Panáček v reality show

Farmár hľadá ženu 7.díl – Show, která má koule (a spoustu dalších předností)

6. Prosinec 2010 | napsal(a): | reality show: Farmár hľadá ženu SK

V dalším díle Slovenské seznamovací reality show Farmár hľadá ženu se boje o farmáře dostávají na další level. Ženy a dívky se nebojí použít žádné zbraně aby si svého farmáře získaly. A jako bonus nás čeká další kapitola, kterou můžeme nazvat „Pravda o životě Kleopatry Martiny“

SLEDOVANOST:
Farmář hledá ženu se stal nejsledovanější pořadem na Slovensku a dosáhl rekordní sledovanost. V cílové skupině 12-54 získal podíl 40,9% a rating 13%, ve druhé cílové skupině 12 + získal podíl 39,5% a rating 14,5%. Porazil tak i zpravodajské pořady.

Maťo

Janka hned zkraje uchopila příležitost a aktivně šla za Maťou se zájmem o střihání křídel slepicím. Když chtěl Maťo přizvat i Mišku tak ho přemluvila, že to přece zvládnou sami a Miška může dělat něco jiného.
Miška jí ale na kameru vyhlásila válku. Už nejsou kamarádky, ale konkurentky.




Miška se po chvíli vydala za nimi na kontrolu. Radost jí udělala Janka, když uklouzla na trávě a spadla do kuřince. Trošku jí sklaplo, když se Maťo dal do otírání kuřince z Jančina zadku.

Když pak holky objevily díru ve střeše začal se boj rozjíždět. Každou chvíli byla jedna nahoře a druhá dole a za minutu zase obráceně.
Odpoledne šla zase za Maťou ke slepicím zase Miška. Než se ale stačila obléknout tak ji Janka předběhla. Chvílemi to vypadalo, že si děvčata dají minimálně do zubů. Maťovi se ale jejich konflikty nelíbí a radši by byl, kdyby si to holky řešily mimo něj.

Maťo pak pro holky připravil překvapení a vzal je zajezdit si na koni. Večer pak holky na oplátku zorganizovaly párty.

Miloš

Miloš pro holky připravil zkoušku zručnosti. Ta spočívala v zašívání ponožek. Silvia a Janka to ale nevydržely a radši se vydaly do města na nákup nových ponožek. Na to jim ale Miloš odmítl půjčit auto. Tak se holky vydaly užít si víru města stopem.
Miloš měl ale v tu dobu větší problém. Koně mu přetrhli ohradník a utekli. Naštěstí se ale celé stádo rychle našlo a asi bez úhony.
Když se holky vrátily tak byl na ně Miloš pořádně zlý. Zlost si ale vylil hlavně na Silvii. Vytknul jí všechno, i to, na co Silvia ani nemyslela. Janka si stoupla vedle Miloše a přikyvovala mu. Když se mu Silvia snažila oponovat, tak vždycky po jedné větě ji utnul a spustil další monolog zloby. Až po velmi dlouhé době se Silvii podařilo říct mu aspoň jednu zásadní větu. A sice, že ona by tomu útěku koní nezabránila, protože jí Miloš nedovolí se ke koním ani přiblížit. Janka až úplně na závěr se přidala na stranu Silvie a vytkla Milošovi, že je tak odpálkoval když chtěly do města i když tam později chtěl jet s nimi. To si měly holky prý nějak odvodit. Miloš si asi hledá ženu s telepatickými schopnostmi.
Když už Miloš řekl všechno co chtěl, tak to ukončil slovy, že jde pryč a holky ať si dělají co chtějí. Ty se tak konečně daly do zašívání schválně děravých ponožek. Když s je pak zavolal, tak se jim trochu omluvil, ale nikoli přímo Silvii za ten výlev na její adresu. Holky mu to sežraly i s navijákem a odpustily mu všechno

Zdeno

Minule jsme Zdenovu farmu opustili když Renátka osočila Janku z krádeže a následného zničení mobilu a když Janka chtěla opustit soutěž.
Nakonec ale Janka opustila pouze ložnici a přespala v obýváku.
Při následné společné práci se Zdenom se Janka dostane až k vyznání lásky. Renátka pak u Zdena zase zabodovala když řekla, že by dokázala kvůli němu přestat kouřit.
Renátka pak přišla s další fantastickou teorií. Domnívá se, že Eva, která vypadla jako první, dává Jance pokyny, jak o Zdena bojovat a jedním z nich bylo i zničení mobilu. Janka jakékoli telefonáty s Evou zapřela. I přesto ji ale kamera o pár minut později načapala při volání s Evou. Jako oficiální vysvětlení měla Janka připraveno, že telefonovala s dcerou, která má problémy. To hned po návratu i řekla do kamery. Hned poté se do sebe holky zase pustily a Janka to završila vyznáním, že má i přes to všechno Renátku ráda.
Zdeno konflikt tradičně ignoroval. Den završil taky již tradičně milým veršíkem.

Miro

Miro si to u Danky a Peti minule vcelku pokazil. Tak se do něj hned zrána pustily. Hlavně se na přetřes znovu dostala otázka, jestli chce Miro holky na statek a nebo modelku. A on chce vlastně obojí.
Miro se tak rozhodl vyjít s pravdou ven. Chce si na farmě nechat Peťu. Danka se tak rozhodla odejít. Miro se ji sice pokoušel udržet, ale ona si sbalila věci, a ta s velkým nasss…štváním odešla téměř bez rozloučení. Miro se neudržel a rozbrečel se. Ale věci si balila i Petra. U té by Miro udělal cokoli, aby zůstala. Prosil ji i na kolenou a schovával jí kufry. Petra na něj ale nakonec vytáhla pravdu. Danka jí požalovala, že Miro to hrál na obě strany. Když se jí k tomu Miro přiznal, tak Petra povolila a slíbila, že zůstane. Chtěl si ji udobřit i čokoládou. To ale nestačí a musel otevřít peněženku daleko víc. Takže šli na nákupy. Ty podpořil ještě lichotkami a Petra jako každá žena naplněná zmrzlinovým pohárem a ověšená nově nakoupenými věcmi pookřála.

Marian

U Mariana je už od začátku rozhodnuto. S Darinkou si spolu v chlévě užívají sebe navzájem až z toho zapomínají na povinnosti (myslím že záběr, kdy se Marián s Darinkou líbají a vedle nich kálí kráva vstoupí do dějin televizní tvorby). To se nelíbí babičce a k tomu vytáhla, že se jí Darinka vlastně ještě ani nepředstavila.
Naproti tomu Renátka poctivě pracuje. Toho všeho už si všimla nejen babička, ale i mamka a přišla to tak zamilovanému párečku vytmavit.
Když Darinka připravovala oběd, dala se babka do práce a tahala z ní fakta. Darinka jí přiznala že je rozvedená (jejda, to mi dosud unikalo) a že má i děti (zase jsem si něčeho nevšimnul). Babku ale nejvíc trápil fakt, že Darinka není dostatečně silná žena na fyzickou práci. Darinka ale vsadila na smutnou notu se svou minulostí a babka se dala do pláče. Když se rozbrečela i Darinka, tak babka znovu vytáhla řeči o těžké práci. To jsou ta pravá slova útěchy.
Marián pro své ženy připravil závody tratorů. Ty vyhrála Renátka. Darinka to odůvodnila slovy, že ji vyhrát nechala, když stejně hlavní cenu, Mariánovo srdce, má ona. Druhá soutěž spočívala v převlékání do bazénu. Tedy spíše do vířivky. No vlastně do kádě s dešťovkou.
V podvečer je ale po velké zábavě čekalo vyřazování. Je jasné, která farmářka šla domů. Marián se s Renátkou rozloučil se slovy, že zůstanou kamarádi a kdykoli jí pomůže. Darinka ji zase vrátila do tvrdé reality, že si bude muset najít někoho jiného. Milá to holka.
Renátka byla díky své pracovitosti na farmě oblíbená a tak ji mamka i babka oplakaly.
Darinka pak na kameru přiznala, že Marián je trošku zpomalený a pod pantoflem.




Bonusová kapitola – Kleopatra Martina

Martina už z Mariánové farmy odešla. Ale z našich srdcí a obrazovek ji jen tak nedostaneme.
Rozhodla se pozvat štáb k sobě domů a vše uvést na pravou míru. Mimo to předvedla pár svých specifických outfitů a mikro-byteček.
Těžko přepisovat, co Martina řekla. Perla za perlou. Ven konečně vyšla i pravda o jejím stylu malování. Má jeden styl už od svých třinácti let.
A vypadá to, že z Martiny se stane pravidelná rubrika tohoto pořadu. Na její rodinku se můžeme těšit už příští týden.

Shrnutí

Každý se bál, že po odchodu Martiny bude o zábavu nouze. opak je ale pravdou Na povrch se dostávají dramata na všech farmách. Farmár hľadá ženu se dostává do stále větších obrátek a komentátor už není jediné lákadlo. Nevím, jestli jsou Slováci stvoření pro účinkování v reality-show a nebo měli tvůrci jen pekelné štěstí na výběr aktérů. Každopádně takové složení jim můžeme jen závidět.

Co nás čeká příště

Hlavním tématem příštího dílu budou rodiče Kleopatry Martiny. Dozvíme se po kom zdědila peprný slovník a zvláštní vizáž.
Mimo to nás čekají běžné věci jako boje dívek o srdce farmářů a boje farmářů o srdce svých vyvolených. Silvia se konečně projede na koni, Petra se pustí do kritiky Mirové farmy a Darinku čeká překvapení. Nepolíbený panic Marián ji požádá o ruku.

Tento díl najdete online na webu televize Joj

A tady se můžete podívat co nás čeká příště:

Nick Flyer

Takový pisálek co občas něco napíše a někdy o něm lidi roky neví. Sleduje hlavně domácí RS, ze zahraničních jen ty netalentové. Na panáčkovi působí už několik let, a to hlavně proto, že je to jediný web s normálním vedením. Jinak povoláním grafik a srdcem filmař. Takže v případě zájmu pište flyer.nick[áčko]gmail.com

Farmár hľadá ženu SK

Diskuze k článku

Počet komentářů: 1 006
1
koc
Reagovat

nabuduce Adams Kleo family :D

2
Prochor
Reagovat

Teď jsem se vrátil z práce a nějaký šialeniec v TV JOJ vystrája krasavica z holywodu. Není to nakonec vinná muška. Tedy tady je možné všechno.

3
Elko
Reagovat

Koc: skvelý postreh :D

:-))) O Martine môžu natočiť film, návštevnosť by bola rekordná

4
Lenka
Reagovat

Kleo byla skvělá, ale tatínek to ještě vylepší, o mamince nemluvě :-) nechci ji nijak kritizovat (maminku), ale já jsem se jí lekla… :-)
nelze přehlídnout, že je dcera po mamince

5
koc
Reagovat

uz aj mama od Martiny se maluje jak Panda :(

6
Míša
Reagovat

Ano ano, kolegové … dovedete si představit, jak bude znít:
„Smesvině entrtajment uvádí – Krasavice z holých vod“

7
Elko
Reagovat

A najväčší problém nie je mobil, ale že Marián nekúpil Martinke GAŤKY, tak to je vrchol toto!!! :D

8
koc
Reagovat

toto uz Prima netrumfne ..

9
Míša
Reagovat

4 – Leni, ovšem dcera se narozdíl od matinky už od 13 let maluje a svůj styl nepotřebovala nikdy měnit …

Každopádně myslím, že nám Adams rodina z Martina něco důležitého tají, neboť postava Martinky v bílém naznačuje, že se dřív zřejmě jmenovala Martin.

10
Lenka
Reagovat

9 Míša
ale já jem tady fakt vyjekla, když jsem zahlídla toho skřítka v kostkované košili… :-))) … co tam byl za maminku

11
okkvp
Reagovat

ano u gaťek jsem padala ze židle, ale ještě jsem se stačila podívat na „mojho“ a vypadal, že spolkne i autobus – dnes koukal prvně :-D

13
okkvp
Reagovat

12 : kruci tohle mi nedělej, jsem starší dáma a víš jak jsou ty reklamy na hygienické potřeby …..

14
Lenka
Reagovat

12 Elko
vtipný a trefný

15
Míša
Reagovat

12 – :o)))

11 – Gaťky jsem postřehla, ale pak tam vykládal ještě něco o slipech … on Marian chodil naostro? Každopádně z jeho úžasných nových plavek jsem též padla naznak :o)))

16
Elko
Reagovat

okkvp :-)))

A ešte, aby som nezabudol, tak Martinka sa takto maľuje od 13 rokov! To je dosť zaujímavá informácia.

17
kanárek
Reagovat

12 _ tak tohle rozšířím i do řad nesledovatelů….umřu smíchy, cha cha chá
a já pořád koho mi připomíná :-)
možná ještě toho hloupého z Vesničko má středisková

18
Lenka
Reagovat

musela jsem si ten konec s tou rodinkou pustit ještě jednou… :-)
gaťky, nekúpil, měl mít pěkné slipy… bože můj :-))
to se nedá… :)))
a maminka vypadá jako trol …

19
Elko
Reagovat

Už teraz chápem, prečo Jojka odvysiela Farmára aj na Silvestra, luxusného materiálu bude mať ešte asi dosť :)

20
kanárek
Reagovat

lenko, kde se to dá pustit?

21
okkvp
Reagovat

Taky už jsem si silvestrovský program uložila do kalendáře a nastavila připomínání

22
kanárek
Reagovat

19 A jo, už to tam je :-). Tak já jdu na čumendu na Slovensko :-)

23
Lenka
Reagovat

20 kanárek
běžně na jojce, v archivu… snad to vysvětluju dobře

25
kanárek
Reagovat

24- díky,
nemá to děvče Miška od Maťa umělý chrup?

26
Míša
Reagovat

25 – právěže nemá …

27
n-t
Reagovat

Novou moderátorkou za odcházející Adelu by se měla stát v ČS SuperStar 2 zpěvačka Tina…

28
kanárek
Reagovat

Niloš- Silvia
Teda, mne tak chlap seřvat kvůli něčemu, za co vůbec nemůžu, tak si to hodně rozmyslím. Nechat na sebe štěkat, už takhle od začátku? Co by přišlo později?
Pán tvorstva.

„Miloš, doba, kedy sa trestalo aj za myšlienky je dávno preč“

29
kanárek
Reagovat

Holky, která ještě štepujete ponožky?

30
okkvp
Reagovat

no já tedy ne, navíc se jich tak 10% stejně pravidelně odebírá do nějakého skrytého vesmíru, tak ani není proč ;-)

31
Míša
Reagovat

okkvp – taky ti ty liché krade pračka? :o)

32
Mikesh
Reagovat

28 – kanárku, taky jsem nevěřil svým vlastním okám, když jsem viděl tu scénu. Že by se mezi temperamentními Slovenami vynacházely i takové mírné ovečky – neuveritělné. Ale možná chtěl Miloš českým mužům ukázat, ako treba zarabať s ženami. Aby nakonec neskončili jako Miro? Ten mě dnes těžce zklamal, tak s SBS-kárkou ukázkově vyběhl, když uř si to svým pruděním vykoledovala, a pak se tam plazí po kolenou – óóó, taková hanba.

33
Prochor
Reagovat

Darinka začíná chápat že si nenašla farmáře ale poskoka svojí matky. Jeho matka nosí na farmě kalhoty a Mariánek poslušně drží hubu.

34
Prochor
Reagovat

SBS-kárka super!!!
Když se ten machistickej idiot neumí chovat k ženám tak bude sám. Velmi správně-tak to má být ať má každý co si zaslouží. Ještě mu na rozloučenou měla vrazit pár facek.

35
Bazinga
Reagovat

bré ranko !!

Musím se opakovat, ale FHŽ je nejlepší televizní program, který jsem kdy viděla :-)

než se pustíme do detailního rozboru celé této epizody, musím se uklidnit, protože Kleofamily mě totálně odbourala.

takže teď jen rychle ke každému farmářovi :

u Maťa mě zaujala jedna věc, když Janka hovorila na kameru, tak za ní bylo stádo „něčeho“, pak byl detail na Janku a když se kamera zase zaměřila na celý obraz, tak to stádo bylo fuč. Během jedné věty !! Což nahrává naší teorii, že prostě foukl vítr z prava a …

u Miloše je třeba se zaměřit na tu zpropadenou souvislost mezi štopováním ponožek a stádem koní. S největší pravděpodobností dal děvčatům do rukou ohromnou zbraň a ta se nakonec obrátila proti farmářům…

u Zdena je to jasné, musíme si ujasnit, jak naložíme s tou informací, že Janka má přítele na telefonu a kdy se ukáže, že bude mít možnost použít další 2 nápovědy… publikum a 50:50…

stále se nemůžu vzpamatovat z toho, že SBS-kárka je pryč… :-(. Pomůže mi někdo s tím, co asi znamenal ten „audit“, na který se tak ponáhĺala ?? Byl to audit zbraní ? Pout ? Nebo co u SBS-kárů podléhá auditu ?

Marian –
1. kráva vykonávající potřebu při milostném objetí
2. vypravěčka smutných příběhů, která rozpláče sebe samu
3. Vodní svět v Súdovcach
4. Marian v roli startéra poľnohospodárských pretekov

no a pak Kleo…

:-)

36
cathy
Reagovat

Ješišmarjá-chudák maminka od Martinky.Když jsem ji zahlédla,napadlo mě že vidím ježibabu z Mrazíka….:-D
A Martinka sama je u nás od včerejška Lady Karneval-tam se taky tančilo v bílých kamaších.

37
mareska
Reagovat

35: Dobré ráno všem a předsedovi zvlášť….jak jste se vyspala, drahá kolegyně?…já po shlédnutí včerejšího FHŽ nemohla usnout…můj mozek na plné obrátky zaměstnal hlavně pohled do rodiny Vinné mušky…ještě dnes se z toho vzpamatovávám…já stále tvrdím, že Klea z obrazovky jen tak nezmizí…to je tahoun JOJky…určitě na jejím účinkování postaví celý silvestrovský program…:)))

38
mareska
Reagovat

35: Kálející kráva při milostných hrátkách dvou hrdliček byla úžasná…a ještě lepší je Mariankův potutelný úsměv do kamery vždy, když mu Darinka přestala dávat dýchání z úst do úst…jako by říkal “ to čučíte, co?“

A taky se mi líbí, jak je běsná S-M, protože Marian už nemaká jako robot a jeho časové prodlevy mezi jednotlivými úkony jsou delší než úkony samy…:)

A Martina potvrdila vaší teorii o trblietajúcom oblečení…nosí ho proto, že oslňuje kolemjdoucí a ona je velmi potěšena jejich úžasem nad její dokonalou image…no prostě Holyvódská hvězda, jak nám oznámil její otecko…

39
Bazinga
Reagovat

Zdravím Vás, kolegyně :-).

Vyspala jsem se jako na hrášku, protože mi byl včera odmítnut přístup k TV i PC … :-(, a tak jsem se dívala až dneska ráno.

Otecko je nefalšovaný kavalír a škrietok ozaj vyzerá ako škrietok … :-)

40
mareska
Reagovat

39: Četla jste můj příspěvek 469 u minulé diskuze?

41
Bazinga
Reagovat

a co říkáte na Miloša ? Já jsem si říkala, když tam těch holek bylo více, tak ten Dušan se tam tak nějak ztratil.. ale teď… už si skutečně začínám myslet, že na té naší, prozatím nevyřčené a nepojmenované teorii, začíná něco být… že nakonec FHŽ bude prostě záběr, jak Miloš s Dušanom pokojně raňajkujú, pokojně robia čo je na farme treba a na večer pokojně idú spať… do jednej izby… :-)). Tím by se totiž možná mohla vysvětlovat i ta Milošova averze na slovo „diera“ … a za holku bude M., protože nosí náušnice ;-)

42
Bazinga
Reagovat

:-DDD, nečetla, až teď celou diskusi :-)))), tak je to jasné !!!

43
mareska
Reagovat

41: Teda Bazingo, teď jsem si flusla na monitor…to mi nedělejte:):):)

44
mareska
Reagovat

41: A co Miro?…taky dobrý, ne?…myslím, že SBS-kárka měla audit na kopání hrobů…tohle Mirovi jen tak neproskočí…:)

45
Bazinga
Reagovat

mmch. teda komu naúčtujeme to prodlení při otevření nového konferenčního sálu ??? Mě to úplně zmátlo.. spoustu terorií jste začali rozvíjet u předchozího dílu… Kdo je za tohle zodpovědný ??

46
kanárek
Reagovat

Holky, tak si začínám myslet, že jedna část FHŹ by se měla přejmenovat na Utíkej Zdeno, utíkej!
Asi by mu bylo líp samému než s tím výkvětem, Janku počítaje.
U Mira jsem obdivovala zásadovost Dany a myslím, že na ni by se spíš mělo usmát štěstí…hlavně ne Miro.

47
Bazinga
Reagovat

44 – no.. já jsem se trochu pozastavila u toho, jak to v jednu chvíli vypadalo, že se mu ty holky rozutečou do všech světových stran… že se jako bránil, chápete ? Vždyť kdyby to tak skutečně dopadlo, mohl zbytek relácie strávit s Anetkou… beztak se mu líbila nejvíc … :-))

a ve chvíli, kdy to vypadalo, že SBS-kárka se prokopem dveří dostane z té zpropadené ulhané farmy na denní světlo, mi trochu zatrnulo. Skutečně vypadala, že ho těmi těžkými okovanými dveřmi prohodí… a pak tím otvorem co by po něm vznikl, proklouzne ven… a něco by asi i prodrtila mezi zuby … zřejmě maďarsky, nebo jak… já se v těch ugrofinských dialektech moc neorientuju

48
Bazinga
Reagovat

46 – Zdeno to má za to !!! Že vyrazil našu prezidentskú kandidátku !!

Janka překvapila ;-), nejvíce jsem se bavila u toho, že jsem si představila, jak večer zasedla k telke, nachystala si něco na zub a v té chvíli, kdy vyšlo najevo, že rozhovor „s dcérou, ktorá niečo potrebovala“ slyšet byl, se začala dusit… a předpokládám, že nebyl nikdo poblíž se sáčkem, případně hruškovicou …

49
mareska
Reagovat

48: Tak naše křišťálově čistá Janka, co bojuje jen čestnými zbraněmi, se pěkně vybarvila…:)
Ještě, že jsme tu Renatu nestihly těma houbama otrávit…:)

50
mareska
Reagovat

48: Dneska ráno jsem ještě zařvala, když jsem si klikla na odkaz v minulé diskuzi a vyskočila na mě podobizna Renátky v kombinaci s vodníkem z Princezny ze mlejna….to fakt nemělo chybu…super budíček:)

51
kanárek
Reagovat

On Zdeno chudák netušil, že má u inžinierky šancu bodovat jen jeden den. Mohl si ji tam nechat aspoň pro dobrou náladu, že? Ta by mohla uvádět i nějaký silvestrovský večer nebo třeba politický duel…moderátorka jak vyšitá. Mohli by ji vyměnit za tu stávající, co sa tak páči Mirovi.I když, copak by si asi s elegánem Mirem počala?

52
Bazinga
Reagovat

49 – :-), a já to hodnotím spíš jakože škoda, že se nám to nepovedlo… Mohlo dojít k situaci, že by se musela vrátit Zuza… A kdyby Zdenovi slíbila, že naozaj, ale naozaj sa už nebude věnovat sběru diamantů… mohl to být happy end jako ošípané ..

53
kanárek
Reagovat

50 Zkus to víckrát, funguje to i několikrát po sobě :-)

54
Bazinga
Reagovat

50 :-)), jj to bylo hodně dobré. na co ti lidi nepříjdou, že ? :-DD

55
mareska
Reagovat

48: Ale naše prezidentské sluníčko stejně bylo nejepší…to se ten Zdeno nemohl být trochu nad věcí a akceptovat Zuzčinu zálibu ve sběru drahokamů?:)

56
Míša
Reagovat

45 – Předsedo, na vině je topenář, páč tu z počátku byla děsná kosa … ani se neodhodlávám jmenovat paní správkyni budov, na jejíž jméno už vypisuji fakturu … ale možná to uhrajeme na vzájemný zápočet …

57
kanárek
Reagovat

52 Šéfko: To by se asi Zdeno musel vzdát kamarádů a společenského života vůbec. Nedovedu si představit, kdyby ji vyved třeba na ples…už návštěva obchodu je riziko. :-)

58
mareska
Reagovat

55: Dneska píšu jako tatar…to bude tou zimou, ráno nám prdlo topení…:)

59
Bazinga
Reagovat

55 – jo, taky mu to zazlívám. Přece každý máme něco… Je tak nesnesitelně úzkoprsý !!

60
mareska
Reagovat

56: To se neopičím, nám fakt vytekl radiátor, ale muž už to spravil, takže soukromou fakturu téokterévšichnivímežemánastarostiaulu vypisovat nebudu….:)

61
kanárek
Reagovat

58- soucítím a mrznu též, nanosila jsem veškerá volná topidla k sobě, abych mohla fungovat :-)

62
mareska
Reagovat

59: Jak píše kanárek, neslo by to s sebou určitá rizika, ale to by se dalo vyřešit zásilkovou službou a kontakty s cizími osobami by mohly probíhat s páskou přes Zuzčina krásná a žádostivá očka…:)

63
mareska
Reagovat

Vážené dámy, musím vás opustit, neb dnes je velký den a musím chystat narozeninovou oslavu…takže se mějte krásně a pište, pište, po návratu si vás s radostí přečtu…pěkný den a sláva FHŽ…:)

64
Bazinga
Reagovat

58 – okamžitě vám tam posílám nějakého instalatéra, na víkendový příplatek nehleďte, to rozdrobíme do těch faktur, které vedeme.

56 – dobrá práce. Jinak souhlasím, HLAVNĚ NEJMENOVAT !! :-)

57 – hele, ale tak pro lásku je potřeba se trochu obětovat… A krom toho, myslím, že tu její přelétavost trochu hodně dramatizoval… To, že si přitáhl Renátku, která odpadla od jiného farmáře, to přece musel vědět, že to s sebou přinese potíže… nebo byl tak krátkozraký ?? Cožpak nepoznal, že je to Zuziné tiché volání o pozornost ? Že je to její způsob boje ? Že chtěla dokázat, že když on si přitáhne někoho takřka z ulice !!!, že i ona umí zaujmout náhodné kolemjdoucí ??? JE TO JEDNOZNAČNĚ ZDENOVO SELHÁNÍ !!!

65
kanárek
Reagovat

Takže Zdeno nič. Ulhaná Janka možná mobil nakonec vyprala, Renátka je teda mně nesympatická od začátku a jestli je Zdeno poetická duše nakonec taky není jisté. Blamáž na blamáž. Šarmantná Zuza by mu možná život sběrem drahokamů ukrátila, ale aspoň by se nenudil .

66
Míša
Reagovat

62 – Kolegyně, ale to přece vůbec nebylo potřeba … Zdeno nedomyslel, jak by jeho farma ožila lidmi … Dveře by se tam netrhly a vládla by tam taková ta uvolněná, veselá a přátelská atmosféra … A přitom šlo len o trochu tolerance vůči zájmům naší paní kandidátky ….

67
kanárek
Reagovat

66 Ano a mohli by si přivydělávat tím, že by iinstalovali kamery a vysílali online….jako v naší zoo u gorilek. To by bylo prostředků, farma by jen vzkvétala :-).

68
Bazinga
Reagovat

66 – souhlasím… mohlo to dokonce s sebou nést i finanční výhody !! Zdeno to prostě celé hrubě podcenil, špatně to vyhodnotil a nyní si ponese následky toho tragického omylu sám … a chce se mi říct … dobře mu tak !! , ale asi s tím prohlášením ještě vyčkám, jak to nakonec celé dopadne.

63 – tak happy birthday to … ten komu chystáte narozeninovou oslavu ;-)

69
Bazinga
Reagovat

67 – no jistě !! A takových atrakcí mohli vymyslet mnohem, mnohem více ! Je to prostě zabedněnec a nepozná šanci, ani když se mu nabídne přímo před nosem… Jsem z něj rozčarovaná !!

70
Míša
Reagovat

Kolegyně, dnes se musím omluvit, musím se konečně věnovat následkům toho, že jsem dala svůj byt na dva víkendy v plen svým dvěma (pubertálnímu a postpubertálnímu) spolubydlícím.

71
jenkaa
Reagovat

Skoda ze se nemuze objevit nejaky farmar, ktery by vzal k sobe SBSkarku, Zuzku a Martinku……..
Zlate holky…..chci je zpet:-)

72
Bazinga
Reagovat

Já pro dnešek taky končím, objevím se zas až zítra na večer :-). Hezký víkend všem.

73
Míša
Reagovat

71 – Jednoho jsem tu navrhovala, ale zůstalo to nepovšimnuto …Tak se tu mějte hezky a nezmrzněte mi :o)

74
bob
Reagovat

docela prča , slovákům se tato reality show povedla

75
Elko
Reagovat

Ja sa smejem na niektorých veciach, čo boli odvysielané včera ešte aj dnes :)

76
Lenka
Reagovat

75 Elko
jsme na tom stejně… dokonce i můj muž (který jinak RS ze zásady nesleduje) zůstal zírat na Martinku a když se rozvrkočil jej ocko a kamera zabrala jej mamku, toho skřítka (trol z pohádky jak vyšitej,ať se na mě ta paní nezlobí), tak ho už fhž začala zajímat taky …
:-))

Reagovat

Opet moc peknej dil a naprostej souhlas s koc (8).

78
kanárek
Reagovat

77
Myslím, že Prima hrubě podcenila už samotný výběr farmářů…takoví kocouři jako u Slováků….se v upoutávce na českou FHŽ nevyskytují.

79
kanárek
Reagovat

Elko- nedá mi to, na Slovensku jsem byla naposledy před 20 lety, musím se zeptat. Ta něžná oslovení i pro nenáviděné rivalky se opravdu u vás používají? Srdiečko moje, drahokam, holubička moja,… milá moja,….a přitom se jim otvírá kudla v kapse?

80
okkvp
Reagovat

kanárek : Pokud jsem ve spojení se slováky, tak si dovolím vyslovit názor, že se používají doteraz. Za mého čtyřletého působení mezi slovenskou většinou to bylo mezi ženami víceméně naprosto běžné. Vždy mne to velmi okouzlovalo, protože vím, že je možno je v jednom odstavci, dokonce i v jedné větě použít v několika významových odstínech – od toho prvplánového kladného až po tu nejhrubší urážku. Člověk se to musí naučit „číst“. Při té slovenské živelnosti a temperamenu mi ale přijde naprosto bohovské to, jak to počastované dámy dokáží bravurně přecházet bez mrknutí oka :-)

81
Elko
Reagovat

79 kanárek: áno, áno presne ako to povedal okkvp: môže to byť myslené pekne a môže byť myslené ironicky :)

84
Elko
Reagovat

paimei: :D

Viete, kto je Nora Mojsejová na Slovensku, že? Tak si myslím, že má konkurenciu, som zvedavý, aký počet zhliadnutí bude mať to video zajtra a potom o týždeň, predpokladám, dosť vysoké hodnoty.

85
Pavleek
Reagovat

Slipy mal´ mať poriadne… TOHLE JE NEJLUXUSNĚJŠÍ REALITY SHOW EVER!!!! Tak nabudúce slipy s sebou!!! PS:Předem se omlouvám, moje SK není 100% :)

Reagovat

paimei (83), díky za odkaz, přidal jsem do článku, než přibudne rekap :)

88
koc
Reagovat
89
Lenka
Reagovat

88 koc
díky za info, tak to je hodně dobrý… farmár nemá farmu… no, jako u nás hstm – tam taky máma nemá tátu a táta nemá mámu… a jak je tam veselo :-)

90
Lenka
Reagovat

36 cathy
stejně tak u nás… já si to fakt pustila ještě jednou, jestli mě nešálí zrak… nešálil…
a označení trol ať mi maminka promine – ale když jsem kdysi v Norsku chtěla koupit trolíka jako suvenýr, tak všechny měli jen takové hoodně ošklivé, já chtěla nějakýho veselejšího …
no, mám ho, jako magnetku na lednici…
já za to nemůžu, že je celá maminka od Martinky…:-)) bohužel i s tou kostkatou košilkou…

91
Lenka
Reagovat

38 mareska
Mariánko se tulí rád kdekoliv, opravdu nevnímá, že vedle něho zrovna s…e kravka :-))
Možná, že když je to poprvé, tak nezáleží na prostředí, hlavně, že to je…
Po pravdě, kam jinam má s tou svou vyvolenou zmizet? doma běsní babka i matka, tak pod rouškou práce jde pomuchlovat tu svou…
Jenže matku tvrdě podcenil, ta už v deset dopoledne dobře sleduje procentuelní výsledek denních prací :-))

První láska je holt jen v dívčích románcích typu červené knihovny opentlená romantickým prostředím, vůní růží, zpěvem ptactva – tady šup do kravína… co se s tím bude crcat, že jo…

92
Lenka
Reagovat

34 Prochor
už jsem tady párkrát zahlídla SBS-kárka … osobu rozlišuju, důvod téhle přezdívky nemůžu najít… S.O.S. :-)

93
Lenka
Reagovat

34 Prochor
SBS-kárka … nemůžu najít vysvětlivku pro tuhle přezdívku… poradíš? díky :-)

94
Lenka
Reagovat

34 Prochor
SBS-kárka …. zkouším se už potřetí zeptat na původ přezdívky, nějak mi to blbne (snad to tady nebude jako dotaz třikrát)

95
Elko
Reagovat

Lenka, to je jej povolanie :)

96
Lenka
Reagovat

93 Elko
přiznám prázdno v hlavě … můžu ještě jednou poprosit o vysvětlení?

97
Elko
Reagovat

aha, možno sa u vás SBS-ka volá inak, hm… ale teraz ma nenapadne vhodný český názov, tak aspoň obrázok http://galeria.zoznam.sk/pix.fcgi?oid=258491&cid=712671

98
Lenka
Reagovat

95 ELko
uff… díky… :-))

99
okkvp
Reagovat

Lenka klídek – já na to taky koukala jak vyoraná myš a dlouho mi nepomáhal ani strýček G. -Strážna a bezpečnostna služba

100
Lenka
Reagovat

97 okkvp
já jsem to v češtině odvozovala od slova „kárka“ a považovala jsem to za nějakou přezdívku, kterou jí daly zdejší vtipné dámy … klidně se k hlouposti přiznám, možná pobavím :-))

101
Bobby Brown
Reagovat

99 Lenka:
:-D Já taky!
Až mi to slovenská přítelkyně vysvětlila. Já věděl co je SBS, ale furt jsem nemohl přijít na to, proč kárka, že to znamená -kářka v češtině. Taky jsem dumal, co to má společného s károu.
Nejsi sama, neboj. :-)

102
Elko
Reagovat

a SBS sa u vás v Česku povie ako? Nech som múdrejší :)

103
okkvp
Reagovat

OT – okkvp luštila co je Danka zač (28.11.)
Musím se tu prásknout, že jsem do před chvíle nebyla schopna rozluštit, proč komentátor tituluje Danku od Mira jako esbéeskarku. Na Panáčkovi to navíc píší ve tvaru SBS-kárka. První co mne napadlo bylo, že jsem v té době ještě bez znalosti vlastního děje očekávala, že dívka na farmu přijela s nějakou obdobou tašky RVHP a lámala si hlavu, jakže může znít slovenská rýmovačka. Pak jsem koukla na první díl a kolečková taška nikde, tož jsem podle Dančiné tělesné konstituce, klátichodu a módního stylu odhadovala že spojitost by mohla být k nějakému pro dívku ne moc tradičnímu sportu – třeba jízda na nějakých těch BMX kolech, skateboardu či také niečo. No, ale o něčem takovém tam dívka ani nehlesla, dokonce slovo nepadlo ani o nijakém tetování, což jsem také považovala za případnou možnost … tož prostě zamotanou hlavu jsem z toho měla tak, že jsem neváhala si první díl s představením kandidátek pustit ještě jednou. Nepomohlo mi ani to. Dnes už jsem nevydržela a požádala o pomoc strýčka googla a konečně pomohl. Byť tedy ne hned první odkaz (Noc v Trenčíne: SBS-kárka mala 3,5, vodič 4,4 promile!) – to jsem já, duše motoristická, dešifrovala jako článek o opilém řidiči táhnoucím za vozidlem nějakou kárku s nesmyslným rozměrem kol. O moc moudřejší jsem nebyla ani z nadpisu „Tento mladík napadol SBS-kárku v hypermarkete – Diskusia …“ Teprve když mé oko padlo na řádek s titulkem „TRAGÉDIA: Nákladiak počas parkovania zabil SBS-kárku! – tvnoviny.sk“ jsem definitivně zapudila myšlenku na zavazadlo a chutě rozklikla, přečetla a smíchy se bacila čelem o klávesnici. (že dívka pracuje jako ochranka v hypermarketu jsem samozřejmě věděla celou dobu)

104
Lenka
Reagovat

99 BB
no, tak to by nás jinde roznesl kocour na tlapičkách :-) ten jak zahlídne chybku, už buší a buší a buší…:-)) ještě, že sem nechodí…

105
okkvp
Reagovat

100 : ochranka

106
Lenka
Reagovat

101 okkvp

díky za soukromou zpověď :-)) potěšilo, že v tom není člověk sám :-))

107
Lenka
Reagovat

100 Elko
bezpečnostní agentura, třeba..
a ženská, která tam pracuje.. prostě pracovnice bezpečnostní agentury… :-))

108
Bobby Brown
Reagovat

100 Elko:

Sice má okkvp pravdu, že ochranka, ale jinak jsou to také jako u vás SBS – Soukromá Bezpečnostní Služba – lidově ochranka.

109
okkvp
Reagovat

hodně se též používá sekuriťačka případně oborově podobné – černý šerif

110
Mikesh
Reagovat

102 – náhodou sem chodím naprosto pravidelně, akorát se samozřejmě nemůžu rovnat invenci předsedkyně a její viceprezidentky, tak se sem chodím akorát zasmát a samozřejmě potěšit pořadem a především těmi chutnými Slovenkami. A chyby nikomu neopravuji, zejména ne Radstarovi, protože je to marný, je to marný, je to marný. Pa, holki.

111
Lenka
Reagovat

108 Mikesh
tak sorry…
jen nevím, co s tím má společné RadstaR – já psala BB

112
Mikesh
Reagovat

Když ale on tady nikdo jiný chyby nedělá – nebo jóóó ?? Teda myslím R.

113
mik
Reagovat

Ano, u nás by se použilo pracovnice ochranky či hovorově sekuriťačka. Trochu úsměvné ale je, že se tak označují často i lidé, kteří dělají v podstatě vrátné. Jen když to zní lépe:-) Ovšem esbéeskárka vypadala na to, že by mohla být i někde, kde by jen neseděla a třeba i zakročila:-)

114
mik
Reagovat

108, 110 Mikeš: Když už je řeč o pravopisu, ty bys mohl psát „holky“ pořádně, takhle to (holki) vypadá hrozně.

115
kanárek
Reagovat

Mikeši tebou obdivovaný farmář je Miloš :-). Padla tu bohužel i domněnka, zda vůbec hledá ženu. Potom by důvody jeho přísnosti k dívkám mohly být i jiné.

116
mareska
Reagovat

111: SBS-kárka Danka má samozřejmě černý pásek v karate, v Aikidó má 10.kyu a jen absolvování kurzu sebeovládání jí zabránilo v tom, aby udělala z Mira 10 pytlů krmení pro psy a z jeho traktoru hromadu náhradních dílů…myslím, že nad farmou stálo sto andělů strážných a jeden tajuplný audit, kvůli kterému se SBS-kárka rozhodla nezdržovat se demolováním usedlosti…:))

117
kanárek
Reagovat

Taky mne na název SBS-kárka napadala velmi rozličná povolání s vozíky nebo vozidly- řidička multikáry, obsluha vysokozdvižného vozíku, jeřábnice,… :-)

118
kanárek
Reagovat

113- ten audit se mi nezdá, asi to sjedu ještě jednou. Je fajn, že jsou farmáři od sebe odděleni, líp se dohledává.

119
Bobby Brown
Reagovat

112 – mně té Silvie bylo opravdu líto, ta tam bylo dost z rovnováhy jak jí tam dal slovní nakládačku

120
kanárek
Reagovat

112BB.
Bylo to nefér a nesportovní. Howgh

121
mik
Reagovat

115 Kanárek: Myslíš, že mluvila spíš o Audi?:-) Nejspíš půjde o audit dosavadních vztahů s muži, přičemž zjistí, že s ženami by jí bylo lépe:-)

122
mareska
Reagovat

117: Neblázni, ptáčku, to byla odplata za tu „dieru“…myslím, že to ještě dneska Miloš zkousává…:)

123
Lenka
Reagovat

113 maresko, já ti tleskám :-))) a to přesto, že jsem se začala tak chechtat, že jsem pro rodinu vypadala jako totál cvok…

124
mareska
Reagovat

120: Díky…to je milé na dobrou noc:)

125
kanárek
Reagovat

Zlý, zlý Miloš. Hele a ty ponožky, které mu vybíral Dušan pro holky na zaštupování….
Fuj to byl ošklivý úkol…ještě takový zkušební….a to odůvodnění, jestli si nemohly hrát s ponožkama a zabavit se :)

126
Lenka
Reagovat

110 Mikesh
moc prosím – netahej už i sem, tyhle tvoje zvyky urážet… třeba RadstaRa – děkuji!
je to tady milé, vtipné, příjemné… proč to kazit?
omluva ostatním za poznámku, která sem nepatří :-)

127
Lenka
Reagovat

115 kanárek
byl to audit… :-)
a k ponožkám – když to tam vysypal, lekla jsem se, zda je to vyprané, anébrž nevyprané a nacpané v té igelitce… uff…
ale je fakt, že jsem tohoto farmára tipla na plnou tašku nevypraných… i s tím ozónem…

128
kanárek
Reagovat

Tak se přiznejte: koho baví hrát si s ponožkama?

129
kanárek
Reagovat

Lenka, lepší audit tam, než tady…to by to zas tady cinkalo :-)

130
Lenka
Reagovat

126 kanárek
:-)
ale stejně šlo trošku mimo mě, proč zrovna ty ponožky…:-)
nějak to odůvodňoval tím, že by se na hoďku, dvě „zabavily a mohly si pokecat“, pak by byl výlet …
tak na tu dobu jim klíďo mohl dát kafčo a pohov, výsledek by byl stejnej..
já to pochopila jako ty holčiny = potřebuje nové ponožky, staré jsou v šíleném stavu, tak šup do krámu a koupit nové…

131
kanárek
Reagovat

Asi to byl od M. vtip :)

Ale stejně 3 Milošovy úkoly pro novou farmářku:
1. Zaštupovat s radostným úsměvem pytel ponožek
2. Uhlídat stádo neviditelných koní
3. Uhodnout, nač Miloš myslí a okamžitě to splnit :-)

A ještě jedno tabu: Nikdy, nikdy nevyslovit slovo D…A.

132
Lenka
Reagovat

128 kanárek
aha, vtip.. jsem holt nedovtipa :-)
no… ten chlapec fakt nehledá ženu, ale vědmu, jasnovidku, štupovačku … 3 v 1

133
Mikesh
Reagovat

112 – jj, už jsem to někde zahlédl, ale doufám, že to je jen kec. Silvinky mi bylo moc líto, ale možno sa ináč nedá. Pořád lepší, než kdyby tomu bylo naopak. Fšak také jak ho za to nakonec vášnivě objala, jj, tyhlety usmiřovačky, to jsou věci.
123 – Leni, půjčka za oplátku, neměl si začínat. To, že Ty jeho narážky na mě nerozeznáš, ještě neznamená, že tam nejsou. Normálně jej totiž míjím – a tady jsem jej přece neurazil, jenom jsi mi nahrála na drobný šťouchanec. Konec konců, já tu o opravování chyb mluvit nezačal.

Reagovat

Schvaleno: 92, 93, 114

135
Míša
Reagovat

116 – kolegyně, já bych to neuzavírala, ještě není konec a esbéeskárka se může vrátit … a s ní se vrátí i zákon samozřejmě

136
Prochor
Reagovat

SBS-kárce bych přál jen Zdena (kéž by se nám vrátila). Naopak těm třem machistickým hovadům bych přál Martinku i s celou její rodinou.

137
mik
Reagovat

Doufám, že se dámy neurazí, ale musím konstatovat, že Miloš se v mnohém chová jako typická žena (viz též příspěvek 131 od kanárka, bod 3). Pokud by se ukázaly být pravdivými spekulace o jeho orientaci, bude asi jasné, kdo je ve vztahu táta a kdo máma:-)

139
Elko
Reagovat

Pavleek:
jeden bulvár má titulok:
Farmárka Darina útočí na exmanžela: má nemanželské dieťa!

druhý bulvár má titulok:
Exmanžel farmárky Darinky: Podviedla ma!
http://www.pluska.sk/soubiznis/zo-sveta-zabavy/televizia/exmanzel-farmarky-dariny-podviedla-ma.html

…ako pekne sa ten bulvár dopĺňa :)

141
Bazinga
Reagovat

bré dopo !

děkuji všem, kteří tady přes noc udržovali oheň, pěkně se to tu prohřálo :-)

A než rozebereme tu zapeklitou věc s Milošem, dávám v plén otázku, jak budeme říkat Martininu otci ?

a) starej Ptolemaius , ve zkratce „starej Pýtí“ ? (Ptolemaius tuším III. byl otcem Kleopatry)
b) iba otecko

142
Pavleek
Reagovat

Ten otecko je Orc z Warcraftu 2 !!!

143
mareska
Reagovat

141: Dobrý den, vážená kolegyně…jaké je nedělní ráno?

Já bych pojmenování Martinky otce zvolila nějaké lidovější…všimla jste si, jaký zmatek sem vneslo pojmenování SBS-kárky?:)

144
mareska
Reagovat

143: A teď mě tak napadlo, že by mohl být Kleopatřin manager…nebo tiskový mluvčí…docela mu to šlo…:)

145
mareska
Reagovat

143: A paní matka byla též úžasná, už je mi jasné po kom zdědila Klea krásu a cit pro vkus, harmonii a soulad…:)

146
Pavleek
Reagovat

Hlavní jsou při kontaktu s dívkou SLIPY!

147
mareska
Reagovat

141: S tím Milošem to nebude jen tak…jestli ty ponožky nebyla pomsta za Silviinu prostořekost…nu což, „diera ako diera“, nie?

a nabízí se samozřejmě spousta jiných možností:

a) potřeboval holky nějak zabavit, aby se mohl chvilku věnovat Dušanovi a doufal, že holky půjdou honit koně a nakonec je musel honit sám a na Dušana neměl čas…

b) věděl, že jsou holky chytré a když uvidí ty krátery ve fuseklích, půjdou mu koupit nové, ale protože jich koupily málo, dostal záchvat a musel si ten stres nějak vyventilovat…

148
Elko
Reagovat

Maminka už na Facebooku má prezývku a všetci ju volajú Troll/Trolko fotka

Jej ocino sa môže volať Kleopatrin manager, skvelé mareska :D

149
Elko
Reagovat

Mareska, inak je zaujímavé, koľko tých ponožiek mal Miloš v tej igelitke (odhadom 60 párov :)), on čo robí, že má toľko dier v ponožkách?

150
anja
Reagovat

zdravím konferenci :)

ad Miloš – koukám, že nejsem sama, kdo zapochyboval o Milošově orientaci :)

151
anja
Reagovat

148 Elko, :)) spíš mě fascinovalo jak je takhle důsledně a v takovém množství skladuje :))

152
Elko
Reagovat

Keď ste už pri tej orientácii, tak sa tam hlásil jeden farmár, ktorý mal chuť aj na farmárov :) http://www.pluska.sk/soubiznis/zo-sveta-zabavy/televizia/farmar-martin-nepostupil-pikantne-fotky.html

153
mareska
Reagovat

148,150: A to podle jeho vlatních slov jich má mnohem více, dal za úkol Dušánkovi, aby jich pár vybral…:)

A že jsou tak děravé?…třeba se při velmi nepříznivých klimatických podmínkách o ponožky dělí se svými čtyřnohými miláčky…a jak je vám známo, kopýtka trhají ponožky lépe a rychleji než neostříhané nehty…

A nebo je na tom Miloš jako Miro a nehty na nohou zkracuje rozbrušovačkou….a v tom případě má ponožky pouze jednorázové…:))

154
anja
Reagovat

152 mareska :)) měla bych na ty ponožky jednu teorii : v holínkách, které jsou na nohách de facto volné, se ponožky dost dřou a tímpádem trhají, no a M+D zřejmě kvůli velké spotřebě kupujou takové ty vietkong levné, ty se trhají ještě víc

jinak my dáváme ponožky na hraní psům, udělá se na nich uzel, anebo se svážou do dlouhého lana a je z toho ideální hračka pro psy kerou nikde nekoupíte :)

155
Bazinga
Reagovat

143 – SBS-kárský zmatek jsem chtěla gentlemanstsky přejít, a tvářit se, že jsem si toho nevšimla. Protože se tady ukázalo, že občas… někdo… nedává pozor… nedělá si poznámky… /a teď jsem hledala ve kterém to díle jsem žádala tuším Elka, aby mi vysvětlil „čo také si mám predstaviť … – a najít to nemůžu :-(/. No každopádně, už jsme si všichni jistí, že v každém Tescu na Slovensku si musíme dávat pozor/ :-))

souhlasím tedy, že bychom měli najít takovou přezdívku, aby i nově příchozím bylo jasné hned na první pokus, o kom se mluví a proč je označován právě takto :-)

156
mareska
Reagovat

153: Dovedeš si představit, že strávíš byť jen pár minut v holinách a v ponožkách od Vietnamců, kde ti každou chvíli vyleze palec a ještě jsou v nich zapíchané piliny od minulého použití?…mě by asi trefilo…myslím, že bych na dvoře předváděla sestavu, která by vyhrála na mistrovství světa ve stepu…uáááááááá…jsem dostala kopřivku při té představě:)

157
Bazinga
Reagovat

kolegyně anjo a maresko, a co říkáte na to, že Dušan už toho prostě má všeho dost… a prostě chtěl ženám na farmě naznačit, že si mají sbalit svých pět švestek, narvat si je do igelitky a už vypadnout… Co když tím skutečným vodítkem je právě igelitka !!

2 igelitky si sbalil i Darinkin ex…, do igelitky foukala při srdcovém záchvatu Zuza… no… nevím.

158
mareska
Reagovat

154: Tudíž do toho, drahá kolegyně, představivosti se meze nekladou…já už návrh podala, ale Váš bude jistě lepší….:):):)

A co říkáte na teorie o ponožkách?…o tom by se dala vypracovat i seminární práce…to je velice přínosné téma:)

159
mareska
Reagovat

156: Snad si nemyslíte, že by se Silvince vešlo všechno, co si dovezla, do jedné iigelitky?…vy jste neviděla s čím dorazila?…měla bágl jak futrál na mrtvoly…:)

160
okkvp
Reagovat

Miloš je imo dobrý hospodář, děravé ponožky určitě schraňuje z několika dobrých důvodů :
– z takové hory ponožek by se dala při dlouhých zimních večerech umotat sada přikrývek pro jeho milované koníky
– nashromážděné pytle ponožek používá jako tepelnou izolaci staveb a zařízení …
– dobrý hospodář ví, že práce na farmě vyžaduje být v dobré kondici a příliš volna a lenošení kazí morálku … proto pro chvíle volna připravuje pro sebe i personál různé bojové hry (najdi pět schovaných ponožek)
Osobně jsem ale přesvědčena, že má v rukávu nápad na výrobu nového destilátu

161
Bazinga
Reagovat

157 – já jsem již také podala své návrhy :-), a protože „starej Pýtí“ neprošel, doufala jsem, že b) iba otecko, by projít mohl.

seminární práce na téma ponožky na farmě je skutečně nosné téma a jistě stojí za to, aby bylo zadáno :-)

Silviina bagáž by se vskutku do igelitky nevešla, máte pravdu. Jen těch vlasových přípravků, které s sebou dozajista natahala…
Já stále přemýšlím nad tím, jak to udělala, že bez jediného slova, zřejmě pouhou myšlenkou, rozehnala ty koně… A taky jak je šikovná, že žádný z nich se nezranil… Myslíte, že to měla být pomsta za to, že jí zatím nenechal jezdit ? Případně, chtěla z farmy vyhnat koně, potažmo Miloše a Dušana (kteří by je jeli hledat) a začít podnikat v jiném oboru ???
No a ještě jedna věc mě napadla… myslíte, že je možné, že by ty koně sami vycítili, že „stará škola“ byla tou nejvhodnější kandidátkou a tak ji šli hledat a potom že by ji Milošovi přivedli ?? Zchvácení, ale šťastni ??

162
mareska
Reagovat

159: A třeba je schovávání ponožek jen sběratelská libůstka…někdo si schovává svůj první vypadlý zub, někdo v dětství odstřižené vlasy a Miloš si schoval svoje první děravé ponožky…a pak další a další a vyústilo to ve sběratelskou vášeň…třeba jezdí na sběratelské burzy a vyměňuje duplicitní páry za originály, které ještě ve sbírce nemá…:)…myslíte, že zajel i k Mirovi?:)

163
Bazinga
Reagovat

159 – okkvp :-), v rukávu ? myslíte kolegyně v tom krátkém rukávu, jak jsme ho zatím viděli ? :-))

164
Bazinga
Reagovat

162 – ano, to je velmi pravděpodobná teorie. A je jak ze života …. Titulek denníku Nový čas :

Sberatelská vášeň farmára Miloša ho takmer pripravila o jeho farmu.

165
mareska
Reagovat

160: To s tou“starou školou“ mě taky napadlo…s ní se přeci ti koníčkové vůbec neměli špatně…běhat je nenutila, dřít v lese taky ne a občas se projít v manéži za svitu reflektorů bylo určitě taky žůžo….:)

166
Bazinga
Reagovat

a protože s Dušanem jezdí po burzách, potřebují někoho, kdo se postará o koně. Jj, kolegyně, to bude ono !! Blahopřeji, excelentní dedukce !!

167
mareska
Reagovat

159: Nyslíte, kolegyně, že by destiloval ty ponožky a pak je lil do průhledných lahví a na dně každé lahve by byla ponožka?…už jsem v lahvi viděla meruňku a ještěrku…ta ponožka by byla originální…:)

168
mareska
Reagovat

165: A protože objevil záznamové zařízení v zrcadle, předpokládal, že tuto informaci o hlídání koní holky zaznamenaly a budou jí akceptovat…ale netušil, že zrovna když to s Dušanem probírali, došly“té třet“ baterky a tudíž záznam neproběhl…:)

169
Bazinga
Reagovat

166 – u něj je možné úplně všechno :-DD

mmj. teď mi do toho zapadá i to, jak nechtěl dívkám dovolit, aby odjely do města a tam mu pořídily nové ponožky. Jasně jim řekl, že až bude chtít nové (do sbírky), že si je koupí sám !! Takže je to jasné. Tají před nimi tuto zálibu. A to, že byl tak rozčilený, vůůůbec nesouviselo s tím, že se mu stádo koní vyjelo za starou školou… kdepak… to souviselo s tím, že dívky přivezly /v igelitce !!/ páry, které mají téměř nulovou sběratelskou hodnotu…

170
mik
Reagovat

Možná by měli upravit název pořadu. Už jsme zjistili, že jeden farmár ani nebol farmár, další možná nehladá ženu ale muža, další hledá nejspíš posluchačku rustikální poézie,
další potřebuje šikulku k odpanění a ten poslední snad ani neví, koho hledá, nějakou modelku, která by byla krev a mlíko:-) A dělala na farmě, kupř. začala den tím, že by v šest šla na nákup a připravila snídaní. Myslím, že modelky začnou hromadně opouštět fotbalisty a hokejisty a pohrnou se k němu na farmu:-)

171
mareska
Reagovat

168: Bingo…nové ponožky nemají žádnou sběratelskou hodnotu…ale kdyby je na pár dní půjčil Mirovi, on už by mu je zhodnotil…:)

172
Bazinga
Reagovat

169 :-)), návrh na nový název pořadu tedy je ?

Piatočná pohádka na pokračovanie : Ak Klea ku šťastiu prišla ?

všimli jste si někdo, jestli tím, že FHŽ přibyla další domácnost, o které nás budou informovat, tak že se zkrátil čas, který se věnuje farmářům, anebo se natáhl vysílací čas ?

173
mareska
Reagovat

169: Myslím, že tomu poslednímu by se i líbilo, kdyby po nákupu a přípravě snídaně přihopkala do ložnice jen v podvazkovém pásu, v jedné ruce tác se snídaní, v druhé trepky a v zubech kosu na důkaz, že je připravená v mžiku odkvačit na pole a chutě se pustit do díla…:)

174
Bazinga
Reagovat

170 – zásadní otázka : a byl by Miro ochotný k takové spolupráci ?? Ledaže by Miloš pod pláštíkem nějakého silného sociálního cítění měnil nové za staré… Jakože „na nic se mě neptej… a ber ,dokud dávám !!“

To bude asi nějaký výběrový a exclusivní klub, těch „ponožkářů“, co říkáte ?

175
mareska
Reagovat

171: Myslím, že je to jedno…děj je tak záživný a plný hodnotných podkladů vhodných k rozboru, že jedna rodinka navíc (a obzvláště tato rodinka) nás o nic neochudí…

176
Elko
Reagovat

A ako hodnotíte Milošov prejav počas hádky? :), do ktorého mu na začiatku začala pritakávať Janka :)… čudujem sa, že to Sylvia ustála a nehodila po nej lopatu.

177
mareska
Reagovat

173: On by mu ty nové nedal, jen by je k němu odložil za účelem zhodnocení a pak by si je zase odvezl…u Mira po pár dnech získají tu správnou patinu a je to:)

178
Elko
Reagovat

171: vysílací čas sa natáhl :) z 21:15 do 21:30, v piatok trvala show do 21:45.

179
mik
Reagovat

171, 174: Pokud si dobře pamatuju, tohle byl nejdelší díl, měl bez reklam něco kolem hodiny a dvanácti minut. Ale myslím, že dodatečný materiál brzy vydá na novou RS s názvem Kleopatra jde do Holyvodu:-) Tam maj aspoň vodu:-)

180
Bazinga
Reagovat

174 – no…. ono to zas až tak jedno asi není… má to svůj formát ze zahraničí, který by se měl dodržet :-) chápejte, aby nakonec z toho nebylo to, že z 5 farem nám ve formě krátkých sestřihů ukážou, že se vlastně „počas našej neprítomnosti nič nestalo“, a zbytek času (cca 50 minut), budeme obdivovat Kleu a její family… Jen aby nakonec z toho nebyl mezinárodní skandál.. chápejte… pak nějaká prohraná arbitráž a kdo si myslíte, že nám tu Zuzu nakonec zvolí … :-))

181
mareska
Reagovat

177: Výborná zpráva…:)

182
mareska
Reagovat

179: Z toho bych strach neměla…výnosy z prodeje vysílacích práv na Kleu by hravě zamázly arbitráž a ještě by zbylo na zaplacení prezidentské kampaně…:)

183
okkvp
Reagovat

Budu si s dovolením trvat ještě alespon chvíli na teorii s lihovinou. Správný slovák ví, že nejdůležitější činností v životě je vypalování červa. Miloš je od pohledu člověk podnikavý a s rozhledem a sám přece podřekl, že chov koní je ztrátový. Výroba lihoviny z recyklovaných ponožek s poetickým názvem Dierovica ale ztrátová být nemůže a navíc se jedná o velmi ekologickou recyklaci odpadu, kterého je v každé slovenské domáctnosti poměrně dost. Jistě si dělá čáku i na tučnou dotaci z fondů EU.

184
Bazinga
Reagovat

175 – Elko, Milošův prejav počas hádky já osobně hodnotím velmi dobře.
a) rafinovaně zaútočil ihned po příchodu děvčat z města, takže neměly dostatek informací k tomu, aby se mohly zorientovat – to je základ dobré hádky !!
b) velmi jasně si vymezil prostor a hranice – řvát bude jenom on, všichni ostatní budou mlčet a neopomněl tomu přidávat na postupné hysterii
c) naprosto zkušeně a profesionálně do toho zatáhl věci z dávné minulosti s absolutní nesouvislostí k tématu
d) a nejvíc jsem mu tleskala, když těm drzým babám zabouchl dveře před nosem … :-))

tuším, že mik tomu dal ten správný postřeh – Miloš v sobě tu ženskou prostě nezapře :-)

185
mareska
Reagovat

182: To není marná teorie…dotace z fondů EU zajistí Zuza…a místo vypaluju červa bude říkat vypaluju fusky…:)

186
mareska
Reagovat

183: Výborně, kolegyně: A trochu mě mrzí, že nezařval uraženě, že odchází k mamince…)

187
Bazinga
Reagovat

186 – :-)), možná, že někde nechal na zápraží krátký vzkaz … :-DD

ale tam bylo to typické : “ ano, niečo sa stalo ale ja vam to nepoviem, zistite si čo samy !!!“ :-DDD

188
mareska
Reagovat

186: A nakonec to stejně vyslepičil….:)

189
Bazinga
Reagovat

187 :-)

já se pro teď musím na chvilku odhlásit, prosím, aby moje hlasovací zařízení resp. mikrofon byl odpojen.

190
okkvp
Reagovat

Pokud mohu též k problematice titulování tatka od Martinky, tak mně by se líbilo „Ocinko Kleofáš“, přičemž jsem k tomu došla i přes skrytou mnohovýznamnost onoho „-fáš“ s vazbou na naši milovanou Kleo. Napríklad fáš jako Fassa baba – pro slováky se světovým rozhledem, pro ty přízemnější fešná baba

191
Bazinga
Reagovat

1; 1,2; raz dva tři :-), už sem tu !

190 – no jasněže můžeš ! A nejenom že můžeš, musíš !! :-), páč pak by to nebyla diskuse, ale monology :-)

U ocina se mi velmi líbilo, jak se za svoji holčičku bije (a to jako beze srandy). A zřejmě pochází (ocino) z chudobnej rodiny, takže ta jeho posedlost gaťkami se dá pochopit. Mít zásobu dobrých, teplých, pohodlných a čistých gaťků je základ !! Zvlášť, když je člověk Módna ikona :-)

192
Elko
Reagovat

Bazinga: prosím buďte presná, nie gaťky, ale gaťkov!!! :D

193
Bazinga
Reagovat

192 – Elko, srdičko, veĺmi sa ospravedlňujem (čo už som urobila snad v prvom dieli – „Elko, jestli tu slovenčinu przním, tak se moc omlouvám“ :-DDD), jinak děkuji za opravu a slibuji, že už to neudělám ! :-), snad už mi ta slovenčina bude premávať … :-DDD

194
Elko
Reagovat

193: :-)))

195
Pavleek
Reagovat

Tak jsem znehodnotil veškeré mé spodní prádlo a vrhám se do nákupního střediska koupit nějaké slipy. Kdo ví, třeba tam potkám i fajnou SBSku :)))

196
Bazinga
Reagovat

195 – ale vybírej dobře !! Musí to být „poriadne“ slipy !! Tak ať nevybereš nějaké „neporiadne“, či jinak nevyhovující !! :-)

197
Pavleek
Reagovat

196-Já si koupím nějaké z HoliWŮDŮ :)))

198
Elko
Reagovat

Pavleek: potom poprosíme aj fotky, nech vieme, čo je trendy :)

199
Pavleek
Reagovat

4Elko:Uvažuju i o tangách, ale přeci jenom, HolyWŮD je HolyWŮD. Asi se přikloním ke „klasice“ a zvolím si slipy. Ale chtělo by to s kapsičkou na zadku, abych si tam mohl dát MOBIL.

200
okkvp
Reagovat

191 : obávam sa, že teplé tie Martinkine gaťky možno až tak veľa nebudú. Martinka jistě před pohodlím upřednostňuje módní střih a neotřelou barevnost, možná aj netradičné materiály.

Elkovi a dalším případným slovákům se tímto omlouvám za všechny své minulé i budoucí jazykové prohřešky, ale Pán Bůh mne obdařil schopností se enormně „nadchýňat“ pro libozvučnost cizích nářečí a jazyků, nezřízenou chutí je okamžitě začít používat, ale bohužel i maximální tupostí na gramatiku a podobné. Navíc jsem o kvalitách slovenštiny a daleko lepším a názornějším zobrazení významu slov přesvědčená již od doby, kdy jsem poprvé uzrela topiť sa sadlo na panvici a za oknom hmlu ;-)

201
Bazinga
Reagovat

200 – okkvp – já už jsem tu psala, že mám vražedně bohatou představivost… takže jakmile jsem si představila tu část : módní střih, neotřelá barevnost, netradiční materiály … v souvislosti s tím, jak se do ní občas zařezává tu top, tu sukénka… no.. nebylo mi „bohvieako“ … to by snad mělo být i trestné, toto !! :-)

pavleek – pravdu díš, to vú-dú je tam naprosto zřetelné :-)

202
Míša
Reagovat

Dobrý večer, kolegyně, jen na hcvíli nakouknu a zasejc musím běžet, ale měla bych pár bodů

1. Ocinko Kleofáš mi připadá ženijální a som rozhodně za
2. Dierovica mi připadá logická … ale pokud se v této teorii mýlíme, rozhodně stojí za zvážení ji uvést do praxe … Milošovy fondy se úží, není od věci, aby rozšířil své portfolio o novou komoditu.
3. Též se omlouvám za svou Slovenčinu – stále sa učím.

A na závěr otázka, budeme stále ještě podporovat Janku?

203
Bazinga
Reagovat

202 – M/M – dobrý podvečer, kolegyně ! :-)

Ocino Kleofáš má v tuto chvíli nejvíc bodů. Abychom však splnili náročné podmínky tohoto výběrového řízení, a dali šanci všem, kteří sem chodí číst a přispívat, tak dopřesňuji, že dnes do 22 hodin je ještě možnost připsat návrh, případně hlasovat.
Průběžné výsledky :
Starej Pýtí – 0 hlasů
Otecko – 1 hlas
Ocino Kleofáš – 2 hlasy
Kleopatřin manager – případně tiskový mluvčí – 1 hlas

:-)

204
Bazinga
Reagovat

202 – co se týče Vaší poslední otázky a to podpora Janky.

Jsem na vážkách.

a) zda-li jsme se neunáhlily a zda-li nám, výzkumnému týmu přísluší komukoliv vyjadřovat podporu ..
b) zda-li jsem se neunáhlily s tím, že jsme jí vyjádřili zrovna pravdomluvné Jance… :-))

teď jde o to, jestli dostojíme našemu názvu „smesvině“ a raději budeme stát za „křišťálově čistou“ anebo prostě dáme průchod všem animozitám vůči Mirově odpadlici…
Co navrhujete Vy ?

205
mareska
Reagovat

203: Dobrý večer všem…dávám hlas názvu Ocinko Kleofáš…:)

O názvu matky nemusíme hlasovat… Mamatroll se jako návrh ozývá ze všech stran…:)

206
mareska
Reagovat

204: Také si myslím, že v podpoře „křišťálově čisté“ jsme se unáhlily…nealo by se to nějak vzít zpět?

207
Elko
Reagovat

Janku by som ešte neriešil… uvidíme, či využije ďalších žolíkov ako povedala Bazinga a to 50:50 alebo pomoc publika a vtedy do deja vstúpime my :)

208
Bazinga
Reagovat

dobrý večer, kolegyně :-)

Mamatroll je naprosto ultramegaženiální :-).

Všichni samozřejmě chápeme, že nebýt ve spolku „smesvině“ nesnížili bychom se k posměšným hláškám vztahujícím se k vzhledu zúčastněných. Ano, tohle je propagační prohlášení, kterým se zbaběle ukrýváme za stanovy našeho klubu … :-DD

209
Míša
Reagovat

Kolegyně, přece jen vzhledem k našemu názvu „smesvině“ by se hodilo podpořit někoho křišťálově čistými myšlenkami … jen teď nedokážu určit, která z nich to je … Ve svých úvahách už sem se dobrala i k tomu, zda na závěr neinvestovat do Zdena a nepořídit mu bič, aby to mohl vypráskat všechno ….

210
Bazinga
Reagovat

209 :-), komu ho připíšeme ?

Elko, super dotáhnutá myšlenka ! Veĺmi pekne ďakujem :-)

211
Míša
Reagovat

safra, myšlím rychleji, než píšu …. někoho s křišťálově ….

212
Bazinga
Reagovat

211 – a tady to zase bylo rychlejší psaní :-))

myšlím teda… :-D

213
Míša
Reagovat

210 – Milošovi, samozřejmě, ještě je nám dlužen za know how na „Dierovicu“

214
Míša
Reagovat

211 – :o))) … dnes mám malý problém se synchronizací

215
Bazinga
Reagovat

213 – ok, tak nezapomeňte na úrok z prodlení :-)) a měly bychom stanovit jaké procento jde autorům – o prachy za „Dierovicu“ by neměla přijít okkvp (tuším).

Je důležité tohle stanovit, ať pak víme, jak vysoké příspěvky budeme vybírat ;-)

216
Bazinga
Reagovat

214 – nepropadejte panice, tady jste mezi svými !! My se Vám neopomeneme vysmát (když se nám to bude hodit) i za menší prohřešky :-)

217
mareska
Reagovat

215: A jak to bude s logistikou?…na distribuci nové lihoviny bych doporučila jednoznačně SBS-kárku…že si hodí na rameno balík minerálek jsme viděli a v současném rozpoložení by zvládla hodit na chrbát i celej kamion…a současně by to byla jakože uklidňující terapie…teda pokud audit dopadl dobře a holka naše roztomilá nepovraždila půlku Tesca….to už by jí asi žádná terapie nepomohla…:)

218
Pavleek
Reagovat

Já bych otecka nazval jednoduše-UJO.

219
Míša
Reagovat

215 – kolegyně, okkvp má smolíka … už jsem zajistila patentovou ochranu na „smesvině“ – z čehož plyne, že veškeré poplatky za licenci půjdou na účet komu? Ale dobrá, okkvp může mít do konce roku o korunu snížený měsíční členský poplatek, aby se necítila poškozená, pokud si to tu odhlasujeme :o)

220
Bazinga
Reagovat

217 – no, to musíme ještě pořádně naplánovat !! Kde tomu Milošovi tu sbírku naloženou v lihu rozprodáme ? Normálně v nějaké maloobchodní síti ?? Nebo založíme nějaký virtuální kamenný obchod ? Koho dáme do kasy ? /no ale to byla naivní otázka, já vím :-)/

221
Bazinga
Reagovat

219 – myslíte do konce minulého roku, že ano ?

222
Míša
Reagovat

217 – ona provádí audit v Tescu? Já myslela, že dostala na starosti tu Milošovu sbírku … bych se nedivila, kdyby mu po Silviným extempóre nechyběl nějaký exponát.

223
Míša
Reagovat

221 – samozřejmě :o)

224
Bazinga
Reagovat

222 – to právě se nám ještě nepodařilo zjistit, jestli je to skutečně audit, co provádí, a kde to dělá (namísto natáčecích dnů), už vůbec ne…

Myslíte si, že Miloša vyděsí to, když ráno najde ve své posteli místo Dušana ne hlavu koně, ale rozbitou láhev Dierovice ?

Mmch. nějak jsem se přestala orientovat v tom, proč mu tentokrát vyhrožujeme ? :-D

225
Bazinga
Reagovat

223 – pak hlasuji „pro návrh“ :-))

226
mareska
Reagovat

224: My mu přece nevyhrožujeme, to je jen milé přátelské upozornění, že je pozadu s proplácením faktur…:)

227
mareska
Reagovat

223: Připočítejte i můj hlas “ pro návrh“

228
Bazinga
Reagovat

226 – ach ano, Dono maresko :-))

229
mareska
Reagovat

223: Ale přci jenom nemůžeme být“ažtakovésvině“….pokud vymyslí náležitou propagaci výrobku, mohly bychom jí dát 50 našich odznáčků, ať si je rozprodá a výtěžek si nechá….:)

230
kalinka
Reagovat

mne by sa páčilo pomenovanie:
„Starý blázon“ alebo
„pán Holywúd“ alebo len
„pán H.“

Čo poviete?

231
Bazinga
Reagovat

229 – ta dobrota srdce se nám jednou ošklivě vymstí, to Vám říkám, kolegyně !! Ale nechť je po vašemu… :-)

232
mareska
Reagovat

231: :D

233
Bazinga
Reagovat

230 – :-)), mezi námi, pán H. je hodně dobrý, ale mělo by to splňovat tu podmínku, že každý kdo sem příjde poprvé bude vědět, o kom je řeč. /všimni si, prosím, co za paseku udělala nevinná SBS-kárka … jo a nemyslím tu paseku, jak kosila a kosila a kosila … :-))/

234
kalinka
Reagovat

233:
tak najvýstižnejšie bude Martinkin otec, alebo v bežnej hovorovej reči kleopatrin otec.

Poprípade by sa to dalo elegnatne vyriešiť tak, ako v niektorých knihách a starých filmov. Na začtiatku diskusie každého dielu by sa skopírovali mená účinkujúcich a k nim mená postav kt. prezentujú v diele FHŽ :D

235
koc
Reagovat

230, 233 – nechci se vam do to vmesovat ale vzhledem ze jde o Adams Kleo Family tak Fester je vhodnejsi .. ale to je jen navrh :)
http://www.postavy.cz/fester-addams/

236
Bazinga
Reagovat

234 :-DD, anebo to napsat do rekapů ! Ty stejně nikdo nečte … :-))))

hééééj, to byl ale pěkně hnusný vtip !! Elko, Nicku F.- HNUSNÝ vtip !! Fakt !! Čtu, vždycky !! :-). Přísahám ! :-)

237
mareska
Reagovat

233: Také si myslím, že by to mělo mít souvislost s Kleou, aby každý věděl…původně jsme chtěla vztah otce a dcery vyjádřit jako Vinná muška a …., ale nic jiného než lejno mě nenapadlo….:)
Tak raději ať se tituluje Kleofáš…:D

238
Elko
Reagovat

230: Pán Holywúd – DOKONALÉ :D alebo ako napísal Pavvlek UJO – (Ujo Holywúd)

239
mareska
Reagovat

236: Kolegyně, Vy si zahráváte….máme málo starostí s fakturama od Ajdy?…:)

240
Bazinga
Reagovat

237 – Kleofáš už má tuším 4 hlasy, nicméně do 22 hodin se může každý vyjádřit.

mmch. kolegyně, našla jste si už čas přečíst si to nové ustanovení o hlasování klubu „smesvině“ – zejména ten odstavec o zkratkách nových postav ? :-DDD

241
Bazinga
Reagovat

239 – ach ano, tohle jsem skutečně přehnala… nevíte jak mám projevit účinnou lítost ? :-(

242
kalinka
Reagovat

238: ďakujem.

Ako tu už niekto písal termín na odovzdanie návrhov a hlasov je až do 22:00 hod. stredoeurópskeho času. Dovtedy sa isto nájde niečo výstižné, jednoduché ako otec a elegantné ako Martinka. Tým pádom dobre zapadne do rodiny :D :D :D

243
mareska
Reagovat

240: Můžete mě nasměrovat?…jsem dneska nějaká zabržděná:)

244
Elko
Reagovat

Kleofáš, je taky fajn… ale tento nový návrh mi proste prirástol k srdcu p. Holywúd, nič to však nemení na tom, že oceňujem kreativitu, kto vymyslel Kleofáša :)

245
Bazinga
Reagovat

243 – a protože já jsem dneska nějak podezřele odbržděná, tak to prozatím necháme bez vysvětlení… po 22:00 hodině pochopíte :-DDD

246
mareska
Reagovat

241: Slibte jim každému vzorek Dierovice a blicí sáček:)

247
mareska
Reagovat

245: Pokud se to týká hlasování o pojmenování Muškina otca, tak jsem svým hlasem již přispěla…ale čím dál tím více se mi zamlouvá ten Ujo Holyvúd( zkratka UHO????)…:)

248
Elko
Reagovat

Inak toto je úplna blbosť, ale všimol som si, keď som teraz pozeral video s kleoadams family, že Martinka má univerzálnu výzdobu v ružiach má zastrčeného veľkonočného zajaca :-) (vo videu, čas 1:05) – tvorí to krásne zátišie pri prejave jej maminky.

249
Bazinga
Reagovat

246 – máte pravdu, a) slibem nezarmoutím b) nikdo jim nemůže dát víc, než já slíbím …

Autorům rekapů FHŽ – se velice omlouvám za svůj nestoudný a TRAPNÝ vtip a na usmířenou jim nabízím slib, že jim zašlu vzorek Dierovice a 1 kus blicího sáčku.

(p.s. tohle cáluju ze svého !!)

nonverbální komunikace pro ekonoma ;-)

250
okkvp
Reagovat

Dobrý podvečer kolegyně, kolegové, vážené velitelky a předsedkyně.
Předně děkuji za náležité uznání mých schopností. Ohledně vašich proradných návrhů a zákeřných úkonů s cílem okrást, ožebračit a snad i vyhodit na mráz jednu takú chutnú klimakteričku ako som ja …. jaj boha, taká som sviňa do riti, kúrnik ….
Nu čuž, anjelici moji, na příspěvcích se hrdlit nehodlám, mám vyšší cíle

251
Bazinga
Reagovat

To hlasování je velmi napínavé ! Je zajímavé sledovat, jak se se změnou nálad mění i preference.

Kleofáš – mínus 1 hlas
Ujo Holyvúd (UHO) plus 3 hlasy

252
mareska
Reagovat

250::D:D:D Sme věděly, že ty jsi naše…neboj, škodná nebudeš, klimakteričko, nějak to zašmoulíme….:)

253
Bazinga
Reagovat

250 :-DD

a jinak vysvětlení, v případě, že máš odznak (a ten MÁŠ!!) , máš vystaráno do konce života :-))

254
taťka šmoula
Reagovat

hlasuju za Kleofáša, já mám rád modré

255
Elko
Reagovat

Bazinga :-))) myslím si, že hovorím aj za Nick Flyera, že sa nesmierne tešíme z dierovice, a len pripomínam, že ten pytlík na blití chcem ten, do ktorého fúkala ZUZA!, to len taká malá pripomienka.

256
Bazinga
Reagovat

254 – znamenám si !!

257
koc
Reagovat

251 – ja hlas nemam? :( chjoo :(

258
mareska
Reagovat

255: Ty jsi fetišista, Elko?

259
Bazinga
Reagovat

257 – máš, neboj !! Při dalším průběžném pořadí to tam bude vidět !!

P.S. kdo měl ten idiotský nápad zavést hlasování ???
:-DDD

260
Elko
Reagovat

mareska: :D nie, ale ten pytlík je pamätný o pár rokov to bude dosť drahá záležitosť, tak nech sa Bazinga snaží ho zohnať.

261
Bazinga
Reagovat

260 – sĺubujem dnes prede všemi, ako sviňa jasná
chcem žiť pro svou krásnou zemi, abych bola šťastná !!

262
Bazinga
Reagovat

:-)), tam asi mělo být pred všetkými, že ? :-)), no… pozdě :-D

263
Elko
Reagovat

sľubujem… sĺ :), ale aj také písmeno u nás existuje dlhé l sa volá – ĺ

264
mareska
Reagovat

261: Náhodou to byla krásná československá přísaha…:)

265
Ajda
Reagovat

Mílé spiklenky ze spolku, všimly jste si, že jsem jednu z vás minule zachránila zcela zadarmo?! Tak si to dobře pamatujte, já umím být i hodná a dělat charitu :D

266
Elko
Reagovat

264: áno, máš pravdu… veĺmi, veĺmi, veĺmi krásna :)

267
mareska
Reagovat

265: To jsem byla jáááááááááááá…..óóóó…děkuji velkomožná:D

268
Bazinga
Reagovat

264 – jj, ale když jsem jí říkala dříve, tak jsem tam říkala „jiskra“, Vy už tenkrát ?? akosviňa? jasná ??

každopádně se nám to tu zvrhává někam úplně jinam, než by mělo.

Zpátky k práci, takto mrhat časem… to by se tak renomovanému výzkumnému týmu nemělo stávat… , jako jediné rozptýlení by nám zde mělo sloužit sledování průběžných výsledků.

269
Bazinga
Reagovat

267 – no.. trochu se mi chtělo říct, abyste se nepokakinkala… ale pak jsem to zavrhla… trocha té devótnosti ještě nikoho nezabila , že ?? :-)

Ajdo, já také děkuji za záchranu naší milé kolegyně maresky !!

270
mareska
Reagovat

268: Já tenkrát taky “ jiskra“, tu svini jsem se ještě neodvážila říct nahlas, ale už to ve mě dřímalo:D

A máte pravdu, zpátky k práci….co říkáte tomu, jak se Miro plazil před Petrou?

271
mareska
Reagovat

269: To bylo jen k uspání hada, kolegyně…trocha přetvářky…“smesvině“, ne?

272
Elko
Reagovat

270 mareska: to bolo milé :), Miro vie prejaviť emócie a to je dobre! To je v takom Holywúde veľké plus.

273
mareska
Reagovat

272: Otázkou je, proč se neplazil po kolenou i před SBS-kárkou….zřejmě měl strach, aby se její kanada neocitla v jeho obličeji…:)

274
mareska
Reagovat

273: Teď zapracovala moje fantazie…Miro se válí v kaluži krve, ksicht rozemletý na kaši, ve vratech prokopnutá díra a v dáli SBS-kárka s úsměvem na rtech drtí mezi zuby:“semříkalažepudevodržku“…:)

275
Bazinga
Reagovat

270 : abych pravdu řekla, nevím co si o tom mám zatím myslet.. považte, jaký v tom musel mít hokej !! hlava a krstná mama hovorili – Danka, srdca a ludia v konzume hovorili – Peťa … všetko ostatné hovorilo pro Anetku…
každopádně mě pobavil tou naprosto luxusně ukvapenou uzávěrkou. Já jsem vůbec nepochopila, že se nechal tak vyprovokovat :-). A pak mi došlo, proč plakal. To bylo jasné porušení smlouvy a on bude muset zaplatit pokutu :-)

276
Elko
Reagovat

:-))) super… a súhlasím pred SBS-kárkou sa asi bál a navždy mi zostane v pamäti ako sa 20 minút lúčil pri zapaľovaní ohňa :)

277
mareska
Reagovat

275: Třeba plakal proto, že si uvědomil, že ještě nemá posekanou louku, naštípané dříví a rozorané pole a Danka je v trapu…:)

278
Bazinga
Reagovat

274 – :-)), mi jí bylo ale fakt líto. Ona zřejmě opravdu uvěřila tomu jeho sdělení, že to na tu Peťu iba hraje… a já jsem ji v některých pasážích moc nerozuměla, ale odhaduju, že říkala, že potkává stále ty isté chlapy… A jsem přesvědčená, že když byla z dosahu kamer, tak že plakala :-(( Ale chci jí podpořit alespoň tady. Věřím, Danka, že se najde nějaký hodný sbs-kár, a bude Tě mít rád takovou jaká jsi !!

279
mareska
Reagovat

276: A proto, stejně jako kolegyně Bazinga, žasnu nad jeho zkratkovitým přiznáním…čekala bych, že se bude vykrucovat aspoň půl hodinky…:)

280
Bazinga
Reagovat

277 – jj, to by na něj sedělo :-))

281
mareska
Reagovat

278: A teď žasnu nad měkosrdcatostí Bazingy…kolegyně, co naše stanovy?…vy jste něco požila????

282
Bazinga
Reagovat

281 :-)))), už jsem se šla proběhnout se psem… jsem zpátky ve formě :-DD

283
okkvp
Reagovat

278 : také jsem při odchodu Danky zaštkala, avšak sbs-kára by som jej nepriala. Pomyslete na tie chúdiatka dietka, veď by jim v škole nadávali do kár, vozňov a bendrekov

284
Elko
Reagovat

Trošku citu nezaškodí, veď všetci sme len ľudia ;)

285
mareska
Reagovat

283: Prosím přeložit poslední slovo…:)

286
Elko
Reagovat

Mladá pani & Marián: http://www.youtube.com/watch?v=wjHTx6tidTw&feature=player_embedded trošku na pobavenie a asi aj môžme prejsť k „mladej pani“, myslím si, že v tejto časti dostala asi najväčší priestor.

287
Bazinga
Reagovat

Ekonóóóm !!!

Mi teď spadl panáček :-( a nejenom to, ještě mě to úplně vykoplo :-(

288
Bazinga
Reagovat

285 – kolegyně, tentokrát zbytečně riskujete, když nejmenujete !!!

289
mareska
Reagovat

284: Však áno…mě jí bylo taky líto, přišla mi sice naivní, ale taková nějaká rovná, přímá…ale my si nesmíme pokazit image „smesvní“…:D

290
okkvp
Reagovat

kolegyně mareska – strýček G hovorí pendrek

291
mareska
Reagovat

288: :D oprava: okkvp, prosím, přeložte mi poslední slovo příspěvku 285… Děkuji:)

292
Bazinga
Reagovat

289 – souhlasím. Nesmíme !
Danka, ozaj ti prajem sbs-kára !!

:-D

293
mareska
Reagovat

290: A znovu děkuji…:)

294
kalinka
Reagovat

neviem či je to tu už v obehu ale pre istotu :D

http://www.youtube.com/watch?v=Fc2bnZjAvQY&feature=related

295
Bazinga
Reagovat

291 :-D, ale to bylo „vo fous“ :-))

296
Bazinga
Reagovat

294 – jj, Horkýže :-), tahle show to má vychytané skutečně do detailů !! :-))

297
mareska
Reagovat

295: Jak se u nás na západě říká LTT( lentaktak)…díky za upozornění…Ajda by si smlsla:)

298
Elko
Reagovat

POZOR!!!

Oficiálne vás pozývam na Slovensko:
Martina zo show „Farmár hladá ženu“ bude v pondelok 6.12. o 17:00 obsluhovať hostí JOJCAFE v OC MIRAGE (Žilina)!

(ale toto je naozaj pravda :-))

299
Elko
Reagovat

294 kalinka: u nás to hrajú všetky rádiá… k vám sa to asi nedostane, či? :)

300
Elko
Reagovat

Príspevok č. 300 si beriem pre seba ;)

301
mareska
Reagovat

298: Už máme rezervaci,Elko?…:)

302
Bazinga
Reagovat

298 – toto je velmi závažná informace !! Ženy !! Někdo nám čoruje kšefty !! Tohle bychom měly ošéfovat, než se to úplně zvrhne a ztratíme spousty peněz !!

303
mareska
Reagovat

300: Hamoune…:D:D:D

304
Elko
Reagovat

mareska: áno ste VIP :-) lóža „smesvine“

Bazinga: trošku zlý marketing, čo ti poviem :)

305
mareska
Reagovat

302: Žádný strach, předsedo…M/M zapomněla oznámit, se o to managersky postarala a 90% zisku jde do naší kasy….:)

306
Bazinga
Reagovat

takže !

a) zítra nějakou dramatickou zápletkou, nejlépe tichou poštou vyhlásit, že akce se nekoná !!
b) Kleu přemístit ze Slovenska do Čech
c) najít nějaké vskutku reprezentativní prostory kulturního domu v obci do 2000 obyvatel
d) rozjet to !!

307
okkvp
Reagovat

Tuším za tým Slotovinu

308
kalinka
Reagovat

299 Elko a kde je to u nás? =) Lebo podľa tvojho jazyka by som tipovala, že máme rovnakú štátnu príslušnosť.
Ak teda bereme do úvahy že pochádzme z jedného štátu. Ale na vysvetlenie ja moc rádio nepočúvam a keď hej tak spolu s ním je zapnutá aj TV a aktívne sa venujem PC – takže nevnímam čo tam dávajú. Vnímam iba šum v priestore :D :D :D

309
Bazinga
Reagovat

uff !!

ruším akci 306 !!

Elko, no a co teď Ty na tu 305 ? :-))

310
Elko
Reagovat

kalinka: ahááá, tak vitaj a to som si myslel, že som tu sám Slovák ;)

309 Bazinga: klobúk dole, vidím, že ste zohratý tím.

311
Bazinga
Reagovat

308 :-), kalinka a co vysavač, fén, varná konvice, elektrická rúra … to při té telce, rádiu a pc necháváš zahálet ? :-))

312
Bazinga
Reagovat

310 – jj, zohraté zme, ale občas hrajeme takovou divnou hru : kdo nejvíce vyděsí předsedu :-DD

313
mareska
Reagovat

306: Myslím, že 306 by mělo být provedeno bez bodu a)…
další akce by mohly následovat podle navrženého plánu…podle úspěšnosti zvětšovat kapacity sálů…a zapojila bych též UHO a Mamatrolla…bylo by obslouženo víc hostů…:)

314
kalinka
Reagovat

310 Elko, to tá moja slovenčina musí byť riadne zlá, keď si si to nevšimol. Že ty si ma tipoval na maďarku? hm? :D

315
mareska
Reagovat

312: No tak, předsedo…ty to ustojíš…:D

316
kalinka
Reagovat

308: Ešte som neskúšala mať všetko ON naraz. Ale podľa tajného matematicko-fyzikálneho vzorca som si vyrátala, že poistky v byte by šli do hája a spolu s nimi aj v celom paneláku =)

317
Bazinga
Reagovat

313 – ona je vyučená čašnička, že ?

Možná bychom jí mohli nalákat na to, že u nás by nemusela obsluhovat, ale že by se jenom tak trbljetala na bare … je jasné, že v kulturáku ale musí být sprcha a taky šatna !! /což asi zvýší náklady/ :-(

318
Elko
Reagovat

314 :-))) neviem, splývalo to tu s tou češtinou všetko a možno som si neskôr myslel, že sa pokúšaš o slovenčinu ako Bazinga :)

319
mareska
Reagovat

314: Kalinka: Naopak to svědčí o výborné slovenčině nás čehúňú…Elko tě považoval za jednu z nás, to znamená, že všechny hovoříme plynně slovensky:D:D:D

320
mareska
Reagovat

318: Elko, to je dobrý…nepoznáš krev své krve?….to je sranda:)

321
Bazinga
Reagovat

315 :-))

316 – :-), případně v celém bloku, v celém městském obvodu… městě…okrese… státu …

no, teď mě napadlo, že už teda víme, jak dosáhnout na Slovensku nejlepší krytí pro naše akce !! Jenom požádáme kalinku, aby byla tak laskavá a v určitý čas aby všetko doma bolo „ON“

322
mareska
Reagovat

317: A v šatně by musel být trezor, kde si hosté odloží svůj mobil.:)

323
Elko
Reagovat

322 mareska zabila :-)))

324
Bazinga
Reagovat

319 :-DD

Elko, aplikujeme-li „kalinka – ON“ princip, čo u vás bude premávať … :-DDDDD

325
mareska
Reagovat

321: Ale na některých farmách jsou off pořád, takže to asi nepoznají…:)

326
Bazinga
Reagovat

322 – což s sebou přináší další náklady, protože aby se neurazila, budeme nuceni zakoupit, nebo vyrobit atrapy.. a ty rozházet po lokále…

327
Elko
Reagovat

324: Kalinka bude premávať po Slovensku, aby bolo všetko ON, môže byť?

328
Bazinga
Reagovat

327 – mareska sice odtušila, že všechny plynně hovoříme slovensky, ale teď poprosím o překlad… :-)

329
mareska
Reagovat

326: 6ádný problém…holky na Milošově farmě místo látání ponožek budou vyrábět papírové repliky mobilů…aspoň se zabaví, Miloš bude mít čas na Dušana a bude klid na všech frontách…:)

330
Bazinga
Reagovat

pokrač. 328 – hovorím sice plynně, ale ještě moc dobře nerozumím odpovědím :-)))

331
mareska
Reagovat

327: Kalinka bude jezdit po slovenských domácnostech a bude všude zapínat veškěré elektrospotřebiče…měly bychom jí zajistit nějakou ochranku…co takhle SBS-kárka?

332
Bazinga
Reagovat

329 – ještě že Vás kolegyně mám. Vy vždycky vskutku bryskně vymyslíte tak dokonalou akci… bravo !

333
Bazinga
Reagovat

331 – a myslíte, že by byla ochotná tohle pro nás udělat ?

334
mareska
Reagovat

333: Slíbíme jí, že si po ukončení akce může vzít domů Elka….:D

335
Elko
Reagovat

Bazinga: (dúfam, že som to správne preložil) Kalinka bude jezdit po Slovensku, aby bylo vše ON, může být?

336
mareska
Reagovat

335: Jůůůů. předsedo…já to přeložila správně….asi si udělám státnice ze slovenčiny:D

337
Bazinga
Reagovat

335 – a myslíš, že bude ochotná to pro nás udělat ?

334 – to by bylo ROMANTICKÉ !!! :-))

338
Bazinga
Reagovat

336 – kolegyně, já jsem z Vašich schopností úplně dojatá, státnici ze slovenčiny si rozhodně udělejte !! O náklady se vůbec nestarejte, však už to někdo zaplatí !!

Blahopřeji, opravdu, z celého srdce blahopřeji !!

339
mareska
Reagovat

Bazingo, já chtěla Elka slíbit Dance…aby nebyla tak smutná…:)

340
Míša
Reagovat

306 – Kolegyně, toto je len malá zkušební akcička a jak pravila kolegyně Mareska, přijdeme tak o celých 10% tržby :o( … budeme muset odhlasovat zvýšení členských příspěvků … s výjimkou předsednictva samozřejmě …

341
Bazinga
Reagovat

339 :-))), na Vás už taky padla ta vánoční atmoška, že ? :-), já rum v čaji, v čem jedete Vy ?

342
Elko
Reagovat

áno, preložené to je výborne ;) a Dance, čo?

343
mareska
Reagovat

340: No konečně, kolegyně…předseda se nám tu málem zhroutil….jsem ráda za Vaší informaci, vnesla klid do Bazingy duše( nevím jestli je správně Bazinčiny, státnici z češtiny nemám)..:D

344
Bazinga
Reagovat

340 – tak moment, od kdy platí předsednictvo vůbec nějaké členské příspěvky ??? Že vy jste se na mě dneska domluvily a hrajete na mě to : kdo víc vyděsí předsedu … :-)))

jinak hlasuji „pro návrh“ … :-)

345
kalinka
Reagovat

319: to hej, plynulo hovoríte/píšete všetky ale len ja z Vás mám aj dobrú gramatiku =)) čo je samozrejme pochopiteľné …… a naoplátku raz za čas /1x do roka/ skúsim napísať aj ja koment v češtine. Nech sa aj vy pobavíte :D

346
mareska
Reagovat

341: Já jedu v houbičkách, měli jsme je v bramboračce..:)

342: Elko, Dance slíbíme tebe…že si tě může vzít dom…:)

347
Bazinga
Reagovat

343 – do předsedovy duše, do její duše … nebo nějak tak :-)

a nekecejte že nemáte maduridu !! :-)

348
kalinka
Reagovat

320: nie sranda ale hanba :D :D :D
Možno Elko nie je slovák? Elko tak čo? z kade že si šuhaj?

349
mareska
Reagovat

347: Maduridu mám, ale už je to dááááááááááááááávno….:(

350
Elko
Reagovat

nechápem, čo je Dance :)

348: Kalinka, som Slovák ako repa narodený v Česko-Slovensku ;)

351
Bazinga
Reagovat

348 ….

slyšíte to všichni ?

tam kde je srdce, srdce a nejbližší okolí … něco mě svírá, svírá a vůbec to nebolí …

a všichni sbor !!

Klíčí láska,tiše stůjme, klíčí klíčí opakujme,
klíčí láska tiše stůjme, klíčí klíčí ať se ujme

352
mareska
Reagovat

350: Elko, Danke sbs-kárke slúbime teba, aby nebola smutná…:)

353
okkvp
Reagovat

Elko – Danke tam patrí

354
kalinka
Reagovat

350: Elko predsa Danke. Že budeš pre Danku darček pod stromček……. už to došlo aj k tebe? :D

355
Bazinga
Reagovat

349 – tak vidíte !! Madurida JE státní zkouška :-)

kurňa, ale dneska se nám to tu nějak rozuteklo od tématu, viďte !! :-)

musíme se vzpamatovat a dát tomu zase řád. Nesmíme polevit, zvlášť před koncem, takhle by nám to znehodnotilo celý náš výzkum…

356
mareska
Reagovat

351: To vypadá spíš na to, že Kalinka Elka co nejdříve něčím udeří…:)

357
Elko
Reagovat

jáj Dance ako Danke… ja som myslel, že to je nejaká prezývka :-)))

358
mareska
Reagovat

355: Máš pravdu, předsedo…ale když mě se tak páči rozúrená Kalinka a nechápavý Elko…:)

359
Elko
Reagovat

355: ja som chcel prejsť k „mladé pani“ aj som pridal pamätné video a vy nič :)

356: druhá SBS :D

360
okkvp
Reagovat

356 : áno, [udrie] tak krásně [znie]

361
kalinka
Reagovat

ale začína to byť dosť zlé…. podcenila som hĺbku /dlhé l/ vaších rozhovorov. Budem musieť vypnúť aj TV aj rádio aby som ostala v tempe a dokázala sa sústrediť =)

362
kalinka
Reagovat

351: ale nie neudriem. Musím si strážiť počet živých ľudí hovoriacich tým istým jazykom =) A nakoniec počula som samé dobré referencie na Elka =))

363
Bazinga
Reagovat

359 – No, Elko… ale „mladá paní“ show je stará 2 týdny… to jako se nezlob… ale to je jakobys vydával rohlíky na strouhanku za čerstvé, ještě teplé z trouby … :-(

364
Bazinga
Reagovat

362 :-DD, kalinka, že Ty jsi taky „stará škola“, že ? :-))

365
okkvp
Reagovat

jedno malé OT si dovolím – docela mně překvapilo, že jsem v celém průběhu zaznamenala jen jeden velmi chabý pokus o „som neni“. Před těmi skoro 30 lety, kdy jsem se tak bratřila, to jelo bez ohledu na lokální příslušnost.

366
Elko
Reagovat

363: v tejto časti dostala najväčší priestor na vyjadrenie a vy nič, ste ticho, to by stálo za pár komentárov.

367
mareska
Reagovat

362: Máš pravdu, Elko je anjielik zlatý:D

368
Elko
Reagovat

362: áno??? ;)

369
mareska
Reagovat

364: Předsedo, to je dobrý…musíme se zeptat, jestli umí jezdit na koníkovi…:)

370
kalinka
Reagovat

364: žijem v tom že ešte mladá /forever young/. Narodila som sa síce ešte za totality ale veľa si z nej pre svoj nízky vek nepamätám =)

371
Elko
Reagovat

367 mareska: ;)

372
kalinka
Reagovat

367: „anjelik môj kde lietaš? …..“
368: po zrelom uvážení možno =)

373
Bazinga
Reagovat

369 – se zavřenýma očima ?? ;-)

a jinak áno, já se taky připojuji k dobrým referencím na Elka !! A jako předseda vyzývám všechny ostatní členky, aby Elka také podpořily !!

374
kalinka
Reagovat

inak na koni viem jazdiť a čo sa týka tých služieb pre Vás, tak Vám rada spravím propagačnú kampaň a všetkých záujemcov nasmerujem na západ od SVK aby Vám z toho niečo potieklo…… a v neposlednom rade ako to bude s tými % pre mňa? :D :D :D

375
okkvp
Reagovat

kolegu Elka samozřejmě také podporuji a obdivuji, wtz

376
Elko
Reagovat

Ďakujem za podporu, predsedkyne máte u mňa nejakú marketingovú službu zdarma ;)

377
Bazinga
Reagovat

Já pro dnešek skládám funkci. NAPROSTO JSEM TO DNESKA NEUKOČÍROVALA, což připočítávám tomu rumu v čaji..

Prosím Vás, až to tady dneska skončí, dohlédněte na to, ať se pořádně vyvětrá a zamkne… aspoň …

378
mareska
Reagovat

373: Kolegyně, četla jste 374?…můžeme si dovolit další výdaje?

379
Elko
Reagovat

377: rum trebalo využiť na Mojito alá Džejár, škoda čaju :)

380
mareska
Reagovat

377: Také jsem se chtěla omluvit, jdu na Líbáš jako Bůh, takže poslední zmyká….mějte se krásně a někdy příště nashledanou…:)

381
kalinka
Reagovat

379: Elko nie si náhodou z východu?

382
okkvp
Reagovat

huš huš, pavouci ven …. zametýno

383
Elko
Reagovat

381 Kalinka: nie zo západu

384
koc
Reagovat

383 – cicham cicham trencin :)

385
koc
Reagovat

383 – to je jedine Sk mesto kde sem byl tak mam hadani jednoduche :(

386
kalinka
Reagovat

385: takže aj ty hádaš? som myslela, že vieš =))

387
Elko
Reagovat

Trenčín, nie :) ale keďže sme v téme farmár, tak to poviem takto (pozrel si bydliská farmárov) mal by som to najbližšie na Mariánovu farmu :-)

388
Mikesh
Reagovat

Já pořád nechápu, co tady řešíte schovávání nějakých ponožek (jsem u cca 150. příspěvku). Prostě pořádný chlap nic nevyhodí (tedy vyjma manželky).

Reagovat

Zjišťuji, že je chyba, že nečtu všechny komentáře :-D Ale opravdu na to není čas. Vždycky si jen vyhledám svoje jméno (tzn:pokud máte jakékoli připomínky k mé osobě, rekapům, slovníku a nevím čemu ještě, tak stačí napsat do komentu „Nick“ a máte jistotu, že si to přečtu ;-))
A z tohoto důvodu chci říct: Bazinga, To sis teda zadělala na pořádný malér a ani dierovicou to nespravíš :-P

BTW: Suníčko, ne že mi přepíšeš název rekapu :-P Jen poprosím o změnu autora O:-)

390
okkvp
Reagovat

Dík za rekap :-)

391
Bazinga
Reagovat

Bré ranko.

Nicku, Ničku, Ničíčku … já jsem včera byla trochu pod vlivem už vánoční atmošky, ještě jednou se omlouvám :-)
a abych Ti dokázala, že opravdu rekapy čtu, tak Ti chci říct, že tam máš blbě vyskloňovaného Maťa.

S Maťem, za Maťem …
tak jak to píšeš teď : s Maťou, za Maťou, by znamenalo, že Maťo je holka.

392
Bazinga
Reagovat

391 – a já to mám asi taky blbě :-) s Maťom, za Maťom …

:-D

jo a díky za rekap !

393
Misha
Reagovat

392 – kolegyně, teď už jen čekám, kdy přijdete s vietnamskou modlitbou Smaťamzamaťam :o)))

394
Misha
Reagovat

Jo, napadlo mě, jestli aj Nickovi neposlat jeden smesviňový odznáček za ty rekapy … když už sme v tom dobrém adventním rozmaru :o)

395
Bazinga
Reagovat

393 :-)), to koukáte kolegyně, jaká já su lingvistka, co ? :-))

Nick ještě nemá náš odznáček ? Pak tento politováníhodný omyl musíme co nejdříve napravit !!

Btw. myslíte, že od něj bylo prozřetelné prozradit, jak ho partička „smesvině“ může donutit přečíst každičký komentář ?
Stačí na začátek každého komentáře zapsat jeho nick… Nick … :-))

396
Elko
Reagovat

jé, rekap ;) a hej, hej treba zmeniť meno (aj keď je to pekné sa pozerať na svoje meno :))

397
Misha
Reagovat

Nick
395 – ach áno, všimla jsem si, kolegyně … myslím, že takto by od teraz mohly vyzerat všetky príspevky „smesviní“

398
Bazinga
Reagovat

Nick
397 – jj, to se nedá nic dělat !! :-)) Musíme dostát svému názvu… hlasuji „pro návrh“ :-)

399
Misha
Reagovat

Nick
A toto už jste viděli: http://www.facebook.com/photo.php?pid=1782541&o=all&op=1&view=all&subj=114775941896544&id=1478477732

Inak kolegyně, mám pro nás všetkých zlů a zatial neoverenú zprávu z FB: „na farme u marianka je uz po laske darinku uz odstahovali pekne krasne domov“

400
Elko
Reagovat

:D Misha, to je plagát na horor?

a 400-vka pre mňa :)

401
Bazinga
Reagovat

Nick
399 – čože ???? kdo ji odstěhoval ? takže ZASE nebude mít tu svoji slepičí farmu ?? Kdo ji to překazil ? Kdo za to může ? No ještěže je to prozatím neoverená zlá zpráva !!

402
Elko
Reagovat

Už tu máme výsledky sledovanosti, sledovanosť bola rekordná!
12-54 – 40,9%, rating 13%
12+ – 39,5%, rating 14,5%

Farmár sa stal najsledovanejšou reláciou dňa (porazili aj spravodajské pořady, ktoré sú zvyčajne najsledovanejšie).

Reagovat

Elko, a to se tam ještě nepočítají ti Češi, co to musí sledovat online na webu :))

404
Misha
Reagovat

Nick
401 – Kolegyňa, ja verím, že kolega Elko zjistí podrobnosti, má to tam z prvej ruky

405
Elko
Reagovat

SUNíčko :) no to sa počíta v počte zhliadnutí videa a tuším minulý diel mal cez 200 000 zhliadnutí, čo je obrovské číslo na slovenské pomery :)

406
Bazinga
Reagovat

Nick
Elko – s největší vážností a přátelskostí,kterých jsem schopna, Vám blahopřeji k tak úspěšnému pořadu. Fakt :-)

407
Misha
Reagovat

Nic
Elko, aj ja blahopřeju … ale už som jak na trní, jak nám vysvětlíte tu informaci z FB.

408
Misha
Reagovat

Nick
407 – Na prvním řádku mělo být samozřejmě Nick

409
Elko
Reagovat

Misha: no ak je to pravda, tak v tom vidím iba jedno: môže za to svokra a mladá pani :) – ale bulvár zatiaľ o ničom takom neinformoval, tak uvidíme…

410
Elko
Reagovat

Ďakujem, gratulácie potešili :) a problém s Darinkou a Mariánkom som dúfam ozrejmil, zatiaľ je asi poplašná správa :)

411
okkvp
Reagovat

Nick
399 : jsem konsternována, nechce se mi pomyslet, na tie osamelé kravy v staji, neche sa mi veriť, veď ja čitala o tom že už ruka v noháve aj svatba bola. Tož rozvod ? Ale možno sa ukázalo, že Marianko ma dobre vypchaté strozoky a jako svatebný dar kúpil Darinke novů farmu s hypermodernou plno automatickou dojickou a na staré farme ostala mamka s babkou, aby nezacľaňaly. No a nakoniec přeco nie – aj Renátka se može veselo zaškúliť, teraz je tráktor volny

412
okkvp
Reagovat

a teď OT(otázka technická) – Nick
není tu teď pár příspěvků nad náhodou někdo s podobným IP jako já ? (tzn nejspíš někdo kdo jede přes stejný uzel) Už opět mi to tu nabádalo, ať odesílám své posty pomaleji a já tu před tím od předposledního ani neklikla. Totéž se mi občas děje i u HSMT a byla jsem tam dokonce kvůli tomu přinucena použít proxymateníka.

413
Misha
Reagovat

Nick
409 – Ak se jedná iba o šírenie poplašnej zpravy (http://www.facebook.com/farmarhladazenu/posts/170003733040431), bude len dobre – můžeme té paní účtovat pokutu za zanesení paniky „mezisvině“ a rozhodně to nebude nějaká malá částka …

414
Elko
Reagovat

okkvp: stáva sa to aj mne :) neviem prečo.

415
Bazinga
Reagovat

Nick
413 – tak tak !! A ať si paní začne hledat i druhé zaměstnání, protože z jedné výplaty tu pokutu neutáhne !! Mmj. už se jí tam pokouší konfrontovat nějaký pan Úžasňák.

416
okkvp
Reagovat

Elko, tuším v tom nekalé praktiky našich poskytovatelů při přidělování IPadres nebo bydlíš v domě s jedním exministrem :-D

Reagovat

Ještě jednou někdo napíše Nick navíc a bude potrestán vyloučením do konce utkání :-P

418
okkvp
Reagovat

Nick
413 Misha – áááj, to bude jasná poplašná zpráva, paní už si sama nakydala na hlavu podmáslí (pro jazykově slabší – cmar =podmáslí). Hlasuji za exemplární výši pokuty

419
Misha
Reagovat

Nick
417 – § 196
(1) Kdo skupině obyvatelů vyhrožuje … způsobením škody velkého rozsahu, bude potrestán odnětím svobody až na jeden rok. :o)

420
Bazinga
Reagovat

kciN

kolegyně, škoda :-((, ten-jehož-kcin-nesmíme-pod-pohrůžkou-vyhoštění-napsat, nám znemožnil regulérní sčítání členů :-(
ach jo :-(
ale byla to rychlá a úderná akce, blahopřeji nám !! :-))

421
okkvp
Reagovat

jaj boha, já odeslala a před tím ne efpětkovala – Flyer, láska moja skoro jediná, pánko moj veľkomožný, dyť jsem jen tááákle malinká „semsvině“ °°

422
Elko
Reagovat

:-))) ja z vás nemôžem

PS: SUNíčko treba opraviť autora rekapu + písal som ti e-mail ohľadne článku.

423
Misha
Reagovat

Cink
420 – kolegyně, Kcin se mi blbě pamatuje, volila bych proto, s dovolením, přesmyčku :o)

424
okkvp
Reagovat

423 : velmi vhodná přesmyčka – poplatek za pohlédnutí. Chválím kolegyně, nevím proč bychom měly šanovat všechny ty neviditelné čtenáře, jdeme tu s vlastní kůží na trh, OSA budiž slabým odvarem, kasu je třeba plnit.

425
Bazinga
Reagovat

ciNk

kolegyně, souhlasím s přesmyčkou, a aby bylo jasné, že se zas až tak nebojíme, tak navrhuji odvážné ciNk… co?

a taky aby si to zas nevzala osobně, však vy víte která správkyně, co nám fakturuje jako zběsilá !!

426
Misha
Reagovat

ciNk
424 – děkuji, kolegyně, přesně tak to bylo míněno.
425 – předsedo, jako vždy dotáhneš vše do nejmenších detailů – naprosto úžasné.
Vznáším návrh, že kdo z diskutujících nezaciNká dle nového interního předpisu, doplatí do kasy „sousviní“ navíc pokutu ve výši desetinásobku tří ciNků

427
Misha
Reagovat

425 – Co se týče té jisté nejmenované osoby, předsedo, otázala jsem se nenápadně na FÚ, zda už má z vydaných faktur správně odvedeno DPH … nenápadně jsem se zmínila o nepřehledném číslování faktur, nesprávném zaokrouhlení daně a tak, však to znáte :o)

428
Misha
Reagovat

ciNk
426 – pokuta se netýká sklerotických členů předsednictva.

429
Bazinga
Reagovat

ciNk

hlasuji „PRO návrh“ !

430
Pavleek
Reagovat

JDU SI KOUPIT SLIPY, ABYCH NA MANŽELKU UDĚLAL DOJEM.

431
okkvp
Reagovat

ciNK
navrhuji výjimku též pro horkem zalévané klimakteričky

432
Bazinga
Reagovat

ciNk
427 – den, kdy jsme Vás, drahá kolegyně, s mareskou svázaly vysavačem a Vy jste se pak stala ekonomickým a finančním ředitelem našeho sdružení, považuji za jeden z klíčových. V publikaci „Who is who ve sdružení „smesvině“ bude vaše jméno zapsáno ZLATÝM PÍSMEM !!!

433
Misha
Reagovat

ciNk
431 – no já nevím, zas abysme nebyly zbytečně měkkosrdcaté, to by nás taky mohlo přivést na buben … mno … uvidíme, co předseda :o)

434
Bazinga
Reagovat

ciNk
430 – Pavleek a co jsi dělal do teď ? Vždyť už včera jsi psal, že jsi znehodnotil veškeré své spodní prádlo…

431 – za drobný poplatek jsem ochotna hlasovat „pro návrh“

435
Misha
Reagovat

432 – Děkuji, kolegyně, děkuji … je to pro mne vesmírná čest … už jen vstoupit „mezisvině“ bylo mým životním snem … a toto, to překonalo veškeré mé … moment, a kdo to bude platit? … kolegyně nepřehánějme to s těmi zbytečnými výlohami … stačí tiskařskou černí, ale verzálkami :o)

436
Misha
Reagovat

ciNk … ciNk
435 – ach ta skleróza

437
okkvp
Reagovat

ciNK
433 : v tom případě bych si dovolila, vážená kolegyně a ještě váženější předsedkyně, vyčkat času, jako husa klasu, však ona se voda vaří na každou „semsvini“

438
JUJU
Reagovat

399- ze by se Marian uz dovolil nebyt jelimanem? {princ a vecernice}
Co rikate na rodinku od Martinky, ten jeji fotrik nebo kdo, chtel, aby ukazali martinkine gatky, a uprimne se rozcilil, ze zadne gatky na farme nedostala.

439
Misha
Reagovat

438 – Naopak, on se rozčílil, že nedošlo k výměně gatiek (akce známá z fotbalu jako výměna dresů) a on si tak nemohl rozšířit svou sbierku … zvláště ho pak naštvalo, že Martinka nepřivezla Mariánkovy slipy, páč ty pro něj mají hodnotu priamo nedozírnou :o)

440
Bazinga
Reagovat

ciNk

438 – JUJU – nakonec se ukázalo, že tato informace byla zřejmě pouhopouhou poplašnou zprávou

a k tomu „gaťkovému zákonu“, který panuje v rodině Vinnej mušky Kleo. Dá se to pochopit, dá. Třeba jsou tak naučení. Když Kleo přišla na farmu, měla vzorky vína, o které byla ochotna se rozdělit. A na rozloučenou zase očekávala gaťky. A jakmile je nedostala, Ujo Holyvúda (UHO) popadl spravedlivý hněv.

441
okkvp
Reagovat

438 Juju – nejen nedostala, ale aj o nějaké přišla, páč podle řeči Ocinka Kleofáša se zdálo, že dom došla na ostro.

Teď mne tak napadá – máme jistotu kolegyně, že Kleo na farmě nosila vůbec nějaké gaťky ? Že by bola Martinka také prefíkaná a mala podobné plány ako Darinka ? To by také mnohem dodávalo její známé samomluvě pri vykydávání další a mnohem hlubší rozměr

442
Misha
Reagovat

ciNk … ciNk
439 – opět skleróza (takhle tu tisícovku uděláme coby dup)

443
JUJU
Reagovat

440 – tak to uz mame 2 prikazani
1. Nezatopis telefonem svym
2. Nepozadas o gatky blizniho sveho

444
okkvp
Reagovat

ciNK, máte pravdu kolegyně

445
JUJU
Reagovat

441 – spise to na me pusobilo, ze ma Martinka cerstve zarezano, proto ta jadrna slova, takze nejake gatky asi byly, ale mozna jen jedny a ona potrebovala vymenit

446
JUJU
Reagovat

Martinka se namaluje,
pulky svoje vystavuje.
Pobavi i milym slovem,
je to s ni jak s kupou hnoje.

Halenecka zari v sunci,
Martinka se prsi s hrnci.
Starka nechce papat,
asi bude plakat.

V tomhle to se varit neda,
dodava ta hrda zena.
Radsi bezi zatopit,
telefony hori lip.

447
Bazinga
Reagovat

ciNk

Záhada Kleopatriných gaťkov si zaslouží být prozkoumána.

Než začneme, kolegyně, myslíte si, že nemohlo dojít k nějaké frapantní záměně v názvosloví ?
Jsme si skálopevně jistí, že gaťky jsou skutečně gaťky ?

448
JUJU
Reagovat

To ze byly pouze jedny gatky po celou dobu dosvecuje i Ocinko Kleofáš, nebot rika, ze Martinka musela hned doma sednut do vany, tudis asi mela peknyho vlka.

449
Lady XL
Reagovat

443 co takhle ještě:
– nevytáhneš pracovní oděv na světlo boží…
– nenamalovaná (nevyfarbená) nevyjdeš na robotu
– o práci nepožádáš bližního svého …

450
Misha
Reagovat

ciNk
448 – kolegyně, myslíte, že je to šifra? Pak by mě zajímalo CO měla Martinka dovést ujovi UHOvi? Koneckonců, farma je to staré, na různých místech se tam dalo schovat ledasco a Kléo se opravdu činila, prozkoumala kamna i tu horu hnoje … a to všechno bez gaťiok

451
JUJU
Reagovat

447 – k zamene mohlo dojit pouze pokud se tocilo s ocinkom rano, mohl mit velmi nizkou hladinu alkoholu v krvi a proto mohl mluvit o cemkoliv jinem.

452
okkvp
Reagovat

447: Vážená předsedkyně, jsem si téměř skálopevně jistá, že gaťky rozumíme správně a ani v okolí Martinkina bydliště pro ně není žádný používanější nářeční výraz. A navíc, GATE – GOLDEN GATE – ako by jim mohla taká ozajstna Holywůůdská hviezda hovoriť, šak to Emerikou prímo zaváňá

453
JUJU
Reagovat

Tak jsem si jeste jednou pustila zaver s Martinkou, a nejenom o gatkach je rec, i podprsenku zadnou nedostala.

454
JUJU
Reagovat

Sak je to krasavica z holywodu, a tam si nemala ani kde lehnut.

455
okkvp
Reagovat

ciNK
ale za soucit Mariana, Darinky a štábu, že nás ušetřil pohledu na Martinku od dola na horu, jsem opravdu ze srdce vdečná

456
JUJU
Reagovat

455 – dovolim si oponovat, pohlad ze zhora na dola byl, kdyz martinka vylezla ze dveri po prijezdu a mela cerne triko bez rukavu a cerne kratasky a bile ponozky, hadam nechcela Martinka snad ukazovat bobra a kozy, i kdyz na farmu by se to hodilo.

457
JUJU
Reagovat

455 – navic Darinka by jej oci vyskrabala

458
JUJU
Reagovat

Nejlepsi farmar je Milos, i kdyz ty jejich emocionalni vylevy jsou fakt husty. Milos kone, Mato sliepka.

459
Misha
Reagovat

ciNk
452 – Zlatá brána otevřená, kdo do ní vejde? Až tak, kolegyně? Myslíte, že se tam ztratily ty její zlaté gaťky? A protože jde o tajný kousek, proběhl manévr s mobilem s tím, že se snad při jeho hledání najdou?

460
Bazinga
Reagovat

ciNk
459 – jo takhle !!No tak to pozor!! To byly teda zlaté trbljetavé gaťky ? No tak potom je to rozčilení naprosto pochopitelné !! A teď ta hrůza, že je někdo skutečně odněkad vyloví… a ony mu splní 3 přání …. týkokso… teprve teď se dostáváme k jádru pudla !!

461
okkvp
Reagovat

456-7 – to ne ja, to jej ocinko si podle té řeči představoval a áno, však jsem písala, že ďakujem aj Darinke

462
Roman
Reagovat

Toto je najlepšia reality show! ;)

463
JUJU
Reagovat

460 – A zlate gatky deda vseveda uz splnily dve prani
1. prani – byt krasna jako krasavice z Holywoodu
2. prani – krasne obleceni
3. prani uz nestihla nebot o gatky dosla a ted cekaji az je Darinka vylovi a bude si prat aby z farmy vypadli babka i mama

464
Bazinga
Reagovat

ciNk

463 – čímž se vysvětluje to její ,pro nás v tu dobu neznalé, šokující prohlášení při odchodu z farmy : „nech zdochne ten, čo to spravil !!“ /ten, kdo ukryl nový mobil do kamen/ … věděla, že gaťky jsou fuč, a že poslední přání se jí tedy nemůže splnit… ta je ale mazaná !!

mmj. dovol, JUJU, abych se zeptala.
Zlaté gaťky děda Vševěda vznikly tak, že předpokládáš, že to byly tanga (a tedy „tri niti v riti“), z toho tedy „tri“ evokovaly děda Vševěda ?

465
okkvp
Reagovat

ciNK

464 – vážená, za „tri niti“ vám tedy pěkně děkuju, kdo má ten monitor a klávobesnici furt čistit. A ještě mi upadly brejle ….

466
Misha
Reagovat

tyvole …. :o))) …. To mi kolegyne nedelejte, kdyz jedu v buse. Chlamu se pak jako klient brnenskeho saskecu a lidi na me blbe cumijou.

Jo ciNk. :o)

467
Elko
Reagovat

Cink je akože Nick Flyer, či čo ste to zase vymysleli? :)

468
Bazinga
Reagovat

ciNk

465 + 466 – rádo se stalo :-)

Elko , budeš nám tu chybět :-( v 467 jsi bral JEHO jméno nadarmo a je-li spravedlivý, máš utrum do konce utkání… :-(, ach jo…

a jinak odpovědí budiž ti toto:

1) je to poplatek za přečtení komentáře, který jde ve prospěch sdružení „smesvině“
2) je to přesmyčka … ;-)
3) to jsme ale chytrušky, co ? :-)

469
kanárek
Reagovat

Odhlašuju se z klubu „smesviní“ z těchto vážných důvodů:
1) při slibu se vždycky odbourám a to ho trénuju už od včerejška
2) došel mi odznáček a nestačila mi na něj pětistovka…prý spešl balení, krabička s hnojem, proč nemám eura a tak..
3)politika zvyšování členských příspěvků se mi hrubě nelíbí

470
Bazinga
Reagovat

ciNk

469 – kanárek ?????????

1) odhlásit se nejde, členství zaniká pouze úmrtím !!

2) ale nešť, můžu mít poslední přání ??

napiš 3 příspěvky za sebou a v každém z nich napiš 3x za sebou jmenovitě autora tohoto rekapu (jakože tohoto konkrétního dílu)

471
Bazinga
Reagovat

ciNk
pokrač. 470 – jedině tak se můžeš odhlásit z klubu „smesvině“ !!! Opravdu, jinak to prostě nejde…
:-(, je mi to líto…

472
Elko
Reagovat

:-))) Bazinga

Inak bude Česko Slovenský farmár :) ale asi až po tom, ak bude mať Farmár úspech aj na Prime… takže vyzývam všetkých českých občanov k pozeraniu českého Farmára. Ak nebude mať úspech, tak si myslím, že určite bude slovenský na 100% ;)

473
Bazinga
Reagovat

ciNk

472 – Elko, nechci malovat Mammatrola na zeď, ale já myslím, že tohle je nezopakovatelné. Že jsme svědky naprosto úchvatné show, která je nepřekonatelná… No, necháme se překvapit… ;-)

474
Elko
Reagovat

:) áno, áno nechajme sa prekvapiť…

Inak „smesvine“ prichádza o prvú členku? :-))) tak to je husté.

475
Bazinga
Reagovat

ciNk

i v tom se necháme překvapit… jestli skutečně najde odvahu a ve 3 příspěvcích 3x za sebou bude jmenovat…
já myslím, že nakonec cukne … :-)

přičítám to tomu předvánočnímu shonu. Asi hodně stresuje s úklidem (i tady se vždycky chopila úklidu a to přesto, že už ji klimakterička 2x nabízela, že to udělá…), jak říkám… necháme se překvapit ;-)

476
kanárek
Reagovat

Cože, vy kdysimilá expředsedkyně po mně chcete, abych tu vzala N. Flyerovo jméno nadarmo a hned třikrát?
To je skoro jako to „Zapuzuji tě, zapuzuji tě, zapuzuji tě“ :-)

477
Elko
Reagovat

:-))) Bazinga, tebe dnes ide.

478
kanárek
Reagovat

A co Kleotěcko ? Je už hlasování uzavřeno?

479
Bazinga
Reagovat

ciNk

477 – :-), zlatá moja, anjelik, no vítej !!

hlasování bylo uzavřeno včera (pro veřejnost), ale nebylo ještě vyhlášeno pořadí.

Jsi v klubu, takže návrhy můžeš vkládat do alejuja :-)

480
Bazinga
Reagovat

ciNk

kurňa, sem se spletla. Moje 479 měla být ke kanárkovi 478 a ne 477.

481
kanárek
Reagovat

Mimochodem, na to, že jsem dosud v klubu se už znovu Autorovo jméno neodvážím vyslovit, protože by mne nejspíš hnal svinským krokem odsud .-)

A s úklidem nestresuji, protože:
a) neuklízím hloubkově, jen udržuji
b) je prokázáno, že přehnaný úklid škodí zdraví a přece nepromarodím svátky
c) nikoho nezvu, ale zato se ke všem chystám na návštěvu :-)

482
kanárek
Reagovat

Úklid tady se mi moc líbí, protože je tak krásně virtuální :-)

Musím uznat milá moja, že se s malými přestávkami chechtám od 161, čímž moje domácnost a její plánovaná malá údržba dost trpí. :-)

Dostanou stávající členové SmSv….hele ten název se blbě zkracuje (.SS i SmS jsem zavrhla)…vzorek ponožkové pálenky zdarma?

483
Bazinga
Reagovat

ciNk

kanárku, i když jsi byla na mě dneska zlá, tak přesto „ťa mám rada“ :-)

a ano, to s Autorem byl záměr, já jsem chtěla, aby sis uvědomila, že pak už není cesty zpět, víš ? Chtěla jsem Ti být nápomocna ve Tvé těžké chvíli a jak vidím, tak to zabralo :-)

484
kanárek
Reagovat

Dotaz ,
proč Maťo tak strašně trpěl nad zesnulou slípkou, když tedy údajně nebyla jeho…nebo to bylo to jediné, co bylo na farmě jeho?

485
okkvp
Reagovat

471 Elko – kolego jsem bohužel přesvědčena, že úspěch této show lze zopakovat pouze u vás na Slovači. Znáš snad nějakou takhle kreativně temperamentní česku či moravačku ? Já ani jednu. Ale z mých cca 100 slovenských spolužaček v ročníku podezírám nejméně 20, že jsou matkami/sestrami farmárských nápadnic. Česko může dodat akorát vhodný materiál na farmáře – je tedy třeba zalovit v drsných zapadlých koutech našeho státu. Na čistě českou verzi se budu dívat, abych tvůrce povzbudila a došlo k té bratrské verzi – tam by to možná mohlo vyjít. To dokonce vidím v barvách. Větrem ošlehaný pošumavský vlk a pět slovenských bábik a k tomu jazyková bariera – joj ej juchnem

486
Bazinga
Reagovat

ciNk

482 – jasnéže dostanou :-), je to takové malé vánoční překvapení :-). Každý člen/členka, který/a používá přesmyčku, dostane vzorek Dierovice zdarma.

a jinak s tou zkratkou máš pravdu, blbě se to zkracuje. Ale mi se to ani zkracovat nechce, v tom plném znění se to krásně vyjímá „smesvině“ … no není to sametově libozvučné ? :-)

487
okkvp
Reagovat

484 : kolegyně – za A právě proto, že nebyla jeho a bude ji muset zaplatit
za B – vzpomenul na Mamku aj Katku

488
kanárek
Reagovat

483 Bazinga
díky, nebýt tebe, sešla bych na zcestí a pak bych možná i sešla. Nikdy ti to nezapomenu.
Ta Maťova slepice mi nejde z mysli, v tom bude zakopanej pes.

489
Bazinga
Reagovat

ciNk

488 – už je dobře ! Zůstane to jen mezi námi, slibuji ! :-)

490
kanárek
Reagovat

Ted mě napadá, nebude Miloš protestovat proti názvu pálenky, slovo Diera prýn vyloženě nesnáší ? :-)

491
Bazinga
Reagovat

ciNk

490 kanárku, fakt si myslíš, že někdo z klubu „smesvině“ Milošovi připustí nějaké protesty ?? Jako fakt si myslíš, že by měl s námi ,s klubem, nějakou šanci při hádkách ? To, co on předvedl na chúdiatku Silvii zvládneme každá s prstem v nose… a když bude nejhůř, zavoláme na něj Dušana, ať si ho nějak zpacifikuje… hysterku jednu … :-))

492
kanárek
Reagovat

486 je to libozvučné a všechny ostatní kluby a svazy mohou jen tiše závidět !
Dvojice hodící se k sobě:
Maťo a Silvia (on nemá farmu a ona beztak nechce žít v diere na farmě a když přemluví bratrance, třeba by mu u srubu jednoho koně pro Silvinku ustájil)

493
Bazinga
Reagovat

vzkaz pro Nicka Fleyera

Nicku, prosím, můžeš se mi ozvat na mail ? Buď ten, který asi vidíš v záhlaví, nebo na : farmarka.bazinga@seznam.cz , mám něco organizačního. Děkuji.

494
kanárek
Reagovat

Miro a Renátka- je blond, štíhlá jako modelka
Miloš a Zdeno- Milošovi konečně někdo třeba dá z lásky koňa zadarmo a Zdeno nejspíš po tom tv debaklu se ženami dobrovolně přejde na druhou stranu

495
kanárek
Reagovat

491- Tak jako si myslím, že bysme ho roznesly na spárkách!

496
Bazinga
Reagovat

ciNk

494 :-DD

497
JUJU
Reagovat

464 – Bazinga – ano, ja predpokladam tanga, nebot jak jiz jsem psala, musela mit radne zarezano, jinak si tu naladicku nedokazu vysvetlit

498
JUJU
Reagovat

Ja se uz desim ceskeho farmare a predpokladane moderatorky ladky nergesove
kolikrat se asi za dil zepta: co rikas na hodnoceni farmare?
brr…

499
Elko
Reagovat

ale to bude, tak najskôr o dva roky :)

500
Elko
Reagovat

a 500 je moja :)

501
kanárek
Reagovat

JUJU
Třeba to bude také jen uvádět jako ta slovenská okrasa. Texas šatičky, ovinout se kolem ohrady, to zvládne jak nic. Pokudby to měl ale někdo vtipně glosovat tak kdo?

502
kanárek
Reagovat

Elko, kdo to vlastně komentuje?

503
JUJU
Reagovat

no z ceska asi nikdo, to se musi slovakum nechat, ze show udelat umi, u nas to stoji za prdlacku
mozna by stal za uvahu kraus, ale ten by do toho asi nesel

504
kanárek
Reagovat

Kraus je příliš ironickej, já bych chtěla taky někoho se sexy hlasem a vlídným humorem. Ale zase ne úplně…třeba Marek Eben by už byl moc vlídnej :-)

505
Elko
Reagovat

kanárek: Michal Hudák – neviem či si pamätáte, keď sa spojili českí VV a slovenskí VV do slovenskej vily, tak Mišo Hudák vtedy uvádzal s Terezkou ten večer, keď sa českí VV nasťahovali k slovenským.

506
JUJU
Reagovat

Ja bych ani ceskeho nedelala a udelala zrovna ceskoslovenskeho a pouzila komplet stab slovensky

507
JUJU
Reagovat

505 – toho si pamatuju, a je teda super

508
kanárek
Reagovat

JUJU
Zkušenosti a kvalita zaručena a ještě by to bylo levnější :-)….a naši filmaři aby se šli pást, co?

509
Elko
Reagovat

Toto je on: http://img.cas.sk/img/4/article/297874_import-michal-hudak-vyvoleny-michal-hudak-vyvoleny.jpg – momentálne teraz účinkuje aj v komediálnom seriáli na JOJke – Profesionáli.

510
JUJU
Reagovat

508 – zato jak prasi HSTM by si tu pastvu zaslouzily, ale pastvu tedka v zime

511
kanárek
Reagovat

Tak toho chci a mohl by být i vidět…taková malá česko-slovenská družba ….pastva nepastva. :-)

512
JUJU
Reagovat

jeste me napadl jako komentator toho ceskeho farmare vasek vydra

513
Elko
Reagovat

Vydra u vás komentuje Prostřeno!, že?

514
JUJU
Reagovat

513 – ano

515
kanárek
Reagovat

Ale moderátorů je u nás víc, ne? Bartoška, Čech, … Už mi to nemyslí, obleču se a mizím domů, poslední zamkněte :-)

516
anja
Reagovat

Vydra mě taky napadl, a má blízko ke koním

ovšem slovenský komentátor nasadil vysokou laťku

517
kalinka
Reagovat

513: počuj Elko, jak pozerám, tak pozerám, ty máš podchytené asi všetko čo dávajú v TV naši bratia Česi =)

518
kalinka
Reagovat

515: mne by sa páčil aj Vašut =)

519
Elko
Reagovat

kalinka: na Slovensku už niekoľko rokov chytáme z veľkých českých TV: Primu, ČT1, ČT2, ČT24 (+ všetky možné malé české TV) takže sa na mňa z českého televízneho trhu nalepilo dosť.

520
Elko
Reagovat

kalinka: vo vašej „diere“ české stanice nechytáte :D (to diera neber v zlom), to len, aby sme boli tematicky v téme farmár :)

521
kalinka
Reagovat

spravte si test či by ste boli dobré farmári.

Otázky:
Koľko vajíčok znesie jedna zdravá, dobre živená nosnica za jeden deň? Čo je to mledzivo? Ako sa volá samec husi? Aká je to „GMO“ plodina? Čo je to pikírovanie?

Anetka dala 5 z 5-tich. Kto sa jej vyrovná? :D

522
Elko
Reagovat

Tak zo mňa farmár teda nebude :D ale samec husi viem, že je gunár :) v češtine sa ako povie gunár?

523
kalinka
Reagovat

520: ja sa nehnevám, o mojom meste je aj zložená pesnička: „najväčia diera je ….., ……., je najväčšia ……. :D :D :D. Jasné že chytáme. Skôr som to myslela tak, že kedy to stíhaš pozerať. Predsa len v TV beží všetko možné aj nemožné. AKo je dobré v tých „dierach“, že ani elektrinu nemajú. Aspoň nie sú tlačený spoločnosťou pozerať TV.

524
Elko
Reagovat

ale však ja to nepozerám všetko :D, čo si… iba mám prehľad, kto čo moderuje, kedy sa čo vysiela a tak… to sa na teba nalepí aj z bulváru :)

A už viem, kde bývaš, začína sa to mesto na P :)

525
kalinka
Reagovat

:o) Rozhodla som sa zavrieť office, nahnať dobytok spaše domov, predprípraviť seno na zajtra a ísť spať, aby som skoro ráno išla skontrolovať nosnice, či zniesli toľko, koľko sa od nich vyžaduje :D

526
Míša
Reagovat

ciNk
518 – Kalinka, preboha živého Vašuta ne!!! si neviděla, jak sprasil trosečníka? Nikdy víc Vašuta do RS – ať si hraje třeba dobře zrající detektívy nebo tak něco, ale moderovat neumí …

Teda kanárku … chm chm chm … takové zaječí oumysle bych u tebe jako fakt nečekala …

527
kanárek
Reagovat

521:
Nevím co je GMO :( Jinak 0,5 -1 vejce, mlezivo vím, housera a pikýrování taky. Ale zkratky tedy ne…i s sbs-kárkou jsem měla problémy.

528
Anonymní
Reagovat

ciNk
527 – Mi tez neni jasna ta zkratka. Slepice bych si dovolila doplnit – dobra nosnice 1 vejce denne, ale jen pres sezonu. V zim nesou malo nebo vubec … Taky kdyz je prozene nejaky ten pesan, tak par dni stavkujou …
Ale farmarkou byt opravdu nechcu. Tento post rada prenecham jinym kapacitam.

529
Msha
Reagovat

ciNk – 528 je moje

530
Bazinga
Reagovat

ciNk

škoda přeškoda, kolegyně, že jste i Anonymouse, už to vypadalo, na další příspěvek :-)

GMO odhaduji na geneticky modifikovanou obilninu (asi ovesné vločky ) :-)

a samec od husy je houser :-)

531
Bazinga
Reagovat

ciNk

jo a 529 – Msha – to je stále Míša/Misha/Anonymouse, že ano ? :-)

532
kalinka
Reagovat

Správne odpovede: 1. Jedno vajíčko za deň, 2. Materské mlieko so špeciálnymi prírodnými ochrannými látkami, ktoré produkuje matka zvieraťa, aby potomkovi posilnila obranyschopnosť, 3. Gunár, 4. Geneticky modifikované organizmy (klonovanie), 5. Jednotenie a presádzanie mladých rastliniek, aby mali priestor pre rast a zmohutneli pred priamou výsadbou

Ja som sa chytila iba na toho gunára. Mám čo doháňať. Chcelo by to prax na farme. Už len sa rozhodnúť ku ktorému farmárovi ísť :D

533
kalinka
Reagovat

Keby som išla k Milošovi, aspoň by mal na zaplatenie Vašej faktúry :D A okrem štopkania ponožiek sa mi tam nič nemôže prihodiť kedže jeho stredom vesmíru su chlapi ako tu niekto spomínal a z koňa tiež nespadnem, lebo ma k nemu nepustí =))

534
galadriel
Reagovat

533 – ja si myslím, že by si mala zajsť k Mariánkovi. Bo chudáka treba od Darinky zachrániť. Podľa týždenníka plus X dní, je Darinka kleptomanka a ukradla dokonca dekel zo záchodovej misy v zubnej ambulancii v Olšanoch. Síce Marián už nie je panic (svadba už prebehla, svadobná noc isto tiež), ale možno tam zostali nejaké tie nezmazateľné stopy po vinnej muške Kleo. Gunárov som tam sice nepostrehla, ale slepíc tam má haba kuk, môžeš sledovať produktivitu.

535
Prochor
Reagovat

Já doufám že SBS-kárka se vrátí a s ní se vrátí zákon. Jen co se trochu ozbrojí a procedí mezi zuby: a teďpůjdeodržku.

536
okkvp
Reagovat

ciNK
kolegyně Gunárom jste mne i strýka Googla dostala do úzkých, u vajíček stojím pevně za Anonymní (a neuhnu ani o píďu), k GMO bych podotkla, že do této kategorie fylozoficky spadají imo i všechny sorty a odrůdy získané běžnými šlechtitelskými metodami, jen je ten proces obvykle časově a prostorově mnohem náročnější (to my Mendelovci musíme vědět).

537
koc
Reagovat

536 – predpokladam ze je to krocan ;-) ale neni to overene

538
kanárek
Reagovat

534 galadriel
To bude nějaký prachsprostý bulvár…pokud by teda Darinka náhodou zrovna nevybavovala novou domácnost. :-) Jinak je neskutečné, jak z jedné neškodné věty vyslovené sélebritou, dokáží zaměstnanci bulváru udělat skandální článek na celou dvoustranu.

539
okkvp
Reagovat

536 : kolego je vidět, že opravdu tápeme a jde zřejmě o nějaké nářeční označení neboť krocan je po slovenski moriak.

540
jeden
Reagovat

… Až neskôr sa rodina dozvedela, že zo záchodovej misy v zubnej ambulancii zmizol dekel. Kamerový systém vraj zachytil Darinku … http://plus7dni.pluska.sk/plus7dni/spolocenska-rubrika/2010/12/drama-farme.html

541
okkvp
Reagovat

ciNK
jsem se s tím Mendelem asik ponekud rozvrkočila a pletou se mi čísílka, kolega koc je ale jistě nejen hladce učesán a oholen….

542
koc
Reagovat

536 – tak houser

543
Bazinga
Reagovat

ciNk

co tu všichni blbnete s tím gunárem, vždyť už to tu prozradil Elko v 522

544
Bobby Brown
Reagovat

537 koc – už to řekla Bazinga, gunár je houser. I v ČR jako příjmení, asi původem Slováci, byť většinou bez dlouhého á, takže Gunar.

545
kanárek
Reagovat

Houser=gunár? Mně překladač tvrdí húser. Elko to je asi nářečně?

546
koc
Reagovat

asi vam to nepomuze .. ale co kdyby zde nekdo psal v nareci ;-)
http://www.stofanak.sk/slovnik/vypis.asp?start=15253

547
okkvp
Reagovat

ciNK
540 : ovšem mamka-Jarka-sekera mne tedy rozsekla :-))
(to, že jsem velmi dlouho přemýšlela, jak se Luboš může uživit jako kanoista, si nechám pro sebe)

548
koc
Reagovat

taky sem zpočatku nevědel o cem mluvi když rikaj ošípaná – a ono je to prase domaci

549
Bazinga
Reagovat

ciNk

okkvp – zabiješ mě :-)))), jako kanoista se každý Luboš uživí asi dobře… vzpomeňme manžela a syna Štěpánky Hilgertové :-))

550
kalinka
Reagovat

Ak poznáte rozprávku Nils Holgersson tak on letel na gunarovi. Teda myslím, že to zviera bolo mužského rodu =) Podľa toho si to môžete jednoznačne preložiť.

551
Bazinga
Reagovat

kalinka – takže gunár tedy není houser, je to nějaké jednomístné bezmotorové letadlo ? :-))

552
Prochor
Reagovat

(540) Darinka dobre vie že čo je doma to sa ráta.

553
galadriel
Reagovat

358 – kanárku môžeš pozrieť celý článok, viď.540, pěkné počteníčko…..:-)….no podľa mňa sa Darinka prejavovať už začala dávnejšie…a teraz už len zapadá ako puzzle. To Marián nebude mať med lízať :-)

554
okkvp
Reagovat

ciNK
Bazinga (543) – kolegyně, připomínat starší kolegyni, byť níže postavené že je slepá a blbá … to tedy ani od „jesvině“ není pěkné ;-)

555
Bazinga
Reagovat

552 – Darinka je zejména a především hrozně slabá, (říkala to „mladá paní“) takže se jen těžko věří tomu, že by ten dekel unesla… Je to určitě jen špinavá pomluva… :-)

556
galadriel
Reagovat

gratulujem k zatial najdlhšej diskusii k farmárovi – a to ešte nie je všem dnúm (u s krúžkom na slovenskej klavesnici teda nič moc riešiť) konec a farmárov 8 diel ďaleko.

557
Bazinga
Reagovat

ciNk

okkvp – nic takového, nic takového, já jen, že jsi mi vrátila ty včerejší „tri niti“ ;-).

558
okkvp
Reagovat

ciNK
Bazinga – to se mi nemohlo podařit

559
Prochor
Reagovat

(540) Ještě nechápu: …kamerový systém zachytil Darinku… To znamená, že v zubní ordinaci mají instalovanou kameru na WC? To je docela bomba. Je jasný, že s tím Darinka nemohla počítat, že tam lidi snímají při potřebě.

560
koc
Reagovat

559 – kdyz lidi spolknout umely zub a nebo protezu .. aby bylo videt kdy tyto predmety opusti telo ;-)

561
Misha
Reagovat

ciNk
531 – kolegyně, ano, já na ten mobil už tak blbě vidím … mám ty ruce čím dál tím kratší … nadále budu psát už výhradně jen z počítače … pro jistotu … bohvje, z čím bych se vytasila příště

562
galadriel
Reagovat

559-to skor také útle žieňa na tele nevedelo zamaskovať prilepený dekel a teda z kamerového systému pri vchodových dverách alebo čakárni nedokázali prehliadnúť Darinku, ktorej telo je odrazu iného tvaru ako ked do ambulancie vstupovala.

563
Bazinga
Reagovat

ciNk

562 – pravda, měla to jít udělat na plastickou chirurgii… tam by sice kamerovému systému taky neunikla, ale mohli si říct : nu což, proti gustu… :-)

564
Misha
Reagovat

ciNk
Kolegové, když tak čtu ten článok, možná by nebylo od věci vypsat sázky na to, kdy Darinka zavolá na S-M a „mladou pani“ cajty

565
Bazinga
Reagovat

ciNk

564 : jasné, hned zkontaktuju „ukážkového policajta“ /Zuzin ex/, aby nám pak dal ověřené anonymní informace. (co se týče toho skutečně prvního podnětu k zahájení trestního stíhání)

566
okkvp
Reagovat

ciNK
také už je jasné, že Ocinko Kleofáš zvaný tiež Ujo Holy (wúd) je velmi dobre informovaný kade zmizly Golden-Gate

567
Bazinga
Reagovat

ciNk

566 – ano, přesně tak !! A kdo ví !! Kdo ví, jestli teda skutečně mobil v rúri… to by bylo SKANDÁLNÍ odhalení !!

568
okkvp
Reagovat

ciNk
ba, kto vie, zda Darinka akosi neopantala aj kameramana.

569
kanárek
Reagovat

565- předsedkyně, zdravím
Když už ho kontaktujete, sežeňte i fotku prosím….také chci vidět jak vypadá ukážkový policajt :-)

570
Misha
Reagovat

ciNk
567 – to by bolo priam brutálne … možno chtěla Darinka volat ukázkového na S-M a „mladú“ už tenkrát, ale když padla vina na samotnou Kléo, tak si řekla, že aj tak sa dá …

571
anja
Reagovat

jaaaj, tak Darinka krade záchodová prkýnka :)) no kdoví jak to bylo doopravdy s tím Kleopatry mobilem, jestli za tím nebude kleptomanka Darinka :)

573
Misha
Reagovat

ciNk
571 – Ale kolegyně vy nám nečteté … už nejmíň deset příspěvků tu o tom mluvíme :o)

574
JUJU
Reagovat

Darinke se bude ted prkynko hodit, dle martinkineho fotrika musi vsichni chodit do lesa, tak ded daji aspon na parez poklop.

575
anja
Reagovat

573 Misha :) no já jsem v permanentním úžasu :))

Martinka – Lady neDogabana :D

576
Bazinga
Reagovat

ciNk

570, 574 a další : no a co když to má do sérky ? :-)

577
kanárek
Reagovat

Je třeba vylepšovat, domácnost se zvětšila o několik členů, je třeba pořídit další pařez :-)

578
kanárek
Reagovat

576 Tak v podstatě se dá sbírat cokoliv, že? A pokud tak tomu je, vybrala si těžký druh sbírky. Také si nejsem jistá, zda se tato sbírka časem zhodnotí.

579
Bazinga
Reagovat

ciNk

578 – já tuším, že snad Karel Čapek řekl, že ženské se neumí věnovat žádným sbírkám… tak možná, že Darinka prostě chtěla vyvrátit tuto myšlénku velikána a prostě se vrhla na tu nejtěžší, kterou se dalo vymyslet
;-). (mmch. s tím Čapkem si fakt nejsem až tak úplně jistá)

580
galadriel
Reagovat

asi by som sa mala konečne uvedomiť a pouvažovať nad využitím svojho telefónu. Martinka vďaka nemu zažila 10 min slávy – schovka mobil v kachliach. Janka ho používa ako odsraňovač škŕn pri praní prádla u Zdenka a Darinka ako dôkazný materiál pri spoluprácii s políciou SR pri odstaňovaní nepohodlných osôb v okolí.

581
okkvp
Reagovat

miluju čehuňmi zprzněnou slovenčinu (i opačně) a miluju překlepy/nedoklepy (obecně) +místní jazykovou tvorbu všeobecně – zvlášť když jsem ujetá na skryté významy a mám velkou fantazii:
wcdekl + sběratelské sérka
ohfněný pařez
odrsaňovač skvrn

582
okkvp
Reagovat

jaj boha, ciNK a odsraňovač !

583
Misha
Reagovat

ciNk
576 – kolegyně, to je na celou disertační práci totok. „Záchodová prkénka na sérky“ – to je tak mnohoznačné, že by se toto téma dalo uplatnit i mezioborově …

584
Bazinga
Reagovat

ciNk

581 + 583 – jsem neskutečně potěšena, že jste si všimly a zareagovaly ;-)

585
Misha
Reagovat

ciNk
584 – Šmarjá, předsedo, někdo našel golden-gates a začal podle nich vyrábět gaťky ve velkém … a dokonce aj slipy??? http://www.novinky.cz/zena/styl/218910-svetovy-hit-neviditelne-kalhotky-a-slipy.html
Tak a teď nás čekaj soudy a tahanice o patenty °° …

586
Bazinga
Reagovat

ciNk

585 – klid, kolegyně, toto nejsou origoš golden-gate !

Vámi avizované gaťky mají v riti drôt a byly inspirovány telefonistkami v call-centrech, ten drôt je mluvítko, to vepředu je sluchátko… jo a asi se v tom blbě sedí :-)))

587
Misha
Reagovat

ciNk
586 – měly bychom vygómat ňáké stěrače na monitor … :o))) … číst vás při pití kafe „jefaktvodržku“

588
okkvp
Reagovat

ciNK
Copak, já bych na ochranu ochranu monitoru o fíglu věděla – stačí obličejový štít co se nosí např při sekání křovinořezem nebo k motorové pile, ale to se zas dá pít kafe jen brčkem a v okamžiku „O“ hrozí vypíchnutí oka nebo utopení

589
Elko
Reagovat

Martinka mala dnes veľký dnes, obsluhovala v JOJ Café a bolo tam veľa ľudí ;)

http://promi.noviny.sk/promi-clanky/07-12-2010/Z-farmarky-Martinky-je-casnicka-pozrite-sa-ako-jej-to-islo.html

590
koc
Reagovat

589 – a co gaťky .. mela je ? ;-) .. jsme zklaman .. mela az moc vsedni obleceni :(

591
Elko
Reagovat

*mala dnes veľký deň*

590: :D neviem, predpokladám, že „smesvine“ spravia podrobné skúmanie. Možno sa neobliekala sama a prvé video 46-47 sekunda, to už čo je :-)))

592
koc
Reagovat

tak a je zde dalsi polobrita z lidu pro porad Kapor na torte (Capi s makem) .. jen doufam ze by tam byla cela Adams Kleo Family

593
Elko
Reagovat

koc: skvelý nápad!, myslím si, že tak to aj bude. Namiesto tej vašej Lídie… bude Martinka :)

594
koc
Reagovat

593 – mas pravdu ale jen napul .. byla to Lída ze strednich cech ale narozena v SK :) .. takze byla nas vsech ;-)

595
Elko
Reagovat

Tak OK :), namiesto našej Lídy, bude Martinka :) …ale Lída bola tiež riadny kvietok :)

596
koc
Reagovat

OT – 595 a videl jsi jeji Prostreno? .. resp. cely tyden kde ona ucinkovala ?

597
Elko
Reagovat

koc: nie, mal by som si pozrieť? Oplatí sa? :)

598
Elko
Reagovat

viem, že sa preslávila bagetkami :)

599
koc
Reagovat

OT – 597 – no myslim ze minimalne jeji vecer a potom vecer u toho mladeho kam prijde s baketou se vyplati .. byů to snad druhy nebo treti tyden kdy se porad zacal vysilat .. ona je takova zvlastni ze se nekdy clovek i zasmeje .. ale jeji jidlo bych nejedl .. asi to same jako od Martinky :D

600
Elko
Reagovat

U Martinky by si celebritky asi nemali ani kde posadať :), polovica by sedela v jedálenskom kútiku, ďalší by sedeli na pohovke a jedna celebritka by sedela na bicykli asi.

http://www.facebook.com/farmarhladazenu?ref=ts#!/photo.php?fbid=1460467915732&set=o.114775941896544

601
anja
Reagovat

koc, Elko, super nápad s těma Čápama, zvlášť když podle jedné dámy na Dámě mají ve smlouvě, že musejí být připraveni vzít další účast v další RS :DD

anebo Martinka Kleopatra ve 4 svadbách – Martinka bude mít dozajista taků holivůdsků :)

602
koc
Reagovat

601 – myslim ze Kleopatru by k tomu nikdo nutit nemusel :D

603
okkvp
Reagovat

Elko dík :-)
ciNK
S dovolením bych se ujala prvního, zatím jen velmi povrchního rozboru.
Z nalinkovaného videa je jasně patrné, že klub „smesvině“ je organizačně na patřičné výši a je velmi podnikatelsky prozíravý – akce byla kasovním trhákem.
Jak jste si mohli všimnout, zlyhala akurát komunikácia s topičom, který odmítl vyrobit v nákupnom centre „teherán“ aby mohl náš anjelik Kleo ozajstne trblietat v letných modeloch.

604
galadriel
Reagovat

595- ja ju skôr vidím ako náhradu za Noru. Úchylku v predvádzaní modelov šiat majú rovnaku, slovník detto a aj v tom úsmeve na štáb mimo kamery by sa našli podobnosti.

605
kanárek
Reagovat

NIck méně měla milá vinná Martina pravdu s tou zaostalostí farmy. Kdyby tak strašně neklela, nepodváděla a nekazila svou vlastní dceru, měla by mé plné sympatie. Teda ještě vypadala jako totální nefachčenko, ale možná potřebuje pracovat v příemném prostředí, že?

606
mareska
Reagovat

603:okkvp

Cink
Ale to by nám stouply náklady na vytápění budovy, takže nevím, jestli bychom spíš neměly za klub „smesvině“ topiče nějak finančně ohodnotit….:)

607
mareska
Reagovat

605: Kanárek

Neachčenko asi nee….víte, kolegyně, co to bylo za dřinu na sebe upoutat veškerou podobnost?…:)

608
mareska
Reagovat

607: Oprava…ne podobnost, ale pozornost…sorry:)

609
kanárek
Reagovat

607- mareshka
Vidím, že ti to dnes taky píše jedna radost :-) i samo od sebe

610
JUJU
Reagovat

martinka je velka umelkyne, bez malovani by nemohla byt, je to jej zivotni styl
…tak to vlastne chapu, maluje se jako platno

jinak Lida je selebrita a ma rada bakety

611
JUJU
Reagovat

607 ja myslim, ze s tou pozornosti to slo samo, uz i na podhajske maji vsichni vypalene oci od lesku fialovych flitru

612
mareska
Reagovat

609: no,jak zjišťuju, dneska to nebude žádná sláva…:)

613
mareska
Reagovat

611: Ježíš, aby to nakonec na podhajské nedopadlo jak v té sci-fi Den trifidů od Johna Wyndhama, tam také koukali na zářící meteority a třičtvrtě lidstva osleplo….a ten zbytek pak mezi sebou bojoval o kus žvance…super počteníčko…:)

614
Elko
Reagovat

V upútavke na farmára využije Janka druhé rovnakého žolíka: priateľ na telefóne… nie je to v rozpore s licenciou??? :D

615
kanárek
Reagovat

JUJU- Hlavně aby zústala jen u obličeje a nesestoupila níž. Takový Kleo body painting (jestli se to tak píše), by už mohl být moc.
Na tom mítinku mi začalo být Vinné mušky Martiny i líto. Jak se s ní fotili jak se sněžným mužem. Já bych tam přidala i krášlicí kroužek v kleo stylu, samo zpoplatněný, aby se tam necítila tak sama. Jedněmi dveřmi by vcházeli návštěvníci a druhými odcházely Kleopatry. To by bylo pěkné.

616
mareska
Reagovat

614: Jistě, že je to proti pravidlům…je třeba to nahlásit předsedovi….asi udělíme nějakou pokutičku…:)

617
mareska
Reagovat

615: A Kleopatry by procházeli hlavní nákupní štrádou k východu, před který by průběžně najížděly sanitní vozy, nabíraly Kleopatry a se spuštěnou houkačkou by odjížděli na psychiatrické oddělení místní nemocnice…:)

618
kanárek
Reagovat

613
Kvalitní čtivo, ale s oslepnutím z Martiny to bude těžší, já třeba zatím necítím po sledování v tv žádné oční následky…sice sem tam nevěřím vlastním očím, nebo mi někdo vytře zrak, ale zatím neslepnu…asi to chce osobní kontakt :-)

619
mareska
Reagovat

618: To proto, že vy jste velice silný jedinec, Vážená kolegyně….ale slabší kusy odpadnout můžou:))

620
kanárek
Reagovat

619- Amen sestro :-)
Takže pak zbyde nás pár silných kusů a Klea?

621
mareska
Reagovat

620: Jo…a ještě Mamatroll a UHO…:)

622
Misha
Reagovat

ciNk

tady se zapomina ciNkat … To bude pokutiček :o)

606 – kolegyně, topič sice šetřil naši kasu dle směrnice o úsporách, což je v podstatě jeho povinnost, ale na druhé straně Martinka se kvůli němu nemohla předvést v plné holívoodské kráse, což je politováníhodné. Může být rád, že přišel jen o ty prémie.

PS: Mě teda z Kléi občas přechází zrak, ale též mě ještě nepřešel úplně (klepu na dřevo).

623
okkvp
Reagovat

ciNK
Děkuji kolegyně, ale já bych mu i pokutu navíc napařila, protože jsem mu jasně říkala, že buď teherán nebo sibiř. Jak Vy jistě víte, Kleo z domova přijela v kožichu z nevydělané medvědí kůže a papáše z nutrie. Víte jakou dalo práci přemluvit tu prodavačku ze stánku s grogem, aby nám půjčila tu lesklou bundičku, aby se nám Martinka moc nezapařila ?

624
Bazinga
Reagovat

ciNk

613 – taky jsem četla :-) /zhruba ve stejném věku, kdy Kleo se začala maľúvať :-) a od té doby mám trochu ohňstrofóbii :-)/, mmj. super knížka !

614 + 616 – rovnaký žolík … pokutu samozřejmě napaříme. Pravidla hry se dodržovat musí !! její výše by se ale mohla odvíjet od toho, že by nám POPRAVDĚ řekla, čo ta dcéra potrebovala, že s ňou stále telefonovala… :-)

myslíte, že to, jak pravdomluvná Janka v upoutávkách na příště říkala, že je prostě „naivní“, způsobil výsledek šachové partie, kterou rozehrála Evka ? (předpokládám ve volných chvílích mezi spánkem-mořem-čtením) :-). Páč jestli se nepletu, té samé ženě telefonovala i Renatka :-). Tzn. že Evka se stala faktickou režisérkou příběhu na této farmě ? A zároveň také šedou eminencí ?

625
okkvp
Reagovat

ciNK
Předsedkyně, začínám se obávat, že Janka není jen naivní. Slepá důvěra zrovna k té podivně opuchlé ženě, začíná zavánět. Leda by se ukázalo, že Janka zfalšovala datum narození na svém OP a Evka je ve skutečnosti jej dcéra.

626
Misha
Reagovat

624 – Kolegyně, řekla bych, že Zdena program spánek-moře-čtení upoutal po celoživotní dřině na farmě natolik, že se rozhodol pro Evku okamžitě po přečtení dopisu a to ostatní bol len zastierací manéver, aby se u něj jako niečo dielo … ve skutečnosti Evka čaká, až celá ta šiarada skončí a Zdeno tie ostatné baby vyhodí, aby se mohla vrátit a začít se Zdenem uskutečňovat svoj svojsky program … No a logicky zatím průběžně kontroluje ty ženy, aby jí po dobu svojej služby neudělaly na farmě bordel.

627
Misha
Reagovat

ouha … ciNk

628
Misha
Reagovat

ciNk
PS: Den Trifidů jsem četla v podobném věku … strašně krásně jsem se přitom bála … skoro jak u Vládců loutek :o)

629
Bazinga
Reagovat

ciNk

625 okkvp – bravo ! To je veskrze famózní teorie !!
A podivná opuchlost byla způsobena tím, že dcérka Eva byla před pořadem zavřená ve včelíně, aby ta podoba nebyla do očí bijící… čímž se vysvětluje i to, že dcera Eva veřejně proklamovala podporu své matky Janky (s tímto plánem byla seznámena i ing.Zuza, která se obětovala sběrem diamantů)… ten, kdo jim v tom však udělal čáru přes rozpočet byla Renátka, Zdenova sestřenice. ??

630
okkvp
Reagovat

ciNK
Podezírám Evku, že Renátka je její utajovaný prohřešek mládí

631
Misha
Reagovat

ciNk
630 – Tak to tu máme celou rodinku … teď je otázka, kdo je ocino těch dvou … obě jsou blondýny … žeby … no to se mi ani nechce vyslovit …

632
Bazinga
Reagovat

ciNk

kolegyně, víte jak by zněl Váš příspěvek, kdyby ho řekla Vinná muška ?

je nutné číst nahlas :

Koulegyňa, hádam, že Zdeuna prougram spáunok-moura-čtení upoutau pou ceulouživotní drine na faurme nautoulik, že sa rouzhoudou pre Euku oukamžitě pou prečítaní listu a to oustatní boul len zastierací manéver, aby se u něj auko niečo dielo … ve skutečnosti Euka čaká, až celá ta šiarada skounčí a Zdeno tie oustatné baby vyhodí, aby sa mouhla vrátit a začít so Zdeunom uskutečňovať svouj svoujsky prougram … No a logicky zatiaľ proubežně kountrouluje ty ženy, aby jí po doubu svoujej služby neudělaly na farmě bourdel.

633
Bazinga
Reagovat

ciNk

631 – kolegyně, myslíte, že jako … Zdeno a Janka… jsou rodiči Evky a prarodiči Renátky ? a když to docvaklo Zuzě, tak raději odstoupila ? :-), a všimla jste si, prosím, toho, že ve své podstatě 98% teorií, které my tady vyšpekulujeme, se ukážou jako pravdivé ? Co pak ? :-)

634
Elko
Reagovat

Reakcia Martinky na otázku či by si zahrala v seriáli:

„„To by som si vedela predstaviť. Aspoň zase nadám voľakomu. Ale nie, nenadávam, keď nemám na koho a na čo. Zahrala by som hocičo, ja som za kadejakú hlúposť,“

nový výraz: NADÁM :)

635
Bazinga
Reagovat

ciNk

634 – Elko – u nás na Moravě se „nadám“ používá běžně ;-) / v tom smyslu, ve kterém to použila Kleo/

636
Elko
Reagovat

:) aha, tak potom OK… zrejme číta Panáčka a chcela potešiť klub „smesvině“ práve týmto výrazom.

637
Bazinga
Reagovat

ciNk

ano, byl to signál ;-), ale asi jsme to nevymyslely dobře, když jsi nás hned odhalil :-), musíme si na ty šifry dávat větší pozor !!

638
Misha
Reagovat

633 – Janka je prarodič určitě kolegyně … ale co když aj v případě Renátky je Zdeno tén … rodič … ale ne, to už by bylo jaksyk hodně bláznivé … nebo myslíte … jó, čo vy si vlastně myslíte, kolegyně? Po přelouskání vašeho překladu mého textu do Kléofáštiny jsme vám nucena zaslat fakturu na nový monitor a klávesnici.

639
Bazinga
Reagovat

ciNk

kolegyně, mohlo to být takto :
na vesnické tancovačce pod rouškou tmy, neznámý blonďatý koňák jménem Zdeno, přivedl k outěžku křišťálově čistou Janku. Na svět přišlo děvčátko, kterému dali jméno Eva. Ta šla jednou na vesnickou tancovačku, kde shodou nešťastných okolností proléval hrdlo neznámý blonďatý koňák jménem Zdeno. Padli si do oka a za 9 měsíců se narodila krásná holčička Renátka.
Co se odehrálo po tancovačce v Liptovskom Jáne mezi Zdenem a Renátkou, můžeme jenom tušit…. S ohledem na rodové prokletí se může stát, že 9 měsíců po natáčení …

640
Prochor
Reagovat

(581) Neznámý výraz:

Domáci zábavný priemysel má svoju novú ikonu. Norika zrejme pukne od závisti alebo bude miernu stratu popularity zapíjať spoločne s Chruňom. Prostoreká Martinka z Farmára jej vytrela kocúra a stala sa hviezdou ako z „Hoľivodu“.

Co to znamená „vytrieť kocúra“?

641
Misha
Reagovat

ciNk za minule, ciNk teď

639 – teď jste, kolegyně, uhodila hřebíčkem o kladívko …

640 – Kolego, vzhledem k tomu, že jistý výraz označující přirození a používaný hojně na Ostravsku, je v podstatě odvozeninou francouzského petite chatte (malá kočička), tak si netroufám odhadnout, čo by komu mala Kléo vytrieť
°°

642
okkvp
Reagovat

ciNK
Po tancovačce v Liptovském Jánu se mohlo stať čokoľvek. Já bych si dovolila dokonce spekulovat, že v tom mohla hrát roli aj nedaleká Borová Sihoť. A věřte mi drahé kolegyně a kolegové, že móóóć dobře vím o čem mluvím.

643
kalinka
Reagovat

http://sk.wikipedia.org/wiki/Frazeologick%C3%BD_zrast

tu nájdete vysvetlenie, čo je to, vytrieť niekomu kocúra :D

644
Elko
Reagovat

Organizácie „smesvině“ splnila Ujovi Holywúdovi sen a Martinu poslala do Holywúdu: http://www.facebook.com/photo.php?pid=176052&o=all&op=1&view=all&subj=114775941896544&id=100001506423726

645
Bazinga
Reagovat

ciNk

643 – prosím o překlad
co znamená niekoho prekabátiť (a nechci slyšet, že je to totéž co vytrieť niekomu kocúra), a pak bych ještě chtěla vědět, jestli vytrieť kocúrom znamená skutečně to, co si myslím..) :-))

646
Prochor
Reagovat

(643)
vytrieť niekomu kocúra – prekabátiť niekoho
Jelikož jsem vyrůstal v Československu tak výrazu „prekabátiť niekoho“ už rozumím.
Ale pro naše mladé by to navzdory vysvětlení nadále zůstalo šifrou.
Jinak jsem zklamaný protože jsem očekával lehce erotický nádech.

647
Elko
Reagovat

prekabátiť – obelhát? Neviem z kade som toto slovo vytiahol, ale napadlo ma to aké prvé české slovo :)

648
Misha
Reagovat

ciNk

644 – nejni řádksy trblietavé … zas někdo přehnaně šetřil na flitrech … předsedo, takhle si nás budou plést zo „smežgrti“

649
kalinka
Reagovat

645: prekabátiť je niekoho dobehnúť. Tak čo? myslela si na toto? =))

650
Elko
Reagovat

Google translate hovorí: prekabábiť = přelstít

651
Bazinga
Reagovat

ciNk

Elko, jestli teda skutečně prekabátiť znamená obelhat, pak teda by mě zajímalo, v čem Kleo Norike lhala ?

652
okkvp
Reagovat

ciNK
překábátění je opět velmi krásná ukázka toho, jak je slovenčina vlastně trefnější než čeština – převlečeš kabát a protivníka zmateš a nepozná tě.

653
Bazinga
Reagovat

ciNk
648 – šak ona se ošoupá !!
649 – kalinka. Dobehnúť ? Takže mezi Kleo a Norikou probíhaly preteky ?
Ale v tom případě, ji jen doběhla, nikoliv předběhla.. A to zcela v souladu s našimi pravidly můžeme být úplně klidné a s úsměvem vyhlásit tyto výsledky :

Kleu předběhla POUZE 1 účastnice, zatímco Norika doběhla předposlední … :-)

654
Elko
Reagovat

Bazinga, ok tak přelstít… ale tak či tak sa to doslova nebude dať preložiť lebo „vytrieť niekomu kocúca“ je slovné spojenie, ktoré je u nás zaužívané. U vás sa nepoužíva „vytřít kocoura“ :D

655
galadriel
Reagovat

voľný preklad – proste nejaká Martinka z Martina zatienila našu jedinečnú milionárku z Pereša.

656
Bazinga
Reagovat

ciNk

654 – tak a teď už jsem zmatená úplně.
Elko a co teda znamená vytrieť niekomu kocúca .. ? Kocúc je nářečně kocúr ? Nebo co ?

657
Elko
Reagovat

Bazinga a vieš, kto je Norika Mojseová (Čápi s mákem – Kapor na torte)? Ak áno, tak potom „vytrieť niekomu kocúra“ možno lepšie pochopíš :)

658
Elko
Reagovat

galadriel: presne! ty si vystihol najlepšie… tak teraz v tom majú asi všetci jasno, či? :)

659
kalinka
Reagovat

653: dobehnúť je synonym slova prekabátiť. Nie v tom význame ako Martinka dobehla do cieľa prvá =)) A v článku to myslia tak, že Martinka bola šikovnejšia v strhnutí na seba pozornosti divákov, médii a pod. Tým pádom Norika ostala v „ústrani“. Síce spolu nesúťažili ale obe sú kreatúry a dosť divne sa vyjadruju. Sú skoro ako rodné sestry =))

660
okkvp
Reagovat

ciNK
no pro mne, vyučené od mládí drsnou šumavou a později i ztepilými východňárkami je překlad velmi špatně publikovatelný. Napovím – toaletný papier

661
galadriel
Reagovat

Elko – snáď, ale preistotu…to ako kde sa dvaja bijú, tretí vyhráva. Tak ten tretí vytrel tým dvom kocúra (je jedno akého sú dotyční pohlavia …) Len nemo zírajú čo sa vlastne stalo. Tak teraz Norika zíra, že nejaká mladšia a podobne „krásna“ osoba zaberá jej mediálny priestor.

662
okkvp
Reagovat

ciNK
teď mi napadlo i slušné nexpresivní vyjádření : Strčila Noriku do rukávu

663
okkvp
Reagovat

či Vytřela Norike zrak

664
Misha
Reagovat

ciNk
662 – To ale musel být rukáv, viďte kolegyně?

665
Bazinga
Reagovat

ciNk

galadriel, tak. A teď jsem to už, už měla. A pak přišlo to… když se dva perou, třetí se směje.

Norika – číslo 1
kocúr – číslo 2
Kleo (Martinka z Martina) číslo 3 ?
:-))

666
galadriel
Reagovat

665-to preto, lebo Kleo oslepila Noriku aj kocúra svojím oblečkom.

667
Misha
Reagovat

ciNk
665, 666 – Pokud se kocúr jmenuje Braňo, tak už to celé chápu :o) … Proto byla Norika v čápoch jak na trní … Martinka už jí tehdy vytierala s Braňom …

668
okkvp
Reagovat

667 No konečně
ciNK

669
galadriel
Reagovat

667-fuha, neviem či medzi tými dááááámami čo boli s Chruňom v hotelovej izbe bola aj Kleo. Predsalen, vtedy ešte známa nebola….ale možno práve toto boli jej prvé mediálne lastovičky (vlaštofka). :-)

670
okkvp
Reagovat

šak doma ukazovala také pekné priehladné praidelko

671
Bazinga
Reagovat

ciNk

670 – kolegyně, berte ohledy, prosím Vás…

priehladné myslíte jako průhledné, anebo že to měla přehledné ?

672
Elko
Reagovat

len sa obávam, aby nám bulvár nepokazil plány s Kaprom na torte (Čápi s mákem)… čo keď Kleo a Norika neprijmú ponuky, lebo v sebe budú vidieť veľké konkurentky?

673
Bazinga
Reagovat

670 – a praidelko je co ??? má to souvislost s naším Elkem ? Že jako se řeší pra ID Elka ??

ciNk

674
Misha
Reagovat

ciNk
673 – předsedo zadrž … nemůžeš takhle nahlas vyzrazovat naše šifrovací metody ..

675
Bazinga
Reagovat

ciNk

674 – ještěže jste mě, kolegyně, zastavila… Já jsem tak zmatená tady z toho „překladatelského užneokýnka, ale výlohy“, že jsem téměř vyzradila i to, co mělo zůstat utajeno… díky, máte to u mě !!

676
okkvp
Reagovat

ciNK
omlouvám se, vážená předsedkyně, nebudu se více snažit ohúriť kolegu Elka, vidím, že „jstesvině“ na svém místě a ani takovou maličkatou radost mi nedopřejete.

677
Misha
Reagovat

ciNk
676 – A čo je to také ohúriť … ohú riť … co se děje s riťó a komu?

678
Elko
Reagovat

Čože sa tu deje za mojím chrbtom :)

679
Bazinga
Reagovat

ciNk
a čo je to také chrbtom ?

Chrb Tom ? jméno a příjmení ??? TVOJE ????

případně jednotné číslo a čo je to také chrbt ?
hchkr(obrácené d) tn ?

680
Elko
Reagovat

:D nemám slov.

681
okkvp
Reagovat

ciNK
ajaj, začínám mít o naší předsedkynji obavy, zdá se že máme někde v kožichu veš a při výrobě poslední várky Dierovice byla provedena sabotáž přimícháním pytle ponožek nevypraných !

682
Bazinga
Reagovat

ciNk

okkvp – rozumím tomu dobře, že můj nepředstíraný zájem o slovenčinu a pokusy o překlady hodnotíš tak, že jsem ciNknutá ? :-)

683
Misha
Reagovat

ciNk
681 – Šmarjá kolegyně, ty musí být nevyprané, jinak by nedošlo ke kvasícímu procesu a celé by to bylo na … teď mě nenapadá správný ekvivalent … leda … na výtier kocúrov

684
Misha
Reagovat

ciNk
680 – to říkají všichni vyslýchaní, s tím si na nás nepřindeš …

685
Elko
Reagovat

:D pekný výraz: cinknutá

…práve som videl jedno video :) spomienkové na Vieročku a ešte krotká Zuza http://www.youtube.com/watch?v=oXcJ1ROBh6U&feature=related

686
Bazinga
Reagovat

ciNk

super, takže kolegyně okkvp – u kolika várek jste byla vrchním paličem a může se to vylít ? A už začínejte přemýšlet komu to naúčtujeme… Tady se nám Miloš asi vzpříčí mezi futrama !!

687
Bazinga
Reagovat

ciNk

ach ano, Vieročka, dobrého srdiečka … to mi bylo líto, že hned vyletěla ;-). Je ale fakt, že ji zcela nahradila Zuza a v konečném důsledku i další : Kleo, sbs-kárka, Dušan … :-)

688
okkvp
Reagovat

ciNK
vážená předsedkyně, vylívat se nemusí, chuťového ocasu se lze zbavit přidáním dvou gramů čerstvých kobylinců na 10 litrů, nechat 24 hodin působit, filtrovat a pak znovu 3x destilovat. Už se nám to stalo při druhém pokusném pálení – to byl sabotér přistižen s poslední smrdutou fuseklí v kapse.

689
Anonymní
Reagovat

Hlásím nástup :) milé „smesvině“. Celé to u Zdena vypadá podezřele, už první večer se tam děvčata podezřele podporovala, družila a otlapkávala. Opravdu taková rodinná idylka. Myslím, že z klubu posléze přejdeme na detektivní kancelář či na věštírnu.

690
kanárek
Reagovat

689 kanárek v utajení.

691
okkvp
Reagovat

ciNK
Ještě dodatek, Miloš ať se klidně příčí mezi futry jak chce, neboť ta přistižená veš je z jeho kožichu ! Já tedy chápu, že láska je láska, ale žárlivost by neměla překračovat únosné meze, že, kam bychom přišly

692
kanárek
Reagovat

688- okkvp
Prosímtě, co je okkvp?

693
Bazinga
Reagovat

ciNk

688 – omlouvám se za tu nedůvěru !

694
kanárek
Reagovat

okkvp- Ta lihovina na mne začíná působit čím dál víc odpudivě…asi by postup její výroby měl zůstat tajemstvím, nebo bude problém s odbytem.

695
kanárek
Reagovat

Moje vánoční lahvinka dierovice se tudíž stává putovním dárkem :-(

696
Bazinga
Reagovat

ciNk

jj,souhlasím s kanárkem, postup výroby MUSÍ zůstat utajen… nejde ani tak o to, že by nám to nikdo nekupoval, jako spíš o to, abychom nedali návod všem těm nepoctivcům, kteří se budou pokoušet o falzifikáty !!

697
anja
Reagovat

685 Zuza tam byla taková jakože upozaděná, na farmě dostala teprve prostor :) ale ty grimasy a úšklebky už byly patrné, zřejmě je provádí pravidelně v psychicky vypjaté situaci

698
Bazinga
Reagovat

ciNk

kolegyně, ale nač na nedůvěra a skepse ve výrobek, u jehož zrodu jste se podílela ??? Krom toho, nikdo přece netrvdil, že to budeme muset konzumovat, jde o to, toho co nejvíce prodat !!

699
Bazinga
Reagovat

ciNk

696 – ááááá, zdravím externí kolegyni anju !! Jsme vždy neskutečně potěšeni Vaší návštěvou :-).
Zuza v Liptovskom Jáně upozaděná nebyla ;-), vzpomeňme na její hereckou aktovku „ja sa strašně hanbím“, kterou nás navnadila na její další účinkování v pořadu :-)

700
kanárek
Reagovat

Vzhledem k vysokým požadavkům Miloše na intuici a předvídavost budoucí partnerky….a pozor, taky má internet…neměly byste se milé kolegyně a nadřízené připravit na možný mužný zájem z jeho strany?

701
Bazinga
Reagovat

ciNk

699 – to jsem v klidu, Dušan by mu vyčinil !!! :-)

702
Elko
Reagovat

Bazinga, mi ukradla 700-vku :)

703
Bazinga
Reagovat

ciNk

699 – a po pravdě, já se modlím, aby to tady někdo z účinkujicích neobjevil :-))

Heslo klubu : „Neústupně ve věci samé, vlídně ve formě a způsobu“, by možná někteří nemuseli rozchodit ;-)

704
Bazinga
Reagovat

ciNk

701 – máš psát všemi 20 :-))

705
kanárek
Reagovat

Tuto Zuzinu hamblivú metódu jsem už vyzkoušela na několika jedincích z mého nejbližšího okolí a výsledky jsou famózní! Reakce jsou různorodé a proměnlivé a končí to zatím tak, že objekt se stává vděčným divákem FHž :-)

706
Bazinga
Reagovat

ciNk

704 :-))), mi okamžitě naskočily tyto příklady:

a) u zubního lékaře : tak slečno, otevřete ústa a Ty laškovně naskočíš, a v okamžiku, kdy začne prohlížet mu začneš cuchat vlasy a s nástroji v puse : hahe dohtohe já he hrahně hyhím !!!

b) revizor v MHD : tak slečno, předložte platný jízdní doklad a Ty se mu laškovně podíváš zpříma do očí a začneš mu přejíždět po odznaku na klopě a řekneš mu : beštia jeden, šak ja sa hanbím, hmmm ?

:-D

707
kanárek
Reagovat

702 ciNk
To je sice pravda, ale zároveň se svou blaženou nevědomostí ochudí o různé skvělé nápady na využití jejich potenciálu a tím pádem i o zisk.

708
Bazinga
Reagovat

ciNk

706 – ?????? o NÁŠ zisk by ses dělit chtěla ?????????

kdo jsi a co jsi udělala s naším kanárkem ????

709
kanárek
Reagovat

BAZINGA :-)
U zubaře bych to neriskla, tam se cítím maličká…tak na 5 let. Ale na revizora to není špatný nápad…v poslední době jsem ale potkávala jen revizorky a ty by se asi nedaly :-). Tam jsem zkoušela mávání kartičkou nahoru dolů, aby nemohly přečíst datum a nenápadné ustupování ke dveřím.
U policisty by mi asi výstavný policajt a drahokam muoj jen tak neprošel co?
Ale asi budu trénovat.

710
kanárek
Reagovat

bazinga….a ona jde dierovica vyrobit z JAKÝCHKOLIV děravých ponožek?

711
Bazinga
Reagovat

ciNk

709 – nie, ale vyprávět z jakých konkrétních tady nemůžu. „smesvině“ by mi bez náhrady sebraly předsednictví a s tím se nedokážu smířit :-). Kanárek, kanárek…. Tebe využívat jenom na úklid je trapně nedostatečné !! Asi Tě angažujeme do našich tajných služeb … výslech vedeš velmi odborně ! :-)

712
kanárek
Reagovat

ciNk
Díky, takže se přikláníš k možnosti po skončení Fhž přeorientovat se na detektivní kancelář?
Vy,myslela bych nějaké pěkné jméno :-)

713
mareska
Reagovat

Cink,Cink,Cink

Kruci, to byla makačka za takovou chvilku všechno přečíst, umýt monitor, převlíknout spoďáry a zapojit se do diskuze…vážené kolegyně, dobrý večer…:)

714
anja
Reagovat

698 – ehh, měla jsem na mysli v tom spotu byla upozaděná Vieročkou Dobrého Srdiečka TakásomAkásom :)

709 – myslím, že nelze, iba z tých Milošovo Dušanových :)

715
anja
Reagovat

701 Elko už odtedka číhá na osmistovku :DD

716
mareska
Reagovat

713: Podle mě to musí být fusky jakéhokoliv koňáka…jednou z utajovaných složek Dierovice jsou totiž piliny napuštěné potem, které v ponožkách zůstanou zapíchané…:)

717
kanárek
Reagovat

712- mareska
Vítejte do klubu, rukulíbám :-). Tak teď to teprve začne být maso a já si jdu v klidu číst, mýt monitor a tak …:-)

718
Bazinga
Reagovat

ciNk

dobrý večer kolegyně :-)

719
okkvp
Reagovat

ciNK
kolegyně, kolegyně, se mi zdá, že na mé vyšší cíle dojde velmi brzy. Já JSEMsvině a neznám sestru !
…. maximálně tak bratra

720
mareska
Reagovat

716: Nevím, jestli budu dneska v kondici…byla jsem se synkem koupit bundu a v krámě mi teda „vytreli kocúra“ a hlavně peněženku…úplně do mrtě…jsem v šoku ještě teď…:)))

721
Bazinga
Reagovat

ciNk

719 – vždyť jste říkala, že máte doma psy … :-)

722
Elko
Reagovat

mareska: :-))) a bundu si kúpila – tip: alá Martinka?

723
Bazinga
Reagovat

ciNk

721 – chudák synek … :-))

724
kanárek
Reagovat

Elko omlouvám se za nedůvěru u gunára, to jen ten googlovský překladač ani takové základní slovo nezvládne přeložit. Ale ani u nás tyto otázky ohledně zvířecích rodin nebývají stoprocentně správně zodpovězeny. Kolikrát by ti lidi chtěli, aby slípka snášela jak kulomet, volem se nazývajíc vola neznají a to už si vůbec radši nepředstavuji, co by si někteří mohli mínit pikýrováním. :-)

725
mareska
Reagovat

720::D:D:D…jojo, dva psy…a zase flusanec na skle…to mi nedělejte:)

726
Bazinga
Reagovat

pokrač. 721

jak znám dnešní mládež, tak by se iba raz protrbljetal krajem a hned by s ním vytrieli ! :-)) s kocúrem :-)

p.s. u nás na Moravě se koucour říká obzvlášť hezkým chlapcům ;-)

727
Elko
Reagovat

722: :D hm… to takto podporujete vašu „holywúdsku hviezdu bez gaťkov“? No pekne…

728
mareska
Reagovat

721: Elko, to už bych tu dnes nepřispívala…synek by mě rozcupoval hned mezi regálama…:)

729
Bazinga
Reagovat

ciNk

ad koucour – se mi tam jedno písmenko samovolně vecpalo, správně mělo být … chvíle napětí … koucur :-)))) kocour, samozřejmě :-)

730
kanárek
Reagovat

To nic, to přejde…:-) Rána peněženku přebolí, možná se jednou i zacelí. Teď hlavně synka nikam v bundě nepouštět, aby mu ji, nedejbože, někde neukradli nebo nezničili :-)

731
mareska
Reagovat

725: Bazingo…můj chlaeček, miminko moje zlaté, dorostl do věku 17 let, zjistil, že doma teče teplá voda i ráno a proto se musí každé ráno na půl hodiny naložit do vany, nalít na sebe půl litru pičifuku, nagelovat vlasy a samozřejmě mít bundu z toho nejdebilnějšího a nejdražšího krámu…prostě kocourek, jak říkáš…:))

732
Bazinga
Reagovat

730 – jj, to znám… Maminkin najkrajší …to nezbývá než zatnout zuby a vydržať !! ;-)

733
mareska
Reagovat

729: kanárku, v pohodě, už jsem si u souseda policajta půjčila pouta a ráno ho připoutám k radiátoru…:) a do školy půjde až na jaře…až nebude zima..:)

Nebo bych si mohla od Kley půjčit ten nevydělanej kožich a papachu…ale to by ho zase do tý školy asi nepustili…:)

734
Elko
Reagovat

mareska: kožich asi ne, ale „gaťkov“ (neviem povedať množné číslo) by si si mohla požičať, ak by si chcela.

735
mareska
Reagovat

Bazingo, zítra jdu k zubaři a docela se obávám, že až budu mít v puse vrtačku a odsávačku, vzpomenu si na tvůj návod jak zapůsobit na zubaře, začnu se smát a překousnu mu vrtačku nebo prst….:)

736
Bazinga
Reagovat

ciNk

735 – :-), mi se taky ty největší vaginality rozvíjejí v hlavě v těch nejméně vhdných situacích :-)))

737
mareska
Reagovat

734: Myslíš pro synka?…že by Klea nosila trblietavé boxerky?…nebo jsi myslel pro mě?:)…mě by ty blejskavý flitříky asi škrabaly…já mám tělo docela rozmazlený…:)

738
mareska
Reagovat

736: Zapomněla jsem cinkat, doufám, že mi vytřete kocúra ještě vy „smesvině“…to už bych psychicky neunesla a musela bych požádat o nitroglycerýn, hruškovici a pytlík, teda sáček….:)

739
Bazinga
Reagovat

ciNk

737 – :-)), a taky vyndávat ty flitry z kdovíodkud … :-)), to mě zas napadla návštěva jiného odborného lékaře :-)))

740
Elko
Reagovat

myslíš, že má flitríky aj na spodnom prádle? To už by bolo moc, ale tento výraz si treba pantenovať a vo veľkom predávať, čo na to klub „smesvině“?

741
Bazinga
Reagovat

ciNk

738 a to zase klid, M/M velmi prozíravě zavedla pravidlo, že předsednictvo může občas neciNkat ;-)

742
kanárek
Reagovat

Mareska:
735
To není sranda, to by se mohlo klidně stát, odborníci doporučují pro tyto případy sdělit možnou reakci dotyčnému předem,lpak se to nejspíš nestane.

743
okkvp
Reagovat

733 : no teď v té oblevě né, ale v mrazu to jde, kožíšek odloží do blízkého roští a odpoledne jej tam zas najde.
Jj, synek který objevil krásy funkční domovské koupelny – to je ještě kráásný věk a šťastné perspektivy. Horší je, když synek objeví kouzlo přívětivého domovského krbu, pekáče a peněženky a míní si jej užívat až do důchodu. My nemáme psy, ale asi je brzo pořídím

744
mareska
Reagovat

739: No ten by asi čuměl…bože…madam, vy teda máte poklad, blejská se jako diamant…:)))

745
mareska
Reagovat

743: Myslíš psy na pekáč nebo na obranu?…:)

746
Bazinga
Reagovat

ciNk

okkvp – psy ?? Na vlastní děti ? Ty seš vážně naša !! :-)))

747
okkvp
Reagovat

ciNK
744 : a zas nemám ten obličejový štít

748
kanárek
Reagovat

743- Když si na to vydělá, proč ne? Mareska může synka poslat na brigádu, ať splácí :-)

749
kanárek
Reagovat

Ani Milošovi koňa nikdo nekúpi :-)

750
Bazinga
Reagovat

748 – kolegyně, Vy jste nečetla ? Synek je miminko (mám taky doma miminko!!) a u nás je dětská práce zakázana zákony !! :-)

zpět na farmy ;-)

751
mareska
Reagovat

748: miminko na brigádu chodí, ale má velkou spotřebu prostředků na osobní hygienu…to je nějakého gelu, voňek a sprchovejch šampónů…a taky žere jak polskej zájezd, takže se ze svýho ještě dokrmuje…odmítla jsem dát celou výplatu na jeho svačinky…takže tři chleby k svačině a zbytek za svý…:)))

752
okkvp
Reagovat

ciNK
No my právě nemáme žádnou farmu

753
Bazinga
Reagovat

Mě třeba by zajímalo, kolik slepic vykrvácelo po tom odborném zkracování kridielek … těmi tupými nožnicami… :-)

754
okkvp
Reagovat

753 : tři – já jich u Maťa víc neviděla

755
mareska
Reagovat

753: Nevykrvácela ani jedna, ale všechny byly píchlé…no aspoň Maťovi nikam neuletí…:)

756
Bazinga
Reagovat

:-), no, to je pravda… Kdoví, o ty píchlé už asi soused Káňa nebude mít zájem, že ?

757
mareska
Reagovat

756: Copak Káňa, ale co na to bratranec?…jestli to takhle bude pokračovat, za chvíli z té Potěmkinovy farmy nic nezbyde…

758
kanárek
Reagovat

751 Tak to s mimískem není tak zlý…a možná ho jednou i předáš dál :-)
Hlavně ne na farmu na Slovensko :-)

759
Bazinga
Reagovat

757 – aspoň se nebude muset tahat s těmi těžkými krabicemi :-). Zůstane mu jen ta kulatá na klobouk ;-)

760
mareska
Reagovat

758: To by bylo trochu z ruky, jsme ze západu…ale na druhou stranu, třeba by se nakonec dostal do FHŽ a naše rodina by se taky stala mediálně známá, jak UHO, Mamatroll a Klea…:)

761
mareska
Reagovat

759: To je pravda…nějak mi uniklo, jak to pokračuje s naší „křišťálově čistou“?…krom toho že se nám nějak pomíchaly genetické informace na Zdenově farmě…:)

762
kanárek
Reagovat

757 Copak dalšího se dá zkracovat na zbylých zvířatech?? Aby se nedejbože nedali třeba do kupírování ocásků prasátek či do kastrování :-o

763
Bazinga
Reagovat

761 – no.. čekáme…
a) jestli se potvrdí ta naše incestní hypotéza
b) nebo co bude :-)

764
mareska
Reagovat

762: Ježíš….Maťo Kastrát…:)

765
Bazinga
Reagovat

762 – no, nevím, co se dá třeba zkrátit na půjčeném koníkovi ze vsi, aby příště to chúďa slečna zubárka tak srandovně nehopsala …

766
Bazinga
Reagovat

764 :-DD

767
Bazinga
Reagovat

vzkaz pro Toma Chrba alias Elko … připrav se ! Už se to blíží :-))

768
mareska
Reagovat

763: Jsem zvědavá, jestli dají ze štábu Jance vědět, že my víme, přestože ona si myslí, že my nevíme…:)…třeba si taky uhryzne kus masa z tváře jako Zuza…:)

769
kanárek
Reagovat

Po té blamáži s farmou by mohl být rád, že by zůstalo jen u toho :-) ……a na závěr obézní kastrované Maťo odjíždí v záři zapadajícího slunce na vypůjčeném koni pracovat na Milošovu farmu.

770
mareska
Reagovat

765: Třeba by se dala zkrátit trasa projížďky, aby nehopsala…:)

771
Bazinga
Reagovat

768 – mají to zakázané :-) A jsem zvědavá na tu závěrečnou scénu, až se tam vybalí výsledky těch genetických testů … :-))

772
mareska
Reagovat

769: Vy už tomu říkáte TO obézní kastrované Maťo?…)

773
mareska
Reagovat

771: To vyžerou Zdenovi poslední zbytky hruškovice a hrůzou poblijou celou zahradu, protože tolik dejchací pytlíků najednou neseženou….:)

774
Bazinga
Reagovat

770 :-))
772 – no a jak jinak, když bude jak bez tamtoho, tak beztamtoho … :-)

775
Bazinga
Reagovat

773 – a myslíte, že alespoň tohle by se Zdenem mohlo nějak pohnout, anebo stále bude takový netečný ? :-)

776
kanárek
Reagovat

Tak pokud ho holky rovnou nezabily, toto je jeden z možných scénářů. Zvlášť když s ním musely zdílet jednu zaprděnou maringotku.,ne?

777
mareska
Reagovat

774: Ale zase by mohl fakt na tu Milošovu farmu, Dušan by nemusel mít strach, že by mu lezl do zelí….:)

778
kanárek
Reagovat

O: sdílet

779
Bazinga
Reagovat

777 a eště aj koňa zadarmo by to přivezlo :-)

780
mareska
Reagovat

779: Já teda nevím, jestli nemám nějaké chlupaté myšlenky…jako To si představuju To bez Maťa…a jak To jede k Milošovi na farmu na vypůjčeném koníkovi…jen by mě zajímalo, jak TO bude držet oteže a řídit toho koníka…a jak TO pozdraví, až přijede k Milošovi…myslíte, že se TO umí i usmívat?…:)

781
mareska
Reagovat

780: Už jsem se pokárala sama, předsedo…:)

782
Bazinga
Reagovat

780 :-)), ale zase by TO bylo velkým a zřejmě i vítaným překvapením na farmě v dieri :-))

783
Bazinga
Reagovat

780 – a myslím, že jako pozdrav by mohla být situace, že by TO lehlo a pak se zase postavilo :-)), akorát ten klobouk jestli nebude třeba přešít… nebo tak nějak :-)))

784
mareska
Reagovat

Stýská se mi po SBS-kárce…nebohé děvče…co asi dělá?…jak dopadl audit?…vzali jí zpátky do SK Horné Dolné a může zase chodit na tréninky v řecko-římském zápase?….už v Mirově vesnici opravili všechny ukopané patníky a vytřískaná okna, která poničila při odchodu od Mira?…žije ještě Miro vůbec?

785
mareska
Reagovat

783: Pouhý klopouček, kolegyně…KLOBOUČEK…není třeba Maťa jakkoliv přeceňovat…:)

786
Bazinga
Reagovat

784 :-D

787
Elko
Reagovat

767: Bazinga, na čo sa mám pripraviť???

788
Bazinga
Reagovat

785 :-DD, tyvole, já se fakt picnu :-))

789
mareska
Reagovat

782: zajímalo by mě, komu by víc vylezly oči z důlků a čí brada by první třískla o zem…:)

790
Bazinga
Reagovat

Elko na svou první osmistovku :-)

791
Bazinga
Reagovat

789 – škoda že už je „stará škola“ pryč, jinak bych měla kandidátku :-))

792
Elko
Reagovat

Bazinga: Jáááj, to už tak skoro :)

793
mareska
Reagovat

791: Teď mě napadla echt prasárna….:)

794
Bazinga
Reagovat

793 :-)), myslíte na cirkus a TO v hlavě ? :-)))

795
mareska
Reagovat

794…joooooooooooooooooo…..?…jakože si „stará škola“ nevšimla, že už je koník obsazen….:)

796
Elko
Reagovat

793: mareska, sem s tým! :)

797
mareska
Reagovat

795: Když má pořád ty zavřené oči…:)

798
Bazinga
Reagovat

:-DDDDD

799
mareska
Reagovat

796: Elko..drobný náznak v 795

800
Bazinga
Reagovat

moje 800 ?

801
Bazinga
Reagovat

Elko sorry :-), jinak ale přátelé 800 je fakt super.

„dobře mýýýý“ :-)

802
mareska
Reagovat

800: Výborně, kolegyně…to jste Elkovi vytrela kocúra…:)))

803
Bazinga
Reagovat

:-), šak „semsvině“ ne ? :-)))

804
mareska
Reagovat

803: úplně se tetelím blahem…Váš úspěch je i mým úspěchem…:)

805
Bazinga
Reagovat

803 – to je jasné. Zachovala jsem se pěkně hnusně a nepoděkovala Vám za úžasnou spolupráci !! Takže až nyní děkuji ! :-)

806
Elko
Reagovat

Ááá… prišiel som aj o 800-ku! Pozor dámy, mám prístup na vymazávanie komentov, takže vytrieť kocúra, môžem ešte aj ja vám :-)

807
Elko
Reagovat

A chcem počuť tú prasárnu od maresky, keď už to dopadlo, tak ako to dopadlo :)

808
Bazinga
Reagovat

Elko, ale mareska to tu už řekla 795 a 797 :-)

809
mareska
Reagovat

807: No tak dobře…prostě mě napadlo, že TO přijelo na koníkovi a „stará škola“ na koníka vyskočila, aniž by si všimla, že TO už je usádlené v sedle a způsobila si tak neočejávané potěšení, což vyústilo v její nadpozemský výkon v cirkusovém šapitó….sklidila velký aplaus, ale nevím, jestli byla v rauši z potlesku nebo z TOHO na koníkovi….:)))

810
Elko
Reagovat

Ušlo, čo ste pomenovali slovom TO :)

811
mareska
Reagovat

810: To je v našich představách to, co zbylo z Maťa po kastraci…v podstatě kousek masa bez Maťa…stačí?:)

812
Elko
Reagovat

811: toto už, čo je :-))) …husté, vy už ste vykastrovali Maťa? Asi by som si mal naštudovať predošlú diskusiu, lebo mi ujdú dôležité informácie.

813
mareska
Reagovat

812: Já nevím, jestli jsme ho vykastrovaly zrovna my dvě, ale někdo z klubu „smesvině“ to určitě byl…:)

814
Elko
Reagovat

chudák Maťo… :)

815
mareska
Reagovat

814: To my jen tak virtuálně blbneme, nikdo na něj ruku nevztáhne, neboj…:)

816
Bazinga
Reagovat

815 – no, nikdo… myslím, že za Janku a slečnu zubárku bychom se neměly zaručit… :-)

817
Elko
Reagovat

814: no u vás je možné všetko :D

818
Bazinga
Reagovat

817 – Elko, ale toto byla opravdu poklona :-)

819
mareska
Reagovat

817: Taky jste to,kolegyně, vnímala jako pochvalu?…:)

820
Elko
Reagovat

818: áno, som rád, že poklona je z vašej strany ocenená ;)

821
mareska
Reagovat

816: Je pravda, že když jsem řekla nikdo, myslela jsem nikdo z našeho klubu…ale za externisty neručíme…i Danka SBS-kárka nemá k násilí daleko…:)

822
Bazinga
Reagovat

821 – ano, ta kupříkladu k němu má velmi blízko :-)

823
mareska
Reagovat

822:Myslíte, kolegyně, že Miro ještě dýchá?…nevisí náhodou zbytky jeho rozcupovaného těla pověšené na plotech jeho rodné vesnice?…jen tak pro výstrahu, víte?

824
Bazinga
Reagovat

822 – no, moc bych za to nedala :-), pořád mi vrtá hlavou, proč plakal …

825
okkvp
Reagovat

Miro je v poho, ale Petra by měla být ve střehu

826
Bazinga
Reagovat

já si ji dovedu představit, jak v maskáčích, točí řetězem v ruce, rozkročená a drtí mezi těmi zuby : „Mirko, plačeš ? To je dobre !“

827
Bazinga
Reagovat

825 – já myslím, že ne. Já myslím, že SBS-kárka správně rozpoznala, že ten hlavný problém sú chlapi. Stále tý istý…

828
Elko
Reagovat

námet na horor?

829
Bazinga
Reagovat

828 – Elko, na férovku ? Sbs-kárka byla jediný farmár s guľama !

830
mareska
Reagovat

827: Jasně, že námět na horor…Mirovi zbyly jen oči pro pláč, traktor ve šrotu, z chalupy dříví na otop, Petra pověšená za rebro v průvanu a teď je na řadě on…SBS-kárka se vrátila…bez zákona…ze to spravedlivě rozhořčená…vykradla Mountfield, sebrala všechny kosy a sekery, ozbrojená jak Rambo vyrazila zpět na místo svého utrpení….krev poteče proudem…audit dopadl dobře a tak má teď chvíli klid na svoje záměry….:)….lístek v Cinema 3D za 120 Kč,-…..:)

831
mareska
Reagovat

830: A nezapomeňte, že to bude s titulkama, protože to drcení mezi zuby bude nerozluštitelné….:)

832
Bazinga
Reagovat

830 – vykradla nééé, přemístila ! A úplně si dovedu představit, jak „po akci“, pečlivě smývá krev z nářadí a s láskou je vrací zpět do regálů :-) a s roztomila vyplazeným jazýčkem se pokouší vrátit i správné čárové kódy tam, kam patří :-)

833
Bazinga
Reagovat

830+831 – já nevím, jestli jste nepřehlédla, M/M vymyslela i parádní název pro naše studio :

smesvině entrtejment uvádza …

834
mareska
Reagovat

833: Super…že bychom získaly nový finanční tok produkcí hororových filmů?…ty čárové kódy musely zpět, ale byla to dřina“ tykokso“…:)

835
Bazinga
Reagovat

834 :-), tak je třeba najít ještě nějaký vhodný název toho filmu

SBS-kárka se vrací ? Návrat SBS-kárky ?

836
Bazinga
Reagovat

Hľadá se farmár ? Miro v kostke ?

837
Elko
Reagovat

830: myslím si, že toto treba zrealizovať, skvelý námet, už si teraz predstavujem to veľkolepé promo ;)
A 3D za 120 kaček :) sa oplatí.

838
Bazinga
Reagovat

837 – cenu lístků ještě zkoriguje ekonomka M/M :-))

839
mareska
Reagovat

836: Slovenský masakr strunovou kosou….:)

840
mareska
Reagovat

838: Je pravda, že s tou cenou jsem se unáhlila…M/M to nějak upraví…:)

841
Bazinga
Reagovat

já pro dnešek končím :-), mějte se všichni :-)

842
Elko
Reagovat

Keď mám pravdu povedať o cenu sa ani nezaujímam… ja viem, že to mám grátis ;)

A k názvu mám takýto názor:

Návrat SBS-kárky: „Slovenský masakr strunovou kosou“
Horor
Slovensko, Česko, 2011, 90 min

Produkčné štúdio: „smesvině“ entrtejment
Réžia:
Hrajú:

843
mareska
Reagovat

842: Elko, výborně…už máš odznáček?…taky už jdu do peří…dobrou noc a někdy příště…:)

844
kanárek
Reagovat

Dobrou :-) Tak Elko , dnes už ani ta 9OO nehrozí :-)

845
kanárek
Reagovat

Jo a Elko, hlavně si ten odznáček nenech dárkově balit..Dávají ho do krabičky s hnojem…prý stylově :-)

846
Míša
Reagovat

ciNk
Když jsem byla někde u osmistého příspěvku, tak jsem normálně byla vykazována z pokoje oběma spolubydlícíma … prý se mám jít dusit jinam … no totok … nějak mi tu polevuje kázeň …

Kolegyně, zvolíme nejmodernější technologie a půjdeme s tím rovnou do ajmexu … cenu ustanovíme o jeden řád vyšší, aby bylo všem jasné, že to není jen tak ledasco, ale kasovní trhák století. Současně budeme pořádat zájezdy a trhnem něco aj na dopravným …

847
kanárek
Reagovat

A když už seš u té produkce, moh bys vymyslet i název pro erotický film s malým Maťom v hlavní roli?

848
kanárek
Reagovat

Míšo, to máš z toho, žes je ještě neinfikovala FHž, jinak by se jistě dusily s tebou a rády :-)

849
kanárek
Reagovat

846
A letušku v zájezdovém busu skvěle zastane trblietavá Martinka Kleopatra. I s podáváním občerstvení- sifobrambory s pravým domácím vínkem.

850
anja
Reagovat

se z vás okotím :D

851
mareska
Reagovat

Cink…Zorro(mareska) se vrací

850: Anjo pozor…aby ti pak někdo nevytrel kocúra..:)

852
kanárek
Reagovat

Ale ne, já zapomněla, že Martina schovává věci a strašně kleje, co s tím?

853
okkvp
Reagovat

Letušky v busu by měly být Zuza a Vieročka. O schovávání věcí Martinkou máme přece ty pochybnosti keď Darinka kradne wcdekly

854
kanárek
Reagovat

Já neříkala, že je okrade, ale on každej neumí dobře hledat :-) a jet nasanej do kina….pak by mohly být špatné kritiky,

855
Míša
Reagovat

852 – Bylas někdy ve staročeské krčmě v Dětenicích? Věřím, že Martinka coby hosteska bude mít větší úspěch než ti tam … všici budou nadšení, až veme do ruky krofon a sdělí jim, že tady v tom bordelu dělat nebude … a každého o tom ubezpečí aj osobně a přitom ho pobryndá zaručeně domácím rybízákem … lidi pak budou poměřovat, kdo má větší či hezčí skvrnu a závidět si je navzájem … a bude je to motivovat jet ještě jednou s nadějí, že ta příští od Martinky bude lepší a krásnější …

856
kanárek
Reagovat

855- tož když to bereš takhle, to se účastníci zájezdu prohnou :-)
Aby to pak nebylo jen pro movitější

857
Míša
Reagovat

857 – Neboj, Martinka přislíbila účast zadara. Jí jde prý jen o tu popularitu … uznání statutu krasavice z Holých Vod a thák

sakra, zapomínám cinKat: ciNk, ciNk, ciNk

858
Misha
Reagovat

ciNk
Už tu byla upoutávka? http://www.facebook.com/video/video.php?v=1677679871689
zajímavé jsou komentáře pod videem, rozebírajů konec lásky Marianka a Darinky

856 – kolegyně, movitější to budou mít o něco dražšíí a jako bonus budou dostávat náš nově patentovaný produkt – vibrující ToMaťo

859
okkvp
Reagovat

ciNK
děkuji kolegyně, upoutávka vypadá zajímavě, opět bude veselo a náměty na naši odborně detektivní činnost se evidentně zasa pekne pohrnú ;-)

860
Bazinga
Reagovat

Nick Fleyer – nebavka ? :-( Máš tam ode mě 2 maily :-).

ciNk
858 – kolegyně, v tom případě je jasné, ve sklenicích od čeho budeme toMaťo distribuovat :-)
Prosím všechny členy organizace „smesvině“, aby nevyhazovali flašky od kečupů, vymyté je budeme skladovat na jednom místě, které ještě upřesním.

862
galadriel
Reagovat

862-hm hm hm…ani dekel od záchoda na neho, S-M a mladú pani neurobil dojem a vyrazili ju. Možno sa na farmu vráti Renátka…tak dobre jej to šlo a tom traktore.

863
Elko
Reagovat

Druhá správa dňa!

CHCETE PREŽIŤ NEZABUDNUTEĽNÉ CHVÍLE S FARMÁRKOU MARTINOU?
Pripravuje sa nový projekt, ktorého hviezdou bude farmárka Martina.
4 fanúšikovia dostanú možnosť presvedčiť Martinu o svojich kvalitách. Víťaz si bude môcť vybrať medzi finančnou výhrou a možnosťou stráviť rande s touto jedinečnou ženou. Prihlásiť sa môže fanúšik, alebo skupina …fanúšikov.

Píšte nám na farmar@joj.sk, prečo by sme mali vybrať práve vás.

Kto sa hlási??? :D

864
Bazinga
Reagovat

861 – „smesvině“ nástup !! :-)

a) musíme v co nejkratším možném termínu najít nepolíbenému a už opuštěnému Mariankovi novou ženu
b) musíme okamžitě vymyslet koeficient, kterým budeme násobit poplatek za totální rozčarování z této situace , protože show ještě ani nedoběhla, tzn. ještě oficiálně nevíme, jestli jí Marianko skutečně požádal o ruku a neoficiálně už víme, že sa zosobášili a nyní že nastoupili rozvodoví právníci… /tohle mě štve nejvíce, nejen, že nám Darina jedna zlomyslná odepřela vydělat si prachy na organizaci svatby, ale dozajista nás ani nepovolá k rozvodové při/

865
Misha
Reagovat

ciNk
661, 663 – dnes je takový správny den :o)

866
Bazinga
Reagovat

863 – „smesvině“ nástup č.2 !!

je životně důležité stvořit toho správného fanúšika, a vyhrát ty prachy !! :-))

867
Bazinga
Reagovat

:-), já jsem samým vzrušením z těchto zpráv přestala ciNkat :-))

868
Misha
Reagovat

ciNk
864 – kolegyně, právě jsem vám chtěla říct, že „smesvině“ zakoupily nejmenovanou právní kancelář, která sepsala s Mariánkem zmluvu o zastupování ve věci rozvodu.

869
anja
Reagovat

863 Elko, na to rande s Martinkou aby pronajali Bratislavský stadión, skupina martinčiných fanoušků je početná :D

870
Misha
Reagovat

ciNk
866 – nominuji Elka, Nicka a Mikeshe (pokud zaplatí členské příspěvky za posledních 5 let)

871
Misha
Reagovat

ciNk
864 – Oslovíme Renátku? Mohla by alespoň dokončit tu rozborku traktoru

872
anja
Reagovat

868 Misha, obávám se, žě nejtěžší spor se odehraje o vířivku, je to přeci jen unikátní kousek

873
Bazinga
Reagovat

ciNk

870 – to jsem raději ani neměla vědět, že to ještě pořád nemají zaplacené …

z čehož vyplývá, že pak tu výhru z nich dostat, hodnotím jako velmi rizikové. Jsem očekávala, že „smesvině“ a) vymyslí nějakého virtuálního Fanúša, který se bude Kleo dvořit
b) že budeme zastupovat Kleu i v téhle taškařici, takže v rámci poradenství ji doporučíme našeho Fanúša…

a Vy, kolegyně, jste vytvořila návrh na opravdické nápadníky

874
anja
Reagovat

870 ano a nezapomenout nakoupit Martince „gaťky“ !

875
Misha
Reagovat

ciNk
872 – myslím, že sporů netřeba – S-M se zavčasu postarala o řádnou předmanželskou smlouvu, takže Darinka odešla s holóriťó (šifra) a několika wcprkénky v batožině.

876
Misha
Reagovat

ciNk
873 – předsedo, sypu si popel na hlavu, pro mě to jsou všechno virtuální osoby, tak se mi to s virtuálním fanúšikom poněkud pomýlilo

877
okkvp
Reagovat

ciNK ciNK
Já jsem tu výzvu k novému projektu s Martinkou asi řádně nepochopila. Na jednu stranu to vypadá, že přihláška klubu „jsmesvině“ by byla jedna z těch, které by štáb mohla řádně rozradostnit (a on nás pak upřednostnit), ale zase nevím zda nehrozí nějaké fyzické zviditelňování, a nedej bože vícedílové – to by na nás pak kladlo velké požadavky, osobně bych se mezi hvězdy televúdú raději necpala neb se v civilu živím i ksichtem, ladným tělem a šarmem. Je ale pravda, že se zde rýsuje vyslání našeho odpovědného zástupce, dokonce takového, který by mohl zběhle používat i lokální nářečí.

878
Bazinga
Reagovat

:-)

ciNk

každopádně chúďatko Marian.

Do té doby, než vstoupil do té prokleté show, byl nepolíbený a panic a teď … teď už ví, že za každý takový špás se musí draze zaplatit…
asi se zase vrátí ke svým telátkům…

879
Elko
Reagovat

OK, tak prihlášku som na váš podnet odoslal, čakám akí budú konkurenti :-). Nick, čo ty na to? :-)

880
Bazinga
Reagovat

ciNk

877 – no, televúdú je i pro mě tabu :-), ale to by se nějak vyšpekulovalo… však co, JOJka nám taky nabízí stálestrnulého Zdena, tak proč bychom ausgerechnet my, nemohly vyřezat z nějakého papundekla Fanúša.
/původně jsem tam měla „pap und elka“, ale pak jsem to smázla :-)/

881
Bazinga
Reagovat

ciNk

no, kolegyně, vidíte to, Elko začenichal
a) blížící se devítistovku
b) příležitost k přivýdělku
a přihláška je už tam !! Máme nějaké kontakty na JOJke? Že by se to cestou ztratilo ? Nebo že by to někdo „omylem“ skartoval ? Nebo prostě nějak tak ? :-)

882
okkvp
Reagovat

ciNK
ajaj, už to vidím, že jsem lehce mimózní. No ale, vážená předsedkyně, vážené kolegyně. Ono je vlastně obojí možné. Ani jeden z virtuálních, potenciálně reálných ID není řádným členem našeho klubu (pokud se nepletu, jde o členy maximálně čestné – a tudíž je lze s klidným svědomím nečestně vyklopit) a pak by nás nešlo napadnout ani z nijakého střetu zájmů. Já bych působila na svědomí a zodpovědnost oněch pánů (zvlášť na některého z prvních dvou) – přece nemůžeme dopustit, aby se nám Martinka následně s někým jiným nějak civilizovala ? Kam bychom přišly ? Jak bychom účtovaly náklady na už rozjeté projekty ?

883
okkvp
Reagovat

ciNK
a osobně jsem na kolegu Elka pekne nasratá neb určitě dobře věděl, že jsem zrovna velmi pracovně vytížená nejen u plotny a nemohu se nastolenému problému věnovat tak jak by si zasloužil. A večer mám tatínky a maminky, kterým je také třeba řádně provětrat podolky
ej, já chúďa nešťasné

884
Elko
Reagovat

okkvp: :-))) tak plotna počká…

885
kanárek
Reagovat

Nechápu, proč strkáte do nové show nové rizikové tváře ( elko promiň), když máme na skladě už ověřené tahouny. Náš milý Maťo je přece virtuální ažaž, herec je skvělý a při správně postavené smlouvě se nemůže nic stát .-).

886
galadriel
Reagovat

Prihlásiť sa môže aj skupina fanúšikov. Podľa môjho skromného názoru, ak by poslal prihlášku klub „sme svine“/fantastic four, predom to majú vyhrané.

887
okkvp
Reagovat

884 : plotna je momentálně upozaděna jak nejvíc to jde, byť dvěma důchodcům tím pádem hrozí podvýživa, s termínem je to horší, to bych mohla na dlouhodou podvýživu zařvat já. (a kromě toho musím právě hledat scíplou myš, kterou náš sklerotický kocour někam nezodpovědně zašantročil a dožaduje se jí neustálým pusinkováním, posedáváním mi na klávesnici a olizováním monitoru)

888
kanárek
Reagovat

887 galadriel
To je ale pořádkumilovný kocour, to mareska si musí monitor čistit sama :-)

889
Elko
Reagovat

galadriel, pripájam sa k tejto výzve… tak čo na to „smesvine“?

890
kanárek
Reagovat

878 Bazinga
Předsedkyně…Mariána netřeba litovat, vždyť během čtvrt roku zažil vše, na co doposud díky přísnému dohledu matek neměl nárok. Byla to holt taková rychloškola života.

891
Misha
Reagovat

ciNk
885 – kanárik moj, to je úžasný nápad, len trochu nedotažený – Kléo asi nebude stát o nějaké to ToMaťo, tam bychom zřejmě neuspěli … naopak jednoznačně bychom skórovali ji s Mirom – pokud ho tedy někdo vůbec zkontroloval na té JIPce … Do rodiny by bez problémů zapad, aj gaťky by koupil … a Martinka je na bezzubé osoby zvyknutá … no to je přesně týpek pro ni.

892
kanárek
Reagovat

891- pozor, jestli Maťo je ještě Maťo nebo už Maťo +ToMaťo se dozvíme až v pátek. Posledně si dívky ještě myslely že pracují pro farmáře :-).
Je však pravda, že pokud by se potvrdila prognóza s Mirom, měl by šanci…zvlášť pokud by přišel kromě zubů i o zrak :-)

893
Elko
Reagovat

„Miro je v koncoch“, tak znela titulka + takýto obrázok:

námet na horor sa vám vydaril ;) dnes ste dostali aj promo fotku.

894
kanárek
Reagovat

893- Tak kdo to upraví? málo krve, málo krve, takhle autobus nenaplníme!

895
Misha
Reagovat

ciNk
893 – to nám nádherně hraje do karet, kolego … zrovna když chceme spojit genetický potenciál Mira a Martinky se sám vyjádří, že ani Peťa … úžasné, jen na to pomyslíme, už se nám to plní.

894 – dodala bych krev, ale nemám tu šopík … snad se tedy najde jiná „svině“ ochotná k vykrvování.

896
kanárek
Reagovat

395
Ani kapka mé krve nazmar, radši mizíím.

897
galadriel
Reagovat

toto mi príde ako ticho pred búrkou/ticho pred komentom č.900….však vy len lišiacky číhate a chcete si navzájom vytrieť??….kocúra:-)

898
Elko
Reagovat

galadriel: hej, hej presne… typická vlastnosť pre spolok „smesvině“ :)

900
Elko
Reagovat

!!! 900 !!! nevydržal som :)

901
Misha
Reagovat

900 – Tak zkoušku jste splnil, kolego, teď už jen poplatek a jste „našasviňa“

902
galadriel
Reagovat

niečo z topky.sk: spolužitie Mariána a Dariny vôbec nebolo ružové. „Keď sa jej niečo nepáčilo, hneď volala policajtov. Dokonca si vymyslela aj to, že ju Marián zbil,“ dodal náš zdroj. …Sa mi páči tá uchylka volať na všetko čo sa hýbe policajtov.

903
Misha
Reagovat

902 – No vida … někde na počátku této diskuze jsme to předpovídali … od té doby, co jsme do sdružení „smesvině“ pořídili křišťálovú guľu a balíček karet se nám fakt daří :o)

Teď se jen obávám toho, že fakt dojde i na ToMaťo

904
galadriel
Reagovat

903 – komu ste to stihli vo vašej milote a dobrote naúčtovať??:-)

906
Bazinga
Reagovat

ciNk

Elko 898 bylo velmi půvabné :-), dvě poklony ve dvou dnech… :-)

902 – kolegyně já se trochu obávám, jestli náhodou…někdo… nechodí sem číst… pak z toho zplodí nějaký článek… a baví tím svět. A nám tím pádem, trochu padaj zisky… Každopádně, zjistíme to tak, že … a zbytek je neviditelným písmem ;-)

907
Elko
Reagovat

galadriel: fúha, dnes to rieši bulvár z každej strany :) – smutný to deň pre Slovensko :)… s tým policajtom, tak to ma úplne dostalo :D

Bazinga: rado sa stalo, aj nabudúce.

908
galadriel
Reagovat

908 – mňa by zaujímalo, či za tých 65 dní stihla realizovať tú slepačiu farmu – či mariánkovi zostali na farme aspon tie slepice, keď už dáma s korunkou na hlave nie.

909
galadriel
Reagovat

sorry 907

910
Bazinga
Reagovat

908 – no, já myslím že právě nestihla :-(, a totok, že bere jako svou největší prohru…
mmj. ta korunka mě taky zaujala, proč když měla korunku a bílé šaty na svatbě č. 1 a nedopadlo to, tak proč se opět nasoukala do bílých a narazila ji na tu hlavu znovu… nechápu. Absolutně žádné poučení z krizového vývoje…
a jinak myslím, že ty nebohé kuriatka, (žlté a černé), které Darinka tak vkusně naaranžovala Marianovi na rameno, tak že ty to mají už taky za sebou. Úplně živě si představuju, jak je „mladá paní“ rituálně se zvoláním „ááááj, ty taká si“ dobila hůlkama.

911
Elko
Reagovat

Bazinga: :-))) len poopravím tvoj skvelý komentár o poslednú vetu „éééj ja tvojho andela, takáto si ty!“

912
galadriel
Reagovat

910-neskutočne sa mi páči český výraz „nebohý“ na niečo čo je ako chúďatko – ak som to dobre pochopila. V slovenčine to znamená mŕtvy.

915
kanárek
Reagovat

Vážená předsedkyně Bazingo, jaký je ten tvůj email?

916
mareska
Reagovat

Cink…všehny vás zdravím…chtěla bych také přispět svou troškou do fanouškovského mlýna…pokud se může přihlásit celá skupina fanoušků, byla bych za to, abychom poprosili( popřípadě i finančně nějak ohodnotili) naší hvězdu největší a mému srdci nejmilejší Zuzanku, aby sešikovala svou armádu drahokamů a ty bychom pak přihlásili k Martince do soutěže…věřím, že pro klub „smesvině“ by to Zuzka ráda udělala…:)

917
kanárek
Reagovat

Mám plakátek k filmu, maresko, hoď mi sem mail ty :-)

918
kanárek
Reagovat

916 Zuza a jej národný poklad :)
Beztak si myslím, že některé vyřazené farmářky by měly dostat šanci i v české FHž. Naše oblíbenkyně nejdou po vzhledu tak tam vidím velké šance…

919
mareska
Reagovat

917: Plakátek k hororu nebo k erotickému snímku?:)

farmarka.mareska@seznam.cz

920
Elko
Reagovat

aj my chceme vidieť plakátek :)

921
mareska
Reagovat

918: Já za Zuzou roním slzy každý večer při zapálené svíčce…hrozně mi chybí…a asi začnu zapalovat svíčku i za SBSkárku…to byly moje hvězdy nejjasnější…:)

922
kanárek
Reagovat

Elko, musí to napřed projít schválením u představenstva :-)

923
mareska
Reagovat

921: Předsedovi přepošlu, neboj…:)

925
mareska
Reagovat

921: Tak ten nemá chybu…myslím, že předseda bude souhlasit se zveřejněním…:)

926
mareska
Reagovat

Elko: Pomóóóc….co je to honelník?

927
kanárek
Reagovat

Co to jenom je ten honělník, že o něm překladač i slovník mlčí?

928
kanárek
Reagovat

Je to něco horšího než farmář….chalupník,…co?

929
Elko
Reagovat

viem, čo to je :) ale neviem to vysvetliť, ale má to spojenie s farmou, ale dajme tomu, že pastier – u vás pastýř? :)

930
kanárek
Reagovat

928
Pastevec, pasáček ,pasák (ten má už i jiné významy)…

Hele, ale on tam nic nepásl…ty krávy byly furt ve stáji. Já myslela že pastýř je ten co chodí všude se stádem.
No tady možná se stádem ženských.

931
mareska
Reagovat

928: Já jsem teda narazila na tohle:

Potrápte sa s týmto: Išiel honelník hore grúňom s budzogáňom ;D

A odpověď?:Šel nadlesní revírem s retvívrem.

Tak teď jsem z toho teda lama…:)

932
mareska
Reagovat

930: A toto odpověděl zadavatel překladu:
myth:
Aby som predišiel možným nedorozumeniam – honelník nie je od slova honiť :D

933
kanárek
Reagovat

Ha zas měl Elko pravdu:
honelník=,(bojtár, hajčiar, holeník, naháňač, strungár, trškár, povara) – pomocný pastier pri salašnom chove oviec.

Príslušník nižšie postavenej skupiny pastierov oviec, ktorý mal za úlohu priháňať ovce ku strunge počas dojenia, pomáhať bačovi v kolibe (nosiť vodu a drevo, udržiavať oheň, umývať riad, upratovať), pomáhať pri pasení, prípadne pásť sám.

Za honelníkov sa najímali 12 – 14-roční školopovinní chlapci (bačovi synovia, bratia valachov), ktorí sa pripravovali na ovčiarske povolanie, alebo starí ovčiari, ktorí už nevládali dojiť a chodiť so stádom na pašu. Ich mzda sa určovala podľa rozsahu vykonávaných činností; tvorila približne tretinu (u začínajúcich iba štvrtinu alebo pätinu) mzdy dospelého ovčiara.

934
galadriel
Reagovat

:-)….ten čo honí krávy a ovce

935
mareska
Reagovat

Ježíš, a teď mi z vyhledávače vylezlo tohle: honelník= Psík samoukájač…:))

936
mareska
Reagovat

Tak já asi budu věřit Elkovi, přeci jenom „jetoskorosvině“…:)

937
Elko
Reagovat

935 :-D

ale, tak ak ste nadržané, tak si to môžte vysvetliť aj inak, viď vaše hore príspevky :)

938
mareska
Reagovat

936: No Elko…co si to o nás myslíš?…tohle fakt vypadlo z vyhledávače…a když jsi tak chytrý, tak ještě jeden překlad prosím: „Ogrcal mi krpce“…to tam taky je a není u toho, co to je…:)

939
Elko
Reagovat

Ogrcať = vyzvracať, vyvrátiť
krpce = starodávne tenisky :)

940
galadriel
Reagovat

ogrcať je voblejt a krpce sú boty čo sa nosia v zime.

941
mareska
Reagovat

Ďakujem Elkovi i galadriel…už ty jinotaje slovenské raději nebudu číst, bůhví co bych se ještě dověděla….:)

942
galadriel
Reagovat

940- škoda že ste si predabovali našu Perimbabu. O veľa z našej ííííírečitej slovenčiny ste prišli :-)

943
kanárek
Reagovat

To víš, u nás se všechno dabuje,,my na to máme :-)

944
kanárek
Reagovat

Takže všechny úkoly vyřešeny? Už můžeme v klidu čekat na pátek?
Ale Mariankovi novou ženu jsme eště nesehnaly.

945
galadriel
Reagovat

Ja som za návrat Renátky traktoristky.

946
kanárek
Reagovat

Galadriel
Já bych ji také brala všemi deseti, ale starší radě na farmě se bude zdát slabá.

947
kanárek
Reagovat

Začínám mít strach kohokoliv doporučovat, protože z nich se včech klubou pěkná kvítka. Kdoiví, co i ta nevinně vypadající Renátka v reálu dokáže:-)

948
kanárek
Reagovat

946
Fuj to je překlepů, …všech, kdoví…

949
galadriel
Reagovat

čo ja viem, mne sa fakt zdala…..normálna:-)…a dokonca aj mariánkovej rodine – S-M a mladá pani sa páčili a vyzerá to tak, že majú na to nos. Kleo aj Darinku poriešili hneď.

950
kanárek
Reagovat

948riel galad
Je fakt, že kdyby zlobila, seberou jí brýle a hned zkrotne.

951
kanárek
Reagovat

Jo jo, působily téměř prorocky, skoro jako předchůdkyně „smesviní“. Určitě mají i nějakou kouelnou pánev nebo studnu na věštění budoucnosti :-)

952
kanárek
Reagovat

950…kouzelnou :-(

953
okkvp
Reagovat

ciNK
zdravím kolegyně
K Mariánkovi bych si možná (zatím a s ?) dovolila doporučit prolhanou Janku. Věkový rozdíl je imho v tomto případě zanedbatelný, Janka není žádná houžvička a hlavně, dámy, má ze své práce zkušenosti s péčí o starší osoby. Mamka aj babka sice vypadají ještě zachovale, ale po nedávných událostech a rozrušení se únava materiálu může začít projevovat. Navíc by se tímhle vhodným umístěním Janky vyřešily zmatky a genetické propletence u Zdena.

954
galadriel
Reagovat

ak by Renátke zobrali popolníky, ťažko by jazdila na traktore. A keďže aktuálne produktivita na Mariánovej farme zjavne poklesla, nemôžu si to dovoliť. alebo cez deň nasadia, pred spaním odoberú-aby zasa Renátku nebudili u Mariánka v izbičke:-)

955
kanárek
Reagovat

953 galadriel
tak, tak…samozřejmě, že ne celodenně
952 okk
Kolik že je Janke? Aby se pak mariámn nemusel starat o tři nemocné stařenky….to by ty jeho špinavé krávy nikdy z chléva čumák nevystrčily

956
okkvp
Reagovat

954 – Janke je podle pozměněných údajů v OP 45 (pokud mne záznamy neklamou), nicméně tím bych se opravdu nijak dalece nezabývala – Janka má jistě utajený recept nějaký speciální životabudič makropulosni

957
galadriel
Reagovat

Janku néééé…..Marián je zásadne proti starším, veď preto vyhodil aj tú štrtú v Liptovskom Jáne-už si ani nepamatám ako sa volala. Nech si len Janka pekne suší hríbiky a čístí mobilné telefóny u Zdenka.

958
okkvp
Reagovat

956 : áá to jsem opomenula, no ale i tak bych nebyla až tak úplně skeptická. Berme v úvahu, že terazky už má Marian větší zkušenosti a jistě pochopil, že možná lepší straší.

959
galadriel
Reagovat

957-no neviem neviem či je za 3 mesiace stihnúť zoznámenie, zásnuby, svadbu a podanie o rozvod super skúsenosť :-) Naviac sa Mariánek vyjadril, že radšej žiadna ako takáto (Darinka). Tak neviem či mu bude nejaké nové zoznámenie po chuti. Preto asi Renátka lepšia voľba….tam už je čo to za nimi :-)

960
kanárek
Reagovat

A co silná pracovitá Danka sbs-kárka, ta by k němu nešla?

961
galadriel
Reagovat

No tak to by šlo fakt vo držku….:-)

962
kanárek
Reagovat

Slovenský masaker motorovou kosou 2 :-)

963
kanárek
Reagovat

Jdu vyrobit druhý plakátek :-)…musí tam být víc krve, víc zbraní, víc mrtvých…jako správná dvojka.

964
galadriel
Reagovat

Akože vy ste fakt „svine“ :-)) Mariánovi Danku- po Darinke ďalšia pohroma – taký naivný a S-M a mladou paní skúšaný chlapec. To si fakt nezaslúži.

965
galadriel
Reagovat

962-nebohé kuriatka v pozadí??? :-)

966
Elko
Reagovat

a kedy už aj my uvidíme plakátek? :)

967
galadriel
Reagovat

965-Elko, až sa predsedníctvo uznesie, že sme hodní toho, aby sme boli osvietení :-)

969
kanárek
Reagovat

966
Už to není na mně, já to sem neumím dát, jen poslat na mail :-). Ale ve vašich představách už nabyl takových kvalit, že vás může jen zklamat. A proto ho sem asi radši nedávejte :-)

970
kanárek
Reagovat

964
áno, áno, už jen krvavé chmýří :-)

971
Elko
Reagovat

som sklamaný z takejto slabej organizácie, vy si hovoríte spolok „smesvině“? :-)

972
kanárek
Reagovat

Elko dáš mi tisícovku?

973
Elko
Reagovat

:) to by som musel napísať 30 komentárov :), ale vy s tým problém nebudete mať, ja sa potom nečakane ozvem na 1000-ke :) …tak dobrú noc, zajtra nás čaká farmársky deň!

974
Bazinga
Reagovat

ciNk

tak co, vyhrnem si rukávy ? :-)

galadriel: ad nebohé (mŕtve) mrvé (nebohé) kuriatka – to je strašně smutný příběh, že ?

kanárek – s tím plakátem je mi to líto :-(. Odsouhlasila jsem ho (a smála jsem se), ale neumím zařídit, aby se sem dostal. Já už několik dní MARNĚ prosím Nicka Fleyera, aby do rožku každého rekapu přilepil samolepku naší organizace. Jakože „smesvině“ odporúčajú k prečítaní.

975
Misha
Reagovat

696 – zkusím to: [URL=http://www.ulozobrazek.cz/view-759_slovensky_masakr.jpg][img]http://www.ulozobrazek.cz/images/759_slovensky_masakr.jpg[/img][/URL]

977
galadriel
Reagovat

975 – najskor si mala napísať „pozor pred kliknutm tvárové štíty nasadiť“ :-))

978
galadriel
Reagovat

974-ešte že som jukla späť – rada pomôžem :-))

979
Bazinga
Reagovat

ciNk
976 – kanárek je fakt dobrá, že ? :-))

980
Elko
Reagovat

To, čo drží Miro v ruke? (fotku)?

981
Elko
Reagovat

Maťo je momentálne online (všimla si to Galadriel), tak ak sa ho chcete niečo opýtať, nech sa páči: http://www.topky.sk/cl/15/850278/Mato-zo-sou-Farmar-hlada-zenu-je-online

982
galadriel
Reagovat

980 – anetka nie?? :-)

983
Bazinga
Reagovat

cInk

979 – ano, je to fotka Anetky :-)

984
galadriel
Reagovat

981-sorry 979-neberte v tom žiadny bočný úmysel :-)

985
Misha
Reagovat

984 – Pomali, ale nenápadno se blížíme k vrcholu …

986
okkvp
Reagovat

kruciš, jsem půl hodiny přemýšlela že mi musel ujít nějaký díl … ale už to vím, záhada Anetka rozluštěna :-)))

987
galadriel
Reagovat

985-vrchol bude dnes o 21:15 :-) hlavne fakt nenápadne….vlastne o nič nejde :-)

988
Misha
Reagovat

987 – pro mě bude vrchol až o hoďku později, až nastoupí Ujo UHO :o) … To je neuvěřitelná rodinka.

989
Bazinga
Reagovat

popravdě ? já doufám, že se fakt zastavíme na 999 ;-)

990
Misha
Reagovat

Nezastavíme, nikdo z nás tu není „takámalásviňa“, aby si to nechal ujít :o)

991
kanárek
Reagovat

Darinka mne krutě zklamala, myslela jsem si podle toho, jak skvěle předváděla poslušnost, že jí to vydrží aspoň rok, že rodinu opanuje postupně a ona tohle!

992
Bazinga
Reagovat

škoda :-(, bylo by to totiž „echtsviňovské“ :-), čekat, kdo se chytí a pak… ho buď s opovržením celého zepsut anebo požádat Elka, ať do toho zasáhne svým kouzelným odmazávátkem, případně zaplatit Ajdě ať vyloví něco ze spamu … :-))))

993
kanárek
Reagovat

Možná si děvče nemůže pomoct a má holt návyk na slovenské ukážkové policajty…doma nic takového neviděla, tak si to musí čas od času zavolat :-)

994
kanárek
Reagovat

992- Já si nemůžu pomost šéfová..ta 1000vka se přede mnou trbliece jako flitříky na Martinině topíku.

995
Misha
Reagovat

992 – Kolegyně, bylo … jenže znáte to, sebelepší úmysl vždycky zhatí ten zpropadený lidský faktor …

996
Bazinga
Reagovat

995 – a víte, co kolegyně. I Nick Fleyer, tedy ten, kterému vděčíme za to, že se máme kde projevit, (a taky za to pokaždé nezapomeneme poděkovat), tak ani ten si nepřeje 1000. Říkal, že už je to moc … Tak já mu vyhovím ;-).

997
kanárek
Reagovat

A co to udělat tomu, kdo překročí 1000…po mně?

Mimochodem, číst Maťovu diskusi bylo únavné:
Umíš pravopis ? 20x,
Máš dokončené aspoň základní vzdělání? 15x
Vybral sis některou z těch děvčat? 20x
Patří ti ta farma ?15x

Vtipné otázky asi 2
Vtipné odpovědi.. no nějak jsem nepostřehla, ale zase nebylo na co.

998
Misha
Reagovat

996 – Tak když si to přeje i Nick, tak za sebe slibuju, že se o nic nepokusím :o)

Reagovat

Bazinga: Já neřekl, že si nepřeju 1000… já o tom dokonce sním. Ale nepřeju si 1000 příspěvků, kde se show bude týkat možná ani ne polovina.
Když jsem kdysi řekl, že jednou překonáme počet komentů pod HSTM, tak mi někdo řek, že tam se jen hádají, ať jsem rád za 400příspěvků tady, které dávají smysl… Bohužel už smysl dávat přestávaly :-(

Reagovat

1000 .. .a ticho!

1001
Elko
Reagovat

A je to tu – otvárajte šampanské ide sa sláviť prvá 1 000-ka :)

Ktorej farmárke/farmárovi je táto 1 000-ka venovaná?

1002
Misha
Reagovat

Ó zaslechla jsem špunty a ohňostroj a gratuluju nám všem!
Táto prvá tisícka je věnována nášmu úžasnému Nickovi :o)
Nicku, ale pořád je to tak, že se nehádáme, jen výborně bavíme povětšinou na téma FHŽ … ale za ekonomický odbor „smesviní“ slibuju, že se polepšíme, pokud neselže ten zpropadený lidský faktor :o)))

1003
galadriel
Reagovat

999-dovolila by som si oponovať. Iba komenty v tejto diskusii ma vyprovolkovali k tomu, aby som sa tu prejavila aj písomne. Čítam panáčka už dlhšie (obe rady HSMT, na nože….) a s touto diskusiou, by som to ani neporovnávala. ďakujem klubu „sme svine“, už fakt dávno som sa tak nenasmiala a neprecvičila svoju predstavivosť. pre mňa zmysle majú….:-)..pekný deň

Reagovat

Gaadriel: Tak to mě těší. Já je nečtu všechny, ale někdy co si náhodně přečtu, tak mi zůstává rozum stát. Asi jen můj subjektivní názor. Každopádně ale v nové diskusi už je musel i Suníčko okřiknout, což si nepamatuju, že by někdy udělal.
Ale aspoň že to někdo čte a nepíšu to tady zbytečně ;-) Přece jen je to pár hodin práce O:-)

1005
galadriel
Reagovat

1005-já bych ti to posledné slovo i nechala….ale to víš…sem ženská :-))

1006
martinafejtova
Reagovat

hleda se žena pro lukaše vočaček

Přidat komentář