Panáček v reality show

Survivor CZSK 2: Spekulace o soutěžících

3. Leden 2023 | napsal(a): | reality show: Survivor Česko & Slovensko

survivor czsk 2023 2

Bulvár rozjel spekulace naplno a Expres přišel se „zaručenými“ účastníky nového Survivoru Česko & Slovensko. Špatná zpráva je, že celebrit se ani ve druhé řadě nezbavíme. Na ostrov se má údajně vypravit vítězka MasterChefa, tvář SuperStar, modelka, zápasnice, miss, účastníci Like Housu, fotbalista, herec, fitness trenér nebo pokerová hráčka. A možná i vítěz Farmy nebo někdo z Love islandu.

Vašek Matějovský, Besky, Pítr, Kundosaki, Petr Švancara, Andrea Bezděková, Barbora Mlejnková, Hanka Gelnarová, Karolína Krézlová a Czech Tarzan alias Adam Bůžek. To je desítka celebrit, které by se měly 9. ledna vypravit do Dominikány. Doplnit by je mohli ještě někteří další, například vítěz Farmy Filip Jánoš, influencerka Kafu, Fábio z Love Islandu, soutěžící ze SuperStar Martin Schreiner, herečka Radka Pavlovičová, Muž roku Josef Kůrka nebo herec Jiří Langmajer.

Nic ale ještě není jisté, na oficiální potvrzení všech soutěžících si ještě budeme muset pár dní počkat. Jistotu momentálně máme jen u jednoho jména, a tím je Roman Tomeš. Herec a zpěvák už měl smlouvu, ale kvůli kýle má smůlu.

Lukša

Mladý psavec, kterého to z komentářů vyneslo až na autorský post. Z reality show toho sleduji opravdu hodně, mezi mé nejoblíbenější se ale jednoznačně řadí Got Talent a The Amazing Race.

Survivor Česko & Slovensko

Diskuze k článku

Počet komentářů: 8
1
Pattrick
Reagovat

Se těm insta „celebritám“ nedivím, ty prachy, které jim nova za natáčení nabízí, by po tom hrábl každý. Kdyby ty peníze pro ně, raději dali do vylepšeného formátu.

2
Prochor
Reagovat

Dočetl jsem že, že Novotný se prokecl, že 9.1 letí na ostrov. Takže už se těším kdy to začne. Stále naivně doufám, že zruší duel po kmenovce. Hlavně ale doufám, že tentokrát vybrali hráče. Tedy ne někoho, kdo například najde skrytou imunitu a hned ji všem ukáže.

3
Lukša
Reagovat

Spekulace se rozjíždějí. Dnes se objevila další jména, třeba Martin Schreiner nebo Jiří Langmajer.

4
Prochor
Reagovat

@Lukša: Martin Schreiner – ten finalista Superstar ? Tak to jen čekám, kdy se přihlásí třeba Bára Piešová nebo Adam Pavlovčin :-)

5
Pattrick
Reagovat

@Prochor: Tak oni se nehlásí, produkce je oslovuje sama s nabídkou smlouvy za natáčení den :) Proto jim ty celebritky tak odpadávali, vydělali si pěkné peníze za pár týdnů.

6
Lukša
Reagovat

@Prochor: No jo, tady to berou za hotovou věc. Kromě toho byl ve Tváři, takže s ním už má asi Nova dobré zkušenosti. Já si ho tam ale moc představit neumím (což tedy platí o většině „celebrit“, i když můžu sotva o půlce říci, že jsem o nich už něco slyšel).

7
JanaH
Reagovat

@Prochor: Adam Pavlovčin nee a doufám, že by ho to ani nikdy nenapadlo…
Letos se má ale podle „zaručených“ JPP zpráv zúčastnit ségra. Která navíc chodí s Raiterem, že?

8
Lukša
Reagovat

Mezi prvními, kdo měl nabídku do populárního pořadu dostat, je zpěvák Martin Schreiner. Svou účast v show vyvrátil. Jednou z dalších tváří, o které se v nové řadě spekulovalo, je Jiří Langmajer. „Tato informace je nepravdivá,“ řeklo PR oddělní televize Nova, které dementovalo také účast herečky Anny Kadeřávkové, u níž vyjednávání padlo na poslední chvíli. Diváci na obrazovce neuvidí ani herečku a zpěvačku Radku Pavlovčinovou.

Přidat komentář