Panáček v reality show

Svatba na první pohled se vrací s druhou řadou

1. Říjen 2021 | napsal(a): | reality show: Svatba na první pohled

titlsvatby

Reality show Svatba na první pohled se vrací na televizní obrazovky druhou řadou. Slibuje více odborníků, více párů, více dílů. Před oltář na základě shody DNA, očichávání použitého oblečení a vizuálních vjemů pošlou celkem šest párů. Po první řadě odmítám uvěřit vědeckým metodám, když ve finále je párovali podle fotek, jakoby hráli Pexeso. Svoji roli sehrává i ochota účastníků přistoupit na hru štábu.

Schéma show

Z necelých dvou tisícovek účastníků vybral tým expertů páry, která se poprvé setkají až v den své svatby. Po ní je čeká třicet dní společného života, dovolená, romantika i krize, to vše za přítomnosti televizních kamer a expertů, kteří s nimi budou i nadále pracovat a pomáhat jim zvládat situace, na které nebyli připraveni.

odb1

Expertní tým tentokrát tvoří stará známá RNDr. Jaroslava Babková, PhD., expertka na DNA, psychoterapeutka Mgr. Šárka Vávrová, Petr Jan Křen, který je transformační coach. Utajeným členem týmu odborníků bude Ondřej Staněk, expert na nonverbální komunikaci.

První pár

pár1

Tvoří jej šestatřicetiletý programátor Jaroslav a sedmadvacetiletá Romana, jež pracuje jako operátorka. Ti dva na sebe okamžitě zareagují už při testech atraktivity, když spatří fotku toho druhého.
„Chci najít nějakou spřízněnou duši, se kterou bych žil a byl si s ní navzájem oporou,“ má jasno Jarda. Ten si dovede užívat života, ale kvůli nehodě na Bali přehodnotil své priority. „Doufám, že mi experti najdou životního partnera,“ přeje si i Romana, která je podle koučky tak trošku sexuální dračice a žena více tváří.
Naplní se jejich očekávání, s jakým do tohoto projektu jdou?

První díl odvysílá TV Nova v sobotu 11. 9. od 20.20!

Upoutávky na první díl

Nevěsta dárkem ženicha pořádně šokuje

Nevěsta šokuje svojí minulostí

Zdroj: Nova Plus, extra.cz, FB Svatby na první pohled, Voyo

Ajda

Začalo to kdysi dávno diskusí u Výměny manželek a skončilo... Vlastně neskončilo, jen jsem si z diskuse odskočila i mezi autory.

Svatba na první pohled

Diskuze k článku

Počet komentářů: 10
1
dejna
Reagovat

Škoda, že tu nic není.
Už jsem viděla tři epizody – tři páry. Nebudu se zabývat tím, jak dalece je to hrané.
První pár je hotová italská domácnost, ale zatím jim to vychází…teda pokud se Romana nebude urážet. Teď začínají bydlet spolu – hyn sa hukáže. :D
Druhý pár mě překvapil. Byli mi oba sympatičtí a vypadalo to, že jsou i sobě a najednou není ženich její typ, přitom na svatbě se jí líbil, tak nevím…
O třetím páru jindy, ale na něj jsem zvědavá nejvíc. :)

2
Lukša
Reagovat

@dejna: A mě to celkem baví. Ale to věčné okecávání, než dají ty dva dohromady, to je nuda, nuda, nuda. Ale když už je tahle fáze hotová, tak je to fajn. Páry zatím celkem dobře zvolené.

3
libena
Reagovat

mě teda sedí třetí pár jako hodně, i když musím říct, že ženich víc než nevěsta. a moc bych jim přála, aby to vyšlo.

4
dejna
Reagovat

@libena: Mám to úplně stejně a to jsem při prvním spatření ženicha čekala, že se mi nebude líbit…jenže má v sobě jakési charisma a tak jsem taky zvědavá nejvíc na tento pár.
Celkově mám z těchto párů lepší pocit, než z těch předešlých.

5
JanaH
Reagovat

@dejna: to je brácha Hynka Čermáka? :-))

6
Prochor
Reagovat

@dejna:U Romany nevím jestli je hezká, nebo ošklivá. Normálně v brýlích vypadá jako Marfuša ale když chce, tak je z ní sexbomba.

7
dejna
Reagovat

@JanaH: No jasně, mladší brácha…že mě to hned netrklo: ;D

8
dejna
Reagovat

@Prochor: Mně už se v některých záběrech líbí i nenamalovaná. Asi jsem si zvykla a oproti zmalovaným holkám z Farmy je i příjemné vidět holku bez malůvek. Docela jí v tomto fandím. :)

9
Lady XL
Reagovat

Tak se přidám. Bohužel vidím vždy jen druhou půlku, koukám předtím na jiný program… Ale vždy stihnu svatbu a o to jde ne? U Romány jsem ráda, že to dává nenalíčená a tudíž jí vidíme „v reálu“ 😁. Normálka bývá hodně namalovaná , sexy, ale jiná-umělá. Kupodivu jim to zatím klape, ale on se víc podřizuje… Držím jim palce. Druhý pár – taky podle mne překvapení. Na svatbě velké vzájemné wow a teď? Ona najednou studená a samá výmluva na kameru… Jakoby si řekla, mám skvělou dovču a …, co tu dělá ten chlap? A ještě něco snad bude chtít? On to vyjádřil dobře – „2 roky čekat nebudu“… Vzpomínám na rodiče, že ti nebyli nadšení (po svatbě)? Aspoň jsem něco takového četla. Včera (30.9.) byl ten odrostlejší pár sympatický. A ta „nesvatba“, lituji nevěsty, moc jí to ve svatebním slušelo. Nevím ale, zda bych to dávala do telky. Pro holku do bylo ponižující před veřejností, i když jsou lidi na její straně. A taky bych oznámila divákům, proč to vzdal a aby to řekl na kameru, jestliže třeba ztratil odvahu…

10
Ajda
Reagovat

Dost dlouho tu bylo mrtvo, jsem tuto RS vypustila, tak jsem alespoň posunula článek nahoru. Až budu mít chvilku, udělám zase aktuálnější info. Vidím Svatby na voyo dřív, tam je výhoda, že můžu kecy odborníků přeskočit, fakt mě nebaví. Sponzoři se šperky zmizeli, šaty mají nevěsty krásné, jen pořád mi to přijde takové roztahané.

@Lady XL: V sobotu odpoledne je repríza, ale ne každému čas vyhovuje.

Přidat komentář