Panáček v reality show

Survivor CZSK (6): Zbývá polovina dovolenkářů

5. Březen 2022 | napsal(a): | reality show: Survivor Česko & Slovensko

survivor hostinaOsm kmenových rad, ale dvanáct vypadnuvších hráčů. Takový je aktuální stav Survivoru Česko & Slovensko. 

Monika, Matěj, Bára, Lukáš, Iva, Enrique, Lenka a Adam. To jsou zatím ti, kteří byli posláni z Dominikánské republiky domů. K nim se ale přidali tři fyzicky zranění hráči (Gábor, Nathan a Tomáš) a jeden psychicky raněný (Vojta). A zatím jen dvě kmenovky muselo podstoupit Mao (pokud nepočítáme jejich účast v „divadle“).

Lukša

Mladý psavec, kterého to z komentářů vyneslo až na autorský post. Z reality show toho sleduji opravdu hodně, mezi mé nejoblíbenější se ale jednoznačně řadí Got Talent a The Amazing Race.

Survivor Česko & Slovensko

Diskuze k článku

Počet komentářů: 31
1
Ifa
Reagovat

Kdo se stará o profil Shopaholic Nicol, zatímco bojuje v Survivoru:
https://clickbait.cz/2022/02/07/nikola-survivor-instagram-profil-shopaholic-2022-voyo-nova/

2
Violete
Reagovat

Adam mi bude v Survivoru chybět. Zůstal nepochopen. Doufám, že alespoň Vláďa vydrží co nejdéle.

3
Michaela
Reagovat

Já sleduji na Voyo, tak už jsem si dala včera 17. díl a ten mi přišel, že se zase strašně táhnul, vlastně 2 hodiny a pouze 1 soutěž o odměnu a celé takové nijaké.

Navíc Ondra naznačil, že se blíží sloučení, takže to vypadá, že se Nikol i Chilli (a tedy i ta jejich dívčí aliance s Veronikou a Johy) dostane do sloučení a to pak bude peklo. :D :D :D

Včera se mi zase „líbilo“, jak Chilli okamžitě zbrojila proti Vláďovi, tak cíleně, že si říkám, že to snad i ta Veve musela prohlédnout, ale nevím, nevím.

Já fandím Vláďovi, Johy (bez dívčí aliance), Xence a začíná být zajímavý i ten Daniel, ale třeba Niky, Chilli a Veronika to jsou falešnice falešné – nejdříve si vzaly na paškál Báru, teď Xenku a takto budou postupně ničit jejich konkurenci.

4
Suzzy
Reagovat

Nevěděla jsem že mi až tak moc bude Adam chybět v soutěžích. Nějak nemohu přijít na chuť sociální hře v tom, že slabí, kteří zaviní prohru v soutěži pak svými intrikami rozhodují o tom, že silní odcházejí. Porovnejte soutěže na začátku a nyní, ten drive je pryč a už to není ono. Tomáše jsem měla ráda, ale teď když vidím, jak přehnaně nezvládá prohry, tak mne velmi mrzí, že už tam v podstatě nemá soupeře a moc dalších proher ho asi nečeká. Jinak bych byla ráda, kdyby protivná a v soutěžích zbrklá Veve co nejdříve vyfičela.

5
Kami
Reagovat

@Michaela: Take jsem videla vcera 17. dil a tahlo se to proto, ze soutez nebyla vubec zajimava nebo akcni. Vlastne jsme jen hodinu poslouchali, jak na sebe vsichni rvou.
Ceho jsem si vsimla uz drive a ted me to utvrdilo, ze Chili je docela slaba. Jak to neni na fyzicku, tak je zkratka marna. Hlavolamy nic, zapamatovani zviratek taky nic.
Nekdo muze namitnout, ze s hladovym brichem a psychickym vypetim mozek pracuje jinak. Beru. Ale tyhle podminky maji vsichni.
Jak me ze zacatku Dan nebavil (a vlastne mi vadilo, ze se kvuli karantene automaticky vyhnul kmenovce), tak ted to zacina byt muj cerny kun.
Je to sympatak, da se mu verit. Mozna by mohl proplout do finale.

6
Kami
Reagovat

Skvely rozhovor s Tomasem Zasterou. Hafo informaci o zivote na ostrove, hygiene, jidle atd.: https://youtu.be/ff-CROAtuSo

7
Michaela
Reagovat

Víte, co teď dělám mezi novými díly našeho Survivoru? Zkoukla jsem 2. sérii Robinsonova ostrova a teď koukám na 1. sérii.

Ve dvojce jsem dokázala fandit jen Mírovi, pak ke konci. Měla jsem ráda Radima (ale ten to pokazil těmi penězi). Teď v té 1. sérii vlastně zatím fandím jen Davidovi, měla jsem ráda i Radovana, ale Marek to hraje zajímavě, až se divím, že ho zatím nikdo neprokouknul (a asi ani neprokoukne :D), jsem ve 21. díle.

A dnes nám začala nová série amerického. :D

8
Iv. Sa.
Reagovat

@Kami:

Díky za link na příjemný a ledacos osvětlující rozhovor. Tomášova klidná energie a spolehlivost mi bude chybět.

9
Violete
Reagovat

@Suzzy: Adam byl v tomhle skvely, tahoun a take se dovedl radovat, takova spravna muzska energie z neho vyzarovala. Prala bych si, at to vyhraje Vlada nebo Dan, ten je pohodar a snazi se ostatni motivovat.

10
Kami
Reagovat

Jdu si ted k praci pustit rozhovor s vypadnutym Adamem. Byl na Standashow a na YT bude aspi pulhodinova ukazka. Ja si platim Standovo TalkTV takze to uslysim cele a podam kdyztak report :-)

11
Suzzy
Reagovat

@Violete: Vidím to stejně, Vláďa je také skvělý, zůstal nyní jako jediný chlap, střídali se k němu ostatní z druhého kmene a co mohl to zvládl. Vyhovuje mi i svým vystupováním a obdivuji jeho klid v individuálních soutěžích. Dan se taky projevuje velmi dobře. Obádám se jen co všechno ještě bude moci ovlivnit ženská aliance, dost nespravedlivě, vzhledem k tomu že to ani není dané hrou, protože, že muži nebyli vyřazeni na kmenovce, ale odešli z jiných důvodů.

12
Violete
Reagovat

@Suzzy: Mne tedy zalozenim nejvic vyhovoval Adam, ac ho nikdo moc nemusel, pokladam ho za nejlepsiho. Byl blazen, snilek a tak trochu furiant, ale nezaslouzil si, jak ho odsuzovali snahem. Zda se, ze nevydychali jeho originalitu. Vlada je strateg a tesim se, co dalsiho vymysli. Jinak nebyt Johy, ktera fakt zabodovala, kde by byli. Johy me ale dost zklamala, ze to hraje na vicero stran a podrazila naposled Vladu. Nechtela jsem, aby vypadl ani Adam, ani Vlada. Objektivne ale musim rict, ze Vlada bude ted pro hru platnejsi.

13
Lenka
Reagovat

Může mi někdo říct, proč se tam furt drží Nikola a Chilli? Ta Chilli je úplně marná, Jak mi vyhodili Adama, tak mě to už ani nebaví…. Zástěra je v čudu. :( Tomáš z Maa už mě taky nebaví, páč je agresivní, když prohraje, a i ta Xenia, která se mi docela líbila, tak už mi leze na nervy :D :D Nakonec asi budu fandit Gogovi, nebo nevím, už mě tam nikdo nebaví. :(
Taky jsem si pustila v mezičase Robinsonův ostrov 1 a u toho jsem se teda docela pobavila :D

14
Michaela
Reagovat

@Lenka: Jo, jo – ja na ty soutezici uplne zapomnela, krome Marka. Ale musim rict, ze by to bylo zajimavejsi, kdyby z TOP 4 postoupil David a z Ostrova vylouceni se vratil Radovan. Ted jsem v TOP 3 a Marek se tam doopravdy dostal hlouposti ostatnich.
Jediny, kdo sli od zacatku proti proudu byli Radovan a David.

A nas Survivor ted …. Jako Chilli je tragicka, v soutezich neprinasi body a jedine, co ji jde, je pomlouvani. Nikol je bez ni lepsi, ale po slouceni to bude zase stejny slepicinec a ja jen doufam, ze nejakym zazrakem vyhraje Vlada, Johy, Xenka nebo Daniel, zatim.

15
Michaela
Reagovat

Konec 18. dilu a ukazka na 19. dil je doopravdy jeden velky ulet.

16
dejna
Reagovat

@Michaela:
A to je ještě hodně pěkně napsáno. :) Já jsem klela.

17
JanaH
Reagovat

@dejna: já použila legendární „chce se mi blejt, velebnosti“. :-D

Cukríkovi jsem vývoj předpověděla dávno a nemůžu říct, že by mě jakkoli překvapil. Ať už cholerickými reakcemi na svoje neúspěchy nebo absencí jakékoli strategie a potom trapnými pokusy o ni. Holt není na tom MS, no. Totéž „maco“ a jeho marnost na všech frontách a motivační plky typu „nalejme si čistého mlieka“. Čistá katastrofa.
A emerická fotbalistka je čistá katastrofa na entou, taková dobrá kámoška, jakou musí chtít každý a je ozdobou, kořením a motorem každého kolektivu. :-D
Moji fanoušové Vláďa a Xenka nezklamali, i když to mají čím dál víc nahnuté. Taky Dominika s Gogem se mi líbí čím dál víc. Ale ta klika slepic s nimi určitě brzo zatočí…

18
JanaH
Reagovat

Lukšo, mohla bych ti poslat tabulku úspěšnosti jednotlivých členů v soutěžích, abys ji sem vložil?
Je to vypůjčeno z fb. Tabulka je sice ke 13. dílu, ale určitou vypovídající hodnotu má.
Můj mejl je platný.
A opisovat tolik údajů se mi nechce… :-D

19
Jakub
Reagovat

Přátelé odpad nad odpad , jsem zklamán z vývoje 18.epizody a z 19. tuplem , která podle ukázek je takový merge mezi Hotelem Paradise a Love Islandem .. tohle myslí turci jako vážně jo ? normálně na odebrání licence , ať si to pojmenujou jak chtějí ale Survivor ne prosím .

20
Michaela
Reagovat

Hlavne to vypadnuti/nevypadnuti na konci se mi nelibi. Mam pocit, ze to bylo udelane schvalne, aby ten nekdo hned nevypadl a nebyl moc dobre vysvetlen ten Duel v dalsim dile a obavam se, ze je tim hodne ohrozen Vlada. :(

Navic se mi nelibi, ze jsou holky v tak velke prevaze, ze pokud budou chtit chlapy vyhazet, tak to proste udelaji.

A tedy slouceni udelano tak nechutnym zpusobem, ze z toho se mi fakt zvracet chce.

21
Prochor
Reagovat

Řekl bych, že tři nejsilnější hráči jsou teď Vláďa, Chilli a Nikola. Jsou jediní, kteří přemýšlí o strategii. Ostatní jen čekají jak co dopadne a pasivně přežívají. Nikola má navíc skrytou imunitu, kterou na rozdíl od ostatních troubů neprozradila. Adam patřil mezi nejslabší hráče díky naprosto špatné strategii a neschopnosti se ovládat. Vůbec nepochopil, že sociální hra se bez lidí hrát nedá a ignoroval, jak jim leze na nervy. Kdyby nebylo duelů po kmenovce, tak Adam vyhučel hned na začátku. Nejsympatičtější je mi Dominika a Xena ale Dominika je bohužel slabá v sociální hře a snadno ovlivnitelná. Xena je zatím trochu nečitelná – ještě uvidíme, jestli začne hrát.

22
BarBora
Reagovat

Ak by som mala vybrať najsympatickejšu postavu.,..neviem. Ale najnesympatickejšiu, tú viem – Chili. Ona mi je niekedy až smiešna, najviac keď sa hrá na ázijskú superbojovničku alebo na najchytrejšiu hráčku. Hneď za ňou je hlúpa Verona, alias Vasilisa premúdra, alebo Chilin …… Ale je ich tam viac, možno len o máličko menej ako tie dve trdlá. Najhoršie je, že to môžu cez slepíčáreň vyhrať.

Podľa vašich príspevkov to bude ešte fajnovejšie, tak neviem…už tento týždeň som to pozerala len tak jedným okom, pol časti riešiť len kúsok ryže, inak takmer nič. Odbiehala som a po návrate čo? Ryža.

23
Rachel
Reagovat

@Prochor: Tak ono nebýt duelů, vypadl by dávno i Vláďa. Sice o hře přemýšlí, ale nějak se mu nedaří se s někým spojit…..řekla bych, že mu chybí jakási lehkost v komunikaci, takové to nenápadné oťukávání a zjišťování….

25
Lukša
Reagovat

@JanaH: Můžeš posílat :-)
Já jsem zatím u 17. epizody či jaké to je číslo??? Soutěž s pořadím zvířat jsem zkrouhnul asi na 5 minut, to se sledovat nedalo. Špatná detektivka s jídlem a Aylin pokračovala, teď kradou i jiní a bla bla bla. Chápu, že se v tom nevyznají soutěžící, ale divák by přeci měl být v obraze. Kamery snad to jejich shromaždiště snímají nonstop.

26
Kami
Reagovat

Tak jeste pekne cerstve po zhlednuti 18. dilu:
Info predem kdy bude slouceni – WTF?!
Zpusob ukonceni kmenovky a „nevyhozeni“ jedineho cloveka – WTF?!
Ty ukazky na 19. dil – WTF?

Kazdopadne jak me minule zacinal bavit Dan, tak to pokracuje a jo, jestli to nepodela, bude to muj fanousek :-)

Jinak jsem videla dlouhy rozhovor na placene TalkTV s vypadnutym Adamem.
Boze, ten chlap je neskutecnej. Celou dobu resil porad jen hru, to jak on je strasne fer a vubec nechapal, ze se takhle lidi podrazi a spoluci spolu.
Pak z nej vypadlo, ze on vlastne ani Survivora nikdy nevidel a kdyby jo, asi by tam ani nesel, protoze to vubec neni prece feeeer..
Standa se ho snazil vzdycky odmoderovat nejakym zajimavym smerem, ale ten jesita se tam vzdycky vratil.
Kazdopadne jeste prorekl par zajimavosti – holky se pry mohou holit (kdo by chtel koukat na chlupate podpazi, ze jo). Podium dostali protoze je tam asi milion skorpionu (tak si ho postavim, neeee, i kdyby meli dostat lepsi naradi nez jen macetu, stejne nechapu proc to tam uz stalo).
No a nakonec – urcite se jeste do nejake RS hodla prihlasit.

27
Iv. Sa.
Reagovat

@Wally:
24
VeVe je název té dodávky humanitární organizace na fotce, s kterou zabodoval Adam při svém soukromém Survivoru.
Ne, že si už píše s Veve.
Je to borec nakonec 👍

28
JanaH
Reagovat

@Lukša: dík. :-)

29
Wally
Reagovat

@Iv. Sa.: Ono to tam včera bylo jinak. Nic o autě, jen že Veve taky respekt. :))

30
Iv. Sa.
Reagovat

@Wally:
29
Pochopila jsem to dřív, než to tam Adam vysvětlil /to tam čtu až teď ;-)
Ale ne až tak detailně :-D

31
dejna
Reagovat

Tak dnes (na voyo) nás čeká žranice spojená s Ein Kessel Buntes, tipuji to na půl až tři čtvrtě hoďky, pak čtvrthodinka dojmů…že by pak nějaká soutěž o odměnu? Může vůbec v soutěži bojovat vyřazený adept? V tomto paskvilu asi jo aneb kmen rozhodl pro srandu králíkům…chjo. :///
Začínám být alergická na Novotnýho spokojenej xicht! ://

Přidat komentář