Panáček v reality show

Svatba na první pohled 2: Zůstanou první páry spolu?

18. Listopad 2021 | napsal(a): | reality show: Svatba na první pohled

par2 svatba
Ve druhé řadě pořadu Svatba na první pohled si už všech šest párů řeklo své ANO. Jak novomanželé zvládají společný život, co jim ukázala dovolená a co ti, kteří už se z líbánek vrátili do běžného života?

Novomanželé

Romana & Jaroslav

par1

První pár tvoří sedmadvacetiletá operátorka Romana a programátor Jaroslav starý 36 let. Dvojice má za sebou svatbu, líbánky v Panamě i první týdny společného bydlení. První zádrhel přišel hned po opuštění místa svatby, kde Jaroslav zapomněl svatební prsten a pořádné dusno bylo na světě. Panama ale pomohla a pár dovču zvládl bez větších kotrmelců. Problém přišel při debatě, kde se na další týdny ubytovat. Jaroslav nakonec z požadavku na Plzeň ustoupil a šlo se blíže k Hradci, který podporovala Romana. Doma jim to jakž takž klapalo do doby, než se Jaroslav vrátil z pařby s kamarádkou ráno před šestou a po probuzení našel nakrknutou Romanu, která začínala malinko žárlit. Jako usmiřovací krok se Jaroslav rozjel pro zapomenutý prsten, čímž si vysloužil odpuštění.

Pár musel čelit i vážnějšímu zranění, a to tehdy, když Romana spadla z koně. Bolístky se ale podařilo vyléčit a pár nyní čelí zásadní otázce – zkusí spolu žít i bez přítomnosti kamer?

Andrea & Kadri

par2

Pošťák Kadri (29) a obchodní zástupkyně Andrea (25) tvoří druhý mladý pár v reality show. Na líbánky zaletěli na Maledivy, kde prožili nervózní, ale příjemnou dovolenou, na které se pomaloučku sblížili. Paradoxně jim hodně pomohlo potápění, ze kterého má Andrea absolutní hrůzu. Málem došlo na opravdový zamilovaný polibek, na ten si ale musí oba počkat do Prahy, kde se oba po návratu ubytovali.

Vážný problém způsobila Kadriho práce. Je totiž zaměstnaný ve Švýcarsku a především Andrea není ze vztahu na dálku zrovna nadšená. Po dlouhém odloučení, kdy byl Kadri navíc nemocný a kdy museli experiment dokonce prodloužit, se pár konečně sešel v zahraničí, kde ale na Andreu čekal nepříjemný rozhovor s Kadrim a jeho dalšími dvěma kumpány, kteří Andreu nutili do života mimo Česko. Po tomto se do té doby pevný vztah hrozivě otřásl.

Andrea & Roman

par3

Letos se představil i jeden zralý pár. Oběma novomanželům je přes 40 (48 a 41). Personalistka a podnikatel nejprve nemuseli překonávat žádné problémy, v Jordánsku si užívali pohody a mazali se bahnem. Pak se ale ukázala pravá tvář Romana, který se nedokáže přenést přes výšku své partnerky. Je jasné, že on tento vztah zachraňovat nechce. A Andrea si je toho moc dobře vědoma.

Mirka & Marek Petr

par4

Trochu akce si pro nás produkce připravila u čtvrtého páru. Studentka Mirka (22) měla mít svatbu s kurýrem Markem (25), ten ale na poslední chvíli, údajně ze závažných důvodu, z projektu vycouval. Po prolitých slzách za partnera, kterého Mirka ještě ani neviděla, se experti rozhodli najít dalšího vhodného adepta. Tím se stal Petr, který pracuje jako technický dozor u staveb Povodí Labe. Svatba se uskutečnila 24 hodin po oznámení složení páru, diváci tak byli ochuzeni o tradiční předávání dárků a vzkazů či rozlučku se svobodou. Ostatně celá svatba působila dosti odbytým dojmem.

Pár strávil hodně nervózní líbánky na Maltě a poté se přestěhovali k Petrovi. Jeho ne zrovna útulný byt přijala Mirka nejprve s hrůzou, postupně se ale dobře zabydlela.

Klára & Michal

snpp par 5

Pátý pár tvoří učitelé Klára (33) a Michal (31). Ti po svatbě zaletěli na Santorini, kde jsme mohli sledovat jejich navigátorské schopnosti nebo strasti v rodině, což se Michalovi nechtělo moc poslouchat, čímž Kláru naštval. Vše se ale podařilo vyžehlit a pár si užil i jeho narozeniny.

Katka & David

snpp par6

Obchodní zástupkyně Katka (25) a hasič David (28) tvoří letošní poslední pár. Svatba proběhla v pořádku a pár odcestoval do Říma, kde začaly vyplouvat na povrch různé nepříjemnosti.  David se dozvěděl, že jeho bývalá přítelkyně o něm šíří, že chodil za děvkama a že dluží, kam se podívá. Katka tak nyní vůbec neví, jestli svému manželovi může věřit.

Lukša

Mladý psavec, kterého to z komentářů vyneslo až na autorský post. Z reality show toho sleduji opravdu hodně, mezi mé nejoblíbenější se ale jednoznačně řadí Got Talent a The Amazing Race.

Svatba na první pohled

Diskuze k článku

Počet komentářů: 9
1
Lady XL
Reagovat

Standardně se dívám na druhou půlku, tak vždy chytím akorát svatbu nového páru. Jsem zvědavá na tyto učitele. Jsou sympatičtí a vypadá to, že asi přeskočila jiskra, tak uvidíme :-). Bohužel jsem také viděla ten pád Romany. Obávám se, že ho asi Romana trošinku pobídla a on se holt dal do rychlejšího pohybu. Bylo mi jí líto a doufám, že to nebude mít trvalé následky. Z ukázek to vypadá asi na operaci…. No každopádně mi přišlo, že u těch koní to neměli dobře ošéfované. Coby začátečníka měli Romanu mít na koni s lanem (či jak to koňáci nazývají, už nevím), rozhodně dost dlouho (v té chvíli) nereagovali na zrychlený pohyb koně a neměli pak šanci ho zastavit.

2
Valamin
Reagovat

Zbožňuji vztahové cukrbliky, proto pozoruji, hodnotím, ale hlavně se královsky bavím. Pokud to někomu z protagonistů vyjde, tak mi spadne držka až k zemi, bude to zřejmě jako druhý příchod Krista nebo armagedon, prostě téměř k neuvěření, ale nikdy neříkej nikdy.
Romana a Jarda – dva promitivní polypové, kteří k sobě krásně pasují, jediný rozdíl je v tom, že Jaroslav je celkem sympatický, zato Romana představuje velmi nemilé a nepěkné stvoření, se kterým by snad chtěl zůstat jen masochista, psychopat, zoufalec nebo chudák takto přidělený „odborníky“, o nichž mám velmi pejorativní představy. A ne, není mi líto, že spadla z koně, nepřeji jí sice žádné zranění, ale trochu načechrat peří si zasloužila, život není permanentní neděle, jak by to asi chtěla. Vymýšlet neustále nějaké kraviny, jak jí udělat radost, je martyrium, beze srandy.
Kadri a Andrea – Navrch huj, vespod komunikační fuj. Když spolu něco neumí řešit, tak to taky nevyřeší. Trochu mě vytáčí to neustálé Andrejino „jako“, za vším hledej „jako“ a když nevíš, tak se zasměj. Každý má svou pravdu, ale když nejsou zamilovaní, aby někdo chtěl udělat kompromis, nebude to mít ani budoucnost. Sbohem, stejně Andreuška vesele prohlásila, že Kadri není její typ, ale musí to uhrát do konce, že.
Andrea č. 2 a Roman – Zřejmě nejstabilnější, zatím. Ale Roman bude takový malý Napoleon. Tady už jsou dva docela zkušení matadoři, kteří odkrývají karty pomalu, ale o to větší to může být překvapení. Myslím ale, že v tomhle věku se kompromisy hledají těžko, uvidíme příště se „stěhováním na Broumovsko“, na které se Andrea teda netvářila.
Mirka a Petr – Mirka je chladná jako oči Petra. V jistém smyslu je ještě horší než Romana, protože ta se aspoň neumí tolik přetvařovat, takže ji člověk prokoukne rychleji, ale zase má primitivnějšího amanta. Tady to je horší. Proč tyhle na první pohled půvabné dívky asi nikoho nemají, aha, méééégera bude Mirka jako vyšitá. Rychle pryč a Jeseníkům se vyhnout obloukem (ale příroda je tam pěkná by the way).
Klára a Michal – Taková citlivá, milá, hodná paní učitelka to je a pěkná semetrika to bude, jen co pomine svatební den a noc. Ale na obhajobu její dominance musím říct, že to bylo v ukázkách na příště účelově sestříhané. Tyjátr o své neomylnosti a bezmezné poslušnosti manžela pronesla zřejmě až po špatném odbočení v návalu stresu, kdy Michala navigovala, ale nedal si říct. To, že ukazatel směřoval na druhou stranu, nic neznamená, mohly tam být práce na silnici, takže je to vedlo druhou stranou, na kterou poukazovala, to bývá docela často. Ale nevím, připadá mi, že z její strany bude po špatných zkušenostech k partnerovi nedůvěra, kterou bude dávat najevo takovými projevy panovačnosti, aby jí nebylo zase ublíženo. To je blbý, mohla by si to takhle podělat vlastně sama, i když se jí partner líbí.
Konec mého amatérského psychologického rozboru a zase někdy :)

Reagovat

@Valamin: Hezký souhrn. Jen poopravím, Roman bydlí v Berouně, ne Broumov. A v Berouně je vše nej, včetně něho. Nejlepší město, nejlepší je jeho dům, nejlepší psi…… Protože jsem ve sledování kousek napřed, nebudu prozrazovat, ale jak je proti ní malý, tak ego má mega. Jak mi byli celkem sympatičtí, tak říkám Andreo zdrhej, jsi krásná baba, s*r na něho. Ale chápu, smlouva je smlouva, točíme dál. Odborníci opět na baterky 🤣

4
cannis
Reagovat

Díky za pěkný rozbor @Valamin :) V zásadě souhlasím.

5
cannis
Reagovat

@Ajda: zvažuji registraci na voyo :-D Nebo sleduješ jinade? to asi ani nejde, co?

6
Iv. Sa.
Reagovat

@Valamin:
2
Slyšela jsem časté ťukání do hřebíčků na hlavičku, jen to zvonilo ;-)

Reagovat

@cannis: Jj, voyo.

8
Pattrick
Reagovat

@Ajda: Naprosto výstižné! :)

Přidat komentář