Panáček v reality show

Survivor CZSK (7): Sloučení, jaké svět neviděl

15. Březen 2022 | napsal(a): | reality show: Survivor Česko & Slovensko

survivor czsk e19

Posledním televizním vypadlíkem se stala Aylin, která po prapodivné kauze prohrála duel s Danem. 17. díl nepřinese vůbec nic zajímavého a v 18. dílu se dozvíme, kdy dojde ke sloučení. Ano, připravte se na sloučení ve stylu Love Island Survivor Paradise meganejtěžší soutěže ever.

Pár zajímavých tabulek. Jak jsou soutěžící platní svým kmenům v soutěžích (k 13. epizodě)?

Survivor-procento úspěšnosti v soutěžích

Kolikrát jsme mohli vidět soutěžící ve zpovědnici (ke 12. epizodě)?

SURVIVOR CZSK E12

A co na letošní Survivor říká Braňo?

brano mem

Lukša

Mladý psavec, kterého to z komentářů vyneslo až na autorský post. Z reality show toho sleduji opravdu hodně, mezi mé nejoblíbenější se ale jednoznačně řadí Got Talent a The Amazing Race.

Survivor Česko & Slovensko

Diskuze k článku

Počet komentářů: 92
1
Michaela
Reagovat

Tak ja ted dokoukala na Voyo 19. dil a musim rict, ze tak, jak jsem se toho bala, to strasne nakonec az tak nebylo. Slouceni trochu jinak, nez ho zname, ale soutezici jsou v polovine, tak alespon nacerpali trochu energie, on je ten jeden vecer az zase tak nespasi.

Jinak postrehy z dilu jeste pred party, libilo se mi spojeni Vladi a Veve a vubec to, jak ho ostatni holky v Azua vnimaji.

Na party se mi nelibilo chovani Chilli a Nikol, Ty dve jsou spolu doopravdy marne a ja doufam, ze jim to zlomi vaz v soutezi.

A zajimava byla ukazka na dalsi dil, ale tak smutne.
To, co tam predvede slepicinec proti jine zene, nebudu jmenovat, ale Vy si to domyslite, to je fakt pres caru a jsou to desne kravky.

A pak zraneni nekoho pri soutezi, ktere navic vypada pomerne vazne. :(

2
Pavleek
Reagovat

19. díl je vrchol. Naštěstí sledovanost je tak ubohá, že začínám mít dobrý pocit ze vkusu lidí v ČR. 17% na CSFD je jen potvrzením, že toto opravdu ne. Měl jsem pocit, že sleduji špatnou parodii na Like House či Hotel Paradise. Hrůza děs.

3
Jakub
Reagovat

Ep19 – SPOJLER ALERT !!

Jako hardcore fanoušek formátu moje srdce zaplakalo , párty hárd jak na Ibize , svatební hostina , jen chyběla nevěsta a ženich , no jak řekl Pavleek Hotel Paradise a Love Island hadr :DDD .
Slovenský moderátor se nám přišel ukázat , alespoň víme , že ho nesnědli lidojedi v džungli.
Doufám že nás v ep.20 nečeká další medevac , už i tak máme marodku větší než všechny série US Surva dohromady .

4
JanaH
Reagovat

Ano, ano, bylo to ještě horší, než jsem čekala.
Dno poddna, jak jsme psávali blahé paměti u jiné RS.
A vyřazení bude UŽ tento týden nebo to ještě o jeden natáhneme kvůli ještě důkladnějšímu vytěžení? :-D

5
dejna
Reagovat

Dík za tabulky, hlavně za tu první. Uvědomila jsem si, jak zkresleně vnímám některé hráče, pokud jde o výsledky – třeba Johy, Daniel, Adam mi připadali lepší, než ukazuje tabulka. A úplně jsem zapomněla, kdo je Lenka. :-0

6
JanaH
Reagovat

@dejna: autor slíbil, že bude aktualizovat, tak když tak zase pošlu.
Pořadí asi zůstává, ale poslední dobou cukrík několikrát prohrál, Vláďa zas dost vyhrával a dařilo se i Domče, Veronice a Johy.
Taky jsem byla překvapená, jak moc je marná Chilli, jaksi jsem předpokládala, že Braňo je horší. :-)

7
dejna
Reagovat

@JanaH:
To bude fajn. :))
A Chili mě taky překvapila.

9
JanaH
Reagovat

@Kami: ale chudák! Proč mi ho není líto, samolibého ješity? :-D

10
JanaH
Reagovat

@dejna: poslala jsem Lukšovi nějaké další věci.
Ale bude to možná až v dalším článku.
A nejsem autorkou ani jedné z nich, to jen pro pořádek. :-D

11
Kami
Reagovat

Myslite, ze Nova nekdy v budoucnu Survivor zopakuje s tou pravou licenci? Prijde mi, ze kolem tohohle paskvilu je celkem humbuk i kdyz je to hodne slaby vyvar. Ze by to jeste jednou prubli tak jak se to ma spravne delat?

12
Lukša
Reagovat

@Kami: No rozhodně by bylo divný, kdyby se k tomu ještě jednou upsala i Markíza.
Čísla v TV jdou dolů, v cílovce už je to jen nějakých 20 %. Velkou váhu tak budou mít hodnoty na Voyo, kam nevidíme. Každopádně bych čekal, že bude následovat dlooouhá pauza a pak se uvídí, jestli se najde někdo odvážný a jestli budou mít peníze na takový risk.

13
Lenka
Reagovat

V úterý byl za mě nejnudnější díl :D

14
dejna
Reagovat

@JanaH: Si počkám. :)
@Kami: Nemyslím, jsme na to moc malí, chudí a … Mně by stačilo, kdyby tu vysílali USS, třeba s 1-2letým zpožděním. To by mohlo vyjít trochu levněji, ne? Nebo jsem hodně naivní?

15
Michaela
Reagovat

Nebudu spoilerovat, ale mam dokoukany 20. dil na Voyo a …

Rovnou tady rikam, ze pokud by mela byt finalova trojka – Nikol, Chilli a Veronika, tak to nedokoukam. Chilli a Nikol v soutezich naprosto otresne a umi jen kecat. Veronika v soutezich sice lepsi, ale co to tam dnes predvedla na tu Xenku, to je takova kravka. Uz jsem to zde psala, ze presne takto sla po Bare …
Navic na Xence bylo po zbytek dilu videt, jak je smutna. Nevim, zda se z toho oklepe.
Brano to rekl moc hezky – “jako by se Adam reinkarnoval”! :D Strasny slepicinec.

Ale je potreba rici, ze zde ten slepicinec nevznikl, protoze by byly holky tak strategicky na vysi, ale bylo to tim, ze hned 4 chlapi je souteze sami odstoupili.

Ted fandim – Vlada, Xenka, Johy
Nevadi mi prekvapive – Veve
Neutral –
Nesnesu – Chilli, Nikol, Veroniku

Neutral nevypisuji zamerne, at hned neni poznat, kdo dnes vypadl.

16
Michaela
Reagovat

*ze

17
BarBora
Reagovat

Toto som radšej nemala vidieť, žalúdok sa mi skoro obrátil…schválne podrazit kmeň? Schválne prehrať? Nech by mi ako niekto vadil, stratégia, taktika, ale toto je hnus. Hra-nehra, je to aj o charaktere v civilnom živote, fuj. Je určitá hranica, za ktorú sa nejde….ľudia o sebe dajú vedieť viac, než si to tam uvedomujú. O Nikol som ilúzie nemala, Dominika nie je príliš múdra, ale Xenia je ťažké sklamanie, ešte bola ochotná aj hrať komédiu so zranením a bola na seba taká hrdá…jdu blejt velebnosti. A to bola jedna z mála, ktorú som ako-tak znášala. Nech sa slepice na čele s Danom doklovú.

18
Kami
Reagovat

20. DIL
Klouzacka ktera pulce lidem zlomi zada nebude asi dobre navrzena, nebo bych ty jizdy po brise zakazala. Nektere dopady do vody byly fakt hardcore..
Jinak docela nuda dil a konec.. ten neprozradim

19
Franz
Reagovat

Zdejší diskuze jen ukazuje, jak je tento „paskvil“ RS u diváků sledován. Je to fakt nuda se pořád dokola dívat na jednu soutěž třeba 10x. Já se občas podívám pouze na konec a přečtu nějaký článek.
Schválně prohrát je normální věc v této soutěži. Dokonce to bylo už několikrát praktikováno i v některých zahraničních řadách Survivoru. Já se vůbec se nedivím, že ženy jdou po krku mužům. Tomáš je arogantní povýšenec a Braňo takový moula, který má více ve svalové hmotě, než v hlavě. Osobně přeji vítězství někomu z dvojice Vladimír a Xenia.
A doufám, že Nova tuto tureckou reality novelu zahodí a už se k ní nebude nikdy vracet.

20
BarBora
Reagovat

@Franz:
Pokiaľ niekto naschvál prehrá sám za seba, jeho vec, pokiaľ zhodia kmeň- opluť.
Hádať sa nebudem, každý je nejak nastavený.

21
Michaela
Reagovat

@Kami: Veve a Dominika se tam zlomily fakt hodne. Take jsem cekala, ze pak bude nejaka uprava, ze nesmi jezdit tak a tak.

22
Jakub
Reagovat

@BarBora: Wtf Báro ? však tohle je docela standartní postup např v případě strategie a následného blindsidu na kmenovce , pokud je kmen příliš silný . :) nezapomínejme , že každý je v survu sám za sebe a na konci musíte mít nějaké to resumé :)) jinak nevyhrajete . A i cílená prohra se počítá , pokud taktika vyjde jak má .

23
Michaela
Reagovat

@Jakub: Ale zde do toho zasahla produkce, aby Tomas rovnou nevypadl, takze se jim vlastne nepovedlo to, co chtely (zeny).

24
Franz
Reagovat

@BarBora: Kdyby jsi znala i jiné zahraniční veze, tak víš, že je to normální věc, která je od různých koalic používána. Je to součást taktiky, zejména, když je někdo v kmeni nepohodlný. Pokud to vymyslela některá z žen, tak smekám. Je vidět, že konečně ten Survivor má někdo nastudovaný.
Souhlasím s Michaelou, že Tomáš je asi chráněn produkcí a to je větší křivárna. Co takto příště duel o vypadnutí Tomáš – Braňo. Asi jen moje přání.

25
Michaela
Reagovat

@Franz: S tim duelem to dopadne uplne jinak a vlastne i ocekavane, s ohledem na tah produkce s nevyloucenim Tomase.

26
Kami
Reagovat

Ty duely me stvou vic a vic. Doufam, ze aspon ve slouceni nebudou, ale asi marne. Btw, tak Tomas nesoutezil, bylo mu spatne. Co teda anulovat duel, Danovi bylo prece taky soufl..

27
Michaela
Reagovat

@Kami:
Ja bych kvuli Vladovi ty duely brala dale.

28
Peter
Reagovat

Najviac nemôžem vystáť Chilly, Veroniku, Johy a k ním pripojenú Niky, ktorá sama o sebe mi nevadí. Mňa tabuľka ohľadne Chilly vôbec neprekvapila v súťažiach je dosť slabá a vždy aj bola nato aké mala reči ohľadne sebaprezentácie že je športovec :D Trošku ma udivuje rozmýšľanie členov v MAO ako sú Dominika, či Xenia alebo Dan. Neviem pochopiť že riešia Tomáša a neuvedomujú si silnú alianciu v tíme Azua a k tomu Niky ktorá sa k nim hneď pridá a tak ich zo súťaže vykopú :D Snáď sa Vláďa postaví dievčatám z Azua a bude to ešte zaujímavé. Už tam ani nemám favorita. Možno Xenii asi najviac fandím. Veve mám tiež celkom rád. Tá to možno dotiahne aj do finále. Braňo je tragéd. Tomáša som mal rád, no už skôr nie. Dominika taký priemer tiež u mňa klesla. Vláďa trošku stúpol. Škoda Daniela… Dúfam že už vyhodia niekoho z trojice Chilly Veronika a Johy. To je des!

29
Peter
Reagovat

A ešte k produkcii. Nechápem prečo pred predposlednou radou zrušili individuálnu imunitu, ak to doteraz tak bolo vždy. To Tomášovi dosť uškodili. Podľa mňa tam malo všetko prebehnúť tak ako doteraz. Hra o individuálku a tak duel. Trošku nelogické. Natiahnuť duel cez zlúčenie. Na druhej strane by nebolo správne vyhodiť Tomáša na základe hlasovania. To by bolo nefér ak to doteraz tak nikdy nebolo…

30
Michaela
Reagovat

@Peter:
Ja doufam, ze zbytku dojde, jak silna je aliance Niky, Chilli, Veronika + Johy a budou s tim chtit neco udelat, ale nemyslim si.

Xenka s nimi drzi, Dominika s nimi drzi, Brano take podlejza Nikce, Veve podle meho take bude drzet s holkama.

Budou chtit vyradit Tomase, Vladu a Brana. Bohuzel. :(

Navic priste tam jsou nejak divne udelane souteze, o odmenu a pak tam je dalsi, kde je Vlada ve dvojici s Niky a ja mam strach, ze je to soutez o imunitu a dost pochybuji, ze se mu to s Niky povede.

31
BarBora
Reagovat

@Franz:
Nemusíš pred nikým smekat, vymyslela to slepica s tajnou imunitou, inak by to neriskovala.

A zradiť zvyšok kmeňa… stojím si za svojim, neurobila by som to, ani keby sa mi to hodilo. Kmeň je o niečom inom ako je aliancia, alebo individuálny boj.
To nie je len hra, je to aj o odkrývaní osobností. A že to urobili v zahraničí aj iní? To nie je argument, ale už som písala, hádať sa mi kvôli nejakému Survivoru sa mi naozaj nechce.

Takže vypadol „hlbokomyselny“ slepičák ( žiadny kohút, slepičák to je😉) Dano? Fajn, patrí mu to.

32
BarBora
Reagovat

Neviem ako to bude pokračovať, ale ak odrazu zrušia individuálnu imunitu s duelmi, prípadne sa mužom nepodarí stiahnuť k sebe nejaké ženy, bude to strašná nuda. No, môže sa vlastne ešte všeličo stať, ale tiež sa obávam, že muži pekne po jednom pôjdu. Jedine, že by som si ešte vychutnala kopnutie do zadku Dominiky a Xenie od Niky a spol. snáď sa im potom, konečne, rozsvieti. Ale najlepšie by bolo, keby sa podarilo rozbiť v prvom rade duo Chili-Nikol, v takom prípade by to ešte možno bolo pozeratelne.

33
Pattrick
Reagovat

Mně teda vadí to, jak všichni hejtí Nikol a Chilli..

Náhodou, hrají to prostě dobře, udělaly si dámskou alianci, to že jsou ostatní tupci, jejich problém..

A to, že byl cíl prohrát immunitu, udělal bych to taky.. Tomáš je silnej hráč na vyhrávání imunit, sám bych ho odstřelil před sloučením (a klidně i prohrál imunitu schválně, když mám dost hlasů), divil jsem se, že spíš proti němu nedali Braňa, i když to je prostě matlák..

34
Michaela
Reagovat

@Pattrick: Kdyby neodesel Vojta, Gabor, Nathan a Tomas, zadna Nikola by tam uz nebyla, tedy ani zadna zenska aliance.
Tady tomu pomohl naprosto otresny vyber soutezicich z rad celebrit.

35
JanaH
Reagovat

Ale no tak kucííí, nehádejte se přece, jo? :-DD
Bo je to marné… ;-)
Včelí královna zachráněna obětováním se trubcem (přesně tak se totiž zachoval, a to se mi začínal líbit!), té druhé kámoška nabořila plán drbáním, sebejistý cukrík znejistěl a motá se v tom jak špína v kýblu a frustrovanému tydýtovi Braňovi dochází motivační plky. Ale ten se bát podle mě nemusí, někdo takový je snem každého finalisty.
Počkám, kam se vrtne korouhvička Johanka a buď ji vezmu na milost nebo taky ne. :-D
Mao holt drží při sobě, to v Azua nikdy nehrozilo.

36
BarBora
Reagovat

Povedzme, že povyhadzuju mužov, zostane:
Xenia, Veve, Dominika, Veronika, Johy, Nikola, Chili.
Chili je brutál neschopná, Nikola o čosi málo lepšia, zvyšok výrazne lepší, to je 5 žien. Verona bude možno chcieť držať basu s tými dvoma až do konca, ale ten zvyšok ak bude čakať a niečo nepodniknú, tak sa naozaj do finále môžu dostať tie dve trdlá.

37
dejna
Reagovat

Pro mě se pokus o podraz na Toma proměnil v grotesku – Xenka se snažila netrefit, Johy trefit, holky mě pobavily. :D
Vzpomínám si, jak Ozzy vymyslel (Cook Islands), že schválně prohrají souboj o imunitu, aby mohli vyloučit Billyho Garciu, který je vyloženě zdržoval a navíc v pro kmen nic nedělal. Takže ono to může být i v zájmu kmene.;)
Když se koukám na „pozůstalé“, bude hodně rozhodovat složení poroty – pokud bude v závěrečné trojce Vláďa, Xenka a Chili nebo Nicol, mají ty dvě poslední velkou šanci na výhru. Vlastně se obávám, že už teď to vypadá na porotu, která to např. Vláďovi nedá.

38
JanaH
Reagovat

@dejna: přesně tak.
Letos vyhraje s největší pravděpodobností holka. Pokud se nestane něco opravdu převratného, tak to bude „kámošky sobě“. To dá rozum, ne? :-/ Bez ohledu na zásluhy a jiné věci.

39
Lukša
Reagovat

@dejna: No a bude vůbec nějaká porota? Však v tomhle formátu je možný všechno, třeba i volba vítěze duelem :P
Poslední kmenovka byla divná. Volba duelanta stylem „pište mě, bude pro mě čest ho porazit“ je fakt super, jen tedy to vázne na tom, že to vítězství fakt jistý není. Hlavně nezapomeňme zmínit, že to je přeci Survivor. Ano, je to něco jako Survivor, tak si ksakru takhle nehrajte a volte logicky. Buď můžu na 100 % oslabit druhou alianci, nebo na 50 %. Co asi zvolí Nikola, Chili a spol.? A korunu tomu nasadí sám Tomáš, přeci nebude soutěžit s holkou, to by nebylo fér.
A fakt nevím, jak to bude vypadat ve sloučení. Ale to jsem na druhou stranu vlastně rád.

40
Pattrick
Reagovat

@Lukša: Já si zrovna říkal, jak se bude volit vítěz a nedivil bych se, kdyby to bylo sms, ve studiu v Praze.. a nebo právě nějaký duel alá farma na x kol..

41
Lukša
Reagovat

@Pattrick: Já ještě trochu pátral a údajně koluje info, že o vítězi rozhodne porota složená z vyřazených v 2. polovině soutěže. Jestli by to bylo na ostrově nebo někde jinde, to se tam už nezmiňuje.

42
JanaH
Reagovat

@Lukša: potvrzuji ono údajně kolující info. :-)
Připečený samolibý ješita už dřív dementoval zvěsti o hlasování diváků.
Což mě vlastně asi i trochu mrzí (veeelká ironie).
Jednak by byl bizár naprosto dokonalý, druhak by s prstem v nose vyhrál Vláďa. :-D

43
Kami
Reagovat

Jen by me zajimalo, jsem sama, komu trha usi komentovani Ondreje? To radoby spisovne popisovani soutezi plne chyb podnetu s prisudkem uz nemuzu ani slyset. Co radsi mluvit hovorove, hm?

44
Pattrick
Reagovat

@Kami: Já to jeho komentování nedávám, hlavně některé výrazy, vždy si říkám, kde je bere..

Nesnáším i to jeho zesměšňování… Johy je kopyto, atd.. pije mi hrozně krev.

45
Kami
Reagovat

Nevim, jestli si tu nekdo plati Standashow aka Talktv, ale tady je super rozhovor se zajimavymi postehy: https://www.talktv.cz/video/survivor-special-nikol-vs-vladimir-vs-xenie-komu-fandime-kdo-vyhraje-O4eMPZEf?tc=hp-hero

46
dejna
Reagovat

21. díl – jeden z nejzbytečnějších, nejdebilnějších, nejpodělanějších dílů, že se nestydí pouštět nám to a říkat tomu Survivor…úplně zbytečný všechno (teda kromě počinu Vládi), co natočili…kua čumím na to, co dělají, čumím na to, jak říkají, co dělali…jsem blbka, že na to vůbec koukám. :////////////

47
dejna
Reagovat

@Lukša: 39
I to mě napadlo, ale po dnešku je možný všechno, i to, že se vítěz vytočí třeba v kole štěstí. :////////

49
Franz
Reagovat

Co to bylo včera? Všichni velcí kamarádi, plná břicha, možná i zvracení.
Viděli jsme karibského DJ Bubu, tanečnice a mažoretky. Chvílemi něco jako Ein Kessel Buntes a v závěru jen chyběl, že možná přijde i kouzelník. :-)

50
BarBora
Reagovat

Videla som len 1.-u polku, po odchod z ostrova a tešenia sa na párty atď. Celé je to čudné, posledné súboje: 7:0, 7:2, 4:0. To, čo včera Mao predvádzalo, to by aj postihnutí zvládli lepšie. Vyzeralo to opäť na náschvál, Tomáša a Braňa nechali sedieť, ale význam toho? Nerozumiem tomu. Možno moc konšpirujem, ale naozaj som neveriaco čumela čo to predvádzajú.

51
BarBora
Reagovat

No, v Ostrove to bolo tak, že poslední štyria súťažili o postup do finále. Boli to traja muži a jedna žena, tej sa v jednej súťaži nedarilo prejsť cez prekážku, tak ju poslali ďalej, že jej nejaké minúty potom pričitaju…. Tipnite si, či sa baba dostala do finále. Tipli ste si správne.
Asi tak je možné toto všetko brať vážne.

52
JanaH
Reagovat

@Lukša: dostalo se ke mně video, kde se vyjadřuje, že se jde konečně věnovat „serióznějšímu byznysu“.

53
dejna
Reagovat

SPOILER!!! Obsah 21. dílu!

https://1url.cz/UKAr9

Zachycuje vše, co mě tak vytočilo…dodatečně se omlouvám za poněkud vulgární 46.

54
JanaH
Reagovat

@dejna: vulgární? Kde? Nevšimla jsem si. ;-)
Z diskuze pod článkem: „Gratuluji TV Nova ke stvoření nové odnože reality show s názvem sKurvivor :)“
Ani to není nijak vulgární. Jen přesné.
Ty úterní „vytěžovací“ díly je třeba projet rychlostí blesku… zkrácení na cca 20 minut udělá v rámci zachování duševního zdraví divy, mohu jen doporučit. :-D

55
JanaH
Reagovat

@dejna: přidávám názor z FB:
„Mě se na té soutěži líbí jak je interaktivní, při včerejším dílu v TV si i divák mohl sáhnout na dno svých sil, dokoukali se jen ty nejotrlejší 😂“.

56
Iv. Sa.
Reagovat

@JanaH:
55
:-D

57
BarBora
Reagovat

Tak, vrchol tejto šouky máme za sebou, 1* za umelecký dojem: Johy a Chili.

58
JanaH
Reagovat

Někteří navrátilci jsou pěkně vypapaní, takže není těžké poznat, kdo byl v porotě.
https://survivor.markiza.sk/aktualne/2053367_sou-survivor-sa-skoncila-sutaziaci-uz-prileteli-pozrite-si-exkluzivne-zabery

59
Franz
Reagovat

Dnes v Snídaně s Novou Jánová se prokecla, že už je se všemi soutěžícími v kontaktu a prý se mají v závěru všichni sejít. Tak Nova na Barrandově napustí nafukovací bazén, vypujčí si od zahradníků palmu a bude se natáčet finále.
Zítra ráno na Nově Zástěra.

60
BarBora
Reagovat

Neviem, či Dano nemá ako „celebrita“ zvlášťnu zmluvu „až do vhodného okamihu“. Kydy ako „nechcem aby vypadla Xenia alebo Nikol, tak sa do duelu ponúknem sám“ nech si nechá na doma. Vlado ho v tom utvrdzuje a on sa mu ešte poďakuje za podporu. Som si myslela, že to bude RS a nie komédia.
A Vlado tiež odrazu veľký „hrdina“, ako by on rád mal Tomášov skalp, hlavne že sa triasol, aby Mao poslalo Tomáša preč. Prečo až takto insitne? A vznosne devy sa tiež začali liečiť na Tomášovi až tesne pred zlúčením. Nie že by bol bezchybný, ale dievčatká sú až dojemne prehladné a stačilo by..ako silného hráča sa ho chceme zbaviť.

61
BarBora
Reagovat

Inak, Chili a Braňo sú takí neuskutoční zúfalci, že niekedy naozaj rozmýšľam, či to nie je ich „záludná“ taktika 😄. Hrozné niečo. Keď nastupujú títo dvaja, súper má takmer istý bod.

62
Pattrick
Reagovat

Já doufám, že za tohle, co nova s markízou přinesla na TV, tak budou u nich padat hlavy.. Koupit takovej formát, to mohl opravdu jen dement.. když ví, že v Česku je znám zavedený formát, tohle bylo produkčně úplně mimo, nechápu, že jim to nesmrdělo už z papíru, jaký propadák z toho bude, já to očekával hned, jak jsem si našel ty turecké, řecké, atd. verze.
Na několik let bude Survivor zase u ledu :/

63
dejna
Reagovat

@JanaH: 54, 55 :DD
SKurvivor se bude Novotnému líp vyslovovat. ;D

64
Jakub
Reagovat

Ep.22 – SPOJLER ALERT !

Trash ! Odpad ..zmar a zoufalství . Ale nejhorší na tom je , že mě to vlastně vůbec nepřekvapuje , soutěž o individuální imunitu by asi každý čekal , stylem jakým se dělala víceméně i v turecké patlanině doposud , ejhle ! turek vod vokurek rozhodl jinak a jedeme stále v režimu 1v1 (to bylo znát už z ukázek) s finále na 3 krásné bodíky , než se prokoušete k nasazení náhrdelníku imunity je hodinka v trapu :)))) Dále tlachání a taktiky v kmeni , nic záživnýho a jdeme na kmenovku , už čekáte že osoba vyloučená kmemen poletí ? Ale kdeže .. vítěz imunity opět rozhoduje o druhé osobě do duelu a let’s go natáhnout vysílací čas :)
Je mi to líto to říct , ale Survivor u nás nemá opravdu cenu , pokud to nikdo nechce dělat podle zavedených verzí ze zahraničí a poctivě , nehledě na fakt , že to oceníme jen my hardcore fanoušci , nikoliv běžný pepík s pivkem u TV . Škoda .

65
JanaH
Reagovat

@Jakub: to podepisuju, Jakube.
Mě ještě „fascinují“ takové ty typické „mamyny“, kterým se mocinky líbil díl s písněmi a tanci s vysvětlením, že si to ti soutěžící zasloužili a jak to byl přijemný odpočinkový díl… :-/ A že nemáme závidět. :-DD
Tak jo.
Soutěž o individuální imunitu tragická, milióntá opičí dráha na bambilión kol zakončená čím jiným, než házením, tentokrát ovšem bez nějaké primitivní skládačky…

66
JanaH
Reagovat

A Johan mým fanouškem nebude, neb zahlásila, že „holkám se to nelíbí“ (co, to uvidíte už čo skoro).
A cukríkovi je zase ze sociální hry na grcanie.
…šiš…

67
Michaela
Reagovat

Take dokoukano. Hlavne mi prijde, ze uz ani samotne soutezici ty souteze nebavi.

Ja se porad opakuji, ale pokud tento naprosto nesurvivorsky Survivor ovladne slepicinec – Nikol, Chilli, Veronika + Johy s nimi, tak budu doopravdy nestastna. A naprosto me fascinuje, jak jim zbyle osazenstvo – Brano, Dominika – zobe z ruky a naprosto nejsou schopni neco hrat.

Jediny, kdo hraje, je Vlada, a proto se ho slepicinec bude chtit zbavit jeste pred domluvenou TOP 6. Blbe je, ze ten Vlada ani nema s kym hrat.

Ja porad naivne doufala, ze se daji dohromady puvodni Azua a vyhazi slepicinec, ale na to tam zadny mistr myslenek neni.

Boze – az se bude vyhlasovat, ze cesko-slovenskeho Survivora vyhrala Shopaholic Nikol, tak budu produkci doopravdy proklinat.

68
Jakub
Reagovat

@JanaH: mamyny :D :D , no já FB diskuze a novinky radši už vůbec nečtu . Jim nikdy nevysvětlíte o čem Survivor je , ale ok ať si Nova točí co chce , jenom bych tomu dal jiné jméno třeba nevim Sportovci na ostrově Season 1 :D

69
Franz
Reagovat

Ten Daniel mně tam bude chybět. Poslední dobou se mně začal líbit. Měl vypadnout ten zakomplexovaný frajírek, který nechápu, že mohl být sportovec. Mně dokonce začala bavit i ta slepičí koalice. Ono jim to sice nevyjde, ale aspoň se tam něco děje.

70
hollyoaks
Reagovat

@Jakub: no tak ste po dlhom case opat videli mi ho vidime a pocujeme v kazdej casti nova a markiza maju ine strihy dielov ….

71
Violete
Reagovat

@Franz: Danielel zustat, nejak jsem nepochopila jeho taktiku nabidnout se do duelu a uvolnit tak misto holkam. Proc nemohl jit do duelu Brano? Jake byly ty ostatni varianty, o nichz premysleli?

72
Violete
Reagovat

@BarBora: Za umelecky dojem v cem?

73
BarBora
Reagovat

@Violete:
To bolo k časti keď sa frndolili, cpali a tancuvali😧. No, pohybová a celkovo výrazová kultúra Johy a Chili je rovnaká aj v iných dieloch, ale už som chcela napísať aj niečo v „pozitívnom“ duchu😄…

74
Kami
Reagovat

Boze kdy uz skonci ty duely? Strasne me tohle narusovani socialni hry SERE.
Kdyby byl ostrov vypadnutych tak budiz, mohly probihat souteze tam a dil by se natahl, aby se do nej dalo dostat vic reklam. Jasne, je to drahy projekt, nejak se to vratit musi.
Ale ty duely me proste SEROU hrozne.

Navic si myslim, ze kdyz nekdo citi terc na zadech, nema takovou tu snahu obihat lidi a vymyslet proc zrovna on ne, koho pretahnout k sobe atd.
Protoze si rekne, ze ma 50% sanci ze jeste nevypadne.

Treba Tomas, kdyby sel za Branem, Vladou, Dominikou a mozna i Johy, tak by mohli krasne zacit premyset nad tim, ze holcici aliance jednoho po druhem vyhazou, ale pak se zacnou pozirat mezi sebou. Co to takhle otocit a vykolejene sebejiste holky (Chilli, Nikol) najednou napsat!
A jo, priznam se, ze me tyhle dve pleticharky bavej, jsem rada, ze tam jsou. Ale sere me ta laxnost ostatnich protoze po rade jsou tam jeste ta druha vratka..

75
hollyoaks
Reagovat

@Jakub: no tak ste ho po dlhom case videli my ho vidime a pocujeme v kazdej casti nova a markiza maju iny strih casti ….

76
Michaela
Reagovat

Tak jak to vidite? Z tech, co se vratili, kdo to mohl vyhrat? Muj tip je Veve, jako jedina nic zatim nepridala na socialni site.

Ja fandim nejvice Vladovi, ale ten na me pusobi hodne smutne, tak se obavam, ze tam to vyhra nebyla.

Svata trojka, jak si slepice rikaji, to snad nebude.

Jeste Johy vypada hodne v dobre nalade.

77
Ter.
Reagovat

Prosímpěkně, můžete mi někdo vysvětlit, pro proběhlo sloučení (párty atd.) PŘED tím, než byl vybranej duelant pro Tomáše? Vždyť to vůbec nedává logiku, když pak znoval soutěžili rozdělený na původní kmeny…

78
Franz
Reagovat

@Kami: Zbytečně se rozčiluješ. Duel na konci někdy může splnit i svůj účel. Může být sice „přeslazený“, může být také risk, ale když se povede, tak se tak hráči můžou zbavit silného protihráče. A když to vymyslí člověk, který to umí hrát. tak proč ne. A ten kdo to chce hrát silou, tak nemusí mát vždy šanci.

79
Lukša
Reagovat

@Michaela: Něco od Veve jsem už také viděl, naopak od Johy krom letiště nic :)
Já tipuju někoho ze slepičí aliance. Vláďa nemůže vydržet nátlak holčičí aliance, štěstí ho někdy musí i v tom duelu opustit. No a pak se holky pustí do sebe, přičemž jádro slepičí aliance bude držet spolu.
@Ter.: Ne, nemůže. Leda že by party stan byl v dalších dnech už zabukovaný pro jiné „trosečníky“.

80
Michaela
Reagovat

@Lukša: Johy je aktivni na IG, Veve porad temer nic. Ale nedokazi si predstavit, jak by se ona dostala az do finale a jeste ho vyhrala.

Ja dnes videla 23. dil na Voyo a dil naprosto o nicem, jedna dlouha odmena. Jen se tam vice ukazuje propast mezi Vladou a ostatnimi.

Minule jsem v ukazkach na dalsi dil poznala, kdo vyhraje imunitu a jsem o tom presvedcena i nyni, ze vim, kdo to bude. Trochu me to stve.

A pokud mam pravdu, tak take vim, kdo bude v duelu, ale uz nevim, kdo vypadne. Tak daleko nevidim. :D

81
Ter.
Reagovat

@Lukša: Jo, přesně tak mi to přišlo. Buď to, anebo ti supercool tanečníci jindy nemohli, nebo mělo být ošklivo, nebo jinej podobnej zásadní důvod! Hroznej fail.

82
Suzzy
Reagovat

@BoraBora: Jen se obávám až Chili a Braňo nastoupí proti sobě, že kmen už bude dávno na ostrově a oni ještě nedokončí soutěž. Oba mají ještě to stejné, že když přišly první prohry, tak se ohromně rozčilovali a nechápali jak se to mohlo vůbec stát, při jejich dokonalosti. Teď si s ostatními tlapnou a jsou zcela v poho. Braňo ještě k tomu díky ostatním vyhrál několik odměn, kdy on sám ani jednou nebodoval a odměnu si moc pochvaloval. Chili jak je v soutěžích marná, tak bravurně zvládá kdo by měl odejít, koho vyhodit. Ale při individuálních soutěžích se dokáže bezva sobecky nahodit a mentálně to ustát.

83
BarBora
Reagovat

@Suzzy:
Braňo mi ani tak veľmi nevadí, on si to tam tak bezelstne užíva, veď čo bude… dobrá odmena je lepšia ako zlá prehra a keď je vhodná konštelácia hviezd aj nejaký bodik prinesie, vyhrávačov si vybrať vie, nikomu nevadí, tak čo…😂
Chili je iný prípad, z nej mám horší pocit ako z Johy. Navyše, jej slepačia „taktika“ ma nudí, je to opozeraná schéma, nič kreatívne, ale viem si predstaviť ako pošle preč aj najkámošku.

84
BarBora
Reagovat

Mýlila som sa, vrchol Survivora nebol minule, ale dnes a asi sa ešte nejaký prihodí. Zábery na katamarán, banán, hranolky, pinu c., atď sme videli aspoň 10x, aj spomalene, bolo to veľmi napínavé!!!

Ešte stojí za zmienku, že Johy hrá na dve strany, Aylin si dosť nepekne zvykla vymýšľať a že taktizuju len slepice a Vlado (ten aj našiel skrytu imunitu), lebo ostatných nám neukážu. No najviac ma zaujalo veľmi múdre vyjadrenie, že v Survivore sa s jedlom nemá vymýšľať, je ich tam 10 a kto je hladný, zje všetko. Toto bolo veľmi poučné a som rada, že nám to predniesli hneď tri žienky v poradí Johy, Dominika, Chili, inak by som na takúto perlu ducha mohla zabudnúť.
Aby nebolo dosť, prišla súťaž o odmenu a opäť…. tentoraz donuty a nejaké pitie so šľahačkou a opäť to bolo veľmi dôležité, primerane tomu aj natiahli čas.
Aspoň že už prestali brblat čosi o najtvrdšej hre na svete.

Inak, ak chcete vedieť kto bude v dueli a kto vypadne, stačí ísť do archívu Markízy a pozrieť si jeden z krátkych šotov s príznačným názvom…

85
BarBora
Reagovat

Pardón. Veronu som si pomýlila s Dominikou, ale to je takmer zajedno.

86
Adam
Reagovat

Podľa našich informácií plánujú Markíza a Nova vysielať šou Survivor až do začiatku mája. Do finále by reality šou mohla dôjsť o necelých šesť týždňov v piatok 6. mája 2022, kedy by obe televízie vyhlásili víťaza.
https://mediaboom.sk/vyroba-survivora-skoncila-z-vysielania-markizy-tak-skoro-nezmizne-sou-uz-prepadla-aj-u-susedov

87
Michaela
Reagovat

Vcerejsi dil na Voyo.

Ve vcerejsim dile na Voyo zase perlila Nikol – “Az vyhraji imunitu, pujde Vlada.” Achjo, holka, co umi jen plkat, by si rada urcovala pravidla.

A pak Chilli, ktera tam zase zalhala a docela vyrazne, navic lze o cloveku, ktery je v jeji alianci. Uz se to tam vcera lehce zacalo resit, ze si nekdo neco vymyslel, ale nedotahlo se to do konce. Skoda, prala bych si jeji konfrontaci.

Duelanti a vitez Duelu predvidatelni, s ohledem na vlastnika individualni imunity. Nechci primo spoilerovat. Za me bych tam rada videa jinou dvoji, ale to si mohu nechat zajit chut.

Ve vcerejsi dile Veronika rekla, ze by rada dodrzela slovo, ktere dala a slepicinec (Chilli, Nikol) s tim ma velky problem. Uf – jen at tato trojka neni ve finale.

A ukazky na dalsi dil, kde se bude soutezit o imunitu? Ach ta VeVe. Snad to nebude tak vazne, jak to vypada. Ale ted uz si 2 dily rikam, ze ona je tam uplne zbytecna a uz se to asi nezlepsi, nehraje vubec nic.

88
Franz
Reagovat

Tomáško, a co na to tvoje ego, že jsi prohrál s ženou? S výsledkem duelem jsem spokojený. Teď ještě plešatce a tu miss bikiny.

89
dejna
Reagovat

Je možné, že se využití hlasu navíc neprojeví? Myslím to tak, že když na kmenovce hlasuje 9 účastníků, jeden z nich využije výhody a hlasuje dvakrát, že moderátor (za předpokladu, že přečte všechny hlasy) přečte zase jen 9 hlasů a ne 10?
Podle mě je to blbost a hlas navíc se musí při čtení projevit.
Kdo viděl včerejšek, ví, na co se ptám.

90
dejna
Reagovat

Včera se ozvalo moje staré známé dilema: může lež být lstí?
Já vím, v lásce a válce je dovoleno vše, nicméně uvažování slepičince mi lehce zvedalo žaludek. Shopaholic bude zřejmě přebornicí ve lžích a manipulacích…ajajajaj, stávám se mamynou! :DD

91
dejna
Reagovat

A ještě chválím 23.díl Skvra za možnost zameditovat si během vysílání… jde zatím o nejdelší pasáže zvuků vhodných pro meditaci, kdy šum moře přehlušuje hovory o taktice.

92
BarBora
Reagovat

Takže Tomáša sa konečne zbavili a som zvedavá, či aspoň Xenii už došlo, akého užitočného idiota zo seba nechala dobrovoľne a pričinlivo urobiť. Pôjdu po nej ako po udenom, vždy sa nejaký dôvod nájde. Ale za zradu sa platí. Mohlo sa to vyvíjať celkom inak, ale to by dievčatká museli mať viac „duševného vlastníctva“, prezieravosti a chochmesu.

Pobavilo ma znepokojenie Johy z troch hlasov, ale úplne najviac sa zabávam na Braňovi. Trt vyhrá, ale zo všetkých si to tam najviac užíva a to bez straty kvetinky. Dokonca dal Danovi slovo, že bude chrániť slepicu Nikolu😂. Ale inak má recht chlapec, páči sa mi, nech si to užíva pokiaľ sa dá, onedlho tiež pôjde. Ale len na hotel a tam bude pokračovať 😀. Ale zaujímalo by ma, či Dano poznal situáciu, alebo len tiež naletel Nikole. Asi naletel. Tá žena nemá žiadne zábrany, akurát sa niekedy snaží zaoblit hrany, ale aj to len kvôli divákom, akože je jej ľúto, ale …. Naozaj, v tej hre sa ľudia odkrývajú a nie že nie.

Přidat komentář