Panáček v reality show

Svatba na první pohled (7. díl): Hra na manželství pomalu končí

9. Prosinec 2020 | napsal(a): | reality show: Svatba na první pohled

TITL

Párům, které spojila věda v reality show Svatba na první pohled, se manželský život ve společné domácnosti pomalu blíží ke konci. Třicet dní v jednom bytě, tak jak jim předepisuje smlouva, prověřilo, zda vztah funguje, či jestli věda šlápla vedle. Naposledy uvidíme, jak to kterému páru ne/klape. Podařilo se prolomit prvotní napětí? Co šokuje psycholožku u společné večeře s Radkem a Simonou? Ještě ale nekončíme, konečný verdikt padne v poslední části za týden.

Ajda

Začalo to kdysi dávno diskusí u Výměny manželek a skončilo... Vlastně neskončilo, jen jsem si z diskuse odskočila i mezi autory.

Svatba na první pohled

Diskuze k článku

Počet komentářů: 16
1
Lukša
Reagovat

Copak copak, že by tahle show už všechny omrzela? Nebo je to jen tím, že se včerejší díl příšerně táhl?

2
dejna
Reagovat

U mě je to tím, že jsem už viděla poslední díl. Toto koukání se dopředu je zabijákem diskuzí. :/

3
Lady XL
Reagovat

@Lukša: za a) je správně :-D, nevydržela jsem a přepnula!!

Reagovat

@dejna: Souhlas 😂

5
Iv. Sa.
Reagovat

Já si jen nasypu trochu popela na hlavu za to, že jsem si myslela, že má Radek na horních řezácích starší korunky, ten divný „efekt“ u dásní dělal zubní kámen, na takových místech dost neobvyklý.
Jinak už no comment ;-)

6
libena
Reagovat

voyo nemám, v předstihu nejsem.
ale ten včerejší díl byl jen o simoně a radkovi…kam se poděli ostatní? měli minimální prostor.
lodičky, snídaně, společný nákup, večeře s psycholožkou, večer s rodinou simony – tak o tom si ostatní mohli nechat zdát, žádné sbližování s ostatními rodinami nebylo.
ostatní tři páry měly jen jednu akci – skok padákem, návštěvu dětí nebo hlídání psa (pardon – ještě dárek k svátku a svíčkovou). prostě to bylo hodně nevyvážené.
táhlo se to a byla nuda – až na radkovy výbuchy. stejně ale vypadaly nahrané.

7
Jája
Reagovat

Není k tomu co psát. Tak jak jsem psala hned ze začátku – slovenská Svatba byl absolutní propadák, na českou se dívám, ale překvapení žádná. Opětně kecy odborníků a skutek utek. Kromě páru Štěpánka a Pavel, kteří se dle drbů stále stýkají a Simonu, se na ty dvě unylé slípky a uplakánka dívat nedá. Chudáci zbylí dva ženichové si notně odfouknou až tahle šílenost zkončí. „Ukliďte si zahradní nábytek“ – bude hodně větrno. :)

8
Monika
Reagovat

Pro me nejzajimavejsi je sledovat prvni par, nejlip se mi na ne kouka a nejvic se toci, jednou nahore, pak zas dole, jsou pro me nejnic nevyzpytatelni a tim i nejzajimavejsi. Simona, jak neni nalicena, tak neni ani pekna, takova rozvarena knedla. Vcera me i s Radkem nudila. S natalii to neni vubec lehke samozrejme, ale tim, ze nevim co od ni cekat v dany moment, tim je to vlastne i zajimave sledovat.

9
Pattrick
Reagovat

Já už viděl i poslední díl, vadí mi, jak z toho kouká ten scénář, ty laciné herecké výkony.. „Já už tyhle tlaky nevydržím“, to byla estráda.

10
dejna
Reagovat

@Pattrick:
Ano, přesně toto ze závěru čouhalo! A když už jsem to uviděla i já, ze které musí mít tvůrci podobných fejků radost, protože bývám hodně dlouho blbě naivní a důvěřivá, pak už to snad uvidí každý. :/
Ale napadla mě při sledování jiná věc: ve všech těch párech byly ženy buď stejně atraktivní, nebo mnohem atraktivnější než jejich partneři.
Co kdyby to bylo naopak? Co kdyby psycholožka říkala tentokrát mužům, že když budou mít výdrž a budou se snažit, objeví v obtloustlých dívkách se zubním kamenem, s prořídlými vlasy, se záchvaty vzteku nebo lítosti, jejich kouzelné já, jejich úžasný potenciál a vytvoří s nimi tak stabilní vztah na věky věků.
Zajímalo by mě, kolik těch mužů by se dostalo přes počáteční svatební „ano“. :DD

11
Nadya
Reagovat

@dejna: Jo, tak tohle bych opravdu chtěla vidět! 😂

12
Pattrick
Reagovat

@dejna: Tak možná v druhé sérii se toho dočkáme :D nebo na primě, tam je též spuštěný casting do nějaké seznamky.

13
Monika
Reagovat

Jestli bude druha rada, kez by vymenili cely trojclenny tym. To byla hruza, ani jeden z nich mi neprisel jako clovek na spravnem miste, tezce se to nepovedlo. Nijak jsem se nepidila po jejich praxi a vseobecnem ohlasu, ale pochybuji, ze ve svych oborech patri ke spicce, pusobili jak amateri.

14
Jája
Reagovat

@Monika: Nejdůležitější na tom všem je, že šly „materiály“ nateriálů do nejlepších amerických laboratoří. No neber to ! :D :D :D

15
Monika
Reagovat

Tak nejdriv davali Simonu dohromady s Frantiskem, ted zas by s ni mel byt Rene…Nicmene tady to vypada mnohem pravdepodobnejsi….https://www.extra.cz/svatba-na-prvni-pohled-vymenila-simona-zenicha-rene-ji-poslal-vzkaz-plny-lasky

16
Ivča
Reagovat

Ale houbes „vzkaz plny lasky“…sympatii ano. Rene jako fitness trener dava Simonu dohromady, ze s touhle p*deli to ani brand managerka (bydlici v 29 letech u rodicu, baj da vej) neutrhne. A taky, mne je az podezrele, jak krasne ta Simonina image vychazi…navsteva v rodine, vykreslene az silene pohodove, nucene pousteni videa z cheerleadingu (pojd se z nas pos*at, Radku :-)))), mamincin az nepricetny vyraz…kdepak, tyhle „dokonale“ todiny takove vubec nebyvaji :-)

Přidat komentář