Panáček v reality show

Survivor CZSK (2): Objeví se světlo na konci tunelu?

24. Leden 2022 | napsal(a): | reality show: Survivor Česko & Slovensko

survivor azua

Start reality show Survivor Česko & Slovensko se moc nepovedl. To, co diváci kritizují, nemusíme opakovat, naopak můžeme jen doufat, že se aspoň něco zlepší. Objeví se v tomto týdnu světélko na konci tunelu? Nebo zůstaneme v temnotě? Survivor i tento týden (zatím) na Nově a na Markíze v úterý a v pátek a o den dříve na Voyo.

Lukša

Mladý psavec, kterého to z komentářů vyneslo až na autorský post. Z reality show toho sleduji opravdu hodně, mezi mé nejoblíbenější se ale jednoznačně řadí Got Talent a The Amazing Race.

Survivor Česko & Slovensko

Diskuze k článku

Počet komentářů: 140
1
Hooper
Reagovat

No vida, naslouchají fanouškům. Stopáž třetího dílu je pod dvě hodiny, byť jen o 30 sekund.

Braňo nevie, prečo je kapitán..

2
Hooper
Reagovat

Tesař od Hanychový vypadne buď v dalších třech dílech nebo naopak dojde velmi daleko. Nic mezi tím.

3
Hooper
Reagovat

Karatistka opět oblékla růžový komplet, je moc pěkný..

4
dejna
Reagovat

Koukám na Survivora na Voyo a musím říct, že místo těch proslovů, kterými je přerušována soutěž o imunitu, bych spíš snesla reklamy. :/

5
Jakub
Reagovat

Panejo vám se vrátil střihač z karantény ne ? Střih je o poznání lepší než v minulých dílech ačkoliv se to pořád táhne jako smrad , hodinka soutěže + kecy , hodinka kmenovka + duel , bohatě by stačilo smrsknout to do 1 hodiny komplet . Mimochodem problémy se zvukem , jsou pořád , nevim co používáte na zvučení ale zní to spíš jak zvuk z iPhonu než z klasickýho filmařskýho mikrofonu s mrtvou kočkou , ale dejme tomu , spíš si dejte bacha na to , že je často slyšet štáb , vysílačky a dron (evidentně nepoužíváte dreamteam na aerial footage jak v USA a točíte to na první dobrou , chápu peníze) ..tohle je základ co musíte vyfiltrovat . My chceme slyšet soutěžící a moderátora , né ruchy okolo . Děkuji .

6
Hooper
Reagovat

„Braňovi se tam maličko zapletlo srdíčko.“

7
Lukša
Reagovat

Ještě k minulému dílu, slovenské Voyo ukázalo celou závěrečnou debatu kapitánů včetně rozhodnutí o výměně, zato v Česku utnuto těsně před oznámením. Zvláštní.

8
Hooper
Reagovat

A za spoileroidní upoutávku nedík, opět víme, který kmen bude vyhazovat.

9
Pattrick
Reagovat

No comment 3. Dil.. Soutez o imunitu jen silova, fail.. to ze na kmenovce je zase porazeny kmen, achjo.. tohle nema smysl, cela hra ztraci aspekt taktiky, kdyz vsechno slysi.

Typek celebrita, nemam rad, kdyz se tady intrikuje (vyborny nooo, tak co tam lezl)

Zase padalo, ze vlastne nejaka taktika tam je, ale nikde na kamere neni slyset, pouze potom v rozhovorech. To je pak tezke sestrihat dvou hodinovy dil bez zajimavych rozhovoru mezi soutezicimi.

10
Patrik
Reagovat

Ted jsem koukal jen tak ze srandy na novou sezonu Rumunského Survivora a je tam všechno stejný jak kmenová rada místnost tak i hry ta přetahovaná byla první disciplínou tak že všechno fakt bude stejné jediná výjimka je že na kmenové radě hlasují diváci žive to se u nás nepovedlo kvůli covidu

11
Prochor
Reagovat

@Patrik: Jestli o tom kdo přežije hlasují diváci, tak to není Survivor ale nějaký Big Brother nebo Vyvolení. Přeci Survivor je založený na tom, že musíš přežít a poradit si sám díky svým schopnostem. Ne proto, že ti to odhlasují diváci.

12
Filip
Reagovat

Hodnoceni po 3. epizode

Samozrejme negativni veci jako:

– hloupy povyrazovaci duel
– kycovita kmenova rada
– porazeny kmen na kmenove rade
– WordArt napisy (alespon uz zacali psat, kolikaty je to den)
– zbytecne moc ukecane
– rozebirani aktualnich pocitu po kazdym uprdnuti si

To trva porad.

Ale jinak me tento dil bavil zrejme nejvic. Je to fakt dobrej casting, skoda zmrsenyho formatu, protoze z toho mohla vzniknout i na lokalni urovni kultovni zalezitost, kde mohli klidne kazdej rok hrat „celebrity“ proti „normalnim“ lidem a titul Survivora (protoze kdyz je neco kult, tak nejde jen o penize) by znamenal i pro ty celebrity hodne, at by byly sebevic bohaty. Takhle to tezko udrzi sledovanost a tim to cely pujde do kytek.

Chilli prisla asi opravdu hrat a za to palec nahoru, fandim ji – problemem vsak je, ze jeji odpurce ji muze relativne snadno nominovat do toho vyrazovaciho duelu, kde asi nema tolik sanci a bude ji celkem k nicemu, jestli bude hrat sebelepsi hru.

Takze to bude proste o haluzi, kdo se kdy dostane do toho duelu a o jakou disciplnu se bude zrovna jednat, protoze kazdymu sedi neco jinyho. Coz uz z principu proste neni dobre…

13
Filip
Reagovat

PS: Videl jsem nazor, ze kdyz uz chteli delat povyrazovaci duel, tak by mel byt mezi dvema lidma, co dostali nejvic hlasu. S cimz souhlasim.

A kdyz by nekdo dostal celej pocet hlasu, sel by rovnou bez duelu.

Takhle by to davalo alespon logiku :) A ne ze jeden clovek ma takovou velkou moc nekoho skoro vyhodit…

14
Ina
Reagovat

Povyrazovaci duel je blbost. Jestli chtěli prodloužit epizodu o další soutěž, tak měli vypadnuvsi poslat na ostrov vykoupení. Dalo se s tím pracovat, takhle je to fakt blbost

15
Prochor
Reagovat

@Filip: Je pravda, že i v USA verzi existuje duel po hlasování a to při rovnosti hlasů. Dva z největším počtem hlasů by se tomu stavu nejvíc blížili. Ale duel po hlasování se bere v USA verzi jako nutné zlo aby se rozhodlo. Ještě mu předchází pokus rozhodnout druhým hlasováním. Podle mně se zatím nejvíc blíží Survivoru Robinsonův ostrov a raději bych sledoval třetí řadu RO než takovéhleho Survivora.

16
Adam
Reagovat

https://www.tvguru.cz/sledovat-ci-ne-to-je-oc-tu-bezi-poucili-se-u-tretiho-dilu-survivor-cesko-slovensko-tvurci-ze-svych-chyb/
Dost souhlasím s tímhle článkem. Vypíchnu:
„zvolení kapitáni obou týmů byli kvůli pár minutám skrze své rozhodnutí od svých týmu odděleni nejen celý den, ale i po celou noc, a to až do další soutěže. Kde tedy odhadem 24 hodin byli, není nikde zmíněno. Snad v tom stanu spali? Těžko říct, každopádně je to nedomyšlené a divákovi to může evokovat, že se někde pohodlně oba prospali a odpočinuli.“
„Co mi přijde až s podivem je to, jak jsou stále všichni čistí a střídají si oblečení. Opět odkážu na USA/Austrálie Survivor, kde soutěžící v čem přijdou, v tom prostě budou. Ať je zima, déšť nebo horko.“
„Když se Ondřej Novotný zeptá vyměněného soutěžícího z druhého kmene, jak se mu v novém kmeni líbí, při zmínce „luxusní večeře“ a ráno „čaj“ se nestačím opět divit. Kde je tedy nějaká ukázka přípravy jídla? Jak a co vlastně jí? A kolik mají zásob?“

17
RobertHop2145
Reagovat

„Hello there! I simply would like to offer you a big thumbs up for your excellent info you’ve got right here on this post. I will be coming back to your blog for more soon.“
https://ro-portal-obzor.my1.ru

18
dejna
Reagovat

@Adam: Souhlasím na 100% – alespoň na první přečtení.

19
Lady XL
Reagovat

Tak 3. díl se mi už líbil víc, ale pořád moc omáčky! Souhlasím s výše uvedeným článkem. Je fakt blbost, že se nevrátili všichni pohromadě. Jasně, roli hrály peníze a avizovaná premiéra už jednou odložená. Ale takhle nabourali uměle vztahy v kmenech, protože ti „zdraví“ se teď tváří na ty došlé (po nadšeném uvítání), že oni na ostově byli za trest a oni si na hotelu užívali a tak si to teď odnesou… Udělaly se mezitím aliance, které by možná nevznikly a kdo ví, koho by třeba kmen poslal na druhou stranu k protivníkovi. Pořád se mi nelíbí, to co zde každý zmiňuje – účast vítězného kmene na kmenovce. To prostě nedávám a ještě k tomu je s nimi veden dialog a jasně, ještě se zapojují do všeobecného hovoru!! Přijde mi, jakoby to bylo z důvodu, že za tím kmenem už nemusí běhat s kamerou a zabírat je při návratu po vítězném boji a snímat jejich reakce, rozhovory atd…. A pak mi pochopitelně vadí ten následný duel, kdy nejenže se jim třeba podaří vyřadit „nenáviděného“ soupeře, ale ještě si k němu pak zvolí jeho kamaráda a tak je pomsta dokonaná. Jen teď to vůbec nevyšlo :-D a kmen se oslabil. A já doufám, že se kluci a některé holky proberou a vyřadí příště jednu ze dvou slepic… Ale zpět k výběru „zbytečného duelu“. Jak tu píšete, ano měl by ten druhý být spíš ten s dalším nejvyšším počtem hlasů, jinak mi to taky zavání tím, že může být hlasující (nyní Johy) někým instruován/a, koho zvolit. A hned tu máme podezření na Borise…. a snahu dát možnost vrátit se některým osobám. Ale to je fakt jen moje spekulace. Prostě bych radu ukončila hned po hlasování, zhasla pochodeň a hotovo! A hlavně mít radu o samotě s jedním kmenem (a bez dvou bubeníků, kteří mi tam jsou pro smích).
A mínus – opět se nám objevily reklamy…. a hojně :-(. Takže i když to sestříhají na méně času, díky reklamám to bude stejně dlouhé…

20
Kami
Reagovat

To je tak marny, ze nepomuze ani pretaceni..
Jdu si spravit chut nejakou americkou serii.

21
Hooper
Reagovat

Jen tak pro zajímavost – všimli jste si, jak často zabírali Pazderkovou při soutěži o imunitu, včetně několika prostřihů jen na ni? Spousta lidí ji z různých důvodů nemusí, hlasu lidu bylo vyhověno, svou porci jejího povzbuzování či až spíše řvaní dostali..

22
dejna
Reagovat

@Kami: :D Já si ji spravovala už včera v noci a musím říct, že to bylo jako nadechnout se čerstvého vzduchu oproti tomu stokrát vydýchanému v našem „Survivorovi“.
Vše odsejpalo , žádný zbytečný kecy navíc, hlavně minimum keců před soutěžemi, minimum keců po nich, prostor pro aliance, strategie…prostě u toho se nedá nic než dívat se.

23
Pattrick
Reagovat

Mě teď teda vytáčí, že modří ví, že když prohrají, tak labilní Iva bude vybírat druhého duelanta, takže tvl nejen že se musíš zachránit od hlasů, ještě musíš lézt Ivě do prdele, aby tě nenominovala..

Ať už to ten Orlík nějak zařídí u Turků a nechá zrušit ten dementní duel.

24
BarBora
Reagovat

Toto som napísala ešte včera v noci, len pod predchádzajúci článok, tak to dám aj sem. Bol to to taký okamžitý postreh po skončení vysielania tak ho nebudem upravovať.

Tak kapitán Maov pracuje pre kmeň do roztrhanie tela a preto doporučí Johy dať do duelu s Bárou Mateja. Super! Vyletel, tak môže byť kapitáň spokojný. Ale čo keď ho Johy zradí? Kmeň asi nadšený nebude, očividne o Mateja prísť nechceli, chlap bude chýbať.
Johy začala tvrdo bojovať o udržanie, že nie je úprimná k ostatným chápem, ale že nie je úprimná k divákom mi vadí. Ona sa s Bárou nestihla porozprávať, tak, úplnou náhodou hlasovala s dievčatkami a opäť s kapitáňom a dala ju. On už možno má stratégiu povyhadzovat mužov a zostať ako taký sultán s dievčatkami. A to už nevravím o tých kydoch, ktorými zdôvodňoval výmenu Ivi. Celé to tam akosi nesedí, Čili, hlúpa Verona, …brrr

25
dejna
Reagovat

Ještě když už tam ten duel je, podle mě do něj neměli být vybráni lidi, kteří se kvůli covidu neúčastnili života v kmeni a prohrané soutěže o imunitu…neměli mít možnost hlasovat a možnost být zvoleni do duelu.

26
Iv. Sa.
Reagovat

Ten článek viz „Adam 16“ mi mluví z duše. Na ČSFD pokles ze 17% na 15%. Shrnula bych to pod název „Takový trochu drsnější letní tábor“ a slovo SURVIVOR bych si na jejich místě nebrala vůbec do úst. Naprostá degradace původního formátu.

27
dejna
Reagovat

@Pattrick: Já si myslím, že imunita platila jen pro tu kmenovou radu, která následovala po zařazení vyměněných účastníků do nových kmenů, pokud další prohrají modří, Ivy se už imunita týkat nebude.
Kdyby totiž čistě teoreticky měla platit až pro prohranou radu modrého kmene, mohla by se s ní Iva probojovat třeba až do sloučení.

28
Wally
Reagovat

Baba Jaga z toho mohla krásně vybruslit. Nikoho neznám a tak posílám do duelu Veroniku s druhým nejvyšším počtem hlasů. Ale zatím…..
Jsem si přečetla status mamá Holubové. :)))) Chudák Matěj, zlá Johana. A ty soucitné komentáře. Jak to chudáček dal. Jak nikoho nezklamal. Jak ho dobře (zetě) vychovala.

29
Pattrick
Reagovat

@dejna: Já si právě myslím, že pazderková ji bude mít..

30
BarBora
Reagovat

Nechcem byť zlá, ale žiadne zlepšenie som si nevšimla, ibaže by Slovensko a Česko mali rôzne spracovanie. Skoro to vyzerá tak, že hlavnými postavami sú moderátori a nie hráči. Kecy, kecy …. Sem tam nejakú skupinku posadia aby sa o niečom porozprávala a potom nám to trumfiálne hodia pod nos, že je to umelé a že sú väčšinou tie rozhovory o ničom už nevadí. Kde je taktika? Minimálne u Maov sa niečo deje, ale kde je to zdokumentované? Môžeme len hádať, lebo nič nevieme, počujeme len jalové rečičky o dôvere, pocitoch a podobne.
Nemôžem si pomôcť, ale pošahaná sa mi skôr zdá Čili s jej odutym ksichtom a blbymi rečami a Verona, ktorá nahluplo čumi a ešte hlupejšie sa vyjadruje, než Bára.

V tureckej verzii nedochádza k zjednocovaniu kmeňov? Lebo kroku kapitáňa na ohrozenie Mateja nerozumiem. Takto môžu prehrávať boje o imunitu, zostane ich pár a po zjednotení pôjdu kade ľahšie. Aspoň v oboch verziách čo som videla to tak bolo.

31
Ivana Přibylová
Reagovat

@Wally: Já jsem se podívala hodinu před kmenovou radou na instagram Evy Holubové a už jsem zjistila, že vypadl její „syn“a prostě já ty její kecy fakt nemusím, ale už jsem tudíž mohla 3. díl odpískat, protože hodinu kmenová rada, no kde to jsme. Myslím, že modří budou mít z keců Adama a Pazderkové pěkně zamotanou hlavu, protože ty dva dohromady, to je na bednu. Jinak je opravdu lepší spravit si chuť americkou řadou.

32
BarBora
Reagovat

@Wally:
Myslím si, že je to jej taktika ako sa udržať v hre. V tejto chvíli jej môže byť jedno kto z nich vypadne, hlavne že sa ona udrží a tak sa vtiera. Tie nekonečné reči o skvelých dievčatách a kapitáňovi, pritom za krikom nariekala za pôvodným kmeňom… Nemyslím si, že je to úprimné, proste bojuje o prežitie, uvidíme, či sa jej to podsúvanie vyplatí. Ja by som sa radšej pridala k Bare a chalanom, Čili a spol. mi vôbec nesedia.

A práve toto mi vadí, že sa môžeme len dohadovať, lebo hráči len fabuluju, aj osamote na kameru nepovedia taktiku. A moderátor je tiež o ničom, nedotiahne veci, napr. keď hovorila, že Mateja dáva len tak….akési meno čo ju napadlo..bla bla, spýtal sa jej, či sa s niekým neradila, tak pripustila, že s niekým predsa len hovorila, mal sa hned opýtať s kým o tom hovorila, nie len tak po povrchu.

Takže oni si tam pijú čajiček? A v ktorej hre ho vyhrali? Nemajú tam náhodou cisternu s vodou a pojazdnu reštauráciu? Čím viac moderátori vykrikujú o najtvrdšej hre o prežitie, tým menej je to pravda.

33
Bezík
Reagovat

Teda děcka … já tohle neznám … ale vy to fakt tak žerete ? :-D :-D

34
Patrik
Reagovat

Tak jen tak pro zajímavost Rumunská serie která začala dávat 16 ledna , tak sčítá 24 soutěžící 12 celebrit a 12 obyčejných lidí :D a vysílá se v neděli , po , a uterý a první díl trhl rekord ve sledovanosti pořadu 2.6 milionu diváků , ale podle celých dílu nemají po kmenové radě duel jak máme my , soutěžící normálně hlasují koho nechtějí na ostrově + hlasovaly diváci živě tak nevím

35
Wally
Reagovat

@BarBora: No právě, že se vtírá. Takhle měla 50% jistotu, že někdo bude spokojen, když dotyčná vypadne. U Matěje nevěděla nic, tedy pokud jí neporadily „kámošky“.

36
BarBora
Reagovat

@Bezík:
A čo už…keď som pri tom strávila čas, aspoň pokecám.
Veď si chcel čítať, buď rád, nie😉?

38
Tom
Reagovat

Survivor končí v hlavnom vysielacom čase budúci týždeň na Markíze v utorok o 22:00

39
BarBora
Reagovat

@Wally:
Asi nechcela zostať neutrálna, chcela sa aktívne zaradiť. Mateja jej poradil kapitáň. Rozhodla sa pre Čili a spol., no uvidíme čo bude nasledovať. Verona to má nahnuté, kmeň nezmyselné oslabený, mám strach, či naozaj nezačnú vyhadzovať chlapov, ale to v takto definované hre nie je až tak jednoduché.
Braňo aj keď Adama nemusí, vedel, že ho potrebujú, ale aspoň ho oslabil výmenou Johy a zároveň sa zbavil najslabšieho člena.

40
Peter
Reagovat

Ten duel po kmeňovej rade ja taká sprostosť!!! A ešte že vraj „vyrovnaný duel“. No to teda úplne. Chudák Matej je raz tak veľký, oveľa ťažší a má aj väčšie nohy. Čo v porovnaní s Bárou nedávalo podmienky fair play. Obe stanovištia boli rovnako veľké a miesto na nohu identické. To neboli rovné podmienky. Chalan sa tam so svojim veľkým telom jednoducho nedokázal vpratať na najužší úchop a Bara si to v pohodičke odstála. To už mohli dať silovú disciplínu a urobili by rovnakú krivdu! A to z Mateja mohol byť platný a dobrý hráč pre túto show.

Z červených sa mi asi najviac pozdáva hm… asi ani nikto. Keď už musím niekoho vybrať Gabor, Daniel alias Gogo, Xenia a Matej bol fajn. Ostatok je hrúza des na čele s Chilli.

Z modrých Tomáš, Veve, Aylin (tá mi pripomína moju obľúbenú Amandu z US), Lenka, Dominika a aj Adam hoc je svojský.

Každopádne je tam viac tých čo by som vyradil hneď na čele s otrasnou Ivou.

Zlý zvuk, dĺžka programu a dobrý strih sa stále nezlepšili…

41
Dominik
Reagovat

Ten duel je zbytečnost a nesmysl. Smrdí z toho na mě Farma :D V US verzi mají „fire making challenge“ ovšem jen ve dvou velmi konkrétních případech. Odešel člověk, co na kmenové radě nedostal ani jeden hlas a obecně neměl žádný zásadní terč na zádech. Ne že by chyběl, výrok o tom jak jsou intriky fuj a je to vlastně celé plážová olympiáda značí, že si asi spletl RS. Osoba s individuální imunitou, tak přímo rozhoduje o osudu dalšího hráče, skrytý symbol imunity je lepší. Místo taktiky, která tam určitě někde je, u pár jedinců určitě, tam dávají kecy o pocitech a podobné bláboly.
Skluzavka na urnu je dobrý bizár :D :D :D

42
zuzana
Reagovat

Nie som ortodoxný fanúšik tejto show, ale túto našu pozerám. Ale Johy a Tomáš hrajú za modrých? Johy by som chápala, ale jej výber bol jasným výberom Tomáša. Tomáš to nejako prekapitanoval, teda hra ako by bol kapitánom modrych…a tým duelom tiež nerozumiem….

43
Ter
Reagovat

Zachytil/ pochopil jste někdo komentář od červenejch po příchodu Johy (když se ten bijec + lavajlenďák separovali na pláži), že „pokaždý bejvaj ten třetí den nervózní“ kvůli nedostatku jídla? Znamená to, že každej čtvrtej den / koncem třetího dne jim dorazej nový zásoby? Pfúúúú…. To je vážně slabota. Na týhle soutěži mi vždycky přišel nejdrsnější ten nedostatek a to, že si soutěžící museli pracně obstarávat i pitnou vodu.

44
Prochor
Reagovat

Všimli jste si určitě, že nikdo se ani nezmínil o tom, že má hlad, nebo že jim chybí voda. To naznačuje, že se prvek boje o přežití ani nedá natáčet protože neexistuje. Už v RO2 prozradila Koubič, že měli čistou vodu (v USA verzi museli rozdělat oheň, sbírat dřevo a pořád převařovat). Prostě náš Survivor je asi dobře zásobený kemp u moře se sportovními soutěžemi.

45
Prochor
Reagovat

Ještě jedna věc – jak už napsal ž dříve nick Adam Tak:
Na nové řadě spolupracuje také vítěz první řady Robinsonova ostrova Marek Orlík, který na svém Instagramu uvedl: „Díky krátkému času mezi natáčením a vysíláním show se nám naskytla unikátní možnost získávat feedback od diváků, což všem, kteří na projektu pracují, dává šanci celý projekt posunout a vylepšit během samotné tvorby.”
To by tedy znamenalo, že by teoreticky mohl štáb zrušit duel po kmenovce, na který si většina lidí stěžuje a výrazně zlepšit pořad. Jenže mně napadá, že hlavní pravidla hry se změnit nedají. Vypadlíci by si mohli stěžovat, že vypadli právě kvůli duelu a ostatní se ho už nemuseli účastnit.

46
Lukša
Reagovat

@Prochor: já bych řekl, že duel budeme muset přetrpět minimálně do sloučení kmenů. Pak by se jeho zrušení dalo rozumně odůvodnit – teď už jste jeden kmen, duel končí, kmenovka rozhoduje.

47
Pattrick
Reagovat

@Prochor: Já jsem nad tím také uvažoval, kdyby ho chtěli zrušit, tak by bylo nefér vůči Monice a Matějovi, ale pořád doufám, že se zruší co nejdříve, už včera bylo pozdě..

48
Patrik
Reagovat

Tak Markíza po propadáku se rozhodla epizody zkrátit a nově poběží 4 do týdne , Nova to prý nechystá

50
BarBora
Reagovat

@Lukša:
Asi žiadna normálna „celebrita“ tam ísť nechcela.

51
Wally
Reagovat

@BarBora: Taky mě to napadlo. Byli rádi za kohokoliv, kdo byl chvíli na obrazovce. Já o půlce „celebrit“ slyšela poprvé až zde.

52
BarBora
Reagovat

@Wally:
Tak to si dobrá, ja vôbec nikoho. Snáď pri kapitáňovi som rozmýšľala kde som ho videla, aspoň mi bol povedomý. V Celebrity Camp som, až na pár výnimiek, poznala všetkých, ale aj pri výnimkách som aspoň tušila o ich existencii. Neviem či by som ich nazvala celebritami, ale boli to aspoň všeobecne známe tváre.

53
BarBora
Reagovat

@BarBora:
Aha, vlastne Čili som si aspoň trochu pamätala, ale aká je to celebrita? Keby som nepozerala SS, tak netuším o koho ide.

54
Dadla
Reagovat

@Ter:
Mě teda spíš napadlo, že u každého „sportovního“ pobytu nám už v dětství říkávali, že ten třetí den je kritický…ve všem…že člověk je už unavený a podrážděný, a proto nám bývalo doporučováno víc odpočívat a dobře se napapat, abychom měli zas sílu. Týkalo se to teda hlavně lyžařských výcviků a soustředění.. :-)) Ikdyž tato taškařice mi chvílemi připomíná letní pionýrský tábor ROH…

55
Jirka
Reagovat

Reality show umí dělat jenom Američani, Češi nic neumí – https://www.kritiky.cz/survivor-2-epizoda-gabor-je-beast/

56
dejna
Reagovat

@Dadla: Souhlas, taky jsem si na to vzpomněla.

57
Patrik
Reagovat

Tak už zase víme podle ukázky jaký tým vyhraje hru o jídlo fakt bomba

58
Kami
Reagovat

Mno tak to je ale velka SRACKA mili tvurci Survivora. 4. dil je tak neskutecny WTF ze to ani neni mozny. V kmenu chybi lide a hraje se dalsi vyrazovacka? Tak proc KUR*VA nepockaj az tam budou a nevyrazujou se treba dva najednou? Byt tim vyhozenym, tak jsem pekne nasrana a radsi bych si namocila teplomer do toho jejich cajicku abych tim padem ziskala automatickou imunitu, pac musim k panu doktorovi.
Ja chapu, ze v tehle dobe je to nataceni proste obtiznejsi. Ale jako.. nazdar, jsi nemocny tak proste jdes z kola ven anebo nastupujete nekam na zvlastni ostrov vykoupeni kde budete bojovat a zpatky se vrati jen jeden.

59
Pattrick
Reagovat

Kami: presne tak, hrozna sracka, vlastne timhle krokem melo nekolik lidi da se rict imunitu..

V normalni verzi, jak si urcity cas u lekari, tak proste smula, koncis, tady uz se nehraje vubec na nic..

60
BarBora
Reagovat

Za chvíľu pôjdu všetci k doktorovi a všetci budú mať imunitu😂

61
Kami
Reagovat

A jeste me zajima.. proc, kdyz se marodi vrati, o nich tedy nic nevime? Bylo jim zle, nebo byli jen pozitivni? Meli pohodli na hotelu s plnym jidelnim servisem? Jako nastoupit do souteze odpocata a najezena, to neni vubec spatny. A ze nemuzou tvorit aliance? Na druhou stranu zas nikoho nenastvali a neudelali ze sebe adepta na vyhazov „protoze si moc nerozumime“.

62
limbora
Reagovat

@Prochor: No právě, že Orlík spolupracuje. Ale kolik toho ví on o televizní práci prosím vás. Pak se divíme.

63
Iv. Sa.
Reagovat

@Kami:
58
Díky za varování, ještě jednu šanci jsem tomu chtěla dát.

64
Hooper
Reagovat

@limbora: Dobrá otázka, když vememe v úvahu, že je to producent téhle soutěže pro NOvu.

65
Ina
Reagovat

Jsem strašně zklamaná. Co je to za paskvil?. Kde vzali ty pilky, kladívka atd? Z čeho vaří? Kde berou vodu? Jsou tam pár dní a už si šli odpočinout do nemocnice. Tohle nemá se Survivrem absolutně nic společného. Proč třeba hned ze začátku nebojovali o bedny s nářadím a jídlem? Co si vybojovali, to by měli. Je to taková minus3 hvězdičkova dovolená v exotickém ráji, kde si čas krátí soutěžemi, které se mi docela líbí. Měli se vykašlat na ty celebrity, vzít tam obyčejný lidi. Takhle zřejmě kvůli celebritám musí být pohodlí, aby snad některá neonemocněla. To by byla rána pro nas diváky. Když si vzpomenu, na americký Survivor, všichni zhubli, jak se někteří z pobytu léčili několik měsíců, protože to bylo opravdu o přežití. I ten RO byl drsnější. A ten vyřazovací duel po kmenové radě? Jsem moc zklamana

66
Wally
Reagovat

A pak, že se neřeší připomínky diváků. Od příštího dílu už mají hlad. D)))

67
Kami
Reagovat

Ja si ted spravuju chut 7. serii Survivoru America. A je to pecka! Jeste jsem ho nevidela. Survivora jsem zacala koukat narazove par let dozadu. Sjela jsem to tusim od 30. rady az ted k 41. Priznam se, ta uplne prvni se mi trosku vlekla, tak jsem to hodila na sedmou serii kde je poprve Sandra a Rupert.
Druhemu kmeni se nic nedarilo a vsichni byli tak vyhubli a bez energie, ze sotva stali.. TOHLE JE NEJDRSNEJSI SOUTEZ NA SVETE, MILY STABE!!!

68
Kami
Reagovat

.. a jeste dodatek. Vsichni vyskakali z lode v tom, co meli na sobe. Rupert mel dziny coz byl opruz, takze tu celou dobu beha v sukni z kusu latky.
A nasi? Nejak mam pocit, ze tam meni obleceni jak na bezicim pasu – teplaky, sortky, trika, mikiny..
Nee ja nechci byt skodoliba. Ale tohle je SURVIVOR a pokud ztroskotate na ostove, tak tam proste zustanete s holym zadkem. Samotnou jako souteziciho by me to vevnitr stvalo, ze to mam takhle zjednodusene. Tak dopr.. chteli si sahnout na dno, tak jim to doprejte ;-)

69
BarBora
Reagovat

@Ina:
Keď tak nad tým uvažujem, v tejto dobe by som Survivora nenatáčala, asi by som mala strach, aby som nemusela objednávať cinovu rakvu. Oslabený organizmus by nemusel vydržať, aj keď je mladý a vytrenovany. Možno to nie je až tak hrozivé, ale riskovať by som to nechcela. V Ostrove sa s nimi nepárali, teraz hneď volajú doktora aj pri zaseknutých vetroch. Buď to budem brať len ako hru na motívy Survivora, alebo s tým skončim. Zatiaľ to vydržím, skôr kvôli ľuďom a hrám, celkom som zvedavá, ako sa to bude vyvíjať, Adam začína vytvárať alianciu, dokonca sa človek už aspoň niečo dozvie na kamere, po prvotnom zlom dojme z Johy sa mi už nezdá tak hrozná a naopak, napr. kapitáň… a tak.

70
Iv. Sa.
Reagovat

Vůbec mě nepřekvapilo, že má Johy přítelkyni/partnerku, vycítila jsem okamžitě, že je prostě „jiná“ už na palubě lodi, která je přivážela. Vzhledem k tomu, že si tam plní dlouholetý sen, jí přeji, ať vydrží co nejdéle. 4. díl si možná pustím až ze záznamu, takže netuším, proč se dostala do vyřazovacího duelu a na kolik je dále mezi nejvíce ohroženými. Věřím, že zrovna ona stála o drsnější verzi.

https://novaplus.nova.cz/porad/survivor/bonus/96454-intrikanka-johy-jeji-pritelkyne-prozradila-co-je-zac

71
Prochor
Reagovat

@BarBora: Já na to budu koukat ale beru to jako kontejnerovku. Třeba jako vila vyvolených. Člověk od toho nesmí čekat Survivora jinak by se musel v jednom kuse rozčilovat. Zajímá mně třeba, jak si poradí Xénie, která vyhrála farmu ( zatím se nijak neprojevuje) a Dominika, kterou pokládám za silnou hráčku.

72
BarBora
Reagovat

@Prochor:
Presne, Survivor to nie je, už nemá význam sa rozčuľovať, vzhľadom na situáciu do extrému nepôjdu, stačí keď hráči pôjdu naplno pri súťažiach a taktika sa dá robiť aj s plným žalúdkom, len moderátori by mohli upustiť od kvetnatych fráz o najtvrdšej hre.

Ešte sa to dá prestať pozerať. Ale je možnosť, že sa to rozbehne, aj keď ide o inú hru, než bola očakávaná.
Zatiaľ mi je modrý kmeň sympatickejší, ale aj v červenom sú zaujímavé typy, momentálne som dosť zvedavá, či, a prípadne ako sa podarí Johy striasť terč z chrbta.
A keďže to nie je Survivor, ani tie čachre machre okolo individuálnej imunity a následného duelu mi už tak nevadia. Aspoň sa tam niečo deje, aj keď na úkor hľadania jedla a podobne.

73
bobina
Reagovat

V podcastu Kudy běží zajíc na youtube se Ondra okrajově zmiňuje o Survivoru a říká, že my Češi máme jinou mentalitu, že co se jinde líbí, nám se nelíbí. Jako příklad uvádí, že kamera zabere zblízka a dlouho celý obličej a všude wow, ale nám se to nelíbí. Jiný příklad toho, co se nám skutečně nelíbí, neuvedl. Je to hňup. Jo a ještě tvrdil / 22.1./, že příští kmenová rada /asi po třetím nebo čtvrtém dílu/ bude epická, ba přímo světová. K tomu není co dodat.

74
dejna
Reagovat

@bobina:

Njn, koho chleba jíš, toho píseň zpívej. :/

75
JanaH
Reagovat

@bobina: je. Korunovaný.
A někdo takový sám sebe pasuje na největšího experta přes Survivora široko daleko…
Na tu „epickou“ kmenovku jsem si počkala. Tak určitě. :-D Já si tedy pod pojmem epická kmenovka představuju něco úplně jiného, než marnost nad marnost.
Njn, Nova a Markíza z toho udělaly bramboračku, Hry bez hranic mixnuté s Farmou na pláži.
A to si díly „samosestříhávám“ na snesitelnou míru bez omáček a stejně je to plad prtné.
Ale nasměju se dost, to zas jo, když vidím co a jak se dá zmršit a ještě mít přesvědčení, že předvádím něco „světového“…
Velký špatný. :-D

76
Hooper
Reagovat

@bobina: Ale tak epičnost kmenovce ve třetím dílu nechyběla – měla 30 minut..

77
Johny
Reagovat

SPOILER
Konecne !!! 5 epizoda ma konecne bavila, to skratenie na hodinu neuveritelne pomohlo. Malo to dynamiku, zbytocne sa to nevlieklo, sutaz vyborna, tiez sa uz nehralo do 5 ale aspon 3 🙃 Niektore sceny som si dokonca pozrel viackrat, Johyn vybuch po vitazstve, Xeniin premet a rabovacka nicitelov bola drsna. Nathan je blazon 🙃 Videli sme aj prvky naozajstnych stroskotancov ako spali kade tade, zdalo sa mi ze tam niekto dokonca spal v truhlici 🙃 Zacina sa to aspon podobat na survivora a to je dobra sprava

79
Adam
Reagovat

https://www.expres.cz/celebrity/survivor-tv-nova-tv-markiza.A220131_130301_dx-celebrity_amh
Zajímavé
„Moje mamka byla na dovolené v Dominikánské republice ve stejném hotelu jako oni a říkala, že se každý večer vrací spát do hotelu. Je tam tma už asi v šest večer, takže si asi natočí noční záběry a pak se už jedou vyspat do hotelu. Prý jezdí do hotelu i přes den,“ uvedla jedna z fanynek Survivoru na sociálních sítích.

80
Adam
Reagovat

@Prochor:
No moc to není pravda. Nežádá produkce ani Nova s Markízou. To je jen fanouškovská stránka, která sbírá náměty, a pak je pošle Nově.

81
Pattrick
Reagovat

Co mě dneska rozbilo, Ondra na instagramu (už to smazal), byli s produkcí na další soutěži.

A prej, tak dneska tu máme další drsnou soutěž, MARKU (Orlíku) na kolik budeme toto hrát bodů a Orlík, na 13 bodů, hahahahihihihi a vysmátí..

Takže evidentně to taky mají u prdele..

83
dejna
Reagovat

5.epizoda pro mě zatím nejhorší, ještě 1-2 takové a přestanu tu sračku sledovat…budu tu jen číst. Táhne se to čím dál víc a na toho „kouzelníka“ musím protrpět další dvě hodiny. ssdd :/

84
Hooper
Reagovat

@Johny: Zkrácení na hodinu? Novácké Voyo má u 5. epizody stopáž 120:23…

85
Adam
Reagovat

@Hooper:
Markíza udělala ze Survivoru v podstatě denní show. Vysílá ji kolem 22. hodiny 4x týdne po hodině. Takže ty 2 hodinové díky rozdělila na 2.

86
Adam
Reagovat

Vojta D. dnes v Novém dní na Primě zopakoval, že na ostrově byl 5 nocí. V televize jako jedna noc. Tohle opravdu nechápu.
Pak už možná dává i smysl ten článek z odkazu, co jsem psal výše. Že na noc jsou na hotel.

87
BarBora
Reagovat

Buď sú to debili, alebo žiaden covid tam nie je, dať si do úst vodu a potom oprsknúť kapitáňa akože šampáňo…. Nech to zabalia a prestanú si z ľudí robiť rit. Snáď len tie súťaže sú autentické, aj keď…. Iva a Adam, tí dvaja sú ako predlohy Pata a Mata, Iva je fakt dáreček, nechce sa mi veriť… hlavne, že večne vystrkuje to kostnaté rameno čoby sexica😧. Prvotný pocit z Johy bol správny, niečo strašné a vôbec, celý červený kmeň na mňa pôsobí detinsky až smiešne….vraj celebritky, pánboh s nami a zlé preč.

88
Jakub
Reagovat

5.epizoda nejdelší ukolébavka a večerníček co jsem kdy viděl , ještě že na Voyo se dá i přetáčet . Kdybych měl zatím hodnotit , tak dám jednu hvězdičku jen za Veve , Aylin a Xenča na které je alespoň příjemný pohled a včera Veve pobavila svým výrazem totálního zmaru a neštěstí . :D Slováci uvidí až později . Alespoň , že už tu máme novou sezonu Australského Surva takže žhavte torrenty a uložta :)) bude se zas na co koukat .
Btw v ukázce pro ČR na 6. epizodu vidíme konečně soutěž o imunitu (doufám) a zajímavé na tom je , že jde o stejnou soutěž kterou měli Rumuni snad přes 3/4 epizody :) Bůh s námi a zlé pryč . :D

89
Kami
Reagovat

Chjo, tak jedine z ceho se stab mozna poucil byla jedna soutez na tri body. Druha uz byla zase na pet. I kdyz je fakt, ze mi ty souteze nevadi. Porad mi ale vadi to rvani jak opic, tleskani si za kazdy prd a hlavne debilni otazky moderatora.
Vazne musime videt vyjadreni kazdeho clena k soutezi, ve ktere byl? Nechci mluvit za vsechny, ale ty kecy ze „tam byly chyby, priste budem lepsi bla bla bla voda tece..“ Proste je to o stesti. Nekdo podklouzne, nekdo je trosku zmateny, nekdo se o fous netrefi do kose. Ta vecna analyza „proc se nam nedari“ me strasne ubiji.
No a jakmile otevre pusu Adam, tak souhlasim se skvelou hlaskou – i mne se otevira kudla v kapse.
No a k pleneni tabora? To faaakt meli tolik veci? Ja jen zirala. Sekyra, pilka, kladivo? Tvl… americani jsou radi za jednu macetu!
No a naposled si stournu opet a zase do zvuku – vite nekdo, co si rikala ta holka s klukem (ja je proste jeste nepoznam) v noci? Slysela jsem jen cikady. Co treba titulky, hm?

90
Pattrick
Reagovat

@Kami: Ten 5. díl byl fakt zase odpad. Soutěž jednu pizzu, wtf.

Soutěž o trest, který byl teda ultimátní, 7 věcí v US verzi max 3 a nesmí se brát mačeta, jídlo, tady prostě 7 věcí, to mě teda hodně nakrklo, ale chápu produkci, pak z toho celý ten díl žila a vlastně to bylo postavené na tom, kdy se ondra pořád ptal a jak vám je, a vadí vám to.. blabla.

Ondra mě sere neskutečně, nechápu, že se někomu líbí jako moderátor, je jalovej, otázky totálně mimo, poražený kmen ještě dusí, hnus..

91
Kami
Reagovat

@Pattrick: Mne je Ondra taky nesympaticky a k prdu. Nevim no, ale co jsme videli? Mluveni o tom, ze jdou plenit a co maji plenit. Pak jak pleni tabor. Pak jak prijdou a reknou co jim vzali. Pak jak vypleneni prijdou a debatuji o tom. No a potom nastup pred soutezi a otazka na kazdeho co rikaj na pleneni a znovu otazka co rikaji ti co plenili na situaci. Vazne jak pro blby..

92
dejna
Reagovat

@Kami: Mně vadí, že i ty soutěže přerušují vykecáváním se a řvaním (to mi už lezlo na nervy tak, že jsem vypínala zvuk), proto pak nemají žádný spád.
Jinak naprostý souhlas s BarBora, Jakub, Kami, Pattrick.
Naštěstí v pátek začíná olympiáda = 14 dní akce, pak za cca 17 dnů Survivor 42. :)

94
JanaH
Reagovat

@Kami: a hřebíky. Ty mě rozsekaly nejvíc. :-D

Krom toho, co už je tady všecko uvedeno, mně taky např. vadí, jak debatují pěkně ukázkově na kameru… jak slepičky na hřadě sedí jeden vedle druhého třeba pod přístřeškem. Nebo i když jakože „taktikují“ ve skupinkách někde pod palmou nebo na pláži, tak vždycky všichni čelem ke kameře. O nástupech před soutěžemi ani nemluvím.
Je to strašně umělé a okaté, ten amatérismus z toho trčí na sto honů.

95
Langys
Reagovat

@Kami:
Tady bych doplnil, že Azua vyhrála v první epizodě soutěž o odměnu, kde se právě o to nařádí hrálo :D

96
Hooper
Reagovat

@Adam: Jo, nedal jsem si jedna a jedna dohromady. Moje chyba.

97
Kami
Reagovat

@Langys: Aha, dik za doplneni. No ja bych jim dala jako zaklad macetu a hrnec. A vitezne naradi – tady mas provaz a malou pilku. Jsi prece v nejdrsnejsi soutezi, no ne?
Kazdopadne stejne mi prijde rozlozeni strechy trosku pres. Navic to neni „vec“ kterou chapu jako mobilni nastroj, ale neco co vybudovali. Myslela jsem, ze se budou brat odmeny – hrnce, deky apod.
Jako jasne, je to soutez, ale myslela bych trosku dopredu na slouceni. Vzit nekomu doslova strechu nad hlavou se jim muze do budoucna pekne vymstit.

98
Hooper
Reagovat

„Verča proti tobě nic nemá.“ Tak určitě, když nominovala lesbu na vypadnutí, resp. do soboje o vypadnutí.

99
BarBora
Reagovat

@Kami:
Tiež som to pochopila ako Ty, vziať náradie, jedlo, aj to podľa vlastného uváženia, nemuseli vziať nič, najviac 7. Búranie chyže aj mňa prekvapilo a to vraj môžu byť radi, že to aj celé nedolámali. Mne tá súťaž pripadala ako návnada na prejavenie charakteru. Hra akože o prežitie, ale stále len hra a nie o prežitie.
Najviac ma prekvapil Nathan, ktorý sa mi doteraz zdal celkom fajn, ale už pri tom víťaznom tanci, keď oslavoval akoby vyhral boj s King Kongom a to len Ivka Polepetko im darovala bod.

100
Keliška
Reagovat

Už jsem alergická na to, jak moderátor nadržuje kmenu MAO. Ty jejich projevy po vítězství, se stydím za ně. :-)

101
Hooper
Reagovat

@BarBora: „Ivo, skládáme písmena dolů!“:-))))

102
J.
Reagovat

Já to letos radši nesleduju, jen pročítám zdejší diskuzi a sleduju, jak se tu kde kdo rozčiluje…
Myslel jsem si od začátku, že to takhle dopadne. A bohužel dnes ty RS mají do těch původních daleko. Love Island nebyla kde jaká super reality show a to i tam pak účastnící řikali, že sice nic podle scénáře hrát nemuseli, ale „produkce jim doporučovala“ s kym by bylo třeba dobré si jít něco vyřikat atd. Nebo když se tak stalo svépomocí a kamera to nestihla zabrat, přišli za nimi, zda by ten rozhovor nemohli vést ještě jednou, aby u toho byla i ta kamera… Tak po tomhle nějak nevím co si myslet o reálnosti reality show v naších tv :(

103
Ina
Reagovat

Mě přijdou všichni nějak vymydleni, čisté obleceni, téměř pokaždé jiné, holky mají umyté lesklé vlasy. Jestli oni fakt nespí na hotelu. To by tedy byl vpravdě epický Survivor. :) A díky za Adama, chili a Ivu, bez nich by to byla šílená nuda:)

104
BarBora
Reagovat

@Hooper:
„To nebolo od červených pekne, že ju nechali v súťaži sedieť“😀.

105
Lady XL
Reagovat

Dívám se a trpím…😢. Co to provádí Mao? Myslím ten řev, skřeky, řeči jak když vyhráli celou soutěž a ne pitomou jednu hru o nějakou cenu…😣. Bylo to šíleně přehrávané, jako objednané od režie. Zejména Nathan jako když dostal na hotelu instrukce, že má přidat na intenzitě projevu… Johy už ani nevzpomínám, byla trapná a ta druhá měla pravdu, vůbec nevyhrála silově, jak tvrdila…
Zkrátka tlumím zvuk a snažím se neposlouchat Ondra, který je horší a horší.

106
Michaela
Reagovat

To, ze to neni povedeny Survivor, vime vsichni, tak co se soutredit na to, co mame a s tim proste pracovat.

V Mao je vlastne nej Gabor a Johy, neco se kolem nich deje. Takova Nikol me neskutecne stve, sni v originalu jsem nikdy nemela rada, ty nehracky, co prolejzaly jen do poctu.

A v Azua neskutecne nenavidim tu alianci okolo Veve a Enriqua, ti mi jsou neskutecne nesympaticti. Brano je podle meho doopravdy spatny kapitan, divim se, ze to ostatni, krome Adama, nevidi. Adam je svuj, ale alespon si na nic nehraje.

107
BarBora
Reagovat

No, z vašich komentárov som už bola pripravená na nič dej a naozaj to bol nič dej😂.
Skončia niekedy s tými kecmy? A majú tam vôbec zvukára? Nezdá sa, že by so zvukom niečo robili a už mali dosť času.
V tejto polke sa okrem súťaže akurát Gábor tváril ako hrdý Inčučuna, neborák ,ako zvyčajne, x-ty krát spovedal Braňa ako sa cíti po prehre s kapitáňom a čo na to kapitáň, čo červení na prehru 5:0 a fuuuurt dokola tie isté otázky a odpovede. To fakt takto pôjde až do konca? Adam mal zvyčajnú prednášku, Tomáš sa chmúril, Johy rozoberala terč na svojom chrbte…pekne všetko po starom.

108
Dadla
Reagovat

@Michaela:
Zrovna jsem se chtěla zeptat, jestli je tu někdo, komu Adam nevadí :-))) Protože mně už od minulého dílu docela sedí. Právě na rozdíl od Veve a toho odbarveného blonďáka, ti mi příšerně lezou na nervy. Taky si myslím, že změna kapitána by nebyla na škodu, a jak se tam Adam zbytku kmene emotivně ptal, „copak to nevidíte??“, nahlas ze mě vylítlo „jo, jasně že jo“. Ale bohužel je v menšině a myslím, že se ti dva výše zmiňovaní spoluhráči se budou hodně snažit obrátit proti němu další část kmene. Stejně tak proti Ivě. Té mi je skoro až líto, protože jsem taky taková zmatkařka a plašan jako ona a taky jsem si kvůli tomu užila své a prohrála pár bitev, ač jsem se usilovně snažila se zklidnit a soustředit..prostě bohužel :-(( Nicméně myslím, že příště poletí ona.
Jinak český Survivor je prostě český, do toho amerického, kterého mám i ve svém „zralém“ věku docela nakoukaného, má samozřejmě hodně daleko. Ale to jsem prostě čekala, takže jsem zatím docela shovívavá, ač s vaší kritikou víceméně souhlasím..

109
Pattrick
Reagovat

@Michaela: Souhlasím, Veve a Enrique mě sere, ale být tam já, udělám to samé, omotám si mladé holky..

Jinak teda Johy bytostně nesnáším, po tom výstupu na soutěži, přece jen, survivor je sociální hra a nikdy nevíš, kdy dojde k promíchání a ona jak opice začne řvát na druhý kmen.

To že je Braňo fakt marnej, to musí vidět všichni, jen drží hubu, přitom nevím proč, místo aby už zvolili kapitána Tomáše, kterej prostě je fyzicky zdatnej i mozkem (když dojde zase na nějaký duel, tak spíš jim to vyhraje), bohužel Veve je kráva. Je mi Adama líto, protože má pravdu, jen to možná špatně podal..

110
Pattrick
Reagovat

Jinak Orlík na instagramu: meh, jim se teda duel líbí, omg.. já osobně tam být (miluju taktiku), tak prostě nemá cenu taktizovat, protože prostě je tam ten duel a hrát na to, že se musím zalíbit všem, to tam můžu sedět a na všechny se jen usmívat a budu se líbit všem..

Survivor Česko & Slovensko je vyráběn pod stejnou licencí jako všechny zbylé Survivory na světě. Vždy se však liší lokalita, produkce a herní prvky, které jsou do série produkcí zařazeny.
Naši první Survivor sérii pro TV Nova a Markíza natáčí turecká produkce Acun Medya, která má za sebou desítky sérií, ve kterých se (pro nás nové) prvky osvědčily. Jmenovitě se jedná o společné kmenové rady, duely a systém her na více bodů pro méně hráčů.

Dost z vás píše, že duel kompletně eliminuje sociální stránku Survivoru, s čímž úplně nesouhlasím. Naopak tě to nutí přemýšlet o tom, jak si stojíš u každého člověka v kmeni, abys do duelu nebyl vybrán. Skvělý příklad toho byl Matěj, který byl podle něj (i většiny diváků) vybrán Johy čistě náhodně. V díle jste ale mohli vidět rozhovor Johy s Tomášem, který ji v podstatě k volbě Matěje popostrčil, aby se zbavil jednoho z lidí, s kterými nemá alianci a neriskoval to, že Johy vybere náhodně někoho z jeho řad.

Je mi jasné, že je to pro Česko a Slovensko něco jiného, než na co jsme byli zvyklí z předchozích variací Survivoru (Robinsonův Ostrov CZ / Ostrov SK), každopádně bych tyto nové prvky neodsuzoval čistě jen kvůli tomu, že nejsou v americké verzi, která má za sebou 40+ sérií. Jak naprostá většina z vás ví, americkou verzi miluji, vyrůstal jsem na ní a kvůli ní jsem se přihlásil do Robinsonova Ostrova a právě kvůli tomu věřím, že bude mít tato řada úspěch a budou na ní navazovat další, aby co nejvíc z vás mělo možnost se zúčastnit.

Zároveň prosím o feedback k páté epizodě pod tuto fotku. Stále platí, že si všechny komentáře a zprávy čtu, ale nemám a nebudu mít prostor jednotlivě odpovídat.

111
Kami
Reagovat

@Pattrick: To je prave to, ze oni nic nepochopili. Dobry, tak by kmenovky a duel mohla byt novinka. Ale jde o to, ze celkova napln dilu je uplne o hov*e, navic oni se maj skoro jak na dovolene a otazky moderatora (a tim padem i odpovedi) jsou k smrti nezajimave a nudne. A na tohle neni zkratka vymluva, ze licence a bla bla..

112
Kami
Reagovat

@Michaela: Ja se snazim, proto na to porad koukam :-))) Ale musim si pak nekde ulevit 8-)

113
Pattrick
Reagovat

@Kami: Není, bohužel se jen vymlouval, přitom všechno jde na jejich hlavu, oni snad platí prachy Turkům, takže nějaké slovo musí mít. Evidentně si protlačili to, že nebudou vyřazovat diváci (jako to je v jiných zemích), místo toho tam narvou duel, kterej mi přijde, že stejně mají jen pro delší stopáž, přitom, kdyby ten díl byl klidně kratší o ten duel, tak udělají lépe.

114
Michaela
Reagovat

Mně se duel na začátku také nelíbil. Mám nakoukaného celého amerického Survivora a toto tam prostě nepatří, ale tady jsem si na to už zvykla, navíc, jak už tu někdo výše napsal, člověk si musí dávat bacha ze všech stran a ještě být zdatný, aby tento duel vyhrál.

Mně by se líbil duel Veve a Adam a Adam by Veve vyřadil, to by mi ke štěstí stačilo. Nebo i s Braněm. :D

A u Mao mi stačí jednou v duelu Nikol, protože okamžitě vypadne, ta je naprosto nemožná a ještě navíc jde tou nejméně příjemnou taktikou – obklopím se silnými, budu dostatečně falešná a hlavně nebudu nic dělat, protože pak bych to zkazila. :D :D :D

115
Kami
Reagovat

Tak jsem ted videla prvni cast dalsiho dilu (slovaci to totiz rozdeluji na dva dily).
Docela byl fajn, i kdyz prvni ctvrt hodina se opet resi neuspech v predchozi soutezi.
Soutez o imunitu byla fakt byla napinava a vic uz mlcim :-)

116
Lady XL
Reagovat

Jedno se mi líbilo a to jak se modří před další hrou vyjadřovali k té rozbité střeše. V podstatě vyfoukli protivníkům triumf. Postěžovali si tak jen trochu a hlavně si libovali, jak to dali hezky hned do pořádku! A zdálo se mi že hlavně večer a pak při dešti přeci jen vychladly emoce u červených a některým asi došlo, že to přehnali a mimo jiné nemysleli na případné sloučení… Fakt si myslím, že zničení přístřešku nebylo dobré a nemělo být dovoleno, když jim i vzali většinu nářadí. A jejich stěžování (červených), že oni to původní stavěli bez nářadí? No tak ho měli vyhrát! Jednoduchá odpověď. Navíc si pamatuji, že při druhém díle, kdy se vraceli na ostrov z izolace, tak zrovna Čili řekla – jé ono je to lepší, než to bylo /něco v tom smyslu/. Já si v ten moment říkala, proč to říká a postupně mi došlo, že se vrací po pár dnech a že jim to tam asi někdo zpevnil, aby se to nerozpadlo…. Jinak – já taky nemám nic proti Adamovi – je to plašan, ale přijde mi férovější než modelka a hlavně bije se pro tým, který ho přitom nemusí… To někteří se raději schovají a jsou rádi, že na ně nepřijde řada. I když v posledním souboji o tu ubohou pizzu si protivníky vybírali vždy ti z opačného kmene (a Adam si vybral Gaba).

117
BarBora
Reagovat

@Pattrick:
A kde máš istotu, že výmenou Braňa za Tomáša by neskončili aj kapitánske súboje? Ten moderátorský neborák jasne naznačuje ktorým smerom vietor fúka…
Tomáš je fajn, ale zmietajú ním nálady, je nevyzrety. Braňo je skôr silový typ, kapitáň subtilnejši, mrštnejši, v určitých typoch súťaží má výhodu. Ale kapitánstvo nie je len o výhre v kapitánskych súbojoch. Kapitáň Mao vedome oslabil svoj tím, lebo to jemu osobne viac vyhovovalo vyšmarit Mateja….
Adam? Je silný, mrštny, bojovný, ale polepetko a tak sa aj správa. Tiež mu už mohlo dôjsť, že svojimi nekonečnými tirádami zráža náladu v kmeni a to v čase, keď boli na víťaznej vlne.

118
BarBora
Reagovat

@Lady XL:
Adama potrebujú, ale lezie im na nervy, komu by neliezol? V tom zmysle ho nemusia, ale veď ho nevyháňaju mimo kmeň, normálne s ním komunikujú, ale aj on by sa mal uvedomiť, že netreba preháňať a že nemusí mať vo všetkom pravdu len on. Nakoniec, tiež nevyhral všetky svoje súboje.
Nemyslím si, že zvyšok kmeňa sa len vezie, aj oddýchnuť si treba, boj o imunitu je dôležitejší než o ochytane omrvinky pizze. To bola teda „odmena“!

119
Peter
Reagovat

Som väčší fanda tímu Azua, no neviem pochopiť prečo si tak tvrdohlavo stoja za neschopným kapitánom… Nič proti Braňovi, je to fajn chalan, no je ťažkopádny, pomalý, nerozmýšľa pri dannej hre ako to urobiť lepšie, chytrejšie a robí chybu za chubou. Jednoznačne za kapitána mal ísť Tomáš, alebo ho už zaň mali vymeniť. Ako sa hovorí 3x a dosť. Ten prehral už 4 krát no stále čakajú… Tomáš by dokázal Tomáša z Maa určite poraziť. Ak by Tomáš nebol v aliancii s Braňom určite by na pílu tlačil viac…
Ivy by sa mali zbaviť čím skôr, ta je najslabšia z celej show a ľahkou korisťou do duelu pre druhý tím. Som zvedavý koho sa zbavia na kmeňovej rade. No Veve je podľa mňa platnejším hráčom ako taký Enrique či Ayilin. Vyrovná sa aj Adamovi, ktorý je pri súťažiach zbrklý.

120
BarBora
Reagovat

@Peter:
Takže modrí prehrali? Tak by mala ísť naozaj Iva, je to ohreblo.
Ale kapitáňa Mao si môže vybrať aj hociktorý člen z modrých a tak ho oslabiť v súboji kapitánov, či nie?
Enriqueho by som preč nedávala, zvykne súboje vyhrávať, aj keď na to nevyzerá. Veve zatiaľ tiež nie. Aylin sa zatiaľ moc nepredviedla, ťažko ju hodnotiť. No, uvidíme kto vyhrá individuálku. Na kmeňovej rade jednoznačne Ivu.

121
Kami
Reagovat

Mne prijde hlavne o nicem ten dej mezi lidmi. Podle mne je to tim, ze maji vsechno naservirovane na stribrnem podnose. Vemte, ze nejvetsi hadky a tim padem sympatie a aliance vznikaji treba pri rozdelavani ohne. Jenze ne, oni dostali rovnou sirky. Kazdy den rano skrtnou a je to. Proc nedostal jeden tym po vyhre kresadlo a druhy pekne vyckava?

Proste neresi existencni problemy a evidentne ani hlad. A tohle v americkem Survivoru resi uz treti den – kdyz jeden tym v rade nevyhraval, tak sotva stali jak byli vysileni.

122
Peter
Reagovat

@BarBora: Sorry ak som spamoval dopredu. Neuvedomil som si, že daná časť ešte nešla na tv. Sledujem to na nete online, nie cez platformu voyo a nová časť tam už bola k dispozícií.
No Enrique tam zas toľko toho nevyhral. Pre mňa bol doslova prehliadnuteľný a nevýrazný aj keď za to dosť môže covid a možno sa ešte ukáže viac. No nemyslím.
@Kami: úplný súhlas.

123
BarBora
Reagovat

@Peter:
Mne to nevadí, až tak to nežeriem.
Enrique im vyhrával súboje pri rôznych hádzaniach na cieľ, v tom je dobrý. Určite lepší než Iva.

Tak individuálku vyhral Tomáš, dá naozaj Lukáša? Ak áno, snáď Ivu porazí.

124
BarBora
Reagovat

@Kami:
To je jeden uhol pohľadu. Ale už tu na to bolo upozorňovane, zdá sa, že tam nemajú ľudí, nedostatok kameramanov, je tam vôbec nejaký zvukár, alebo aj toho robí Orlík? Skôr mi to pripadá, že si zopár ľudí zorganizovalo mesiace v exotike pri mori a popri tom aj zalátaju nejaký čas vysielania. Tých pár zorganizovanych rozhovorov si môžu strčiť za klobúk.

125
Jakub
Reagovat

@Michaela: Ale tady nejde o nějakou USA verzi , duel patří do Farmy , tam to má tradici i logiku .
Survivor není jen o sportovním výkonu a nikdy nebyl . Velkou a podstatnou část tvoří právě sociální hra .. která je tímhle pryč , respektive nedává absolutně smysl . Vyhraje nejlepší sportovec .
Ale co já se tu budu furt nasírat :D jdu si pustit třetí epizodu AU surva a bude zas pohodička .A večer k mytí nádobí si na Voyo pustim načí českou patlaninu , to zní jako plán :D

126
Prochor
Reagovat

@Kami: Přesně tak. Právě problémy s přežitím vytvářejí přirozené vztahy. Kdo dokáže sehnat jídlo, kdo pracuje a kdo se jen veze, kdo umí rozdělat a udržet oheň, kdo kolik sní a jestli se spravedlivě dělí atd.
Jenže to bohužel chybí.

127
Leee
Reagovat

Zdá se to jenom mně, že Tomáš soutěž o individuální imunitu ošulil a měli ho vyřadit za porušení pravidel? Bylo jasně řečeno, že mají železa odtahovat OD sebe, ale Tomáš podle mě tlačil železa k SOBĚ (koukněte na pozici ok, ale jsme si tím skoro jistý!)

128
Kami
Reagovat

@Leee: je fakt, ze rekl ze nasel system nebo tak nejak. Ale zadani uz nevim, na jednu stranu je to chytre. Tlacit tak aby tyc nespadla, nikoho nenapadlo, ze to jde vlastne i naopak do „protismeru“ :-))

129
BarBora
Reagovat

@Prochor:
Áno a ešte k tomu aby to mal aj kto natočiť, nie len mať pár statických kamier a aj tak je to k ničomu, lebo počuť viac hučanie mora a „vreštanie“ cikád.

130
Leee
Reagovat

@Kami: Kdyby neřekli, jak to mají udělat, tak souhlasím, že to bylo chytré. Ale oni řekli, že mají tlačit od sebe (aspoň tak to zaznělo od moderátora), takže to podle mě bylo porušení pravidel a měl vyhrát Lukáš.

131
Kami
Reagovat

@Leee: no tak v tom pripade podvadel, jestli to tak doslovně bylo v zadani :-(

132
Jakub
Reagovat

@Leee: Však Lukáš dělal ale uplně to samý :D si to pusťte ještě jednou a pozorně sledujte polohu těch kroužků jimiž prochází závaží . Mimochodem kluci jsou chytří , ta samá soutěž se objevila tušim už v RO a taky jí někdo hacknul tímto způsobem . Ano musí se tlačit , to vám dá výhodu ale je otazný jak zní kompletní pravidla . Třeba jen nějakou část vystřihli . Podle mě jen slovíčkaření .

133
Kami
Reagovat

Tak jsem videla druhou cast dvoudilu. A jakoze.. ne. Nova se proste nepoucila ani o pid z toho, ceho jsou plne komentare.
Asi nejdelsi hodina v mem zivote. Stihla jsem u toho tolik prace! A prisla jsem asi o milion zpomalenych zaberu, najezdu kamer, chuze na kmenovce kazdeho jednoho cloveka jak jde napsat jmeno (!!!), otazky typu „jak se citis, kdyz ma vas kmen imunitu?“. Ty jo ja bych mu snad odpovedela ze uplne na ho*no, nebo co jako ceka za odpoved?
Proc americani za 40 minut stihnou dve souteze a kmenovku a Nova ma hodinu na nudnou dlouhou plytkou kmenovku – a samozrejme za zvuku cikad, ktere jsou hlasitejsi, pritom je evidentni, ze hlas slovenskeho moderatora byl doplneny dodatecne! :-))

134
dejna
Reagovat

@Leee: Podle polohy spodních kroužků tlačili Lukáš i Tomáš od sebe, podle polohy horních k sobě (třeba Braňo i Lenka tlačili oboje kroužky od sebe). Zadání znělo od sebe, ale nebylo to podle mě striktní nařízení.

136
Ifa
Reagovat

Pod timto videem na YouTube jsou zajimave komentare “ze zakulisi”: https://youtu.be/AC4CYAI-UsA
Pise to nekdo, komu bylo nabidnuto, aby tam jel jako zvukar (odmitl). Ma hodne postrehu k vyrobe poradu.

137
Johny
Reagovat

Je pravda, ze posledna kmenovka sa sialene tiahla, prosim stlacte tam uz v strizni niekto to tlacitko zrychlit. Hlavne vtedy, ked chodia vyradovat. To co mi tiez strasne vadi, je moderovanie Smahela pri sutaziach. Povedzte mu uz prosim niekto, ze nemusi vyplnovat kazdu sekundu priestoru kvetnatym tliachanim o nicom. Dramaticke ticho alebo hudba by boli efektnejsie. Fail bol ked zahlasil Lukas si to uziva, pricom na jeho vyraze tvare bol badatelny predsmrtny krc.

138
dejna
Reagovat

Nechápu, proč není kmenová rada ve stejný den, kdy proběhla soutěž o imunitu. A protože jsem znechucená tím neustálým natahováním, napadlo mě jediné: prostě si to štáb potřebuje užít, kdy se jim zadaří dostat se zadara do exotiky (i s rodinou?) a ještě to mít zaplacené! Proč by si to měli kazit nějakými našimi připomínkami. Všechny ty Orlíkovy žádosti o feedbacky jsou jen kecy.

139
dejna
Reagovat

Ale poslední kmenovka se mi líbila, hlavně že se konečně ukázalo, kolik modrých by skutečně „položilo život“ za svého kapitána. ;D
A Ivce Polepetce to přeji, zase jedna ukázka toho, jak si osud dopředu mne ruce. ;D Lukáše je mi sice líto, ale zase se těším na výraz Johy, až zjistí, že je spojenec na cestě domů.

140
dejna
Reagovat

@Ifa: Njn, to je tak, když je někdo vybrán z tzv. „celebrit“ a ne ze skutečných fandů a zájemců. :/

Přidat komentář