Panáček v reality show

Survivor CZSK (5): Škatulata, hejbejte se

17. Únor 2022 | napsal(a): | reality show: Survivor Česko & Slovensko

survivor czsk promo

Kvůli extrémnímu nárůstu spamovacích botů přistupuji k chráněni svých příspěvku heslem, které bude vždy zmíněno ve jménu článku. Je to jediný krok, který mohu učinit, jelikož nemám přístup k seznamu zakázaných slov, IP adres ani ke správě komentářového formuláře, kam by šla přidat captcha. Proto bude nejnovější příspěvek takto chráněn, a to až do vydání aktuálnějšiho.

A co se děje na ostrově? V pátek se v televizi uskuteční pěkná hra o kmenovou imunitu a ještě lepší kmenová rada? V úterý bude následovat míchání kmenů, což několika trosečníkům pořádně zkomplikuje plány.

Lukša

Mladý psavec, kterého to z komentářů vyneslo až na autorský post. Z reality show toho sleduji opravdu hodně, mezi mé nejoblíbenější se ale jednoznačně řadí Got Talent a The Amazing Race.

Survivor Česko & Slovensko

Diskuze k článku

Počet komentářů: 105
1
JanaH
Reagovat

Lukšo, díky za snahu! :-)

2
Iv. Sa.
Reagovat

Včera jsem teprve viděla devítku. Moc mi chybí v disciplínách Tomáš Z., o Gáborovi ani nemluvě, to by byl zážitek, nakonec ty borce pokosily ortopedické záležitosti a ne coviďák, co strašil zpočátku. Škoda. Koukat na chlapa, co se přihlásí do Survivoru na ostrově s plaveckým stylem paní radové a ztrácí tím drahocenný čas, je docela tristní.
Ale podle náznaků Voyáků se těším na další díly, i díky diskusi tady ;-)

3
Kami
Reagovat

Jooo Danovo plavani me vzdycky pobavi. Vazne plave prsa? I moderator si rejpnul. Predstavuju si, co by na to rekli americti Survivori :-)))

4
ulita
Reagovat

@Kami:
tak ono se už pár Američanů dokázalo přitopit, ale u nich mi pocitově přijde, že plavou delší vzdálenosti. Tady je to vždy tak 5 metrů a hurá na překážku.

Ještě mi chybí potápění, ale s tím se tady nedá počítat. Když je Turkům líto peněz za směrový mikrofon, podvodní kameru nekoupí. Což je ale Danova záchrana, jinak by si paní radová byla nucena namočit trvalou…

5
Kami
Reagovat

@ulita: Jo, kameramana pod vodou jsem uz taky zminila, toho neuvidime..
Jinak s amiky mas pravdu. Jsem si vsimla (jezis, to zas bude znit rasisticky), ze jsou ve vode hodne slabi cernosi. Co jsem videla ty rady Survivoru, tak vzdycky polykali andelicky prave oni. Jednomu museli plavat ostatni na pomoc.
A je pravda, ze oni plavou teda dalky. To mi u nasich soutezi chybi, vodni souteze me bavi.

Reagovat

Spamy – tipuji cílený útok, není to poprvé, víc to raději nekomentuji. Většinu opakujících IP průbežně blokuji.

7
Theresa feat Vladko
Reagovat

Konecne vyletel sasek Crusty s vecne otevrenou hubou.

8
Violete
Reagovat

Mám neskutečně velkou radost, jak to dopadlo. Bohové Survivora mě vyslyšeli a je to super. Adam je stejně borec, nemohu si pomoct, ale je na celém Survivoru to nejlepší.

9
BarBora
Reagovat

Adamov pološialeny pohľad a otravné kecy mi idú krkom. Vlado z neho urobil debila a už si hľadá miesto v silnejšej skupine a ako na zavolanie mu môže pomôcť miešanie kariet medzi kmeňmi, o pomoci s vrecúškami a kostičkami v dueli nehovoriac. Aylin a Veve dostali príučku, otázne je, či ju dokážu aj mentálne spracovať. Zdá sa, že Veve bude odidená, Vlado sa môže tešiť, aj Adam, ale tipujem, že Adam nie nadlho. Musí sa predvádzať a vykecá aj čo nevie.

10
Theresa feat Vladko
Reagovat

@BarBora:

Jo, presne. Hlavne Adam mluvi furt o sobe, skoro kazdou vetu zacina JA.

11
Franz
Reagovat

Adam je možná blázen, ale tah s obarveným studentem mu parádně vyšel. Ať mně nikdo nevykládá, že „študentík“ měl Survivor nadívaný. Sám si o vyhazov řekl.

12
Violete
Reagovat

@Franz: Přesně, ještě jak Adam říkal, že nebude měnit soupeře do duelu, ale přitom původně to měl být Braňo. Podle mě má zajímavý způsob hry. A vůbec bych ho neviděla jenom jako loutku.

13
BarBora
Reagovat

@Franz:
No, ten ťah s Enriquemu mu teda fakt náramne „vyšiel“, len by ma zaujímalo, kto pričetny sa s ním ešte na niečom bude dohadovať, keď nič nedodrží. Ako sa zdá, ani dohodu s Vladom. Ten mal s Enriquemu namále, len tie vrecúška ho zachránili, vlastne ten, kto ich pripravoval.

14
Ina
Reagovat

Pokud to mají oba nakoukany, tak si myslím, že do sloučení budou držet spolu. A pokud si budou věřit, tak by mohli dojít i do finálové pětky. Jde o to, jak pojmou tu hru. A jestli Adam moc kecá, mohlo by se jim to zhroutit. Uvidíme, ale moc bych si přála mít oba ve finálové pětce. Podle voystu by to mělo být velice zajímavé. Až na ty nekonečné soutěže.

15
JanaH
Reagovat

Je fakt, že Adam co neví, nepoví. Co předvede s nápovědou k HII, to je teda mazec. :-D
Taky propálí něco na Vláďu. Mě rozesmál, Vláďu zas tak moc ne.
Zatím s vývojem spokojenost, žluťák se teď může smát do syta a další s letenkou taky. :-)
Cukrík furt ještě nehraje, zatím mu stačí soutěžit. Jen aby mu to stačilo a najednou nebylo pozdě. I když v této konstelaci bude možná stačit i to málo…

16
Violete
Reagovat

Za jak dlouho dojde na slouceni? A jak to pak probiha, porad se vyrazuje az do konce na kmenovych radach?

17
Jakub
Reagovat

@Violete: Ano , pořád se vyřazuje v duelech po kmenových radách :/// , jinak sloučko zatím v nedohlednu .

@JanaH: HII byla přesně tam , kde jsem si myslel že jí produkce dá :D aby to nebylo moc náročný a soutěžící nemuseli daleko do džungle :D . Přišlo mi to hodně staged ale daleko víc jsem mlátil hlavou o zeď při způsobu nakládání s nápovědou a HII jako takovou , panebože pořád se jede styl kmen musí vědět všecko , a vše dělat společně . Vážně pochybuju , že někdo z nich vůbec viděl nějakou sezonu Survivora .

18
Theresa feat Vladko
Reagovat

No tak tvl, to uz neni mozne :-D

*mini spoiler!*

Hned v úvodu dvanáctého dílu najde jeden ze soutěžících indicii ke skryté imunitě a jak všechny diváky ihned napadne, měla skončit ukrytá někde v kapse či batohu, dokud nebude mít na přečtení klid a soukromí. Takže pokud u obrazovek křičíte „schovej to, schovej to,“ reagujete správně. Nejeden fanoušek si řekne „konečně“, a příznivci tohoto soutěžícího budou mít jistě dvojitou radost. Bohužel jen chvíli.

Z toho, co totiž následně dotyčná osoba udělá, zůstává rozum stát. Přečíst tento list přede všemi v kmeni, to se jen tak nevidí. A aby toho nebylo málo, jako jeden muž začnou všichni z kmene pobíhat po táboře a sborově hledat skrytý symbol imunity. Kdo nakonec imunitu najde a bude mít možnost využít ho na kmenové radě? A bude tentokrát platit, že za své chyby se platí?

19
Peter
Reagovat

@Theresa feat Vladko: súhlasím bolo to celé nelogické a divné. A prečo dostali list o hľadaní imunity len jeden kmeň? To už produkcia vedela dopredu kto ide na kmeňovku? Asi áno… Pre mňa je v tomto zložení oveľa viac sympatickejšie kmeň Mao ako Azua dá sa povedať že všetci moji obľúbení sú v Mao a tí ktorých nemusím zas v Azua. Vôbec by mi nevadilo ak by Azua chodila na každú kmeňovku a aj keby vypadli všetci … Možno tak Veve by som nechal. Celkom som si ju obľúbil a snáď to tam daako prežije.

20
JanaH
Reagovat

@Violete: ke sloučení dojde tehdy, až Borisové zavelí, že včil. :-D Po něm se pojede jen na individuální imunity, kmenovky zůstávají.

@Jakub: já hlavně nevěřím, že nápověda k HII byla po celou dobu tam, kde byla nalezena. ;-)
Už dlouho jsem neviděla něco tak pitomého. Říkám celou dobu, že jsou Survivorem nepolíbeni.
Hele, nevybral sis špatnou queen? Takhle zahodit HII už jsem taky dlouho neviděla. :-D

21
Theresa feat Vladko
Reagovat

@Peter:

Hlavne o ni zacali mluvit az ted, myslela jsem, ze se to dozvi hned na zacatku, resp. my v TV uvidime, ze se to dozvedeli. Prece ji nezacali hledat jen tak znenadani.

22
Pattrick
Reagovat

Ti lidi jsou fakt dementní, jediný chytrý hráč tam je Vláďa, radost na něj koukat…

To s tou HII imunitou bizár, celé, od nalezení Adama, přečtení před celým kmenem, dementní Veve to propálí.. to je fakt moc tihle lobotomové, je mi až trapně za ně..

23
Kami
Reagovat

Ach jo, ja jsem zase rozcarovana z posledniho dilu (asi bude teprv v pondeli v tv tak omluva za spoilery). A pridavam se k reakcim vyse.
PANE BOZE DO CEHO JSI TO DUSI DAL. Zprava pro vsehny by asi byla v poste nebo lezela v pristresku, kdyz je neco nekde zastrcene, tak se to musi okamzite schovat do kapsy a nekde tajne precist! Chtelo se mi mlatit hlavou do monitoru, ale skoda by vznikla akorat mne. Kazdopadne opravdu jsem ho uz malem rozbila, kdyz druhym krokem bylo „rodinne hledani imunity“ a nasledne verejneho priznani ze byla nalezena.
Tahle rada nejen ze pokulhava na obe nohy diky nuzne produkci a my, jako fandove Survivoru vsechny ty chyby prekousavame.. ona mi i zlomene berle. Nejhorsi je zkratka vyber „soutezicich“.
Pripada mi, ze ani jeden (Vlada vyjimka) nevi, jak se ta hra hraje. Diky tomu pro me nikdo z nich neni vlastne nejak atraktivni jakozto pro divaka a je mi uplne sumak, kdo vypadne.
Tohle je strasna ostuda celeho Suvivora..

24
Theresa feat Vladko
Reagovat

@Kami:

Lajk

25
Lukša
Reagovat

@Kami: No ono to smýšlení Vladimíra a ostatních bylo jasně vidět i v předešlém dílu, kdy on a Nikol našli truhlu s informací o odjezdu neznámo kam. Vladimír truhlu otevře a vzkaz přečte, Nikol umírá zvědavostí a přinese překvápko před celý kmen, ať už je tam cokoli. Že podobnou blbost udělá i Adam bych ale přeci jen nečekal. A jak na plnou pusu na kmenovce mluvil o volbě Enriqueho, to taky nepůsobí v jeho prospěch. Zatím jsou s Vladimírem zajedno, ale ta nevyzpytatelnost ze strany Adama by mohla Vláďu začít brzy ohrožovat.

Jinak ale poslední dva vypadnuvší mi udělali radost, to zase jo.

26
Kami
Reagovat

Strasne by me zajimalo kdo by vyhral, kdyby proti sobe soutezili Brano a Nikol :-))

27
Jakub
Reagovat

SPOILER ALERT !!!
@JanaH: :( já označení queen veve nevymyslel , to byl někdo buď tady nebo na realityshow eu foru . Ale zklamala holka v tomhle , já málem nedýchal vzrušením , že udělá nějakej dobrej move , strčí si HII do boty nebo tak něco :D :D ale to co přišlo potom mě teda dostalo :D . To že byla zahrána zbytečně je věc druhá , opravdu by mě zajímalo jestli měli nějakej základní brief , všude jinde se ptá moderátor už od 1 dne jestli někdo našel HII a chce jí zahrát , tady záhadným způsobem až teď , to samé v SK Ostrovu tenkrát . Asi zrovna jak má Boris náladu :D
@Peter: Pokud je od začátku tam kde jí Adamos našel , tak jí tam mají i Mao schovanou jenom jí nikdo nehledá . Ale nevim , ona celá ta HII do konceptu turecké patlaniny nesedí .

28
Michaela
Reagovat

Komu zatím nejvíce fandíte? Já se přiznám, že mě to doopravdy začalo bavit a myslím si, že to bude fajn série, nesrovnávám s US originálem, prostě koukám, co se stane z tohoto a má to vzestupnou tendenci.

Já mám ráda Vláďu, Adama, Johy, Xenku, Tomáše Zástěru.

A naopak fakt nedávám Chilli, Braňa, Nikolu a Veve.

29
dejna
Reagovat

Situace kolem HII byla tak absurdní, že jsem brečela smíchy. Čiré zoufalství. :D Nezazlívám to až tak Veve, víc mě štve štáb, že to tak pitomě naplánoval. A čekám, jak se to bude opakovat ve druhém kmeni.
Navíc oni jsou tak zblblí tím kmenovým pojetím hry, že většina ani neví, jakého Survivora vlastně hraje. Kmenové pojetí hry + duel po kmenovce vyhovují lidem, kteří se těžko smiřují s tím „přelstít“ = s tím, že často nevyhrávají ti „kladní“. Kmeny (jak je pojali naši) hru zabíjejí a nemůžu se dočkat, až je sloučí – doufám, že to bude už při počtu 12 lidí (teď jich je 14).

30
dejna
Reagovat

Čím dál tím delší soutěžní dráhy = čím dál tím více promarněného času. Baví mě nasazení soutěžících, ale po 15 minutách je to jak sledovat veverku v kruhu.
Škoda, myslím, že castingy se (až na pár výjimek) povedly, mohla to být docela bomba…místo toho koukáme na turecký paskvil.
Koukám ale dál…tedy alespoň zatím.

31
Lukša
Reagovat

@dejna: Já včera stáhnul dvouhodinový díl přesně na polovinu, a to jsem ještě sledoval celou kmenovku, což je zhruba polovina toho času. Perfektně se osvěčilo tlačítko +30 sekund :D Každou soutěž přetočit cca o 1,5 minuty, kouknout kdo dosloží skládačku a rozbije kachličky a znova. Pak je to v pohodě koukatelný. +Přeskakuju lekce vaření, HLPčka v kmeni, který nejde na kmenovku, a najednou to jde sledovat docela v pohodě :)

32
Ajda
Reagovat

@Lukša: Jedu podobně už od začátku na Voyo, máš pravdu, dá se to :D

33
JanaH
Reagovat

@Jakub: já vím, neber si to osobně. ;-)

@dejna: já padám z té jejich „rodiny“.
A ty opičí dráhy jsou pořád delší a pořád stejně na jedno brdo a moc se těším, kdy se zase bude hrát do deseti… Vytěžit, hlavně vytěžit každý díl! Říkal Novotný. :-D

Kami: já bych každopádně fandila Nikol.

34
dejna
Reagovat

@Lukša: dík, dnes vyzkouším :)

35
dejna
Reagovat

@JanaH: Jj, Adamův proslov při nalezení návodu k HII je šílený.
Po zkušenostech s dosavadním průběhem soutěží se začínám bát, jak budou vypadat po sloučení. Buď je pojmou jako MS v např. atletice (od rozběhů až po finále), nebo prodlouží/rozšíří dráhu, nebo začnou měřit čas :D, nebo … :D
Každopádně půjde o variantu, která jim zaplácne co nejvíce času. Přece nás, nedej bože, nebudou učit manipulaci a podrážení. 8´))

36
Lukša
Reagovat

@Michaela: Za hru si to zatím rozhodně zaslouží Vladimír. Mezi své další oblíbence bych zařadil Aylin a oba Tomáše. A především Xénii, která ale bohužel zvládá jen souboje, na taktiku není.

Někdy více a někdy méně mi vadí Chili a Nikola (ale oproti začátku už méně).

Daniel, Dominika, Veronika, Branislav jsou takoví nevýrazní, kdyby teď hned odešli, nic by se nestalo.

Johy a Adam jsou střely, u kterých člověk moc neví, co očekávat. Jsem rád, že tam jsou a ten hodně častej hate vůči Adamovi nenásleduju.

Na samotném chvostu sympatií daleko za všemi Veve.

37
JanaH
Reagovat

@dejna: ona většina proslovů Adama je dost šílená. :-D Sám asi předem pořádně netuší, co z něj vypadne. Neumí udržet jazyk za zuby. Váhám, jestli je tak moc naivní nebo se tak moc chce zalíbit…
Po sloučení se začínám přiklánět k tomu, že to bude to MS a zas vyhraje nějaký Dušín s „čistou hrou“, bo „přelstít“ je přece fuj fuj. Jak ráda bych se mýlila!
A už jen za posledních pár dílů si Vláda zasloužil být mým fanouškem, i kdyby už nic dalšího nedokázal a vypadl.

Na chvostu mám ufňukanou Uršulu spolu s Johy, která, jak se sama vyjádřila, má bordel v hlavě. To sedí. V alianci už je skoro s každým a neví z které do které a klidně se obrátí i v kozí roh. Zatím, krom slibů na všechny strany, kterými nezarmoutí, nic nevymyslela.

38
JanaH
Reagovat

@Jakub: nejvíc mě „queen“ ufňukaná Uršula dostala tím, jak moc byla na tu imunitu pyšná, nanynka. :-DD

39
Michaela
Reagovat

Ja se ted dozvedela fakt sileny spoiler, ze ktereho jsem fakt smutna. :(

40
Lukša
Reagovat

@Michaela: Já tomu nějak nerozumím. Proč se tohle dozvídáme předem? Chápu, že snažit se něco uhlídat pro televizní diváky je skoro nemožné, když mezi uvedením na Voyo a TV uběhne týden, ale proč tohle vypouštět i před tím Voyem? Proč si tam Nova zve bulvár, když ti jim pak všechno propálí?

41
Michaela
Reagovat

@Lukša: Take me to stve. Tento spoiler jsem fakt nepotrebovala znat, navic o osobe, ktere jsem hodne fandila.

42
JanaH
Reagovat

A přitom ještě v 8.51 psala ta stejná bulvární „novinářka“, že se dotyčný/ná stává členem nové koalice s Vláďou a Adamem. :-D

43
dejna
Reagovat

A po dnešku (e13) to nemusí být jen Tomáš (snad ho můžu jmenovat, když o jeho odstoupení píšou na více místech), ale zraněných přibývá. Zřejmě našemu „chytrému“ štábu nedocvaklo, že když tam nacpou tolik soutěží na maximum kol, že jim začnou lidi odpadávat kvůli zraněním!
Nejvíc mě dnes pobavilo, že nedošlo nejen k výstavbě šmajchlbudek, ale ani kadibudky si nepostavili, a proto je hovínka pronásledují jak v moři, tak i na pevnině. :DD

44
BarBora
Reagovat

Tak dnes to bolo len o miešaní kmeňov a tak som sa tešila… no nič, tak snáď zajtra.

Neviem či to bol len môj pocit, ale zdalo sa mi, že štvorica Azua po oboznámení sa s členstvom nových kmeňov celkom radostne zdrhala preč. Ani sa im nečudujem. Aj atmosféra v novom Mao sa mi zdala uvoľnenejšia.
Adam hneď urobil z Johy kapitánku a tá sa teda nenechala núkať 😂. Jááj to sú mi novoty..

45
dejna
Reagovat

@dejna:
ještě si sama k sobě dodám: v USS soutěží různé typy lidí, někteří jsou vyložení gaučáci, na jiných chrastí kosti a svaly nikde, ale takový masivní úbytek nebyl dosud v žádné epizodě. Soutěže jsou přehnané a na úkor hry.

46
Jakub
Reagovat

@JanaH: Neberu nic osobně :D jen konstatuju . Nicméně za mě Veve sice nanynka ale docela mě baví , nevím jestli bych s ní vydržel na ostrově třeba jen minutu ale některý její výrazy na kameru jsou k nezaplacení :D

47
Pattrick
Reagovat

@dejna: Přesně tak, produkce si za to může sama, natahala tam lidi a pak v opičích drahách na tisíc bodů zmasakruje. Stačí špatné došlápnutí a je vymalováno. Proto v Turecké a Řecké verzi jsou hlavně sportovci a mladí lidé.

48
dejna
Reagovat

@Jakub: Ani mně Veve zatím nijak zvlášť nevadí, stejně tak Chili a Nicol od chvíle, kdy je od sebe rozdělili. Ale ono to zase přijde. :D
Asi nejvíc mě nebaví Braňo, připadá mi zakomplexovaný, a Johy, které nevěřím ani pozdravení.

49
dejna
Reagovat

@BarBora: Štve mě, že je vysílání tak pitomě rozdělené, že se musím dohadovat, co jste na Slovensku vlastně viděli. Na voyo.sk je to taky tak nebo tam jedou epizody po dvou hodinách = jak u nás?
Od chvíle promíchání kmenů sleduji na soutěžích hlavně kmen Azua, protože v Mao ti noví opravdu zapadli s radostí a úlevou (snad kromě Aylin). Modrým se setrvale nedaří a je pro mě otázkou, nakolik tomu přispívají Johy a Chili. Ale je těžké to poznat.

50
Franz
Reagovat

Trochu to tady odlehčím pikoškami o účastnících Survivoru, které jsou dohledatelné na netu.

Tomáš Zástěra – moderátor Evropy 2, který pracoval i pro TV Nova (Snídaně s Novou, MasterChef). Bývalý milenec Agáty Hanychové.
Nikola Čechová – alias Shopaholic Nicol je česká youtuberka, bývalá moderátorka televize Óčko a TV Nova. Mezi lety 2017 až 2021 tvořila pár s kytaristou skupiny Sebastian Jakubem Mahdalem.
Thuy Dung Ta – alias Chilli je účastnice MasterChef 2020 a Superstar, hraje závodně americký fotbal.
Matěj Paprčiak – model a bývalý fotbalista, randí s dcerou Evy Holubové.
Daniel Štrauch – alias GoGo, slovenský youtuber, který žije v Praze s českou herečkou Annou Kadeřávkovou (Ulice, Vyšehrad)
Xénia Gregušová – vítězka slovenské RS Farma 12, která tvoří pár s dalším účastníkem Farmy Lukášem Stanislavem.
Gábor Boráros – slovenský MMA zápasník a kamarád moderátora Ondřeje Novotného.
Nathan Christián Dzaba – slovenský fotbalový útočník s africkými kořeny, účastník Superstar a Love Island. (prosím podle zjevu neplést s českým zpěvákem Ben Cristovao).
Barbora Jánová – méně známá český herečka. která chodila s hercem Ladislaven Ondřejem (Ulice a Ordinace v růžové zahradě)
Veronika Havlik – bávalá šampionka v karate, nyní fitness modelka, která je již dvakrát rozvedená a v současnosti žije u přítele v Itálii.

ostatní – vyzyvatelé
Vladimír Čapek – nevlastní bratr moderátorky z Primy Evy Perkausové.
Adam Raiter – další bývalý milenec Agáty Hanychové (údajně ji také byla nabídnuta účast v Survivoru, ale kvůli bývalým milencům odmítla).
Enrique Lysoněk alias Baterka je napůl Turek, ale otce nikdy nepoznal.
Aylin Saranova – Čechoameričanka, která studuje a příležitostně se věnuje modelingu
Veronika Přikrylová alias Veve – pracuje jako marketingová asistentka a příležitostně jako modelka
Dominika Šimová – bývalá účastnice soutěží Bikiny fitness
Tomáš Benko – bývalý hokejista
Branislav Martanovič – který na svém webu píše, že ho do 15.3. nezastihnete, je certifikovaný fitness trenér

51
Iv. Sa.
Reagovat

@dejna:
48
U Braňa mi přijde, že mu mozek brání plně využívat to pěkně vypracované tělo, že si moc nevěří.
Včera jsem ve tváři Tomáše Zástěry /ve smutném a bolestném výrazu v očích/ vyčetla, že bude muset odstoupit, i když jsem to ještě nevěděla. Škoda, mile mě překvapil charakterově, mentálně i tělesnou kondicí a šikovností. Za mě fajn člověk.
Veve mě zvláštním způsobem baví, takový benjamínek to je, tak ji beru a tím pádem mě nepřekvapuje, navíc dokáže být hbitá a jet naplno, i když se u toho někdy málem přerazí ;-)
Zvykla jsem si na Nicol a včera jsem jí moc fandila /pomohlo ;-) /, škriatkovi /jak ji nazývá Veronika/ ;-)
Vláďa /nevlastní brácha Evy Perkausové/ se mi začíná jevit jako mentální doyen, už jsem to také objevila, jsem zvědavá, jak daleko dojde. Jen stále nevím, jestli mi to je lidsky sympatické nebo ne, ale na tom tady až tak moc nezáleží. Nemám však problém mu ev. výhru přát.
Dominiku tu někdo označil jako nevýraznou, a že by mu nechyběla, ale tu vnímám dost, získala si mě hned na začátku tím klidem, s kterým získala první indivindi imunitu.
Zatím stačí ;-)

52
BarBora
Reagovat

@dejna:
Vôbec netuším ako je to na našom Voyo, nemám zaplatené, nepozerám, takže sledujem len čo ide v telke.
Ale zdá sa mi, že obe TV si to spracovávajú osve a vidíme trošku niečo iné, ale to len na základe diskusií tu.

Včera som už bola naštelovaná na zábavu ohľadne skrytej imunity a nič, tak uvidím dnes. Diskusia ide popredu, ale nevadí mi to.

53
JanaH
Reagovat

@dejna: my vidíme v úterý dvouhodinovku, Slováci vidí v pondělí hodinu a v úterý zbytek.
U nás komentuje soutěže v PP Novotný, u sousedů je vidět Novotného běhat za postranní čarou, ale slyšet je dabéra Šmahela. Plus před duelem má pohovor s duelanty.
Myslíš, že dostane Šmahlík důvěru a bude hlavním vedoucím, až Novotný zanedlouho odjede do Oktagonu? :-))

@BarBora: to se ti nezdálo, např. Dominika řekla, jak se jí ulevilo, když vypadla do jiného kmene.

54
Lady XL
Reagovat

@JanaH: taky nedávám tu „rodinu“ a jak se vychvaluji, jak spolu drží a rozumí si…. haha. Mají jen kliku, že nechodí na kmenovku a nemusí se rozhodovat, koho vyhodit a taky jim nevypadne někdo, koho původně nechtěli… Oni jim totiž spoluhráči odpadávají sami :-D. Ale ten tlak z kmenovky jim chybí, hned by se viděla ta jejich „rodina“…. Vidím jen to, co je právě v tv, takže příští díly znám tak akorát z komentů, ale tam fakt asi 80% účastníků snad Survivor nevidělo, nebo jen na poslední chvíli pár dílů, aby se neřeklo… A vůbec tudíž nehrají, jak jsme my fanoušci zvyklí.. :-(.. Jak jinak je možné, že se bude vyřazování odehrávat s původními členy kmene a ne s přivandrovalci? Jinak docela škoda, že bylo zrovna teď míchání kmenů, protože bych chtěla vidět pozici Veve vůči holkám – Domče a Aylin :-D. Té musel odlehnout, že jí odešly, i když tvrdí opak…. A ještě k tomu promíchání. Já bych udělala spravedlivější variantu – do jednoho koše kluky, do druhého koše holky a tahali by si barvy šátků, tj. kmeny.

55
BarBora
Reagovat

@JanaH:
Hej, Dominika hovorila že má rada zmenu, ale tá bola aj v jej pôvodnom kmeni. len tie radostné tváričky hovorili za všetko. Úprimne, utekať od Adama, Vlada, Johy, Chili k vcelku pohodovému Gogovi, Xenii a nakoniec aj Nikol…..tiež by som sa škerila na plné vráta.

56
BarBora
Reagovat

Fakt neviem, prečo je Vlado považovaný za extrataktika, keď sa scukol s Adamom, Ivou a zostali na okraji kmeňa k postupnej eliminácii. Hneď na začiatku prísť s „geniálnou“ myšlienkou povyhadzovat Slovákov? Že prišiel na „super“ nápad rozbiť sedmičku? Alebo vyhodiť Dominiku a nakoniec sám išiel do duelu a takmer sa balil domov?

57
BarBora
Reagovat

@JanaH:
Pondelok už zrušili, aj čas vysielania ešte viac posunuli k polnoci. Najnovšie ho vysielajú od utorka do piatku.

58
JanaH
Reagovat

@BarBora: aha, tak dík, to jsem netušila. Už Markízu nesleduju, vadil mi Šmahlík, strašně amatérské.
Vláďa se sčuchnul s Adamem, protože mu nic jiného nezbylo, ostatní byli v supr čupr alianci a uměli počítat, přece. A už jsou dva fuč a další to mají nahnuté.
Vláďa s Adamem z toho zatím vytěžili maximum.
A o „geniální“ myšlence silně pochybuju, že je Vláďova. O tom mluvil jen tupec a frustrát „kapitán“ Braňo…

@Lady XL: žlutý květák po vypadnutí kdesi vysvětloval. že hlasování Domči a Aylin s Adamem a Vládou byla jen finta fň.
Tak určitě… :-D

59
Jakub
Reagovat

@Franz: Nebýt Agáty tak nemá Nova co vysílat :D

60
Wally
Reagovat

@Franz: A je zajímavé kolik VIPek mi bylo do letošního roku skryto. Znala jsem Chili, Jánovou, Pazderkovou a Xenii. Slyšela o Drahokoupilovi a Nikol. O ostatních absolutně nic. O Zástěrovi jsem si myslela při MCH, že to je Nosek. D)))

61
Kami
Reagovat

Pripada to jenom me, nebo i nekomu jinemu, ze se che Adam zalibit divakum? Pripada mi, ze se snazi vypadat jako strasnej spravnak a pan spravedlivy, ktery pro kmen/rodinu udela cokoliv, vsichni jdeme hledat imunitu bla bla.. Chvili jsem premyslela proc a jasan – oni totiz o vyhre nerozhodnou lidi z ostrova, ale divaci. Nepripada vam, ze uz hraje na tuhle notu?

62
BarBora
Reagovat

@JanaH:
Prečo mu neostávalo iné, než sa scuknut s Adamom?
No, áno, to som písala už minule, že miešanie kmeňov ho môže zachrániť tak, ako vrecúška.
Tupec a frustrát Braňo? Hmm… on sice je taký ťažkopádny maco, ale nie tupec, ani tie prehry s Tomášom v súbojoch mu nerobili dobre, ale nezdrhal pred nimi ako istý kapitáň pred Tomášom z Azua.

63
BarBora
Reagovat

@Kami:
Poďme spolu hľadať imunitu😂…na to sa veľmi teším, namňamňali ste ma. Ale že by si tým získal divákov pre hlasovanie? Neviem ako to s ním vyzerá na soc. sieťach, ale mne s tými jeho rečami buď lezie na nervy, alebo ma zabáva, podľa nálady, ale väčšinou to nedávam.
Radšej by som bola, keby sa bojovalo do konca na ostrove, bez diváckeho hlasovania, ale takto je to asi všade.

64
dejna
Reagovat

@Kami:
To jako fakt že budou rozhodovat diváci? :/
Je to někde potvrzené?

65
JanaH
Reagovat

@BarBora: četla jsem tě (minule). Akorát jakýchsi čachrů s vrecúškami si nikdo jiný krom tebe nevšiml.
Podle mě Vláďa vyhrál oba duely s přehledem a s prstem v nose.
Já chápu, že Braňo asi zabrnkal na slovenskou notečku, ale takto já to holt nemám.

@Kami: Novotný se kdesi (hledat se mi to nechce) vyjádřil, že hlasování diváků nebude.

Haha, proč jsem věděla, kdo najde imunitu u Mao, aniž bych díl viděla?
Čistokrevná Borisovina. :-D

66
BarBora
Reagovat

@JanaH:
No, s prstom v nose… poznáš ma, aj vo Farme som si všímala maličkosti a tá bola čisto slovenská….
Ale aj tak si nemyslím, že Vlado je nejaký výnimočný taktik, aspoň zatiaľ, možno ma časom presvedčí. Určite by bolo dobré vidieť viac, o niekom nevieme skoro nič, dohadovačiek a taktizovania je tam určite viac, len nám to neukážu. Ale aby som nebola nespravodlivá, ukážu nám kopec spomalených záberov.

67
JanaH
Reagovat

@BarBora: no právě… Mám to stejně, detaily jsou moje. :-) A proto si namlouvám, že by mě nějaká levá hnedle „praštila do voka“. :-D
Jako kupříkladu ty HII. Až na takové náhodičky nevěřím.
Netvrdím, že Vláďa je mimořádný taktik. Ale v té bídě pro mě jednoznačně vede. A to i přes to, že jsem proti němu byla na začátku až skoro zaujatá.

68
Violete
Reagovat

Po smíchání týmů je Jediná jistota je, že tým modrých prohrává, a to ať už má jakékoliv hráče :-) Fandím Adamovi a Vláďovi. A Xenie si v posledním díle u mě získala body, jako ta, která stála většinou stranou, musela sestavovat tým, ale nakonec se toho zhostila se ctí. U Dominiky to mám také tak, že se mi líbilo, jak získala tehdy se stoickým klidem individuální imunitu, ale jinak její strategii moc nechápu, chce splynout s většinou?

69
BarBora
Reagovat

@JanaH:
Nevzdávaš to, tak sa dohodneme, že niečo prehliadnem ja a niečo ty😀. Hádať sa mi nechce, až tak to neprežívam, Farma ma kedysi dávno bavila oveľa viac.
Pravdou je, že Vlado mi nie je sympatický, neviem prísť na to, čo mi pripomína, ale nič príjemné. Ale keby sa preukázal ako výnimočne schopný hráč, viem to uznať.

Nevšimla si si, keď odchádzali Mao zo svojho stanovíšťa k Azua, Tomáš povedal čosi v tom zmysle. či vôbec chcú vyhrávať, lebo potom by vypadávali ich v novom Mao. To myslel naozaj, alebo len tak tresol? Ale aj Vlado k odchádzajúcim podobne..viete čo máte robiť, aby sme sa po zlúčení stretli. Tak som zvedavá, ale takto by sa mi to nepáčilo.

70
BarBora
Reagovat

@Violete:
Tiež sa mi Dominika zo začiatku páčila, teraz taký neutrál, nijak zvlášť má nebaví, asi ani sama nevie čo vlastne chce, ale môže klamať telom. Podobne mladý Tomáš, ale tam sa mi viac zdá, že vedome fabuluje.

71
Violete
Reagovat

@BarBora: Také mi přijde, že Tomáš si s tím takhle pohrává, nikomu se nezavazuje a pak je rozhodujícím jazýčkem na vahách, jako posledně při kmenové radě pro Vláďu. Jaké typy Survivor vyhrávají? Ti, co takhle proplouvají, nebo výrazné typy?

72
BarBora
Reagovat

@Violete:
Čo som zatiaľ videla, vyhral člen kmeňa, ktorý sa vo väčšom počte dostal do zlúčenia a zvyšok povyhadzovali, strašná nuda, hlavne v Ostrove, v Celebrity Campe si už ani nepamätám kto vyhral, ale ten ma bavil viac. Ale tam neboli individuálne, ani kmeňové duely, teraz to nebude tak jednoduché. Víťaz z Ostrova bol veľmi nudný chlapec, strašne rád sa štylizoval ála „prajem si svetový mier“, ale bol to taká kofa z trhu, rád rozoberal svojich súperov.

73
BarBora
Reagovat

Takže opäť nič. Len nekonečná súťaž o odmenu, vyjadrovačky, papačky, čítanie listov. Bodka.

74
dejna
Reagovat

@BarBora:
A v další části už jsou dvě soutěže o odměnu. :/

75
BarBora
Reagovat

@dejna:
A kedy bude „poďme spolu hľadať imunitu“?

76
Kami
Reagovat

Tak jsem videla patecni dil. Spoilerovat nebudu, ale par vet napisu, tak kdyztak nectete.
Obe souteze jsou o odmenu. Jedna odmena trosku slabota, i kdyz bodne. Druha odmena presne to, co vsichni chteji a co fakt zamrzi, kdyz prohrajes.
Branovi se zadari, ale ne moc.
BACHA TED SPOILER. Pokud se k vam jeste nedostala info, ze Tomas Zastera je venku (me to taky nastvalo takhle se to dozvedet), tak ho v tomto dile uz uvidime behat se stahovadlem kolem kolene.
Adam s Vladou na konci meli docela zajimavy point – dulezite je vyhrat imunitu a hlavne aby slabi vyhravali a prinaseli body. Protoze oni bod prinesou, slabi ne. Jenze prave slabi pak na kmenovce pisou nebo nominujou je dva.
Jedna vec co me potesila – v Mao bude nalezena imunita a zustane to tajne. Volejte 3x hura :-)

77
dejna
Reagovat

@BarBora: Asi podle toho, jak se štáb vyspí. ;)

78
dejna
Reagovat

@Kami: To je 13.díl, pondělní, páteční 14. díl bude na voyo zítra, v telce za týden.

79
Michaela
Reagovat

@Kami: No, ono to je takto od začátku ještě i v původním Azua, Vláďa a Adam hrají, makají, soutěží a fakt se snaží, ale ostatní, co by se chtěli jen vézt na pozitivní flow jdou proti nim, jediný, kdo trochu vystrčil růžky byl Enrique, ale ten se tak moc vymezil, že ho to stálo místo v soutěži.
Od proházení kmenů se totiž ukázala jedna věc a to ta, že je Adam stejně silný jako mladý Tomáš, ale v původním kmeni mu prostě tak nevěřili.

A najitá imunita fajn v Mao, jen se mi nelíbí, kdo ji našel. :D :D :D

Tím, že už víme, kdo zase vypadne, Tomáš Z., mi k fandění zbývá jen Adam, Vláďa, Xenka a Johy.

Jo a strašně mi vadí, že celebrity odstupují jak na běžícím páse, ale v reálu jim vlastně nic není, to mi přijde zvláštní. Takový Tom Z. běhá po rádiu jako kamzík, ani žádné zpevnění nemá na koleni, ale musel skončit.

80
Lady XL
Reagovat

někdo to tady naťuknul, já to trošku víc otevřu – nevím, zda je fakt náhoda, že modří stále prohrávají, zda některé prohry nových modrých nejsou, či nebudou schválně prohrané… Jednak pořád vidím to jejich loučení a ujišťování se o spojenectví a za druhé, oni vážně drželi dost spolu a byli spolu spokojení (bodejť, nemuseli na kmenovky na vyřazování, když někdo vypadl, tak kvůli zranění…). Kdežto bývalí modří jsou teď více spokojení a protože vidí, že když zvítězí, tak nebude vylučování (těm inteligentnějším do dojde brzy) – tak se snaží, navíc je tam antipatie vůči Adamovi a i Vláďovi. Většina z vás už viděla dnešní díl, tak víte (a já to vím z komentů), kdo půjde do duelu. Jen mi prostě nedochází, proč musel Vláďa vybrat zrovna členku ze svého původního kmene? Proč nezvolil třeba karatistku nebo Chili… Uvidím to až dnes, třeba pochopím…., třeba se tam něco odehrálo, ale takhle? Posiluje pozici bývalých červených.
Zásadní problém v tomto kmeni byl ten, že dost členů bylo v určité době mimo kvůli Covidu a vrátili se až když byli někteří už spolčení a věděli, jaké to je na kmenové radě atd. Navíc nebylo ani fér, že mohli nově příchozí ihned poslat do duelu, aniž se tam stihli rozkoukat….(navíc oni ani nezavinili porážku a za Covid nemohli…).

81
Kami
Reagovat

@Lady XL: Je fakt, ze jsem v US Survivoru videla par zamernych proher, protoze kmen chtel za kazdou cenu nekoho vyloucit. Ale to jedine kdyz mas fakt silnou alianci. Tady, i se silnou alianci, by si to snad nikdo nelajsnul. Protoze nikdy nevis, kdo vyhraje individualni imunitu (treba to muze byt hned dalsi clovek na chvostu) a do duelu jde nekdo z aliance. A ten duel je docela nevyzpytatelny.
Proste je to smula, kazda soutez utece o jeden hod, jeden dilek skladacky a kmen chodi na kmenovky. V US verzi to dokonce doslo tak daleko, ze jeste pri rozlozeni kmenu jeden porad prohraval, az zustal pouze jediny clovek ktery se pak sloucil s druhym kmenem :-))

82
dejna
Reagovat

Neměl by Survivor končit už za měsíc?
Zkoukla jsem 14.díl (příští pátek), zůstává 12 hráčů, z nich ještě vypadne Tomáš Z., vypadá to na brzké sloučení, ale aby vypadával jen jeden za týden, na to jich je pořád moc…tak 2-3 týdně do konce března?

83
dejna
Reagovat

JanaH: Máš ještě palce? ;D

84
Ina
Reagovat

@Kami: byla to Stephenie la Grossa v Palau. To byla obdivuhodná hračka. Tak se jí hned zbavili. Pro mě to byla skvělá série a vyhrál Tom, kterému jsem to moc přála. Podle toho co se děje v našem Survivoru, bojím se moc toho, že to vyhraje nějaká neschopná fnukna, co se celou dobu jen vezla. Která nevymyslí nic a jen bude tupé dělat to, co jí řeknou. Ani by mě nevadilo, kdyby to vyhrála Chilli za tu snahu hrát hned od začátku. Ale mý favoriti jsou Adam a Vláda, ale ty se nemají s kým spojit. Chili to rozehrála na ženskou alianci a myslím, že jí to vyjde.

85
Johny
Reagovat

Nemozem si pomoct, ale Chili s Veronikou mi strasne pripominaju zle a zavistlive nevlastne sestry Popelky, ktoru tuna stvarnuje krasna a sikovna Xenia 🙃

86
Michaela
Reagovat

@Ina: Stephenie je ma nejoblibenejsi soutezici z zen US Survivora. Byla jeste v rade Guatemala a do ted me mrzi, ze nevyhrala a skoncila 2., ta, co vyhrala, si to nezaslouzila. Proplula a ja tyto proplouvacky nemam rada! A navic ta posledni soutez o imunitu byla podvod, do ted si pamatuji, jak vysoka Dannie, nebo jak se jmenovala, tam stala na pohodu a Steph byla mala a nemohla vyhrat.

87
Michaela
Reagovat

@Johny: Pokud by mela vyhrat zena, tak to zatim preji jen Johy nebo Xence.

88
dejna
Reagovat

Kopíruji z jiného webu:
Přehlídka tejpování a ortéz na ostrově nabírá obrátky. Tolik zdravotnického materiálu snad nevyužili v americkém a australském Survivoru za desítky sérií. Kdo v česko-slovenské hře o přežití nemá tejp, jako by nebyl.

:D

89
Michaela
Reagovat

Já dnes viděla 14. český díl, takže asi vlastně spoiler, no, dopadlo to tak, jak jsme asi všichni čekali. Ten, kdo zůstal, to bude mít hodně těžký, jak v tomto kmeni nebo poté po sloučením, abych nepsala jména. Já osobu, která vypadla, měla hodně vysoko, ale faktem je, že té osoby sociální hra byla doopravdy slabá a nemohlo to fungovat.

Jsem ženská, ale ta ženská aliance, která tam vznikla a dominuje i teď – Nikol, Chilli, Veronika, Johy, Aylin a Veve mi je neskutečně nesympatická. Z této sestavy bych vlastně fandila jen Johy. Bude zajímavé, kam se případně později dá Xenka a Dominika. Chlapi jsou v nevýhodě celkově, protože odpadávali jako hrušky – Vojta, Gábor, Nathan, Tomáš, aniž by je někdo vyřadil.

Já stále fandím Vláďovi, Xence a Johy.

90
Iv. Sa.
Reagovat

@dejna:
88
Taky jsem si už kolikrát říkala: „To není šátek? To je tejp? Jindy zase: „Ha, to není tejp, to je fakt šátek!“ 😉

91
Kami
Reagovat

Take jsem videla 14. dil a jako.. ta soutez na klade byla trapna a na tolik kol hlavne nudna. Proc proste nemohli pouzit celou kladu a „bouchadlo“ jak chteli s tim, ze se samozrejme nesmi utocit na hlavu?
Mela jsem pocit, ze ti co spadli prohrali proto, ze je nestrcil souper, ale vahou svihu vlastniho „strkadla“. I Veve to vedela a proto nechala Xenku do sebe mlatit, az z toho X malem spadla.
Take me prehlidka ortez a obinadel prekvapila. Vlastne celkove v US verzi mam pocit, ze na ty jejich zraneni totalne kaslou. Ono je to mozna i tim, ze amici ani nechteji temito zdravotnickymi podporami davat najevo, ze jsou zraneni. Protoze vedi, ze jakmile se oznaci za slaby kus, leti.

92
JanaH
Reagovat

https://zitrek.cz/spolecnost/celebrity/reality-shows/survivor-cesko-slovensko-moderatorovi-novotnemu-ruply-nervy-scena-pote-zahadne-zmizela/

Toto rozesmálo mě. Kdo se těšil, tak marně. Musel zaúřadovat cenzor, aby Novotný nebyl za úplného idiota. :-D

Dejna: palce mám a byla jsem klidná, zase s prstem v nose… ;-)
Dopadlo to tak, jak bylo nevyhnutelné a fanouše jsem si nemohla vybrat líp.
Řiťolezka Johanka nezklamala a nepřekvapila. :-/ :-D
K tvým tejpům přidávám ortézy, to je taky moc pěkná přehlídka.

93
dejna
Reagovat

@JanaH: Já to viděla v ukázce – nejdřív zařval, že to on určuje, co je faul, a pak ještě na Toma, že už má dost jejich/jeho chování – nebo toho, jak si dovolují (to si přesně nepamatuji, ale podle všeho ho vyprovokovalo něco, co Tom řekl). Když jsem pak zkoukla epizodu, nikde nic a zpětně v upoutávce taky nic. On to totiž vzápětí zkritizoval bulvár a asi proto to zmizelo.
S prstem v nose, jooo? :DD To já se docela bála. ;)

94
Michaela
Reagovat

Další, komu podle ukázek odejdou síly, je Xenka, snad jí to nebude stát místo v soutěži. :(

95
Franz
Reagovat

Prokletí Survivoru postihlo i moderátory. Slovák zmizel po 1. díle, do Česka se vrací i Novotný.
https://www.expres.cz/celebrity/survivor-ondrej-novotny-martin-smahel.A220216_162412_dx-celebrity_amh

96
Iv. Sa.
Reagovat

@Franz:
95

Při použití linku mi padl do oka další článek – pro toho, kdo se teprve bude dívat, což jsem já, …
spoiler /!/ jako prase :-o :-/

https://www.expres.cz/celebrity/survivor.A220225_185841_dx-celebrity_amh?zdroj=EX_vybava_recombee

97
Wally
Reagovat

@Iv. Sa.: Ona paní „redaktorka“ je strašná milka. Pravidelně píše týden předem obsah dílu.

98
Adam
Reagovat

Survivor měl být původně po koncertě ve 21.45, ale tím, té je nakonec až do 22.20, a vysílal by se to jedné ráno, bude výjimečně zítra, ve středu ve 21.45

99
Franz
Reagovat

@Wally: No, já si myslím, že paní „redaktorka“ pouze napíše skutečnosti, které jsou normálně dostupné. Proč Nova uvolní týden dopředu epizodu, kde se každý dozví jak dopadla páteční kmenová rada? Proč už 14 dní všichni diváci ví, že Zástěra odstoupil a první o tom informovala Nova?
Pro mně není žádná dopředu uveřejněná informace spoiler, pokud je uveřejní sám ten který pořad vysílá.

100
Violete
Reagovat

Adam dnes boduje, tak doufám, že to aspoň chvíli vydrží. A hláškuje, když nemáš citróny, tak aspoň kitróny a nechal jsem tam celého Adama.

101
BarBora
Reagovat

Tie časti sa na seba podobajú ako vajce vajcu a aj hry už sú nuda, tiež je to dokola takmer to isté. Dnes mali asi päťminútový tajný rozhovor Vlado s Adamom, ale počula som len more. Nemám ani komu fandiť, nikto ma nevzal za srdce, akurát je mi niekto sympatickejší a niekto menej sympatický. Ešte chvíľu vydržím, ak sa to niekam neposunie asi to ukončím.

102
Violete
Reagovat

@BarBora: Vcera mi ten dil prisel take hodne nezazivny. Skoda, ze tam neni vice zakulisni hry, treba by me zajimalo, jestli se alespon trochu posunulo, jak vsichni byli proti Adamovi. Mohl by tam byt posun v uvazovani u ostatnich, ze ziskaval pro tym body?

103
BarBora
Reagovat

@Violete:
Ak baby v Azua spáchali ženskú koalíciu, tak sympatie nepomôžu a ak si dobre pamätám z príspevkov, tak to Adamovi nepomôže.
Dnes ma aspoň tá hra celkom bavila, tá kladina, bolo celkom zaujímavé sledovať, ako sa s tým kto vyrovná. Tomáša a Xeniu som už videla vo vode, nakoniec to vyhrali. Johy má pomerne krátke nohy k telu a celkovo masívnejši spodok, to jej aj pomáhalo udržať stabilitu, ale bola dobrá, aj v individuálke.

104
Prochor
Reagovat

Baví mně, jak po dohlasování přijede hlasovací urna na malém eskalátorku mezi různými romantickými artefakty. Hned si vzpomenu jak v Kulovém blesku vyjížděl Smoljakovi panák na kolejničkách.
P.S. Stephanii La Grossu jsem miloval a vzpomínám jak když zůstala sama s Boby Johnem a pak jela k druhému kmenu, tak tam našla tu ufňukanou ženskou, která jen ležela a litovala se. Stef na ní koukala jako blázen. Ale moje největší favoritka už zůstane navždycky Parvati.

105
BarBora
Reagovat

Niekto povedal Nikol, že zajtra sa zlučuje? Inak jej proslovu nerozumiem, veď zo seba urobila terč v Mao, navyše tie neustále pohľady pubertálnych zaľúbencov s Chili…
Johy o akomsi strede len fabuluje, myslím si, že Chili, Nikol a Johy je základ, Vlado, Veve a Verona sa budú porúčať, pokiaľ sa im nezadari imunita, prípadne v kmeňovom dueli, aspoň sa mi to tak zdá. Neviete kedy bude zlúčenie? Vraj zatiaľ nie.

Adam je magor a zaujímalo by ma, či aspoň on sám rozumie tomu, čo jeho ústa produkujú.

Přidat komentář