Panáček v reality show

ČS má talent 2010: odhalena 1. minuta show, bere dech?

26. Srpen 2010 | napsal(a): | reality show: ČeskoSlovensko má talent

Prima s Joj to nevydrželi do neděle a uvolnili pro fanoušky na internetu první minutu prvního dílu Česko Slovensko má Talent. Co říkáte, nářez? Vzalo dech? Slabé? Dle mě velmi dobrý začátek, ale minuta show nedělá, avšak samozřejmě držím TV Prima s Joj palce, ať se jejich Česko Slovensko má Talent uchytí.

SUNíčko

Ten, který kolem roku 2005 měl trochu více času a tak ho napadlo, že spustit si bložínek o reality show, které tehdy začaly vtrhávat do českých i slovenských televizí, bude dobré na ukrácení času. Dopadlo to, jak vidíte. Panáček v reality show žije dodnes, když už to rozhodně není one man show, ale výtvor mnoha autorů, bez kterých by to skutečně nešlo. Chcete mě kontaktovat? Pak sunicko[at]centrum[dot]cz Díky.

ČeskoSlovensko má talent

Diskuze k článku

Počet komentářů: 16
Reagovat

Řekl bych už jen podle toho videa, že casting talentů se mnohem více povedl TV Prima s Joj. V Talentmanii, co jsem tak pochopil, dost často budou trapčit celebrity.

2
jojo
Reagovat

Tak já to zhodnotím, ať to máte za sebou. Je to rozhodně lepší než minule, těším se z ukázky hlavně na Cowella a Pottse. Jsem zvědavej, jestli Paul uspěje i tady a s jakou písní a příběhem nás překvapí, jestli třeba před pořadem dobrovolně zchudne a opakovaně se z něj stane boháč. Lucie Bílá má od přírody dar na divení, v té 57 vteřině bych ji ani nepoznal, spíš jsem použil vylučovací metodu. S tou nazdobenou tanečnicí a jejím natřásacím tancem bezostyšně zaútočili na mé slabé místo, sjíždím to stále dokola, nemůžu z jejího neoddiskutovatelného talentu spustit oči, tohle natočil někdo hodně šikovnej. Už si mě pomalu začínají omotávat kolem prstu. Z posledních sil volám: První vyhrání, z kapsy vyhání. Kdo se směje naposled, ten se směje nejlíp. Nic dalšího už mě nenapadá. Vlastně jo, už jen tři dny a začne Talentmania, maratón každodenních přenosů, máme se na co těšit :-)

3
koc
Reagovat

Rozhodně v neděli zvítězí u mé osoby Prima.
I kdyby se hnedka napoprvé Prima nechytla, tak ji dám ještě šanci. Snad to nebude promarněný čas.

4
Radek aka SUNíčko
Reagovat

Viděl jsem teď na FB stránce Talentmanie jejich jakože první minutu a uf, děs :)

5
Honzo
Reagovat

Mazéééc, bomba!

6
Maxx
Reagovat

Moc pěkný a prej jsou na to na netu úžasný reakce. Sám jsem je ještě nezkouknul, ale slyšel jsem to, takže super. Tak uvidíme, zatím to vypadá moc dobře. I když měl bych jedno ALE. Takhle velkolepě, to znamená monstrózní hudba, rychlé záběry, akční střih apod. začínal i český Trosečník a do čeho to pak sklouzlo. Pamatuju si, že na prvním promítání Trosečníka pro novináře, byli všichni nadšeni a pak.. Ona tohle ‚nalákání‘ Prima umí udělat, důležitý je, aby to bylo dobrý až do konce. Ale asi zbytečný strach, s JOJkou snad neponechali nic náhodě a bude to stát za to.

7
Honzad
Reagovat

Ať to nezakřikneme, ale tohle vypadá opravdu výborně :) Střih, hudba, ale hlavně talenty :)

8
wlk
Reagovat

První minuta je opravdu výborná, opravdu mně dostala:)

9
ter
Reagovat

video dobrý, akorát se zatím bohužel naplňuje moje obava, že tam Bílá bude neustále házet svoje rádobyudivený přehrávací ksichty a strhávat pozornost na sebe :/

10
Mond
Reagovat

ter-… No vzhledem k tomu co se na jevišti místy dělo, tak ty její reakce přehnané nejsou… Mně, jakože jsem v divadle byl, Lucie přišla na své poměry velice v pohodě.. ani nebyla afektovaná…

Reagovat

Tak abych taky přispěl svou t(T)roškou do mlýna…
Upoutávka super. Schválně jsem si našel i tu TM (Ti aby zas nebyli pozadu) a to byla nůůůdáááá… děsně táhlé, nezajímavé, „vtipný“ mareš a jeho hlášky… Smysl pro humor Novy a můj se značně rozchází
Tady se ale taky bojím, aby (jak už napsal Maxx) to nebyla bomba jen tady a dokázali to tempo a akci udržet až do vánoc (nebo kdy je finále) zatím si dávají laťku hodně vysoko, ať už upoutávkou nebo touhle minutou… Každopádně i kdyby co bylo, tak v neděli koukám na Primu a snad budu mile překvapený ;-)

12
Elko
Reagovat

Proste luxusné video ;) …inak pozrite sa ako informoval o tom náš slovenský bulvár, predpokladám, že tak ste mali aj u vás v ČR: http://www.cas.sk/clanok/178289/uniklo-video-z-talentu-pozrite-sa-co-vas-caka-v-nedelu-na-jojke.html

13
Honzad
Reagovat

Jediné, co mi snad vadí, že můj oblíbenec Kraus je v ukázce pouze v jednom prostřihu :) Zatímco Jaro i Bílá víckrát :D

14
Zack
Reagovat

Honzad: Kraus se totiž po celé castingové dny tvářil stále kysele :)) já měl na něho po několika dnech v divadlech úplnou averzi už:))

15
anja
Reagovat

aaaa to je heeezkeee videjkooo :)) bravo tomu kdo na tom dělal

16
Honzad
Reagovat

Zack: ale u něj nic překvapivého :D viděl jsem jen jeden blok, nenamluvil toho příliš, ale když už mluvil, stálo to za to- buď měl naprostou pravdu, nebo jen tak střelil nějakou hlášku :)

Přidat komentář