Panáček v reality show

První setkání až před oltářem, to je nová reality show Svatba na první pohled

28. Říjen 2020 | napsal(a): | reality show: Svatba na první pohled

svatba titl.

Originální projekt Married at First Sight, u nás Svatba na první pohled, to je nová reality show na TV Nova. Formát slaví úspěchy po celém světě, jak to dopadne u nás? Sociální experiment ve spojení se vztahovými experty. Najde věda recept na lásku? Najde ideální partnery?

O co půjde?

Dva neznámí lidé se poznají až na vlastní svatbě před oltářem. Následují líbánky a většinou exotická svatební cesta. Po návratu je čeká společná domácnost a manželský život. Okamžik pravdy přijde po třiceti dnech. Páry se musí rozhodnout, zda spolu žít, či se rozejít.

Tři sudičky

Tři odborníci v oblasti psychologie a chemie na základě testování sestaví dvojice, které podle jejich zkoumání k sobě nejvíc pasují.
Na výběru se podílí individuální a párový psychoterapeut Tomáš Novák, psycholožka Katarína Szabados. Oblast vědy zastupuje genetička Jaroslava Babková, DNA expertka.

experti

Na výzvu zareagovalo 1500 lidí a během náročné selekce, která trvala několik měsíců, podstoupili vybraní jedinci psychologické a čichové testy, test atraktivity a odběry DNA.

testy

Čichový test probíhal tak, že v dózách byly bavlněná trika, ve kterých jednu noc spali adepti na manželství. Nesměli používat parfémy. „Porovnání úseků DNA poskytuje zcela přesná čísla. Čichový experiment zase odhalí, kdo je nám tímto smyslem příjemný. Partner, který je pro nás biologicky kompatibilní, nám totiž vždy voní,“ uvádí DNA expertka RNDr. Jaroslava Babková, PhD. Testy komptability DNA se provádí v Americe.
Test atraktivity je hodnocení vzhledu. Na prstě „kolíček“, přístroj zapisuje reakce.

První nevěsta – Natálie

Natalie

Natálie má kořeny na Ukrajině, chtěla by staršího partnera a tři děti. Sedm let dělala atletiku, cvičí, běhá, miluje jógu. Nikdy nesmí chybět ranní meditace.
Na základě DNA jí byl přisouzen ideální partner Filip. Shoda je více než 75%, což je úžasné, tvrdí Katarína Babková.
Jenomže psycholožce se vizuálně k Natálii líbí František a navrhuje změnu. Projde návrh u jejich kolegů? Svatba bude přesně za týden.

ženich

Svatební fotografie velmi, ale velmi ledové královny. Ženichovi se tato kráska nedokázala podívat do očí, chlad a nezájem. Sluší jim to, ale skřípe od začátku.

svatba

Jak to asi s páry dopadne? Líbí se vám nový pořad? Sledujte a diskutujte.
Rekapy neplánuji, ale ke každému dílu, pokud bude odezva, nahodím nový článek.

První díl této show sledujte na TV Nova 28.10. od 20.20!

Zdroj: Nova plus, fb Svatba na první pohled, extra,cz

Ajda

Začalo to kdysi dávno diskusí u Výměny manželek a skončilo... Vlastně neskončilo, jen jsem si z diskuse odskočila i mezi autory.

Svatba na první pohled

Diskuze k článku

Počet komentářů: 40
1
Lukša
Reagovat

Na začátku se to táhlo až běda, ale byl to první díl a beru, že jsme se museli s konceptem seznámit. Jinak ale celý díl byl chladný jak nevěsta v závěru, snaží se to působit miloučce, ale chybí jiskra, trocha napětí, nějaký “křupavý element”, jak by řekl Přéma. V premiéře jsme dostali sympatického nekonfliktního pána s mladičkou kráskou, pár, který spolu dobře ladí. Dejme tomu ještě šanci za týden, snad z toho nebude jen poloviční Výměna manželek :-)

2
Lady XL
Reagovat

tak já budu první :-).
Viděla jsem vlastně jen úseky a pak konec – svatbu. Za to málo mi ale stačilo, že mi nevěsta „vypadla z oka“… Tahle nepotřebuje jen tak někoho shánět, ta tam šla pro zviditelnění (pro prachy?), pro dovolenou atd. A pokud je z Ukrajiny a byla bez občanství, tak teď ho má…. Stačí vidět ty fotky – hlavně tu prostřední, kde její postoj dokonale prozrazuje, že si ho chce držet od těla. Jsem zvědavá, kdy došlo na první intimnosti…, když nebyla ochotná mu dát pusu na rty – to byl podle mne docela trapas. A jak jsme všichni viděli, ani jednou se na něj nepodívala při obřadu, ani nesledovala, zda má onen náramek….

3
Lady XL
Reagovat

@Lukša: Vidíš – Výměna manželek. Na tu jsem díky tomuto pořadu tentokrát koukala na celou (ale prý to je opakování, nevím). A docela mne to zaujalo, oproti tomuto pořadu… Ale jak píšeš, uvidí se další dva díly (pro mne), pak případně adieu….

4
Wally
Reagovat

Nebyla ta matka, co se diví, že ji ještě neviděl už v nějaké jiné RS? Je mi povědomá.

5
Mila1
Reagovat

No taky jsem se dívala a hodně mne do očí uhodil propastný rozdíl v „úrovni“ partnerů. Pán je pohodář, ví, co chce, jeho dárek včetně krásně koncipovaného a napsaného dopisu byl úžasný. Slečna asi nepochopila, co myslel tím – zastavit čas – a nevadil mi ani její dárek – byl miloučký, ale to, že s dopisem se moc nemazala a hlavně, že se potom ani nepřesvědčila, zda náramek ženich má, ačkoli on ho měl nasazený tak, aby si všimla.
Nezazlívala bych jí ani ten polibek na tvář, nemusí spěchat na intimnosti, to chápu, ale opravdu z její strany čišel chlad a odtažitost.
Myslím, že po dovolené se rozejdou,ono nestačí mít hezkou tvářičku a pěknou postavu. Slečna se asi chtěla zviditelnit, nezazlívám jí to, pěkně se na ni dívalo, ale k Františkovi se podle mne nehodí. Chybí tam jiskra, zájem..

6
Medcin
Reagovat

Neznám ten formát, ale obřad byl IMO fingovaný (a po „obřadu“ následoval skutečný nebo bude následovat po 30 dnech, pokud se spolu rozhodnou zůstat)
– snoubenci nemohli potvrdit, že znají navzájem svůj zdravotní stav
– oddávající je oslovoval pouze jménem
– chyběli svědci

7
Lady XL
Reagovat

@Medcin: Vidíš, to mi nedošlo – to že je nejmenoval příjmením a vlastně ani neřekl, jaké budou používat po svatbě. To, že nevidím svědky, mne trklo, ale neřešila jsem to. A měl vůbec ten oddávající na sobě řetěz (stuhu) se znakem státu? Taky ne co? Takže to nakonec vypadá, že to byla fingovaná svatba, taková „a la Vegas“, která vlastně neplatí…. No aspoň nemusí řešit rozvod a dělení majetku….

Reagovat

Další díl už je zábavnější, zatím líbí, ani jsem to nečekala. Ať to nezakřiknu.

Určitě to nebude oficiální obřad. Je tam víc nesrovnalostí, ale proč řešit, že po svatební noci mají na pokoji sbalené kufry k moři 😂 Je to RS a nikdo normální nevěří, prostě zábava. Filip na fb už včera psal, že vyřazení nelituje, že mu byla protivná. Takže se někde někdy viděli.

9
Lady XL
Reagovat

@Ajda: Tak jsem se dočetla,že po svatební cestě mají 30 dnů na společný život a rozhodnutí. Pak přijde Den rozhodnutí a musí se vyjádřit. Počítám,že pak by byla asi pravá svatba (možná už na jejich účet..)

10
Marek
Reagovat

Ahojte, ono bylo v uvodu zmíněno ze se jedna o symbolickou svatbu. A oddávající se vyhnul i slovnímu spojini „prohlašuji za právoplatně“ ;)

11
Ajda
Reagovat

@Lady XL: Jj, píšu to na začátku. Třicet dní spolu a pak…. V ukázce na třetí díl už vchází do bytu, ten je erár a …. nebudu prozrazovat.

12
Lady XL
Reagovat

Díky za upozornění. Holt jsem k tomu přišla jak slepý k houslím…😁 Viděla jsem jen úryvky a konečných cca 10 min…

13
dejna
Reagovat

Mně se to zatím taky líbí. Rozhodně je druhý pár zábavnější, ale nemyslím, že spolu zůstanou. Myslím si, že to Štěpánka hraje – ale dost dobře hraje.
Překvapilo mě, co jste tu psali o Filipovi – myslela jsem, že se před svatbou vůbec nevidí.
Natálka se mi k Filipovi nehodila od začátku, myslím, že je mnohem větší introvert, než to sama o sobě ví, a že jí taky dlouho trvá, než si na někoho zvykne. To, že on je hezký a milý, tady nestačí.
Ale třeba nás ještě překvapí.

14
JankoTVJanko
Reagovat

Neuveritelne ma vedia dostat tie vase konspiracne „zarucene“ infrormacie :D

15
Filip
Reagovat

Pecka… Jelikoz vsechny tyto reality-show beru jako komedii, tak me to bavi.

Love is blind z Netflixu asi o neco lepsi, ale na to, ze to delala Nova, tak si myslim, ze to neni vubec spatny.

16
Monika
Reagovat

Tak oni se nemuseli videt, ze je mu protivna mohl tvrdit na zaklade odvysilaneho dilu v televizi, pokud to psal az vcera. Jinak za me prvni dil takovy rozpacity, ale dam tomu sanci priste. Pocitam, ze ta omacka na zacatku uz nebude.

17
Monika
Reagovat

Jen me napadlo nepamatujete si tu jeji kamosku co s ni byla vybirat saty, myslim Nikola se jmenovala, tutove byla v nejake reality show, ten oblicej si pamatuju.

18
Ajda
Reagovat

@Monika: Druhý díl už je fajn, i jsem se zasmála. Tipuji, že se viděli na castingu, minimálně. U těchto formátů nikdy nevíš. Taky psal, že z něj udělali podnikatele, kterým není. Reagoval hned po odvysílání. Ta její kamarádka mi taky byla povědomá, Popelka?

@JankoTVJanko: Všiml sis, na jaké stránky píšeš? Pro většinu to není první RS, takže iluze o pravdě dávno v tahu :D

FB Filip Lexa, to je ten druhý nápadník.

https://www.super.cz/728018-ke-kuriozni-svatbe-je-primela-nuda-a-zvedavost-kdo-jsou-zenich-a-nevesta-kteri-se-potkali-az-u-oltare.html#

21
míla
Reagovat

@Monika: ta její „kamarádka“ byla kdysi na Popelkách na téma moderní sněhurka.dokonce to nedávno opakovali.

22
míla
Reagovat

ta kamáradka která sní vybírala svatební šaty byla kdysi na popelkách.dokonce to nedávno opakovali-moderní sněhurka-„mrtvá“ :))

23
Monika
Reagovat

@Ajda: Vsak jsem si na tebe vzpomnela pri sledovani prvniho dilu. ten zacatek byl zdlouhavej a nudnej, normalne bych to vypnula, ale blesklo mi hlavou, jak jsi rikala, ze se to rozjede, tak jsem tomu dala sanci :-))

@míla: jojo, Popelka, mas pravdu. Uz si vybavuju ten dil se snehurkama.

24
Pavla
Reagovat

Kde se přihlásit prosím vás děkuju odkaz

25
Ajda
Reagovat

@Pavla: Viděla jste první díl? Co říkali na začátku? Že výběr trval několik měsíců plus natáčení. Potom se to nějakou dobu stříhá a odvysílá. Takže nechci být hnusná, ale tipuji že nikde, protože logicky je vše hotovo, případně se dotáčí dávno vybrané páry. Možná během vysílání poběží výzva k dalšímu castingu. Hlídala bych si stránky Novy.

https://www.medioq.com/CZ/Prague/179113759431514/TV-Nova-casting

26
Návštěva
Reagovat

Zdravím, udělá Ajda rekap?

27
Ajda
Reagovat

@Návštěva: Zdravím, v závěru článku píšu, že rekapy nebudou, nestíhám.
Pokud by měl někdo zájem je psát, nebudu proti, naopak :-)

28
Valamin
Reagovat

Dámy a pánové, tohle je reality show přesně pro mě. Vztahovka postavená na rádoby vědeckých závěrech pofidérní kompatibility vyvolených párů. Ale tak jistěže. To už si vědátoři rovnou mohli zatočit ruletou a výsledek napárování by byl úspěšnější. Jediným kompatibilním komponentem mezi Natálkou (brrrr) a Františkem je, že vedle sebe vypadají jak z časopisu pro newyorskou smetánku. Sluší jim to a…? A nic. Při testu atraktivity prý Natuše reagovala víc na Františka? Já jen, že to nebylo u oltáře jaksi poznat. No a že byla nervózní, první dojem stejně rozhoduje rychleji, odmítnutí opory, žádná pusa, oční kontakt šejdrem, ještě to bude s nimi sranda. Ono teda upřímně, postavte tuhle barbie ke komukoliv vybranému a každý si bude myslet, že je právě pro něj, docela Frantu lituju, byť tam šel hlavně pro svoje zviditelnění, jako fotografovi se mu to bude hodit. Je mi sakra sympatický, takže bychmu chtěl vzkázat: Nevěš hlavu, můj synu, i kdyby to nevyšlo (nevyjde), teď mášna Facebooku toliknabídek k sňatku, že je ta správná doba do toho vlítnout, jsem na tebe hrdý, jen tak dál. Tvůj papá ze záhrobí.

29
Aža
Reagovat

Nejprve jsem pořadu nevěnovala pozornost, poučena Výměnou manželek, kdy
se mi pak v noci špatně spalo, při vzpomínce na děti, které se musely výměny
zúčastnit.
Nakonec jsem si pustila celý záznam druhý den a shlédla celý v pohodě.
Jsme už asi všichni odchováni podobnými pořady a tak proč se nepodívat na
bezkonfliktní, reklamní pořad, s pěknými mladými lidmi.
Pořád lepší, jak sledovat zápas s neznámým virem a podléhat trudomyslnosti.
Má mě ráda .nemá mě ráda….. to uvidíme, však mnohé se dá už odhadnout-
Nehaním ani nechválím, ale dívat se budu a ráda.

30
Lady XL
Reagovat

Teď čirou náhodou vidím pár ve Snídani… No prstýnky nemají, tak to vidím jasně, ač mlží, co to jde.

31
Ajda
Reagovat

@Lady XL: Jsem se rozhodla sjet slovenskou verzi, nakoupila jsem ve skladu všechny ingredience :D

32
Jája
Reagovat

@Ajda: Ajdo, opatrně s dávkováním, aby jsi nám nakonec odtud neutekla. :D

33
Lady XL
Reagovat

@Ajda: A máš dostatek antidepresiv na skladě? :-D

34
Ajda
Reagovat

@Lady XL: @Jája: Už mi dcera hlásila, že zase Slováci vedou :D
Vše naskladněno a dám si v nejbližší době zřejmě noční maraton. Antidepresiva v podobě čokolády a zmrzliny, jen to fitko by mi mohli otevřít, asi to nebude bez následků.

35
Jája
Reagovat

@Ajda: Fitko netřeba, stačí když budeš po každém díle hodinu snožmo skákat na gauč a zpět na podlahu. :DD

36
Ajda
Reagovat

@Jája: Štěstí, že mám už pár let na skákání stopku, jinak by mě sousedi o patro níž asi zakousli. No nic, ráno to půjdu rozchodit :D

37
Lady XL
Reagovat

@Ajda: :-D :-D :-D

38
Lady XL
Reagovat

Tak to mi povězte, jak to vybíral psycholog,když se teď dočítám, že ona je introvert, ráda mlčí a on rád kecá a kecá…. Už tyhle zásadní informace jasně říkají, že to nejde dohromady!… :-D, tedy krom možnosti vyjet si na Zanzibar :-D :-D.

39
Ajda
Reagovat

@Lady XL: Kdyby je rozlosovali, vyjde to nastejno a ušetří za honoráře. Stejnou genetičku používali i Slováci, jen se testovalo ve Švýcarsku, u nás až v Americe. A nakonec věřím, že netestovali nikde 😂

40
Iveee
Reagovat

Nevím proč si televize myslí že převzetím nějakých kravin z jiných státu to bude mít u nás úspěch. Děs a hrůza. I na horor se dá dívat lépe.

Přidat komentář