžce schytala, celé vyznění a nálada písně byla pryč. Dokonce ani Simon, jako jejich mentor, neměl slovo chvály a označil kluky za kabaretní umělce. Nemůžu nic než souhlasit, zatím kromě prvního castingu nedokázali přesvědčit, že by mohli fungovat jako hudební duo a spíše vsadili na zábavu a kýč.

Leon Mallett

výběr: Daft Punk ft. Pharrell – Get Lucky

Pokud je téma tohoto týdne úplně mimo něčí komfortní zónu, tak je to Leon, řekl bych, že jeho zóna je doslova na jiném kontinentu. Oproti monotónnímu originálu prošlo Get Lucky úpravou a kapela to už od začátku rozjela, došlo tak na spojení funku a latino. Zde však dochází k paradoxu, díky novému aranžmá už nebyla píseň tolik monotónní a nevhodná do soutěže, avšak Leon nemá dostatečně silný hlas na to, aby dodal stejný drive jako kapela, škoda. Z Leona bylo cítit, že to není šálek jeho kávy a že už by to rád měl za sebou. Alespoň porota ho poměrně šetřila.

Sean & Conor Price

výběr: Sia ft. Sean Paul – Cheap Thrills

Stejně jako Get Lucky ani Cheap Thrills není původně latino, tudíž byla nutná úprava. Oproti originálu se píseň dočkala bohatějšího aranžmá, což se moc nelíbilo Nicole, načež Simon řekl, že původně byla v plánu ještě bohatější verze. Osobně se mi jejich minulé vystoupení líbilo o něco více. Jak pěvecky tak provedením jejich vystoupení opět spadlo někam do průměru. Navíc jejich osvědčená formule kdy Conor zpívá a Sean hraje na kytaru a v polovině něco zarapuje už začíná být okoukaná. Dnes ani jedno duo nepodalo přesvědčivý výkon.

Lloyd Macey

výběr: Enrique Iglesias – Hero

Lloyd jako jediný z celého víkendu zpívá regulérní baladu. Jako obvykle začnu tím, že Llyod je jeden z nejlepších zpěváků v soutěži vůbec, tudíž po stránce zpěvu zde nebylo opět co řešit. Jelikož v minulých kolech zpíval soundtracky, tak to nebylo tolik poznat, nicméně v této ryze popové baladě se ukázalo, že jeho styl zpěvu je takový muzikálový a zastaralý. Kdybych nevěděl, tak bych si myslel, že je Hero úryvek z Bídníků. Kromě toho se mi také zdál jeho výkon emočně prázdný, i když pěvecky nebylo co vytknout, chyběly tomu koule.

The Cutkelvins

výběr: CNCO, Little Mix – Reggaetón Lento (Remix)

Trio původně zvažovalo kromě Raggaetónu ještě jeden výběr, avšak ani jeden jim úplně nesedl. Nakonec se rozhodli riskovat a zvolili první výběr. Podlě mě fungovalo vystoupení tak nějak napůl. Výborná byla Shereen, která v podstatě celé vystoupení táhla k úspěšnému konci, nicméně stejně jako Nicole jsem nepochopil proč byli bráchové upozadění v budkách. Místo toho, abych si vystoupení užil jsem přemýšlel, jaký smysl ty vyvýšené budky mají, minulý týden se to díky tanečníkům na pódiu dalo pochopit. Nicole měla pravdu, že tím hodně utrpěla jejich skupinová chemie. Příště by to chtělo změnu. Jinak to byl dobrý výkon, v té dnešní bídě jeden z nejlepších.

Rak-Su

výběr: originál – Dimelo

Rak-Su pokračují ve své krasojízdě originálních songů, speciálně pro toto kolo složili další. Dimelo by se dalo považovat za pokračování Mamacita z minulého týdne, avšak chytlavější a zábavnější. Možná to bylo jen tím, že předchozí vystoupení jejich konkurentů nebyly přiliš oslnivé, ale mě to bavilo a mám takové tušení, že tentkorát jim Pricefight neuteče.

Sam Black

výběr: medley Ritchie Valens – La Lamba / The Beatles – Twist & Shout

Poslední vystoupení večera měl na starost Sam. Jeho výběr byl pro něj složitý, protože se Španělsky nikdy neučil, což šlo později při vystoupení poznat. Jak kolega Vlado poznamenal v diskuzi, vystoupení jakoby vypadlo ze silvestrovské estrády. Alespoň už Sam nepůsobil tak toporně, jak minule, protože nebyl tolik vázaný choreografii. Měl ovšem co dělat, aby udržel krok s velkou produkcí. Nakonec taková nenáročná tečka, která neurazí, ale ani nenadchne.

Osobní top 3

  1. Rak-Su
  2. The Cutkelvins
  3. Sam Black

Bottom 2

  1. Leon Mallett
  2. Jack & Joel

Hvězdný host – Tokio Myers

Tokio Myers vlastním jménem Torville Jones je nejčerstvějším vítězem britského Talentu, kde zaujal svým hudebním nadáním. Nebyl to však zpěv, co oslovilo diváky a miliony lidí na internetu, ale geniální instrumentální spojení klasické hudby a současných popových hitů. Tokio dokázal svá vystoupení skvěle vystavět, že až tuhla krev v žilách. Není divu, že se hned po svém vítězství stala jeho vystoupení internetovým hitem. Své umění přichází Tokio předvést také do X Factoru, čímž tak navnadí na své debutové album Our Generation, které vyjde pod labelem Syco již 17. listopadu.

Rozhodnutí

Dermot nejdříve vyhlásil vítěze hlasování, který se účastní v nedělním Pricefight sing-offu. Nejvíce hlasů za sobotní večer obdrželi Rak-Su, Pricefight se tak zúčastní už podruhé.

Do dalšího kola kromě Rak-Su v náhodném pořadí postupují: Sean & Conor Price, Lloyd Macey, Jack & JoelSam Black a The Cutkelvins. Nejméně hlasů obdržel Leon Mallett, který soutěž opouští.

4. Live show

Grace Davies

výběr: Anne Marie – Ciao Adios

Grace se tento týden pouští poprvé od Bootcampu do coveru a zrovna do upbeat, tedy úplně mimo její komfortní zónu. Jak Grace sama poznamenala ve své dotáčce, účelem bylo hlavně ukázat, že nezpívá jen vlastní balady, ale umí se na pódiu také bavit. Tento účel se částečně podařilo splnit. Bylo zajímavé sledovat Grace v něčem úplně odlišném, kde nedává na obdiv svůj skladatelský talent. Byť bylo poznat, že Grace není ve svém přirozeném prostředí, tak jako takové se vystoupení docela povedlo. Nicméně stejně jako spousta diváků jsem čekal, že Grace do písně vloží nějaký vlastní twist.

TracyLeanne Jefford

výběr: Jennifer Lopez – Ain’t Your Mama

Ajajaj, první malér večera. Na to, jak Tracy minule poměrně zazářila, tak nyní své vystoupení vůbec nezvládla. Píseň navíc nepředstvuje žádnou vokální výzvu ani pro začínající zpěvačku, Tracy se buď topila v podkladu nebo úplně neintonovala a celkový staging jí také nesvědčil. Celkově špatné karaoke. Obávám se, že by tohle mohla být pro Tracy labutí píseň, i přes nepochopitelnou chválu poroty.

Rai-Elle Williams

výběr: Enrique Iglesias ft. Sean Paul, Descemer Bueno, Gente De Zona – Bailando

Rai-Elle se tématu zhostila opravdu se ctí. Přestože bylo poznat, že je úplně mimo svůj styl a píseň jí úplně nesedla, tak se z toho nešla zbláznit a zazpívala jak nejlíp mohla a ještě se u toho na pódiu bavila. Takto by se mělo přistupovat k tématickým večerům, na tak mladou slečnu velmi profesionální přístup. Kromě jiného Rai-Elle opět dokázala, že je na pódiu jako doma a byla by škoda o ni v tuto chvíli přijít.

Holly Tandy

výběr: Luis Fonsi ft. Daddy Yankee & Justin Bieber – Despacito

Jako téměř každý i Holly se ocitá mimo svou komfortní zónu. Pro tuto nadanou seveřanku byla navíc výzva temperamentní španělština, kterou neovládá. Holly začala skvěle pomalým začátkem a píseň postupně vygradovala, píseň si snažila přizpůsobit svému hlasu. Jediným zádrhelem byla ta španělština, kdy se Holly občas ztratila v textu nebo nestíhala. Věřím, že kdyby měla víc času na nácvik, tyto chyby by se neprojevily.

Kevin Davy White

výběr: Santana ft. Rob Thomas – Smooth

Myslím, že Kevinovu vystoupení není třeba nic delšího dodávat. Jeho vystoupení bylo parádní, od hry na elektrickou kytaru až po zpěv. Téma bylo taky splněno a Kevin se tak postaral o highlight večera.

Alisah Bonaobra

výběr: Jennifer Lopez  – Let’s Get Loud

Alisah byla také ráda, že mohla předvést něco odlišného a více energického od svých předchozích vystoupení, kdy převážně jen stála. Vystoupení rozhodně nebylo statické, Alisah využíla téměř celý stage. Zapojení Alisah do choreografie už bylo horší. Kromě toho, že byla Alisah ukřičená, šlo poznat, že tato temperametnější poloha není pro ni přirozená, což se snažila dohnat afektem a celému vystoupení to ublížilo.

Matt Linnen

výběr: Ricky Martin – Livin‘ La Vida Loca

Poslední kdo si měl projít zkouškou latinsko-americkým ohněm byl Matt, který dostal největší hit Rickyho Martina. Na papíře to vypadalo přímo strašidelně, když si uvědomíme, že tento hit zpíval v minulosti joke acty jako Wagner nebo Stevie Ritchie. Matt si naštěstí přichystal vlastní osobitou verzi, oprášil kytaru a zavřel se s tanečníky do krabice z překližky. Vznikl z toho velmi solidní výkon, Mattovi se podařilo z ohraného zastaralého hitu udělat poslouchatelnou moderní předělávku a přitom zůstat v tématu. Pánové z overs dneska válí a na zbylé dámské osazenstvo se dívají z dálky.

Osobní top 3

  1. Kevin Davy White
  2. Matt Linnen
  3. Holly Tandy

Bottom 2

  1. TracyLeanne Jeffor
  2. Alisah Bonaobra

Rozhodnutí

Pricefight

Producentem, se kterým se setká a natočí singl dnešní vítěz je Savan Kotecha.

Diváci hlasovali celých 5 minut, což je třetina času oproti sobotnímu hlasování. Vítězem nedělního hlasování se stal Kevin! Vzápětí začíná sing-off, přichází Rak-Su, aby zopakovali svůj vítězný výkon. Poté je střídá na pódiu Kevin, který zní možná i lépe než před tím. Osobně si myslím, že by byl Pricefight zajímavější, kdyby zpívali jinou věc, ale co už.

Vítězem Pricefight je Kevin!

Hvězdný host – Rita Ora

Fanoušci X Factoru si Ritu jistě pamatují z doby, kdy před dvěma lety jako porotkyně show přivedla k vítězství Louisu Johnson. Rita nyní po pěti letech chystá své teprve druhé album, které mělo vyjít už v roce 2014, avšak kvůli soudu s jejím bývalým labelem Roc Nation, se přípravy zastavily a původní materiál byl smeten ze stolu. Po vyrovnání sporu v loňském roce Rita změnila nahrávací společnost a přípravy se tak mohly rozjet nanovo a v letošním roce vydává jeden singl za druhým. Její singl Your Song z letošního května slavil úspěchy i v českých rádiích, pokračovala spoluprací s DJ Aviciim a nyní se v novinkovém singlu Anywhere představuje opět sólově. Nové album chystá zpěvačka na příští rok.

Vyřazování

Kromě Kevina je dále v náhodném pořadí v bezpečí: Holly, Alisah, Matt a Grace. Na pódiu zůstala Rai-Elle a TracyLeanne. Nejméně hlasů získala TracyLeanne, která soutěž opouští.

 

VojtaP

Milovník hudby a dobrého jídla, lehký závislák na seriálech a na reality show. Z reality show mě hodně baví například X Factor, Got Talent, Survivor a další...

X Factor UK

Diskuze k článku

Počet komentářů: 150
1
Tomáš
Reagovat

Tím že dnes budou spolu vystupovat Boys a Groups a zítra Overs a Girls se to trošku zkomplikovalo. Blbé je že ani nevíme jestli dnes a zítra vypadne vždy jen jeden a nebo dva ani jestli podle kategorií nebo počtu hlasů. Minule sme to nevěděli dokonce ani při samotném vyřazování. Pokud jde o samotné výběry :

Sam – Má vyloženě hitovky, i když se nabízí jako jasný kandidát na vyřazení tak by vypadnout nemusel kdyby se do toho pořádně opřel. Nevěřím sice že dá Twist and Shout tak dobře jako loni Ryan Lawrie ale mohl by s tím mít úspěch. Tenhle výběr mu hraje do karet a La Bamba to samé. Tohle zrovna narozdíl od jeho předchozích výběrů sou komerčně hodně slavné písně na které diváci slyší.
Lloyd – Hero je sice strašně provařený song ale opět to lidi milují, je to velký hit. Takže já myslím že tímhle slaďákem Lloyd chytne všechny za srdce a hlasy se mu jen pohrnou.
Leon – Taky hodně velký hit i dobrý song ale záleží jak to Leon dokáže uzpívat. Mohlo by to být fajn.

U kapel netuším, tam mě ty songy asi bavit opět nebudou ale Sean a Connor by mohli docela zasvítit, uvidíme. Pokud dnes budou vypadávat dva, tipuju na vyhazov ( vzhledem k tomu že moc nevěřím že by vypadli dva ze stejné kategorie ) buď Leona nebo Sama a možná spíš i Leona a k němu buď Jack and Joel nebo Cutkelvins ale spíš odejdou Jack a Joel no.

2
Tomáš
Reagovat

Pokud jde o zítřek, doufám že Kevinovi ten Santana sedne a Matta je pro Rickyho Martina škoda, dal bych mu něco lepšího. Třeba fakt toho Juanese jak tu navrhovala J. Zbytek výběrů se mi ani nechce odhadovat. Zítra snad odejde Tracey a vezme si sebou Alisah nebo Rai-Elle. Doufám že britové budou při smyslech a nebudou víc hlasovat pro Tracey a Alisah než pro Kevina.

3
VojtaP
Reagovat

Já to dnes vidím na vypadnutí mezi Samem a Leonem. Sam má sice hitovky, ale pořád to bude karaoke zazpívané jedním výrazem. Leon má taky hit, nicméně do soutěže se nehodí. Nevidím cestu, jak lidi přinutit hlasovat pro vystoupení v písni, která se sice nese ve funky rytmu, ale nijak extra negraduje. To bude klasický rychlík Košičan.
Zazářit může Llyod, Hero pro něj může být klidně zlomový výkon, co se týče v získávání hlasů. Klidně může dnešní hlasování vyhrát, i když spíše čekám opět Rak-Su, tam ale bude záležet jak se povede původní píseň.
Nahnuté to však můžou mít ještě i Cutkelvins, pokud si píseň nějak nepřisvojí, tak s ní nezazáří. Sean & Connor však můžou konečně po svém castingu lépe zazářit a neskončit zase v průměru. Jack & Joel to bude 50/50, Havana je momentálně no 1 v UK, což je dvojsečná zbraň, spíše se ale bojím, že mi dojem z jinak hodně povedené písně zkazí. :(

4
Tomáš
Reagovat

@VojtaP: V kolik hodin našeho času to dnes začíná? Nevím jistě jestli to dnes naživo uvidím ( hold je blbý že je to i v sobotu a spoustě lidem se kvůli tomu nechce sedět doma ). Takže bych byl rád kdyby tu zítra na Panáčkovi bylo kompletní video z celého vyřazování ( minule tu bylo myslím video se Spencerem až po vyřazení ) a pokud by to nešlo tak bych byl rád kdybyste mi tu zítra aspoň napsali v jakém pořadí nechal Dermot soutěžící postoupit a kdo vypadnul jako první a kdo až jako druhý ( pokud budou vypadávat dva ). Spoléhám na vás. :D

Jinak mi taky něco dnes říká že vypadne Leon, stejnou předtuchu sem měl minulý týden u Spencera a tam se mi to úplně do puntíku vyplnilo, bohužel.

5
VojtaP
Reagovat

@Tomáš: časy jsou zhruba stejné jako minulý týden, už jsem aktualizoval na začátku článku. Takže dnes 21:20 a zítra 20:05.
Tento týden mám víc času, takže zítra určitě doplním videa a popis vyřazování. S těmi videi je to ošemetné. Často se stává, že ty neoficiální jsou za pár dní smazané. Pokud ale najdu ty delší alespoň z toho vyřazování, tak je tu dám.

6
Monika
Reagovat

Tak ten Tokio Myers me zaujal sakra hodne, suprove vystoupeni, jsem ani nezaznamenala dalsiho viteze Talentu. Je skvelej.
Nejvic jsem zvadava na Matta, ten song vyzaduje neskutecnej drajv, energie z toho musi vyzarovat na kilometry, jinak je to hruza. Vubec si nejsem jista, ze to v sobe Matt ma. Ten song je podle me velkej risk, muze hodne zazarit ale i totalne propadnout.

7
J
Reagovat

Tak ako sa tak pozeram na zoznam piesni, najlepsi song ma jednoznacne KEVIN. Ten SMOOTH je naozajstny klenot medzi ostatnymi piesnami (chcela som napisat shitmy, ale kazdy mame iny hudobny vkus).
Sobotny vecer. Viem, ze Vlado zvykne byt velmi sarkasticky, co sa tyka chlapcov, ale mne je ich luto a dokonca viac nez OVERS. Jednoznacne z toho vyplyva, ze produkcia chce, aby to tohto roku vyhrala group = najlepsie RAK-SU a druhe miesto obsadilo dievca, nie hocijake, ale GRACE.

Dnesny vecer asi nedopozeram, uz minule som sa premahala a dnes to zacina neskoro + nebudem mat dost sil pozerat sa live na vrazdenie neviniatok = chlapcov. Zajtra to bude ine, lebo v hre budem mat vsetkych 4 favoritov.
Sobotny vecer, kedze v hre nemam favoritov, nebudem ani hodnotit. Ale zhodnotim nedelnajsi vecer. VIVA LATINO – fiesta je o zabave, sexepile, temperamente a nie o zvoneni umieracika = slow down baby.
GRACE – najvacsi tahak vecera? Piesen jej sadne ako uliata kvoli podobnosti hlasov, ale tu to pre mna konci. Ak by jej produkcia pridelila iny song, malo by to pre mna caro, lebo by som bola zvedava na jej cover ako sa k piesni postavi. Ak by napr. dostala nieco od J. Lopez alebo Shakiry. Takto je to pre mna len karaoke verzia = nuda. Vysledok – produkcia ju chrani, lebo ma byt v TOP 3. Som kriticka a napriek tomu je jednym z mojich favoritov.

HOLLY – ak je to pravda o slow down verzii DESPACITO, tak budem sklamana. To uz by som bola rada za originalnu upbeat verziu. Stale verim az do zajtrajsieho vecera, ze sa to nenaplni. Reakcie na DESPACITO u Holly: „How is Holly gonna sing Despacito? Her ‘dulset’ northern tone doesn’t really appear to suit that song“ a dalsi komentar „Holly’s choice worries me most – it’s the most obvious song to choose given the theme, but it’s as far removed from what’s expected of she said as can be – and the possibility of a John Lewis’d version feels even worse.“ Ak je pravda, ze to bude pomale = nuda pre mna. Zasa som skritizovala jedneho z mojich favoritov.

Rai-Elle – bude zavisiet ako to Rai-Elle poda. Moze to byt dokonca najzabavnejsie cislo zo vsetkych dievcat. Temperamentu ma v sebe dost, vie sa hybat a je vynikajuca herecka.

Alisah – ocakavam velmi ukricanu verziu LET´S GET LOUD aj za predpokladu tanecneho cisla. Staci si spomenut na jej 6CC BANG BANG – nebol to rap, ale shout.

Tracy – Iste ma song od JLo z roku 2015, ale ak si tam dosadim Tracin hlas, je to pre mna katastrofa. Navyse oproti Kevinovi a Mattovi ma tu nevyhodu, ze ma zaroven aj vacsiu konkurenciu v styroch podstatne mladsich dievcatach. 4 dievcata + nie najmladsia TRACY = 5 zien na 2 chlapov.

KEVIN – song ako uliaty pre jeho hlas a zaner. Zo vsetkych piesni ta nejlepsia aspon podla mna. Kazdy ma iny hudobny vkus a ja si vzdy radsej pustim SMOOTH pred DESPACITO PACIT PACITO a ci HAVANA OH NA NA NA. Imho najhorsi song ma jednoznacne Leon GET LUCKY: „Are this weekend’s shows taking the same format as last weekend’s in terms of eliminations? I dont know most of the songs but Leon’s “Get Lucky” is ringing alarm bells. “ Dakujem produkcii za vyber pre Kevin, moze ho to zachranit pred vypadnutim zajtra vecer a stabilizovanim jeho pozicie v sutazi. Tesim sa ako si to vychutnam.

8
J
Reagovat

Svojho najvacsieho favorita Matta si nechavam na zaver. Co teraz napisem urcite nastve Tomasa, ale ja to hodnotim z pohladu zanru hudby, ktoru mam rada a nie z pohladu, ze zboznujem Matta. Mam rada Matta v rocku a v poprocku, ale ak ma jeho dalsie posobenie v sutazi byt len o HANDSOME MAN, ktory zaspieva cokolvek ine okrem poprocku a rocku, tak bude lepsie ak hned zajtra vypadne. Pokial Matt nespieva rock ci poprock, nedokazem si ho vychutnat a z jeho vystupenia nemam nic.
Ale ak tu ide len o jednorazovy ulet v duchu LATINO FIESTY, aby MATT priniesol nejaky zaujimavy AKUSTICKY COVER OF LIVIN LA VIDA LOCA „len“ tento tyzden a potom sa zasa vrati ak to prezije do jeho comfort zone, tak mu drzim palce a hlasovala by som za neho ako o zivot.
Inak pred nim tu piesen LIVIN LA VIDA LOCA spievali vzdy iba novelty acts: CHICO v r. 2005 (BOTTOM 2), WAGNER v r. 2010 a STEVI v r. 2014. Otazka tu je na mieste, ci Mattovi tento song nebol prideleny, aby nedelnajsi vecer bol a lot of FUN a ENTERTAINMENT a zaroven nahradil solidny joke act, ktory v nedelu bude chybat? Minuly tyzden vela ludi na socialnych sietach totizto kritizovalo dievcata a chlapcov, ze boli v sobotu velmi nudni. Mozno preto producenti, ktorym nie je jedno aku sledovanost XF UK ma pridelili chlapcov ku groups a k dievcatam zasa OVERS.
Najlepsi akusticky cover LIVIN LA VIDA LOCA na YT je od tychto Francuzov z Kanady: https://www.youtube.com/watch?v=MjH1kPHJ9e0

9
VojtaP
Reagovat

@J: O Holly se taky začínám bát, jak jsem zminil před tím, tak výběr megahitu, který zněl ještě nedávno na každém rohu, je dvojsečná zbraň. Pořád ale doufám, že tentokrát bude na vyřazení Tracy a Alisah před kýmkoliv ostatním. Myslím, že ani jedné ta JLo úplně nesedne. Na Tracy je to až příliš vzdálené od soulu a Alisah bude asi opět tuctová.
Jinak k dalším výběrům na neděli, Grace po dlouhé době v coveru, to bude zajímavé sledovat, i když nevím, jak moc je Ciao Adios (kromě názvu) latino, ale budiž, třeba se dočkáme jiného aranžmá.
Na Kevinovo vystoupení se těším, i když se dá čekat, že bude nejblíže originálu. Matt může zazářit, ale taky pěkně pohořet. Pro Matta to bude velký risk, ať už se pustí do jakékoliv úpravy.
Rai-Elle to taky nebude mít lehké, má líbivou píseň, bude si s tím muset pohrát, aby tomu dala potřebnou energii a náladu.

10
J
Reagovat

Dnes vecer budu mat vyhodu The Cutkelvins. Shereen totizto bude jedine dievca medzi tolkymi chlapcami.

11
J
Reagovat

@VojtaP: Nie som si celkom ista, ze produkcia vybrala tento song, aby Mattovi ublizila. V nedelu vecer budu vystupovat 2 muzi a 5 zien? Do popredia sa dostava otazka kvality v podobe KEVINA a otazka zabavy v podobe MATTA – 5 zien bude len doplnok. Ak by som si mala tipnut poradie ako budu vystupovat: 1. dievca, 2. over – chlap, 3. dievca, 4. over – Tracy, 5. dievca, 6. over – chlap, 7. GRACE.

12
J
Reagovat

Pri prezerani jednotlivych socialnych sieti a for som narazila na zaujimavy koment ohladom tohtorocneho XF a najma tematickych vecerov: „Looking at the song list, my first impression was that boys and overs were f*cked by the choice, and theme was so very clearly picked to help RakSu it’s not even funny any more. Next week will probably be ‘urban ghetto week’ (or ‘torchsongs’ if they want to even out and support Grace…)“

13
Tomáš
Reagovat

Asi bych dnes poslal domů Jack and Joel a Sama. A samozřejmě Rak-Su ale to je nereálné. Jestli vypadne Leon, bude mi ho líto. Ne sice tolik jako by mi bylo líto Kevina a Matta ale bude. Je na něm něco hodně sympatického, takový hodně upřímný a na nic si nehraje. A navíc si myslím že je lepší zpěvák než Sam. Ale myslím si že to dnes bohužel nepřežije.

14
J
Reagovat

@Tomáš: Bookmaker mi prave tweetoval, ze najvacsi adept podla stavkovych spolocnosti na dnesny odchod je LEON kvoli GET LUCKY. Hned za nim je Sam a na 3.mieste Jack and Joel. No chlapcov je mi luto. Tie vybery songov pre nich su strasne. Este aj Lloyd vyfasoval baladu namiesto upbeat songu. Ked si vsimnech vsetky groups maju upbeat songy. Len Lloyd ma baladu, Sam bude zaseknuty v r. 1960 a Leon sa bude tocit ako kolovratok. Az si strasne prajem, aby to Leon dnes neodniesol a prisiel s nejakym zaujimavym coverom vratane rapu. Ono ja som pocula zaujimavy rockovy cover GET LUCKY, z ktoreho by sa dal urobit popovy cover. Na zaciatku spomalenie a nasledne zrychlenie a medzi to rap. No v rocku to bolo aj o rock shouting.
Inak neviem, ci je to kacica alebo pravda, ale zajtra by sme sa mali dockat rapu aj od Matta Linnena.

15
J
Reagovat

@Tomáš: Sorry za preklepy.

16
J
Reagovat

Tak po J. Sparks tu je GOOD LUCK od Anne-Marie pre Grace. https://twitter.com/annemarieiam

17
J
Reagovat

A nieco na zasmiatie a uvolnenie pred dnesnou live show: https://heatworld.com/entertainment/tv-movies/matt-linnen-x-factor/
Does Matt Linnen have a girlfriend?

NO, HE DOESN’T! YOU CAN ALL HAVE A BIG CELEBRATORY PARTY!

18
J
Reagovat

Chudak Leon. Poradie dnesnych vystupeni:
1. Jack & Joel – 2. Leon Mallet – 3.Sean & Conor Price – 4. Lloyd Macey – 5. The Cutkelvins – 6. Rak-Su – 7. Sam Black . S tym, ze vypadne Sam sa rozlucte, zlaty klinec programu.

19
DJ Vlado
Reagovat

Havana jez letošní záplavy latino hitů imho ten nejlepší (a to neříkám jen kvůli mé slabosti pro Camilu), ale ti dva kašpaři jí dali hrozně na prdel :-/

20
VojtaP
Reagovat

@DJ Vlado: Souhlasím, osobně doufám, že na tu jejich verzi rychle zapomenu. Kouzlo originálu se úplně vytratilo, diváci to snad uvidí podobně a pošlou je domů.

21
Tomáš
Reagovat

Mě dnes nevadili Jack and Joel, kdyby nebyli tak okatě jako první na odstřel tak sou v pohodě…nevím kdo vypadne.

22
DJ Vlado
Reagovat

Kapela to sice pěkně našlápla, čímž jinak monotónní píseň dostala šťávu, ale Leon byl stejně jako minule nemastný neslaný :-/

23
J
Reagovat

Je to len mnou alebo mam pocit akoby zdochol pes. Predstavovala som si to ako na diskoteke v Acapulcu. Bohuzial. Nicole by som za ten afekt nieco hodila do tvare. Kevin najvacsi adept na zajtrajsie vypadnutie.

24
DJ Vlado
Reagovat

Sean & Connor zatím nejlepší (což není zase tak těžké), ale nebaví mě, jsou pořád stejní, pročež se obávám „Nicholas McDonald syndromu“ (tzn. že se jim stejnost bude odpouštět, zatímco holkám by neprocházela) :-/

25
VojtaP
Reagovat

Osobně už nad Seanem & Connorem asi zlomím hůl, od svého castingu pořádně nezazářili. Dnes to bylo opět spíš průměrné, i když lepší než předchozí dvě vystoupení.

26
DJ Vlado
Reagovat

Tenhle přeslazený cajdák nesnáším, takže ani Lloyd s ním u mě nemá šanci :-) Habera by mu (kromě toho, že by ho sprdnul za výběr Iglesiase) řekl, že je to „hrozně starecké spevanie“ :-)

27
J
Reagovat

Je celkom mozne, ze Lloyd nebude nakoniec v TOP 3 ako si to mnohi myslia.

28
VojtaP
Reagovat

@DJ Vlado: proto si myslím, že má Lloyd (i přes to, že je tam dnes nejlepší zpěvák) malou šanci natočit moderní album, pokud mu k tomu dá vůbec někdo možnost. Všechno zpívá jak muzikál, jeho Iglesias zněl jak úryvek z Bídníků… :D

29
Tomáš
Reagovat

Sean and Connor to u mě pořád z kapel vyhrávají a můžou zpívat co chtějí. ještě ta kočka z Cutkelvins mi přízeň hodně jistí. Lloyd hodně dobrej ale tohle ani snad nejde zazpívat špatně. Sem hodně zvědav kdo vypadne, fakt že jo. Osobně tipuju Jack and Joel a Leon nebo Sam.

30
DJ Vlado
Reagovat

@VojtaP: Akorát že by zrejmě v Bídnících roli nezískal, jelikož by se na žádnou roli nehodil, na Valjeana je moc uhlazený, na Javerta moc tenor, na Thenardiéra moc statický a na Maria moc páprdovský :-D

31
DJ Vlado
Reagovat

Cutkelvins u mě mají „protekci“ díky sex-appelu Shereen :-D nicméně z dnešní sestavy mě bavili jednoznačně nejvíc :-)

32
J
Reagovat

Esteze to Tomas nesleduje. Ti RAK-SU su mi tak nesympaticki. Aj keby zaziarili mnou to ani nepohne.

33
DJ Vlado
Reagovat

Rak-Su stále nejsou můj cup of tea, v té dnešní bídě však patřili k nejlepším :-)

34
VojtaP
Reagovat

Myslím, že není třeba dál lamentovat nad tím, kdo dneska vyhraje hlasování. Ta odezva na Rak-Su byla ohromná. A ten song byl chytlavý, to se jim musí nechat.

35
DJ Vlado
Reagovat

OMG, Julián Záhorovský se nechal přeoperovat na Brita a je zpět :-D Samovo vystoupení bylo vhodné tak na silvestrovskou estrádu, ovšem kvůli závěrečné pozici to dneska přežije :-/

36
DJ Vlado
Reagovat

Moje pořadí za dnešek:

1. Cutkelvins
2. Rak-Su
3. Lloyd
4. Sean & Connor
5. Sam
6. Leon
7. Jack & Joel

37
Tomáš
Reagovat

Vypadne Leon a Jack and Joel. Není co řešit.

38
Tomáš
Reagovat

Sam to díky závěrečné pozici přežije. Aneb produkce si sama rozhoduje kdo vypadne a kdo postupuje. Bohužel.

39
Tomáš
Reagovat

@J: Tomáš to bohužel nakonec sleduje a nesnáší Rak-Su ještě víc než kdy dřív. :D

40
J
Reagovat

@Tomáš: Vitaj v klube. Navyse by som poriadne zatriasla Nicole. Kevin je podla bookmakrov najvacsim adeptom na zajtrajsi odchod. A Mattovi zasa produkcia dala shitovy song. Len nech zajtra neposlu Tracy spievat na konci.

41
Tomáš
Reagovat

Tak Leon byl jasnej, to ani nemuseli vyhlašovat a všichni věděli jak to dopadne. A zase vypadl jen jeden. Zítra snad půjde domů Tracy, nevím proč podle J je největší adept Kevin ale může se stát všechno.

42
Tomáš
Reagovat

@J: Aha, tak už to vím. No jestli zítra odejde Kevin a zůstanou Tracy i Alisah, asi mě to už přestává bavit. Nemůžou se bookmakeři aspoň jednou za život seknout?

43
J
Reagovat

@Tomáš: Uzatvaraju stavky v UK na odchod Kevina. Neviem preco.

44
J
Reagovat

@Tomáš: Neviem, ci nepredpokladaju, ze produkcia zachrani Tracy tym, ze jej da posledny slot vecera. Ja by som tam nakoniec poslala spievat radsej Kevina a ked nie Kevina tak Matta. Nebude mi vadit, ked to zajtra bude zakoncovat Grace alebo Holly. Jedine neznesiem ak to zajtra bude zakoncovat Tracy alebo Alisah.

Tomas, stav sa, ze Grace zajtra zozne kritiku a nebude mat standing ovation. Pretoze chosen one su RAK-SU. Este aj The Cutkelvins mali kritiku a neboli o nic horsi nez RAK-SU. Necudujem sa, ze 5 AM stoja za Grace, co sa tyka vitazstva. Ak vyhraju RAK-SU XF, tak 5 AM su vonku zo SYCA.

45
Tomáš
Reagovat

@J: No dobře ale o tom kdo nakonec vyhraje XF rozhodnou přece jen diváci nebo ne? Takže i kdyby byli Rak-Su chosen one, co když bude mít ve finále Grace o něco víc hlasů? Co produkce pak bude dělat? A jinak pokud zítra vypadne Kevin, tak příště to už naživo nesleduju, no problem. :-)

46
DJ Vlado
Reagovat

Vypadnutí Leona byla jasná věc, to mi nevadí ani v nejmenším, i když bych přednostně vyhodil ty dva šašky počmáraný Jacka a Joela, případně ultrazbytečného karaoke zpěváka Sama :-) Zítra to budou mnohem větší nervy, tam budu mít svoji kompletní Top 5, přičemž jediná Grace má jistý postup :-/ Doufám ale v odchod Tracy, případně Alisah, což by vzhledem k pravidlu duplicitní volby stejného interpreta mohlo vyjít (ještě že právě tyhle dvě mají J.Lo, jelikož ony by mi jako jediné ze zítřejší skupiny nechyběly) :-)

47
J
Reagovat

@Tomáš: Grace moze produkcia poskodit vybermi songov, poradim, kritikou. Spomen si ako pozitivne hodnotil Simon, ked vyberal skupiny v JH a ako negativne hodnotila Sharon. Grace je podla Sharon song-writer, ktory nevie spievat. Holly zasa podla Sharon nema X Factor a Rai-Elle je zasa velmi mlada. Alisah spieva same dated songs. Aj to rozhoduje za koho hlasuje stado oviec. Ja uz som sa zmierila, ze to nakoniec vyhraju RAK-SU. SYCO ma v poslednej dobe zly odhad na spevakov, ktorych zastresuje. Louisa – album kde nikde, tam nikde. 5 AM komercny prepadak. Zabudla som na HONEY G a jej totalny flop. Takze im RAK-SU plne dozicim. Pre Simona a SYCO je napr. Matt len dalsi nekomercny Ben Haenow. Stavim sa, ze zajtra si Simon nenecha prilezitost Matta skritizovat.

48
J
Reagovat

@Tomáš: Zajtra to budu nervy. Kevina si dokazem predstavit, spieva na istotu a plne si to zaroven vychutnava a ja s nim. Ale Matt. Neviem, ci je to pravda, ale bookmaker mi twittol, ze Matt ma zajtra aj rapovat v LIVIN LA VIDA LOCA. Nakoniec Matt bude z nich vsetkych zajtra najzabavnejsi s takym starym shitom. Jedno vsak ma Matt s Rickym spolocne = sexepil. Aj ked na mna by Ricky Martin nezabral, bohuzial nespieva rock.

49
Monika
Reagovat

Dneska hrozna bida, nelibil se mi vubec nikdo. Domu bych poslala Jack a Joel nemuzu je vystat a dalsi kdo mi leze na nervy je Rak-Su. Vlastne uz predem vim, ze tyden co tyden bych na vyrazeni dala Rak-Su. Je to furt stejne, stejne iritujici, uz ted muzu napsat, ze pristi tyden bych vyhodila Rak-Su.

50
J
Reagovat

Dufam, ze dnes to bude lepsie. Vcera na to, ze to bol latino vecer bol velmi nudny. Ja by som najradsej chcela vediet aku silnu hlasovaciu zakladnu ma Grace. A to sa da overit len tak, ze vecer by zakoncoval MATT. LIVIN LA VIDA LOCA je presne taka temperamentna piesen aku mal vcera SAM. Navyse Matt je typ, ktory dokaze ocarit zeny napriec vekom. Som si ista, ze zeny hlasuju viac nez muzi. Ale to samozrejme nehrozi. Ak by som si mala tipnut, kto dnes vecer bude otvarat, tak Alisah – DK. Vcera tiez Jack and Joel a Leon – DK isli medzi prvymi. Ale neviem na isto, ci to bude uzatvarat Tracy alebo Grace. Podla bookmakrov su 2 tipy na vypadnutie Tracy a Kevin. Neviem preco Kevin. Asi bude dnes zalezat na poradi ako budu vystupovat, videovizitkach ako budu posobit (z Leonovej bolo citit smutok za rodinou, ked s nimi telefonoval) ako aj na samom vykone a najma kritike od judges.

51
J
Reagovat

Vcera som takmer viac nez hodinu pocuvala rozne covery LIVIN LA VIDA LOCA a DESPACITO. Kevin a Grace maju songy, ktore im sadnu na telo, ale Matt s Holly nie a to ma intriguje = vzbudzuje zaujem, co s nimi urobia. Aj ked pochybujem, ze si Matt s Holly rovnako ako vsetci sutaziaci mozu diktovat ako chcu dany cover urobit. Je mi jasne, ze vsetci podpisali NDA zmluvu a nemozu si ani skrtnut, ci uz ide o vyber piesne alebo o konecne aranzma. Pamatam si ako Emily minuly rok protestovala proti pomalym songom. Bolo jej to malo platne.

Rozmyslala som aj nad temami na nasledujuce tyzdne. Najradsej by som videla ako si RAK-SU poradia s rockovymi piesnami. Uz davno totizto v XF nebolo rockove kolo. Ale, kedze su chosen one, pochybujem, ze to budu riskovat. Tipujem, ze bude movie vecer. A este by som bola za heart-breaking vecer. Osobne k baladam neinklinujem, ale velmi rada by som videla ako by si protekcni RAK-SU poradili s baladou. Osobne si myslim, ze su horsi nez minulorocni 5 AM, ktori aspon BENEATH YOUR BEAUTIFUL a STAY ANOTHER DAY zaspievali. Nezda sa mi, ze vsetci styria z RAK-SU dokazu spievat.

52
Tomáš
Reagovat

@J: Včera to bylo dost slabé a nechápu proč teda místo Aidana na DK postoupil Leon když stejně tak brzy vyfičel. Aidan by rozhodně v Live Shows ukázal víc a dostal by se dál. A o to asi právě šlo, byl pro ně moc silný tak ho ani do živáků nepustili. Nedivil bych se ani kdyby měla produkce prsty v tom hlasování – nemyslím podvody s hlasy ale legální ovlivňování tím že posílají hlasy i sami, ví moc dobře kolik je potřeba. Ukazuje se jasně že ty DK nepřinesly vůbec nic – Jack a Joel to taky mají za pár a Alisah snad taky daleko nedojde.

53
Tomáš
Reagovat

@J: Myslím že jisté je to že dnešní večer bude uzavírat Tracey. Včera si tak produkce pojistila to že nevypadne Sam a dnes to samé udělají s Tracey. Oni si tam zatím potřebují držet ty slabé kusy, těch se můžou zbavit kdykoliv. Tipuju že Kevin dnes půjde zpívat stejně jako minule druhý v pořadí – to je naprosto typická a taky nejčastější vypadávající pozice. Oni mají z kevina strach že by moc zazářil, bojí se ho. To v jakém pořadí zazpívají bohužel ovlivní výsledek hlasování ze všeho nejvíc jak se ukazuje, mnohem víc než výkon samotný. Ale pokud dnes Kevin fakt vypadne tak to mě pořádně namíchne a definitivně v tom případě končím s nějakým aktivním sledováním. Zkouknu videa a tak, budu se k tomu vyjadřovat ale ani mě nehne abych to potom ještě prožíval tak jako doteď. Ať mi nikdo netvrdí že takové nuly jako Tracey nebo Alisah můžou od lidí dostat víc hlasů než Kevin, ona i ta Rai-Elle je vlastně proti Kevinovi hudebně úplná nula a teprve začátečník a amatér když ty dva srovnám, navíc je pro mě nevýrazná. Takže pokud Kevin vypadne a zůstanou Tracey, Alisah i Rai-Elle tak ne, to už můj rozum vážně nepobere, pro to neexistuje rozumné vysvětlení. Navíc by tak jako tak měla dnes vypadnout ženská aby se to nějak srovnalo – už by těch vypadnutých chlapů po Spencerovi a Leonovi bylo nějak moc kdyby hned dnes odešel další. Z ženských zatím vypadla jen Talia takže logicky by dnes měl odejít někdo ze zástupkyň něžného pohlaví. No sem zvědavý jak to dnes dopadne ale jestli odejde Kevin tak je to skutečně taková fraška kterou vůbec nestojí se zabývat tak jak se jí my zabýváme.

54
J
Reagovat

@Tomáš: Vies, ludia zacinaju tipovat, ze odide Tracy, kedze girls su silne. Byt niekym z produkcie, tak zariadim, aby dnes odislo dievca. Pretoze sa ozyvaju hlasy o fix factore. A zda sa to prilis predvidatelne. Inak Tracy moze podla mna zachranit len zlaty klinec vecera. Ta piesen od JLo nema az taku razanciu. A Tracy splynie podla mna s dievcatami. Naopak vyniknu chlapi. Najidealnejsie by to bolo, keby Tracy isla druha hned po Alisah, Kevin isiel 4 a Matt to uzatvaral, lebo si nie som ista ani Mattom, ze za neho zahlasuju. Matt sa totizto deli o hlasy z Kevinom (maju rovnaku fanusikovsku zakladnu) a co je zaujimave pre mna aj s Grace (vela ludi ho ma spolu s Grace v oblubencoch) Dokonca som videla minuly tyzden plno komentarov typu. V sobotu som dala hlasy Grace a v nedelu Mattovi. Mozno aj to bol zamer producentov (urcite mapuju socialne siete) dat OVERS k GIRLS a tak oslabit Kevina, Matta a nakoniec aj Grace, ktora je hlavnou konkurenciou chosen one RAK-SU.

55
Tomáš
Reagovat

@J: A od příštího týdne už budou zpívat všichni v sobotu i v neděli ne? Bude to tak spravedlivější. Jen by mě zajímalo jestli dnes Grace to kolo zas vyhraje, o co bude tentokrát s Rak-Su soutěžit. Vždyť je to už vážně nuda.

56
J
Reagovat

@Tomáš: Sutaz je o nahranie piesne u renomovaneho producenta sa mi zda (MADONNA, 1D, A. Grande)

57
J
Reagovat

@Tomáš: Je mozne aj nie, ze kolo zasa vyhra. Aby vyhrala musi byt aspon predposledna vystupujuca a mat aj tanecne cislo, aby ukazala ludom, ze vie tancovat ako to dokazala Anne Marie https://www.youtube.com/watch?v=ryMzOFEe7Ic . Inak nie som si ista,ci o tyzden budu uz spolu. Skor si myslim, ze este budu vystupovat zvlast 2 kategorie a vypadnu 4 za cely vikend. Cize nakoniec zostanu 8. A az potom sa spoja.

58
J
Reagovat

Dnes vecer sa bojim o vsetkych 4 aj o Grace, hoci je milacikom produkcie. No najviac sa bojim o Kevina, Matta a Holly. Kevin da sice svoj standard, ale ktovie kedy pojde a ako to cele vyznie. Matt uz mam akusi predstavu o jeho verzii LIVIN LA VIDA LOCA, ale tiez bude zalezat poradie jeho vystupenia + ako mu sadne song na jeho hlas. Najviac sa nebojim samotneho spievania ako toho aky sex symbol z neho dnes urobia = tie komenty na konci od Sharon a Nicole a kritika od Simona. No a Holly, tu som zvedava na aranzma. Nechcela by som o nu tak skoro prist. Najidealnejsie by bolo, keby moja stvorica isla celkom nakoniec:4. Kevin, 5. Holly, 6. Grace a 7. Matt. U Grace som si nie ista jej tancom. Ludia su na FB velmi nespokojni so vcerajskom „boring“ a dufaju, ze dnes to bude lepsie. Ono tie songy ak by ich dievcata a chlapi nepokazili su fakt skvele aj ked nie podla mojho gusta.

59
Tomáš
Reagovat

@J: Kevin půjde zpívat v pořadí jako druhý nebo první, maximálně třetí. Aby zvýšily co nejvíc šance na jeho vypadnutí. Později ho nepustí. Za mě bych byl spokojen kdyby odešla Tracey, Alisah nebo Rai-Elle a bylo by mi úplně jedno která z nich to bude, mě nebaví ani jedna. I když kdybych si mohl vybrat tak Tracey a Alisah bych přál vypadnutí o něco víc než Rai-Elle. Taky by mi samozřejmě vůbec nevadilo kdyby vypadla Grace ale bavme se o tom co je reálné. Holly by mě mrzela ale žádná tragédie by to také nebyla i když její čas ještě rozhodně nepřišel a sou stále ve hře daleko slabší kusy. Hlavně ale ať přežijí Kevin a Matt, zbytek je mě vcelku jedno.

60
Tomáš
Reagovat

Když tak přemýšlím o žebříčku včerejších výkonů, asi bych to viděl takto

1 The Cutkelvins
2 Sean and Conor
3 Lloyd
4 Sam
5 Leon
6 Rak-Su
7 Jack and Joel

Cutkelvins mě nakonec z kapel baví nejvíc a předstihli u mě už i Seana s Connorem kteří už pomalu začínají nudit. Jen se obávám že už tam Cutkelvins moc dlouho nebudou ale snad porazí aspoň Jacka s Joelem, odejít dřív než ti dva kašpaři by si vážně nezasloužili. Včera to ale celkově byla fakt trága, snad to dnes bude lepší.

61
J
Reagovat

@Tomáš: Ved to. Aj mne sa zdaju The Cutkelvins ovela lepsi a potencialnejsi do buducnosti nez RAK-SU. Zlosti ma len to, ze kym RAK-SU dostali vsetky mozne vymozenosti od produkcie vratane backing tracks, tak u The Cutkelvins to bolo ploche cislo. Inak by ten REGGAETON LENTO vynikol keby bratia boli hned za Shereen a okolo nich reggaeton tanecnici + backvokaly. Myslim si, ze asi neboli minule az tak daleko v hlasovani za RAK-SU. Co ked v skutocnosti sliapaju RAK-SU na krk a tak ich chcu potichu odstavit na druhu kolaj. Som zvedava, ci dnes nebudu odstavovat na druhu kolaj aj Grace, kedze to minule vyhrala. Ti RAK-SU su mi taki protivni, ze si az zelam, aby to Grace dnes opat vyhrala a vyfukla im cenu. Co budem mat z toho, ked Holly alebo Matt by porazili Grace. Ked Holly ani Matt nedokazu porazit RAK-SU. Ta piesen CIAO ADIOS aj ked to bude cover je na pocutie ovela lepsia nez to RAK-SU DIMELO.

62
Tomáš
Reagovat

@J: Vůbec nechápu lidi co hlasují pro Rak-Su a upřednostňují je před takovými osobnostmi jako sou Matt, Kevin atd. Mě tam v podstatě snad všichni kromě Jacka a Joela přijdou lepší než Rak-Su, ten jejich styl jde úplně mimo mě a nechápu jak může být tak masově oblíbený. Jestli fakt vyhrají tak to budou podle mě historicky jednoznačně nejhorší vítězové X Factoru UK – sice sem to začal pravidelně sledovat až loni ale ty vítěze mám tak nějak všechny nakoukané a všichni byli lepší než Rak-Su, dokonce i loňský Matt Terry.

63
J
Reagovat

@Tomáš: Ako poskodit reputaciu GRACE pred dalsou live show? https://www.dailystar.co.uk/tv/x-factor/657666/X-Factor-2017-Matt-Linnen-Grace-Davies-hook-up-dating-ITV
Ja tomu clanku neverim. Minule tento brak pisal hrozne veci o Louise. Ale ked treba zhodit Grace z piedestalu, tak sa vzdy nieco najde.

Inak ked sa zamyslis, ze vitaz vzdy vydava winner single, ktory ide do hitparady dokonca bojuje o Christmas No.1. No neviem si predstavit taky singel od RAK-SU. Ked si pustis vsetky vitazne piesne od vitazov XF UK. Dokazem si predstavit winner single od Grace, ale nie od RAK-SU, aby bol dostatocne dobry k bodovaniu v charts na Vianoce. Inak Grace by kludne mohol napisat vitazny singel Ed Sheeran ako minuly rok pre M. Terryho alebo dokonca aj R. Tedder. Bohviekoho oslovi SYCO tento rok. Dokonca som pocula, ze im vydaju pripadne ich kastingove piesne ako vitazny singel v pripade vitazstva. ROOTS je dost emotivne a razantne na umiestnenie v hitparade. Navyse mi to pripomina, ze minuly rok ziskali CLEAN BANDIT Christmas No. 1 s pesnickou ROCKABYE feat Anne Marie and Sean Paul. Grace dnes spieva Anne Mariin song CIAO ADIOS. Dalsia vec, kastingova piesen od RAK-SU FEELING GOOD je uz na itunes alebo bola v case kastingu. Takze varianta kastingovej piesne ako vitazneho singlu u RAK-SU nesedi. U Grace ano, lebo ROOTS este nebolo vydane. Neviem, neviem, ale nejako sa mi nepozdava to priamociare vitazstvo pre RAK-SU. Co ked na buduci tyzden bude tema, ktora sa bude hodit Grace pre jej dalsi originalny song, ale RAK-SU nie? Mozno Cowell sluboval tu nepredvidanost v tom, ze do poslednej chvile nebudeme vediet, ci zvitazi RAK-SU alebo Grace. Inak myslim si, ze dnes zvitazia RAK-SU, ci uz proti nim bude stat Grace alebo niekto iny.

64
VojtaP
Reagovat

@J: Roots by určitě fungovalo líp jako vítězný singl a dokázal bych si představit, že by vyhrálo i to Christmas number 1. Možná zase zvolí variantu, že singl bude fungl nový, což je furt lepší než další cover.

65
J
Reagovat

Poradie vystupeni: 1. Grace, 2. Tracy Leanne.

66
J
Reagovat

Dnes vystupuju v poradi: 1. Grace, 2. Tracy Leanne, 3. Rai-Elle, 4. Holly

67
J
Reagovat

Dnes vystupuju v tomto poradi:
1. Grace, 2. Tracy Leanne, 3. Rai-Elle, 4. Holly, 5. Kevin, 6. Alisah, 7. Matt – ten jeho Ricky bude asi stat zato. Podla mna chcu, aby vyhral niekto iny nez Grace. Mne je to jedno. Najviac to prajem Mattovi ak nie Grace. Dolezite je to, ze je dnes na odstrel Tracy Leanne. A dufam, ze to Matt s Kevinom preziju. Producenti chcu otestovat fanusikovsku zakladnu Grace, kedze bude vystupovat v case, kedy na BBC ide STRICTLY.

Ak Grace poda vynikajuci vykon a Rai-Elle tiez. Tracy Leanne uvaznena medzi nimi dvoma nema sancu na prezitie.

68
J
Reagovat

Podla mojho bookmakra dnes vypadne budto Tracy Leanne alebo Rai-Elle. Na nich 2 sa sadzaju stavky na dnesny odchod.

69
J
Reagovat

„The song are on iTunes now, through just listening to the previews Matt sounds the best. It’s a stripped back version, it suits his voice.“

70
Tomáš
Reagovat

Tak zaplaťpánbůh za to dnešní pořadí vystupujících, to mě docela uklidnilo. Nechci to zakřiknout ale taky to vidím na 99 procent na odchod Tracey nebo Rai-Elle ale spíš myslím že Tracey to má spočítané. Ta druhá pozice je IMHO nejvíc vražedná, vypadli z ní Spencer i Leon.

71
Tomáš
Reagovat

Na ITV je stále nějaká soutěž, nemělo už to náhodou začít?

72
J
Reagovat

Podme Grace. Drzim palce.

73
Honza
Reagovat

Nedostatky tam byly, ale celkově ta písnička Grace sedla.

74
DJ Vlado
Reagovat

Grace byla slabší než minule, ale aspoň vybočila z comfort zone :-)

75
Tomáš
Reagovat

Grace mě nebavila stejně jako vždycky ale nic jiného sem od ní ani nečekal. Navíc měla nudný kolovrátkový song. Jestli i přes to že dnes vystupovala první a výkon byl docela nuda celé kolo vyhraje tak bude její fanouškovská základna velmi silná.

76
J
Reagovat

Skoda, ze Nicole tak kriticky nehodnotila aj protekcnych RAK-SU. Inak sa mi pacilo, ze to nebolo uplne rovnake ako Anne-Marie original. Je dobre, ze ukazal, ze sa vie hybat a uptempo song. Nie je dobre, ked take mlade dievca spieva len same balady. Za mna dobre. Ocakavala som horsi vykon.

77
VojtaP
Reagovat

Grace výběr sedl, sice bych víc uvítal výběr Rockabye, když už Anne-Marie, ale i tak dobrý, i když ne zvedák, jak minule.
,
Tracy jak minule docela zazářila, tak toto bylo špatné karaoke. Je jasně na odstřel.

78
Honza
Reagovat

Ježiš chudák Tracy. :D To je velký fiasko.
Absolutně dementní výběr pro ní.
Ale teda na druhou stranu nechápu, že nedává takhle primitivní písničku.
Strašná intonace, nechápu co porota chválí bože… :O

79
DJ Vlado
Reagovat

tvl. ta Tracy je neuvěřitelně otravná + vystoupení o ničem, snad už konečně vypadne, i když se obávám, že těma dětičkama v medailonku zahrála na city :-/

80
Honza
Reagovat

Nicole ze sebe taky opět dělá krávu, to ztrácí soudnost nebo co? :D

81
Honza
Reagovat

Rai Elle sice ne vyloženě hrůza, ale moc teda nezazářila a dvakrát jí to nesedlo. :(

82
Monika
Reagovat

Rai vyborna, ta me proste bavi nejvic z bab, hvezda podia, vidim v ni nejvetsi potencial po soutezi.

83
J
Reagovat

Rai-Elle sa mi pacila. Spievala sa, hybala sa.

84
DJ Vlado
Reagovat

Rai-Elle mě prostě baví, ať zpívá cokoliv, je to rozená performerka :-) Navíc jí to dneska sluší vizuálně víc než minule, snad nevypadne :-)

85
Tomáš
Reagovat

Tracy výkon na nic. Minule aspoň trochu intonovala ale tohle bylo špatné karaoke. Nechápu co porota chválila ale trochu se obávám kvůli chvále poroty, medailonku s dětičkami a dceři v publiku že se jí možná nezbavíme. Rai-Elle není můj šálek kávy ale byla dnes zatím nejlepší a byl to její dosud nejlepší výkon v soutěži. Rai-Elle dnes o 100 procent lepší než Grace.

86
VojtaP
Reagovat

Rai-Elle dobrá, i když jí to úplně nesedlo, tak se z toho nepo… a dala do toho vše a bavila se. Skvělé.

87
J
Reagovat

Mam velmi rada Holly, ale toto bolelo. Dufam, ze to prezije. Modlim sa za to.

88
Honza
Reagovat

Nevím Holly taky takový… průměrný.
Mi prostě přijde, že dneska jim to všem moc nesedí a technicky jsou nic moc.

89
Monika
Reagovat

Holly se mi libila, melo to stavu, lepsi nez minule. Tak za me jen Rai a Holly zatim. Prvni dve uplne mimo pro me.

90
DJ Vlado
Reagovat

Holly opět skvělá, z té megasračky dokázala vytežit maximum a byla tak miliardakrát lepší než otravný originál :-) Navíc se mi líbila ta gradace, díky níž Holly dokázala skloubit osobité podání (v pomalém začátku) s vybočením z comfort zone :-)

91
Tomáš
Reagovat

U Holly nevím, takový průměr. Neurazí ale bohužel ani nenadchne. Myslím že dnes snad vypadne Tracey, ta to jistí doufám. Ale brzy by Holly taky mohlo začít jít o krk, přijde mi že působí poněkud nevýrazně a naopak Rai-Elle je stále výraznější. Ten nejlepší ovšem přijde teď a na toho se moc těším.

92
J
Reagovat

Kevin. Do toho. Toto je super.

93
J
Reagovat

Kevin – dnes najlepsie cislo vecera. Vyborne.

94
Honza
Reagovat

Kevin zatím naprosto nejlepší no. :)

95
DJ Vlado
Reagovat

Kevin perfektní, naprostá pecka po všech stránkách a highlight večera :-)

96
J
Reagovat

Preco pridelili OVERS ku GIRLS? Lebo Kevin by zotrel svojim vystupenim RAK-SU ako to dnes dokazal zotriet vsetkych vystupujucich pred nim.

97
Tomáš
Reagovat

Kevin je jednička, nikdo tam na něj nemá. Ještě uvidím co předvede Matt ale Kevin by měl tento večer vyhrát.

98
J
Reagovat

No JLo to nebola, vzdy je tazke vystupovat po skvelom Kevinovi.

99
Honza
Reagovat

Alisah pro mě nejlepší z holek dneska.

100
J
Reagovat

Mozno to bude zniet ako vtip. Ale nevypadne dnes nahodou Grace?

101
DJ Vlado
Reagovat

Alisah ukřičená a afektovaná, navíc tuhle píseň si pro mě v českém X Factoru přivlastnila Kamila Nývltová, která byla tak přirozeně sexy, že proti ní Alisah působila jako Ilona Csáková, když si v 90s hrála na diblíka :-D

102
VojtaP
Reagovat

@DJ Vlado: souhlasím, i s tou Kamilou. Alisah neskutečně přehrávala, se Samem by mohli klidně odejít do západu slunce a zazpívat si třeba na Silvestra :)

103
Monika
Reagovat

Matt me vubec nebavil, zatim nejhorsi, uplne ten song udusil, bez stavy, presne jak jsem ocekavala nemelo to energii a ten spravnej drajv.

104
J
Reagovat

Po Kevinovi Matt dnes druhy najlepsi. Chlapi zaklincovali zeny.

105
Honza
Reagovat

Moje pořadí dneska:

1. Kevin
2. Matt
dlouho nikdo
3. Alisah
dlouho nikdo
4. Grace
5. Holly
6. Rai-Elle
dloooouho nikdo :D
7. Tracy

106
DJ Vlado
Reagovat

Matt – pěkná osobitá verze této provařené písně, narozdíl od Simona se mi to líbilo víc než minulý týden :-)

107
J
Reagovat

Moje poradie:
1. Kevin
2. Matt
3. Rai-Elle
4. Grace
5. Holly
6. Alisah
7. Tracy

108
VojtaP
Reagovat

Matt udělal tuto odrhovačku poslouchatelnou. Za mě dnes s Kevinem nejlepší.

109
VojtaP
Reagovat

5 minut na hlasování teda dost málo. Snad nás nečeká žádné překvápko :/

110
DJ Vlado
Reagovat

Moje pořadí za dnešek:

1. Kevin
2. Holly
3. Matt
4. Rai-Elle
odstup
5. Grace
6. Alisah

ODSTUP

7. Tracy

111
Tomáš
Reagovat

Alisah hrozně ukřičená, vůbec jí to nesedlo. Matt skvělej, lepší než sem myslel. Zazpíval to krásně rockově a byl daleko lepší než originál. Si spokojená J? Já ano. Chtěl bych aby dnes měl nejvíc hlasů Kevin nebo Matt. Na vyhazov to vidím mezi Tracey a Alisah ale spíš Tracey to odnese a zaslouženě. Kdokoliv jiný by byl překvapení.

112
Tomáš
Reagovat

Moje pořadí za dnešek :

1 Kevin
2 Matt
3 Rai-Elle
4 Holly
5 Grace
6 Alisah
7 Tracey

113
Tomáš
Reagovat

Kevin dnes nejvíc hlasů! Joooooooo! Bohužel ale ty blbečky Rak-Su neporazí. :(

114
VojtaP
Reagovat

Chápu celý smysl Pricefight, ale proč nemůžou zpívat něco jiného? Nebylo by to tak předvídatelné.

115
J
Reagovat

Uplna pecka. Plne zasluzene. Vdaka Kevin za zazitok. To sa len tak nevidi.

116
Tomáš
Reagovat

Vyřazování ještě nebylo ne? Mě se nějak začal sekat internet a uklidnilo se to až těsně předtím než Kevina vyhlásili vítězem. Takže doufám že sem o vyřazování nepřišel.

117
Tomáš
Reagovat

Strašně bych Kevinovi přál aby dnes Rak-Su porazil i na hlasy diváků protože svým výkonem je porazil na celé čáře. Kdyby se tak hlasovalo podle výkonu, byl by jasným vítězem.

118
DJ Vlado
Reagovat

Jooooo, Holly je tam!!!

119
DJ Vlado
Reagovat

Uuuuuufffffffff, to byly nervy, o Rai-Elle jsem se fakt bál, ale dopadlo to dobře :-D

120
Honza
Reagovat

Ty jo, zatím to jde ale skoro jak po másle, ne? :D
Vypadávají fakt ti nejhorší a dokonce vidíte, že i Kevin dokáže reálně porazit Rak-Su… stačí jen když se mu budou dobře vybírat songy! :)
A myslím, že nejen on, ale i minimálně Matt a Grace jsou pořád ve hře. :)
Myslím si, že jedinej Louis už nemá šanci na výhru (yes! :D)

121
VojtaP
Reagovat

Další dvě vyřazování, které dopadly spravedlivě. Horší to bude příští týden s double elimination. Pokud už nebudou zpívat všichni v oba večery ,tak to bude masakr.

122
DJ Vlado
Reagovat

Tak příště už double elimination, tak doufám, že to rozdělí jako v prvním týdnu Overs + Groups / Girls + Boys, protože kdyby to bylo jako dneska, tak by to hodně bolelo :-(

123
J
Reagovat

Mna tesi najviac zo vsetkeho, ze vsetci moji 4 favoriti prezili. Druha vec, ze Kevin vyhral tu skvelu cenu. Naozaj si ju zasluzi najviac. A za tretie, ze som sa konecne zbavila Tracy. Priserne ma iritoval jej hlas. Aspon to ukazalo jednu vec, ze divaci dokazu ocenit naozajstny talent. Myslim si, ze Kevin moze byt v TOP 3 ak ho produkcia nehodi pod autobus dalsimi volbami piesni. Toto kolo LATINO bolo snad este horsie nez minulorocne DISCO.

124
J
Reagovat

K Mattovi. Nebol to rock, ale aspon ukazal svoj talent poradit si aj s inym zanrom. Nabuduce ho podla mna hodia pod autobus. Tiez dufam, ze OVERS nasadia na GROUPS. A BOYS na GIRLS. Kedze nas caka double eliminations. Dufam, ze sa budu porucat Alisah so Samom a Jack and Joel a Sean and Connor. Som si ista, ze RAK-SU preziju – ved su milacikmi produkcie a ich nedostatky sa prehliadaju, kym u ostatnych sa vyzdvihuju. Neviem ako je to s The Cutkelvins, ale pokial za nich zahlasuju Skoti, mozu prezit.

125
J
Reagovat

Na buduci tyzden sa budu spievat piesne od Georga Michaela? No to som teda zvedava na RAK-SU.

126
Tomáš
Reagovat

Tak doufám že dneškem Kevin hodně posílil svoji pozici. Že dnes porazil nejen Grace ale i Rak-Su to je prostě bomba! Je mi jasné že Kevin celkově X Factor stejně nevyhraje a že to bohužel nakonec stejně vyhrají Rak-Su nebo Grace ale snad tam Kevin vydrží aspoň co nejdéle, po dnešku může dojít z Overs nejdál a klidně porazit i Matta. Tracey vypadla spravedlivě, byla tam opravdu nejslabší.

@J: No pokud budou Overs s Groups tak podle mě odejdou konečně Jack and Joel ale bohužel s nimi i The Cutkelvins. Sean a Conor určitě mají víc hlasů než Cutkelvins. Podpora Skotska asi nějaká bude ale minulý rok to Emily na GF taky nestačilo. Kdyby to příště bylo jako teď a zas by šli Overs s Girls tak to vážně nevím jak by to dopadlo ale troufnu si říct že to by snad v ohrožení při dvojité eliminaci mohli být úplně všichni snad jen s výjimkou Grace a možná Kevina pokud ho dnešek dostatečně posilnil. Ale masakr to bude tak jako tak.

127
VojtaP
Reagovat

No příští týden jsem zvědavý na Rak-Su, jak se poperou s coverem, pokud si vezmou příliš velké sousto, tak to může klidně skončit propadákem, zase tak dobří nejsou, když nedělají ty svoje věci.
Grace bude muset taky opět přijít s coverem. U té si ale dovedu představit nějakou dobrou předělávku, třeba u klavíru. S celým double elimination bude ten výběr pro všechny víc kritický, než kdy dřív.

128
Tomáš
Reagovat

Takže abysme se ujistili tak v sobotu půjdou ven dva a v neděli taky dva? A pořád ještě budou co se týče hlasování rozděleni na dvě skupiny?

129
J
Reagovat

@Tomáš: Ja len dufam, ze to vsetci 4 moji favoriti Matt, Kevin, Grace a Holly preziju. Viem, ze nemas rad Grace. Dufam, ze im produkcia vyberie dobre songy od WHAM alebo G. Michaela.

130
Pepa
Reagovat

1.Rak-Su 32.5 2.Jack &Joel 13.6. 3.Lloyd 12.1. 4.The Cutkelvins 11.4. 5.Sean & Connor 10.9. 6. Sam 10. 7.Leon 9.3. 1. Kevin, Holly, Alisah,Grace,Raielle, Matt,TracyLeanne

131
J
Reagovat

@Pepa: Moze a nemusi byt pravda. Viem bolo to na oficialnom FB v komentoch. Najlepsie na tom je to, ze podla toho Leon bol minuly tyzden druhy za Grace a tento tyzden vypadol. Radsej si pockam na oficialne zverejnenie na konci.

132
J
Reagovat

Tematicky vecer GEORGE MICHAEL, WHAM bol v roku 2009. Olly Murs skoncil na hlasy divakov, ale v sing-off porazil JEDWARD.

133
J
Reagovat

@J: Olly Murs posledny na hlasy divakov. Prekvapujuci BOTTOM 2.

134
J
Reagovat

Este k tej cene. Nevyhral nahodou Kevin D. White recording session so Savanom Kotechom?

135
VojtaP
Reagovat

@J: jj, včera to Simon potvrdil, že se jedná o Savana, označil ho jako mašinu na hity.

136
Tomáš
Reagovat

Docela by mě zajímalo jestli to Kevinovo včerejší vítězství nejen nad Grace ale dokonce i nad Rak-Su bude mít nějaký vliv na kurzy v UK a jestli je třeba bookmakeři kvůli tomu nějak přehodnotí. I když podle mě je jasné že se Grace i Rak-Su na ta první místa zase vrátí a že Kevinovo vítězství byl spíš jen takový jednorázový ( bohužel ) úlet nahoru díky skvělému výkonu ale stejně by mě zajímalo jestli to s těmi kurzy nějak pohne. Může informovat třeba J, ta o tom má přehled.

137
J
Reagovat

@Tomáš: Je hned treti za RAK-SU a Grace na vitazstvo. Jack and Joel, Sam, Matt a Rai-Elle su kandidati podla stavkovych spolocnosti na najblizsi odchod.

138
J
Reagovat

@Tomáš: Ja si myslim, ze s Kevinom sa da pocitat ako s moznym kandidatom do TOP 3 na 3.poziciu. Ak vychadzame z predpokladu TOP 3: 1. RAK-SU, 2. Grace, 3. Kevin/Lloyd. Neverim, ze na 3. mieste bude dalsia group ani dievca. Myslim si, ze Holly skonci ako Emily minuly rok. A radsej by som to dopriala muzikantovi ako je Kevin, ktory tiez sklada vlastnu tvorbu aj ked z pohladu Simona a SYCA nerobi taku komercnu hudbu nez nudnemu Lloydovi, ktoremu by som rada dozicila uspech West End/Broadway po XF (nechcem byt sarkasticka, myslim to uprimne, nakoniec studuje spev u opernej spevacky).

139
Tomáš
Reagovat

@J: Jo, já bych taky samozřejmě nejraději v Top 3 viděl Kevina a nejlíp i jako vítěze ale sem realista. Ale Lloyd to je úplně nudnej balík bez charismatu, ten doufám tak daleko nedojde. Kevin by ho převálcoval vždycky. A vzhledem k tomu že Kevin posílil, taky se teď trochu začínám bát o Matta…

140
Tomáš
Reagovat

Pokud je skutečně 1. a 2. místo předplacené pro Rak-Su a Grace, přál bych si Kevina s Mattem aspoň na tom 3. a 4. místě. Prostě jen proto abych je tam mohl vídat co nejdýl. Ale obávám se že oba tak daleko nedojdou, momentálně začíná být ohrožen spíš Matt ale stačí jeden skvělý výkon a zase může být všechno úplně jinak. Osobně sem na to nejvíc zvědavý jestli z Overs dojde nejdál Kevin a nebo Matt.

141
J
Reagovat

@Tomáš: Najhorsie je na tom to, ze dalsie 2 tyzdne budu este deleni podla kategorii. Cize tento 3. tyzden tipujem zasa girls/boys a groups/overs a o tyzden 4. tyzden to bude girls/overs a boys/groups. A az v 5. tyzden sa spoja. Cize 3. tyzden budu 4 girls/2 boys a 4 groups/2 overs. Moj bookmaker si mysli, ze je celkom mozne, ze sa nebude vypadavat po kategoriach, ale vypadnu dvaja s najmensim poctom hlasov. A vravi, ze nie je vylucene, ze tentokrat vypadnu 2 girls a 2 groups. Dal by Boh, aby to tak bolo v takom pripade su Kevin a Matt v bezpeci na dalsi tyzden.Potom v 4. tyzden budu vystupovat 4 z dvoch kategorii v sobotu a kazdy bude spievat 2 piesne a takisto aj v nedelu. TOP 6 zo vsetkych 4 kategorii sa spoji az v 5. tyzdni.

142
J
Reagovat

@Tomáš: Zaujimave je to, ze na DS vyberaju sutaziacim piesne od G. Michaela. Ja osobne vsetky piesne nepoznam, skor tie starsie ako novsie a niektore vybery su podarene. Tu mas vybery od 2 prispievatelov:
Boys:
Lloyd Macey – Careless Whisper (obvious I know but I can’t see him singing anything else)
Sam Black – I’m Your Man

Girls:
Holly Tandy – Last Christmas
Alisah Bonaobra – I Knew You Were Waiting For Me
Rai-Elle – Young Guns (Go For It)
Grace Davies – Kissing A Fool (the title sounds like it could be twisted to do with her ex)

Overs:
Kevin Davy White – Fast Love
Matt Linnen – Wake Me Up Before You Go Go (Leo Moracchioli version)

Groups:
Jack & Joel – Club Tropicana
The Cutkelvins – Freedom
Sean & Conor – Faith (a folk version out there somewhere)
Rak-Su – Bad Boys

A dalsi zasa navrhuje:
Sean & Conor – Amazing
Jack & Joel – Club Tropicana
The Cutkelvins – Freedom ’90
Rak Su – original song interpolating Faith

Grace – Careless Whisper
Alisah – Don’t Let The Sun Go Down On Me
Holly – Young Guns (Go For It)
Rai Elle – Wham Rap (Enjoy What You Do)

Sam – I’m Your Man
Lloyd – A Different Corner

Kevin – Through
Matt Linnen – I Want Your Sex

Podarene vybery. Asi by sme sa mali zapojit aj my, co by sme im my vybrali.

144
J
Reagovat

DIMELO – UK itunes chart No.1. RAK-SU budu vitazmi XF.

145
VojtaP
Reagovat

@J: úplně bych to z toho neodvozoval. Už se v minulosti několikrát ukázalo, že cílová skupina lidí, co kupuje nebo ofiko streamuje hudbu nemusí nutně aktivně hlasovat. Druhá věc je, že to kolem nich nyní vytvořilo slušný hype, který ale taky může být dvojsečná zbraň.

146
J
Reagovat

@VojtaP: Ja viem, ze to nie je smerodajne, ale viditelne ich produkcia a SYCO chcu na 1.miesto. Pozri sa ako odstavuju Grace. V 1.LS isla predposledna a zaroven reakcie Nicole (krutenie ocami), Sharon rozhadzovala rukami. Podla mna chceli dosiahnut, aby vyhral Lloyd. Minuly vikend, zaber na Simona, ktory sa nudi a ani sa nediva na vystupenie Grace. Kritika zo strany judges. V rekapitulacii pocas hlasovania u nej a u Holly ukazali najslabsi moment vystupenia. Upozornil ma na to moj bookmaker. Toto su totizto detaily, ktore si vsimaju, ti ktori uzatvaraju stavky na vitaza. V JH edit od Sharon a jej deti na to, ze Grace je vlastne songwriter, ktory nevie spievat, Holly nema charizma X factor atd. Zaroven od JH vychadzaju v dennikoch negativne clanky zamerane proti Grace. Vezmi si len posledny tu aferu mezi Mattom a nou. Ak by som mala uverit tomu poslednemu. Musela by som uverit aj tomu, ze sa jej paci jeden z RAK-SU a ze sa obavala, ze divoku kartu ziska Deana. Posledna videovizitka RAK-SU ako hviezdy na Pride of Britain Awards. Len oni a Sam mali zabery z ucasti na Pride. Ale zucastnili sa jej vsetci vratane Grace. Uz len cakam, kedy zacnu omielat aka je nudna. Zabudla som na to najhlavnejsie, ked sa pozries na FB Grace ma najviac haterov (a nie vsetci su z Filipin) a po nej Alisah. RAK-SU su v podstate velebovani. Vies, co predpoklada moj bookmaker, ze sa ju postupne snazia „deramp“, aby ju v poslednej live show vyzdvihli a dotlacili do grandfinale, kde ma s pokorou ustupit RAK-SU a byt vdacna za 2.miesto. Pre RAK-SU je jedinou realnou konkurenciou Grace. Ale ako moze boring songwriter, ktory vlastne nevie spievat nic ine len svoje piesne a navyse je asi velmi promiskuitna porazit v podstate STARS RAK-SU, ktori su zabavni, komercni, dobili UK No 1 itunes a zabudla som na ich pracu v komunitnej charite. Ja nie som rozladena, som len realista, ktory vidi veci ake su.

Dalsi tip. Ludia zacinaju uzatvarat stavky, ze tento vikend vyhra cenu Lloyd.

147
J
Reagovat

Podla isteho zdroja na internete: A. Bonaobra vraj bude cez vikend spievat najznamejsi hit od WHAM.

148
J
Reagovat

Zoznam piesni na vikend G. Michael:
OVERS:
Kevin – Fast Live, Pt. 1
Matt – Careless Whisper

BOYS:
Lloyd – A different Corner
Sam – I´m Your Man

GROUPS:
Jack and Joel – The Edge Of Heaven
The Cutkelvins – Killer/Papa Was a Rollin´Stone
Sean and Conor – Freedom! ´90
RAK-Du – Faith (ako inak, aby boli zabavni,ze?)

GIRLS:
Alisah – Praying For Time
Grace – I Can´t Make You Love Me
Holly – One More Try
Rai-Elle – They Won´t Go When I Go

U niektorych prekvapujuce vybery.

149
VojtaP
Reagovat

@J: nový článek už je venku :)

150
J
Reagovat

Kedze tu cez vikend nebudem, lebo som mimo domu a bez pocitaca a pripojenia wifi. Dokladne to ohodnotte, skritizujte. Som zvedava na Vase nazory. Podla mojho bookmakra sa mozeme dockat aj moznosti sokujuceho vypadnutia v podobe Grace. Zopar odvazlivcov stavili na jej mozny shocking exit. Celkom by to sedelo, lebo X FACTOR ju uz vyuzil dost na to, aby zakryl, ze skutocnymi chosen one su RAK-SU. Tesne pred Judge Houses, kedy sme predpokladali, ze Grace nepresla do finalovych zivych prenosov som si precitala v jednom z twitov u mojho bookmakra od ineho bookmakra, ze SONY/SYCO v skutocnosti nema zaujem o Grace a ani do nej investovat (je to neoverene, ale celkom mozne, nakolko SYCO ma uz Louisu, Camillu a Ellu). Minuly tyzden bol shocking exit v STRICTLY. Ktovie mozno SYCO/XF BOSSES chcu svoj vlastny shocking exit a la Ella Henderson, aby zaplnal headlines v novinach.
Moj bookmaker zaroven nevylucuje, ze TOP 3 tento rok moze byt ako v r. 2011: 1.RAK-SU, 2. Lloyd, 3. Holly. Lloyd a Holly nech zaspievaju cokolvek a akokolvek RAK-SU ohrozit nemozu. Grace a Kevin ano. Lebo, ak by sa Grace dostala do TOP 2 a spievala by ako svoju najlepsiu piesen ROOTS alebo TOO YOUNG moze ich ohrozit. To iste sa tyka Kevina a jeho najlepsej piesne SMOOTH.
Ak SYCO o Grace nema zaujem je mozno lepsie pre Grace a jej posutaznu spevacku karieru vypadnut teraz, kym je este dost oblubena a pretrvavaju dojmy z ROOTS a TOO YOUNG. Ona na rozdiel od Holly alebo Matta ma svoju vlastnu tvorbu a moze oslovit iny label, aby jej vydal album. Ak by prezila tuto dvojeliminaciu, ktovie s akym negativnym clankom by zasa vyrukoval niekto z pozadia XF, ktory chce Grace ublizit. Takze tento vikend bude velmi napinavy. Inak dalsia vec, kto fandi Mattovi, jeho dni v XF su zratane, ak sa bude vypadavat po kategoriach alebo aj riadne. Z toho som smutna a rozladena. Nakoniec mi tam zostane len Kevin a Holly. Ale ak by sa Holly nakoniec dostala do TOP 3, mala by som z toho radost. Vidim v nej do buducnosti velky potencial a rada by som ju videla v jej dream duete s Coldplay, ked uz o nom sniva. Chudak, Matt.

Přidat komentář