Panáček v reality show

Česko Slovensko má Talent: casting na diváky do divadel, přihlašte se!

15. Červenec 2010 | napsal(a): | reality show: ČeskoSlovensko má talent

Právě před chvilkou se spustil nábor diváků do publika při natáčení Česko Slovensko má Talent. Tedy těch lidí, co v britské verzi dělají tu správnou atmosféru vybraným soutěžícím, kteří vzešli z castingů.

Pro některé to může být zklamání, ale nakonec proběhne prezentace předvybraných talentů Česko Slovensko má Talent pouze ve 3 divadlech. V Národním divadle v Praze, Mahenově v Brně a Národním divadle Bratislava.

Takže, chcete se podívat na natáčení Česko Slovensko má talent a spoluvytvářet báječnou diváckou kulisu? Pak právě nyní máte jedinečnou možnost. Vyberte si divadlo a termín, kde chcete být za diváka a držte si palce, ať vás vyberou. Zájem o natáčení bude určitě obrovský.

P.S.: Já už se přihlásil :)

SUNíčko

Ten, který kolem roku 2005 měl trochu více času a tak ho napadlo, že spustit si bložínek o reality show, které tehdy začaly vtrhávat do českých i slovenských televizí, bude dobré na ukrácení času. Dopadlo to, jak vidíte. Panáček v reality show žije dodnes, když už to rozhodně není one man show, ale výtvor mnoha autorů, bez kterých by to skutečně nešlo. Chcete mě kontaktovat? Pak sunicko[at]centrum[dot]cz Díky.

ČeskoSlovensko má talent

Diskuze k článku

Počet komentářů: 18
1
Roman
Reagovat

Aj ja som sa prihlásil! ;) – otázne je, že koľko ľudí berú do divadiel, lebo na Facebooku, keď pridali odkaz, tak to bolo dosť veľké šialenstvo :)

3
Pattrick
Reagovat

Tam to nějak nejde, ta písnička :-X

4
Luky
Reagovat

Už jo.

5
Peter
Reagovat

Dobrá pesnička, hlavne refrén je chytľavý a ten sa bude hrať vlastne stále… zvyšok pesničky si možno vypočujeme akurát tak v rádiu :)

Len nejak blbo to je nahraté, preskakuje to tam, skús sa na to pozrieť.

6
Matěj
Reagovat

Hééj ty! Oblíbil sis titulní píseň k ČESKO SLOVENSKÉMU TALENTU? A Chceš ji mít i ty?! Klikni na odkaz, stahuj a poslouchej!

http://csmatalent.ic.cz/2010/07/titulni-pisen-csmt-ke-stazeni-v-mp3/

7
ČStalent
Reagovat

1. otázka: Neviete, čo je na tom pravdy, že ČSMT sa bude vysielať v kinách (Praha, BA) v nákupných centrách každú nedeľu?
2. otázka: Kontaktovali už niekoho z vás ohľadne natáčania divadelných kôl?
3. otázka: nenahráva niekto Hry bez hraníc z ČT (každý štvrtok)?

8
Radek aka SUNíčko
Reagovat

ad 1) to slyším prvně, ale možné je vše, bylo by to chytré, pokud to bude mít divácký ohlas

ad 2) mně ještě nikdo nekontaktoval

ad 3) já ne :)

9
Radek aka SUNíčko
Reagovat

Trochu mimo téma doplním k ad 2), že se na FB CS má talent objevila zpráva, že dnes rozeslali všem e-maily, kdo nepostupuje či postupuje. Něco samo mohlo skončit ve spamu apod.

10
Radek aka SUNíčko
Reagovat

Tak oficiální informace k AD 2)

produkce se bude ozyvat koncem tohoto tydne a behem toho pristho. zdroj: FB CS má talent

11
Roman
Reagovat

Tohle je skvělý nápad: http://cstalent.blogspot.com/2010/07/jojka-kvoli-talentu-upravila-svoje-logo.html Krásné logo. Přidejte to i na Panáčka, ať Češi vědí, jak se delá promo. JOJ-ka to zvládá vždy skvěle.

12
Roman
Reagovat

Nejaké info o ČS talente??? Už 5.8. to začne v Prahe, idete?

13
Radek aka SUNíčko
Reagovat

Romane, jdu na natáčení na večerní blok a nebudu jistě sám :))

14
Kama
Reagovat

Uz vam volali z produkce? ten oznamovaci mail ze se ozvou posilali kazdemu a jen nekomu zavolaji? Diky.

15
Radek aka SUNíčko
Reagovat

Kama, mně přišla následně SMS a o den později zavolali. Zavolali i mojí přítulce, která tam jde se mnou a to opakovaně, poprvé telefon nevzala. Jdeme do Prahy. Je dost pravděpodobné, že další města budou řešit později.

16
Kama
Reagovat

Diky. Tak to se snad ozvou o neco pozdeji kdyz nejsem z Prahy. At se vam tam libi a urcite informujte jak to proobiha atd :)

Jinak OT – vzpomela jsem si na jednu soutez, na kterou jsem uz daaaaaavno zapomela. Bylo to na Nove – nejaky tancovani pro postizeny- myslim, ze to byl tenkrat dost velky trapas. Vzpominate nekdo co to bylo? Jmenovalo se to Bailando nebo tak nejak?

17
Radek aka SUNíčko
Reagovat

Kama, na Bailando si samo i Panáček v reality show vzpomíná http://reality-show.panacek.com/bailando :))

18
valerie bartosova
Reagovat

Dobryden ja se vas ptam jak bysem se mohla stat spevackou je mi 10 let nebo video by sem vam poslala a jestli by se vam to libylo tak mi napiste jestli sem dobra a jastli by ste me nemohli nikam prihlasit prosim napiste naschle

Přidat komentář