Panáček v reality show

ČSMT 3. semifinále: kdo je favorit tentokrát? (video)

22. Říjen 2010 | napsal(a): | reality show: ČeskoSlovensko má talent

Již v neděli se na nás z obrazovky TV Prima vyřítí 3. semifinále Česko Slovensko má talent. A opět jsme pro vás připravili přehled všech semifinalistů spolu s videii z jejich vystoupení v divadle. Já si už své favority na postup našel, takže se nebojte zapojit v diskuzi a projevit se, kdo postoupí do finále Česko Slovensko má talent.

Jak hlasovat v ČSMT

Systém hlasování je jednoduchý. Každý ze semifinalistů má pro telefonické hlasování přiřazený svůj kód. Stačí tedy poslat kód podporovaného talentu na telefonní číslo 906 02 13! Kódy jednotlivých semifinalistů jsme vždy uvedli u jejich jména před videem s jejich výkonem.

Na konci článku, zcela pod videii vás čeká i tentokrát malá anketa. Děkujeme za váš hlas.




Patrik Battya 9971

Daniel Borak 9972

Dominika Hašková 9973

Gabriel Rábek 9974

Screamers 9975

Sleeperz 9976

Sweet Zone 9977

The Pastels 9978

Komu pošlete svůj hlas v 3. semifinále Česko Slovensko má talent?



SUNíčko

Ten, který kolem roku 2005 měl trochu více času a tak ho napadlo, že spustit si bložínek o reality show, které tehdy začaly vtrhávat do českých i slovenských televizí, bude dobré na ukrácení času. Dopadlo to, jak vidíte. Panáček v reality show žije dodnes, když už to rozhodně není one man show, ale výtvor mnoha autorů, bez kterých by to skutečně nešlo. Chcete mě kontaktovat? Pak sunicko[at]centrum[dot]cz Díky.

ČeskoSlovensko má talent

Diskuze k článku

Počet komentářů: 28
Reagovat

Z mého pohledu bych rád ve finále uvítal někoho z partičky: stepař, sleeperz a obávám se, že teenky tam protlačí sladké The Pastels :)

2
koc
Reagovat

můžme si přát cokoli .. Prima stějně rozhodne o všem kdo a jak vystoupí .. ale Pastelky asi postoupí

3
Anet
Reagovat

.co je na The pastels sladkeho?;) tancila jsem hodne let a opravdu uznavam, ze UMI. nehlede na to jak vypadaji nebo jsou „sladci“. vsak out of bounds taky nevypadali spatne a stejne jim to k nicemu nebylo (ano uznavam, mozna jim uskodilo i to, ze byli ve skupine s „favoritem“ :-D)

Reagovat

Anet, já netančil, ale zkrátka už jsem asi zdeformovaný těma Got Talenty zpoza hranic. Mně nepřijde na jejich výkonu nic dechberoucího a tak jsem z komentářů na youtube usoudil, že jejich fanynky jsou hlavně teenky. Tam jsem vzal to, že jsou sladcí :)

5
Elko
Reagovat

SUNíčko, ja som tiež za to, aby postúpili The Pastles, jednoznačne najlepšia tanečná skupina, trúfam si povedať, že sú lepší ako Old school brothers a ich improvizácia (viď Veľký tresk úplne odrovnala všetky tanečné skupiny v ČSMT). Mimochodom videl som ich aj naživo. A z ďalších by som chcel vidieť ako postupujúcich buď Sleeperz/Borak. Ale veľké šance, čo sa týka podľa internetovej odozvy majú aj Screamers a Dominika Hašková.

Reagovat

Elko, internetové hlasy jsou jedna věc (jsou zdarma), ale poslaná SMS je jiný kalibr, tam musíš pěkně platit :)

Reagovat

Já teda doufám, že Hašková neprojde. Hudební sluch nemám, ale i u téhle poznám, že to není ono. A jak někde někdo psal, jí je to všechno u paty. Chce se jen předvést před otcem. A už mě tím vysloveně ssss…štve.
Rozhodně bych chtěl ve finále vidět sleeperz. Je to na to dost zajímavé, netradiční, divácky atraktivní a ti kluci jsou přece taky tak sladcí.

8
fx
Reagovat

Tak mně by jako postupující nevadil někdo z těchto: Dominika Hašková, Gabriel Rábek, Sleeperz (tam mě asi hodně ovlivnili použití Hadouken!), Sweet Zone, The Pastels..

9
Zack
Reagovat

Pro mě The Pastels jedna z nejlepších tanečních skupin letošního ročníku. Sledoval jsem všechny řady ABDC a skupinu The Pastels bych si tam klidně dokázal představit, mají opravdu kvalitní taneční prvky, to se s Out Of Bouds nedalo vůbec porovnat. Uvidíme jak v semifinále. Ještě se mi líbí Mighty Shake.

10
Maxx
Reagovat

Já bych to asi přál těm jojařům, ale vzhledem k tomu jaký je v ČSMT střih, tak je uvidíme z dálky a vlastně nikdo na obrazovce nezaregistruje ty kousky, co budou dělat. A i kdyby byl střih dobrý, tak myslím, že na obrazovce jejich umění moc nevynikne. A lidi v sále už vůbec nic neuvidí. Měli by mít ta joja svítící nebo tak něco :D

11
Anet
Reagovat

.SUNičko: souhlasiim s tim, ze maji uricte hodne fanynek mezi teen.. jsou to fakt pekni kluci, ale ja se na ne divam jinak-po tanecni strance- a myslim, ze nejsem jedina (i dost chlapu se ozvalo, ze jsou dobri). nejsou preplacani jako out of bounds ‚(coz jim minule si myslim nejvic uskodilo, ztracela jsem se)
jinak DOUFAM, ze dominika haskova nepostoupi, uricte by to nebylo kvuli jejim kvalitam.
Maxx: jojari budou mit snad nejake pastelove nebo zarici barvy (klidne az nechutne kolocotarske:)) at jsou poradne videt.
screemers jsem videla nekolikrat nazivo a jsou bezvadni, ale ve finale je mit nemusim, staci mi na podiu par metru prede mnou

12
DJ Vlado
Reagovat

Dýdžejovo předstartovní (a ryze subjektivní) pořadí:

1.-2.The Pastles – Z tanečních skupin v soutěži jsou asi nejlepší (i když od Mighty Shake jsme toho moc neviděli, takže nevylučuju, že je ještě překonají) a postup do finále bych jim přál. Tady není co řešit.

1.-2.Dominika Hašková – Možná jí trochu nadržuju díky jejímu vzhledu, ale líbí se mi i její barva hlasu a jako jediná ze všech zpěvaček z ČSMT mě opravdu zaujala. Potenciál určitě má, jen by to chtělo lepší výběr písně (Hallelujah bylo v tomto ohledu mimo), doporučoval bych třeba nějakou Macy Gray nebo něco na pomezí soulu a jazzu, kde by barvu hlasu lépe prodala. Navíc si cením lidí, kteří dokážou bojovat s předsudky, proto bych Dominiku do finále zcela jednoznačně bral. Její šance jsou však sporné vzhledem k tomu, kolika lidem vadí. :-(

3.Daniel Borak – Přiznám se, že mi není příliš sympatický, což je ale nejspíš způsobeno tím, že mi připomíná Puskailera (kterého si opravdu připomínat nechci). Nicméně uznávám, že ve stepu je to extratřída a ve fináleb ho budu respektovat, i když Pastels a Dominiku bych tam viděl radši.

4.Sleeperz – Jejich číslo na castingu bylo každopádně velmi originální, v tuto chvíli však nedokážu odhadnout, jaký má jojování potenciál a navíc se stejně jako Maxx obávám, že střihač jejich číslo poškodí.

ostup

5.Screamers – Určitě lepší zástupce travesty show než ChiChi Tornádo. Jejich castingové vystoupení bylo celkem vtipné, ve finále bych je však mít nemusel. Pro mě pořád je to spíš sranda než talent.

odstup

6.-7.Sweet Zone – průměrná rocková kapela, tak na úrovni Metal Kidz.

6.-7.Gabriel Rábek – Tady absolutně souhlasím s Krausem, že břišní tanečnictví by mělo náležet ženám, proto Gabriel rozhodně není můj kůň (přítomným dámám se za svoje sexistické kecy omlouvám, ale když já se radši koukám na polonahou ženskou než na polonahýho chlapa:-).

odstup

8.Patrik Battya – Nejen, že mi je jeho kastrátský hlas krajně nepříjemný, ale navíc byl imho totálně mimo intonačně. Podle mě je to agent Hvězdné pěchoty a v semifinále jen zabírá místo.

A jaké pořadí máte vy?

Reagovat

DJ Vlado: No jo, koule jsou svině :-D

14
Honzad
Reagovat

DJ Vlado: konečně nějaký „kolega“, kterého Hašková zaujala ;) Ze zpěvaček určitě nejvíc i pro mě.

15
RAINMAN
Reagovat

Piráti na Primě, Zázraky na ČT1 a Havel na ČT2… sledovanost sobotní Talentmánie bude ještě nižší než minule.

16
Maxx
Reagovat

1. THE PASTELS (pokud to nebude překombinované jako u Out of Bounds a pokud to bude hezky nasnímáno, za což je samozřejmě zodpovědná televize, tak by to mohlo být nejlepší vystoupení dnešního večera), 2. SLEEPERZ (není to tak efektní v TV, hrozí špatný střih, ale je to poměrně originální a odlišné od všech tanečníků a zpěváků, takže proto), 3. DOMINIKA (jedna z nejlepších zpěvaček v ČSMT, navíc se mi ten její americký styl líbí a i ona je pěkná), 4. BORAK (skvěle stepuje, ale zase se obávám, že to u obrazovek nebude taková show), 5. SCREAMERS (pokud budou vtipní jako na castingu, tak bych je do finále i bral, jinak travesty moc neholduju), 6. SWEET ZONE (nic moc, ale holky punkerky jsou roztomilé), 7. GABRIEL (co k tomu dodat, na předposlední místo jsem ho dal, protože tu je ještě jeden horší, břišní tanečník v sobě nese aspoň trochu originality), 8. BATTYA (ten člověk mi je nesympatický a taky se mi nelíbí co dělá).

17
Chen
Reagovat

The Pastels a Sleeperz a někdo měl stejný nápad jako já, svítící joja by vůbec nebyla od věci, určitě by to vypadalo dobře, kdyby trošku utlumili světla. Já se dívám na MTV na Randy Jackson Presents America´s Best Dance Crew a myslím, že by to i tam The Pastels chvíli udýchali :D :D

18
Gusta
Reagovat

Moje předstartovní pořadí:
1. Dominika Hašková
2. Daniel Borak
3.-4. The Pastels, Sleeperz
5.-6. Screamers, Gabriel Rábek
7. Sweet zone
8. Patrik Battya

19
koc
Reagovat

jooj .. tak ma předpověď .. pokud nebudou Pastelky v hlasování na 1 místě tak nepostoupí :( snad se mi to nevyplní ale vidím to tak :(

20
Elko
Reagovat

Pastelky nesklamali, fakt bomba. Slušný výkon podal aj zatracovaný Patrik a Sleeperz mali krikľavé logá a snímanie kamery boli také aké sme si priali, chalani majú talent, ale ako povedal Kraus neviem či to hromadne zapôsobí aj na divákov, tak po reklame ideme ďalej :)

21
anja
Reagovat

teeda :)) já se bavím na max, pastelky úžasné, Battya o pět tříd lepší než Zázrivý a Sleeperz bezva šoumeni

22
Honzad
Reagovat

Pan Slávik asi bude odborník :D nikdy mi nevadil, ale kontrast hodnocení při Zázrivém a Battyovi je neskutečný. Přestože bych Patrika už podruhé vidět nemusel, intonací a vystupováním podal mnohonásobně lepší výkon, než vítěz minulého kola. Chápu Slávika, že ho toto „ženské“ zpívání nebere, ale proč potom mluvil o Zázrivém jako největším talentu, když jsem tu šílenou intonaci slyšel i já? ;)

23
Jana
Reagovat

Patrik Battya dnes super výkon. Také mě tento styl hudby nebere, ale byl o mnoho lepší než Zázrivý. Nebo se polepšil TV zvukař. Pastels super, rozhodně zajímavější než Out of Bounds a jo-jáci taky super. Zatím dost dobré! Lepší asi než minulá kola…

24
okkvp
Reagovat

Trochu problém rozeznat ujetost u Battyi je asi v tom, že nepěl „odrhovačku“. Ujížděl též. Navíc rozumět mu nebylo ani písmeno

25
kattia
Reagovat

The Pastels – no comment, těšila jsem se na ně od divadla a nezklamali, jestli nepostoupí, tak budu pochybovat o hlasování.
JoJaři – moji druzí favoriti, bylo to super, ale čekala jsem malinko víc, trochu větší schow…ale snad budou druzí postupující..
Battya – nepřijde mi to jako talent, nelíbí se mi to a jak tu už zaznělo, je mi nesympatický…
No a holky rockerky – nic, co by mělo mělo nadchnout…

26
Rendy
Reagovat

Dominika Hašková byla hrozná.Byla falešná a ta výška byla opravdu hrozná.Nechápu jak jí mohli poslat dál a ještě říct jak to bylo krásný. Myslim ,že vyhodili hodně talentovaných zpěváků,ale tohle je opravdu moc.

27
Patrik Battya
Reagovat

Dobrý den, vidím, že mé vystoupení vzbudilo hodně negativních ohlasů. Jasně, že už v životě nevystoupím se svým programem v masových mediích a právě proto jsem se přihlásil do Talentu. Ano, mé zpívání je velmi zvláštní, vyvolávající diskusi, tak to má být. Bylo to vzrušující zpívat před tolika diváky, to se poštěstí jen málokomu, mě ano.
Přeji Všem mým nepřátelům hodně zdravíčka a lásku v srdci. Patrik Battya

28
Iggy
Reagovat

Patriku, mně i lidem z okolí se to vystoupení moc líbilo, pokračuj!!!

Přidat komentář