Panáček v reality show

Česko Slovensko má talent 2012 (9.9.): První díl ve stylu Britain´s Got Talent

10. Září 2012 | napsal(a): | reality show: ČeskoSlovensko má talent

SLEDOVANOST: Česko Slovensko má talent má za sebou úspěšný start na Slovensku i v Česku.
ČR: První epizodu na Prima family vidělo 840 tisíc diváků (ČT 960 tisíc, Nova 537 tisíc diváků), share téměř 23%.
SR: ČSMT 3 byl na Jojke lídrem na trhu (12,5% / 33,8%), dokonce první epizoda dosáhla nejlepší sledovanost ze všech tří ročníků.

Česko a Slovensko už společně našli akrobatické duo jménem Dea Men a skvělého tanečníka Ataie Omurzakova. Světová show se do našich končin opět po roce vrací a nejeden fanoušek Talentu se těší jako malé dítě. Těší se i Merťas s DJ Vladem. Oba vás budeme každou neděli zásobovat našimi názory a budeme doufat, že se i čtenáři Panáčka s námi podělí o své názory v diskuzi.

Gibbon Slacklines Team




Merťas: Produkce si vystřílí takovou těžkotonážní munici do začátku dílu. Já osobně jsem moderní provazochodectví nikdy neviděl v takovéto formě a tleskám. Neuvěřitelná show plná akce a překvapení. Chválím a smekám.

DJ Vlado: Jako úplně první se nám představila dvojice gymnastů, kteří nám představili nový sport slackline neboli moderní provazochodectví. Akrobatické kousky, které chlapci předvádí, jsou každopádně pozoruhodné a je to něco, co jsme ještě v Talentu neviděli, což je bezesporu jednoznačné plus. Nevím sice, jestli to bude stačit na semifinále (neboli jako moc se dá toto číslo ještě vygradovat), ale postup do Velkého třesku nemohl tyto dva mládence minout.

Eliška Černá

Merťas: Absolutně jsem nevěděl, co od Elišky čekat. Ale samozřejmě nám produkce výstavbou atmosféry pomohla a tragédie se čekat nedala. U vystoupení jsem moc nepobral proč hraje na bicí, ale ve spojení s nějakým songem by to mohlo fungovat. Eliška totiž sama o sobě žádné bicí nepotřebuje. Má vynikající hlas, který je tak podobný Anetě Langerové, že jsem si chvilku myslel, že je Aneta sama na pódiu. Krásná barva hlasu, která mě jen tak neomrzí. Pokud si v dalších show vybere dobré songy tak bychom mohli být svědky fenomenálního vystoupení. Jinak se nebojím říct, že Eliška má zatím v našem Talentu nejhezčí hlas za celé tři roky.

DJ Vlado: Šestnáctiletá Eliška je jedno velké překvapení. Nejprve překvapila ve výběru písně, jelikož si nevybrala žádnou provařenou Aguileru či Beyoncé, ale relativně nový song Jen jednou od Markéty Poulíčkové, která tuto píseň premiérově představila těsně po svém postupu do superfinále Hlasu ČeskoSlovenska. Nejvíc mě ovšem zaujala Eliščina barva hlasu, její krásný sytý alt je tak trochu mixem Anety Langerové a Báry Zemanové. Navíc vedle zpěvu ukázala i přidanou hodnotu, když zasedla za bicí. Eliška patří rozhodně k nejzajímavějším zpěvačkám za všechny tři ročníky Talentu a myslím, že je to jasná semifinalistka.

Laserman CZ

Merťas: Konečně se taky někdo u nás odhodlal jít s laserovou show a laserovým oblečkem do této show. Myslím, že to jde ještě více vypiplat, víc rozhýbat, najít více wow prvků, ale bylo to efektní a líbilo se mi to. Jen ten hlavní laserman je trošku divnej. V příštích kolech bude muset více oslnit.

DJ Vlado: Tady tak nějak nevím. Tato světelná čísla mi vždycky přišla dělaná především na efekt a s výjimkou skvělé Bible robotů skupiny Mighty Shake Zastávka z prvního Talentu mi poněkud splývají. Velké šance na další postup u Lasermana nevidím.

DFS Vánok

Merťas: Jaro Slávik je arogantní hulvát a při příchodu Vánoku to dal jasně najevo. Jsem rád, že mu Vánok pěkně vytřel zrak a nejen jemu. Skupina výborně propojila regionální folklór s moderní hudbou a jako celek vystoupení tvoří skvělý zážitek. Obzvlášť v rytmických pasážích naskakovala husí kůže. Teď bude záležet na tom, jak postaví další vystoupení, hudba a choreo budou velmi důležitým prvkem.

DJ Vlado: Propagace menšinových žánrů je vždy sympatické a folklórní soubory jsou v záplavě navzájem si podobných moderních tanečních skupin vítaným osvěžením. Nemyslím si ovšem, že by spojení folklórních tanců a moderní hudby bylo nějak zvlášť originální, jelikož už ve Slovensko má talent něco podobného předvedl Folklórný súbor Máj (část svého vystoupení tehdy odtančil na Get Busy od Seana Paula), jen s tím rozdílem, že Vánok si vybral rozhodně lepší píseň – They Don´t Care About Us od Michaela Jacksona, která se navíc díky své výrazné rytmičnosti k tomuto typu tance vyloženě hodila. Uvidíme, jestli bude Vánok v Talentu podobně úspěšný jako Čarovné ostrohy v Talentmanii.

Martina Hekerová a Adam Živnůstka

Merťas: Martina všechno svému příteli nadiktovala. Zřejmě společné zpívání a i společné vystoupení v soutěži. Operní song byl trochu z jiného světa. Martina se vezla na falešné vlně a Adam byl slyšitelně lepší. Jenže ani Adam není pěvecky žádnej šlágr. Přesto měl poslouchatelnější pasáže než jeho partnerka. Jako celek to bylo nesourodé a produkce cucala z prstu drama tam, kde ani nemuselo být. Dle mého porota měla dát K.O. oběma.

DJ Vlado: Stejně jako v prvním Talentu sestry Matiové a ve dvojce zpěvačka Freya a její kapela Final Fiction byl i tento milostný pár porotou nemilosrdně rozdělen, což stejně jako v předchozích dvou případech dost šustilo papírem. Adam sice opravdu zpíval líp než Martina, která je veskrze průměrná zpěvačka, ale ani jeho výkon nebyl stoprocentní a měl tam lepší i horší momenty. Za mě by nepostoupil ani jeden z nich. Ale takovéto příběhy holt k Talentu patří.

Bez Cu Crew

DJ Vlado: Na vystoupení této skupiny asi nejen mě nejvíc upoutaly ty vyražené zuby jednoho z tanečníků. Jinak to byl v rámci tanečních a akrobatických vystoupení takový standard, podobných formací jsme už v minulých ročnících pár viděli.

Martin Dzurík

Merťas: Klučík, který mě s točením míčů zaujal. Přinesl si míče a jen tak pro srandu, jako by to byla rutinní záležitost, si míče roztáčel na prstech a na různých jiných předmětech. Jako čísle to asi moc použitelné není, ale vážně mě zaujala ta lehkost a samozřejmost samotného předvádění talentu.

DJ Vlado: Tady si nemůžu nevzpomenout na Jozefa Szipöcse ze Slovensko má talent, který sice žongloval jen s jedním míčem, ale přišel mi o třídu lepší. Martin měl těch míčů víc, díky čemuž jeho číslo působilo překombinovaně. Navíc s nimi ani nijak mistrovsky nezacházel. Inu v jednoduchosti je krása a méně je někdy více.

Just Try

Merťas: Liberecká partička se mi na začátku moc nezdála, ale v jinglu mluvil hlavní zpěvák a ten už při normálním hovoru měl luxusní hlas, že jsem si říkal, že musí zpívat a neměl jsem ani pochybnosti, že to bude špatné. Miluju jiné aranžmá songů a klukům s pětkovým příběhem se to povedlo. Pětkař vypadá na správnou vůdčí osobnost, která disponuje nahrávacím hlasem. Když zpíval sólo tak to bylo perfektní, když spustili všichni bylo to geniální, ale jen asi tři vteřiny než to tam začal někdo nehorázným způsobem kazit. Vychytat mouchy a bude to bomba.

DJ Vlado: Toto byla celkem průměrná kapela a jediné, co mě zaujalo, byl pěvecký rozdíl mezi hlavním zpěvákem, který je tak trochu vizuálním dvojčetem Lukáše Adamce, a jeho kudrnatým kolegou, který zpíval druhý hlas a dost mu to kazil. Jeden zpěvák by této kapele bohatě stačil a frontman s vytetovaným ježkem a pětkami je sám o sobě hodně dobrý.

Kristýna Lesáková

Merťas: No, co napsat ke Kristýně. Jako porota musím uznat, že ta holka má sakra odvahu jít do velké komerční show a ač ví, že tak dobrá není tak to šla zkusit. Odvaha je jediná ocenitelná věc na jejím výkonu. Ve vystoupení bylo totiž všechno špatně. Hudba neseděla, spadla ji tyčka, celé pochodování bylo neohrabané. Postup z milosti. Pět minut slávy si slečna užila, ale děkujeme nashledanou. Porota byla moc milosrdná.

DJ Vlado: I tady šlo v první řadě spíš o příběh než o samotné vystoupení. Kristýna, která je fanynkou Martina Haricha a na soutěži v mažoretkovém sportu skončila poslední, pročež se rozhodla dokázat, že má navíc. Celkový dojem byl však poněkud besídkovitý. O tom, že Kristýně ta tyčka spadla, nemluvě. Ovšem ten závěrečný projev poroty po jejím vystoupení působil tak, jako kdyby za kamerou stál Jan Tuna.

Single Man alias Míra z Vysočiny

Merťas: Já mám moc rád kreativní lidi a ač Míra vypadá jako nějakej tajtrlík tak v hlavě něco má. Umí pracovat s hudbou a s nástroji a určitě pobral i hudební sluch. Jeho herní trojkombinace byla dobrá a zajímavá a těším se, co předvede příště. Kvalitní kreativita by měla být hlavním mottem soutěže.

DJ Vlado: Pokud někdo ze soutěžících přišel s něčím originálním, tak to byl právě Míra. Jeho trojkombinace nástrojů byla každopádně nevšední a zajímavá, takže se těším, s čím tenhle týpek přijde příště.

Ján Polák

Merťas: Pro mě největší překvapení večera. Takový zjev, který vypadá, že neumí do pěti počítat a potom se vytáhne s tak bombastickým hlasem. Výjimečný zážitek z jeho hlasu. O lidech jako je Ján právě tato show je. Neviděl jsem slovenský Talent a tento pán je pro mě naprostá novinka.

DJ Vlado: Jak už jsem psal v upoutávce, Jána si můžeme pamatovat ze slovenského Talentu. Tam si však svoji šanci hodně zazdil tím, že své vystoupení překombinoval, zpěv a kytaru dohromady nezvládal. Tentokrát se rozhodl jenom zpívat a musím říct, že udělal dobře. Zvlášť začátek byl vynikající a Joe Cocker se ukázal být pro Jána skvělou volbou, jelikož v Unchain My Heart prodal svoji velmi zajímavou barvu hlasu. Ve druhé půlce už jeho zpěv trochu spadl a začal znít lehce monotónně, Ján by se měl naučit trochu líp pracovat s dynamikou. Každopádně jeho barva hlasu je velkým příslibem a stejně jako Eliška i Ján patří k nejzajímavějším zpěvákům za všechny tři ročníky Talentu.

Jumbochicks

Merťas: Děti dělající cokoliv jsou pokaždé sladkobolné a roztomilé. I Jumbochicks ze Slovenska. Ovšem celé vystoupení mělo správný šmrnc, drajv a energii, která byla cítit na sto honů. I přesto, že je dětem málo let tak taneční kreace byli na úrovni a nemají se za co stydět. Zasloužený postup. Jumbochicks je nejcoolovější dětská taneční skupina.

DJ Vlado: Jan Kraus měl v prvním Talentu pravdu, když řekl, že u dětí se častěji jedná spíš o dětskou roztomilost kombinovanou s určitou šikovností než o skutečný talent. U Jumbochicks tomu nebylo jinak, dětska jsou spíš roztomilá a celkem šikovná než nějací zázrační tanečníci. Na druhou stranu však jejich vystoupení mělo jiskru, švih a vtip, přičemž asi nejvýraznějším členem je malý brejlounek. Vzhledem k tomu, že děti v těchto soutěžících na diváky děti hodně působí, tak se dá očekávat, že se s Jumbochicks setkáme i v semifinále.

Top 3 zoufalců podle Merťase a DJ Vlada

(tentokrát se shodujeme):

Karolína Machů

Merťas: Před vystoupením říkala, že na generálce někteří lidé plakali. No nejspíš hrůzou, protože song z Titanicu v prezentaci Karolíny nezněl jako zpěv, ale jako blití přes palubní zábradlíčko na samotném Titanicu. To byla pěvecká katastrofa.

DJ Vlado: Ondřej Hejma kdysi jedné holčině na castingu v SuperStar řekl, že by se hodila akorát do skupiny Vyhoukaná Sowa (btw. taková kapela skutečně existuje) a přesně totéž se dá říct i o Karolíně, jelikož její zpěv připomíná soví houkání víc než cokoliv jiného. Tohle bylo něco otřesného, Hvězdná pěchota jak vyšitá.

David Star

Merťas: Song Video Killed The Radio Star je obří hudební hit nejspíš dodnes. Mnoho interpretů VKRS přezpívalo a díky tomu se dostali na vrchol hudebních žebříčků. Já osobně jsem slyšel v roce 2005 na trutnovském festivalu živou verzi v podání skupiny The Presidents of The USA a byl to pořádný zážitek. Ani o milimetr se k tomuto výkonu David nepřiblížil. Song degradoval na úroveň Težkýho Pokondra či Vládi Hrona. V takovém podání už dneska hudba ani v televizi nefrčí. Hrůza.

DJ Vlado: WTF!? Tohle postoupilo? Nejen, že David zpíval podprůměrně, ale celá jeho prezentace byla nevkusná, trapná a chvílemi až k smíchu. Doufám, že tenhle afekt na pochodu přes Velký třesk neprojde.

Michal Varga

Merťas: Ono není vůbec jednoduché na tu trubku jménem didgeridoo něco zahrát. Měl jsem možnost si na to fouknout a nic moc teda. Mimochodem čeští hráči na didgeridoo jsou Australany nejvíce uznávaní jako zahraniční hráči na jejich téměř národní hudební nástroj. Nicméně Michal nemá šanci s tím co předváděl v Talentu uspět. Hráč může být dobrý, ale vystoupení bylo strašné.

DJ Vlado: Představení nástroje jménem didgeridoo bylo sice svým způsobem přínosné, ale to by na ni musel Michal umět hrát, což se o něm rozhodně říci nedalo.

DJ Vlado: Zmínit musím ještě Viktora Lakatoše, kterého si pamatujeme z první Česko Slovenské SuperStar, kde po svém vyhazovu vysypal na porotu kýbl urážek (konkrétně jim tehdy řekl, že jsou to „haj***ci zk**vení vyj**aní“). Tentokrát ho po vystoupení naštěstí vystřihli. Ostatní zoufalci už splynuli v jeden monolit standardních pěchoťáků, byli to vesměs mizerní zpěváci (s výjimkou jedné pseudotanečnice), kteří nebyli ani nijak vtipní.

TOP 3 nejlepších podle Merťase:

1.Slackline, 2. Ján Polák, 3.DFS Vánok

TOP 3 nejlepších podle DJ Vlada:

1.Eliška Černá, 2.Ján Polák, 3.Slackline

Shrnutí 1. castingového dílu podle Merťase:

Prima s JoJkou rok co rok zvyšují laťku. Pro mě to byl nejlepší start ČSMT za celé tři roky. Produkce si vše pečlivě vypiplává, pohrává si s vizuálem a celkově celou show ladí do světového hávu. Moderátoři. Ať je mám oba rád tak úvodní intro na žižkovském vysílači bylo nudné a zdlouhavé. Ostatní scénky vcelku dobrý. Porota. Ta je dobře poskládaná, i když mi neskutečným způsobem leze na nervy Slávik. Plno arogantních keců, znuděné pohledy, trapné komentáře, neustále používání anglicismů (jako když na pódium přijde někdo od pohledu hrozný a on řekne Oh my God či podobné), arogantní chování, prostě ten člověk si hraje na velkého borce, ale absolutně jím není. Bílá ani Dejdar mi nevadí. Bílá je už taková mamka od vedle a Dejdar jede zábavu na 100%, i když někdy je to taky umělé jak pet lahev. Soutěžící. První díl nasadil i v talentech vysokou laťku. V té plejádě zpěváků jsou vážně dobří dva, které si dovoluji nazvat jako nejlepší hlasy za celé tři ročníky. Máme lasershow, slackline, kombinovanou hru na hudební nástroje, folklórní taneční skupinu, dětskou taneční skupinu, pěveckou skupinu, týpka co točí balónama. Myslím, že je to dobrá paleta talentů. Škoda, že ten týden čekání bude tak dlouhý. Moc se těším na další díl.

Shrnutí 1. castingového dílu podle DJ Vlada:

Po stránce zpracování to byl rozhodně nejlepší úvodní díl ze všech tří Talentů. Přiblížení se Britain´s Got Talent je jednoznačným krokem kupředu, zvlášť ty pohledy do zákulisí a vnímání show samotnými účastníky. Trochu mi naopak vadily ty předtočené scénky moderátorů, nepřišly mi nijak zvlášť vtipné a byly poněkud zdlouhavé. Pyco s Jakubem jsou mnohem lepší ve chvílích, kdy improvizují. U poroty je nezměněný stav, Jaro Slávik je stále arogantní, Lucie Bílá až přehnaně pozitivní, jedině snad Martin Dejdar se trochu víc odvázal (např. když promluvil jako Bart Simpson). Co se týče samotných soutěžících, tak úroveň je slušná, ale na vyložené WOW zatím nebyl nikdo. Doufám, že ty největší trumfy si Prima a JoJka nechávají do pozdějších dílů. Zajímavý nápad je okénko věnované stálici Talentu Jozefu Pátrovičovi. I já mám pro něj jeden velmi zajímavý návrh, jelikož mě napadlo, kdo by mu mohl být dobrým partnerem a s kým by mohl vytvořit komickou dvojici. Jelikož ale, řečeno slovy klasika, jsem takový záhadný chlapec, tak vám jméno Pártovičova potenciálního partnera prozradím až po jeho vystoupení před porotou. Jinak se ale letošní Talent rozjíždí dobře, ostatně castingová část byla vždycky silnou stránkou našeho Talentu, proto doufám, že se to tentokrát po Velkém třesku nezkazí jako v předchozích letech.

ČeskoSlovensko má talent

Diskuze k článku

Počet komentářů: 29
1
Jan Liška
Reagovat

V mnoha věcech se, pánové, shodneme. Vlastně i s těmi moderátory. I mně ty předtočené scénky přišly zdlouhavé a jen trochu vtipné.

Pak je vidět ten rozdíl v zákulisí, například geniální výraz Jakuba, když slyšel, že Kristýna má ráda Pyca :-)

gorilla.cz/article/12236-esko-slovensko-m-talent-3-1-dl-nejleps-vodn-epizoda-eskch-reality-show.html

2
Maxx
Reagovat

Jsem rád, že nejsem jedinej, kdo prokouknul Slávika – ten člověk tak strašně chce působit drsně (ne jen kvůli roli kata v porotě, ale i v životě) a přitom je vidět, že to je všechno jen hra. 95% lidí to nepozná, protože viděj prostě arogantní chování a toho člověka tak berou. Ti co do toho vidí a chtějí vidět, tak bez problémů poznají, že to je jen póza. Rytmus je arogantní, namyšlenej a prezentuje se tak, to beru. Slávik takovej není a na drsňáka si jen hraje a to mi přijde hodně trapný.

V prvním Talentu jsem ho bral, teď už mi leze na nervy. Dejdara bych vyměnil za Krause. Nejlepší je tak pro mě Lucka Bílá – naše nejlepší zpěvačka, která je emotivní, vtipná, hodná i zlá a užvaněná – ideální pro porotcování.

Jinak show je zase No.1, absolutní top naší tvorby, takže to už ani nemá smysl pořád opakovat. A kdybych měl ještě zhodnotit, kdo se mi líbil včera nejvíc, tak asi folklórní soubor ze Slovenska. Chtěl bych vidět i to vystoupení na Get Busy od Seana Paula, protože to musí bejt mega. Nemáte někdo video? Ten singl je totiž luxusní, jen Vladovi se opět nelíbí. Ten člověk má pro mě naprosto nepochopitelnej hudební vkus. Pro mě to je jeden z nejnašlapanějších singlů uplynulý dekády. I když Jackson je samozřejmě lepší, zrovna tehle singl, co si vybral ten Vánok, považuju za jeho absolutní top.

3
Elko
Reagovat

Páni vy ste aj spali či ste písali celú noc rekap? Dobrá práca, dnes to bolo fakt rýchle :-)

4
Martin
Reagovat

Musím vás zklamat, Eliška vypadla těsně před semifinále při Velkém Třesku :(((

5
DJ Vlado
Reagovat

4 – Tak to je teda dost blbá zpráva :-( A na její úkor určitě proleze nějaká imitátorka Aguilery nebo Beyoncé, ten Velký třesk to bude zase katastrofa…

6
Jan Liška
Reagovat

Je to příspěvek mimo, ale snad nebude vadit. Love chystá americký X Factor US s českým překladem.

gorilla.cz/article/12242-exkluzivn-x-factor-us-2-na-prim-love-s-eskou-lokalizac.html

7
Maxx
Reagovat

X Factor na Love, supeeer

8
Macík
Reagovat

…tak mne nejvíc zaujal *Vánok*, nejvíc mne pobavilo „blití přes palubní zábradlíčko“ Karolíny Machů, nejtrapnější se mi jevil „zmatenec Lakatoš“ a u trojkombinace „Míry z Vysočiny“ jsem se řáchala, když stáhl fusky a nasadil na palec dudlík :-DDD…no, Prachař to zmákl mnohem líp …Jan Polák žeby česko.slovenská verze Susan Boyle ?…moderátoři nezklamali, porota jakbysmet…a Pátrovič příště !…super :-DD

10
Ivan
Reagovat

Just Try –

Tahle formace mi pripadne zbytecna. Velmi solidni frontman, druhy zpevak skoro tragicky a oba nastroje pouze do poctu a mozna ani to ne.

11
Tomáš
Reagovat

Talent byl skvělí ale na konci v titulkách mi vadilo že, skoro všechny významné produkční části talentu připadli slovákům a čechům minimum myslím že, češi už taky dělají dobré šou. V tomto ohledu talentu po produkční stránce už není moc federální. Jinak šou to byla skvělá.

13
Anta
Reagovat

Tak s X Factorem US na Prima Love s českým překladem mě opravdu potěšili :)

„Vánek“ (nostalgicky vzpomínám na „vánek“ z hospůdky na Vysočině :)) se mi z včerejších vystoupení líbil nejvíc, a to především kvůli výběru skladby, na sto pro souhlasím s Marťasem :)

Když pominu scénky moderátorů, tak jsem se vlastně dobře bavila a už teď se těším na neděli :)

14
Dalibor
Reagovat

4 – proč to prozrazuješ dopředu, sakra???
5 – po prvním díle a po prvním uniklé informaci už víš, že VT bude průser?
WOW, jsi dobrý. :-/

15
Johan
Reagovat

…šmarjáá…Macík…nestraš s Pátrovičem už v pondělí-(((

16
Dalibor
Reagovat

Kdyby se někdo chtěl podívat, tak fotky z castingu v Ostravě jsou zde :)

https://www.facebook.com/media/set/?set=a.291435770943214.71679.114615145291945&type=3

18
Prochor
Reagovat

4 – To je škoda. Eliška zjevně zvolila špatný formát soutěže a její skvělý hlas se ztratil mezi žongléry a poskakujícími cirkusovými pejsky. Tak snad jí uvidíme v nějaké řadě Superstar (nejspíš ve finále).

19
Martin
Reagovat

A jenom pro informaci a dodatek ke článku Scalexe, Eliška na castingu do Hlasu Československa byla, dokonce tam byla i spoustu jiných a lepších zpěváků, ale jak už to v reality show o zpěvu u nás bývá, nejsou nikdy o zpěvu. Neprošla ani základním pre-castingem a letěla jak namydlený blesk. Takže stále čekám, kdy přijde TV Prima s X factorem, protože pokud ho udělají na takové úrovni, na jaké dělají se slovenskou produkcí GOT TALENT, tak se můžeme konečně těšit na opravdové pěvecké talenty.

20
Martin
Reagovat

A Eliška nechtěla zabodovat hrou na bicí, ale dostala to příkazem od produkce, že jinak do divadla nepostoupí. Já jsem se například do Talentu letošního vůbec nehlásil, zpívám, hraji na kytaru (martinnovotnycz.cz), ale zavolali mi z produkce, že by si mě přáli do divadelních kol, ale jenom, když budu zpívat jednu jistou určenou písničku, což se mi samozřejmě nelíbilo, tudíž jsem nakonec do divadla ani nejel. Slibovali mi hory doly, že mě dají před porotu kdy chci já, v kterej den chci já.

21
Prochor
Reagovat

Hlas Československa byla čistá hrůza. Tam podle mně nemá cenu ztrácet čas. Možná pro Elišku bude nakonec nejlepší Superstar nebo začít sama s nějakou kapelou.

22
Prochor
Reagovat

Vlastně Eliška už koncertuje:
http://bandzone.cz/eliskacernaa777

23
RAINMAN
Reagovat

Provazochodci to měli proto tak nízko, aby se mohli odrážet od podložky. Velmi jednoduché číslo, leč efektní.

Zato Jumbo Chicks byly lepší, než je většina diváků ochotna si přiznat.

24
molly
Reagovat

jinak nejlepší českej hráč na didgeridoo je Ondřej Smeykal: http://www.youtube.com/watch?v=_2VEYIKbiX8

25
RAINMAN
Reagovat

24 – Ondřej je můj příbuznej.

26
Freedom
Reagovat

Cau,

Nevite nahodou nekdo co to bylo za hudbu u vystoupeni provazochodcu?

28
Freedom
Reagovat

Dikec;)

29
Ian
Reagovat

22- Nemůžu si pomoct, na Bandzone jsou mraky lepších zpěvaček, a v podobném věku – třeba tahle navíc hraje svoje věci… http://bandzone.cz/crazyana . Ale šoubyznys není zas až tak o kvalitě zpěvu… Je to dobře nebo špatně? No, křehké duše ať se mu radši zdaleka vyhnou…

Přidat komentář