Panáček v reality show

Svatba na první pohled (5. díl): Obřad s problémy

25. Listopad 2020 | napsal(a): | reality show: Svatba na první pohled

titlsvatby

Poslednímu páru reality show Svatba na první pohled překazí svatební obřad průtrž mračen. Prší jim štěstí? Čekání je nekonečné, nervozita stoupá, ale i tento pár si nakonec řekne své ANO!

Simonu a Radka jsme poznali už v minulém díle. Tady odborníci vsadili na to, že nevěsta zapojí rozum a nebude hodnotit prvně obal, ale hlavně obsah. Ženich má údajně vysoké IQ, časem však jeho encyklopedické kecy lezou na nervy. Svatební cesta směr Lisabon je před nimi, jak ji zvládnou?

dvojka

Františkovi s Natálií přepsali zřejmě scénář, protože po návratu ze Zanzibaru nastává zásadní obrat. Najednou je vše zalité sluncem a Františka čeká překvapení. Natálie mu zorganizuje oslavu narozenin, projedou se na bruslích, vrkají o pozitivní energii.

Štěpánka a Pavel prožijí poslední den v Řecku a čeká je společné bydlení. Po domluvě se sestěhují do Pavlova bytu v Plzni. Zatím vypadají v pohodě, uvidíme, jak dlouho jim to vydrží.

Petra a René, to je jedna velká tragédie. Petra je ukňouraná, ze všeho otrávená, nic nechce, nic ji nebaví, jen se chce už konečně koupat v moři. Připomíná malé rozmazlené děcko. Asi pochytila manýry dětí, o které se ve školce stará. Po návratu ze Slovinska si najdou pronájem v Praze, ale i nadále je Petra dost odtažitá a ufňukaná. René je z ní nešťastný, už neví, jak a čím se jí zavděčit. Zlepší se to?

Zdroj: Nova plus

Ajda

Začalo to kdysi dávno diskusí u Výměny manželek a skončilo... Vlastně neskončilo, jen jsem si z diskuse odskočila i mezi autory.

Svatba na první pohled

Diskuze k článku

Počet komentářů: 30
1
JanaH
Reagovat

Toto znáte? Pavel, od 0.25 a dál… :-D
https://www.youtube.com/watch?v=vAflZJ-W8sk&feature=youtu.be

2
dejna
Reagovat

@JanaH:
Já se picnu! Další hérec! :/ :D
Že ony ty všechny RS budou jeden velký podvod!

3
JanaH
Reagovat

@dejna: já to nesleduju, ani jedno. :-D Přistálo mi to dnes v poště, že vraj raritka. Vůbec jsem nevěděla, kdo to je, jen mi byl povědomý a musela jsem se dovzdělat. :-D
No, možná až skončí farmamaraton a nebudu vědět roupama co dělat… stojí to za námahu?

Reagovat

Stačí vzpomenout na HSTM, tam to byl samý známý ksicht, teda pro ty, co to pak napráskali. Prostřeno, Popelka, kdejaký soudcové, vztahy, případy….a realita nikde :D
Občas na to narazím, hlavně v noci, jedna starší manažerka s luxusním šatníkem z Popelky se realizuje u Musila, nechápu.

5
Ter.
Reagovat

Ten kurýr je fakt tragéd. Tihle chlapi-plačky mě dokonale odpuzujou. Celoživotní lenoši, co hnípaj, protože je to nenáročný, a filozofujou v hospodě u píva. Dospělý malý děti, co od ženskejch očekávaj, že převezmou roli jejich matek a budou je furt k něcemu popostrkovat. Brrrr. Jestli je to najatej herec, tak snad mu za tohle ztrapnění se aspoň pořadně zaplatili.

6
Monika
Reagovat

@Ter.: Presne muj pocit, zrovna jsem chtela napsat, ze tyhle placky to je katastrofa. navic pro me je uplne vizualne odpornej, snad jeste horsi nez ten tlustoch. Ty hnusne zlute zuby s dirama me az iritujou a nejhorsi je ten jeho smich, to by jeden utekl, vypada jako dem.nt ksichti se jak sysel. pritom ma nejhezci a nejmilejsi nevestu. prijde mi uplne v pohode, porad si rikam, to neni normalni, aby nekdo takhle fajn sel do tehle priblble show, co za tim bude. Porad cekam co prijde…
Nejvic se k sobe hodi ten tlustoch s tou behn.u, oba maji IQ tykve, nesnasim tyhle trapne sexisticke vtipky, stejne vypatlani jedinci, tady se to celkem dobre seslo.
petra, to je dilo, to je dilo, takhle protivnou slecnu uz jsem dlouho v zadne reality show nevidela, porad kysela jak stovik, vecne nespokojena, nerozhodna, no podara.
nejzajimavejsi na sledovani je pro me pribeh Natalky a Franty, myslim, ze z pohledu divaka, je to nejzajimavejsi par ke sledovani. Tam se to dobre micha …

7
JanaH
Reagovat

@Ajda: jáááj dřevní HSTM, Květák, RAINMAN a spol. a drsná Monika. :-DD

8
dejna
Reagovat

@JanaH:
Pouštím si to jako křoví k nějaké práci – uklízení nádobí, k vaření apod.
Nedojme, neurazí. ;)

9
Biolenka
Reagovat

U čtvrtého páru se nějak nemůžu zbavit dojmu,že oba plní předem daný scénář…Nedivila bych se,kdyby po návratu z dovolené navštívil kurýr nějakou luxusní zubni kliniku…

10
Inbezka
Reagovat

Při pohledu na koho se mi chce zvracet? Nápověda: Z chlapů v pořadu bych si nevybrala ani jednoho:-(

11
Lukša
Reagovat

Jeeee, tys mi řekla, ať si nechám spravit zuby, konečně má můj život smysl.
Jeeee, ty mi neříkáš, ať držím hubu, ty jsi nejlepší.
Jeeee, konečně vím, že chci být učitel, ještě že jsi mi to řekla.
Fňuk, fňuk, brekeke.
Tohle fakt může někomu imponovat?

12
Inbezka
Reagovat

@Lukša: Nemůže to nikomu imponovat. Ale mám vysvětlení, třeba měl covid :-)) po něm se prý mění psychika a lidi pak takhle řvou:-(( Viz Bára Basiková a jiní v Tváři:-)

13
Ajda
Reagovat

Radek se dojímá nad vším, ale počkejte v dalším díle. Chlapeček je pěkně sebevědomý, dokonce se sám sobě líbí, běda ho nepochválit.

Odborníci předvedli, že jejich pseudovědecké žvásty jsou jen zdržující element, protože ani jeden pár se k sobě nehodí pomalu od první minuty. Labilní jedince nepoznali? Vrátit diplomy!

Dát k sobě Petru a Radka, tak ji u oltáře oživují a on se zhroutí, že ho nechce. Tohle stvoření učit moje dítě, hledám jinou školku.

14
ina
Reagovat

jestli chce být Simona herečka, tak za tohle ji museli slíbit hlavní roli v nekonečném seriálu. Ten chlap je šílený, možná inteligentní, ale lenivá plačka, co čeká až ho někdo někam popostrčí. Absolutní absence testosteronu. Hrůza. Druhý pár si to evidentně užívá a nedělá z toho psychohru. Po natáčení se rozejdou jako kamoši a budou vzpomínat na hezký zážitek.

15
Lady XL
Reagovat

@Lukša: Tak jsem opět viděla až téměř konec a zrovna tohle jsem nepromeškala :-(. Byla to šílená scéna a zvlášť od chlapa, co prý má IQ a EQ extra vysoké…. Jen jestli si tam nepřidali před to číslo jedničku :-D. I když je pravda, že ti „géniové“ bývají ve své podstatě dost nepraktičtí v životě. Ale že by takovému inteligentovi stačilo dělat kurýra? U zubů by stačilo, kdyby řekl, že má ze zubaře strach a bylo …, naprosto jasné stručné vysvětlení (a možná i dost pravdivé).
O pochybné znalosti výběru vhodných protějšků se tu vyjadřuji od prvního dílu… A v tomto díle mne to opět utvrdilo při návštěvě té …, ani nevím, co měla za titul a obor. Otázky stupidní a snaha vytlačit z nich odpověď…. ach jo.

16
Mila1
Reagovat

Ten Radek je zoufalec, nechápu, jak se „odborníci“ mohli takhle splést a dát ho dohromady se sympatickou Simonou. Ta by se hodila třeba k Františkovi, ale ne k tomuhle zastydle pubertálnímu ubrečánkovi. Obdivuju ji, jak snáší jeho výlevy, projevy atd. Taky jsou koukla na díl dopředu a tam se mi ty negativní pocity z něj jen potvrdily. Je to naprosto nevyrovnaný a nevypočitatelný chlap, na místě Simony bych z něj měla i strach.
K ostatním párům – jsem na rozpacích z Petry a Reného. Tyhle dva nic nespojuje, ledaže by jim vzájemně voněla zpocená trička, jinak Petra ze sebe dělá tajemnou zakletou princeznu a Renda kolem ní krouží a neví, jak se k ní dostat.
Štěpánka a Pavel – sice na můj vkus trošku jednodušší, ale proč ne, vypadá to, že by jim to mohlo klapat.
Natálka a František – jsou vlastně pořád na začátku. Nechápu, co na tom Frantu baví, zas tak krásná Natálka není.

17
Ajda
Reagovat

@Lady XL: Spíš než strach, což v dnešní době považuji za nejhorší výmluvu, to tipuji na nezájem. Zuby padají, no a co, jsem geniální kurýr a jdu se ženit. Chci krasavici a ta ať je vděčná, co jsem za prezent. Zubaře nemiluji, ale u mne převládá ne strach, ale přímo děs a hrůza, při představě chodit bez zubů.

18
Ren.
Reagovat

To jsou odborníci, teda!!! Vizuálně k sobě sedí tsk akorát Franta s Natálií a jako dvojice kamarádů asi skončí Pavel a Štěpánka.
Natálka asi čekala něco extra, spíš nechápu jak se taková může neseznámit. Učitelka Petra je ufňukaná fiflena.
Nejhezčí a nejsympatičtější je tam Simona, ta by už víc seděla k Frantovi. Ale ten Radek je tragéd, to Pavel je sice jak Shrek, ale je aspoň jaksi normální a kdyby něco zhubnul, tak by prokoukl. Radek furt slzí, charisma žádné, jen kecy kecy, to je parodie na chlapa a teda nejsem si jistá, jestli by to zubař spravil. Pavel a Radek teda nejsou příklad atraktivních chlapů, ale pro mě vede Pavel tak 100:0 s Radkem.

19
Nadya
Reagovat

To vysoké IQ Radkovi nevěřím. Spíš má dokonalou paměť (viz co kdy řekl který učitel ze základky), a díky tomu se může napohled inteligentní zdát, ale IQ je o schopnosti logického uvažování, a to u něj nevidím. Jasně, géniové bývají podivíni, ale projevuje se to jinak (pár jich znám).

20
Mila1
Reagovat

@Nadya: Vysoké IQ mít může, ale důležité je, jak s ním naloží. Studovat mohl i dálkově, pokud si to nemohl finančně dovolit. Chybí mi tam nějaká snaha dotáhnout to dál bez toho, aby mne k tomu někdo strkal.

21
Valamin
Reagovat

Přiznám se, že mně byl Radek ze začátku sympatický, když pominu jeho vzhled, ale je možné, že pro něho produkce po dovolené opravdu chystá nějaký makeover. Dají mu takovou kočku a doufají, že to vyváží charismatem? Zajímalo by mě, kdyby některému z mužů vybrali dámu bez zubu a ještě tlustou, to by asi pánové moc nejásali. Postuně se ale sympatie zvrátily v rozpačitost. Je hrozný být s někým, kdo potřebuje druhého k tomu, aby se sám někam v životě posunul, jak moc může být takový jedinec perspektivní pro vztah, když potřebuje mít za zadnicí neustálou podporu, kterou možná ani sám nedokáže na oplátku být. Co ale bylo přes čáru a horší než to jeho fňukání, tak byla ta ukázka na příště, co to tam na Simonu vyhrkl, viděl to už někdo? Něco jako, „děláš ze mě debila, když pořád mluvíš anglicky, nech taky mě,“ cože? Tohle říct pár dní, kdy poznává dívku, která se mu prý tak líbí, tak to teda nízkým sebevědomím nezavání. Prý si nevěří a je schopen jít do nějakého jiného pořadu, kde má hrát, aha, tak to jo no, to mlčím, to je fakt nedoceněný chudák, když si potřebuje přes něco/někoho pořád dokazovat, že na to má, ale na co, to už ho musí popostrčit druhý, tleskám.

22
Valamin
Reagovat

Titul největšího Satana pořadu ale vyhrává Petra, Natálii vše odpuštěno, Petra je stvoření odporně slizké, jako žena též ufňukaná katastrofa, neatraktivní, protáhlý ksicht, výslovnost horší než smradi ve školce. Renému musí asi fakt vonět, jinak nechápu… vlastně chápu, je to komedie.

23
Ren.
Reagovat

@Ajda:
Nechci být zlomyslná, ale jo! Tyto dva k sobě.

26
Monika
Reagovat

No myslela jsem si, ze nic nedostavaj. To je uplne silene tohle kdyz si clovek predstavi, ze mu vyberou nekoho odporneho, nesympatcikeho, nekoho kdo vas stve po hodine a ted vas ceka s nim 7 dni na dovolene, mesic ve spoelcne domacnosti…uffff, zlata vymena :-)))

28
JanaH
Reagovat

@Monika: viz. 1 z 25.11.

29
Ifa
Reagovat

@JanaH: Monika ale odkazuje na to, ze se ukazalo, ze i ten tlusty kuchar uz nekde ucinkoval.

30
JanaH
Reagovat

@Ifa: správně. A odkaz z 25.11. odkazuje na koho? ;-)

Přidat komentář