Panáček v reality show

Survivor CZSK (10): Pravidla se mění

26. Duben 2022 | napsal(a): | reality show: Survivor Česko & Slovensko

survivor czsk top5

Do TOP5 se dostali Chili, Johy, Veve, Braňo a Vladimír. A i tentokrát se bude v každém dílu vypadávat. Proběhnou ještě dva standardní duely, než se hra zásadním způsobem změní.

Zatímco televizní diváci ještě (semi)finálovou trojku neznají (nebo spíš znají, v médiích se všechno objevuje prakticky živě a nedá se tomu uniknout), Voyáci už mají jasno. Ale co bude dál? Takto bude probíhat výběr finálové dvojky:

Tři zbývající soutěžící se proti sobě postaví v souboji, vítěz postoupí do finálového souboje. Poté proběhne druhý souboj a vítěz doplní toho prvního. Tito dva nakonec svedou boj o místo ve finále. Poté bude následovat kmenová rada, kde porota vybere druhého finalistu.

A co ve finále? Finálová dvojka se bude ucházet o celkem 13 bodů. Ale členů poroty je jen 8, co těch zbývajících 5? Samozřejmě ani ve finále nemohou chybět duely, takže 5 duelů a 5 bodů k dispozici.

A tradiční várka obrázků kolujících po internetu.

278868501_10224067780140105_1366270487425985148_n

279032396_533002108208000_5905865510822735409_n

279069951_10221393708807996_4717040516343071358_n

Vláďa

koláček a skládačka

Braňo

Lukša

Mladý psavec, kterého to z komentářů vyneslo až na autorský post. Z reality show toho sleduji opravdu hodně, mezi mé nejoblíbenější se ale jednoznačně řadí Got Talent a The Amazing Race.

Survivor Česko & Slovensko

Diskuze k článku

Počet komentářů: 28
1
Franz
Reagovat

Tak nejhezčí z celého Survivoru jsou asi ty vzniklé obrázky.
Když jsem před touto RS četl nějaký článek s producentem Markem Orlíkem (vítěz Robinsonův ostrov), tak jsem si myslel, co za super pořad vzniká. Měl pusu plno keců o tom jak na ostrově budou natáčet noční záběry na milostné vzplanutí soutěžících a jak jim tam chce postavit masturbační kóje (asi si spletl s Love Island). Byly to jen umachrované řeči člověka, který teď určitě buší hlavou o zeď a bude chtít po vzoru Zástěry vydražit svoje trencle, aby se mu aspoň pár korun vrátilo. Podivuji se z jeho nadšení k Nicol, jak tvrdí, že to byla nejlepší hráčka celé soutěže. Na tuto hru si nikdo za pár měsíců nevzpomene a zůstane jen pachuť tureckého medu, který vůbec nebyl dobrý. Byla to zoufalost, do které se napumpovali peníze a výsledek nulový.
Příště nám prosím, před začátkem nemažte med kolem pusy a všechno neměňte na pohádky, které dopadnou jen podle přání diváka.
Klidně tu i napište jméno vítěze, nebude to žádné prozrazení, vždyť to z Novy stejně už uniklo a je toho plný net.

2
Iv. Sa.
Reagovat

Obrázky – dík, pobavila jsem se :-D

3
Peter
Reagovat

Xenia s Domčou po survivore očividne ostali kamoskami. Vybehli na kavu a obed. Obe som mal velmi rad. A dievcatam to bez copikov ovela viac pristane. Na nedelnom Lets Dance po kope Gogo, Nathan, Xena a Domca. 😃

Btw. s TOP 3 nadmerná spokojnosť.

4
JanaH
Reagovat

@Franz: a @Iv. Sa.: škoda, že Lukša nedal i tu klíčenku od koláčka… :-D Ale s tím jsem počítala. Čo už. :-DD

Mára je mimoň a mistr Novotný sebestředný narcis. „Mastermind“ jak sviň. :-D
S ulepeným tureckým medem souhlasím na stopro. Už jsem jednou napsala, že vítězi/zce tohoto paskvilu už nikdo neodpáře, z jaké hrůzy to vítězství vychází, a to hodnotu tohoto titulu značně poníží. Aspoň pro mne…

Já měla ve trojce dva antifanoušky a jednoho fanouše. Dnes už to mám jinak.

5
bobina
Reagovat

Změna pravidel ušitá pro Vláďu. Jednak vyhrává soutěže a na druhé straně bylo jasné, že by se ho ženské zbavily. A těch výhod kolik našel! Mně tyhle okaté manipulace vadí hlavně proto, že se podceňují diváci. Prý reality show…/ i když by si, bez ohledu na mé sympatie, Vláďa výhru společně s Chilli, Nikol a Veve zasloužil, protože hráli/. Ostatní se jenom vezli nebo dokonce vůbec nepochopili, do jaké show se vlastně přihlásili. Dohady o tom, kdo koho zradil, byly zvlášť výživné. Pro mne bylo vrcholem, když Johy na svůj podraz, který přinesl obrat ve hře, jde předem upozornit ty, které chce podrazit.
Nevím, jestli je pravda, že Nova koupí licenci na australskou verzi Survivora. Tak to by bylo skvělé!

6
Jakub
Reagovat

@bobina: Tak tohle není nic nového , produkčně se manipuluje v každé reality show :) :) a zejména pak v Survech po celým světě , AU ani USA nejsou vyjímkou , spíš naopak poslední roky .
Ano Voyo koupilo licenci na Australian Survivor a podle toho co uvádí tak se bude jednat o CvC 1 sezonu z roku 2018 a to s českým dabingem .

7
bobina
Reagovat

@Jakub: Ano, máš pravdu, já si pamatuji, jak v 35 us sérii protlačili tak očividně válečného veterána Bena až k vítězství, že z toho byl v Americe pěkný poprask. Dokonce kvůli němu zavedli, že se ve čtyřce rozdělával oheň. O imunity zakopával na každém kroku.

8
bobina
Reagovat

@Jakub: Já jsem myslela, že podle australské licence bude další řada českého Survivora. Australské série jsem viděla všechny, podle mne mnohem lepší než americké.

9
JanaH
Reagovat

@Jakub: tak oni Turci asi extra neměnili pravidla kvůli nějakému Vláďovi. ;-)
I Novotný hlásal předem, že závěr bude probíhat úplně jinak, než jsme zvyklí.
Jasně, nemít k sobě Vláďa v závěru neschopného Braňa a samé baby, tak by tolik nedominoval.
A jasně, půlka lidí se dostavila zasoutěžit si na MS (Xenka, TomáškoB…) nebo si spletla RS.

10
Kami
Reagovat

Videla jsem VOYO – tedy kdo bude v posledni dvojce. Tak bacha, jeste nevim co napisu, mozna i spoilery.
Nejdriv trosku rekap – ty vecne souteze, opici drahy a hazeni na cil jsou proste na houby. Jo, klido je dejte, ale aspon na stridacku s temi napinavymi, kde vsech deset neco drzi (kouli, balanc, stavi dum z karet). Tam je ukazka toho skillu mnohem zajimavejsi a nejde jen o to, ze vetsinou chlap prolitne drahou rychle a jeste ma vetsi sanci se trefit. Napr. pri zaveru cele show je videt, ze Vlada proste tohle nezvlada. A imunity mu byly usite doslova na miru porad na jednom principu.

Take by me zajimalo, jak by to cele probihalo, kdyby soutez neopustil Gabor, Nathan a Tomas Z. Jakym smerem by se hra vyvijela. Jestli by se nakonec Vlada dostal tak daleko, kdyby mel konkurenty na imunity. Nebo take hrozby, ktere by stejne byly vyhozeny.
Tezko rict.

Kazdopadne i pres tu silenou chut „tureckeho medu“ (jak nekdo poznamenal), ktera mi znicila zuby, si po navsteve zubare dam klido repete.
Jo.. je to des, budu nadavat jak chora vrana, ale je to moje guilty pleasure jak ma byt :-))

11
Lady XL
Reagovat

No ty imunity mohli hledat všichni. Jenže oni hledali málo nebo vůbec. Teď Johy přiznala, že ji hledala a zřejmě měla jen tu smůlu, že na tom místě byla až po Vláďovi, jak se oba shodli. Nemyslím si, že byly disciplíny šité přímo Vláďovi – např. tu, co vyhrála Veronika, ta byla pro ni – házelo se míčem a ona coby bývalá volejbalistka, jak sama dřív poznamenala, měla tudíž výhodu. A Vláďa měl podle mne výhodu v tom, že se dokázal více koncentrovat a při druhém a dalším x-tém pokusu už se dokázal poučit z chyb a dokončit tak vše dobře a rychleji…

12
Lukša
Reagovat

Předposlední epizoda bez spoilerů. V prvním souboji bych čekal dominanci někoho jiného, ale překvapivě to probíhalo jinak. Naopak souboj druhý byl vzhledem ke stavu jedné ruky celkem očekávatelný. No a třetí souboj jsem si taky tipl dobře, i když tedy tím moderátor v prvním kole hooodně zamíchal, když jednoho soutěžícího na jeho opomenutí upozornil až po sakra dlouhé době.

Ale ještě víc mě tedy překvapila porota. Na takový stav bych fakt nevsadil :-)

13
Jakub
Reagovat

@bobina: O tom teda nic nevím , to jsi četla kde ? tak ono technicky australian survivor je koupená ,,oldschool“ verze z USA :)) díkybohu teda , i s hudbou se vším a ze začátku jim určitě pomáhali i produkčně , ono Network TEN má snad nějaké vazby na CBS a přijde mi dost divné , že by se prodávala tahle verze někam dál , krom toho my určitě nemáme finance na vlastní produkci . (Leda by se to točilo na Mácháči ) Pokud se vůbec ještě někdy dočkáme dalšího surva tak to bude buď tahle turecká blbost nebo verze RO .

14
BarBora
Reagovat

Ajéj, Vlado zmenil názor? Zľakol sa Braňa? Ten v posledných súťažiach vôbec nepatril k outsiderom. No, uvidíme, ako to dopadne, Vlado má tvrdé analytické myslenie, ale v odhadoch sa mi nezdá príliš silný. Chili hovorí, že žralokom je Vlado, mne sa zdá skôr Veve.
Tak Braňo je vonku, Vlado prednedávnom „vyčítal“ trojke, že keby inak zostavili mužstvo pre kuchársku odmenu, mohli pokračovať v hre, som zvedavá, či Vlado neurobil tú istú chybu.

15
bobina
Reagovat

@Jakub: Četla jsem to v nějaké diskuzi na fan klubu, proto jsem se zmínila zde, neboť Panáčkovci mají kvalitní informace a pokud by to byla pravda, tak by to někdo potvrdil. Asi to byl kec. Každopádně mi svitla naděje, že příště / pokud nějaké bude / už by to nemusela být olympiáda, ale pro mne zajímavější sociální hra.

16
zeppelin
Reagovat

Díl 29 (TV) – vypadl Braňo. Čekal jsem od něj hlášku „Svaly rozhodujú“ a jak to následně všem natře v souboji o imunitu. Jenže počet jeho vítězství v celé soutěži se dá spočítat na prstech jedné ruky, takže se překvapení nekonalo. Ani jeho hlášky „Je to hnussssss!“ po duelu jsem se nedočkal. Složení týmu pro odměnu odpovídá Vláďově představě o finálové trojce (neznám závěrečná pravidla, jaká skutečně budou). Ty co se tady komentovaly, mně přidou strašně složitá. Předsedkyně poroty (Nikol) opět ukázala, že neumí naslouchat jako ostatní, dal bych jí „žlutou kartu“. Chili v duelu opět výborná, umí nasadit klidovou polohu a čekat na chybu soupeře. Braňovy nožky se klepaly od začátku, to nešlo dlouho vydržez. Ještě k Chili, abych ji nepřechválil : mně nevadí její samotná hra, ale způsob, jak to hraje. Je to jako venkovská sousedka, se kterou se nemáte rádi, která se ale při rozhovoru tváří jako vaše kámoška, aby do vás s širokým úsměvem zabodávala bodlinky sousedské nenávisti a rozloučila se s přáním dobrého dne.

17
Jakub
Reagovat

@bobina: Aha :) no bylo by to fajn ale nevěřim tomu , že to je reálné

18
JanaH
Reagovat

Tak nalejme si čistého mlieka, Braňo je vítěz za slovenskou část. :-D
Ale Braňovi nikdy nedocvakne, proč… a bude dál na sebe pyšný, kam až to dotáhnul.

Teď ještě čekám, až vyleze Novotný s tím, koho že si po pěti dnech tipnul na vítěze a zase se trefí. :-DD

@Jakub: souhlas.

19
BarBora
Reagovat

Chili si o Johy myslí, že nevie moc rozmýšľať, Johy si o Veve myslí, že nehrala tak aktívne ako ona a Chili a Veve si myslí, že je aspoň tak vychytralá ako Vlado a Vlado…jemu zatrnulo a drží sa Johy, akoby mala vo vačku bonbóny.
Chili mala sen, bola vo finále s Vladom a Johy a…..vyhrala! Už aj obhajovaciu reč má pripravenú, veľmi by ju mrzelo, keby ju pred porotou nemohla predniesť…
Keď ide Chili krasorečnit, musím si dávať veľký pozor, aby som automaticky nevypla.

20
dejna
Reagovat

„Australskou verzi mimochodem zařadí TV Nova do nabídky Voyo už tento pátek a doporučujeme se na ni podívat. „….zkopírováno z:

https://www.topstories.cz/proc-se-cesko-slovensky-survivor-fanouskum-nelibil-protoze-to-byl-survivor-jako-z-aliexpressu/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=sekce-z-internetu

21
JanaH
Reagovat

@dejna: parádní řada. Takto má vypadat Survivor, takto mají vypadat soutěže a kmenovky včetně ikonických momentů a hlášek. A takto má vypadat moderátor, Jonathan je skvělý.
Klasika old school bez multi-kulti opiček, které je možno vidět (bohužel) v US verzích v posledních letech.
Moc ráda jsem se znovu podívala na první dva díly. A znovu mě moc rozesmál trtko Russel mířící do pr…yč s náhrdelníkem imunity na krku. :-D
A abych nezapomněla, taky parádní vítěz/ka (kdo budete sledovat, to budete čumět! :-D).

Když si vzpomenu, jak na fejzbůčku se už 14 dní fňuká, že ta turecká slátanina končí, mám dost. :-DD

22
Jakub
Reagovat

@JanaH: :D on někdo reálně na fejsbůčku brečí že patlanina končí jo ? :D boha .. ten dabing v AU verzi je vtipnej :D ale chválim ,že to Nova koupila ačkoliv teda buhví proč tak pozdě , jestli to australani prodávají mezinárodně až teď kdoví , alespoň Voyáci uvidí jak má vypadat kvalitní Suvájvr :D

23
BarBora
Reagovat

Včera to bol pre hráčov náklad, Johy sa už tvárila ako majster sveta, aj posed tureckého sultána nahodila, ale všetkého len dovtedy, kým sa nedozvedela pokračovanie hry, z tzv. finálovej trojky je len dvojka a k tej sa ešte treba dopracovať cez súťaže a porotu. Rovnako Vlado, akurát ich minul duel a idú od začiatku. Veve sa v živote nestratí, šikovné dievča.

Vlado predvádza sebaprezentáciu, veľmi nadšenu, veď toľko imunit, to je už legendárne!!!
Len zabudol chlapec, za akých podmienok, tak by bolo lepšie, keby sa trochu krotil, aby sa zbytočne nezosmiešňoval.
A nabudúce nech produkcia neotravuje s „celebritami“.

24
hollyoaks
Reagovat

@dejna: načo platiť voyo ked máš ten australsky survivor zadarmo na znamych ulozisk a ktomu titulky clovek nemusi pocuvat tie strasne dabingy a navyse mas dlhsie verzie

25
zeppelin
Reagovat

Díl 30 (TV) – vypadla Chili. Pokud bylo v zadání „Turků“, že nesmí vyhrát „celebrita“, tak je splněno. Snažil jsem se vypozorovat, jestli je tam od Chili nějaký řízený odchod, ale neviděl jsem. Je fakt, že při druhé soutěži (držení lana), házel Vláďa grimasy hned od začátku a odchod Chili během 30-ti vteřin jsem nečekal. V následném duelu měla taky horší pozici (nevím, kdo a jak se to určuje), protože neviděla na soupeřku a musela se spolehnout na občasné komenty moderátora. Pobavila mě Johy hláškou, že zatím nepřečetla žádnou knihu do konce a zřejmě nejkratší kmenová rada (bez hlasování) v dějinách Survivoru.

26
dejna
Reagovat

@JanaH:
Nechala jsem si jako bonbónek na neděli a odchod Russela mě pobavil i potěšil – jeho spoďáry bych dlouho nedávala. ;)

Dík za obrázky!

27
dejna
Reagovat

@hollyoaks: V mých skladech jsem našla pár nahodilých dílů (asi neumím hledat) …jiná úložiště neznám.

28
JanaH
Reagovat

@dejna: není to sice ta moje nej řada, ale i tak stála za to. „Šampión“ Russel stihl za svoje kratičké účinkování asi tak milionkrát zmínit, kdo že je vlastně ten „the greatest Survivor player EVER“. Leda prd a wořech, Russele. :-DD
Uměla bych ti poradit, kam se vrtnout, ale sem nic takového dávat nebudu…

@Jakub: jj, reálně a konkrétně např. „je mi smutno“. :-DD
PS. Moji „modří“ vědí… ;-)
Ten dabing na Voyu je masakr, ale běžný Novák by to s titulkama (nebo nedej Bože bez) nedal.

Přidat komentář