Panáček v reality show

Survivor CZSK 2: Známe kompletní sestavu

17. Leden 2023 | napsal(a): | reality show: Survivor Česko & Slovensko

survivor 2023 intro

O čtyři soutěžící méně, ale zato náročnější podmínky, které mají připomínat skutečné přežití na pustém ostrově. Podívejte se, kdo bude letos bojovat o 2,5 milionu korun a jak byli soutěžící rozděleni do kmenů. Survivor poběží od 1. února každou středu a čtvrtek od 21:35, vždy o týden dříve také na Voyo.

Žádné připravené přístřešky, žádné sirky, žádné debužírování. Letošní řada má být mnohem náročnější. Soutěžící si budou muset poradit se stavbou přístřešku holýma rukama, rozděláváním ohně s pomocí křesadla, hladem, steskem po domově a komfortu a hlavně se svými soupeři a jejich taktikou.

Proti sobě budou stát dva týmy, které půjdou tvrdě proti sobě. Bojují totiž nejen o postup, ale i o nejrůznější ceny ve velmi náročných soutěžích. Jak budou týmy složené?

První kmen pod názvem HRDINOVÉ ponese červenou vlajku a tvoří ho: Václav Matějovský, Barbora Mlejnková, Petr Havránek, Josef Kůrka, Kateřina Klinderová, Petr Švancara, Karolína Krézlová, Filip Jánoš, Andrea BezděkováSoňa Sedláčková.

Druhý kmen s modrou vlajkou se jmenuje REBELOVÉ a tvoří ho: Ludmila Puldová, Jiří Hanousek, Žaneta Skružná, Matěj Quitt, Adam Bůžek, Hana Gelnarová, Tomáš Weimann, Tereza Schejbalová, Johana Fabišíková a Martin Konečný.

Jak došlo k tomuto rozdělení? Všichni z kmene HRDINŮ v životě něco dokázali i za cenu, že každý z nich musel někdy riskovat. Díky svým činům ale zůstávají v povědomí většiny z nás. Nyní získali odvahu udělat další krok do neznáma. Členové kmene REBELŮ jsou odhodlaní zbořit jakákoliv pravidla, stejně jako to udělali ve svých životech, aby se dostali až tam, kde jsou právě teď. Všechny spojuje adrenalin, ostrý jazyk a vychytralost.

Pro oba kmeny platí v rámci soutěže naprosto totožné podmínky, žádný kmen nebude mít na ostrově speciální zacházení, všechno si musí vybojovat a postavit sami. Soutěžící si s sebou mohli vzít jen pár kusů oblečení, boty a ponožky. Nemají u sebe žádné hygienické pomůcky, ani osobní věci. Vše ostatní budou mít možnost vyhrát v průběhu soutěže.

Všechny soutěžící včetně krátkého povídání naleznete zde.

Lukša

Mladý psavec, kterého to z komentářů vyneslo až na autorský post. Z reality show toho sleduji opravdu hodně, mezi mé nejoblíbenější se ale jednoznačně řadí Got Talent a The Amazing Race.

Survivor Česko & Slovensko

Diskuze k článku

Počet komentářů: 2
1
Prochor
Reagovat

Úplně tvrdé podmínky jsou, když si ještě musí převařovat vodu. Takže první rozdělaný oheň je rozhodující pro přežití. Jinak pevně doufám, že se zásadně změní ten příšerný hudební podkres.

2
Kami
Reagovat

Zrovna na to koukam a hned z kraje me vytocilo „neprisla jsem taktizovat“. Sakra holka tak co tam delas, alou domu!

Přidat komentář