Panáček v reality show

ČS Talent 2012: Pavlusík získal 43,57 % všech SMS

27. Listopad 2012 | napsal(a): | reality show: ČeskoSlovensko má talent

[singlepic id=5662 w=420]
Produkce v neděli skončené show Česko Slovensko má Talent, ročník 2012 udělala ojedinělý krok, který věříme se stane běžnou součástí každé podobné talentové show, ať jde o zpěv či o něco jiného. Zveřejnili procentuální počty obdržených hlasů a tedy i konečné pořadí ve finále této show. Jak to dopadlo?

Procentuální podíl na získaných hlasech ve finále

1. Josef Pavlusik 43,57%
2. Alex Dowis 16,09%
3. Andrej Kampf 10,42%
4. Katarína Landlová 10,40%
5. Jumbo Chicks 5,43%
6. Monika Olšovská 5,22%
7. Teulis 4,67%
8. Patrik Gluchowski 2,51%
9. Credance 1,69%

Procenta jsou zaoukrouhlena na na dvě desetinná čísla.

A jen pro zajímavost, kdyby se nakonec výhra dělila dle procenta získaných hlasů. Kolik by kdo získal euro.

Zisk soutěžících na základě získaných SMS




1. Josef Pavlusik 43570 euro
2. Alex Dowis 16090 euro
3. Andrej Kampf 10420 euro
4. Katarína Landlová 10400 euro
5. Jumbo Chicks 5430 euro
6. Monika Olšovská 5220 euro
7. Teulis 4670 euro
8. Patrik Gluchowski 2510 euro
9. Credance 1690 euro

Tedy lze pochopit roztrpčení Lucie Bílé, že její oblíbenec Andrej Kampf nezískal cca čtvrt mega v českých korunách.

Zdrojový článek

Konec spekulací. Pavlusík vyhrál s naprostým přehledem / iprima.cz

SUNíčko

Ten, který kolem roku 2005 měl trochu více času a tak ho napadlo, že spustit si bložínek o reality show, které tehdy začaly vtrhávat do českých i slovenských televizí, bude dobré na ukrácení času. Dopadlo to, jak vidíte. Panáček v reality show žije dodnes, když už to rozhodně není one man show, ale výtvor mnoha autorů, bez kterých by to skutečně nešlo. Chcete mě kontaktovat? Pak sunicko[at]centrum[dot]cz Díky.

ČeskoSlovensko má talent

Diskuze k článku

Počet komentářů: 44
1
Maxx
Reagovat

Tak to, že by Lucie Bílá ovlivnila výsledky, je skutečně totální blbost, ale to vysoké procento pro Pavlusíka je šok. Sice jsem říkal, že Alex byl ve finále slabý a prezentace a vzdání holdu ilustrátorovi, který nijak není nějakou vyloženou ikonou, byl špatný krok, ale že to bude až takovej rozdíl. Zahrály emoce a nerozhodoval talent, co víc k tomu dodat.

Reagovat

Teulis až 7. °° – kruciš, to máme národní hrdosti, že ty různé Lidly a Plusy musejí zcela jistě krachovat

3
rosien
Reagovat

To se mi nějak nezdá.
Nikdy u nás v žádné soutěži nikdo s takovým náskokem nevyhrál (alespoň podle toho, kde také byly zvěřejněny jakési údajné výsledky). Neříkám, že to není možné, ale to by vítěz musel předvést opravdu mega číslo, při kterém by nám všem spadla brada. Nemám nic proti Pavlusíkovi, je mi naopak moc sympatický, chudák je v tom celém asi nevinně, ale neznám nikoho, koho by opravdu dostal tak moc.
Také se mi zdá divné, aby byl na Alexe vypsán tak jasný kurz, a aby nakonec vyhrál někdo úplně jiný s kurzem mnohem horším.
Prostě mi to celé nesedí, ale museli to tak udělat, kdyby dali čísla např. Pavlusík 32% a Dowis 30%, strhla by se znovu ohromná diskuze k tomu, že to celé ovlivnila Bílá (která je mimochodem pro mě snad nejhorší porotce, a to proto, že ona porotce ve správném slova smyslu ani není). Takhle zarazili všechny spekulace o tom, že by to tak bylo.
Jak říkám, nesedí mi to ani trochu!

4
anja
Reagovat

no tím, že te´d zveřejnili nějaká pochybná hauznumera, tím to ještě více pohnojili………. bože, jak hluboko to ještě klesne…?

5
ellen
Reagovat

Tak timhle vycucanym seznamem na obranu Bile to opravdu jeste vic podelali… ach jo.

Reagovat

Lidi, vám se fakt nikdo nezavděčí. A to se tak štáb snaží :)

7
pimpa
Reagovat

To by mě fakt zajímalo, kdo tohle zbaští….

8
james73
Reagovat

Já bych tomu klidně věřil. Opera táhne. Tady se dal dohromady talent, který možná nebyl největší, ale i příběh a uvědomte si, že hned třetí místo má kluk který stavěl PRAKTICKY JENOM NA PŘÍBĚHU. Nejlepší recept na vítězství je tohle všechno skloubit a to prostě Pavlusík dokázal.

A že je divné, že nikdo s takovým rozdílem nezvítězil? V pěveckých soutěžích to s výjimkou hlasu bylo 1 proti 1 a tam to je obtížné, v talentech se výsledky příliš nezveřejnovali.

A proč se vám to zdá smyšlené, protože se vám to nelíbí? Argumentovat sázkaři je nesmysl, diváci jsou nevyspitatelní.

9
james73
Reagovat

Teulis se mi líbili, ale taky to není překvapivé, když postoupili ze slabšího semifinále až ze 4. místa.

10
Nofux
Reagovat

Jsem rád, že zveřejnili ty výsledky a snad se to stane normou i pro ostatní pořady. No, co na to říct. Pavlusík prostě vystupoval poslední, měl dojemnej příběh a prostě asi zafungoval. Stále si myslim, že Lucie mu dost pomohla, ale určitě ne tak, že by připravila o vítězství Alexe. Jinak 43% mi nepřijde moc, podle mě měl Atai loni daleko víc.

11
Nofux
Reagovat

A 7.místo Teulis je fakt k pláči. Ta parta si zasloužila být v top 3.

Reagovat

Mimochodem, je někde uvedeno, kdo vyhrál z diváků ty eura? Tuším, že měli nějakou hlasující SMS vylosovat, ne? :)

Reagovat

Bobby Brown (13) díky, tak zase nic :)

15
Peter
Reagovat

Nevidel by som na tých výsledkoch nič zvláštne. Napríklad tohtoročný Britains Got Talent vyhrali Ashley and Pudsey s 39%, druhý v poradí mal 25%, tretí 15%. Zvyšok si rozdelil jednociferné zisky. A to tiež hafan s paničkou neboli nejakí favoriti, v semifinále hneď dvaja ďalší súťažiaci získali viac hlasov…

Atai podľa mňa minulý rok mohol dostať aj cez 60% hlasov. V Superstar je to vždy 1 vs 1 a tým sa názory vždy tak nejak rozpolia pol na pol. Tu väčšina ľudí pošle 1 SMS tomu kto ho najviac zaujal. V kombinácií príbeh, posledné miesto, obstojný spev vidím výsledok Pavlúsika ako úplne reálny.

Alex bohužiaľ zvolil veľmi veľmi zlú tému na svoje finálové vystúpenie. Tá estráda na konci mu veľmi neprospela, ale určite na tom nestratil 30% hlasov. Najväčší vplyv malo utopenie na začiatku prenosu. Ale asi ani keby bol na konci, s týmto vystúpením by nevyhral. Možno so 17. novembrom áno.

16
Bobby Brown
Reagovat

14 – tohle jsou drobný, víc mě štve ten SuperJackpot ve Sportce :-/

17
Anonymní
Reagovat

Hm.. a moderátoři několikrát hlásili, jak je tentokrát hlasování vyrovnané a že záleží na každém hlasu…

18
Elko
Reagovat

Tak tie čísla, čo sa šírili po nete boli možno celkom reálne, akurát o Teulis dostali zlé info :) a Pavlúsik mal vyššie percento a asi ešte vyšší počet hlasov.

1. Jozef Pavlúsik – 168 327 – 32,23%
2. Alex Dowis – 84 538 – 16,19%
3. Andrej Kampf – 55 481 – 10,62%
4. Katarína Landlová – 54 923 – 10,52%
5. Teulis – 54 184 – 10,38%
6. Jumbochics – 39 898 – 7,64%
7. Monika Olšovská a Arsi – 39 527 – 7,57%
8. Patrik Gluchowski – 15 542 – 2,98%
9. Credance – 9 812 – 1,88%

19
Cihi
Reagovat

to..ze to napsali na oficialnich strankach..neznamena ..ze je to pravda… ten zisk pavlusika je absolutne nerealnej …kolem zpevu richarda mullera…RIKALI MODERATORI…ze HLASOVANI JE VELMI VYROVNANE – takze bud lhali prostrednictvim jich v te dobe…nebo lzou tady….nebo lhali vsici :))) …navic tyto % vysledky mi jeste pred uverejnim posilali fortuna..kdyz jsem reklamoval tiket u nich pro manipulace… bylo tam psano … „výsledky jsme obdrželi od Externí dodavatel PR oddělení pro FTV Prima, spol. s r.o. “ pokud pise PR oddelni vysledky..tak tomu uz vubec neverim..protoze PR dela vse pro dobry jmeno.. a tomu velmi pomuze ukonceni spekulaci s tim…ze pavlusik „jakoze“ vyhral s prehledem….

20
Cihi
Reagovat

Nofux – ano ATAI byl ..ale uplne nekde jinde !

21
Michal V.
Reagovat

tak to, ze moderatori hlasili, ze je soutez vyrovnana bych vubec nebral za bernou minci…
to je takovy obvykly dlouholety trik techto soutezi jak z lidi vytahnout co nejvic penez (a nedela to jen ceska produkce)

zajimave vysledky… uprimne receno ze jsem shledl jen par videi na ofic strankach a vic casu jsem s touto zmanipulovanou fraskou nestravil.
Me osobne se libilo to malovani…je to netradicni, fresh.

Tohle autowin operni zpevy me moc neberou…

22
dessin
Reagovat

Vzpomente na Anetu. Jestli se Pavlusik se svym pribehem dostal na podobnou linii, mate vyreseno a nehledala bych v tom problem.

Muze mi spis nekdo vysvetlit co je za problem s Bilou?:) diky

23
DJ Vlado
Reagovat

Tak ty výsledky jsou opravdu šokující. Takový náskok Knedlíka jsem fakt nečekal. Jinak mě na tom pořadí štvou dvě věci: 1.Jak moc propadli Teulis (přitom takové vynikající číslo), 2.To, že Kataríně utekla Top 3 fakt hodně těsně, rozhodně by si umístění na bedně zasloužila víc než bubeníček (a konečně jsme v Top 3 mohli mít ženskou). Co mě naopak potěšilo, tak to je propadák Gluchowského, je vidět, že mu kromě pubin (kterým už ke konci měsíce dochází kapesné od tatínka) a Maxxe nikdo nefandil :-)

24
Bobby Brown
Reagovat

23 – Tak s tím kapesným jsi mě fakt rozesmál :-)

25
anja
Reagovat

22 dessin, kterou Anetu máš na mysli? Jestli Langerovou, tak to byla ale úplně jiná liga než Jozef

26
T.M.
Reagovat

I když proti Jozefovu vítězství absolutně nic nemám a přeju mu to, tak upřímně taky vůbec nechápu kde mohl nabrat takovýhle náskok nad Alexem. Nikdy se to ale nedozvíme. Je to stejná záhada jako vítězství Bagové v Hlasu ČS ( i když tam jí to asi zajistil MD). Že by mu jeho příběh a skromnost nabraly velké množství hlasů to asi jo ale až takhle markantně? Já fakt nevím, každopádně je to jeden z vůbec nejpřekvapivějších vítězů všech RS které u nás kdy byly. Dále pak nechápu finálovou podporu Andreje a jak se mohl dostat až do TOP 3, že by ten jeho tatínek za bicími fakt zaujal tolik diváků? Kdyby Andrej vystupoval sám tak podle mě skončí někde na chvostu jako Patrik. Jumbochickcs pátí? Proboha za co? Taky nechápu kdo jim posílal hlasy a propad Teulis je smutný. No ale vzhledem k tomu že vítěz vzal nakonec přece jen vše tak je vlastně úplně jedno jak se umístili všichni ostatní. Nevím co si o tom myslet, Jozef asi musel mít nějaký hodně rozsáhlý fanklub a taky spoustu známých kteří mu posílali hlasy jinak fakt nevím jak si toto vysvětlit.

27
Honza
Reagovat

Hele, a proč nás tedy celou dobu přímého přenosu krmili tím, že je to … „příšerně vyrovnané“ :-))) To je kabaret!

28
T.M.
Reagovat

27: Tak oni neřekli kde je to vyrovnané. Například mezi Andrejem a Katarínou to bylo fakt hodně vyrovnané takže oni vlastně nelhali :-D

29
anja
Reagovat

27 no prý se to tak říká :) aby bylo na chleba :)

já nevěřím žádnému takovému „hlasování“. jediný způsob, kterému bych (snad! možná!) uvěřila, by byl ten, kdyby byl na počátku představen konkrétní notář, konkrétní osoba, která na to bude dohlížet a ručit za to, během finále by byly vidět pod nějakýma skrytýma siluetama počty sms a to i jak narůstají průběžně a nakonec by se ty siluety odkryly která komu patří – tak jak to bylo u Vyvolených – tam se tomu aspoň trochu dalo věřit

30
dessin
Reagovat

19: PR je oddeleni pro styk s verejnosti a medii. Potazmo firmami a vsim ostatnim – informace jdou ven prave pres PR oddeleni, proto to Fortune predalo PR. Na tom nevidim nic spatneho, PR neni jen „vypadat dobre“, mrkni do wiki.

25: ano, Langerovou Skoncila tenkrat se 75% nebo kolik. Neporovnavam ted zpev nebo image, ale ciste pribeh a pocit hlasujicich lidi. a jinak k
29: siluety nebo obalky, jedna pakaz, k tem siluetam si muzes napsat cisla jaka chces taky.

31
anja
Reagovat

30 dessin, tak jistěže by se i se siluetama dalo čachrovat :) ale byla by to alespoň taková uvěřitelnější iluze, aspoň pro mne. A né že „hlasujte, je to těsné“ a pak bum ho Jozef zvítězil s obřím náskokem

se vůbec divím, že ti lidi tam ty smsky vůbec posílají. U příbuzných a přátel to ještě chápu, anebo recesisty s Patrovičem….

32
anja
Reagovat

31 ehh ne iluze, ale verze. Já už taky plantám nesmysly :D a když to po sobě čtu, tak zjišťuju, že jsem stejně naivní jako ti, co posílají smsky v dobré víře podpořit svého favorita :DD

…..no už aby bylo toho 21. prosince. To prý buď všechno lehne, anebo prý lidi PROZŘOU :o)

33
Natalka.kuzmova
Reagovat

Mne sa finále páčilo, bola tam taká všehochuť. Len ma mrzí Slávikovo hodnotenie dogdancingu. To,že Monika vie spraviť veselé vystúpenie sme už videli, náročnejšie je stvárniť takúto tému, už len to vymyslieť,ten nápad, plus rekvizitu, zoradiť tam tie cviky a hlavne vystihnúť myšlienku…Oproti americkému talentu-cirkusovým psom toto bolo o niekoľko levelov vyššie a Jarovým komentárom sa to vystúpenie znehodnotilo! Strašne sa ma to dotklo, voči Monike to bolo “ neúctivé“ a nie voči Japoncom, i keď si myslím,že tu šlo u podtstatu vojny ako takej a nie konflikt Američanov a Japoncov( apropó, aká sme my už len západná kultúra?! Jaro!!!)Veľmi veľmi ma to mrzí,nevieme si vážiť čo máme doma ale opičíme sa po zahraničí i keď je to bezduché:o(

34
T.M.
Reagovat

30,31: Langerová ta zvítězila dokonce s 79%, tolik už nikdy nikdo mít nebude. Taky se lidem divím že tam posílají hlasy, já se od jisté doby zařekl že už v životě do žádné RS nepošlu ani jeden jediný hlas a to ani kdyby mě ten člověk uchvátil sebevíc, protože je to jen naprosto zbytečné vyhazování peněz které bych jinak mohl použít pro svou vlastní potřebu a stejně se tím nedá nic ovlivnit a svůj slib jsem dodržel a dodržím navždycky. Nemá cenu investovat do něčeho co je neprůhledné a kde si nikdy nemůžete být jisti tím jak to s těmi hlasy vlastně je, navíc vítězství v soutěži nebo dobré umístění samo o sobě pro další kariéru nic neznamená takže postup favorita je maximálně tak pocit chvilkové radosti a jeho případné vypadnutí pak není žádná tragédie protože se jistě uchytí i bez soutěže a život jde dál. Takže fandit u televizní obrazovky klidně když je někdo dobrej ale hlas už bych nikdy nikam neposlal.

35
Kuba
Reagovat

To hlasování je stejně o ničem. Kdo hlasuje pro soutěžící nejvíc? Rodina, přátelé, nebo obyvatelé města odkud ten soutěžící pochází. Takže úplně tak nezáleží na Talentu, ale spíš kolik známých máš. Já teda osobně nikdy neposílám žádné hlasy do žádných soutěží, poslal jsem jen jednou a to když v Miss byla jedna známá od nás z vesnice. Takových lidí jako já je určitě spouta.

36
Prostě já
Reagovat

Ještě, že jsem nikomu neposlal žádný hlas, to bych si teď musel nafackovat :)

37
Cihi
Reagovat

30 – ano public relations = verejne vztahy .. a co je ukolem kazdyho dobryho PR? :) no mti DOBRY vztahy s verejnosti… lidi se bourili proti manipulacim.. tak na tento popud vypustilo PR tyto „vysledky“ ..aby si je udobrilo a prave SPRAVILO ten vztah… coz je cil… nikoliv verohodnost informaci ze.. protoze spouste lidim toto staci .. kdyz je to „oficialne“ na strankach

38
Blonde
Reagovat

http://aukro.cz/show_item.php?item=2830060972

Něco pro zajímavost – Bílá uháčkovala „koberec“ a prodává ho na Aukru. Peníze půjdou pro malého Andreje, tak uvidíme na kolik Kč se to vyšplhá :-)

39
Prochor
Reagovat

34 – S Anetou je to pravda. Celkově přišlo do grandfinále kolem 3 milionů SMS, takže Aneta jich dostala přes 2 miliony. Dokonce i Václav Havel se v jednom rozhovoru přiznal, že posílal Anetě hlasy:-)) Prostě takovou popularitu jako Aneta už asi nikdo mít nebude.

40
Blonde
Reagovat

http://www.blesk.cz/clanek/celebrity-ceske-celebrity/186435/malir-alex-z-talentu-jeho-tym-chce-zalovat-bilou.html

Tak sláva…doufám, že to bude pravda. Pokud paní Bílá opět zasedne v porotě, tak by tohle byl fajn prostředek k tomu, aby konečně držela zobák.
Fandím mu!

41
AndyS*
Reagovat

K posílání SMS a Anetě Langerové bych se chtěla vyjádřit a podělit se se svou zkušenosti.. Když se rozhodovalo o vítězství Anety, fandila jsem Šárce Vaňkové. V té době jsem měla mobil, který mi zobrazovat doručení SMS. Poslala jsem Šárce před ukončením hlasování asi dvacet SMS a stále nepřicházelo potvrzení doručení, proto jsem cvičně poslala 1 SMS Anetě, potvrzení přišlo vzápětí. Potvrzené SMS pro Šárku přišly sice taky, ale s časem po ukončení hlasování. Proto již od té doby žádné hlasovací SMS neposílám, tedy občas ale pouze jednu.

42
Anta
Reagovat

http://www.super.cz/17697-lucie-bila-tres-se-vytvarnik-alex-dowis-z-talentu-te-chce-zalovat-za-to-jak-jsi-ho-sproste-napadla.html

Je to sice bulvár takže těžko říct, jestli je na tom alespoň snítko pravdy. Nemyslím si ale, že by souzení se s LB Alexovi nějak pomohlo, ale je pravda, že to vlastně byla urážka na cti a pokud to má odnášet jeho dcerka….

Myslela jsem si to už dávno a taky se připojuji se k anje – Lucie Bílá ať zpívá a dělá charitu, ale ať proboha nemluví !!!!!

43
Lukáš Franta
Reagovat

Ta čísla jsou samozřejmě na rozdíl od těch minulých pravdivá. Dodám jen, že Andrej Katku předstihl až během posledních 10 sekund. A loni s podobným náskokem vyhrál s přehledem Atai. K umístění zbytku v čele s Teulisem – skupiny na rozdíl od jednotlivců vyhrávají jen málokdy – nenesou příběh, těžko se divákům s nimi identifikuje a pokud se s někým neztotožníte, tak prostě většinou nezvednete telefon a nepošlete sms. Nicméně taky jsme si mysleli, že budou o něco výš. Hlasy chodí nejvíc cca 5-10 minut po vystoupení a oznámení čísla dotyčného, pak už lidi nemají motivaci a nejsilnější impuls hlasovat z nich vyprchá. Kdo kdy vystoupí je v podstatě jedno.

44
terrence
Reagovat

Lukáš Franta: a ten bezprecedentni napad s delenim vyhry byl z ci hlavy? Nejaky prikaz shora?

Přidat komentář