Panáček v reality show

Survivor CZSK (8): Nejvíc nejgigantičtější nejvýhra

2. Duben 2022 | napsal(a): | reality show: Survivor Česko & Slovensko

survivor-8

Survivor se pomalými krůčky blíží ke konci, jak jsou ale aktuálně silné aliance, kdo hraje nejlépe a kdo má terč na zádech? To není důležité, podstatné je, co si kdo dá k večeři od sponzora, jak moc úžasná bude masáž, kdo si dá pleťovou masku a jak si kdo užije karaoke. Pokračují soutěže o odměnu i individuální imunitu, duelu se ale stále nezbavíme.

Jako poslední vypadl Tomáš, kterého do duelu poslala kmenová rada. Vláďa proti němu poslal Xénii, které se podařilo Tomáše těsně porazit. Zbývá 9 soutěžících, kdo skončí jako další?

Johana

Pat a Mat

tabulka2

Lukša

Mladý psavec, kterého to z komentářů vyneslo až na autorský post. Z reality show toho sleduji opravdu hodně, mezi mé nejoblíbenější se ale jednoznačně řadí Got Talent a The Amazing Race.

Survivor Česko & Slovensko

Diskuze k článku

Počet komentářů: 128
1
Kami
Reagovat

Nejvic giganticka byla ta casova stopaz, kdy nam odmenu ukazovali.. Jinak soutez super, Brano porazil Johy i Vladu kteri si urcite mysleli, jak to maj v kapse jen co se rozdelily teamy

2
dejna
Reagovat

Ještě to dám i sem, třeba někdo odpoví. :)
Je možné, že se využití hlasu navíc neprojeví? Myslím to tak, že když na kmenovce hlasuje 9 účastníků, jeden z nich využije výhody a hlasuje dvakrát, že moderátor (za předpokladu, že přečte všechny hlasy) přečte zase jen 9 hlasů a ne 10?
Podle mě je to blbost a hlas navíc se musí při čtení projevit.
Kdo viděl včerejšek, ví, na co se ptám.

3
dejna
Reagovat

@Kami: No spíš je porazil Braňův tým, protože Braňo svoje zápasy s Vláďou a Johy prohrál, získal jen jeden bod na Veronice. ;)
On je vůbec takový tragikomik – když uhrál bod, hulákal „svaly rozhodujú“ a hned vzápětí to projel s Johy. :D

4
BarBoraa
Reagovat

Tiež prilepím príspevok z minulého vlákna.

Takže Tomáša sa konečne zbavili a som zvedavá, či aspoň Xenii už došlo, akého užitočného idiota zo seba nechala dobrovoľne a pričinlivo urobiť. Pôjdu po nej ako po udenom, vždy sa nejaký dôvod nájde. Ale za zradu sa platí. Mohlo sa to vyvíjať celkom inak, ale to by dievčatká museli mať viac „duševného vlastníctva“, prezieravosti a chochmesu.

Pobavilo ma znepokojenie Johy z troch hlasov, ale úplne najviac sa zabávam na Braňovi. Trt vyhrá, ale zo všetkých si to tam najviac užíva a to bez straty kvetinky. Dokonca dal Danovi slovo, že bude chrániť slepicu Nikolu😂. Ale inak má recht chlapec, páči sa mi, nech si to užíva pokiaľ sa dá, onedlho tiež pôjde. Ale len na hotel a tam bude pokračovať 😀. Ale zaujímalo by ma, či Dano poznal situáciu, alebo len tiež naletel Nikole. Asi naletel. Tá žena nemá žiadne zábrany, akurát sa niekedy snaží zaoblit hrany, ale aj to len kvôli divákom, akože je jej ľúto, ale …. Naozaj, v tej hre sa ľudia odkrývajú a nie že nie.

5
BarBora
Reagovat

@dejna:
Nie som si istá na 100%, ale zdá sa mi, že keď je jasné, že ďalšie hlasy na výsledku už nemôžu nič zmeniť, prestane ich čítať. Len nejak strácam prehľad, niečo ukáže Nova, niečo Markíza, do toho Voyo, mám z toho, v rámci diskusie, trochu guláš… vôbec mi nevadí dozvedieť sa niečo skôr, ale aj ten dej už mám problém rozlišovať, furt nekonečná nejaká súťaž a potom siahodlhá odmena a tak pekne dokola, prerušene bojom o imunitu,…. a opäť odznova, začína mi to splývat. Ale ten hlas naviac ešte asi môže byť použitý nabudúce. Markíza skončila vypadnutím Tomáša.

6
Kami
Reagovat

Xenky je mi lito, jakeho si z ni udelali obetniho beranka (rozumej vyhazovaci nastroj). Treba ji to nakopne trosku neco vymyslet a s nekym se spojit, vytvorit nove aliance. Kazdopadne me bavi sledovat, kdyz nekdo rika Johy jak je silna, tak ona hned ze neeeee. Protoze je ji jasne, ze pokud Xenka vyhraje imunitu, bude jako nastroj do duelu pouzita ona.

7
dejna
Reagovat

@BarBora: Ano, s těmi hlasy to tak bývá.
Vyloučení Tomáše proběhlo v díle 22, já lehce narážím na to, co se odehrálo v díle 24…nebo spíš plánovalo.

8
dejna
Reagovat

@Kami: Mně je Xenky taky líto a nejvíc mi vadí, že ji může lehce vyřadit člověk, který těch bodů moc nepobral…jenže toto je Survivor.
Xenka se k Vláďovi nejspíš nepřidá a ty slípky ji ukecají. Přitom koalice Vláďa, Johy, Braňo/Veve a Xenka by mohla být hodně silná. Doufám, že se aspoň Johy trhne, když vidí, že začíná být figurkou do duelů. Braňovi je to myslím jedno…spíš už se vidí v porotě = na hotelu s rezněm v ruce. ;D

9
Major K
Reagovat

Bohužel je Vláďa moc čestný. Už při vyřazení Tomáše měl udělat totální blindside na Nikol a dát ji do duelu právě s Tomášem. Vláďa, Tomáš, Braňo, Veve a možná Dominika s Xenií… To by byla hezká koalice, s kterou by měl Vladimír šanci dojít dál. Ale to jsem se jen zasnil ;-).

No, teď už je pozdě, a Vláďa musí vyhrávat imunitu nebo duely. Fandím mu, ale rád bych od něj viděl podraz, uškodit mu to už nemůže.

10
Violete
Reagovat

@Major K: Presne to jsem si prala, aby Vlada dal do duelu k Tomasi nekoho z zenske aliance, nebo i Johy. Jeste vkladam nadeji do Dominiky, ze prohledne. Skoda, ze Tomas celou dobu laviroval a udrzoval spojenectvi jen s Branem. Pokud by se spojili s Vladou, byla by sance to spolecne nekam dotahnout.

11
BarBora
Reagovat

@Violete:
S Vladom sotva, on sa nevie preniesť cez averziu na pôvodné Azua, keďže ho chceli vylúčiť. Zopakoval to niekoľkokrát, že pôvodne Azua nie. Škoda, bolo by to zaujímavejšie, ale on sa teraz sústreďuje na silných hráčov (a nie len on), čo je aj pochopiteľné, aj sa mu to môže vypomstiť, skrytu imunitu musí použiť do 6-tich hráčov a keď sa šťastíčko otočí…. aj po ňom už idú. Na Braňove a Tomášove slovo sa aspoň dalo ako-tak spoľahnúť, na slepačie ako? Neviem, neviem, či nepremrhal príležitosť a bude sa musieť tajtrlikovat so 4-kou dievčatiek. Ale asi to tak chce.

12
BarBora
Reagovat

Čo myslíte, nad kým by mal Vlado šancu z tých zostávajúcich vyhrať pri hlasovaní poroty? On nebol obľúbencom, snáď len Adam by mu isto dal hlas, ale on je už dávno preč a v porote nebude. A či uvažuje až tak ďaleko. Finále už nebude v jeho rukách a „nepriateľov“ si narobil dosť. Snáď by mal šancu len keby si mohla porota pozrieť, čo sa dialo počas hry za ich chrbtom, ale to neuvidia, no na hoteli si môžu všeličo povedať.

13
Michaela
Reagovat

@BarBora: Ja ted videla rozhovor s Tomasem a ten by to dal Vladovi, Dominika by to dala Xence a pak si myslim, ze uz to je rozdelene a neni uplne bez sance, Xenka by to mozna dala take Vladovi, Brano take, Johy mozna take. Nedali by mu to Chilli, Veronika a Nikol.

Idealne by mel jit do finale s Veve a Veronikou a vyhral by.

14
Michaela
Reagovat

Jinak jeste k poslednimu dilu na Voyo. Maximalne me tam fascinovala Nikola v rozhovoru s Johy o Vladovi. To, ze se ji snazila nabulikovat, ze je jedina, kdo Vladu dokaze porazit, to opomenu. Ale jak se tam motala ve vlastnich lzich – Vlada neni tak silny, se mnou tu kostku neudrzel, cely se klepal. :D Ja sla do kolen. Proc se asi klepal? Byl ve dvojici s ni s ona je maximalne neschopna. Jak toto mohla vypustit z ust, to fakt nechapu. A pak najednou, Vlada musi jit, prvni musi jit ty nejsilnejsi. To byl tak zakerny, lzivy rozhovor.

Ja jen doufam, ze to tam Johy seplo a uvedomila si, ze az vypadne Xenka, bude to ona, koho budou chtit cpat do duelu … Ale to se mozna nestane, protoze dost pochybuji, ze vyhraji imunitu.

15
Lady XL
Reagovat

Nevidím Voyo, ale ráda vím, co bude dopředu,aspoň pak vím, zda se koukat, či koukat jen na půlku atp. Můj názor – do finále Vláďa asi jen s Veve by měl šanci. Každá další holka (či Braňo) už představují hrozbu, že jim ostatní víc fandí. Bohužel se asi nedočkáme toho, že by většina ocenila Vláďovu hru a zejména to, že v pozici sám proti většině (spíše všem) došel do finále (tedy doufám, že tam bude!!). Myslím, že tam převládne vztek vyhozených (u holek), aliance a kamarádství k některé finalistce. Zajímalo by mne, komu by dala hlas Nikola, kdyby vypadla (kéž by!!!) a ve finále by nebyla ani Chilli. Jestli by byla schopná překonat samu sebe a uznat Vláďovu hru a dát mu hlas…., co myslíte? Jo je to jen hypotéza… :-), obávám se, že bude ve finále a velmi se obávám její výhry. Přitom – a doufám, že si to teď u obrazovek ostatní uvědomují – je téměř od začátku ona tím hýbatelem děje, ať špatného nebo dobrého (velmi málo). Ona stojí za pomluvami a přitom to dokáže hodit na někoho jiného. Je fakt jak ten zlý skřítek. Má skvěle nastudovanou celou hru po sociální stránce. Ostatně jsem někde v začátcích četla od nějakého bývalého trosečníka, že obcházela bývalé hráče a pilovala, jak hrát právě v kolektivu. Jak být blízko jídla, aby mohla případně něco zobnout navíc (vaření), jak být nenápadná…. A jelikož tady u nás „naši“ trosečníci vyhazují hned na počátku ty silné, místo aby v prvních kolech vyhazovali slabé hráče kvůli výhrám a odměnám (no pravda, ony za to zase moc nestály) a vyhýbání se kmenové radě, tak jak to bývá v US verzi, tak rychle pochopila Nikol, že se jí vyplatí být z počátku za neškodného diblíka – prcka, který se sice snaží, ale prostě ta výška…. A pak obcházela lidi, sama to říkala, a povídala si a poslouchala… a prostě tak získávala lidi na svou stranu, protože ještě okatě nepletichařila. To nechala na začátku na Chilli, s kterou se spojila (taky podle mne vykalkulované). No a když jim i díky úrazům vypadli silní hráči a pak ji rozpojili s Chilli, tak začala hrát, tj. kalkulovat a spekulovat a podrážet… A i ty hry jí najednou jdou líp. Sice ne vždy vyhraje, ale rozhodně už souboj s ní není vždy lehký a jasný. Myslím, že Chilli se bude taky jednou divit, až bude nutné ji vyhodit, že nemrkne okem…. Ale chtěla bych vidět jejich vzájemný duel, to tedy jo!!! To je můj sen! :-)

16
Lady XL
Reagovat

Jak jsem na fc četla, tak prý Vláďa nikdy nechtěl udělat alianci Čechů proti Slovákům a ty postupně všechny vyhodit! Nikdy to prý neřekl. Tak by mne zajímalo, kdo to tam v Azua hned na začátku roznesl? Ale na kameru to na kmenovce řekl Braňo a proto proti němu jeli a on měl na něj averzi. Pak hned šel s Covidem (Vláďa) na hotel a po návratu už měl problém začlenit se, protože tam kolovala ta „jeho“ myšlenka vyhodit Slováky….

17
BarBora
Reagovat

@Michaela:
Vieš dať link, alebo informáciu kde nájdem ten rozhovor s Tomášom? On už vie ako to skončilo, alebo ešte len bude vyhlásenie víťaza?

Pravdou je, že tie tri grácie si tiež narobili nepriateľov, aj z tých, ktorí boli s nimi. Tie baby majú pocit neomylnosti a nadradenosti, ale snáď sa odkryjú ešte pred hlasovaním, resp. Xenii, Braňovi a ďalším dôjde, čo sú zač. Chili sa v nejakom rozhovore chválila, ako ich mal každý rád a chodili k nim na pokec ako k butlavym vrbam😧.
Johy sa nekašle, aliancie sú len na jej prežitie, spokojne by bola naraz v hocikoľkych, keby jej to bolo na úžitok. Je to jej hra, mne sa nepáči, behať od jedného k druhému a vždy byť akože na jeho strane….ale možno sa jej to tak vyplatí. Po skončení asi budú viacerí prekvapení. Ale áno, je to hra a môžu sa predstaviť čo v nich je.

S Veronu by asi mal šancu, pri Veve si až tak istá nie som, Vlado veľa skutočných spojencov nemal a Veve by mohla byť úniková cesta pre tých, ktorí by mu hlas dať nechceli, ona sa voči nikomu príliš nevyhraňovala, podobne Johy. Zaujímavé by bolo finále s Xeniou, ale skôr tipujem, že teraz vyhrá niekto z ČR.

18
Michaela
Reagovat

Ten rozhovor byl někde na Voyo v medajloncích navíc. Bylo to po vypadnutí Toma, točil to ještě tam a právě tam řekl, že za něj nejlépe hraje Vláďa a otevřeně řekl, že Veve by si výhru v žádném případě nezasloužila, tu že by nepřekousl.

Vítěze už znají všichni, Tomáš a další jsou v porotě.

Tu slovenskou alianci si podle mého vymysleli sami Slováci – Braňo, Tomáš a Dominika. Pak tam byla aliance mladých – Veve, Aylin a Enrique. Všichni jednotně proti Adamovi a Vláďa nezapadl nikam, no.

Já myslím, že jako slepice budou hlasovat pouze Nikola, Chilli a Veronika, pokud bude jedna z nich ve finále, dají si ten hlas za každou cenu. U ostatních je to hodně otevřené a myslím si, že Vláďa má i šance 50 na 50, ale musí se do toho finále dostat.

Nejhorší je, že Vláďa vůbec zákeřně nehraje, ani agresivně. To tam roznáší ty slepice.

Ale včera na IG Nikola odpovídala na názor na Vláďu a opět tam trolila, že je despotický, agresivní v komunikaci, a že jí to prostě chudince vadilo.

20
BarBora
Reagovat

@Lady XL:
Ak to Vlado naozaj nechcel, je to zaujímavé. Že by niekto ešte na hoteli, pred odchodom na ostrovy, niečo niekomu nadhodil? V Azua mala Aylin tendenciu si vymýšľať a fakt je, že ona, čo sa týkalo jedla, bola aj zachytená na kamere, aj ju videli potajmo ládovat, potom s Xeniou,.. Ale vymýšľanice sa šíria aj po odchode Aylin.
Ale ak je v tom Vlado skutočne nevinne, tak je to fakt hnusné. Škoda, že sa tomu hneď na začiatku nevenovali, aby bolo jasno, odkiaľ to prišlo. Aspoň Braňo by mohol povedať, kto mu to našuškal, ten tiež a možno by sa aj dopracovali k nejakému záveru.
No, je to tam veselé.

21
Iv. Sa.
Reagovat

@BarBora:
17
V rozhovoru se slovenským Tomášem padl dobrý fór, že Johy měla e-shop na aliance 😉

22
Lee
Reagovat

My doma úplně chcípáme z Veve, tak je taková sviňka… Podívejte se na video, kde měli proti sobě tlačit špalík – Veve má ruku položenou úplně shora a ještě Xenku buzeruje, ať jí to posune vejš, aby to měla pohodlnější. Xenka tam chudák byla úplně vyšťavená, zkroucená, záda oddělaný.
Když Veve řekla, jak je ráda, že ji diváci poznali i jinak (ve smyslu jak je úžasná, žádná „modelka“), tak jsme padali:))

23
Franz
Reagovat

Prosím, nepřiživujme zde nějaké národnostní otázky, kdo o kom co řekl. Je to dětinské, aby se to zde řešilo. Já mám favorita Xeniu a Vláďu a vůbec nepřemýšlím kdo je Slovák a kdo Čech. Jsou tam hráči, kteří to prostě umí hrát a jsou tam soutěžící, co se jenom vezou. A ti druzí mně vůbec nebaví. Ať to vyhraje ten nejlepší.

24
Ter.
Reagovat

SPOILER Tak jo, po zhlédnutí 25. dílu it’s official: Chilli je fakt kráva. Doteď jsem ji brala jako manipulativní chytroprdku, která se dělá důležitou a která je mi celkem jedno, ale co předvedla kolem Punčocháře, to byl vážně vrchol. „Neuměla jsem si představit, že Jan Punčochář přijede za mnou uvařit mi do Dominikánský republiky!“ – Ne, on tam fakt nepřijel za tebou. „Neumím si představit odměnu, kterou bych vyhrála radši!“ – Ale tys ji nevyhrála, žejo. Ještě jak tam ta sviňucha „napovídala“, koho má Veronika vybrat k nim. Chudák Xenka, skončila těsně druhá, vypustila tam duši, ale jasně, odměnu dostane Chilli, protože jinak by se asi posrala, že tam nemůže masterchefovat…

25
dejna
Reagovat

Já se jen modlím, aby se Vláďa někomu nesvěřil, že má imunitu.

Jinak k 25. dílu: už nemáme opičí dráhu, ale parkur, nemáme kola, ale máme čtvrtfinále, semifinále… finále neběží dva koně jedenkrát, ale třikrát. Tož tak. :/

@Ter.: Přesné! :D

26
BarBora
Reagovat

@Michaela:
Dík. Tomáš to racionálne zhodnotil, Vlado sa hlavne od cca druhej polovice Survivora začal v súťažiach drať výrazne dopredu, že patrí k favoritom uznávam tiež, aj keď je mi meganesympatický. Dosť ma prekvapila Tomášova dôrazná kritika Veve ohľadne jej taktiky, ona je v šestke spolu s Vladom, to asi na mysli nemal, tak buď som niečo prehliadla, alebo to neukázali. Možno to má súvislosť s jej nepresvedčivým odmietnutím toho, že s ním niečo mala, ale to už len tak strieľam.

27
BarBora
Reagovat

@Iv. Sa.:
Hej, Citrón to vystihol, aj dobre zahral😄.

28
BarBora
Reagovat

Tak Xenia na 100% dôveruje len Dominike a Nikol(!!!!). Koľko x.ešte to dievča potrebuje kopnúť do zadku, aby sa jej v hlave rozsvietilo? A ako sa k nej ešte Nikol s Čili lísali…aj to „prelstit“ sa dá robiť tak, aby divákov z toho nenapinalo.

29
Michaela
Reagovat

Vcerejsi dil Voyo:
Musim rict, ze vcerejsi dil se pro me vlekl asi nejvice za posledni dobu. Za cele 2 hodiny jen jedna soutez o odmenu – soutez, povidani okolo souteze, odmena, to zabralo snad hodinu a pul a pote 30 min taktiky na ostrove, nejdrive ti, co tam zustali sami a pote vsichni.

Brano jako ocasek Nikol, neverim, ze je to jeho taktika, on doopravdy s Vladou spolupracovat nechce. Xenka urazena, ale realne nedela nic. Veve pod prasky premysli o taktice.

Ale z 5ti ust padlo, ze je potreba rozdelit Chilli a Nikol, tak to snad zkusi zrealizovat.

Ale ukazky na dalsi dil byly zajimave, to mam rada. Vlada najde dalsi vyhodu v soutezi. Ono muze byt okate, ze ma vse on, ale ostatni jsou tak neschopni, ze me to ani neprekvapuje. Pote tedy vyjadreni Johy k holkam a nasledny hon na carodejnice. Myslim si, ze Vlada bude v patek z obliga a dost pochybuji, ze po nem nekdo pujde. Spise ocekavam duel Johy a Xenka nebo Johy a Brano, s tim, ze Johy vypadne, takze opet nebude rozdelena dvojice Nikol a Chilli. Jen muj tip.

30
Jakub
Reagovat

@Ter.: Bůhví co má Chilli s panem Punčochářem v civilu hej :D :D :D že z něj byla tak vyndaná . Každopádně já už se k té patlanině ani nevyjadřuju , to je škoda slov . Nechápu jak mohla Xenka vyhrát farmu , i když vlastně asi chápu , Boris ? :D . Taková šikana a furt nic , v nějaký kvalitní blindside tu doufáme asi marně , už aby byl konec .

31
Violete
Reagovat

@Michaela: Vcera jsem nevidela, Johy uz holky trochu prohledla? Jaky hon na carodejnice? Doufam, ze se to vyvine zajimavejsim smerem a ze Vlada neco vymysli.

32
Michaela
Reagovat

@Violete: Johy rekla Xence, ze uz chce neco udelat a ne jen cekat, az ona bude ten stit, krery bude chodit do duelu. Notovaly si s Xenkou, ze tu jejich trojici, hlavne dvojici, musi rozbit. A Johy rekla, ze to holkam predem rekne, ze uz neni s nimi.

Tam nebylo poznat, zda to mysli vazne nebo jen zkousi novou alianci s Xenkou.

No a v ukazkach na dalsi dil to Johy fakt udela a je tam hodne ukazek, jak jsou slepice nastvane na Johy a chteji si to s ni vyridit.

Takze si myslim, ze bude priste Vlada mimo radar a to je jenom dobre.

33
dejna
Reagovat

Johy se snažila vypadat jako velká hráčka, ale zachovala se jako velký tele.
Modlitba za Vláďu evidentně nepomohla (podle upoutávky na 26).
Braňo má velmi krátkodobou paměť a napriek podané ruce směřuje k podvraťáctví.
Díky tomu, že je tam jeden ješita vedle druhého, všichni se dozvídají o všem = posledních 20 minut z 26 je docela zajímavých.

34
dejna
Reagovat

@dejna:
Oprava: z 25

35
Violete
Reagovat

@Michaela: Tak to bude super, jestli se do toho Johy oprela. Chytnula jsem az zaver a prislo mi slibne, kdyz Johy tam sedela s Vladou, ze by se konecne prehoupla na jinou stranu. Hodne ale zalezi na Veve a Dominice, kam se prikloni. Tem nejak neni patrne nikdo tak sympaticky, aby s nim sly do aliance.

36
JanaH
Reagovat

Chili možná je přemoudřelá přemotivovaná a přeafektovaná až na půdu, ale pro její smích na konci pětadvacítky mám jisté pochopení. To, co předvede tupka Johan, řadím na roveň Adamovu „kolektivnímu nalezení“ imunity. Masakr. :-D
A nalejme si čistého mlieka, čestný motivátor Braňo je (jak se sám vyjadřuje po Survivoru) pyšný sám na seba. Raději bez komentáře, abych nebyla tentokrát vulgární já. :-DD Tu kravinu s přednostním vyházením Slováků rozšířil v Azua on, říká na svých sociálních sítích Vláďa…
Včelí královna psychicky na dně? Haha. Chudinečka malá.
Boha jeho, nemožné opičí dráhy v každičké soutěži na bambilion kol jsou už na palici, furt jeden na jednoho a nikdy jinak. Nekonečná ulepená turecká telenovela… Jestli něco účastníkům zájezdu nepřeju, tak účinkování v takovém paskvilu, to už jim nikdo neodpáře, i kdyby byli (někteří) sebelepší.

38
BarBora
Reagovat

@JanaH:
No, neviem či to roznosil Braňo, ale včera som čumela jak puk, keď Tomášove šlapy ešte ani nestihli uschnúť a Braňo ho už nechutne poopľuval, až som sa čudovala, ako taký „čestný“ človek mohol byť s takýmto „luzrom“ niekoľko mesiacov v aliancii… To ešte aj oveľa schopnejší hráč Vlado sa o svojom najväčšom konkurentovi vyjadril s väčšim rešpektom.

39
JanaH
Reagovat

@BarBora: já to taky nevím, jen píšu, že to říká Vláďa na svých sociálních sítích, když odpovídá fanouškům.
Ale tvrdila jsem to samé hned, jakmile jsem to slyšela od „rovného“ Braňa v Týví. ;-)
A od začátku si o Braňovi myslím své a už se na tom nic nezmění. Když o sobě někdo všude možně trousí, jak je fér, to mi vždycky zavání.
Navíc se ke mně dostala moc pěkná koláž z jeho fotek a jeho motivačních citátů a to je teprv síla! Samožer jak sviň. :-D

40
JanaH
Reagovat

@BarBora: mne se blbě vyjadřuje k tomu, co právě proběhlo v Tv… Buď vidím xy dílů dopředu nebo zase několik dílů zpětně, v PP ani jednou.

41
BarBora
Reagovat

Keď je Braňo na koni, chová sa ako malý chlapec a včera mal pocit víťazstva nad Tomášom, veď postúpil ďalej ako on… Čudoval sa, že sa Tomáš dostal až tak ďaleko😂.

42
BarBora
Reagovat

@JanaH:
Voyo nemám, musela by som sťahovať drevo a to sa mi nechce.

43
JanaH
Reagovat

@BarBora: to je celý Braňko. :-))
Dovolím si ocitovat kolegyni dejnu, pěkně ho vystihla: „On je vůbec takový tragikomik – když uhrál bod, hulákal „svaly rozhodujú“ a hned vzápětí to projel s Johy. :D“.

44
Kami
Reagovat

I kdyz me kecy Chili zacinaji strasne unavovat, diky bohu, ze tam ona i Nikol je! Bez nich by to byla strasna nuda a prehlidka „ferovych charakteru“, kteri si vsichni reknou vsechno do oci. Dopr!!! Chces vyhrat tuhle hru? Tak ji hraj a proste svuj zakerny tah udelej tak, aby ho ve finale ocenili jako hraci a ne aby byli zapskli jako byvali kamosi.
Jestli Johy fakt rekne Chili, ze s nima nebude tahnout za jeden provaz, tak uz fakt odpadnu (a podle ukazek to vypada, ze sebou fakt prastim).

45
BarBora
Reagovat

@JanaH:
Ale zas musíš uznať, že sa na ňom dá aj zasmiať. Včera keď tam lietal bruchom dolu, máchal gramblavymi rukami, kolíky mu padali a v tvári zúrivé sústredenie…pohľad pre bohov😂.

46
Iv. Sa.
Reagovat

Na Braňa už nikdy nezapomenu, začínám v hlavě používat dodatek k větě „To je fakt strašné!“ jak by řekl Braňo 😉 Nahlas ale hysterické věty nepoužívám.
Z Vladimíra jde na mě tak divná energie, že na toho pak raději zapomenu /pokud to nevyhraje a nebude i na konzervách 😉
Chili je sice poťouchlá a obvykle nemá dobré koncovky, ale baví mě.
Johy je kapitola sama pro sebe, no comment.
Xenie je pro mě Miss sympatie, navíc tělesně velmi zdatná. Sedí mi od začátku.
Pro Dominiku mám taky slabost, na svůj věk je taková vyklidněná, a to mi dělá dobře.
Veronika má sice krásný úsměv, body umí donést, ale cítím z ní tu dračici a „Italku“, harpyji – jak je všechny kolem sebe nazval na kameru Vláďa v době, kdy se k nim choval z nutnosti hezky a chválily ho za to.
Nicol mě moc nebaví, ale zároveň uznávám, že svoji roli v ději má výraznou.
Celkově tomuto paskvilu děkuji za poznání blíže Tomáše Zástěry, škoda, že ne déle.

47
Lukša
Reagovat

Boha jeho, co to zas bylo?
Jen vítěz získá odměnu (Super!)
Můžeš si k sobě vybrat jednoho dalšího (ok, whatever)
A co takhle vybrat ještě jednoho (WTF?)
A víš co, ještě jednoho (!!!!!!)
Soutěž + kurz vaření 1,25 h, to je fakt pecka pořad.

48
Violete
Reagovat

@Iv. Sa.: Z Vladi divna energie? Tak na me pusobi naopak pozitivne. Divim se, ze to zatim ustal s ledovym klidem a navic je slusny, na me pusobi spise jako Oldrich Novy. A klobouk dolu nad jeho uspesnosti v soutezich. Divim se, ze se s nim nespojila Dominika, ktera pro me take oplyva tao klidem a jemnou zdrzenlivosti damy.

49
Iv. Sa.
Reagovat

@Violete:
48
Holt to máme každá jinak a já to respektuji, ovšem v tomto pocitu, co vím a sleduji z okolí, nejsem sama.
Nevím ale, jak je to na sociálních sítích. Tam je to asi směroplatnější ;-)
Pro mě byl vzor upřímného, nezáludného a vcelku klidného slušňáka spíše Dan.
Vláďa je inteligentní, mrštný a obratný, to uznávám, ale nedej bože s ním v „politikaření“ ve hře nesouhlasit, tam se v očích i v dikci /dokonce výhružky/ přes jinak poker face odhaluje, že to není žádný Oldřich Nový ;-) ale /zatím/ rovná čára za výhrou, kterou nesmí nikdo narušit.
Tak jsem zvědavá, kam s tím dojde. Do karet mu kromě šikovnosti ve všem nahrávají ještě nalezené bonusy, takže ten terč na zádech, jako silný hráč, zatím mít může.
Klidně, ať vyhraje, má k tomu všechny předpoklady, ale opakuji, není to člověk z mé řeky / a proto jsem v životě toho až tolik nedokázala :-/ :-)

50
BarBora
Reagovat

@Iv. Sa.:
Na Pánáčkovi budem asi jediná, kto ťa v prípade Vlada podporí. Tiež uznávam všetky klady ktoré si vymenovala, ale už od začiatku mám z neho nepríjemný pocit, ešte keď tak nevynikal. Ťažko to pomenovať, ale je v ňom niečo, čo ma odpudzuje.

51
Iv. Sa.
Reagovat

@BarBora:
50
Přesně tak to mám, do puntíku.
Dík za odvahu jít proti větru na Panáčkovi 😉

52
Kami
Reagovat

Taky mi Vlada nesedi. Omlouvam se, jestli mu krivdim, zkusim popsat jak na me pusobi:
Jako takovy ten super soused a kamarad, ktereho maj vsichni radi. A manzel, ktereho jeho zene kazda zavidi. Jenze za zavrenyma dverma je to maly despota, ktery ti jen pohledem naznaci, ze k veceri ohrate parky fakt ne a priste s kamoskama na kafe nepujdes, protoze neni schopna pak udelat si cas na poradnou veceri.

53
JanaH
Reagovat

Mně se pro změnu dělá husina ze Zástěry.
To je přesně ten typ, co ti se širokým úsměvem namydlí schody, a pak dělá já nic, já muzikant.

@Lukša: tento postup, kdy vyhrává „jediný“ je v zahraničních verzích normální a taky je to vždycky „napínací“, aby se nakonec odměna týkala půl kmene. :-)

55
bobina
Reagovat

@BarBora: @Iv. Sa.: Děvčata, nejste v tom samy, i mně je Vláďa vrcholně nesympatický.

56
Violete
Reagovat

@Iv. Sa.: Dan byl dobrý, v tom se shodneme. Přála jsem mu, aby se dostál co nejdále. Vláďa je prostě stratég, baví mě jeho „šachy“ ve hře. Nejvíce jsem stejně fandila Adamovi, to byla srdcovka, kterého ani tady nikdo moc nemusel.

57
Violete
Reagovat

A ví se, jakým způsobem to teď bude probíhat? Budou stále duely a v jaké fázi bude ta porota?

58
Michaela
Reagovat

Ty vado, ja mela Vladu rada uplne od zacatku, ale on proste v Azua nezapadl – aliance mladych, aliance Slovak a Zbyl mu Adam.
Ze vsech, co tam ted jsou, to mel on nejtezsi.
Pote Johy. Ono prijit do tymu celebrit a takto se krasne zaclenit …

Dnes vecer bude novy dil, ja sleduji na Voyo, tak bude znama TOP 7 a 3. clen poroty.
Moc si preji, at vypadne Nikola nebo Chilli. Ale podle toho, jak se vratili domu, to spise vypada na Xenku, protoze ona nabrala vahu nejvice, tak uvidime.

59
Michaela
Reagovat

* aliance Slovaku a zbyl …

60
Franz
Reagovat

Michaela: Nechci tady zbytečně prudit, ale když sleduješ Voyo tak přece už dávno víš, kdo dnes vypadne. A Xenia to rozhodně nebude.

61
Lukša
Reagovat

@Franz: A proč by ne? Samozřejmě ví, kdo dnes vypadne v TV, ale na Voyo? :-)

62
Michaela
Reagovat

@Franz: Ach ty pocty. Vypadli zatim dva z TOP 10, dnes vypadne 3., to nam dela TOP 7, takze ja se dnes dozvim TOP 7.

63
Michaela
Reagovat

@Franz: A proto si dnes myslim, ze je mozne, ze Xenka skonci v duelu uz po 3.! Pokud by sis to chtel dopocitat.

64
dejna
Reagovat

@Michaela: Dnešní polovina dílu byla opravdu výživná!!! Zvlášť KR! :DD Nicol tam seděla s výrazem paní radové a konečně se odkopala. :D
Ale malá oprava: v pondělí je soutěž o imunitu…nějak to zrychlují.

65
BarBora
Reagovat

Ale, ale, Xenka nám plakala? Ale veď ešte, toť nedávno, aj s Dominikou bola tak veľmi hrdá na svoj herecký výkon a… Dominika už pekne maširuje za Tomášom. To tak býva…
Čo chceli, to majú!

66
BarBora
Reagovat

@dejna:
„výraz pani radovej“, pekne si to vystihla. Ja vždy keď ju vidím, napadne ma jediné – krpatá kvočka…ten zobák, tie oči, pohyby…už len začať kvokat a hrabať.

67
Jakub
Reagovat

@BarBora: :D :D :D :D kvočka :D teda holky z vás se tu fakt stávají mamyny :D ale pravdu máte , jsem rád , že má někdo snahu rozbít největší power-couple v historii surva Chilli s Nikol :D ačkoliv teda hrajou nějakou hru a nejsou tam na dovolený vyloženě . Příště na Yoyo další soutěž o imunitu takže snad už se brzo dočkáme finále a pá pá patlaninko zpátky do turecka kam patříš :D :D

68
Michaela
Reagovat

@dejna: Dekuji, ja uz pak usinala u toho strasne napinaveho souboje :D a jeste u dojemneho louceni :D, tak jsem pak jen koukla na ukazku na dalsi dil, poslouchala kecy kvocny a automaticky predpokladala, ze to je zase odmena, tak tim lepe, ze to bude imunita.

69
Franz
Reagovat

@Michaela: Jaký pondělní díl? To Nova přehodila vysílání na pondělí?

70
Violete
Reagovat

Skoda, ze Vlada uz ted nemel odvahu dat Nicol do souboje s Dominikou. Xenka se podle ukazek citi zahnana do kouta. Je mozne, aby Survivor vyhrala osamela vlcice? A to tam porotu budou postupne predstavovat? Jestli se to zrychli, tim lepe.

71
Violete
Reagovat

@Franz: Nevypada to, neni to jinak vysilane na Slovensku?

72
dejna
Reagovat

@Franz: Nepřehodila, to je jen překlep.

73
Michaela
Reagovat

@Franz: Ty mi davas – uterni! Ale rada bych uz v pondeli.

74
Michaela
Reagovat

Jeste me ve vcerejsim dile na Voyo fascinovalo chovani Nikoly behem kmenove rady.
Jak se tam celou dobu sklebila, to byly strasne pohledy a nakonec jak na Vladu jeste vystartovala: “jeste zapominas na to, ze my pak budeme sedet tamhle v porote a budeme urcovat viteze”, ja z ni sla do kolen.

75
Peter
Reagovat

Som rád že sa konečne rozbila svätá trojica a Nikol vypadla. Ako sa vyhrážala, že pozor ja budem potom sedieť v porote :D Krava. Ešte nech sa zbavia Chilly a Veroniky a potom to môže byť naozaj veľmi zaujímavé.
Pre hru nie je dobré, že Vláďa vyhral už 3. individuálnu imunitu. Stráca to čaro survivora. Možno ak by tam bol stále Tomáš bolo by to viac vyrovnané… takto Vláďa nemá konkurenciu v súťažiach… Nakoľko má Vláďa aj skrytú imunitu a stále si ju šetrí tak aj skrytá imunita v podstate nemá význam a do hry nijako nezasahuje čo je škoda. Produkcia mohla tých skrytých imunít dať viac. Hoc je možné že by aj tie ďalšie našiel práve on…
Myslím si že do finále sa dopracujú Braňo a Veve, ktorí nepredstavujú pre ostatných hrozbu a sú ideálnymi súpermi do finále. Je otázne komu ďalšiemu sa tam podarí dostať.
Myslím si že Vládi sa skôr či neskôr zbavia. Xenia a Johy su tiež silné a ich životy v hre sú tým pádom ohrozené. Otázne je ako ďaleko dôjdu Chilly s Veronikou. Práve Veronika by sa tiež mohla nenapadne dostať až do finále (čo by som nerád)
Pobavilo ma ako na kmeňovej rade Veronika utočila na Xeniu a potom v upútavke zas Chilly že Xenia ich zrdila :D :D oni su fakt tak blbé. Ved to boli práve oni, ktoré sa zhodli natom aby šla 2x do duelu. To ale asi podľa nich neje zrada.

Víťazstvo prajem práve Xenii, ktorá je tam jediná sympatická a aj zdatná hráčka.

76
Kami
Reagovat

Videla jsem uz pondelni dil tak bacha na spoilery, i kdyz tady nade mnou uz bylo vse napsane.
Kdyz v predchozim dile kdyz Veronika vyhrala soutez, rikala jsem si, ze kdyz nevezme Xenku jako omluvu za to, ze z ni delaj „vyhazovace“, pujde jejich trojka do kopru. A presne tak se stalo. Tohel je prave ten problem v taktickem mysleni. Tohle by Bonston Rob, Sandra apod nikdy neudelali. Aby takoveho clena nechali na ostrove s ostatnim a odejli si na party jen ve sve alianci. Veeelka chyba a presne to byla ta prvni kosticka, co spustila domino.
Kazdopadne pokud se tam Chili a Veronika udrzi, tak je velka pravdepodobnost, ze Vlada zradi svou alianci a vyuzije jejich sil k hlasovani. Protoze Johy i Xenka budou ted dalsi hrozby na rade. A obavam se, ze prave ony dve budou stat proti sobe v duelu.
Jestli Vlada prohraje imunitu a holky nebudou delat kraviny a uchlacholi ho, ze poleti do duelu Chili a Veronika, nemusel by imunitu zahrat a sel by on. Jinak je mala sance, ze se ho zbavi.

77
JanaH
Reagovat

@Peter: a proč by jako měl Vláďa zbytečně vyplácat imunitu, když to zatím nepotřeboval? Naštěstí není padlý na hlavu. Stejně tak vlastně ani nepotřeboval ten hlas navíc.
Na to, že individuální imunity vyhrává tolikrát on, si stěžuj u Turků, kteří neumí postavit nic jiného, než furt stejně pošahané opičí dráhy pro dva. Je tolik supr soutěží pro celý kmen… ale to by zas Nova nemohla každý díl pořádně „vytěžit“, že jo? :-/
Holt já vidím „čaro Survivora“ v něčem úúúplně jiném, no čo už. :-D

78
JanaH
Reagovat

Ale zpět na značky.
Jak tady spoilerista už vykecal, hlava uťata. Na špinavou práci měla koláčka a na přikyvování tu třetí, která doteď nepochopila, co se vlastně stalo a proč. A koláček je fest naprdnutý.
Mě nejvíc rozesmál Braňko, když Nikol, Chili a Veronice bezelstně řekl, že Vláďa půjde buď po nich nebo po silných hráčích. Trio v tu chvíli oněmnělo. :-D

79
Violete
Reagovat

Tady koukam, ze je nebezpecne sem chodit, razem je po prekvapeni a navic tady porad jsou zminovana pondelni vysilani, kde se jen berou? :-)

80
BarBora
Reagovat

@JanaH:
Mňa zas posledne pobavil, keď sa vážne zadumal a zistil, že začína (!!!) cítiť terč na svojom chrbte! Akurát teraz, keď je dobré byť nenápadný a nikoho zbytočne nedráždit, začne aj vyhrávať 😄. Čert aby to vzal!

81
JanaH
Reagovat

@BarBora: :-)))
Braňo, sen každého finalisty! Něco jako „federální agent“ z opravdického Survivoru. :-D

82
BarBora
Reagovat

@JanaH:
Keby sa dostal do poslednej dvojky, nedala by som ruku do ohňa, že ho nezvolia🤗.

83
Michaela
Reagovat

Jako těžké odhadovat, jak ta naše porota bude nakonec hlasovat, ale ono i v americkém Survivoru byly série, kdy porota hlasovala extrémně ublíženě a vyhrál to někdo, kdo si to to rozhodně tolik nezasloužil.

Tady věřím, že bude čestně hlasovat Tomáš, Dominika, Veve, Braňo, Johy, Vláďa a Xenka, což je většina. Slepičí aliance bude hlasovat pro toho, kdo jim nejméně „ublížil“, což by pak klidně mohl být i Braňo.

S ohledem na slepičí alianci je výsledek doopravdy nejistý.

Má vysněná finálová trojka a vítěz: Vláďa, Johy a Veve – vítěz Vláďa
Jak si myslím že to bude a vítěz: Chilli, Vláďa a Veve – vítěz Chilli

Jak to vidíte Vy?

84
Peter
Reagovat

@JanaH: Ty o čom rozprávaš? Kde som písal aby Vláďa imunitu použil aj keď nemusí? Prečítaj si môj komentár ešte raz a s porozumením a potom komentuj :D Hovorím, že skrytá imunita tým padom, že ju ma on a vyhráva aj individuálky nemá v hre význam, čo je škoda. Nepísal som, že je škoda že ju nepoužil nakoľko to by bolo predsa nelogické :D. A svoju možnosť hlasovať 2x už použil na poslednej kmeňovej rade. Ale to by si si mala pozrieť aj záverečné titulky, kde hrači komentujú svoju voľbu na kmeňovej rade. Tak netreba sa hrať na múdreho a radšej čítať s porozumením. Pre mňa za mňa si maj svoje čaro survivora aké chceš. To bol môj názor.

85
JanaH
Reagovat

@Peter: kupříkladu „Pre hru nie je dobré, že Vláďa vyhral už 3. individuálnu imunitu.“
Nebo ještě lepší „Nakoľko má Vláďa aj skrytú imunitu a stále si ju šetrí tak aj skrytá imunita v podstate nemá význam a do hry nijako nezasahuje čo je škoda. Produkcia mohla tých skrytých imunít dať viac.“
Fakt velká škoda. :-D
Hlas navíc nepotřeboval, stačily mu počty. I tak ho použil, aby nepropadl.
Klídek. ;-)

86
Peter
Reagovat

Ja som kľudný. No a z týchto mojich viet si pochopila, že mu vyčítam, že nepoužil svoju skrytu imunitu? To je zaujímavá dedukcia :D Veď to by nedávalo žiadnu logiku.
Celý odsek si spoj a pochopíš to. Áno Vláďa vyhral 3. INDIVIDUALNE imunity nie skryté! Čítať s porozumením a celý odsek treba pochopiť a nie vytrhávať jeho časti. Určite si si už uvedomila ako to bolo myslené a napísané. takže tak. :D Celým tým som len smeroval k tomu, že v tomto Česko-slovenskom survivori nehrá SKRYTA IMUNITA rolu, čo ma mrzí, nakoľko bola použitá, ak sa nemýlim raz? A to NIkol? Ani z toho nebol žiaden blindside, ktoré som v US verziách miloval (o tom survivor je a jeho čaro aspoň pre mňa). Preto je to pre hru ako takú zle. Je škoda že ma Vláďa skrytu imunitu a vyhral aj 3. individuálne. Nie kvôli nemu ako osobe, ale kvôli priebehu hry, lebo tým pádom sa skrytá imunita v hre neukáže a ak áno tak už len raz (lebo si ju šetrí= vlastní ju – ak by nemal INDIVIDUALNU určite by váhal s jej použitím. Snáď si ma už pochopila. Inak ti to vysvetliť neviem a ak sa nepodarilo tak bohužiaľ :D :D :D

87
Franz
Reagovat

@Peter: Já jsem také nepochopil, proč by měla skrytá imunita ztrácet význam, když je v držení Vláďi. Je to pro něho taková pojistka, kdyby osobní nevyhrál, což se může stát. Skrytá imunita se vrací do hry teprve až ji někdo použije. A několik skrytých imunit je nesmysl, ta hra ztrácí napětí.

88
Peter
Reagovat

@Franz: Ja neviem či píšem maďarsky, alebo len nerozumiete slovensky ! Vôbec nečítate, čo píšem ale pretáčate to na svoj obraz. Ešte raz si prečítajte príspevky! Písal som o hre ako takej nie o Vlaďovi a jeho osobe. Nebudem to tu už nikomu vysvetľovať a vracať sa k vašim reakciám, lebo to ani nemá význam ako vidím :D Viac skrytých imunít státa napätia? V US verzii sme zažili aj kmeňové rady kde 5 členov vytiahlo skrytú imunitu naraz a vylúčený bol 6. člen ktorý imunitu nemal a koho nik nenapísal. To sú prvky hry ktoré sú prekvapivé zaujímavé a nie toto čo sa deje u nás, kde sa počas celého survivora odkryje 1 skrytá, ale dobre. Zbytočné to tu niekomu vysvetľovať. Mam pocit že tu píšem s ľuďmi, ktorých IQ je veľmi nízke. Nič v zlom. Ale smejem sa už, že ma idete presviedčať o niečom čo som ani nenapísal, len preto, že ste to nepochopili.

89
Franz
Reagovat

@Peter: Pokud ti napíšou už dva lidi, že ti nerozumí, tak je potřeba se nad tím zamyslet. A pokud máme podle tebe nízké IQ, tak s námi nemusíš diskutovat. Toto není americká verze, ale turecká.

90
Wally
Reagovat

@Peter: Hlavně i člověk s IQ tykve pochopí, že nepíše o tom kdo vypadne a jak to celé bylo, dokud to neproběhne v TV.

91
zeppelin
Reagovat

@Peter: Na Panáčkovi je zvykem, že se nevyzrazuje zásadní děj dřív, než proběhne v TV. Kdo potřebuje informace dopředu, tak si je najde třeba na Facebooku ve Voyo diskuzích. A ty tvoje vývody jsem taky nepochopil.

92
BarBora
Reagovat

Fúha, Peter to síce napísal trochu nešikovne, ale z kontextu bolo jasné o čo mu ide. Dosť nechápem, o čom sa tu toľko dohadujete. Búrka v šerbli, veď ide o názor.
A aj pred ním boli vyzrádzačky a nejančilo sa. Ani som nemusela hľadať a z jedného príspevku (radšej nebudem vyzrádzat z ktorého) som si domyslela kto bude v dueli a už sa teším.

93
Iv. Sa.
Reagovat

Pamatuji si, že na diskusi k US verzi se nepřehlédnutelně a důsledně označovalo „spoiler“…, ale už jsem si zvykla, že zde o kouzlo momentu překvapení sice snadno přijdu, ale můžu pak v klidu dokoukávat až podle chuti a času třeba u vaření ;-)
V napětí se nechávám udržovat minisériemi v ČT /momentálně si dovolím doporučit např. „Výkřik bez ozvěny“

94
JanaH
Reagovat

Já doporučím drahému Peterovi studený obklad a aby si poposednul. Třeba to pomůže a nebude se muset snižovat k napadání diskutérů. ;-)

Připomenul mi tím, jak protestoval, když jsem napsala, že Tomáš po sloučení poletí první.
No nic, nekrmit.
IQ. :-D

95
Michaela
Reagovat

Vcerejsi dil na Voyo:

Nebudu psat zadne vyrazne spoilery.
Jen mi vadi jedna vec, Nikol v porote. Kdo to vcera videl, tak vi, ona bude ovlivnovat i lidi v te porote a bude chtit rozhodnout o vitezi. Ona i na svem IG psala, ze Tomase na hotelu stacila poznat …

96
Lukša
Reagovat

@Michaela: Takže včera byla soutěž o II a i kmenovka? A má toto „zběsilé“ tempo pokračovat i v pátek?

97
Michaela
Reagovat

@Lukša: Ano, vcera soutez o imunitu i kmenovka a to same i v patek.

98
Franz
Reagovat

@Lukša: Asi záleží na co díváš. Včera na Nově žádná kmenovka nebyla. Pořád to jede, že v úterý je soutěž o odměnu a v pátek kmenovka.
Na Voyo možná mají už pátek, ale včera rozhodně nikdo nevypadl.

99
Jakub
Reagovat

@Franz: ?? Lukša reagoval na Yoyo koment . A ano na yoyo už to nabralo tempo , jaký ta hra měla mít od začátku.

100
Peter
Reagovat

@JanaH: Sama si daj studeny obklad trepeš bludy 😂 napisal som svoj nazor a ty si reagovala. Staraj sa o seba. Bola si to ty kto napadol mna a to nezmyselnou reakciou. Ja neviem kde ty chodis na tie veci. Ja som tebe nieco pisal o Tomasovi? Fakt sa uz zobud a aspon neklam🙈 clovek aby tu nemohol nic napisat. Lebo supy sa toho chytia otocia to proti nemu a este ho vtiahnu do nezmyselne dlhej komunikacie o nicom.

101
Lukša
Reagovat

@Jakub: Tak tak, pravdu díš. Tenhle díl už je i na skladě, takže zase budu v obraze. Bez toho člověk ani nemůže scrolovat Seznamem dolů, aby na něj nevypadlo, kdo už zase vypadnul :)
Je fajn, že to už má nějaké tempo, ostatně pokud má být finále (údajně) 6. května, tak už času moc není.

102
JanaH
Reagovat

…šiš… :-D Ten uňafaný tajdrdlík je vážně k popukání!

@Michaela: spoilery piš zásadně neviditelným inkoustem a šifrovaně. ;-)
Jak je tady zvykem.

Kluci, taky doufám, že tempo bude udrženo. Aspoň rychlý konec, když už nic. :-)

103
Violete
Reagovat

@Franz: Zacinam se v tom ztracet, na Voyo jsou nejak mic popredu, tady se jeste ani Johy nezminila holkam, ze s nimi skoncovala, to bude az v patek. Jenom doufam, ze se tady nedozvim viteze a pritom to budou na Nove dily svetelne mile daleko. A do te poroty pujdou jen vybrani soutezici?

104
JanaH
Reagovat

@Violete: je to tak, Voyo je o dva díly dopředu (o příští týden). Vy jste včera viděli teprve Punčocháře, ne?
Do poroty jdou všichni vyřazení z poslední desítky.
Většinou je to tady v klidu, spoilery jsme zvyklí šifrovat tak, že je pochopí jen ti, co už viděli.
Ehm… pokud se nenajde nějaké pako s IQ tykve.
No čo už, to jsou ti „frajeři“ s móresama z „fejzbůčků“.

105
Peter
Reagovat

@JanaH: Ty si na mňa asi fakt zaťažená, alebo len nemôžeš strebať, keď ti niekto povie pravdu? Tvoje reakcie len dokazujú moje tvrdenia o tvojom IQ. A pokojne urážaj ďalej ide ti to, ja sa na tvoju úroveň neznížim :D O tom, že som nemal v úmysle dávať von žiaden spoiler, tu nebudem písať aj tak by to bolo na škodu a ty by si to určite nepochopila :D … Šifrovanie :D :D :D ach jaj…. materská škôlka

106
BarBora
Reagovat

Čím bližšie k finále, tým viac ceria zuby v úsmeve, asi, že čím viac vidieť chrup, tým je úsmev úprimnejší. V tomto vedie Chili, navyše, ona aj keď vyzerá na svoj vek, chová sa ako preafektovaná puberťáčka.
Zdá sa, že Xenia po dvoch dueloch zahrkala a rozsvietilo sa. Braňo akože hrá na dve strany, ale len v prípade Nikol, čiže napísať Chili by nemal byť pre neho problém. Vlado ako dobrý otec dáva cez obrazovku výchovné lekcie dcére, Veve ešte celkom dobre obišla, vyzeralo to nepekne, …
A priťahuje, taktizujte sa, ale zdá sa mi to nezáživné, vynútené, neskoré,… Hlavne sa referuje kto ako koho chcel poslať/poslal do duelu, samozrejme sa aj fabuluje, ale že trojka to myslela úplne vážne …“pošleme ťa do duelu proti Vladovi, lebo len ty ho dáš“, to ma stále udivuje. Vraj veľké taktičky.

107
zeppelin
Reagovat

@Barbora: Já mám dojem, že tento typ RS ti asi moc nesedí. Nevím, jestli jsi viděla jiné verze Survivora (US, AUS) pro srovnání. Za mně přes ten bídný začátek a nynější zrychlení děje to začíná být celkem koukatelné.

108
Violete
Reagovat

@JanaH: Ano, Puncochare, to uz se tady take vlastne resilo pred casem. Ja jsem totiz podle diskuse cekala, ze uz Nova dily zrychlila a bude soutez o imunitu. Kdyz uz ten Survivor se cely vlece, tak prece jen vedet vysledek duelu to uz je pak uplne o nicem. Nebo to brat jako detektivku naruby, jak k tomu tedy doslo? ;-) Aneb pro me rozpletani hry Vladi. Stejne bych rada videla tu myslenkovou mapu Vladi, jakou ma v hlave.

109
BarBora
Reagovat

@zeppelin:
Aké zrýchlenie deja? Možno na Voyo. Markíza rozdelila súťaž do dvoch dní, potom varenie, jedenie, Chiline masterchef nadšene vyjadrenia, potom opakované nadšene vyjadrenia po návrate k zvyšku kmeňa…
A prepáč, ak niekto niekoho z tzv. vlastnej aliancie posiela do duelu aby porazil Vlada tak čo potom čaká? Chili očakáva, že Xenia stále bude s nimi, lebo však je sama, Xenia kým 2x nenarazila tak hlasovala ako jej povedali😧atď. Johy po tej úžasnej ponuke aspoň začala niečo konať.
Zahraničné verzie som nevidela a čo? Vyjadrujem sa k tomu čo vidím, nepotrebujem k tomu najskôr štúdium iných verzií. Či mi takýto typ RS sedí alebo nesedí nechaj na mňa. Ak ti moje vyjadrenia nesedia, tvoj problém, nečítaj. Kritických ohlasov je tu požehnane, asi vedia prečo.

110
Franz
Reagovat

@Peter: Myslím, že to od tebe už stačilo!
Kdyby jsi nezačal zde jako první lidi urážet, že mají nízké IQ, a jinak je ještě napadat, tak by se do tebe nikdo nenavážel. Chce to trochu pokory a nesnažit tady více méně machrovat. Každý může mít svůj názor, ale jsou určité mantinely.

111
Peter
Reagovat

@Franz: Ja som nikoho neurazil. Napísal som, že mám POCIT, že píšem s ľuďmi ktorých IQ je nízke nakoľko ste na 3xkrát nepochopili o čom som písal, alebo skôr nechceli pochopiť a presviedčali ma o inom a urobili z toho jeden veľký guláš!!! A aj keby, bol to môj názor a neviem načo sa k nemu vôbec vyjadrujete. Mam naň hádam právo. Nikoho som nenazval pakom, uňafaným tajdrdlíkom ap. Ale slovník užívateľa JanaH je pestrý takýchto výrazov, ako som si všimol aj v iných príspevkoch.

Ak ti IQ test ukáže výsledok, nie je to urážka, jedine, že to budeš brať ako urážku od testu. A bol to môj pocit, nepísal som že to IQ máte nízke :D Ak sa vás to tak dotklo tak za to nemôžem. Jednoducho ak je niekto nechápavý, tak taký pocit mám, ale tu skôr išlo o to, že to človek nechcel pochopiť a vytvárať tu hádky o ničom. Nakoľko tu boli ľudia, čo to pochopili. vid. BarBora, ktorej som vďačný za jej reakciu, lebo to vystihla. Machruje tu jedine JanaH, ktorá sa ma snažila svojou reakciou na môj názor iba zhodiť a podporil si ju aj ty ďalším komentár o ničom. Nemôžem za to, že nechápete čo píšem a vytvárate si z toho svoje pravdy, ale dobre aspoň sa človek posmeje :D

112
Peter
Reagovat

@BarBora: Tu už nemôžeš napísať svoj názor a pocity zo survivora, lebo hneď sa toho niekto chytí, ako aj môjho názoru. Inak súhlasím s tebou. Je to nezáživné, načo som narážal aj ja vo svojom príspevku, ktorý bol pochopený úplne inak :D Takže si z toho nič nerob.

113
BarBora
Reagovat

@Peter:
Ale môžeš a kľudne píš! Nie je nás tu tak veľa, aby ešte aj tých pár duší odchádzalo. Ja to už nejak dobojujem, aj keď favorita nemám, skôr antifavoritov, ale som zvedavá ako to skončí.
Niekedy sa stáva, že ako prituhuje v hre, prituhuje aj v diskusii😉.

114
Franz
Reagovat

@Peter: Jestli si myslíš, že jsi tady nikoho neurazil, tak tebe určitě neurazí, když já napíšu o tobě, že jsi jen namachrovaný chytrolín. Na každý příspěvek ostatních hned reaguješ tak, že vlastně na autora útočíš. Zbytečně provokuješ a snažíš se narušit zdejší diskuzi. Mně stačilo co jsi psal už někdy v únoru. Na tebe nemá cenu už reagovat, protože takto se chovají jen trollové.

115
Peter
Reagovat

@BarBora: napodobne. Tiež tam mám asi viac antifavoritov ako favoritov. No nakoľko mám rád tento formát, tiež ho dopozerám do konca :)

@Franz: Ja reagujem na každý príspevok, tak že vlastne útočím na autora? No čo už je toto za vetu. :D Osviežim ti teda pamäť, ja som tu napísal svoj názor(autor), na ktorý ste reagovali ty a dotyčná JanaH (narušenie diskusie podľa teba). Len prekrúcaš, otáčaš ako sa ti hodí. Ja som troll jasné dobre :D Nemá cenu reagovať a stále si ideš svoje nezmysly :D Z unora? Niekto tu má asi komplexy? Tvoje argumenty sú tak prízemné, že sa človeku rozum pozastavuje :D

116
JanaH
Reagovat

@Franz: je to zoufalec. Zamindrákovaný troll.
Krásně se tady odkopal, žvaní číčoviny, vymlouvá se a teď už i fňuká. :-DD
Ono chlapečkovi překáží, že na jeho nesmysle na veřejném fóru někdo reaguje? A ještě k tomu prej neadekvátně? Škandál!
Je to tak. V únoru ti napsal mimo jiné např. toto: „A keď máš ty nejaký národnostný komplex tak si to musíš vyriešiť sám.“
Je nad slunce jasnější, kdo tady má komplexy. A má je právem. ;-)
Do baracky s ním.
I když nemá šajn, kde to je. :-DD

117
JanaH
Reagovat

@Violete: to si musíš stěžovat. Ale hodně hlasitě. :-) Aby tě přes ty trollí pindy bylo slyšet. ;-)

118
Franz
Reagovat

@JanaH: Fakt nemá cenu na něho vůbec reagovat. Je to jasný troll, který zde provokuje a záměrně zde narušuje normální diskuzi. Možná by se na něho měl podívat moderátor tohoto vlákna.
Ale pojďme se bavit o Survivoru. Opravdu to nějak urychlují a příští týden to uvidíme i na Nově.

119
zeppelin
Reagovat

Mám dva dotazy : 1) Ví se už, že finále s porotou proběhne na ostrově a bude plynuje navazovat na dohranou hru? 2) Myslíte si, že mají porotci na hotelu internet?

120
Adam
Reagovat

Finále bude v pátek 6.5.
Finále česko-slovenského Survivor je tady. Dva hráči, dva přeživší,
si prošli vším, co tato nemilosrdná hra nabízí. Síla, obratnost, logické
myšlení, soustředění, výdrž, balanc – to všechno bude potřebovat ten, kdo
si chce odnést titul Survivor a s ním 2 a půl milionu českých korun.
Ovšem ani to nemusí stačit. Svoji váhu bude mít i sociální aspekt hry a
hráči, kteří již vypadli, si slova i činy finalistů dobře pamatují.

121
BarBora
Reagovat

@zeppelin:
Mobily vraj hráčom vracali až tesne pred odletom, mali byť úplne odizolovani od možnosti komunikácie s okolím. Na hoteli internet určite bol (aspoň si myslím), ale aj mňa by zaujímalo, ako zabránili vypadnutym ho použiť, asi aj pod mastnou pokutou. Nejaké PC v kaviarničkách a podobne asi k dispozícii boli. Tí, čo boli ako hostia v Xtra hovorili, že jednotlivé epizódy videli až po návrate domov. Ale komunikovať medzi sebou mohli a kto vie, čo „uvarili“.

122
Peter
Reagovat

:D :D :D vaše reakcie len dokazujú úroveň vašej inteligencie a zmýšľania a potvrdzujú moje tvrdenia. Uzatváram túto debilnú diskusiu. Nabudúce si moje príspevky nevšímajte a nereagujte na ne, keď s tým mate problém. Predídeme tým zbytočným konfliktom. Ak však budete reagovať, čakajte aj odozvu.

Ja ani neviem kto ste a absolútne ma netrápite. Očividne vy mňa vnímate veľmi detailne, čo je komické. Mám aj iné veci na práci ako sedieť na daakom fóre a pamätať si nejakých prízemných trollov, ktorí nemajú čo na práci :D heheh pokojne nech sa podíva kto chce, mne to žily trhať nebude :D Jooj zase som sa dobre pobavil. Asi tu budem chodiť častejšie :D

123
Peter
Reagovat

@Adam: Takže vo finále budú len dvaja? Niekde som čítal o trojici, ale tak asi to nebol hodnoverný zdroj. Každopádne som zvedavý, ktorí to budú.

124
BarBora
Reagovat

Inak, na YT mi ponúklo príspevok, kde sa hráči 1.-y kraj od návratu domov stretli, oslavovali Gáborove narodeniny a narodenie dcérky. Neprišli len….Chili, Nikol a Veronika.

125
Peter
Reagovat

@BarBora: Tiež som to videl. Ja konkrétne na instagrame, kde má Gábor viacero príspevkov zo svojej veľkolepej oslavy 30-tky. Zaregistroval som tam Braňa, Johy, Tomáša, Xeniu, Ivu, Lukáša a Nathana samozrejme. Nevšimol som si tam okrem sv. trojice ani Veve ci Vládu. Kto vie možno ich nepozval, alebo len nemohli prísť… Vieme že Veroniku nemal veľmi v láske :D

127
BarBora
Reagovat

@Peter:
Hej, nakoniec v článkoch je to lepšie vidieť, sú tam aj fotografie, na YT to bol len krátky šot s heslovitým oznamom. Dokonca sa vraj stretli viackrát. Sama som zvedavá, ako to medzi nimi je, hlavne keď majú teraz možnosť vidieť ako to naozaj bolo, ako to berú.
Aj Vlado, Adam, Dominika sa moc nedružili, ale ťažko to teraz komentovať, možno naozaj nemohli a možno nechceli. Ti, čo sa stretli vyzerajú v pohode.

128
Peter
Reagovat

@BarBora: No myslím, že Gabor si pozval na oslavu fakt len tých ktorých chcel. Inak čítal som na Tomášovom profile v Q&A, že po vypadnutí boli vo vile a že tam mali ešte menej informácií ako na ostrove. A hovoril tiež ako si písala, že mobil dostal až deň pred odletom. Jedinú informáciu, ktorú im ževraj štáb dal bola info o vojne na Ukrajine.

Přidat komentář