Panáček v reality show

Svatba na první pohled (8. díl): Konec těžko uvěřitelný

16. Prosinec 2020 | napsal(a): | reality show: Svatba na první pohled

svatby

První setkání až před oltářem, několik dní na svatební cestě a měsíc společného bydlení. To vše mají čtyři dvojice z reality show Svatba na první pohled, které spojily dohromady odborníci přes vztahy a genetiku, za sebou. Nyní je čeká finální rozhodnutí. Budou ve vztahu pokračovat? Rozejdou se jejich cesty?

Připravte se na to, že opakování je prý matka moudrosti, proto nesmí chybět spousta již odvysílaných záběrů. Vždy dvě dvojice se setkají u večeře, sdělí si vzájemně své dojmy a zážitky. Po té každý stráví noc o samotě. Další den předstoupí před trojici, která je spojila a oznámí jim, zda byl výběr úspěšný.

Divák osm večerů sledoval sestříhaný manželský život uměle sestavených párů, žasl nad arogancí, labilitou a nerozhodností některých aktérů. O to překvapivější budou závěrečná rozhodnutí.

Máte zájem hledat partnera pomocí vědeckého vzorce? Stačí se přihlásit!

1k

Ajda

Začalo to kdysi dávno diskusí u Výměny manželek a skončilo... Vlastně neskončilo, jen jsem si z diskuse odskočila i mezi autory.

Svatba na první pohled

Diskuze k článku

Počet komentářů: 14
1
Monika
Reagovat

Nevim no prekvapila me jen dvojice Rene a Petra. Hlavne me nastvalo, ze to je posledni dil, ocekavala jsem jeste jeden, natoceny po pul roce, jak to dopadlo…

2
Alex
Reagovat

@Monika:
No taky bych to uvítal, ale nejsem si jistý, jestli už od posledního dílu uběhl ten 1/2 rok

3
Monika
Reagovat

@Alex: Vubec netusim, jak dlouha je doba od nataceni.

4
Manka
Reagovat

@Alex: Myslím, že ne. Natáčení určitě probíhalo v srpnu… kdy přesně končilo ale netuším…

5
Valamin
Reagovat

Nevíte někdo, jak jsou na tom teď? Jestli spolu opravdu někdo zůstal dodnes? Nejpřejvapivější pro mě bylo, že René napsal Petře dopis, zvlášť když ví, že Petra nečte :D No ještě, že jí ho přečetl, jinak by to bylo ne.

10
Monika
Reagovat

@Ajda: Co rikas na tu fotku reneho a Simony, nemyslis, ze spolu chodi? To by byla celkem nahoda odchytit je spolecne na ulici..Navic to jeho vyznani na sitich, ze ma Simona nejkrasnejsi usmev….

11
Ajda
Reagovat

@Monika: Mě by to nepřekvapilo, oba mají blízko ke sportu, jen vědecký vzorec to včas neodhalil :D Nevěřím, že spolu ty páry, snad kromě Pavla a Štěpánky, vydrzeli další byť jediný společný den.

12
Nadya
Reagovat

Možná jsem až moc zlomyslná, ale docela by mě zajímalo, jak by vypadaly odpovědi, kdyby závěrečná otázka zněla: Rozejdete se, nebo se vezmete podruhé, tentokrát už doopravdy?

13
Ivča
Reagovat

Frantisek a Simona? Nu, verim, ze zakazky na foceni ALO Diamonds jsou prestizni :-)

14
Monika
Reagovat

No moc pekny pribeh ma, vskutku. nevim poroc ji tam vubec nominovali, tohle mi prijde dost desive, ale vlastne me to ani neprekvapuje, vzhledem k tomu, jak se projevovala v poradu….https://www.szabados.cz/muj-pribeh/

Přidat komentář