Panáček v reality show

Farmář hledá ženu - Návraty

pátek 20:15 Prima Family

Farmář hledá ženu 3 (9.5.): Poslední setkání (12. díl) + rekap

8. Květen 2013 | napsal(a): | reality show: Farmář hledá ženu - Návraty

[singlepic id=6289 w=420]

Poslední dějství RS Farmář hledá ženu se odehraje v zasněženém vinařství. Ale netěšte se, konec se nekoná, show pokračuje ještě dalšími dvěma „návratovými“ díly. Našel Josef v Heleně smysl života, nebo je realita jiná? Ladislav změnil obsazení po svém boku, pro někoho překvapení, pro jiné jen logická reakce uraženého ega. Možná se divák konečně dozví, proč byl Zdeně ve westernovém městečku tak protivný na Irenu. Podle úvodního obrázku je všem jasné, jak skončila žádost o ruku.

A jsme v cíli

Když nebudu počítat další dva díly Návratů, tak dvanáct dílů třetí řady seznamovací show se neslo ve znamení těžké nudy. Scénárista neměl své dny, herci špatně zvoleni, střihač to flákal, jen nostalgicky můžeme vzpomínat na Jirku a excelentní star Simonu, nebo na Indiána a jeho Bárbí. Na pár kousků hovězího, pojídače energií a neslanou nemastnou pštrosí matku, se dá rychle zapomenout.

V hlavní roli Laďka

Ve vinařství to začalo, bude to zde i končit. Moderátorka se jako vždy vítá s jednotlivými farmáři a žene je ke společnému stolu.
Zdeněk přichází pěšky, na igelitce se mu asi utrhlo ucho, proto tentokrát zvolil minicestovní kabelu. Taška tvarem připomíná obal na vodní dýmku – šíšu. Jelikož předává Laděně opět kvalitní kytici, je nám jasné, co v tašce krom zubního kartáčku nesl. Víc se tam nemohlo vejít. Je zima a on má na sobě svůj dres – žlutošedé tričko.
Josef ze svého šatníku vytáhl kapsáče, teplejší bundu a hurá na setkání. Bílé spací – pracovní – společenské triko ho zdobí i dnes. Na zádech batoh, pod očima pořádné pytle a v jednom oku jakýsi zánět, vypadá jak po ráně pěstí.
Další na řadě je zmrzlý Láďa. Přijel autem, kde se dá předpokládat funkční topení, udělal pár kroků a stěžuje si na počasí a zimu.




Poslední přijíždí Mirek, přesládlé vítání, strojené polibky, těšila se nám na něj Laděnka nejvíc, však jsou skoro rodina.
Chybí vám Jana? Prý ze zdravotních důvodů nemohla dorazit. Pozorný čtenář bulváru a různých diskusí tuší, že ne vše je tak, jak se nám snaží Laďka namluvit. Zdravotní důvod, či těhotenství, není to skoro jedno?

[singlepic id=6298 w=420]

U jednoho stolu

Hledání je u konce, jak to vidí přítomní? Zdeněk se zašklebí a nic nového z něj nevypadlo. Čekal víc, nemá nic. Série šklebů doprovází celou jeho řeč. Myslel, že najde tu pravou a je sám. Aby začal zpytovat svědomí ohledně svého chování, to ho ani nenapadne. Hlavní vinu háže na holky. Hlásily se všelijaké, neměly rozum… Rozum v medailonku zrovna nehledal. Toužil po samici krev a mlíko. Holt si sedlák popletl pořad, měl jít hledat do zákulisí nějaké Miss. Zaskočilo ho, že po jeho nočním sběru hub s Irenou se zbylé dvě návštěvnice nafoukly a odjely uraženě ze statku domů.
Láďa má za sebou novou životní zkušenost. Ze začátku trpěl trémou, nyní už je ostřílený herec. Nejvíc holek, těžký a očividně špatný výběr hned na začátku. Vzdychal nad Denisou i Radkou, pak jim dal slunečnici. Zasněžená v reálu tak okouzlující nebyla, ale asi ho očarovala, stala se favoritkou.
Mirek poznal lidi, co ho nadchli i zklamali.
Josefa to kamsi posunulo, vidí vše pozitivně, září štěstím, že vše mohl absolvovat. Překvapilo ho, že se jím pozvané ženské staraly víc o něho, než o práci na farmě. Dokonce jak víme, požadovaly voňavé zázemí a stravu. Co hledá on, bylo divákovi celou dobu záhadou.
Společný výslech je u konce, začínají individuální zpovědi.

Tlačila Laďka tlačila, nikam, ty dva nedotlačila

Zdeněk se bude zpovídat jako první. Otrávený obličej, co po něm ta jeho milovaná Laděnka pořád chce? Vždyť usmívat se celou dobu uměl jen na ni, proč další komentáře. Od společného víkendu ukončili s Irenou veškerý kontakt. Moderátorka pořád tlačí, chce slyšet důvody. Zdeněk to vidí oboustranně, nepřeskočila jiskra, radši si nic nepamatuje a hlavně si nic pamatovat nechce. Reset v hlavě a dál hledá tu pravou.

[singlepic id=6297 w=420]

Přichází podat vysvětlení i Irena. Opět změna vzhledu, pokus o prodloužení vlasů. Celý společný víkend byl podle ní divný. Nechápe, proč by měla první kontaktovat Zdeňka, nikdy to nedělá. Moderátorka poukazuje na její přihlašovací dopis, ale to je snad něco jiného. Na farmě byla celkem pohoda. Zdeněk poroučel, plnila poslušně rozkazy, byl spokojený. Když byli sami, byl protivný, otrávený, nic ho nebavilo, toužil zalézt zpátky za tu svoji pec. Ona nemá ráda zbabělce, cestu k sobě nenajdou ani jako kamarádi. Ač se moderátorka jak chce snaží, sedlák chce zapomenout. Po celou dobu mám pocit, že on je spokojený jedině mezi dobytkem, ale vzhledem k věku a zachování rodu ho okolí tlačí do vztahu.

Vyšší úroveň se nekoná

Ladislav zatím neztrácí svůj úsměv na tváři. Nepříjemné otázky ho teprve čekají. Na počátku protěžoval Kristýnu, třepal se jak sulc na chvilky s ní o samotě. Ona už plánovala společnou budoucnost, nebránila se jeho „volným mravům“. Láďa se nějakým slušnějším slovníkem neobtěžuje ani kvůli moderátorce. Věřil v osudový vztah, dal by za něj obě ruce do ohně a druhý den by se ani nevychcal pííííp. Na farmě povolná, v Praze puritánka, která vyžaduje u muže vyšší úroveň než má on. Láďa byl dotčen, přesto se nebránil její návštěvě na farmě. K té nedošlo, Kristýna to sama přes esemesku ukončila v den jeho odjezdu. Na volání nereagovala, komunikovala jen přes zprávy a tak po týdnu byla vymazána nejen ze seznamu v mobilu, ale i ze života farmáře.

[singlepic id=6299 w=420]

Přichází Kristýna a Láďa převrací oči v sloup. Mizne jeho úsměv, z očí jsou škvírky, nasupený výraz, ruce překřížené na prsou, skoro jako papiňák před výbuchem. Jaká je verze Kristýny? Po jejím odjezdu nastala komunikace plná sprostých slov i vůči její osobě. Láďu to nenechá v klidu, chce slyšet jasný důkaz, on o ničem neví. Chce ostudu, bude ji mít. Dva dny před jeho příjezdem prohlásil, že kašle na kamery, které ji naopak znervózňují, že si jede do Prahy jen vrznout. On mluví o množném čísle, ona tvrdí, že myslel jen sebe. Další den uklízela, oznámila mu, že čeká jako návštěvu fajn chlapa a on se zeptal: „Který ču*** ti zase přijede?“ Tento jeho humor už nezvládla, měla by problém představit ho otci jako svého partnera. Chce muže, na kterého bude hrdá. Volně přeloženo – za kterého se nebude stydět. Zajímavé, že společný víkend absolvovala bez větších potíží a při loučení pěla ódy o lásce.

[singlepic id=6300 w=420]

Nastává změna v obsazení role hlavní milovnice. Kristýna odchází středem a vstupuje divákovi známá Denisa i se značně unavenou dcerou. Od podzimu se schází, dva víkendy v měsíci tráví spolu, plánují sestěhování, štěstí, láska, budoucnost… Laďka je spokojená, má svůj šťastný konec, i když v jiném obsazení než čekala.

Prozření po nedostatečně hlubokém ponoru

Josef minule zářil štěstím, Helena byla smyslem jeho života. Plánovali společnou budoucnost, spojování koní a ptáků… Jak to s nimi vypadá dnes? Nepotkali se v takové hloubce, aby spolu mohli být partnersky, motá se Pepa ve vysvětlování. Helena šla do vztahu naplno, pro své plány je ochotna strhnout celé své okolí. Vytáhla ho z jeho pasivity a dalším vývojem zjistili, že jejich světy můžou fungovat jen na přátelské úrovni. Je rád, že je to aspoň takto, polopracovně. Josef cítí, že se do vztahu neměl vrhat po hlavě, ale mít rozvahu a mohlo to dopadnout jinak. Škoda, že nepřijela podat svoji verzi i Helena. Můj pocit – Josef potřebuje ženu ovládat, ne být ovládaný.
[singlepic id=6301 w=420]

Svatební zvony v hájovně

Myslivec měl problémy s vyjadřováním, s porušováním výchovy jeho psa a s hubatostí. Vítězkou klání se stala sladká Eva. Dostala darem kozu a později přišla i žádost o ruku. Od společného víkendu spolu trávili dostatek času, nebyl problém vstoupit do stavu manželského. A byla svatba! Laďka jim to odsvědčila a stala se součástí jejich rodiny. Nejhezčí konec FHŽ, to tvrdí moderátorka. Teď se tato novinka musí oznámit zbytku účastníků RS.

Konečně konec

Laďka odvedla novomanžele za zbytkem hostů. Všichni se usmívají, jen Ladislav nemá potřebu se ani ze slušnosti otočit k tomu, kdo mluví i na něj. Sedí a hledí jako bubák. Až zpráva o sňatku Mirka a Evy ho přinutí se otočit a zatleskat. Nechybí svatební video s komentářem. Nevěsta ve fialovém, hluboký, kamínky zdobený výstřih, nelichotivé šaty nevhodné délky, příšerné bolerko, otřesně nevkusné a špičaté kozačky a pozitivum na závěr – hezká kytice. Na ženichovi není co zkazit, ale hvězdná svědkyně to také nevychytala. Bílé šaty, pletený šál s kožešinou, hnědé holiny… Hlavní je, že jim se to líbilo.
Jedna svatební pověra:
Nevěsta by si neměla na svatbu obléknout modré či fialové svatební šaty – symbolizuje to modřiny v manželství.

Zdroj: Svatební zvyky a pověry

Svatební galerie

[singlepic id=6302 w=420]

[singlepic id=6307 w=420]

[singlepic id=6304 w=420]

[singlepic id=6305 w=420]

[singlepic id=6306 w=420]

Novomanželé přijímají gratulace od zbytku farmářů. A když svatba, tak nesmí chybět svatební dar. Krabice ukrývá dar od sponzora, hrnce značky Zepter. Postižena pořadem Jste to, co jíte, čekám, odkud se vynoří Petr Havlíček s multifunkční, šestým smyslem oplývající troubou. Petr nikde, zůstaneme jen u hrnců.
Vypuštění lampionů štěstí je závěrečná tečka za třetí řadou.

Příště se podíváme, jak to na farmách vypadá po pár měsících. Zdeněk je sám a věrný žlutému tričku, odhodlaný začít znovu hledat tu pravou. Láďa je sestěhovaný s Denisou a pořídili si klokana, novomanželka Eva je naopak odstěhovaná. Jana našla sluníčko Romana, který se o ni ucházel, ale nestál o natáčení. A co Josef?

Zdroj: PR odd. TV Prima family , archiv iPrima.cz

Ajda

Začalo to kdysi dávno diskusí u Výměny manželek a skončilo... Vlastně neskončilo, jen jsem si z diskuse odskočila i mezi autory.

Farmář hledá ženu - Návraty

Diskuze k článku

Počet komentářů: 386
1
Mikes2
Reagovat

Na to, aby se Zdenkovi něco honilo hlavou, by v ní musel něco mít. Ale možná se mu v ní honí vítr.

Jsem zvědav, jak nám vždy mlžící Prima vysvětlí Láďovo sblížení s Denisou. Hm, taková pěkná holka, že by měla po lobotomii?

Tak už chápu, proč jisté etnikum je poněkud snědší! Ono na něm pak ty modřiny nejsou tak vidět.

2
Jája
Reagovat

okkvp 160 – já se rozhodovat nemusím, nebo je povinnost z jedné IP jen jeden diskutující?

3
Misánka
Reagovat

Tak po zhlédnutí předchozích dílů nemůžu pochopit, proč by kterákoliv dívka chtěla mít s Láďou cokoliv, včetně Denisy. V prvním díle se Láďa choval tak nějak z farmářů nejlíp, pak se to rapidně zhoršilo. Tohle bude hnusný, ale proč by taková sexy holka jako Denisa chtěla tohle nechutné „něco“, nabízí se mi samozřejmě jedině pro prachy, ale ani tak to nemůžu pochopit, Láďa je… ne, nedokážu najít slova. Taky mě zajímá, jak to tam podají, jak jim to spolu klape, ale beru to spíš jako další hru na diváka. A Zdeněk – škoda slov, ale znám takovýho jednoho týpka, který takhle farmařil, neuměl se k ženám chovat a hrozně se divil, že nikdy o něho nestojí nějaká pěkná „modelka“. U těchto typů to bude nějaká antisebekritická diagnóza, to snad ani není jinak možný.

4
Mikes2
Reagovat

3 – asi proto, že neviděla to, co potom my v telce. Sice už jeho tragický výstup při úvodním rozdělování slunečnic, které připomínalo spíš obřad v krematoriu, naznačoval, že tak úplně v pořádku tam něco není, ale kdo by si toho tehdy všiml.
Zdenek je fakt rarita, ne nadarmo je i ve svém věku ještě svobodný, což je na vesnici výjimka. Potíž je v tom, že takoví si nikdy nepřipustí, že by chyba mohla být v nich. Znal jsem i pár holek s podobným ražením: nebyly moc pěkné, obvykle ještě protivné, a tak se uzavřely do sebe a vytvořily si vlastní svět, v nichž se pasovaly na princezny a podle toho se i chovaly. Následně si neškrtly ani u outsiderů, natož u pěkných kluků.

5
Ivana32
Reagovat

3: stran toho majetku- bůhví, jak to u Láďů mají- co když bydlí s rodiči a statek i se vším okolo je jejich? To by pak nebyl asi ani pro děvčata jistého typu atraktivní. Ale třeba to už má Denisa u Ládi vysondované. Ale ať nejsem zlá- třeba ji uchvátil Láďův sex-appeal, lidi mají různé chutě, no:)

1: nad formulací, cože se Zdenkovi honí hlavou, jsem se musela též pousmát.

6
Mikes2
Reagovat

5 – co se týče atraktivnosti Láďova exteriéru, to nedovedu posoudit, ovšem jeho nepochopitelně zastydlé jednání s ženami musí běžnou holku přece odradit. On je suverénní jen v okamžiku, kdy se musí bránit výtkám, pak je až na hranici slušnosti, ale když má vymyslet něco sám, je celý ztuhlý. Spíš než šarmantní či charismatický je vlezlý a trapný. Ale přidrzlá Denisa to zřejmě zvládne za oba, už se těším, jaké divadlo nám zítra předvede. A také, jak to Ládin zvládne bez svých přisprostlých surovostí.

7
Misánka
Reagovat

Já si právě u Denisy říkala, že když to Láďovi předtím nevyšlo s jednou z těch tří, které si navíc sám zvolil, tak ji to trochu musí varovat, plus pohřební výstup se slunečnicí byl skutečně výmluvný, (bin)Ládin vlastně vyřazoval děvčata, která by nejradši ještě taky otlapkával, a proto se možná tvářil tak smutně, že to nemůže zkusit se všema :) No bude zase komedie.
4 – Ha, Zdeněk, má noční můra o.O

9
Julie
Reagovat

Tak na mě Denisa působí jako ten klasický typ dámička jejíž zájmy jsou pařbičky,kluby,vínko s kamarádkama hafo kámošů a nápadníku,která vymetá krámy se sexy hadrama dle poslední módy,a hlavně je na ní pěkně vidět,že zatraceně dobře umí s chlapama flirtovat a balit je,fakt si takovou městskou dámičku neumím představit jak na farmě kydá bejkům hnůj,vždyt taková by se na vsi musela ukousat nudou.Ládin tam měl v medailonku movitý pěstovatel a to mu přilákalo nejvíc hezkých holek zřejmě,taky se zmynoval,že v zimě by vzal tu vyvolenou na nějakou exotickou dovču taže typuju,že Denisa možná chtěla na tu exotickou dovču ,takových je co kvůli luxusní dovolené jsou ochotny s chlapem pár měsíců spát,ale třeba se mýlím jen to na mě takto působí.

10
Mikes2
Reagovat

9 – Na 99% se nemýlíš. Snad jen, že Ládin s kydáním hnoje u manželky asi moc nepočítá, na to má zaměstnance, ale nepochybně počítá aspoň s tím, že se mu postará o domácnost, takže nejméně kuchyň, praní a žehlení by ji neminulo. Ale třeba by to byl menší trest než sex s Láďou.
Zajímalo by mě, co si teď říkají ty hezké slečny, co se přihlásily k movitému pěstovateli a neprošly sítem výběru, když se dívaly na telku a viděly, čemu ušly. Kolik z nich si říká, jestli by jim taková dovča stála za to žít i pár týdnů s takovým vepříkem.

11
Barca
Reagovat

Lze vůbec mluvit o movitém pěstiteli, když je majetek zaúvěrován a patří tedy převážně bance???

12
Julie
Reagovat

Sorry zmiňoval

13
Julie
Reagovat

No ohledně těch býků pamatuju si,že jak tam byl u nich s Kristýnou tak,že jí říkal,že by to taky dělala a v 5 ráno by musela vstávat,ale i kdyby po ženě nechtěl aby kydala býky tak jiné práce na farmě určitě jo ,protože když ještě v tom vinařství mluvil se všema třema holkama tak se každé ptal zda by byla ochotna zapojit se tam na farmě do práce takže určitě zběr brambor na poli,a jiné práce které se týkaj toho pěstování taky maj zahradu takže i určitě by musela pomáhat s pracema na zahradě

14
Tereza
Reagovat

Ty bláho s těmi modrými nebo fialovými šaty slyším poprvé….to si snad někdo vymyslel??? A co znamenají zelené či červené?

15
Misánka
Reagovat

Denisu by bral všemi deseti i Zdeněk :D

16
Ajda
Reagovat

14 Tereza,
tohle už tvrdila i moje babička. Tak jsem si to jen na netu potvrdila. Jiná barva asi nevadí, ale modrá jako modřina je známá věc :-)

Modrá barva je znamením věrné lásky. Je však nutno pamatovat na pravidlo, že nevěsta by neměla mít šaty modré či fialové barvy, znamenalo by to modřiny a neštěstí. To platí i pro šperky a další doplňky. Jedinou výjimkou je nevěstin podvazek, který by měl mít vždy bledě modrou barvu.
Fialová barva vyjadřuje lásku k pravdě a opravdovou lásku. Stejně jako modrá se však nehodí pro nevěstu. Může však být vhodnou barvou pro svatební dekorace.

17
Ivana32
Reagovat

Akorát mě ještě zaujalo, proč budou dva „návratové“ díly. Tu slabotu tam snad můžou sfouknout za jeden, ne?

18
Valérie
Reagovat

14 Tereza – souhlasím s Ajdou. Já to znám taky od babičky. Stejně tak jako to, že by nevěsta neměla mít na sobě perly, protože to zase znamená slzy…

19
Ajda
Reagovat

17 Ivana 32,
jeden bude asi u těchto farmářů a vím, že natáčeli medailonky i s těmi z minulých řad, čekala jsem to hned v úvodu, ale nechali si to až na konec.

20
Valérie
Reagovat

17 Ivana32 – přesně tak:-)! Ale myslím, že to tvůrcům ještě stále nedošlo a pořád to považují za neuvěřitelně zajímavý a vzrušující… ;o)

21
Valérie
Reagovat

19 Ajda – takže pro mé upřesnění, nejdřív „dodělaj“ ;o) tyhle farmáře a pak ještě bude jakýsi poslední bonusový díl o těch minulých farmářích a pak už definitivní konec?

22
Bobby Brown
Reagovat

Holky neničte mě. Už od mala mi pověry trhaly žíly a nikdy jsem jsem je nesnášel. To ustavičné – tohle se nesmí takhle, protože jinak… toto se zase musí takto, protože jinak…
|-(

23
Valérie
Reagovat

22 BB – ale to bylo jen konstatování, že tyto pověry znaly už naše babičky… Nic víc, nic míň… (To nebyla celonárodní osvětová kampaň o nutnosti dodržování pověr.) ;o)

24
Valérie
Reagovat

22 BB – Jo! A naše babička ještě se smíchem dodávala: „Ale pověra je hůl a kdo jí věří to je …!“

25
Ajda
Reagovat

22 BB,
ale jestli Evik nějakou chytil a pak zdrhnul, tak na těch pověrách třeba i něco bude :D

26
Bobby Brown
Reagovat

23 – jj, však já vím

25 – možná to bylo proto, že si vyčistila zuby v 7:45. To se nesmí, protože když si vyčistíš zuby v 7:45, tak zaručeně dostaneš po čuni!

27
Ajda
Reagovat

21 Valerie,
tak nějak, má to celkem 14 dílů. Na podzim nová desítka farmářů ve 4. řadě a za rok …

26 – proto je lepší si je nečistit :-)

28
Ivana32
Reagovat

21: Doufám jenom, že nepředvedou nějaký hyenismus- třeba že si nikdo nebude honit triko na tom chuděrovi Jiřím z téhle řady.

29
pimpa
Reagovat

Manžel mi právě řekl, že slyšel od nějakého oknaře,který dělal okna některému z farmářů, že prý za účast dostali 1,5 milionu. Tak teda nevím, je-li to vůbec možné.

30
Ajda
Reagovat

29 – možná celebrita Indoš, ale pochybuju. Co vím přímo od farmaře z jiné řady, tak žádný zázrak se nekonal.

31
Prochor
Reagovat

Je nemocná???-))) Věří jen hlupák. Hezké promo na pštrosí farmu. Celou dobu byla studená jako psí čumák. Nevěřil bych jí ani dobrý den.

32
pimpa
Reagovat

30 No právě. Taky se mi to nezdá. Za takové špatné divadlo tolik peněz…

33
Ajda
Reagovat

31 – těhotenská nevolnost :D

34
Prochor
Reagovat

Zdeněk neví co chce. Konečně má ženskou, která ho chce a najednou začne couvat jak malej kluk. Pro mně to bylo trapné divadlo.

35
Prochor
Reagovat

Další týpek Láďa je správnech chlap a na zasněženou prostě nastupuje. V jednu chvíli jí to sice zaskočilo, ale jako správná ženská ví, že se na ní těší (sex a věci přidružené). Takže tady byla chyba v zasněžené. Zase ona nevěděla co chce a dala se na útěk z nějakých ženských důvodů. které my chlapi nikdy nepochopíme (sprostá slova?).

36
Lenka
Reagovat

Ta Laděna je blbá. Ona přece musela vidět, jak se k Ireně Zdeněk choval o společném víkendu a bude se jí ptát, proč mu nenapsala? …….. Jinak je to nuda…Láďa je fakt hnusák….je mi z něj zle.

37
pimpa
Reagovat

Kristýna mi sympatická nebyla, ale Láďa se k ní teď fakt choval děsně. Ta Denisa je strašná a Láďovi patří! :D

38
Lenkax☺
Reagovat

Jen pro info, že příspěvek 36 není můj ☺
Na Láďu mám svůj názor ☺

39
Prochor
Reagovat

37 – Pimpo možná. Ale taky si to mohli vyříkat mezi 4 očima a ne že ho hned zařízne. Tohle chlap nikdy nepochopí. Jestli hledá ideál, tak ten neexistuje jak známo.

40
Lenka☺
Reagovat

39 Prochor
existuje … ☺
(ale je na to obvykle jediná rada, kde ho najít: „jdi do kina“)

41
Jonatána
Reagovat

31 vážné zdravotní problémy = těhotenství. Tipuju. Jana s těhotenským břichem by se moc nehodila do krámu. Zdeněk je opravdu zabitý případ a Ládin? Jestli takhle s Kristýnou mluvil, nedivím se, že couvla, i když na farmě se po něm plazila. A teda jak ukazovali Denisu, tak mi rozhodně jako žádná hvězda nepřišla, akorát k tomu oslizlu. tož uvidíme dál.

42
Petra
Reagovat

Ježiš mě ta Latěna neskutečně vadí … jak pořád koulí těma očima, gestikuluje, hraje si na psychologa … příště bez ní !!!!

43
Jonatána
Reagovat

18 jojo, to znám taky. a ty modré a fialové šaty …to je taková docela logická pověra. Když půjde v červených, tak bude fackovaná – bude mít průběžně červené tvářičky.

44
pimpa
Reagovat

To jo, to souhlasím. Stejně se nedozvíme, co se opravdu stalo a jak to bylo, každý to vidí jen ze svého pohledu a nasazuje psí hlavu tomu druhému.

45
pimpa
Reagovat

44 To byla reakce na Prochora, č. 39.

46
Vlásek
Reagovat

Taky je mi divné, že Kristýna prozřela až po pobytu na farmě. Nechce se mi věřit, že by se Láďa neprojevil dřív. Myslela si, že už ho má dost pojištěného, tak se začala shánět po té „úrovni“.

47
Prochor
Reagovat

45 – To jsem pochopil a protože neodpovídám, tak souhlasím. Ještě dodám když už kecám, že když si to ti dva vyříkají , tak musí každý dobře uvážit, kdo ustoupí a co to do budoucnosti může znamenat. Prostě je to složitý ale stojí to za to. Láska je prostě láska. A stojí za námahu o ní usilovat. Ale to už zní jako fráze žejo.

48
Vlásek
Reagovat

42 – říkám tomu americké seriálové herectví. O jejích emocích nemůže mít pochyby ani stará Blažková! :-)

49
Lenka☺
Reagovat

47 Prochor
moc hezky jsi to napsal ☺

50
Prochor
Reagovat

Tak konečně na závěr jsme dospěli k páru, kde každý ví principiálně, co chce. Zdenda ví, že stárne a jeho partnerka chce partnera a Zdenda jí vyhovuje. Takže hodně štěstí.

51
Prochor
Reagovat

49 – No taky jsem v životě udělal plno blbostí než mi to docvaklo. Mimochodem, bez žen by mi to určitě nedocvaklo nikdy. To přiznávám bez mučení. Teď jsem šťasnej chlap.

52
Prochor
Reagovat

50 – Trapas – není to Zdenda ale Mirek:-))

53
Jonatána
Reagovat

No, ale bylo to hezké. Neříkejte, že ne :-). Ovšem Redford nezklamal: nepotkali jsme se v té správné hloubce. Teď tam jsou ty upoutávky, Jana tam mluvila o nějakém Romanovi. To je jako ten přítel, se kterým čeká mimino? Jsem zmatena.

54
XY2
Reagovat

Jožin vypadal jako Redford po 14ti denním flámu, ten chlap o sebe naprosto nedbá…

55
Poppy
Reagovat

Mně dnes zaujal Mirek. Jak tam šli s těma ukázkama do historie, bylo vidět, jak vůbec neumí komunikovat s ostatníma. Už dřív jsem přemýšlela, proč s těma svýma uchazečkama hrál Člověče nezlob se a teď je mi to jasné. Pro něho platí jen buď Ano, tohle chci nebo Ne, tohle nechci. A žádná diskuse. A všechno hned vyřešit, nad ničím se nebude přemýšlet. Proto si vybral tu mlčenlivou Evu, která mi připadá tím svým úsměvem jako trochu retardovaná.

56
Mikes2
Reagovat

Hm, tak Prima se pokusila o hutný hovězí vývar a vyšla z toho mrkvová voda. Dvě třetiny pořadu opakování z minulých dílů.

57
Mikes2
Reagovat

Hele, Prochore, já jsem chlap, a přesto Kristýně rozumím dokonale. Teda kromě toho, že se mohla zakoukat a dokonce zamilovat na první pohled do nevábného pivního sudu (ale to jsou holt ženské, v tomhle jim rozumět nebudu). Nicméně, nakonec až tak blbá nebyla, aby si nevšimla, že je to sprostý hulvát. A nejde jen o to, že jej podusila v dnešní konfrontaci – a že to bylo hustý – (nakonec, ten xxxxx si o to otevřeně řekl), ale všimli si toho i diváci v předminulém díle, kdy Kristla jeho „vtípky“ ještě statečně polykala. Kristýna bylo v tomto díle suprová, jasná a srozumitelná, v makovici to měla naprosto srovnané. Ode mě palec nahoru.

58
Mikes2
Reagovat

53 – hihihi, a ne poprvé, viď? Ale nic si z toho nedělej, já taky.

59
Jonatána
Reagovat

58 tož jak to teda je, má taky chlapa z farmáře nebo co? už me sejří ta Prima. Místo napínáku na závěr 2/3 opakovaček a k tomu nějaký Roman :-)))))).

60
Mikes2
Reagovat

59 to je od Primy naschvál, abychom zde mohli dedukovat místo kritiky toho salátu, co nám předložila. Takže Roman asi poslal normální přihlašovací dopis, Janě skočilo srdíčko až do krku a bylo vymalováno. Akorát, že Roman odmítl dělat ze sebe kašpara v telce, protože má rozum, takže šli na to tímto šalamounským způsobem. To by mohla být jedna z možností. Další by mohly rozvinout příslušnice klubu smesvině.

61
Mikes2
Reagovat

55 – koukám, že v názorech se většinou shodneme, tak co ty zbytečné vlny?

62
Ludmila
Reagovat

No Ládínova nová buchta je klasická zlatokopka bez úrovně, takže k sobě prostě jdou. Ona bude zajištěná a on paroháč odskakující si k zaměstnankyním.

63
Phoenix
Reagovat

Uf, dokoukáno a tedy nevím, co si mám myslet.
1) Zdeněk: zpočátku mi Irena přišla na pěst, střevo, ale postupem času jsem celkem změnila názor. Holka poměrně zemitá, ale myslím si, že přímá a ke Zdendovi docela vhodná. Rozhodně by ho dokázala vytrhnout z té jeho letargie a morousování. Zdeňka vážně nechápu. Na co, přesněji na koho čeká? Na modelínu s holinama?! Zřejmě si nevidí na špičku nosu a jeho slova: jsme kamarádi, kteří spolu spí nebo perla typu: chci na Irenu úplně zapomenout, je vážně na ránu. Mohl by se zachovat alespoň jako chlap, podat jí ruku a co jsme si, to jsme si. A on jako nabubřelej fanfaron sedí, mručí, s tímhle chováním k sobě nenajde jedinou babu…žádná na tohle nebude mít nervy….ale co, sám to časem pozná. Ireně přeji jen to nej.
2) Láďa: další idiot, který si nevidí na špičku nosu. Sprostej vošoust, který si hraje na klaďáka. Kristýna mu taky poměrně věšela bulíky, potažmo sebe, na nos, a nakonec dost vystřízlivěla. Škoda mluvit. Myslím, že Denisu si skutečně zaslouží. Ta ho vytrénuje a vyhřebelcuje z peněz, že se Ládin nebude stačit divit. Svůj k svému.
3) Josef: nemám proti němu výraznější výhrady, které se hojně zde propíraly. Pro mě celkem sympaťák, který naprosto není typem na tv show….Holky měl vybrané poměrně slušné, ale sám nevěděl, co s nimi. Helena k němu docela sedla, říkala jsem si, že by jim to mohlo vyjít. I když Helena mi přišla jako živel, kterému tichý a klidný Pepík nemůže dlouho stačit. Na druhou stranu – spolu se mi líbili. Škoda.
4) Pampalíni: k tomu nemám, co dodat. Jeho příběh mě nezajímal. Ale svatba byla poněkud hr, a konec zřejmě neslavný. Necítila jsem z nich, jako ze dvojice, jakoukoliv chemii…

A Jana? Nesympatický studený čumák, který by zasloužil za své asociální chování pár ran přes záda. Zlatej Indoš, s ním aspoň byla sranda….:))

64
Kaketka
Reagovat

Tak já nevím … teď jsem to dokoukala … tedy jestli jsem koukala na tu stejnou RS jako ostatní …

1. Zdeněk – mně normálně připadalo, že je do Ireny totálně zamilovanej, ale vůbec si nevěří (asi že je tak mladá), a nebo dokonce žárlí na pomyslné budoucí nápadníky (aby mu ji někdo nepřebral) … prostě buď mu někdo chytře poradil „na tu se vykašli, ta ti stejně uteče s prvním mlaďasem“, nebo to má v hlavě sám … řekla bych že jí na tý farmě ještě vážně chtěl, ale po týdnu se mu to rozleželo a prostě to psychicky nezvládnul … proto byl pak na společným víkendu tak protivnej … asi myslel že raději bude hnusnej on, než aby si nechal ublížit v budoucnu … a navíc myslím očekával, že i po tom víkendu ho bude Irča uhánět … je to trouba, nic víc … teď na tom pohovoru s Laděnou tam seděl jak zmoklá slípka … proto na ni chce zapomenout, protože ho to tak sebralo …

2. Kristýna mi strašně připomíná jednu známou … emoce nahoru dolů, rychle hrrrr zamilovat a hrrrr odmilovat a zamilovat se hrrrr někde jinde, ještě ve 40ti se chová jak 16ti letá naivka … hádám že v ostatních životních rozhodnutích to bude podobný … nejdřív skutek a pak pozdě bycha honiti … ale aspoň na to přišla dřív než pozdě, že by to k ničemu nevedlo … s Denisou to vypadalo, že si rozumí líp … na emiminu teď ale někdo psal, že Denisu nedávno někdo, kdo vypadá jak Láďa, stěhoval do vedlejšího domu (Denisa tam má prý dědu) … že by konec lásky i tam?

3. Jana … ta je šťastná s Romanem, od vánoc těhotná … už má úplně jiné starosti než FHŽ … Martin nápadník psal na emiminu že už má taky lásku … není co řešit …

4. Mirek s Evou se vzali tedy fakt hopem … ovšem v jejich věku proč ne … v upoutávce je ukázka že už spolu nejsou … na ofiku FHŽ ale Eva psala že spolu jsou, jen spolu nebydlí … ?!?

5. Josef s Helenkou … škoda, slušelo jim to, ale stát se může ledacos … znám víc lidí co žijou nestandartním způsobem života, a to se pak těžko hledá někdo se stejným zaměřením, nebo aspoň s dostatečně silným pochopením … vlastně dneska tam to tam bylo tak vystříhané, že se divák nedozvěděl vůbec nic …

65
gunia
Reagovat

Vzpamatujte se lidi.. Vše co tu píšete jsou uplné bláboly,, ještě pořád nechápete že vše je fikce? Název je reality SHow ale realita je jinde! Vše je dělané pro oko diváka, tudíž každý farmář dostane pokyn,scénář jak by to mělo být.. (támhle si sedni, támhle projdi,tohle drž..) prostě pohádka, zvonec konec..

66
Ajda
Reagovat

gunia,
myslím. že to tady všichni chápeme moc dobře a celou dobu to bereme jako jednu velkou hru, která bohužel třetí řadou poněkud nudila. Ale to už tu zaznělo nesčetněkrát :-)

67
Karel Jančak
Reagovat

Nemůžu si pomoct, ale tato řada byla jen o sexu, užít si a dost, viz Láďa. Nevěděl, po které by skočil, jako pravý býk, no a Zdeněk, 2. býk, jen do postele. Blbé holky. To nemají na normalní seznamování?
A farmářka měla chlapy jak pacholky….
Moc jsem se pobavil
O Josefovi ani nemluvím, připadal mi na hlavu, nežral, jen mluvil o Bohu, ale věřící se chovají jinak!
A ten starý poděs, hloupé ženské. Jestli si myslí, že se bručoun změní a bude hodný, tak je na omylu. Nevím, proč si takový člověk hledá ženskou, když se neumí chovat ani před kamerou a jen buzeruje, no pak byl jak milius, ale to jen hrál. Však uvidíte.

68
Jana
Reagovat

Jinak , ale díl to byl hrozný, pořád jenom dokola opakovali co bylo , pořád zabírali vykulenou Laděnu , proč se u Josefa nevyjádřila i Helena ? Janu tam měli nahnat , nebo natočit to s ní jindy, je to fakt podvod na diváka měly místo opakování dát možnost vyjádřit se i ostatním účinkujícím …

69
tx
Reagovat

No, indoš tam chyběl, fakt jo.

70
XY2
Reagovat

Já nevím proč, ale ten pocit, že Zdenkovi to vůbec jedno není, mám taky…On není uraženej, ale spíše neví, co má dělat, přece když se s někým, koho znám pár dnů, týdnů, rozejdu, tak nebudu za sebou pálit mosty a to on chce a jako proč? On má z něčeho strach…no je to podivín, ale pořád si myslím, že není zlej chlap, jen je kapku jinde…

O co jsou lepší ti ostatní? Ládík se chová ještě hůř, než ten Zdeněk, druhý je kapku cvok, třetí Evičkuje a čert ví, jak to bude dál, když už i na toho psa byl zlej.

No a další je gravidní a není to schopná ani slušně ustát, tak snad to vysvětlí příště, i když u Jany si žádné naděje na trochu slušnosti nedělám, tak jak mi připadala od začátku divná, tak prostě divná je…a stojím za tím, že to byla reklama na její pštrosy:-)

71
XY2
Reagovat

Ano, zlatej Indián:-)
Podívala jsem se na pár dílů, tedy kousků těch dílů z minulé řady, na Čočku, Indiána, toho starýho dědu, a mám pocit, že to bylo lepší, ne tak nahraný, jako tato třetí řada, ale možná je to jen první pohled, neviděla jsem zdaleka všechno…

72
divačka
Reagovat

Kdyby to u Zdeňka bylo tak, jak někteří píšou, že se do Ireny zamiloval, ale netroufá si na ní a proto je protivnej, aby tu tíhu viny rozchodu vzal na sebe…. to by byla romantikaaaaaaaa. Ale já se obávám, to jsou jen růžové brýle mámení. Zdeněk na takhle složitou úvahu a chování nemá. Prostě se mu líbilo, když o něj pečovala u něj doma, ale jak se s ní ocitl v cizím prostředí, na které on nemá a ona zjevně on, tak se projevil klasicky zamindrákovaným chováním. A teď naposled to Irene fakt seklo. I mi připadala v obličeji štíhlejší, ale nevím, jestli to bylo doopravdy nebo to dělal makeup a vlasy.

Láďa „nezklamal“. Prostě nechutnej namyšlenej chlívák, kterej si o sobě myslí jakej není borec.

O Mirkovi tady tvrdím od začátku, že je samonasírací, egoista a teď si na lásku hraje, protože se mu to zalíbilo, ale žít se s ním podle mě nedá. Jestli ženě nějakou fakt vrazil, mě vůbec nepřekvapuje. Padesátiletý lidi, který se vezmou po pár týdnech známosti jsou podle mě na hlavu.

Jožin už nevypadal jako REdford. Ztratil ten svůj křečovitej úsměv, měl nateklý oči a vlasy mu divně trčely do stran. A že prej šli s Helenou moc do hloubky. Co by za tohle dal Ládík…. Podle mě se s Jožinem nedá žít, protože když se mu něco nelíbí nebo mu nevyhovuje, tak to neumí nebo nechce říct na rovinu a vznešeně to bude vokecávat, takže partnerka pak nikdy neví na čem je.

73
Valérie
Reagovat

Zdravím! Teď jedno ze tří v podstatě stejných vysvětlení Josefa, proč není s Helenou:

Josef František moc bych to na žádnou lvici neházel. Není znamení, které by v tomhle mělo navrch. Jsou jen lidé takoví nebo makoví. O Heleně bych nechtěl moc mluvit, protože nechci říkat věci, které by někdo mohl použít proti ní. Kulantně řečeno, Helena nenaplňuje moje představy o ženě, kterou bych měl zájem mít doma a po svém boku. Někomu jinému vyhovovat může, tak prosím…..může to zkusit …

No, tak vzhledem k tomu, že celou dobu sliboval, že to dodatečně pořádně vysvětlí, teda vysvětlení nic moc… :-( Já z tohohle jeho proslovu opět nepochopila nic, natož důvod rozchodu… (Prostě jsem fakt na jiný vlně, než on.) Pokud v tom ale někdo z vás dešifruje ten důvod, ráda se to dozvím :-)!

74
samya
Reagovat

57 Láďa mne překvapil jak byl najednou zlý, negativní. Na farmě ťuťuňuňu ,dokud ho Kristýna chválila a podlejzala a když mu vytkla jak se hrubě chová hned obrátil. Byl nasupený, ruce založené. S ním se asi komunikovat nedá.

75
Valérie
Reagovat

Jo! A na ofiku někdo ten jejich „polopracovní“ vztah odhadnul na „zřejmě stádo Pegasů?“! Což mě fakt dost pobavilo! ;o)

76
ariev
Reagovat

je to hra-a všichni co tam jsou za „hvězdy“ jsou na hlavu. Kolik z nás by do toho šlo? Z. a L. jsou „pašáci“ na své domácí půdě. Jsou samorosti,kteří mají za zády rodinu, kamarády z hospody. Jakmile se dostanou do jiného prostředí-chování není. Neměli ho kde vzíti. Je viditelné, že úctu k ženě nikde neviděli a tak ji nemají. Co by s ní na statku také dělali?? Optejte se svých babiček a prababiček, jak to na statcí-sorráč, nyní na farmách, chodilo. Irča je bláznivka, ale šikula. Bude si jednoduchý Zdenda drbat hlavinku. Ládík si ušil bič, jestli realizoval truc výběr. Na š..ačku, to blondýnka bude.Ale na práci od 5ti hodin?? Správně mu tak, když númí držet prostopášný jazyk za zuby a mluví jak s chlapama v hospodě-jeho smůla- Ať je K. jakákoli, postarala by se s láskou jak o oněho samotného, tak o statek.

77
XY2
Reagovat

Včera mě nejvíc dojal Jožin, už nebudu psát Redford, byl to omyl:-D včera vypadal jakoby prohýřil někde celý týden, opuchlé oko, rozcuchaný, neupravený, prostě chlap, za kterým by se asi málokterá ohlídla…
Naopak docela slušně vypadal Zdeněk…
Ládík nepřekvapil a ten jeho nasírací pohled taky něco napovídá, když nic jiného, tak vzteklost, na domácí půdě král, jinde ubožák…
Na Osvalda mám pořád nevím proč slabost, i když souhlas, že v tomto věku se hnedle brát je kapku divné, on na to dost spěchal, že by strach, že ho Euička prokoukne dřív, než bude mít snubák?

78
XY2
Reagovat

Jinak ta Denisa je mi protivná už od pohledu, mluví za všechny jako stranická mluvčí…klokan ale pěknej, to zase jo, jen se nevyjádřila, jestli bude na maso:-D

79
M.
Reagovat

U Zděňka bych taky tak komplikované uvažování nebrala v úvahu – tak se chováme spíš ym ženy, muži jsou méně komplikovaní. Mně napadlo ještě něco, ale nevím, jestli to už není sci-fi. Zdeněk přece řekl, že nesnáší, když si z něj někdo dělá srandu. Co když při intimní chvíli se něco úplně nezadařilo a Irena se to vzala se smyslem pro humor a on to neustál. Ona už o tom ani vědět nemusí, ale on z toho může být pěkně mimo. Třeba má pocit, že selhal, nebo že by selhal, nebo tak něco…

Láďa je pro mě typ „muže“, se kterým bych se nikdy setkat nechtěla. Něco mi strašně vadí na jeho samolibé a sladké mluvě. A to jak se urazil, když ho Kristýna odkopala, mluví za vše. zavání mi egoismem a ješitností, ale v takové té už nesnesitelné úrovni. Dokud je chválen, obletován a uctíván, je to OK, ve chvíli, kdy je cokoli proti němu, stáhne se do ulity a je zlý. Viz ta blondýna na farmě, když mu oznámila, že chce od života víc, než jen být nalepená na chlapa, nebo chudá Martina, která si dovolila dát najevo, že se jí Ladinovo chování nepozdává. Kristýna pak okusila stejné medicíny. Doufejme, že Denisa a její krásná holčička budou mít víc štěstí.

Pepa, nic nového, jen jsem počítala ty jeho jakoby, jako a prostě. Ten chlap neumí mluvit :-)

Mirek- lásce ve vyšším věku fandím, ale straší mě tak to domácí násilí. Eva je hodně submisivní :-(

A Jana, podle toho, co vím, tak všichni včetně štábu a a ostatních soutěžících o jejím novém partnerovi věděli, byl tam dokonce s nimi. Během natáčerní nebyla těhotná, to až teď. A moc jí to přeju, snila o dalším dítěti, tak je super, že se dočkala. Ve štábu o ni stáli už dlouho, nakonec se dohodli na podmínkách a to, že se to takhle vyvrbilo, není její chyba, ale manipulace výrobců. Tak se na těhotnou nezlobte, je teď hájená :-D

80
M.
Reagovat

A módní stylistky, všimly jste si, že Zdeněk má jedno sváteční modrožluté triko? Měl ho na všech důležitých událostech an sobě :-D

81
XY2
Reagovat

Janě přeju klidně i víc dětí, o tom žádná, ale to, že jak ona, tak její uchazeči prostě zahráli divadýlko, to mi docela vadí, o to je lepší pomatenej Jožin, že kápl božskou, i když na poslední chvíli…
Pro Janu patrně odstoupení nebylo přípustné, nevím proč, neznám honoráře a pokuty, ale jinak to nebylo zrovna fér, čímž nechci říct, že ostatní bylo fér, ale tohle bylo dost nechutné…poslední vystoupení bylo k pláči, když oba dva, jak ona, tak ten Martin věděli, o co se jedná a mleli nesmysly o otevírání duší a vyčkání času:-D

Tak tedy ať vyčkávájí na otevření se sama sobě, ale patrně dřív bude to dítě:-D

82
XY2
Reagovat

80 – to jsem nezaregistrovala, ale to, že Jožin má oblíbené bílé, to jsem si tedy všimla:-D dokonce jak do postele, tak do chlíva:-)

83
Pedro
Reagovat

65 gunia: když koukáš na film, kterej je stoprocentní fikce, taky si o něm pak rád s někým pokecáš. Tak tohle je to samý jen s tím rozdílem, že tady je pár věcí skutečnejch. Tak kde je problém? Pro mě je to čistě jen zábava, já v tom pořadu nehledám životní moudra, takže si jako blbec nepřipadám.

84
Ajda
Reagovat

77 – se klidně vsadím, že do svatby je dotlačila a celé to divadlo i platila produkce. Divák pláče dojetím. RS neni podvod, je to realita. Laděna za svědka v bílém, nevěsta v šíleném modelu…

85
XY2
Reagovat

84 – Tak daleko mi to nezapálilo, ale i to je možné, přesto si myslím, že násilím na nich snad použito nebylo:-D

I když, takový ohoz, jaký měla nevěsta a jestli opravdu zadara, která by odolala:-)

86
Mikes2
Reagovat

79- M. Komplikované uvažování u Zdendy skutečně nehrozí. Tam je opačný extrém, naprostá jednoduchost nebo spíš slaboduchost. On to může být docela dobrý a schopný sedlák, ale to je tak vše. Vrtá mi hlavou, jestli ti sedláci nejsou postiženi nějakou nemocí, zvanou totální absence sociálního chování. Jak Zdenda mohl projít střední školou je mi záhadou, protože tam přece mezi lidi přišel (nemluvě o tom, že tam jistě byly i studentky), tak něco pochytit snad musel. Škola přece není jen o výuce odborností, je to i socializace, získávání norem chování a tak.
Řekl bych, že právě tam získal ty mindry, protože se smáli jeho hlouposti a zabedněnosti, proto se cítí dobře jenom doma a ctí jenom jejich domácí normy. Všechno ostatní je cizí a nepřátelské. A bere to až extrémně osobně. Nemyslím, že by Irča něco zvrzala, tam byl základní problém v tom, že jej vytáhla právě do cizího nepřátelského světa, což dal najevo už při příjezdu do mlejna. On sám by se nejlépe cítil na zadku doma. Protože nebylo po jeho, tak se zabejčil a vylil si jako správný primitiv zlost a frustraci na Ireně (od každého jiného by chytil hned přes hubu). Nic složitého v tom není, jen to, že není s to ustát jiné věci, než práci na statku.

87
Mikes2
Reagovat

84 – třeba je Laděna ještě panna, tak to se potom jiná barva, než bílá, nehodí.

88
Misánka
Reagovat

84 – ale měla v nich luxusní prsa, na svůj věk. Tak toto musím na Evíkovi ocenit, že si vůbec troufla, ale ty příšerné kozačky jek pro ehm lehčí společnici to spolehlivě zabily :D

89
XY2
Reagovat

No on někdo získá mindry ani neví kde, takže Zdeněk alespoň ví, že ty mindry dostal na střední škole, to bude asi nějaký bacil? :-)

90
Mikes2
Reagovat

84 – hele Ajdo, ale Evikovi ty šatky docela sekly. Jak píše Misánka, zdůraznily u ní její přednosti.

91
Květa
Reagovat

O jediné vzrůšo se včera postarala Kristýna. Byla skvělá. V Ládínově ksichtu se během její řeči krásně zrcadlila jeho skutečná povaha. Je zlý, agresivní, primitivní ubožák. Jak je vidět, Kristýna po penězích nešla, u Denisy bych si tím tak jistá nebyla.
Jinak to byla opravdu nuda…Návraty mají podle mě mnohem větší potenciál. Zajímavé by bylo také natočit Návraty II, které by proběhly až po odvysílání Farmáře v televizi. Takové Martině se muselo hodně ulevit, že ji Ládín nepřímo poslal domů a fakt by mě zajímalo, co na to jeho vystoupení říká.
Laděna byla včera strašná. Přehrávání, stupidní dotazy.. říkala jsem si, jestli ze sebe dělá blbce schválně….

92
Ajda
Reagovat

90 Mikeš,
jistě, čuměl jsi jen do výstřihu a zbytek jsi zasklil :-))

Tak ten výstřih na nevěstu jejího věku byl hodně ordinérní, podobně jako délka šatů, i když nohy má nevěsta taky solidní. O jejich barvě už bylo řečeno dost. A ty otřesné holiny jí asi půjčila Něrgeška, nebo byl v tržnici výprodej. Nejsem prudérní, výstřihy sama miluju, ale svatba je svatba. K rekapu ti dám foto celé postavy a ty nekoukej jen do výstřihu :D Zezadu lyceum, zepředu muzeum :-))

Ještě dodám, že materiál šatů byl k Evině postavě krom výstřihu hodně nelichotivý. Laděna k bílým šatům rezavé holiny, jakási podivná liškopletená šála či boa, taky celebrita moc vkusu nepobrala :-(

93
Bobby Brown
Reagovat

92 – já se musím přiznat, že jsem jí celou dobu taky čuměl do toho výstřihu, to se fakt nedalo jinak. Já za to nemůžu, to příroda…

94
Mikes2
Reagovat

Bobby, co budem povídat, my muži si rozumíme!
Nicméně musím přiznat, že Ajda mě tentokrát hodně rozesmála. Jen doufám, že se tady nestrhne ňáká lavina, třeba kozaček!

95
Poppy
Reagovat

XY2 77 – za to, jak dopadl „Jožin“, může Helena a proto jí teď nemůže přijít na jméno. Ona ho totiž svedla, nabídla mu jablko a on, patře do jejích hlubokých očí, neodolal a zakousl se. V tu ránu z něj spadla ta pránicá božskost, stal se z něj obyčejný zapocený koňák a kouzlo bylo pryč. A Helena taky. I prozřel a viděl, že takovou přízemní ženu nechce. Snad se mu podaří nějakou ulovit ve své komunitě, i když se obávám, že zde to jeho osobní kouzlo taky vyprchává.

96
Ajda
Reagovat

94 Mikeš,
holinama to začalo, holinama to končí …

Jinak ten kus lišky na pletenině a holiny měla Laděna i ve vinařství, asi čekala, že bude svědčit na další svatbě, ale další pár už k ní nedokopala :-)

97
Kaketka
Reagovat

No jóóó … máte pravdu … ty modely alá 80. léta jsou fakt horor na entou (šílené střihy, materiály, cvočky na kozačkách … brr) … a fialovou nesnáším, takže to tomu dodává korunu … holt každý máme jiný vkus … jedinej kdo vypadá dobře je Mirek, ale ony ty pánské obleky vypadají tak nadčasově … a pořád stejně …

http://www.iprima.cz/farmarhledazenu/podivejte-se-na-fotky-ze-svatby-evy-mirka

98
Mikes2
Reagovat

91 – Květa: Jo jo, včera bodovala vlastně jen Kristýnka (není nad uraženou ženskou), jinak to bylo o n
ičem. Navíc konečně vyklopila pravdu, což se jinak ve Farmáři moc nevidí. A Ládínek se nevzmohl nakonec na nic, akorát že se mu podařilo ještě víc shodit.
Deniska mě nezklamala, sehrála to s bravurou, má mé sympatie. Ty býky a sběr brambor nejspíš Láďovi vymluví, takže snad jí zůstane jen trhání jablek a sběr jahod. A když bude jó chytrá, a ona potvůrka asi bude, tak tchyňču přesvědčí, že do kuchyně nesmí být vpuštěna. Jsem zvědav, jak se vyplní nastíněné vyhodnocení Julie (9). Ale kdo ví, třeba se nám holka už vybouřila a spíše myslí na zajištění své pěkné dcerušky než na pařbičky. Ať tak či tak, s Ládinem to zválela na jedničku.

99
Ajda
Reagovat

Mikeš2,
já bych tipla, že Denisa nebude rozhodně vybírat brambory, ale výběry z bankomatu jí problémy dělat nebudou. Třeba jí křivdíme a jí jde o polidštění Ládina, takže vlastně charita.

100
Poppy
Reagovat

97 Kaketka, prolítla jsem si obrázky, Mirek tam vypadá normálně a spokojeně, ale ta Eva! Už jí není 15, měla by se tvářit jak normální dospělá ženská a taky vzhledem k těm faldům na břichu by měla mít odpovídající šaty a snad i trochu delší. Mně teda její výstřih neohromuje natolik, abych si nevšimla těch nedostatků. Barva mi nevadí, sama ji nenosím, ale jí podle mne sluší.

101
Mikes2
Reagovat

99 -Ajdo, proč mi říkáš Mikeš2, když víš, že su jen Mikeš.

100 – aby nedošlo k ňákýmu nedorozumění, nás také neohromuje ten výstřih, ale to, co je v něm.

102
Ajda
Reagovat

101 Mikeš,
protože vidím dvojku :-)

Pánové celou dobu hledí do výstřihu a na otázku, co je na dané ženě zaujalo vyhrknou: „Oči!!!“ :D

103
XY2
Reagovat

Já za to nějak nemůžu, ale Mirek se mi na těch fotkách moc líbí, já na něj mám prostě slabost, ale Eva vypadá jako ze střelnice, fialovou nesnáším, to je můj problém, ono i kdyby to bylo do zelena, tak to bude jako ze střelnice:-)

104
Ludmila
Reagovat

103
Jak ze střelnice vypadaly především kozačky a jak tady někdo psal, Eva mi připomíná M.Jacksona, tedy zblízka, z dálky je to dobrý. a malý faldík na břiše bych ji v jejim věku a při 4 dětech ani nevyčítala.

105
Ludmila
Reagovat

Ládín mi šťastnej nepřipadal a Pepa Králů působil taky dost sešle.

106
Lenka☺
Reagovat

Asi to poznání nebylo až tak hluboké nebo bylo hoooooooodně hluboké? ☺
Pro mě je to prázdný žvanil… ve smyslu „hlava duní, huba kecá furt“ ☺
(tímto se omlouvám jeho sympatizantkám, ale mě už to jeho plácání opravdu neba ☺)
FB:
Josef František
Nekoukejte na to, jak to vypadalo v tv. Realita byla jiná. od začátku. Ikdyž jsem si myslel, že určité věci se časem vyřeší. Neskončilo to kvůli práci, to je nesmysl. Skončil jsem to proto, jaká Helena je. Někomu taková žena vyhovovat může, já ael takovou doma nechci. Nic ve zlém … Před 17 hodinami

107
Julie
Reagovat

Mikeš taky by mě zajímalo zda mé nastínění se vyplní,ale zajímalo by mě jak to dělaj ony ženy viz třeba Denisa co se k Ládinovi nastěhovala mluvila,že je z Prahy a ,že tam má práci pokud se k němu tam do nějaké prdele u Plzně nastěhovala znamená to opustit práci v Praze tak mě jen napadlo,že se jí náramě i hodilo do krámu to,že v tom viděla,že nebude muset pracovat a on jako movitý pěstitel jí bude živit

108
Lenka☺
Reagovat

Mmch – na offiku se museli zbláznit ☺ ☺ ☺
Je tam z dneška (10/5) článek na téma:
„Jakou budoucnost prorokují hvězdy Janě s Martinem?
Jana a Martin si bezvadně rozumí. Stačí to na lásku?“
——————————-
Po cca půl roce po vysílání, kdy to neskončilo slavně + navíc se Jana jaksi se zalíbením zakoukala v jinším chlapovi (aby s ním … prý… asi i otěhotněla) = co to ta prima plácá??? ☺
(opravdu nás, diváky, mají za takové debílky?)
No, vzhledem k tomu, že tam šoupli ještě 7/5 článek na téma „Co říkají hvězdy o Zdeňkovi a Ireně?“ si odpovím sama:
Ano, mají nás, diváky, za totální blbce!

109
Mikes2
Reagovat

102 -ale Ajdo, každý není jako Ládin, který by klidně řekl „no přece kozy“. Slušný gentleman lehce zaváhá a pak řekne „copak nevidíte, jakou má krásnou duši?“ To by řekl i Indoš, akorát ten by ještě dodal „pod těma kozama“.
A tu dvojku by si už mohla snad smazat, když teda podle tebe jsem nikdy nebyl vybanovanej.
Jo, jinak jsem myslel, že už dávno víš, že o hadříkách a holinách si se mnou nepovykládáš, protože to mě zcela míjí. Já jsem ještě tak schopen rozeznat, jestli ta holka na sobě něco má nebo je úplně nahá, nic mezi tím nerozlišuji. Na kozačkách poznám jen to, že to jsou kozačky a ne lodičky.

110
Vlásek
Reagovat

Zdeněk – řekla bych, že strach dostal z Irenina věku. Něco takového říkal ještě předtím, než se jejich románek rozvinul a i při rekapitulaci s Laděnou huhlal cosi o tom, že by rád nějakou „rozumnou“. Možná mu i nějaký dobrý rádce z okolí Irenu vymluvil – „ta by ti utekla“. Upřímně řečeno, já si to taky myslím a řekla bych, že správně zhodnotil, že na ni nemá. Jo, kdyby jí bylo aspoň přes 25 a ještě líp ke třicítce, dal by jí šanci. A jeho řeč těla při závěrečné konfrontaci byla taky ukázková, neumí a není ochoten diskutovat a komunikovat. Irena litovat nemusí.

Myslivec – souhlasím s názorem, že si ji vybral, protože byla submisivní a na svůj věk vypadala dobře. Jestli tam pak něco skřípalo a rozstěhovali se, Eva má asi už dost zkušeností na to, aby se držela v neuspokojivém vztahu.

Láďa – ať si užije Denisy. Kristýna na noblesu začala myslet pozdě na jejich vztah (pokud by při noblesnějších začátcích mezi nimi vůbec nějaký vznikl), ale včas na to, aby se sama zachránila.

Jana – po prvním dílu nebyla divácky zajímavá, ale jestli se zamilovala bez kamer, nemám jí to za zlé, i tu reklamu na pštrosy jí přeju. Její chlapci tedy taky sehráli divadýlko, ale když to nevadilo jim… aspoň mají taky trochu větší šanci potkat – nebo už potkali – tu pravou, když se mihli v TV.

Josef – od začátku dost ztratil glanc. Helena se zdála být ženou pro něj, ale asi tu představu o tom, co chce od života, měla zas až moc jasnou a Josef by se musel přizpůsobit. Jeho „alternativní“ způsob života je ok. Pár lidí podobného typu znám, ale čím je ten jejich styl opravdovější, tím nějak ztrácejí potřebu to ventilovat veřejně. Naopak, musím je znát opravdu dobře, aby mi něco málo ze svých pravd odkryli. Proto si myslím, že Josef je ve fázi „učedníka“, který mluví spíš o svých přáních než o skutečnosti. Čas mu ukáže, jestli se bude schopen posunout někam dál i jestli mu to za pár let a zkušeností vůbec bude stát za to.

111
Jonatána
Reagovat

Jé, to jsem ráda, že nejsem sama, komu Evikův svatební ohoz přišel hrozný. Ale nechtěla jsem to sem psát, aby mi někdo nenapsal, že Evikovi (pardon, Euičce) závidím. První, co mě napadlo, bylo, že paní zapomněla na svůj věk a příležitost, ke které se obléka, asi také zcela nepochopila. To prostě bylo děsné. I když má pěkné nohy a evidentně zajímavý výstřih. a ty bílé kozačky. takt hrůza. Prostě silně out, docela by mě zajímalo, jak by to ohodnotil pan Špaček :-). Mirkovi to slušelo.

112
Poppy
Reagovat

Vlásek 110 – v podstatě souhlasím, ale u Josefa ne. S Helenou by jim to určitě neklapalo, protože mám dojem, že on sám je docela bezradný člověk. Na jedné straně ze sebe chce dělat někoho vyjímečného, k němuž se přece hodí jen vyjímečná žena, ale když si vzpomenu, jak vybíral, tak mám dojem, že tápe. Sám sebe považuje ze věřícího (ještě jsem nepochopila, čemu, ale to je jedno) a věřící děvče z nějakého imaginárního důvodu hned odmítl. Stejně to bylo s milovnicí koní. Nevím, ten člověk má sympatickou slupku, ale vevnitř mišmaš.

113
Lenka☺
Reagovat

111 Jonatána
absolutní souhlas!
prostě příšerné hadry a obutí na svatbu, co k tomu jinak dodat?
nic ☺

114
Ajda
Reagovat

Vidět to 3x jsou muka :-(

Jsem taky ráda, že za tu zlou ohledně hader nejsem sama. Začalo to holinama končí to taky holinama, ale svatebníma. Byly tak ohavně špičaté, že si je měla Eva obout při odchodu z hájovny a Mirka pěkně na rozloučenou nakopnout!

115
Mikes2
Reagovat

107 Julie: tak bohužel jsem nepochopil, jak to Denisa zaonačila, že se s ní Ládin spojil. Nejspíš si kozlík obecný začal obtelefonovávat své vyřazené nápadnice a Denisa holt zabrala (jak chytře na to šla, žel netuším, ale holka je šikulka). Otázka je, kdo koho tady převeze, ovšem skutečnost, že si ji Ládík nastěhoval k sobě, zatím mluví pro naši chytrou lištičku.
Suď bůh, jaké měla v Praze zaměstnání a jestli třeba firma nemá někde v Plzni pobočku, případně nebylo o co stát. V každém případě může byt v Praze pronajmout, což jí nějakou kačku hodí.
Jinak jí možná pomohlo, že Kristla Ládina omyla, a i když nedal najevo, že by to vzal na vědomí, tak rána pro jeho ego to určitě byla a tak dal trochu zpátečku. Jak ve vyjadřování, tak i v chování. Denisa je navíc kočka, která nevypadá na plazící se liánu, ta spíš vypadá, že dává obratem kopačky, a to i tupý kozlík pochopí, že se stylem „jsi děvečka na našem statku“ nepochodí. Navíc je Deniska řečná, umí najít témata rozhovoru bez sladkobolných blábolů o velké lásce apod., takže ovládá nejen komunikaci, ale i páníčkovo chování. Docela mě baví představa, že je z ní hypnotizovaný jako králíček před kobrou.

116
Ajda
Reagovat

112 Poppy,
on se o víru opírat může, to je chválihodné. U jiných, když to udělají veřejně (v dopise) to odsoudí.

115 Mikeš,
netelefonoval, po zkušenosti s Kristou se bál, jen esemeskoval a Denisa se chytla. Dva víkendy pracuje, tipla bych prodavačku.

117
Lenka☺
Reagovat

Přitom všem, co jsem napsala, musím dodat, že Eva je pěkná ženská, o to nic ☺
Ale proč se vyfikla na svatbu ve stylu, jako když má za rohem kolotoče a houpačky, ví jen ona sama.
A souhlas, že to Josefovi slušelo!
(a jak tady někdo nahoře napsal-Laťka si taky moc „netyká“ s vhodným outfitem ☺, to byl taky děsběs s tou kožkou u krčku).

118
Jonatána
Reagovat

116 Prosím Vás, jsem opravdu divná, když mi Denise nepřipadá jako kočka? Jo, normální baba, jistě šmrncovnější než Kristla. Ale je mi nesympatická a ty její úzké rty, brr. Když připomněli její příchod k vošoustovi s dotazem: Zdálo se mi, že jsem se na sebe dívali, díval ses na mě víc než na ostatní, je to pravda? tak jsem si hned vybavila, jak mi přišla bl.bá.

119
Jonatána
Reagovat

Lenka, Ajda
Pokud jde o Latěnu, tak jste to nepochopily, dámy. Byla ďábelsky sladěná s nevěstou: kožuch ke kožuchu :-))).

120
Ajda
Reagovat

Joatána,
hlavně vypadala víc jako nevěsta než nevěsta :-))

121
Lenka☺
Reagovat

119 Jonatána
☺ a holina k holině?
kozačka ke kozačce? ☺
(ale to bych to musela zkouknout znovu, jaké že to botky Laťka měla, což nedám! stačilo jednou ☺… ale tipuju taky kozačky… je to správně???)

122
Ajda
Reagovat

121 Lenka,
u rekapu je fotka, tam uvidíš hnědé holiny :-)
A zrovna k tomu chlupu na krku by jí víc pasovaly ty omílané černé, které nosila v parném létě.

Pokud dobře vidím, tak Mirek boty k obleku taky netrefil.

123
Ludmila
Reagovat

118- neboj divné jsme možná dvě. Denisa na první pohled nevypadá zle, na druhý pohled už je to horší a když otevře pusu, tak je to úplný konec.

124
Lenka☺
Reagovat

122 Ajda
díky ☻
a to jsem si myslela, že moje fantazie není reálná…
bože, bože: šatky, kozačky, kožka na krčku (v kombinaci s něčím… pleteným či jakým?!?… co si pamatuju)
obávám se, že to byl pravý maškarní ples a že to nebyla pravá svatba! ☺

125
Jonatána
Reagovat

123 Leni, to mě uklidnilo.Uff. Už jsem si říkala, jestli nejsu nepřející bréca :-).

126
Jonatána
Reagovat

123 Promiň, přepsala jsem se. Pochopitelně jsem měla napsat Ludmilo. Já bych tedy napsala Liduš, ale protože nevím,jestli se Ti tak říká, tak Ludmilo :-). ať nésu jako Mikeš s jeho zkracováním nicků.

127
Lenka☺
Reagovat

118 Jonatána
njn, mně se Denisa nezdá tak hrozná (zjev) ☺
ovšem co na ní asi (někomu) může vadit, je taková ta hloupinkatá prvoplánová drzost (projev), což zase ale u cíle typu Ládík úspěch stopro má
tož mu to přejme ☺
(tahle baba ho sakra srovná do latě, tady nebude mít Ládík navrch ani omylem, ani kdyby koupil kromě klokana třeba stádo pštrosů nebo krokodýla)

128
Ludmila
Reagovat

127- No, tak úplně nesouhlasím. Mně přišlo, že fyzicky se Láďovi líbila, ale právě její projev ho odradil a proto ji také vyřadil. A tak, jak se teď Láďa tvářil, spokojený příliš není, připadalo mi to, že ona je variantou z nouze

129
Mikes2
Reagovat

110 Vlásek: Ba ne, Zdenkovi jen prostě nepřišly ženské podle jeho představ, následně se naštval, zabejčil a uzavřel tím, že teda ne. Aspoň tak se i v závěru vyjádřil. V tomhle bych jej docela chápal a dokonce i cenil. Jenže u něj je otázka, jestli jde o postoj zásadového chlapa nebo jen uraženost malého kluka. V každém případě nemusel ze sebe dělat takového hulváta. Pokud se nápadnice dívaly, jako že asi jo, tak si u nich rozhodně nešplhl a jeho další snahy šly určo do prázdna. Ty bláboly o „rozumné“ .. kristepane, v čem byla taková Soňa nerozumná? Milá a sympatická holka, akorát že neměla zadeček jako dva kmínky; to byl hlavní zádrhel, tak co blábolí o rozumnosti?
Jinak, mužští věkový rozdíl zas až tolik neřeší, jak vidíme kolem sebe. Teda pokud není opravdu moc velký, příp. pokud není v jejich neprospěch.

130
Ajda
Reagovat

Mikeši,
pořád ho omlouváš nevhodnýma ženskýma, ale já mám obavu, že ty z jeho úhlu pohledu „vhodné“, ho berou jako nevhodného. Nedovedu si představit, že tenhle puchýř se dokáže smát, bavit, hýčkat si ženu. On ze sebe hulváta nedělá, on jím je. Tvrdil, že chce ženu do kuchyně, ne do maštale, hlavně žádná dovolená, ale já pořád vidím jen inzerát na multifunkční robot :-))

131
Jonatána
Reagovat

130 to je moc pěkně napsáno, Ajdo. a jinak než puchýř už mu asi neřeknu :-).

132
Poppy
Reagovat

130 Ajda – já jsem se teda ve Zdenkovi hodně spletla. Myslela jsem, že je to prostě normální pracovitý vesnický kluk, který je trochu bručoun, ale kterého normální nekomplikované vesnické děvče ala Irča může zkultivovat. A hrozně jsem se sekla. Máš pravdu, je to puchýř (a pravdu měl Mikeš, kterému jsem nevěřila).

133
Martina
Reagovat

A nečeká to Jana s Ládou když je takový kanec? Na 1. schůzce se přece potkali.

134
Mikes2
Reagovat

111 – hihihi, ale já bych Ti to určitě nenapsal. Mně ty její hadry jsou úplně šumák. Jo, a posouzení Denisy coby kóči nech raději na mužských, co říkáš? Flirtit umí excelentně, na to chlapi bezpečně zabírají.

114 – koukám, Ajdo, že dnes jedeš !!! Že by skvrny na slunci?

Uff, holky, já to vzdávám, už mi přišla ta moje nadat, čemu se tady pořád tak přiblble směji. Co prý je na tom hokeji tak srandovního.

128 – taky si myslím, že Ládíka suverénnost Denisy nejspíš zaskočila a že si na ni nevěřil. Teprve až zkušenost s tím, co všechno si holky nechají líbit, mu dodala kuráž.

135
Jonatána
Reagovat

134 já jsem se neptala chlapů, Vám to méká jinak. Já se ptala ženských. a jistě budeš douhlasit, že my se taky koukáme na ostatná a to, jestli je někdo kočka nebo ne, hodnotíme. A možná Tě to překvapí, ale pro ženské je mnohdy hodnocení druhých bab dost důležité. Že se chlapům líbím, vím, jste v tomto směru jste trochu natvrdlí :-). Přesně jak píšeš ty i Bobby. Hlavně že v tom výstřihu je něco, na co se dá koukat. Barvy, sladění, přiměřenost, to vás moc nebere. zato když ženská řekne, že tohle mi fakt sekne, je to ocenění jiné, takové, odbornější :-)))))).

136
Vlásek
Reagovat

112 Poppy – tak jsem to myslela, že Helena to měla v hlavě líp srovnané, byla nezávislá a Pepovi nakonec nebylo vhod, kam ho směřovala. Pozdávala se mi k němu líp než tři nápadnice, které vlastně ani nedostaly šanci se projevit. Helena se Pepovi sice líbila, ale ženskou jako ona nakonec neustál. Bezradný, v tom s tebou souhlasím, tak se tváří jako něco, co není.

137
Jonatána
Reagovat

133 a to je dobrý. Škoda, že se to nerozšířilo jako drb. Ty diskuse o tom by byly parádní.

139
Mikes2
Reagovat

130 – já ho neomlouvám, Ajdo, vždyť píšu to samé, co Ty. Chce něco, na co nemá, ale to si nikdy nepřipustí. On prostě chce a tím to končí. Holt malý vzteklý spratek. Nikdy nepochopí, že se k němu šmrncovní holka nepřihlásí ne proto, že je takový buřt, ale že z něj čiší omezenost a nulová empatie. A víš sama, že nejvíc do Zdendy tady šiji právě já, protože se z něj jako chlap osypávám. To na rozdíl od mnoha dívenek, které se v něm z počátku viděly.

140
Vlásek
Reagovat

129 Mikeš – Nesouhlas – Puchýř věkový rozdíl řešil, protože pro něj by to byl handicap – temperamentní, praštěná a i podle mě pohledná Irena má v jednadvaceti spoustu možností a elánu na to, než aby musela zkejsnout s nevrlým bručounem někde na statku, když by se trochu nesnažil se o ni starat, dávat jí najevo city a dbát o to, aby se s ním nenudila. A viděl jste někdy někdo u Zdeňka nějaké projevy náklonnosti? Všechno iniciovala Irena. Jak dlouho by tohle asi kteroukoli ženskou mohlo bavit?

141
Ajda
Reagovat

140 Vlásek,
do doby, než by mu vrazila nůž mezi žebra a práskla dveřmi :-)

139 Mikeš,
vím, že nejsi jeho fanda, mně taky vadil od první minuty a nezklamal. Jen holt není na vině špatný výběr, ale špatná nabídka.

142
Kaketka
Reagovat

138: LOL :DDDDDDDD

143
Vlásek
Reagovat

138 ten chlapík vlevo na společné fotce mi připomíná Mariána ze slovenského FHŽ – toho s Darinkou… Ale má nějak víc vlasů :-)

144
XY2
Reagovat

Velmi nerada přiznávám, že Mikeš měl se Zdendou pravdu, je to prapodivný panáček, myslím Zdeněk…už jen to, že Ireně dovezl kytku natrhanou někde cestou a Laďka dostala pugét jakoby měla krásných kulatých 50, to je taky dost netaktní, ale stejně pořád doufám, že není nelida a necita…:-)

145
Kaketka
Reagovat

138: Ahááá … už chápu proč ten proslov měla včera Kristýna o tom srdci a penězích a tak při konečném setkání s Ládíkem … Martin (od Jany s pštrosama) už psal na emimino že Deniska se chová jako panička které tam všecko patří a že je děsně namyšlená a na všechny se povyšuje … ona se Kristýna po tom, co se tam u stolu Denisa chvástala že přijela s Láďou, asi musela cítil pěkně blbě … a že se necítil Láďa jak vocas? … nejdřív na farmě obírat všechny co se daly a láska za hrob s Kristýnou a nakonec „láska“ s Deniskou??? Však Denisa prý u něho už nebydlí zase … njn … ale nevím co je na tom pravdy … Holt jedno děvče zblblá naivka a druhá zlatokopka (nechci být zlá … jen to tak vyzní z TV a komentářů v jiných diskuzích …) … to si Láďa docela zadělal …

146
Ivana32
Reagovat

106: Lenko, moje řeč. Tak ať sakra Josef nemlží a splní, co slíbil- řekne, proč to s Helenou skončilo. Místo toho opět kecy o tom, že takovou ženu nechce. Ale jakou, jakou takovou, Josefe?

Co se týče ohozu na svatbě- Eva je sice na svůj věk opravdu pěkná ženská, ale sama neodhadla, že šaty (a ty kozačky především) jsou docela průšvih. A bohužel asi též neměla kolem sebe někoho, kdo by jí nasměroval správně a poradil jí. Škoda, mohlo jí to moc slušet. Ale to už je samozřejmě jedno.

Láďa a Zdeněk na profackování, oba- každý z jiného důvodu, ale ve finále to Irča i Kristýna vyhrály. A zbylé slečny a paní, které se o ty dva ucházely, si při sledování téhle show musely gratulovat. Takže to nakonec dobře dopadlo.

147
Vlásek
Reagovat

Ajdo, těšila jsem se na rekap, a nezklamal, díky. :-) Ten Zděnda Puchýř je tam opravdu hezky rozpracován. A Josef dosáhl prozření při nedostatečně hlubokém ponoru? Co by za to každý duchovně hledající dal! ZA TO by měl dnes a denně velebit „POŘAD“!

148
Poppy
Reagovat

138 – Ajdo, to se teda za našima zádama furt dějou věci! Tak nejvíc jsem napnutá na ten Josefův objev.

149
Wanna be your monster
Reagovat

http://www.iprima.cz/farmarhledazenu/pohled-do-zakulisi-jak-se-holky-pri-shledani-na-sebe-tvarily

Tady v upoutávce Eva jasně říká, že se rozhodla ze vztahu odejít.
A redford už má novou Helenu.

Edit Ajda: Už to tady jednou je, ale budiž. Znovu připomínám – než vložíte link, zarolujte, zda už někdo výš nebyl rychlejší.

150
Ajda
Reagovat

Hodně mě zarazily vaky po očima Pepy. Vypadal velmi nezdravě.

Dědek kořenář praví: Pod očima se tvoří vaky oteklé tukovovazivové tkáně jako odraz stavu zásob volných nadbytečných bílkovin a organických solí, které játra nemohla rozložit během nočního odpočinku. Buďto nebyl odpočinek dostatečný, nebo byla játra zaneprázdněna jinou detoxikací (alkohol, léky, obtížně rozložitelná potrava).

Možná by měl přehodnotit ty své energie a přejít na jiné.

151
Bobby Brown
Reagovat

Josef je v té upoutávce opět s další blondýnkou a opět je moc šťastný, že díky pořadu to nabralo takový konec. Kolikátý už?
Já jsem hotový z jeho projevu, ať v TV nebo na FB. To jeho neustálé mluvení v metaforách a vůbec všelijaké připodobňování. To má z těch knih, které jen zblble kopíruje do své řeči.
On by mohl dělat politika – hodně toho nakecá, ale nikdy nic neřekne.

152
Mikes2
Reagovat

140 Vlásek: No ano, řešil, otázkou je, jestli se jen nevymlouval. Na to, aby řekl na rovinu, že se mu žádná z těch holek nelíbí, prostě neměl. To, že by si přiznal, že je starý nevrlý bručoun, tomu snad nevěříš. On je prostě dokonalý, o všechno se postará, zejména o ženu, ale musí to být ta správná „rozumná“ žena. Když ne přímo Angelina Jolie, tak aspoň Latěna. To by možná ze sebe i nějakou tu náklonnost vydoloval, možná i na celých 14 dní.

153
XY2
Reagovat

Jožin Redfordů vypadal jako po flámu, neupravený, oteklý, rozcuchaný, možná to udělalo to, že si večer dal plátek šunky, ale já bych to hodnotila jako alkohol:-D kdopak tak do něj asi vidí?

154
Vlásek
Reagovat

Škodolibě pozoruju, jak se tvůrcům poněkud sype koncepce. Uženou farmáře, natočí medailonky, a oni se jim pak samovolně seznamují mimo kamery nebo, po natočení pár etud skvělých achótniků na farmách, s někým úplně jiným!! :-)))

155
Bobby Brown
Reagovat

Ajdo, co ti to tam zůstalo za artefakt na té druhé fotce s Evíkem?
„Násled“ asi následující obrázek. :-)

156
Ajda
Reagovat

BB,
díky, asi šotek nezbeda :-)

157
Mikes2
Reagovat

141 – jojo, svatá pravda, prostě špatná nabídka z pohledu Zdendy. On sám přece nabízel všechno. Teda aspoň z toho, co zná. Za to si přece zaslouží tu nejkrásnější ženskou, ne ty ošklivky, co se mu tam přihlásily. Nu, a protože toho zase tolik nezná, tak ani neví, že by se s tou pohromou měl vyrovnat nějak na úrovni (aha, když on neví, co to je úroveň, tak to je těžký).
Takhle jsme se ale nedozvěděli, co si vlastně od takové správné ženské přál, aby dělala. Teda kromě bůčku a buchet.
Jo, díval jsem se na to video, a ta Soňa byla přece jen o třídu hezčí, než Irena.

158
Bobby Brown
Reagovat

156 – není zač, já tím vlastně chtěl dokázat, že jsem byl schopen odtrhnout oči od výstřihu a kouknout i jinam. ;-)

159
Ajda
Reagovat

BB,
možná to byl zbytek upozornění – Následující pohled věnujte jiným partiím než … :-)

160
Ajda
Reagovat

157 Mikeš,
uvařit jako maminka, zabrat za práci jako tatínek, mlčet jako hrob, být minimálně držitelkou tuzemského titulu Miss, rodit jako kráva o život, poslouchat jako Mirkův lovecký pes …

161
Jonatána
Reagovat

Tak jsem se podívalo na to holčičí setkání a nutno říci, že Denisa se mi prostě nelíbí a skoro „bučí“. Tedy na mě jako na ženskou, Mikeši :-).

162
Ivana32
Reagovat

145: Ženská, která vezme zavděk tím, že je náhradnice, když vše ostatní vybouchlo, to musí být opravdu povaha. Naposled se to stalo v HSTM s tím chlapíkem, který stavěl malý domeček na Liberecku- myslím, že to bylo v té řadě s Květákem (nazvala bych ho jménem, ale to už si nepamatuji). Tam ovšem ta holka měla dost rozumu.

163
Hana
Reagovat

161: Jonatáno, právě jsi mi četla myšlenky, chtěla jsem napsat něco podobného :-))) Denise má vyloženě zlý pohled, neupřímný, čiší z ní faleš, povrchnost a věřím tomu, že láska v tom určitě není.

164
Vlásek
Reagovat

Pod videem z holčičího setkání na ofiko stránkách je i upoutávka na příště. Zdeněk tam stvořil celou větu, aby oslovil další nápadnice. Měli by mu natočit nový medailonek:
Pracuješ pro TV Prima a máš prsa č.6, upřímný projev a toužíš po nových farmářských holínkách? Nebo jsi se úspěšně umístila alespoň v krajské soutěži Miss, umíš se ohánět vidlemi stejně jako vařečkou a je tvým životním přáním obskakovat na farmě pořádného chlapa, který pivo nepije, na řeči si nepotrpí a práce je mu nade vše? Jsi-li ta pravá, řekne to kyticí a milým úsměvem! Neváhej a dokaž, že jsi nejlepší! Jen taková má šanci!

165
Bobby Brown
Reagovat

162 – byl to Petr a byl v řadě po Květákovi. Těch holek co objel bylo víc a všechny měly rozum.

Myslím, že Denisa nevzala nic za vděk, je to jen zištnost a to oboustranná. Ona jde po zázemí a on po uražený ješitnosti. Když mu to nevyšlo s Kristýnou, tak před kamerou musí vyjít jako vítěz on, že si našel babu a vlastně mu to jako vyšlo, kdežto té „blbce“ ne. Po všem tom natáčení už mu bude celá Denisa asi jedno.
Kristýna v tomhle dílu promluvila věcně a bez osobních útoků a dost to vysvětlilo její změnu přístupu v díle předchozím, jen Ládínek to opět neustál a vypadal u toho jak spařené prase. A také se tak choval, on si halt nemohl odpustit zase ty svoje osobní výpady, aby ukázal, jaký je chlapák a jak má navrch.
Na mě působí jak místní seladon, která š*** místní ligu a zachtělo se mu do světa. V jeho věku jezdit v takto „vykérkované kár“ mi také přijde trochu úlet a tak trochu to naznačuje jeho záliby. Mladý Bučkovec budiž, ale on?
Laďce si postěžoval, že po něm pasou zlatokopky, ale vždyť on má na čele, v ústech a na autě pro ně přímo pozvánku. Dokud mu budou skákat šipky do postele, tak nebude mít potřebu jakkoliv své chování měnit. Až přestanou, pak už pro něj bude pozdě. Dobře mu tak.

166
pimpa
Reagovat

Teda, já jsem asi úplně nemožná a divná baba, ale já si toho svatebního ohozu u Evy vůbec nevšimla, až tady po těch komentářích. Nota bene nějakého jejího výstřihu! :D

Denisa čumí na tom setkání jak vrah. Jinak mi tam přišly všechny ženský v pohodě a u těch dvou blondýn, které seděly u stolu s Denisou, si už ani nevybavuji, kdo to byl!

167
Mikes2
Reagovat

K rekapu:
Jojo, už ani ty igelitky nejsou, co bývaly. Trhají se jim ucha a co potom chudému farmáři zbývá, než na půdě vyhrabat dědečkovu brašnu z první světové.
Jo, a s těmi svatebními botkami může Pampaliny i do lesa, teda když už jsme u hodnocení outfitu svatebčanů.

168
Mikes2
Reagovat

165 – Bobby, perfektní.

164 – co máte všichni pořád s těma šestkama? Schválně jsem to podrobil důkladné prohlídce a teda jaksi po šestkách ani stopy. Není to ňáký nedorozumění? Že jako někdo řekl, že má švestky a ostatní slyšeli šestky?

169
Lenka☺
Reagovat

165 BB
pro mě taky perfetní!
a když jsem (po vašem varování tady) jukla na poslední díl, tak jsem si Ládíka nějak víc všímala… a ty jeho ksichty na tom posledním setkání jsou boží ☺ hrncenehrnce ☺
(nasr…nej -pardon- ale jinak se to napsat nedá… ten jeho obličejík tam říká jediné: „jsem nejlepší a ty blbky to neví“☺ = no, nevíme/nevidíme to ani my, divačky aneb dostal na frak a přiznám se, že mu to přeju!)
Zděnda?
toho šmudly je mi nakonec líto… ten neví co chce a nedá pokoj, pokud toho nedosáhne (☺ač tohle přísloví se užívá v souvislosti s ženskýma)
to je obyčejnej nešťastník!
kterému ovšem jaksi pomoci není…
Pepa?
pusto, prázdno, naučené věty/knihy/víry… a prázdná bublina!
zvláštní je, že tenhle člověk mluví, ale nic neříká ☺

170
Jonatána
Reagovat

No, koukala jsem Pampalinimu na boty a ve srovnáními s Euikovými bílými krasavicemi jsou to v podstatě plesové lakýrky. Nechápu, co proti nim máte :-)))

171
Bobby Brown
Reagovat

169 Lenka
ad Josef – říkejme mu Žvatla.

172
Lenka☺
Reagovat

171 BB
žvatla?
ale nakonec proč ne?
RS končí, tak co… ☺
(když si promítnu ty jeho krafy „co je to bůh?“ + nejím, živím se xy-energií + silně samolibé příspěvky na Fb + pýcha nad založenou „komunitou“ ☺ mám jediný závěr = trapák!)

173
Lenka☺
Reagovat

Ajda
rekap = skvost
(jako obvykle, takže díky ♥)

174
Lochne
Reagovat

Slizoun ukřivděnej :D, to byla zábava. Denisu mu přeju. Kristýna se mi líbila po všech stránkách víc.


Šaty a ženský :D, ach jo. Viděl jsem prsa.

175
Poppy
Reagovat

Ajdo, díky za rekap :-)

Zaujaly mne dvě fotky – sudu podobný Ladislav za stolem a pak ta poslední – sedící Mirek tvářící se přísně a nad ním úslužná Eva.

176
Ajda
Reagovat

170 Jonatána,
společenské, tedy i plesové boty jsou zavazovací, ne pokud dobře vidím nazouvací. Mají kožennou, dřevěnou, nebo plastovou tenkou podešev. To co má myslivec na svatbě používá chybně jako obuv k obleku spousta mužů, jsou to ale tzv. vycházkové boty :-) Ale má je vzorně vyleštěné, na což lidi nedbají.

177
Lenka☺
Reagovat

Další perla ☺
================
Fb akce:
„Asi jsem divná. Všichni jsou dojatí tou „kráássnou zamilovaností“. Já nechápu, proč si většina lidí plete hormonální bouři s láskou! U první lásky v 16ti letech bych to pochopila ale u dospělých lidí?! Bylo mi z toho skoro nanic, jak všichni okamžitě věděli, že našli toho pravého, hupli s ním do postele a pak…stačilo málo a všechno bylo zase úplně v záporu. Je smutný, jak málo lidí ve skutečnosti dospěje…“
Reakce Josef:
„Josef František Král
no, asi bych k tomu měl něco říct. Vždycky jsem si přál najít jednu slečnu a být s ní celý život. Hodně mě pak trápilo, že to tak nebylo, protože takových příkladů z rodiny mám hodně. Dlouho jsem se držel zpátky, ale pak jsem pochopil, že když to nebudu zkoušet, nenajdu to nikdy. A tak jsem dal tomu, co mi do cesty přichází, tak nějak volný průběh. To, že televize takové snahy redukuje na dětské chování v kombinaci s postelí, mě mrzí taky. Ale už pomalu asi rezignuji na to, že Primě místo kabaretu jde o reality show. Na druhou stranu je třeba i uznat, že naléhavosti okamžiku přitomnost kamery spíš přidá než ubere.
Před 2 hodinami přes mobil „

178
XY2
Reagovat

Já mu opravdu nerozumím a to mám vcelku dobré vzdělání, já mu už ani vlastně rozumět nechci, je to naprosto zbytečná snaha o pochopení nemožného :-D

179
Mikes2
Reagovat

161 – Ty mě ráda zlobíš, Jonatáno, viď? Ale to mně neva!
Jinak se holt musíš smířit s tím, že chlapi vnímají takové Denisy jinak. To je asi tím, že zrovna do očí jí nekoukají.

164 – jen drobnost k té nové Zdendově upoutávce, konkrétně k části „umíš se ohánět vidlemi stejně jako vařečkou“. To je totiž notně zavádějící – na to se klidně může přihlásit i dívenka, co nerozezná vidle od vařečky, zadání tím přece splňuje. A při známé inteligenci missek by to některá z nich mohla klidně i udělat.

180
Leyala
Reagovat

Dobrý večer všem. Dnes se nemohu nepřipojit. Jak jsem si všimla, tak většina lidí sdílí můj názor na Zdeňka. I za mou osobu, obrovský obdiv Irence. Asi málo ženských by ustálo takového něco….. Myslím, že si ověřila svou účastí v tomto pořadu, že na farmě žít může, ale s podobným člověkem nikoli. Zdeněk měl velké štěstí, že měl vedle sebe na tom víkendu slečnu tak pohodovou, jako je Irena. Né jedna jiná by mu při těch jeho, s prominutím kecech, jednu ubalila, že by se mu hlava otočila kousavým dozadu. Celou dobu působil, že si dělá zálusk na Laďku. Nebo minimálně na 90% slečen od Ládi. Ale udělal chlapec chybu. Nedal si do medajlonku k osobním údajům majetnost… Láďa.. to je kapitola sama za sebe. Je to naprosto ukázkový model toho, co si člověk představí pod pojmem slizoun.

181
Ivana32
Reagovat

165: Já si myslím, že spíš bude Denise po natáčení jedno celý Láďa:)

182
Mikes2
Reagovat

169 – Lenka
Já se tu teda zabýval spíš Zdendou, ale musím uznat, že Ládín je ještě o třídu horší. Zdenda je jen hloupý, zatímco Ládín je zákeřný, mstivý a zlý. Shodují se v tom, že ani jeden si to neuvědomuje.
U Pepy nevím, co na jeho vývody říci. Já na ty věrozvěsty různých podivných učení moc nedám, ale zase se jim nechci posmívat. Jeho hodnocení holek jsem nepobíral, ale aspoň z nich nedělal blbky. Pak nám telka předvedla „lásku nebeskou“, ovšem výsledek opět nula. Chlapec se nakonec moc nepředvedl, televizi se zřejmě hodil coby exot. Původně měl mít asi roli tahouna krasavce upřímného s krásným úsměvem, an mizí na koni v záři zapadajícího slunce, no, dopadlo to jinak. Škoda, měl tam docela pěkné a fajn holky, kdyby nebyl švihlý, měl šanci na lepšího Hájka a mohl být skutečně tahounem FHŽ.
K Janě asi tolik, co zde napsali už jiní. Celá taková divná, nic neříkající.
Pampaliny mi byl sympatický, sice mírný pošuk, ale v celku v normě. S brzkou svatbou to ale přehnal, dědek by měl mít víc rozumu. Nic mu nebránilo, aby se k sobě Evika nastěhoval na zkoušku. A pokud se potvrdí, že je schopný vztáhnout ruku na ženskou, tak nazdar hodiny.

183
XY2
Reagovat

http://www.blesk.cz/galerie/celebrity-ceske-celebrity/281220/

Vidíte taky tu podobu? Myslím toho pána:-)

Pokud je to mimo téma nevhodné, ať admin smázne, ale já nemohla odolat:-)

184
Anonymní
Reagovat

Ládín je opravdu burák všech buráků. Odpornej, zákěřnej, jen ať si tu zlatokopku a buďme teda fér, jo, ale proč by za ním jinak lezla? I kdyby byla o několik stupňů hloupější a o pár tříd míň hezká, proč by za tím slizounem, sprostým, nevyhcovaným a tupým lezla? Jak mám mírnou alergii na slovo zlatokopka, tady sedí jak prdel na hrnec a přeju mu ji.

185
Martina
Reagovat

Holky máte pravdu, Denisa opravdu není vhodná pro statkáře, ale spíš do baru. Ale já ji Láďovi přeji, on si o ni koleduje, však už je z toho dost smutný. Dobře mu tak. Na výběr měl dost lepších holek, ale nic mu nebylo vhod, tak ať si kluk užije. Ona mu ta Deniska ještě ukáže, co holka dokáže. Možná bude klučina nadávat, až se budou hory zelenat!!!!

186
Ajda
Reagovat

182 Mikeš,
budu se opakovat, ale jsem přesvědčena, že ta svatební rychlovka byla z hlavy produkce. Chtěli mít zase jednou happy end. Zaplatili hostinu, sponzor poslal hrnce a divák suší kapesníčky.

187
XY2
Reagovat

186 – možná, že byla z hlavy produkce, ani bych se nedivila, ale opět a zase, násilím je nutit nikdo nemohl, tudíž když Euik chtěla vdavky, měla je mít…poslední slovo snad produkce neměla…
A pokud jsou ti dva tak lehce ovlivnitelní, když se jedná o věc poměrně dost vážnou, alespoň já to tedy tak mám a nevdávám se každých pět let, tak dobře jim tak a dobře jim i za ty fialový šaty a ocvokovaný boty:-D když divadýlko, tak až do konce, i tak to mohlo být, možná bude o jeden rozvod víc…

188
Bobby Brown
Reagovat

186 – jestli ještě v dnešní době někdo suší kapesníčky, pak to je tedy fujtajksl.

189
Mikes2
Reagovat

Ještě k těm svatebním šatkům nevěsty, Ajdo.
Evka nemá osmnáct, takže si asi na svatbu nepořizovala nákladné šaty za nějakých 20 tisíc, nejspíš nahlédla do svého šatníku a vybrala ty, co jí padly do oka. Dále asi zvážila, že šatky až na zem se hodí spíše k mladé švarné děvčici, než k ní (a bůhví, jestli jí dlouhé šaty sluší). Nevím, jestli by jí jiná barva šatů odpomohla od faldíků na bříšku, resp. zda by jí od nich pomohl jiný střih; jednou je má, tak co s tím?
Nevím, jestli téměř padesátnice vymetají obchody s botkama za účelem koupě nejvíce cool kozaček, ale soudím, že tohle přenechávají spíše takovým Denisám. Každý holt nemá ty peníze, aby si co půl roku kupoval nové holiny. Takže Evka vzala zavděk tím, co našla doma. A pokud tyhle boty byly cool před deseti lety, tak proč by si měla dělat hlavu z módní policie nějakého Panáčka.

190
XY2
Reagovat

:-D boty Euiky jsou vyloženě společenské a na svatby se nosí už léta:-) Taky je doma suší už 10 let, já neznám ženu, která by doma měla desetileté boty a vzala si je na svoji vlastní svatbu, to jako je snad fór, Mikeš je poslední dobou vcelku vtipný:-)

191
Ajda
Reagovat

189 Mikeši,
to myslíš vážně? Vypadala jak ze střelnice a je to většinový názor, bohužel. Bříško? K tomu nebyla nelichotivá barva, ale materiál – úplet. Stahovací prádlo by to vylepšilo. Boty zcela mimo mísu, ty ničím neokecáš. Kozačky na svatbu? Proč? Lodičky a tuba šaty s kabátkem, nebo kostýmek – vlastní, či z půjšovny. Půjčovny myslí i na tento věk. Jinak si myslím, že malé večerní by měla mít každá z nás v šatníku, podobně jako mají pánové oblek.

192
Mikes2
Reagovat

Mimochodem, když už tu občas natíráme Latěnu, uvědomil si někdo z vás, že holka musí mít při jednání s některými farmáři hodně kačení žaludek, aby to vždy zvládla s úsměvem a profesionálně? Nesmí se jich dotknout, nesmí je urazit, musí se vždy usmívat a být příjemná a vstřícná, a to i v případě, kdy jí musí být z některých řečí a praktik přinejmenším na blití. Vždy to, co jí tam říkal Láďa (on si to fakt neuvědomuje), byl otřes. Jo, a také jsem si konečně všiml, že když od něj při seznamování odcházela Denisa, tak tam pronesl něco jako k..va (bylo to teda vypípáno, ale poznat to je – už tehdy se vlastně projevil, akorát si toho nikdo nevšiml, protože to taky nikdo zrovna od něj nečekal).

193
Ajda
Reagovat

Mikeši,
a nech na hlavě, padesátnice rozhodně vymetají obchody a často vypadají lépe, než některé mlaďošky. To jako mají honit hadry do rakve a vyhánět moly ze skříně? Hochu, život v padesáti nekončí, doufám :-))

192 – ona nemá nic ze své hlavy. Jede se to několikrát, otázky jsou předem konzultované a hlavně – je profesionálka a bere za to peníze, a ne malé.

To ku..a nemyslel ale Láďa na Denisu, ale ulevení si nad těžkým výběrem :-))

194
Ivana32
Reagovat

Těm kozačkám, co měla Eva, se říká kurví. Pardon.

195
Ajda
Reagovat

Ještě podotknu, že když se žena vdává v tomto věku, tak už má něco v hlavě a nad modelem by měla uvažovat. A když vím, že to bude v televizi, tak bych si dala sakra záležet a nehledala na dně skříně, nebo v odložených krabicích na půdě :-)

196
Ludmila
Reagovat

myslím, že kozačky byly povinné jednalo se o farmářskou svatbu

197
Lenka☺
Reagovat

196 Ludmila
bingo! ☺
(jak snadné a prosté, jsem trdlo, že mi to nedošlo)

198
XY2
Reagovat

Já si tedy vůbec nemyslím, že by Eva hledala ve starších věcech, na FB jí to moc sluší a určitě na sobě nešetří, co se týká vylepšení vzhledu…
Tyhle kolotočové hadýrky patrně opravdu dostala z nějaké kostymérny, jinak si to nevysvětlím…včetně kravaty Osvalda.
Kdyby měla nějaký klasický kostýmek a lodičky tak by to prostě nevypadalo pro televizi dost nóbl:-))) a jestli jí někdo chytrý poradil, že je v tom krásnější než princezna Krasomila, tak bylo vymalováno… ona Vlaďka měla taky docela prdu:-)Takže já bych to tipla na kostymérnu:-)

199
Ivana32
Reagovat

196: V tom případě měla Eva protestovat alespoň proti té špičce, leda snad že by byla připravena na možnost mohutného nakopnutí někoho do patřičných míst- neboť jen k tomuto účelu se ty boty hodí.

200
Ajda
Reagovat

Farmářská svatba? Tak to měla jít v gumácích, těch má Laděna z první řady na rozdávání :-))

Eva je hezká, šmrncovní baba, nelíbí se mi její sladký hlásek, ale to je můj problém. Všimli jste si, jak má blbě dlouhé rukávy? Dotlačit někoho do oblečení? No nevím, pokud má vkus, tak by protestovala. Já se obávám, že jí se to líbilo a to je asi hlavní. My si to oblíkat nemusíme :D

201
XY2
Reagovat

200 – ty šaty jí celkově nesednou, proto si to myslím…proč by si pořizovala něco tak strašného? Leda, že by v tom pak chodila strašit do lesa medvědy…

202
Mikes2
Reagovat

191 – tak záleží, jestli do obřadní místnosti dorazila autem či došla pěšky přes půl města – to by asi v lodičkách nešlo. Pravda, mohla si je před obřadem přezout, ale kdo ví, jak to v tom Mostě chodí.
Jo, a oblek ve skříni mám, to máš pravdu, ale je tam od promoce, tak nevím, jestli bych ještě do něj vešel.

203
anja
Reagovat

ty Evíkovy kozačky byly tak špičaté a bííléé, až se peklo otřáslo :)) …. módní peklo :D

204
anja
Reagovat

ačkoliv teda – špičaté botky se nám vracejí

205
Vlásek
Reagovat

179 – kdyby se mu fakt přihlásila některá z Primy, jistě by Zdenda tento technický detail rád přehlédl. :-)

206
XY2
Reagovat

Určitě šla pěšky, jak jinak, cestou si ještě musela vyzvednout kytku, to dá rozum…

207
XY2
Reagovat

On ten Most bude asi hodně velká díra, když tam ani nejezdí auta, co? :-) To se hned pozná, kdo je odjinud, jaký má přehled a tak různě:-)

208
Ivana32
Reagovat

202: Omluvá tě jenom to, že jsi chlap a asi tyhle věci moc neřešíš (nevím, jestli ke stáru, nebo nikdy – nic ve zlém:) Každopádně z ženského pohledu to nemá omluvu. Eva je zřejmě prosta vkusu, protože při pohledu do zrcadla na sobě neshledala nic podivného- včetně faldu na břiše v tahavých šatech- což je první, co jinak ženské řeší. K takové róbě a botám by ji jinak nepřiměli ani s revolverem u hlavy. A pokud v tom jede nějaká kostymérka z Primy, měla by dostat výpověď na hodinu:)

209
Mikes2
Reagovat

193 – ale no tak, Ajdo, nic proti padesátnícím, nakonec jednu takovou mám doma, a jistě mnohé z nich jsou štramandy, ale přece už jenom jsou co se vymetání butiků týče poněkud střídmější. Jistě tam nenechávají celou výplatu, jako mladé holky, a nejsou tam nastěhované. Ne, že by se takové nenašly, ale podle těch deseti padesátnic v celé ČR nemůžeš měřit všechny ostatní.

210
Mikes2
Reagovat

207 – já jsem snad napsal něco, že v Mostě nejezdí auta? To musíš vždycky cokoliv zkreslit a postavit na hlavu? Nemáš fakt nic jiného na práci?

211
XY2
Reagovat

:-D

Já tedy ve své podstatě toleruju šedesátníky chlapy a taky víc než šedesátníky, i když doma zatím tak starého nemám, ale jestli jednou bude taky tak natvrdlej, tak potěš koště, ale jinak dobrý, ono to asi nebude ani tak o natvrdlosti jako o tom, opět rozvířit nějakou příjemnou debatu…koneckonců ta poslední na téma v čem kdo spí aneb flanelové pyžámko taky nebyla úplně špatná:-)))

212
Ivana32
Reagovat

209: Jsi na tenkém ledě, fakt:) Samozřejmě že jsou padesátnice s melírovaným drnem na hlavě oblečené do polyesterových halen a kalhot, ale na druhé straně těch, co o sebe dbají a jsou vkusně upravené, ať už jde o účes či oblečení, není málo. A není to vždy záležitost peněz (a koneckonců ani věku- nevkusně oblečených dvacetiletých holek bohužel vidím na ulicích čím dál víc- zvlášť v létě).

213
Ivana32
Reagovat

211: Debata o svatebních (?) šatech Evy jen dokazuje bídu téhle RS. Ale v podstatě už k tomuto dílu o ničem byla všechna témata asi vyčerpána.

214
XY2
Reagovat

210 – :-D já nevím a nezkoumám, kolik práce máš ty, je mi to šumafuk, takže zachovej klidnou hlavu a nestarej se, co dělám já, stejně ti to neřeknu:-)

Podívej, já nevím, jak ty, ale už za mých mladých let se do obřadní síně, svatební, tedy tam, kde sis bral svoji ženu, doufám, že to píšu srozumitelně, jezdilo autem, pokud ty jsi mazal pěšky, tak to byla trochu výjimka, takže i dnes bych předpokládala, že nevěsta použije dopravní prostředek a nemyslím tím zrovna MHD, ale jinak se ti poměrně dobře dneska daří bavit:-DDD

215
XY2
Reagovat

212 – přesně, jak píšeš…padesátiletá ženská může být šmrncovní baba, pokud o sebe kapku dbá a hlavně, pokud se nenechá ovlivňovat nějakým potrhlým chlapem…

Ona ta Eva je pěkná žena, jen prostě ten svatební obleček je mimo mísu… možná by to nebylo špatný na nějaký rančerský bál, třeba:-) Oni jsou oba dva pohlední…

216
Ludmila
Reagovat

200 Ajda
– proti gumákům by se jistě ohradila, i když mě tohle taky napadlo, v nich by ale nevynikly dlouhé nohy, na které je určo pyšná a které se líbí i pampalinimu. Řekla bych, že pampalini je ujetý na dlouhé štíhlé nohy, přímo u seznamování slintal, když viděl odcházet Evu a i tu trampírku. Na šaty z kostymérny taky jistě kývla, věřím že je pyšná na svojí figuru i s tím špíčkem na bříšku, protože v jejím věku je ten špíček normální a rozhodně menší než u většiny žen v její věkové kategorii.

217
Poppy
Reagovat

216 – Ludmila, ten „špíček“ je špek. Jistě má na něj právo, pokud nemiluje posilovny, ale je na hlavu zdůrazňovat ho blbýma šatama.

218
Ivana32
Reagovat

217: souhlasím- když už blbé šaty, alespoň stahovací prádlo. To se dá chvíli vydržet.

219
Mikes2
Reagovat

212 – tak jasně, i v baráku vidím dost ženských, co vypadaj líp, jak jejich dcery. To jenom Ajda krapet nadsadila tak jsem ji poškádlil – ona je už zvyklá. Ale v podstatě jde jen o to, že chlapi oblečení nevěsty prostě neřeší, zatímco tady to občas vypadá, že pokud nevěsta nemá ohoz od Versaceho, je za šmudlu. Teda někdy se to tak vyhrotí. Ajda má asi recht, že Evik vypadá jak od kolotoče, já se to jen snažil zmírnit poukazem, že svatbu padesátnice nemůže srovnávat s běžnou svatbou mladých holek. Nevíme, jak na tom Evik je, třeba jen opravdu nemá vkus, třeba si něco jiného nemůže dovolit.

220
Aes
Reagovat

Zdeněk má stejně už vybráno. Vždyť on skoro slintá, když vidí Laďku! A taky jí pořídil pořádnou kytici. Horší je, že po něm chtěla, aby mluvil, ale co víc, aby dokonce zpytoval svědomí!!! Taková drzost!

Ireně to velmi slušelo, tento účes a barva vlasů jí prospěly. A taky má vždycky svérázné ozdoby, které k ní ale tak nějak patří a… prostě zkrásněla!

Ladik – další, kdo nesnese kritiku. To už bylo vidět, když se loučil s Martinou, teď byl zkritizován znovu a to je něco, co neodpustí.

Kristýna si mohla připadat, že ji bere jen jako děvku, proto couvla. A zbytek nestojí za námahu psát.

221
Ludmila
Reagovat

Ale samozřejmě. špíček se dal zakrýt stahovacím spodním prádlem, ale ona jistě měla většinu svého života dobrou figuru a dnes vnímá nějaké nedostatečnosti ale v podstatě je vnímá pořád těma mladšíma očima a pokud jde o panpaliniho on ten špíček nevnímá, protože v jeho a jejím věku tam ženský nemívají špíček ale plovací kruh (často a ani bych jim to nevyčítala, mívají ho tam i muži), tím ovšem nepopírám, že byla jak od kolotoče, ale zdůraznila to, co vnímal pampalini, prsa a nohy

222
Ludmila
Reagovat

217. se musím zastat, já na druhou svatbu šlapala pěšky, ne proto že by nebylo na našem maloměstě auto ale protože jsme se tak rozhodli a šlapali jsme v chumelenici

223
Ludmila
Reagovat

a šaty jsem na tuhle mojí svadbu taky neřešila, nějak to nebylo podstatný

224
jana
Reagovat

Eva s Mirkem měli svatbu v Jilemnici a ne v Mostě.Já jsem se tam taky vdávala a taky mi to nevyšlo .Byl to taky surovec,mlátil mě i děti,já se Evě vůbec nedivím,že od něj utekla.Od takových psychopatů co nejdál.

225
Vlásek
Reagovat

Musím přiznat, že jsem od začátku Láďu neodhadla, myslela jsem si, jaký to nebude hodný chlapík, když se mu líbilo, že se Martina stará o malou. Pravda, žádný elegán, ale to nemusí být důležité. Ale jak na farmě začala otlapkávačka na všech frontách, šlo to od desíti k pěti a vyklubal se z něj vulgární a sebestředný náfuka, přesně jak ho popsal Bobby. Od takovýho bič a pryč!

226
Ajda
Reagovat

Ludmilo,
ale ty jsi šlapala bez doprovodu kamer a bez jistoty, že tě uvidí kolem 700 tisíc lidí a z tohoto počtu pár jedubab, které tě pořádně properou :-))

Ad stahovací/tvarovací prádlo – to je dnes fakt vymakané, sice dražší, ale dokáže divy. Stačí jednou zainvestovat a vydrží na občasné akce roky. I štíhlejší ženy ho běžně nosí, občas vykoukne z modelu i celebritám.

Třeba tyto kalhotky, ale i body jsou pod šaty neviditelné, pohodlné a ze skvělého materiálu – nepotíte se!

227
Frodo
Reagovat

Ajdo, některým lidem je vcelku šumafuk kolik a zda vůbec je někdo sleduje – žijí jak chtějí, oblékají se jak chtějí bez ohledu na to, zda je to in, cool a šik… a dělají to, co sami chtějí bez ohledu na to, jestli je někdo zdrbne nebo ne…To drbání je totiž vposledku problém těch, co se k tomu sníží a ne těch, kteří nějakým způsobem /ne/ zavdají k tomuto jevu příčiny…ale to je jen tak na okraj, protože v případě RS pochybuju, že tam kdokoliv cokoliv dělal dle svého uvážení…

228
Ajda
Reagovat

227, jistě, v soukromém životě. Ale na obrazovce? Tam už by to chtělo uvažovat a zvažovat.

229
Poppy
Reagovat

227 – Frodo, sice píšeš Ajdě, ale musím napsat, že s tebou vůbec nesouhlasím. Je zajímavé, že zrovna v této RS, kde dva z účastníků si vybírali mimo pravidla a přesto pokračovali ve své show, by se mohl kdokoliv vymlouvat na to, jak byl do něčeho donucen bez možnosti se bránit.

Eva má stabilně takový výraz ve tváři, že možná moc věcí nechápe, ale to nic nezmění na tom, že má ránu. A jestli jí je to jedno, mně vůbec nevadí. Já si můžu myslet, co chci.

230
XY2
Reagovat

Mi je tedy úplně jedno, jestli někdo na vlastní svatbu jde pěšky, nebo letí letadlem, ale běžná určitě není ani jedna možnost…

Jinak vcelku pochybuju o tom, že zrovna ti dva, ať to bylo v Mostě nebo v Jilemnici, to pojali jako turistickou akci:-)

A to, že Eva měla ránu, to je prostě fakt…

Ten nicneříkající výraz má pořád, i když jí Osvald žádal o ručičku, prostě jen kouká a žádná mimika, možná má plastiku, to se pak prý někdy stane…:-) stejný pohled, stejný úsměv, asi to má už tak naučený…

231
Ludmila
Reagovat

230- ano je to každýho věc, jen jsem chtěla říct, že ne každý jede na svadbu autem, ale souhlasím s tím, že zrovna tihle dva určitě autem jeli.

Jinak k tomu stahovacímu prádlu, mohla ji upozornit režie, že to na kameru bude vypadat blbě, ale oni tam ten špíček určitě ukázat chtěli, at mají lidi o čem kecat. No a pokud jde o mimiku novomanželky, tu opravdu nemá a proto se mi nelíbí, i její slovní projev je tak nějak děsně unylý.

232
Ajda
Reagovat

1. řada – Hájek s Adrianou jeli na svatbu v kočáře :) On vypadal jak funebrák, ona jak lesní víla, obřad byl kdesi v lese, celkově k nim to tak nějak sedlo. Z kamer radost neměli, ale asi museli dodržet smlouvu.
2. řada – co jsem slyšela, tak Jeníček s Martinou by se taky už svatbě nebránili, ale odmítají přítomnost kamer.

233
Ludmila
Reagovat

232- zapomněla jsem, kdo byl v 2.řadě, tak jsem si musela osvěžit paměť. Ví někdo jestli je ještě Jeník s Martinkou?

234
Ajda
Reagovat

233 Ludmilo,
vždyť to píšu nad tebou.

235
Ludmila
Reagovat

233- aha, jsem to nějak špatně pochopila, hm nečekala jsem že jim to vydrží, vlastně mně i jeho výběr překvapil

236
Mikes2
Reagovat

227 – Frodo, sice píšeš Ajdě, ale musím napsat, že s Tebou naprosto souhlasím.

Jo, a taky Ludmila mi píše z duše.

Jo, a patřím mezi ty, co jim je úplně šumák (nebo že by ne?), zda někdo sleduje, co na sebe hodím. Akorát manželce jsem občas … ale to už je dávno. Jenom si už nevzpomínám, jestli jsem si ji vychoval já nebo ona mě.
Na slova, in, cool a šik jsem alergický

237
Ajda
Reagovat

Mikeši,
ty zas perlíš. Tipuji, že ta tvá upravená padesátnice zcela rezignovala v čem se vedle ní šouráš a sama na sobě si dává záležet bez ohledu na tvůj názor :-)

238
Mikes2
Reagovat

Hm, tak vidím, že maminka, režisér a Ajda mají vždycky pravdu :-))))

239
Irča
Reagovat

Co asi dělá nafuka Zdeněk? Venku prší, houby ještě nerostou a Iris daleko.
Škoda, že u něj nejsou zabudovány kamery.

240
Ludmila
Reagovat

239- tady svítí sluníčko, že by kydal hnůj?

241
Pravdivec
Reagovat

191: Nutno dodat, že to je většinový názor vás žen. Nikoliv nás mužů a náš názor je jaksi důležitější, protože se zhusta oblékáte pěkně kvůli nám, takže tak. A stejně nikdy nepochopíte, že my moc vaše glamour hadry, nebo haute couture, či jak neoceníme. NEOCENÍME.

242
Mikes2
Reagovat

241 – hm, co já vím, tak ženský se nestrojí vůbec kvůli nám, mužům, ale:
a) sobě samým, by si zdvihly sebevědomí
b) ostatním ženským, aby je nepomluvily, resp. aby ty druhé trumfly

Jinak, my máme jako zájem a téma k hovoru fotbal, ženský hadry.

243
Mikes2
Reagovat

Ajdo, ještě k Latěně:
Jasně, že má nalajnováno, co má či nemá říkat, nicméně já mluvil o něčem jiném, totiž o jejím dojmu z některých těch hochů a že občas se asi musela dost přemáhat. Ona je to možná holka dost jednoduchá, ale přece jen, to, s čím občas musela jednat, musela být i pro ni pecka. A teď nemluvím ani tak o Zdendovi jako spíš o Láďovi.

244
Lea
Reagovat

Přidávám se do tábora kritiků outfitu Evika. Mikeši tvé vidění končí na dně výstřihu, nic víc nedokážeš adekvátně zhodnotit, holt na to ten tvůj mužský pohled nestačí. Proto se ani nedivím, že kopeš za menšinu. Ty jsi nepodstatný, zajímalo by mě hodnocení tvé ženy. Nenecháš ji se vyjádřit? Každému by mělo záležet jak vypadá, jak působí atd. Ty opačné extrémy co to neřeší často obtěžují okolí zápachem potu, ústní dutiny s neúplným chrupem, mastnou hlavou… Žena se většinou zajímá o názor jiné ženy, ta ji vidí reálně, muži vidí jen to své :D

245
Ivana32
Reagovat

241: Pravdivče, to je dost nafoukané přesvědčení většiny mužů, že se ženy oblékají, malují a češou kvůli nim.
244: Leo, Mikešova žena asi na RS nekouká.
K tomu ostatnímu bych dodala, že hodnocení jiné ženy mě zajímá jenom tehdy, když jí věřím, že to se mnou myslí dobře. Pak si vzájemně můžeme říct i kritiku a nenaštvat se.

246
Frodo
Reagovat

…já jsem to myslela tak, že samozřejmě základ je být čistej a upravenej bez ohledu na to, jaký styl nestyl vyznávám…Ale pokud se někdo cítí fajn ve stylu alá kolotočář, nechť se v tom producíruje a klidně před TV kamerami a tisícovkami diváků, stejně tak, pokud někdo rád styl etno, outdoor či oblek s kravatou – proti gustu… – jen ať se jeden každý cítí být sám sebou, což ten oděv podtrhuje a to ctím…protože cokoliv jiného je mi bytostně proti mysli, jakékoliv diktování módy, stylu, barev a kdovíčeho jiného…Proč by měl k d o k o l i v ať už jakkoliv většinově rozhodovat v čem má či nemá člověk chodit, potažmo to ještě hodnotit? Tak to mám já a respektuji to, co tady píšete, že to prostě máte jinak a záleží vám třebas na tom, abyste byly in a cool…Já se chci prostě cítit dobře a svobodně od těchto diktátů…Takže naopak je mi na Evě sympatické, že si prostě vzala něco, co zas až tak cool není a že jí byl třeba i vidět špíček a nebyla za dokonalou nevěstu, protože pokud se jí to líbilo a líbila se v tom svému vyvolenému a cítila se v tom fajn, tak styl nestyl – je všechno tak, jak má být…:-)

247
Ludmila
Reagovat

246-Frodo
Hezky shrnuto

248
XY2
Reagovat

Mně se tedy nezdá, že by zde někdo diktoval v čem chodit, jen se tu hodnotí svatební obleček a ano, když se někdo cítí dobře šusťákách, tak ať v nich chodí třeba do kina, když to jeho partnerka zkousne a třeba se i přidá:-)

Já jen nemám pocit, že bych nemohla ohodnotit oblečení druhých, mám zrak a svůj vkus a když něco přesáhne moje hranice, tak se s radostí usměju:-) třeba svatební ohoz Euika, proč ne? Někoho zaujme triko Zdendy, někoho holiny Vlaďky, mě zase fialová barva, prostě tak to je, a zrovna osazenstvo RS je velmi vhodné ke kritice, o čem by se tu asi jinak tak psalo? Buďme tedy tolerantní a nepišme nic:-D

Já se moc dobře cítím v leginách a triku, ale věřte, že na nákup se převlíknu, ale smetí v tom tedy už vynesu:-)

249
Mikes2
Reagovat

247 – já bych ji také pochválil, ale ona by se asi naštvala, tak radči mlčím.

Ivano, žena se na RS dívá, ale na něco úplně jiného. Jen jednou si pročetla část zdejší diskuze a nechtějte žádná z vás vědět, co na ni říkala.

Leo, jestli jsi Brňačka, tak řekni, kam Ti mám ty bonbony konečně donést. Jinak nekopu za menšinu, mluvím za 95% mužů. Ti ale na slepičí dvorky nechodí, páč sedí obvykle v hospodě. A pokud už hodnotí servírku, tak rozhodně ne podle značkové zástěrky.
Pokud mluvím o poněkud jiné úhlu pohledu, pak mluvím o jakémsi středu, ne o zapáchajících houmelesácích.

250
XY2
Reagovat

Mně je tedy putna, co říkala nějaká pani Mikešová na zdejší diskuzi, ale v případě, že s ní nebyla spokojena, tak určitě není spokojena ani s těmi, kteří zde píší:-D to je logické, ne?

251
Frodo
Reagovat

XY2 – já jen upřesňuji, že jsem vůbec nepsala o tom, že tady na panáčkovi někdo diktuje co nosit a co ne…

252
XY2
Reagovat

251 – ale já taky ne… nebuď tak vztahovačná, psala jsem všeobecně…

253
Frodo
Reagovat

XY2 – nejde o vztahovačnost: „Mně se tedy nezdá, že by zde někdo diktoval v čem chodit, jen se tu hodnotí…“ jsem pochopila jakobys reagovala konkrétně na ten můj post, který byl myšlen všeobecně… :-)

254
Ajda
Reagovat

Nastal zde odklon od tématu. Kritizuje, chválí a řeší se SVATEBNÍ MODEL Evy a Mirka. Ne co kdo nosí, nosil, nebo by měl nosit. To už je zabíhání mimo dané téma. Eva veřejně vystoupila a my ji veřejně probíráme. Kladně i záporně, sto lidí, sto chutí.

255
Frodo
Reagovat

254 – klidně ten můj poslední post smaž, protože je stejně tak nesmyslnej a k ničemu jako celá diskuze na téma jestli měl ženich dostatečně vkusný boty…Ale to je můj „problém“ a zase mizím, abych vám tady nedělala zbytečnej rozruch…Mějte dobré dny – všichni…

256
XY2
Reagovat

253 – odvolávám slovo diktoval a ničím ho nenahrazuju…už dobrý? :-)

257
XY2
Reagovat

Ženichovy boty jsem nějak nezkoumala, ale oblek se mi líbil, až tedy na tu barvu kravaty, ale to je můj problém, že fialovou nemusím:-)

258
Ludmila
Reagovat

254-Ajda
Nemám pocit, že by jsme se odklonili od tématu, pořád řešíme svatební oblečení. Souhlasím s Frodo, že je každého věc, co si vezme na sebe. Ona píše i o tom, že je to potom tématem okolí. A tak proto tady o tom píšem. Mě se její oblečení nelíbilo, stejně jako se nemusí moje oblečení líbit ostatním. Já to vidím jinak, tradicionalista to vidí jinak, muž to vidí jinak a stejně jinak, to vidí ženich. Ten si špíčků jistě nevšiml a pokud ano, tak je vnímal jako něco co ho přitajuje. To je všechno.

259
Ludmila
Reagovat

No a abych změnila téma pojďme na Ládina a Kristýnu. Kristýně to náhodou docela seklo. Ládín má Denisu určitě na truc. Zarazilo mně, jak se dokáže dívat zle, tedy když si vzpomenu na jeho medailonek, působil naprosto jinak.

260
Ivana32
Reagovat

259: No, všechny nuance Láďovy osobnosti už tu byly naprosto výstižně popsány, těžko něco přidávat:) Musím ale uznat, že jsem se trochu zmýlila v Kristýně. Zpočátku mi připadalo, že jde za každou cenu po Láďovi mj. i s vidinou majetku, ke kterému by přišla. A jak šel čas, Láďa omakávání průběžně kombinoval s vytříbeným slovníkem a nakonec už to bylo moc i na Kristýnu. Nakonec z toho holka vyšla jakžtakž se ctí. A ten jeho pohled při závěrečném setkání- z toho se normální člověk otřásl odporem, protože tolik zloby a agresivity v očích se jen tak nevidí. Hnusná povaha.

261
Ludmila
Reagovat

260- Ivana32

Tak tak, Kristýna nakonec překvapila mile a Ládín se odkopal totálně

262
Mikes2
Reagovat

259 – Jojo, v medailonku vypadá jako hodnej strejda, co si akorát pro samou práci neměl čas najít partnerku. V dalších dílech jej práce spíše míjela, ale pořád byl takovej hodnej, byť podivně nasládlým způsobem. Pořád jsem z něj měl takový pocit, že se ženami neumí komunikovat, takže to nahrazuje jakýmsi cicmáním se. Nakonec se ukázalo, že komunikovat umí, ale bohužel ne slušně, neslušně mu to jde náramně dobře. Takže proto byl z počátku jako píchlý kolo, když řeč nemohl prokládat svými přisprostlými narážkami.
Zajímalo by mě, jak to zvládá s Denisou – ta na přisprostlou nevypadá. Tak buď jej zvládne ukočírovat nebo to raději přeslechne. Sázel bych spíš na to první, protože jak si jej připustí k tělu, v tu chvíli je za pouhou matraci. Abych pravdu řekl, znám plno proutníků, co nedali žádné sukni pokoj, ale žádný z nich nebyl nikdy tak neotesaný. On si tím snad léčí nějaké své mindry nebo jestli tohle chování viděl doma a považuje to za normu?

263
Ludmila
Reagovat

262-Mikes2
Tak úplně s tebou nesouhlasím, mně právě Denisa příjde jako ženská, která sprosté slovo vypustit umí, ale taky umí nejspíš Ládína pěkně okřiknout až je z Ládína malý Ládíček

264
Jonatána
Reagovat

263 Taky mi přijde, že by s tím Denisa problém neměla. Ostatně, když se naštvu, já taky ne. A tipuju, že milého Ládina bych velmi rychle označila nějakým nepěkným slovem a poslala ho do bažin. Vlastně ne, cizím lidem nenadávám a slizký trotl jako Bin Ládin by se pro mě ničím jiným než cizím člověkem stát nemohl.

265
XY2
Reagovat

Myslím si, že Denisa je silně splachovací a nějaké slovíčko ji nerozhodí, jde si cíleně za svým a to je známost s Ládíkem, osobně si nemyslím, že by šusťákový omakávač změnil svůj slovník, to by potom dost si odporovalo s tím, co po něm chtěla Kristýna, trochu úcty a slušnosti…a to on přece naprosto neakceptoval, vždyť on si ani snad neuvědomoval, co vulgárního kecne…a možná, že jí to ani nevadí a bere to jako citové vyznání:-)

266
Mikes2
Reagovat

263 – ale to jsem tím myslel, totiž že jej dokáže obratem uzemnit. I když u Ládína je to trochu problém, ony ty jeho nechutnosti jsou poněkud neadresné a obvykle nečekané, tak se na ně blbě reaguje. To není, že by napadl partnerku, z něj jen naprosto nečekaně vypadne hnusota, o níž si on sám myslí, že to je vtipný bonmot. A teď na to reagujte. A jak je ochoten komunikovat ukázal názorně na lodi: Kristýna nevěděla, jak mu to co nejslušněji říci, a jeho reakce? Nevím, o čem mluvíš, ale dobrý, jedem dál (s podtextem „kecej si co chceš, nemíním nic řešit, těším se, až si spolu vrznem, to jediné mě zajímá“). Před Latěnou si to už nemohl dovolit a také se na nic nevzmohl. Jak tu napsal Bobby, seděl tam jak spařený prase (a tiše soptil).
Ale Denisa možná našla způsob, jak jej k něčemu takovému vůbec nepustit. A dost možná si po tom výprasku dává víc pozor.

267
Ivana32
Reagovat

266: Ovšem Denisa má malou dceru a jestli v Tv viděla a následně slyšela, jakej kanál má Ládin v hubě- bála bych se o mravní vývoj dítěte. A to zcela vážně. Že bych dopustila, aby moje dítě muselo poslouchat (či jenom náhodně vyslechnout) Ládinovy sprosťárny, tak to ani omylem. A i když si Ládin dá třeba chvilku pozor, tak mu to dlouho nevydrží, neboť kanálový slovník je jeho přirozenost a ta prostě zase prorazí.

268
dandee
Reagovat

dovolím si taky přispět svou troškou do mlýna… Láďa mi byl docela sympatický do chvíle prvního hromadného setkání, stačila jedna věta a měla jsem otevřené oči – žádnej stydlín, jak tady spousta psala, ale pěknej vo…. Jak tam seděli u stolu s Laďkou a ta se jich ptala, co říkaj na ty svý… mj. tam říkala cosi o jedné z nich, že je asi cudná, nebo něco v tom smyslu, a on hned – já nevím, ještě jsem ji v posteli neměl… :-o
no a po zkouknutí posledního dílu se bojím, fakt bojím o tu Denisy malou… když jeho odpověď na Laď. otázku, jak jim to klape, byla, že si s holčičkou rozumí, to jsem zbystřila poprvý, pak jak se ptala na tu zamilovanost (on se nějak k ničemu neměl, naštěstí se do toho vložila jeho mluvčí a ujistila nás, že oba jsou mooc zamilovaní) a on na další L. otázku odpověděl, jo, jsem zamilovanej a podíval se vedle sebe…na dcerku Denisy!! Uf, opotila jsem se… no a do třetice mě dorazila ukázka z dalšího dílu, jak nám Denisa ukazuje, jaký zařídili Terezce pokojík a Láďa stojí ve dveřích a upřeně sleduje T. ležící na posteli… to už mě obcházela hrůza. Tak jen doufám, že už tam vážně nebydlej.

269
dandee
Reagovat

a ještě k tý Kristýně – jak jsem poslouchala její vyprávění, co že se stalo a čím se jí zprotivil, nějak jsem měla pocit, že jsem se ocitla v nějaké časové smyčce ??? cože? on jí vadil než přijel na víkend – to měl tyhlety kecy, a to věděla, že někoho takovýho by nemohla představit rodičům (nebo otci, či co to říkala), ale pak tam téměř plakala na posteli, jak ho miluje a bude s ním (před jeho odjezdem)…?? on naopak tvrdil, že už ho to všechno přešlo, a jestli teda bude chtít, ať přijede, jestli ne, tak ne, to že už mu žíly netrhá…. a pak tvrdil Laděně, jak jí volal, psal, apod. a ona ho odmítala. Kolikrát si říkám, jestli jsem se nedívala minule na něco jinýho. Jinak se mi teda úplně ježily vlasy na hlavě při každým „u“ místo „v“ a při tom „libozvučném“ ř uuaaaaaa

270
Martina
Reagovat

tak už jste ho holky prokoukly, no snad ho i prkoukne Denisa, ale ta jede po penězích.
Tomu nešlo o holku na grunt a do kuchyně, ale jen do postele, sviň…. jeden, Martinka měla recht, že utekla i s malou.

271
XY2
Reagovat

270 – a tak to já v tom nic špatného nevidím, že nechce ženu, která by makala na statku, a jen malý dotaz, který muž nechce ženu do postele, tedy i do postele? a to někteří jsou takoví zmetci, že chtějí, aby makala na gruntě a ještě do postele:-)

Ona chyba není v tom, že Ládík by rád ženskou do postele, to mi nepřijde až tak zcestné, ale v tom, že se chová jako dobytek a když mu to hodlá nějaká Denisa tolerovat, tak proč ne? Patrně si v tomto směru naprosto vyhovují, jinak to nemám…čert ví, jak mezi sebou komunikují…

No a Martinka odešla ne proto, že by snad Ládíka prokoukla a poznala, že tudy cesta nevede, ale proto, protože ji nechtěl a to je rozdíl, to nebyl odchod pro jeho nevhodné chování, ale proto, že ji nechtěl, byla tam jiná:-) kdyby ji chtěl, čert ví, jaké by to mělo pokračování a konec, to se můžeme jen domnívat…ale nemyslím, že on by byl jiný, já zastávám názor, že hovado hovadem jest…je pravda, že začátky až na to poměrné rychlé sbližování a ocumlávání tomu nenasvědčovaly, ale s jídlem roste chuť a Ládík se předvedl jako hovádko…a to stačilo jen co řekl Vlaďce na kameru, ani to na něj nemusela Kristýna prásknout…

272
Bobby Brown
Reagovat

268 – tedy, teď jsi mne zarazila. Já se také občas zakoukám po malé holčičce, ale to jen proto, že bych také takového prcka bral a není v tom nic sexuálního, probůh. Se svojí malou neteří se také pomuchluju. Kvůli tomu snad nejsem deviant.
Když to je taky těžký, dneska chlap už fakt neví, co vlastně má dělat. Když se k malým nemá, je necita, když má, je podezřelý uchyl. Chjo…

273
Valérie
Reagovat

268 dandee – no, já bych v tom taky deviaci neviděla… Ten jeho uspokojivý pohled bych vysvětlila jednoduchým: „To je strejda ale šikulka šikovný, viď?! Hlavně na něj musíš před mamkou pět ódy, aby si to uvědomila!!!“. Prostě pohled ješitnýho chlapa, že tak skvěle zařídil malé hezký pokojíček (plus koupil klokana)… Takže shrnuto, zkrátka jde na maminu přes dítě, protože to spolehlivě zabírá. :-)
A navíc, jak píše BB, chlapi se občas zadívají na cizí děti, protože za A) chtěli by svoje; za B) jejich už odrostly, takže nostalgie.
Netřeba hledati postranní úmysly. :-)

274
Ludmila
Reagovat

268 dandee

to mi příjde příliš přitažený za vlasy, prostě jen touží mít potomka

269 dandee

tady naopak souhlasím, ta časová souvislost je nějaká divná – před příjezdem oba natěšení – on odjížděl otrávený x ona cvrlikala o zamilovanosti – nakonec on ji prý uháněl a ona mu ten samý den co odjel dala kopačky, prostě nějaká chyba ve scénáři či co

275
Mikes2
Reagovat

267 – vida, to s tou malou mi nedošlo. A nedošlo to asi ani Denise, i když ta, pravda, to všechno viděla až nyní v telce. O to víc jsem zvědav, jak se k tomu postaví, pokud už ty jeho „vtipnosti“ nezaznamenala sama. Akorát si říkám, jak se cítí jeho nápadnice, co neprošly sítem, a jestli si nyní negratulují.

276
Mikes2
Reagovat

268 dandee – to je zajímavý postřeh, nicméně asi moc odvážný. Chlapi, co se snaží ojet každou sukni, obvykle na holčičky nejsou. I když pravdou je, že on je teda hodně divný. Už jenom ten jeho nasládlý styl mluvy.
Jinak, ta maličká je fakt k zulíbání. Já měl jenom kluky, a to byli vzpurní dacoši.

269 – to je vlastně pravda (a nikomu to nedošlo), že Kristýnino chování o víkendu a zejména po rozhovoru na parníku je po zmíněných zkušenostech divné a nelogické. Tak ledacos mohl zkreslit střih (mohli tam klidně dát záběry týden staré – tedy ty ranně postelové), ale i tak, nikde ani zmínka, že by třeba už o zmíněném víkendu si držela distanc.

277
Mikes2
Reagovat

271 – tak Kristla si nestěžovala, že ji chtěl do postele, ale na to, že se chová k ženám sprostě. Že je má skutečně jen na tu postel, ale jinak úcta veškerá žádná, takže styl vyspat se s ní a opustit.
S Martinou máš pravdu, ona je asi typ, co musí mít navrch, proto ta její přehnaná urážlivost.

278
Mikes2
Reagovat

273 – Valérko, to se mi zdá být na Láďu moc sofistikovaný, najíždět na mamku skrz dítě. Najmě u Denisy, kterou není třeba lovit, protože ta se téměř vnucuje. Při jeho IQ a postoje k ženám je to moc složité.
U chlapů je to spíš tak, že sem jim malé holčičky líbí svou nevinností a ještě nezkaženým uvažováním.

279
Valérie
Reagovat

278 Mikes2 – já mám totiž dojem, že Denisa je na Ládina až příliš sebevědomá, soběstačná a takový ten „vedoucí“ člen. To každý chlap vycítí a snaží se to všemi možnými způsoby dohnat. Takže se jí zkrátka i tímhle Láďa snažil přesvědčit „že si jí zaslouží“, protože přece „je fakt dost dobrej“ i co se zaopatření cizí dcerky týká. :-)

280
Kaketka
Reagovat

278: Tak to zní dost úchylně … myslím ta poslední věta … chlapům se líbí nevinné a čisté dívenky, ale těm normálním chlapům se holky líbí až tak od 15ti a výš … pokud vím, tak v přirozenosti mužských je spíš cizí potomky tak nějak ignorovat … proto málokterý chlap dokáže přijmout do rodiny cizí dítě (pokud to ještě není nemluvně a nemůže ho tak vychovávat od začátku dle svého). Netvrdím že je to Láďův případ, ale chlap kterému se líbí dívenky pod 10 let mi přinejmenším připadají podezřelí …

281
Valérie
Reagovat

280 Kaketka – předpokládám, že v té poslední větě byl důraz především na slovech „nevinností“ a „nezkaženým uvažováním“… :-)
Poněkud nešťastné formulování věty, ale každému se občas nezadaří… :-)

282
Bobby Brown
Reagovat

280 – sorry, ale mně zase přijde divný to, co píšeš. Prostě v tom hledáš za každou cenu sexualitu. Ale malí prcci se mohou mužům líbit z trochu jiných důvodů, ne jako sexuální objekty. Nechápu, proč je to tak těžké pochopit.
Proč bych měl ignorovat cizí potomky? Nechápu.
Já mám za to, že už jsme pořádně zblblí z pouček femi gender klubů, vycházejících nejspíš ze sociální antropologie ajánevímčehovšehoještě.

283
XY2
Reagovat

278 – tak to je tedy zrovna kapku úchylné, já mám za to, že normálnímu chlapovi se prostě děti líbí, pokud to neni hejno uřvaných děcek, co po něm prskají pecky z třešní, ale nějak bych do toho nepletla nevinnost holčiček, to mi silně zavání něčím smradlavým, předpokládám, že ses trochu upsal…

A o Martině vůbec nepíšu, že je přehnaně urážlivá, je urážlivá co já vím, jestli přiměřeně? Ale každá trochu normální ženská nebude trčet jako sloup a koukat na ocicmávání nějaké dvojice, notabene dvojice, kde je chlap, o kterého vcelku dost stála… pokud se nechce připravit o zbytek, nebo i o celou důstojnost, tak vyklidí pole a nebude se trapnit! A o Martině si myslím, že kapku rozumná byla.

Jinak ani u malé holčičky od Martiny mi nepřišlo, že by na ni Ládík pokukoval jinak, než na roztomilé mimino, nebo jsem se dívala nějak blbě? Kdyby totiž byl na malé holčičky, což si myslím, že je hodně odvážné tvrzení, tak by se Martiny držel jako klíště a ne, že by ji v klidu odvezl na n ádraží…

284
Mikes2
Reagovat

280 – já to tušil, že to bude naprosto špatně pochopeno (jak napsal Bobby, ženské za vším vidí sexualitu – kruci, kdo je tady úchylný?). U malých dívenek je ale bezvadné právě to, že o nic takového tam nejde (a jsou navíc roztomilé), s těmi se dá bavit ještě normálně, na rovinu (úměrně k věku), jak jsou na to mužští zvyklí z jednání mezi sebou.
Jakmile si ale dívenka začne uvědomovat, že je pěkná, že se líbí, nedej bože, že se s tím dá handlovat a využívat k manipulaci, zahájí konkurenční boj, začíná to být špatně. Do vztahů vstupují faktory, které nemají s rovinou nic společného. Proto se také normální muž nerozplývá nad desetiletými slečnami … a že jsou některé už pěkné drzé (a zkoušejí to).
Snad se mi to podařilo vysvětlit nějak lidsky.

Co se přijmutí cizích potomků týče, v tom máš spíš recht, ale to už záleží na tom kterém muži (a jak je zaláskován do maminky). A také na společenské atmosféře, která se mění a diktuje postoje. Já si jen vzpomínám, že mě kdysi (v dávnověku) před přijetím cizího potomka varovaly velmi důrazně právě zkušené ženy.

285
Kaketka
Reagovat

282, 284: no já spíš reagovala na to jak ta věta vyzněla … nechtěla jsem tu nikoho nijak dráždit … a feminismus je mi hodně na hony vzdálený – extrémy nevyznávám v žádném směru … a jasně že jsou chlapi, kteří prostě mají vztah k dětem (úplně normální) a ti kteří prostě děti nemusí – u ženských se tyto vlastnosti vyskytují zrovna tak, v tom bych rozdíl nedělala … já spíš psala že takoví ti chlapíci okolo pískovišť s foťákama aniž by tam měli vlastní dítě … brrr … a že se jich třeba v Torontě pohybuje dost, mám malé holčičky, a tak si přirozeně dělám starosti a nikomu moc nedůvěřuji … kdyby se nějakej týpek nachomítnul k mojí dcerce (byť nevinně), klepnu ho po hlavě kyblíkem …

286
Mikes2
Reagovat

282 Bobby, u nevlastního potomka je hlavní nesnází, že jej nemůžeš vychovávat podle svého, protože ať už jeho matka je či není rozumná, vždy jej bude upředňostňovat před Tebou. Bude v opozici za všech okolností, ať máš pravdu sebevětší, což samozřejmě dítě rychle vystihne. Máš zapotřebí se dohadovat o tom, že počmárat zdi v obyváku fixkou není nejlepší nápad, poslouchat řeči alá „není to tvé dítě“ a nakonec zjistit, že jsi na páté koleji? Zde bývá často problém i u vlastních potomků, natož u nevlastních.

287
Kaketka
Reagovat

… asi jsem se do toho trchu zamotala … :DDD

288
Lenka☺
Reagovat

Tak nevím … ☺
Podle mě je Ládík divnej, možná to menší sebevědomí přebíjí silnými výrazy? nevím, možná jen teď pro toho dospělýho chlapa hledám vysvětlení (když on toho moc neřekl)?
Zasněžená Kristýna?
Ok, „pěkné“, že dala pak (potom!) najevo, že se jí od Ládíka to a to nelíbí… jen přitom jaksi pozapomněla, že šipku směrem k němu (a zřejmě i do jeho postele) dělala první ona.
Ok, tehdy „soutěžila“ s Martinou… ale Ládík byl furt ten samej!
Ok, nad Martinou vyhrála – a tak holt „vítězka“, jen nějak neunesla tu pravou reality-show s Ládíkem, tedy pokračování bez souboje s Martinkou, ve smyslu tom, že třeba Ládík ani nikdy jinak předtím nemluvil (tipla bych), že jen opakuje pořád to, co jí povídal, když ji lákal ☺ (úspěšně, mmch).
Takže – Kristýna mi je sympatická, Ládík ne, ale on se choval furt stejně (buranovsky, ale stejně), což Kristýně při výhře nad Martinou nevadilo, ale blbě se pak s tím holt žije… když už není s kým soupeřit… a ten chlap jede jako tank v tom, co dříve mohl, co mu ta ženská dovolila, na co prostě u ní zvyklý byl … ☺
(jo, a pozn. k dceři Denisy – Ládík mi jako pedofil nepřipadal)
P.S.
Ale stejně je sranda, že tahle nudná RS má tolik komentů! Co by za to jiné RS daly, co? ☺
P.P.S.
Mikeši, ahoj, ty víš, o čem mluvím ☺

289
Valérie
Reagovat

Takže, abych to s dovolením trochu shrnula (navíc jsem zjistila, že jsem se asi ve 281 nepřesně vyjádřila). Myslím, že bez ohledu na pohlaví se většině lidem líbí děti svojí roztomilostí, bezprostředností a bezstarostností… Bez jakýchkoli postranních úmyslů. :-) (Pokud člověk narazí na rozmazleného fracka, to už je pak jiná.)
Jinak souhlasím s 283 XY2. Akorát bych na obranu Mikeše řekla, že se trošku nešťastně vyjádřil. :-)

290
Valérie
Reagovat

286 Mikeš – v tom si dovolím nesouhlasit. To záleží na konkrétních jedincích… Znám případ kdy cizí muž vychovával „cizí“ dítě, moc si rozuměli a měli se fakt rádi („náhradní otec“ a dítě). Dospělí byli rozumní a dokázali v případě potřeby zvolit kompromis… Takže bych neházela všechny do jednoho pytle… :-)

291
XY2
Reagovat

289 – já v to doufám, ale to se občas stane nejen Mikešovi:-)

292
Mikes2
Reagovat

290 – jojo, to máš pravdu, ono to vždy záleží na konkrétním jedinci. Já jako sociolog mám ale tendenci zevšeobecňovat, z praxe vím, jak to chodí u většiny. Konec konců, i u běžné rodiny platí, že manželka upřednostňuje společné dítě před manželem, což teprve, když jde jen o její dítě (a manžel je pro něj cizí). Navíc, zde jsem použil doslovné citace ne moje, ale mých spolupracovnic v době, kdy jsem by ve stádiu výběru.

293
Ivana32
Reagovat

Tak Ládíka bych z pedofilie teda nepodezírala, to už je za hranou. Spíš by mi jako mámě vadilo, kdyby ho měla dcerka poslouchat. Ale pokud to nebude vadit mamince, asi ji tahle úvaha ani nenapadne. Opravdu by mě zajímalo, jak na tom ti dva dnes jsou- třeba to prosákne do nějakého bulváru.

290: Valérie- máš pravdu, že je to individuální. Ale myslím, že aby to fungovalo, je dobré, když je ten potomek partnerky buď hodně malý, nebo už dospělý. Nejhorší je to s klacky v pubertě. Znám případy, kdy takový dospívající hošík v době, kdy vyrůstal s matkou a byli sami, mezitím zaujal po jejím boku místo partnera a matce pak bránil v navázání jakékoli známosti.

294
Valérie
Reagovat

293 Ivana32 – z „jarního“ sestřihu vyplynulo, že jsou spolu, ale na fb FHŽ před časem někdo „z okolí“ psal, že tam má Ládin nějakou černovlasou… Těžko soudit.

Jinak, i tenhle případ znám :-(.

Pro Mikeše – znám případ: žena + dvě děti + nový přítel + společná dcera = nový přítel dělal VELKÉ! rozdíly mezi „původní“ děti a „jeho“ princezna :-(. A naopak: žena + dvojčata + nový přítel + společný syn = nový přítel = všechny děti „jedním metrem“ :-)!!! A tak to má být!
Ale to bychom se dostali už úplně mimo diskuzi na téma FHŽ.

295
Ivana32
Reagovat

294: Herdek, ten Ládin je ale kanec:) Akorát nevím, jestli se ještě někdo jiný kromě něj diví, že tak nějak „nemůže“ najít tu pravou- matku, manželku a hospodyni na farmu:)

296
samya
Reagovat

268 Taky si myslím, že je to dost drsné nařčení. Mám pocit, že tam zaznělo, že i s malou si rozumí tak se třeba chtěl ujistit pohledem, že jo.
A jestli po ní koukl v pokojíku tak třeba chtěl od malé pochvalu na kamery. Neshledávala bych v tom nic deviantního.

297
Kaketka
Reagovat

293, 294: Z blízkého okolí taky znám případ matka + syn + nový přítel … dopadlo to tak, že syn dělal všecko proto, aby nový přítel vypadl ze hry – prostě chce mámu jen pro sebe … a dostalo se to tak daleko, že ta matka se s přítelem rozešla, že prý kluka (synka) „nemá rád“ … vůbec neviděla, že synátor hraje komedie a prostě nového chlapa vyštval … taky znám lidi, ženská s chlapem co adoptovali dvě holčičky z Číny (mysleli že nemůžou mít děti) a pak se jim povedl vlastní chlapeček … adoptované holčičky nosí oblečení jen ze sekáče a chodí do státní školy a chlapec všecko luxus značkové a je v privátní a hodně drahé škole – hrůza …

298
Kaketka
Reagovat

Taky nemyslím, že Ládin je na malý holky … to co jsem psala výše bylo myšleno všeobecně na divňáky co se kochají pohledem na malé dívenky … určitě ne na Láďu … ten je na řádně vyspělá děvčata, a pokud možná na všechna dostupná :D

299
Ludmila
Reagovat

282-Bobby Brown

Tak právě z poučky femigender spolků mluví o tom, že neexistují rozdíly mezi pohlavými (tedy ty modrnější teorie) a tudíž by v chování Ládína k té malé nehledali nic špatného

300
Valérie
Reagovat

295 Ivana32 – Když právě tohle je dost složitý… Když já napíšu (na jakoukoli diskuzi) : „Jsem myslivec, soused toho a toho a na vlastní oči jsem několikrát viděl, že za úplňku běhá nahatej po lese!“ kdo dokáže, že to není pravda??? A fáma je na světě! :-)

297 Kaketka – někdy jsou to holt hodně smutné případy :-(…
Ale to je život…

301
Bobby Brown
Reagovat

(299 – a kolik jsi těch příruček četla, resp. jejich pojednání o sebe sama? Je paradoxem, že femi a gender táhnou politicky za jeden provaz, přitom ideologicky jsou v rozporu, ale to není pro tuhle diskuzi.)

302
Valérie
Reagovat

Na fb FHŽ „pod“ Renatou Pospíchalovou vysvětluje Irena „sebe a Zdendu“. (Je to sice trošku dolejc, ale diskutovala tam dneska.) ;o)

303
Ivana32
Reagovat

300: No tak jasně, psala jsem to s nadsázkou. Třeba černovláska je, třeba není. Ale beztak k Ládinově pověsti coby obšourníka stačilo jenom to, co jsme viděli- a co zas tak sestříháno a významově posunuto nebylo, aby se Ladin zcela neodkopal.

304
Valérie
Reagovat

303 Ivana32 – tak já bych s žádným z účastníků RS FHŽ rozhodně „na kafe“ nešla… Ani s Janou… Dokonce ani s Laďkou… (Jo! Ta byla včera v „Máme rádi Česko!“ Kdo to včera neviděl, o hodně přišel! ;o)!) Všichni mi tam totiž připadají přinejmenším zvláštní… A na střihem to zas tak úplně nebude… :-)

305
Valérie
Reagovat

Pro ty, kteří se na fb FHŽ nedostanou. (Snad to nevadí?):

Irenka Králíček Králíková Takže abych něco k teto diskuzi přispěla……..To že dva lide jdou spolu na pokoj neznamená že spolu hned spali, mate tam snad záběry z pokoje, co se na něm dělo ??? Já takové teda neviděla !! A to že jeden mluví o hezke noci podle jeho představ…..nemyslíte ženy, že by to řekl každý chlap, protože si chce dokazat a neponížit se veřejně před celou republikou, že nic nebylo………Každý by to řekl, protože si tím chce něco dokazovat . Nebo hlaška tipu, že jsme kamaradi co spolu jen spíme a nespíme snad, když spolu ležíme v jedné posteli …..to ti dva doopravdy spí v jednom pokoji a to, že se někdo neumí vyjadřovat je věc druhá a i Vladka mu musí radit pri telefonu vůbec co má mluvit, bohuzel Zdeněk neuměl se vyjadrovat a mohli jste vidět, že si nechal radit i od zmíněné Vladky a pak rekl casto uplnou sr… !! A to samý si myslím o Ladislavovi, řekl, že si jede do Prahy jen vrznout uznavam nevyznělo to dobře,ale tež nemate pocit, že si jen chtěl něco dokazovat a proto to tak blbě řekl….. Nezastávám se, každeho, kdo v teto show byl, ale je moc lidi co si do pusy nevidí a vypustí i to treby nechtěli a pak to vypadá všeljak……

Před 2 hodinami · To se mi líbí · 8

306
Ivana32
Reagovat

No, je to teda místy nesrozumitelně formulováno, ale každopádně: to, že spolu nespali, nevymluví asi nikomu. I když samozřejmě ne třeba v té naaranžované scéně se zavíráním dveří pokoje. Jinak ale chápu, že Irča potřebuje vzbudit takové zdání pro potenciální další nápadníky, které by ta rychlost, se kterou skončila se Zdeňkem v posteli, mohla odradit.

307
Mikes2
Reagovat

305 – Hihi, koukám, že se Irča nedá!

308
XY2
Reagovat

Irena patrně shlédla sama sebe a tak se snaží vymluvit a omluvit, bohužel, už to bylo odvysíláno a kdo si z toho co vybere, je už věc další…já si z toho svoje vybrala:-)

309
Valérie
Reagovat

306 – no, taky to místy nechápu (a to jsem to pro jistotu četla 2x a pomalu ;o)!)…

307 – je to holt holka „od rány“ :-)

Hlásím odchod, takže všem, dobrou noc!

310
Valérie
Reagovat

308 – tak nějak…

311
Mikes2
Reagovat

Tak jsem zkoukl první díl „Mama ožeň ma“ na Jojce a zlatý FHŽ. I Zdenda by tam byl za intoše, tedy rozhodně mezi ženichy. Jinak nechyběla oblíbená rekvizita slovenských RS, v tomto případě chybějící zuby účinkujících. Nakonec jediný rozumný účinkující je tam jakási Romka. Sice mít dvě děti ve 21 letech je pro naše kraje poněkud šoking, ale co už.

312
Mikes2
Reagovat

297 Kaketka: to, co uvádíš, je modelový případ maminek, co si synáčkem kompezují odchod manžela (a také brání ve styku otci, pokud měl zájem). Synáčky rozmazlují až jim přerostou přes hlavu, protože si navykli doma velet. Takových případů je neurékom. U dívek se to většinou nestává. Leda by měly dobré spojení s biologickým otcem.

313
Ludmila
Reagovat

301- Bobby Brown

pár příruček sem přečetla, jaksi jsem to studovala obor sociologie-gender, ale jak píšeš, to je na dlouhou diskusi a i má předešla odpověď byla pojatá příliš jednoduše, no a sem to stejně asi nepatří

314
Ludmila
Reagovat

301- Bobby Brown
Ostatně s tvými příspěvky obvykle souhlasím, takže gender debatu bych preventivně vynechala. Jen mě nazdvihlo to, že toto zmiňuješ v souvislostech, které jsou ve skutečnosti naopak, tak asi tak.

315
Kaketka
Reagovat

312: ono v tomto případě je to spíš tak, že matka biologickými otci kluka skoro vnucuje, ale on moc nemá zájem. Klukovi se stýská a cizího nechce …

316
Bobby Brown
Reagovat

/314 – :-D ne, opravdu v opravdové skutečnosti to naopak není a nezasekněme se u g, ale zde konkrétně u f, já to dohromady zmínil z důvodů viz výše a byl to spíš povzdech nad hledáním sexuality v každém jednání jedince, že sis to vztáhla ke konkrétnímu svému studiu a nadzdvihla se je problém jiný ;-)/

317
Poppy
Reagovat

Valérie 302, 305
Včera jsem si se zájmem pročítala to vlákno, ráno jsem chtěla kouknout, jestli Irča k tomu třeba ještě něco nedodala a vlákno je pryč!

318
Adéla
Reagovat

311 – no to by mě taky docela zajímalo, proč ve všech slovenských RS jsou bez zubů i mladí lidi? Mně teda ve středním věku a po 2 dětech nevypadl ani jeden zub…

319
Valérie
Reagovat

317 Poppy – no fakt, že jo:-O!?!? Ale já nemám pocit, že by tam Irena vyzradila něco, co v tv ještě nebylo… :-( A navíc, myslím, že teď už by to bylo stejně jedno. Vždyť už je to skoro jedno, ne?

321
Valérie
Reagovat

320 Ajda – jejda, další špiónka;o)!?
Tak, je tam napsáno, že „teď“… A protože už jsou s Helenou dávno rozešlí… Ovšem, myslím, že v každém případě si Josef ten náhlý zájem žen řádně, ale opravdu řádně užívá… Tak jen, aby nakonec nezůstal sám… :-)
Jo! A ve svém fanklubu se už pár dní neukázal… Třeba se přecpal sluneční energií?! (A teď „..leží tam v komoře, nožky má nahoře…“) ;o)

322
Valérie
Reagovat

Hihihi! Teď mě v souvislosti s Josefem napadlo jedno pořekadlo: „Na kterou květinku hodně motýlků sedá, zůstane celá zaprášená!“ :-)

323
divačka
Reagovat

Ládín je sice slizoun a vošoust, ale může mít kladný a zcela nezávadný vztah k dětem. Už na začátku zaznělo, že má pro nějakou neteř nebo synovce poníka, pro Martinu vyhradil zvláštní pokoj, když sebou měla dítě, tak u Denisiny dítěte se taky snaží.
Mně osobně zarazilo, když Martina přijela na farmu a Láďa jí ukázal samostatný pokoj, že tam může být sama s dcerou, tak ona řekla něco, jako že tam s ní může spát on. A nepřišlo mi to jako škádlení v legraci. Tak kdoví, jak by se Martina vybarvila, kdyby dostala šanci.

Nevíte, co se stalo s Evinou kozou? Přežila pár dní na balkoně a po svatbě zase šup zpátky k myslivci?

324
XY2
Reagovat

320 – i Blesk uvedl totéž…a světe div, se, Jožin chodí pořád ve stejným:-) i s brunetkou, ženy mění, káro ne:-)

325
XY2
Reagovat

323 – víme, ale bylo to už i v televizi:-)))

Žije, koza, žije a má se moc dobře:-)

326
Valérie
Reagovat

323 divačka – u Evika byla koza Růža uvázaná v nějaké zahradě… Pak se zřejmě spolu s Evou přestěhovala zpátky na farmu…
No, tak zase na druhou stranu, vzali holku jednu rohatou na pěkný výlet autem… Cesta do světa a zpět ;o)! (A teď aspoň může kámoškám vyprávět, jak se žije jinde, ne?)

327
Valérie
Reagovat

324 XY2 – no, tak jasný důkaz toho, že si opravdu stojí za svým… Tedy, aspoň v tom, co se týká oblečení! ;o)

328
Mila
Reagovat

323 – ja si taky myslim, ze Ladin rozhodne neni pedofil.. A dala jsem si praci a koukla jsem se na posledni dil, protoze mi zrovna ten kousek, kde je Ladin, Kristina a to jeho blondyna, unikl a myslim, ze se muselo stat jeste neco, ze jim to – Kristyne a Ladovi – nedopadlo. Spis vycitila, ze po te vytce, co mu dala na lodi, se Ladin odtahl a nebyla si jista, zda se na ni nevykasle, tak radsi poslala tu ukoncovaci SMS.. Proste to holka neodhadla – jak moc ho muze vychovavat. Mela s tim pockat az po svatbe…

329
Mikes2
Reagovat

320 – ty zprávy z bulváru mají nulovou vypodající hodnotu. Pepa šel nejspíš vypomoci sousedce s nákupem a bulvár z té chudinky udělal jeho další milenku.

324 – když košile se dá vyprat, zatímco ženská ????

330
Mikes2
Reagovat

328 – s čím měla počkat až po svatbě? S výchovou starého chlapa? Navíc u něj doma, kde má za sebou zázemí a především mamču-tchýni, která jej vychovat neuměla? Není lepší si najít takového, kterého vychovávat není nutno?
Nemluvě o tom, že jí definitivně mohlo dojít, že to není jen o dlaždické mluvě, jako spíš o jeho celkovém postoji k ženám. Ne nadarmo se zmínila o úctě a jistotě, že bude pro něj jediná.

331
Ajda
Reagovat

Koza byla na zahradě u domu, ve kterém bydlí její dcera.

332
Bobby Brown
Reagovat

323 – ale takhle to přeci nebylo…
Martina dostala samostatný pokoj s malou. Ládínek loudínek nejprve zkoušel pšenku o těch dvou adeptek, že jako nemá kde spát. Nic. Tak pak byli všichni u ní v pokoji a on to zkoušel tam, že nemá kde spát a že ho nikdo nechce. Martina až na tohle reaguje a říká, že když ho nikdo nechce, tak že ony si ho klidně k sobě vezmou.
Tam to nebyla akce z její hlavy, ale loudicí test Ládínkův, aby otestoval, která je jak svolná.

333
Valérie
Reagovat

331 Ajda – hm, tak ta „dcera“ mi nějak unikla… :-)

334
Valérie
Reagovat

332 BB – tak podle mýho, Martina to brala jako vtip a podle toho zareagovala… Kdyby mu odpověděla „Hm, to máš ale blbý… Tak jdi spát třeba na seník!?“, tak by to taky vypadalo blbě… :-)

335
Mikes2
Reagovat

332 + 334
Nejsem si s tou Martinou tak úplně jist, kdo tady koho testoval. Ona Martina vypadala na to, že se míní naprosto vážně usadit a že je proto schopna udělat ledacos.

336
Valérie
Reagovat

335 Mikeš – ale to je přece naprosto přirozené, že se všichni lidé navzájem (ať už vědomě či podvědomě) testují… A to na začátku jakéhokoli vztahu. Je to prostě jakási zkouška, aby člověk věděl, jestli „dobrý nebo ne“… :-)

337
Ajda
Reagovat

Valerie,
v pořadu to nezaznělo, až v nějakém videu, co je na ofiku.

338
Ajda
Reagovat

Já nevím, já mám z Ládi pocit, že je jen strašně nejistý sám sebou, možná nějaký komplex a maskuje to obhroublostí a takovým hospodským humorem. Denisa je hezká, to mu lichotí. Ona ho udrží na krátkém vodítku a přesto bude mít hoch pocit, že má hlavní slovo, bude jí spokojeně zobat z ruky a ona bude ten krk, co hýbe hlavou. Spokojenost na obou stranách.

339
Mikes2
Reagovat

336 – v tom naprostý souhlas, Valérko, ale tento test byl trochu na hraně, aspoň podle mě. Kristle vyčítali, že tlačila bezskrupulózně na pilu (jako zlatokopka), ale Martinka to zkoušela asi taky (v případě, o němž mluví Bobby, si začala ona), akorát jí chyběla dravost. Těžko posoudit, jestli byla jen tak hodná nebo za tím byl záměr. V každém případě moc moc chtěla.

340
Valérie
Reagovat

338 Ajda – naprostý souhlas! :-)

339 Mikeš – můj názor v příspěvku 334. A neřekla bych, že „moc moc chtěla“… Věřím, že kdyby on se spaním u ní souhlasil, snažila by se elegantně z toho vybruslit.

341
Mikes2
Reagovat

338 Ty víš Ajdo, že se obvykle naprosto shodneme (asi proto mě máš tak ráda, viď?), o Ládínově vnitřní nejistotě jsem psal hned na začátku, tentokrát si ale nejsem jist, jestli jeho obhroublost je skutečně maska (ale můžeš mít pravdu). V situaci, kdy měl navrch, byl naopak velmi suverénní a naopak na hrubosti přidal. To by člověk, který hrubost jen předstírá, neudělal.
Co se Denisy týče, jsem zvědav, jestli Tvá prognóza vyjde. Hlavně, jak jej Denisa zkousne a jestli jej skutečně na vodítku udrží.

342
Mikes2
Reagovat

340 – to bych si musel znovu pustit a dohledat, což se mi nechce. Pořád mám dojem, že tohle téma otevřela sama, což nemusela, následně si Ládík vyvodil, že u ní mu pšenka pokvete, co se otlapkávání týče.
Tím moc moc chtěla jsem myslel záměr usalašit se na statku, nikoliv strávenou noc s Ládinem.

343
Ajda
Reagovat

Mikeši,
já nemyslím, že je hrubý ve smylu násilník. Spíš takový buran, co si občas nevidí do pusy. Může to být i tím prostředím a lidma okolo něj, holt ne každý se narodí se stříbrnou lžičkou v puse. A on jen bral co se mu nabízelo, u Kristýny mi nehraje plno věcí. Myslím si, že když bude mít vedle sebe holku co ho ukočíruje, která překousne jeho občasné hulvátsví, tak nemusí být špatný partner. Děti má určitě rád, proč by jinak kupoval
támhle telátko, tuhle klokana, poníky atd. To třeba jiní sedláci by nic, z čeho není užitek na farmě nesnesli.
Denisa si myslím dobře ví, jak, a na co chlapa utáhnout :-)

Valerie,
taky jsem to od Martiny brala jako vtípek, asi bych odpověděla stejně :-))

344
Valérie
Reagovat

342 Mikeš – ale ona byla myslím v té době ještě ve fázi okouzlení a růžových brýlí… A touhu „usalašit se“, bych jí nevyčítala. Není jednoduché všechno řešit sama a zastávat obě role v rodičovství… Naštěstí měla dost rozumu a včas vycouvala… Na námitku, že až „po tom, co zjistila, že to byl omyl“, odpovídám: „Kdyby neměla dostatek sebeúcty a zdravého rozumu, zůstala by tam a šla by přes mrtvoly.“ Protože když ženská chce a má na to žaludek, tak opravdu dokáže, co si usmyslí! Druhá otázka je, jestli si ujasní, že jí to za to stojí…

345
Ajda
Reagovat

Hlavním problémem této řady je ten, že se chtěli seznamovat všichni a všechny, krom hlavních farmářů a farmářky.

346
Valérie
Reagovat

343 Ajda – („můj“ odstavec) když tohle je těžký… Já nesnáším tyhle rádoby vtipné vnucovací se otázky… Protože, když se smíchem odpovím „To víš, že jo, brouku!“, riskuji, že se u něj zadrápne myšlenka, že jsem „rajda povolná“… Když odpovím „Ale huš!“, můžu získat punc „netýkavky“ a on ztratí zájem… Páč, 99% chlapů radši čapne po tom, co jim nedá takovou práci… A o to větší námahu pak budu muset vynaložit já a poněkud nejistým výsledkem… (Protože, když si chlap něco vezme do hlavy, těžko ho přesvědčit.) :-)

347
Ajda
Reagovat

Valerie,
je fakt, že většinou se tak dá odpovídat někomu, u koho vím, že to vezme stejně jako já ve srandě.

348
XY2
Reagovat

Já myslím, že se seznámit chtěl když žádný jiný farmář a farmářka, tak Osvald…

A k usalašení se, to tam chtěla každá, která spatřila Ládíkovy latifundie a jeho milý hlásek, no a že některá to vzala víc útokem, tak to už bývá:-) vyhrála ta nejlepší:-)

349
Ajda
Reagovat

XY2,
myslivec to možná bral jako hon, ulovit cokoli za každou cenu. Na začátku vypadal, že zdrhne nejen v noci :-)

350
XY2
Reagovat

349 – Ajda

Stejně bych chtěla vědět, na co Euika ulovil, nemyslím, že to bylo na tu jeho prapodivnou farmičku:-) musí mít nějaké vnútorné čaro:-)

351
Valérie
Reagovat

347 Ajda – souhlas! A to právě „na začátku“ těžko odhadnout…

349 Ajda – taky jsem měla takový pocit :-). A vrátil by se, až by byl vzduch čistý ;o)!

352
Valérie
Reagovat

350 XY2 – Euik přeci několikrát mluvil o pozitivních energiích, ne? ;o) (Tak teď mám pocit, že je FHŽ nějakou zakuklenou agitkou na prozatím neznámé energetické závody, či co ;o)…)

353
Bobby Brown
Reagovat

335 – Mikeši, jako že na letišti budou spát Martina s malou a do toho se tam přifuní Loudínek? Až tak?

354
Mikes2
Reagovat

Valérko, tak jsem to hledal ..a nic. To, co jsem našel, odpovídá Tvé verzi, prostě od Martiny lehký vtípek, nic zavazujícího. Měl jsem ale nějak pocit, že to pak s ní probíral ještě o samotě, ale to jsem nenašel.
Co se týče „rozumu“ – je otázka, jestli to byl rozum nebo uražená ješitnost. V každém případě zřejmě viděla, že šanci nemá (i kdyby šla přes mrtvoly), tak to vyřešila v podstatě dobře. Zejména, když si probrala rozhovor s Láďou, kde dal najevo, že nemíní vůbec nic řešit a už vůbec ne připustit nějaké své pochybení. To, co si dovolil k ní, si už však nemohl dovolit u Kristly před Latěnou, a také bylo vidět, jak soptil, že ji nemůže osolit podle svého.
Touhu usalašit se bych jí také nevyčítal, jistě to nemá lehké, ale neúspěch nesla hodně těžce, to bylo vidět. Přitom to byl jenom pokus, a ty často nevycházejí … o tom by muži mohli psát ságy.
Ad 346 – pěkný rozbor, to mě rozesmálo (ale něco na něm je). Já bych jej jen doplnil: když si ženská něco vezme do hlavy, je zbytečné ji přesvědčovat.

355
Mikes2
Reagovat

Ajdo, taky jsem myslel hrubý ve smyslu „nevidí si do pusy“. U Kristy jinak opravdu dost věcí nesedí, teď jsem si ověřil, že najela od samého počátku dost hustě, to zdejší holky měly pravdu. To ovšem nic nemění na tom, že z původně tak nějak nesmělého až zastydlého chlapíka nám Ládík najednou hodně zesurověl. Že je najednou hodně nepříjemný bylo vidět už po rozhovoru s Gábinou, to se tvářil hodně zle, že mu to zrovna s ní nevyjde.
Z Denisy jsem hodně v rozpacích, ale je možné, že právě ona je ta správná, co jej dokáže srovnat do latě. Jenom mi nejde do hlavy, co zrovna ona na takovém chlapovi vidí.

356
Mikes2
Reagovat

353 – Bobby, já měl fakt takový dojem, že tam proběhl už pozdě večer ještě jeden hovor na tohle téma, už jenom mezi Martinou a Ládíkem, kdy Martina chtěla prokázat dobré srdce, protože snad na rozdíl od těch dvou nevěděla, že Ládík už nocleh zajištěný má.

357
XY2
Reagovat

Co by asi tak Denisa viděla na chlapovi Ládíkovi? Latifundie a jestli je to jinak, ať se propadnu:-)

Já nevím, ale když chlapovi řeknu, že může spát se mnou na posteli, tak to tedy z dobrého srdce není, ale to je jedno, asi se neumím správně lidsky zachovat:-D

358
Valérie
Reagovat

354 Mikeš – teď jsem se nějak ztratila… Cože jsi to vlastně hledal??? :-)

359
Valérie
Reagovat

Pro zajímavost okopčeno z ofika:

Lada 54:
Tak jsem viděla Pepíka, a 15.05.2013 19:18
Tak jsem viděla Pepíka, a vypadal strašně sešle. Navíc už není ani s tou další, co bude teď v dalším díle. Byl zase s nějakou jinou. No nevím, všichno od něho utíkají, protože vědí proč. A on tu chybu na sobě nevidí a dlouhými větami, bude svalovat vinu vždy na tu druhou. To je tedy formát!!!

reagovat
Lili55:
Pepa a formát? V čem? 15.05.2013 19:27
Pepa a formát? V čem? Přítelkyni Katku, se kterou žil 10 let dostal uplně psychicky na dno a dokonce si omluvil i svoji nevěru, když si našel někoho se dvěma dětmi. A víte jak si to omluvil? Samozřejmě Katku pomluvil, kde se dalo. Protože on přeci chyby nedělá!!!

360
XY2
Reagovat

Ženský střídá jako jinej chlap trička:-)

361
Valérie
Reagovat

Přesný! (Ale mezi námi, bylo by lepší, kdyby to bylo aspoň občas naopak.) :-(

Jinak, jsme národ přející, protože u Ládíka je diskuze na téma „Ládík a jeho nová tisková mluvčí“. A všichni mu jí ze srdce přejí!!! Takže je vlastně všechno v pořádku! ;o)

362
Ivana32
Reagovat

359: Tak nějak si umím představit, že Josef dokáže každou svoji známost totálně vydeptat- ale jen takovou, která se nechá- Helena se asi nedala. A pokud je pravda, že to s ním některá vydržela 10 let, tak jí tímto gratuluju, že shodila břímě. Jen si tak usuzuji podle toho, jak se mi Pepa jeví, jinak samozřejmě co člověk, to jiný pohled- Pepova verze by mohla být taky zajímavá, kdyby ji ovšem chtěl říct a nemlžil porád nějakými nesmysly.

363
Valérie
Reagovat

362 Ivana32 – no, a to se nám teďkon Pepa někam ztratil, takže to odhaduju, že za a) pere si někde u potoka svojí skromnou garderobu; za b) vlivem spousty vstřebaných energií nám prostě vybouchnul a rozložil se na prvočástice…!? ;o)

364
Mikes2
Reagovat

358 – Valérko, viz má 356, hledal jsem scénku mezi Martinou a Ládínem ohledně nabídky přespání u ní. Asi se mi jen zdála.

365
Mikes2
Reagovat

357 – teď jsem zmatený jak lesní včela. Takže když mi hupsne do postýlky vnadná děva, tak nemá dobré srdce? A já myslel, že právě naopak!

366
Valérie
Reagovat

364 Mikeš – A jó! No, ale něco v tom smyslu tam proběhlo… Já myslela, žes hledal ten „seník“, to byl jen můj vtip ;o).

367
Ivana32
Reagovat

Ohledně Martiny a Ládíka jde zřejmě jen o bouři ve sklenici vody. Pokud jde o tu situaci při příjezdu, o tom, kdo kde bude spát, vyznělo to jako úplně nevinné vtipkování. Teda Láďa už asi sondoval a maskoval to do hávu vtipu, ale Martina vtipkovala stoprocentně:)

368
Vlásek
Reagovat

Petrovi a Adrianě pěkně roste „farma“! :-)

https://www.facebook.com/adriana.gazova.77?fref=ts

369
Valérie
Reagovat

367 Ivana32 – souhlas! Na tom jsme se tu víceméně skoro všichni shodli. :-)

370
XY2
Reagovat

365 – Ve tvém případě má nejen dobré srdce:-D

371
XY2
Reagovat

368 – Pěkné:-) aspoň někdo se našel…

372
Ajda
Reagovat

Shodou okolností mi dnes moje na jistou akci odjetá drahá polovička volala, že byli na farmě u Hájků, zajezdil si na koni a doveze sýry. Adrianě to prý sluší, kluka mají hezkého, zpovídat ho budu až doma :-))

373
Valérie
Reagovat

368 Vlásek – Co dodat… Krásné, opravdu krásné!

374
Valérie
Reagovat

372 Ajda – tak pak detaily prosím sem. Všichni mají rádi dobré zprávy. :-)

375
Mikes2
Reagovat

370 – to máš recht, jenom dobré srdce by nestačilo

376
Ajda
Reagovat

Valerie,
no uvidím, co všechno registroval, pozorovaci talent u některých mužů je katastrofa, u něj to bohužel platí na 100%. Je div, že je poznal :-))
Oni tam měli u něj na farmě zaplacený přímo program – koně, dojení atd.

377
Valérie
Reagovat

376 Ajda – Já vím :-)… Ale třeba by to šlo stylem: „Hele, taťko, tady máš guláš se šesti… Pivíčko… A až se najíš a odpočineš si, tak budeš vyprávět, jak sis to tam hezky užil. Abych věděla, jestli se mi tam o Tebe pěkně starali, víš?“ A pak šup do ruky notes, aby ani slovíčko neuniklo! ;o)

378
Valérie
Reagovat

Myslela jsem to tak, že když je chlap v dobrém rozpoložení, tak občas ze sebe něco „na oplátku“ vydoluje :-)…

379
Ajda
Reagovat

Valerie,
většinou vydolují to pro nás zcela nepodstatné. Třeba jaký viděl traktor :-)) Vědět kam jedou, dostane příkaz fotit, ale bohužel, info přišlo pozdě.

380
Valérie
Reagovat

Traktory nebrat! A obávám se, že i na těch fotkách by byly samý traktory… Traktor zleva… Traktor zprava… A pozor! Traktor s valníkem!!! ;o)
Njn, ale stejně jsou fajn! (Drahoušci, ne traktory!)
Holt, jiné priority… :-)

381
Ludmila
Reagovat

K Martince a pozvání Ládíka d lože – to byla skutečně jen taková odlehčená konverzace, na jejim místě bych plácla to samé.

Z fotky Adriany a Hájka jsem normálně dojatá, vypadá to že jim to klape a to je fajn a pak že Latěna nehledá farmářům lásku, no to byl vtip, prostě mě to fakt potěšilo

382
Mikes2
Reagovat

379 – nepochybně si však dobře prohlédl Andrí, a to by mohlo stačit.

383
Poppy
Reagovat

380 Valérie

No, k té poslední větě bych dodala jen „díkybohu“!

385
Jana
Reagovat

Nevíte někdo co to bylo za vinařství kde se to natáčelo ?

386
majka
Reagovat

preboha,kde tych debilov beriete,,,des
hanba štátu,,,, a ženy? par don to nie sú ženy,,,ale kkkkkkkk

Přidat komentář