Panáček v reality show

Svatba na první pohled (6. díl): Ubrečený ženich jako vizitka vědeckých metod

2. Prosinec 2020 | napsal(a): | reality show: Svatba na první pohled

titlláska

Svatby na první pohled jsou reality show, ve které divák rychle přestává věřit, že jde o realitu. Pokud přijme, že je to jen a pouze show, docela tento formát boduje. Čtyři páry vybrané údajně díky vědě, mají po svatbě, někteří i po svatební cestě, ale zatím to nevypadá, že by psychologové a genetici měli při výběru šťastnou ruku. Spoléhat na to, že ubrečený žabák bude po zapnutí rozumu vnímaný jako udatný princ, to je největší omyl tohoto výběru.

Štěpánka a Pavel nám dále předvádí dokonalou souhru. Není tomu tak vždy. I oni se umí pořádně pohádat, třeba kvůli způsobu úklidu. A přiznávají, že hádek je víc, o to lepší je pak usmiřování.

Natálie a František vypadali, že jim to může začít klapat. Přes světlé chvíle se Natálie čím dál častěji vrací do polohy té nepříjemné holky ze Zanzibaru. Chodí pozdě, ignoruje společnou večeři, ani nabízené místo k podnikání jí není po chuti. Jediné, co se jí líbí, je jízda na skútru.

Petra a René jsou pár, kde vědátoři také šlápli pořádně vedle. Ufňukané Petře nic není vhod. Seřve Reného za růže, které ji denně kupuje. Husa je nesnáší a on je v koncích. Snaží se jí udělat radost, ona o to nestojí. Kuřecí maso a její postoj k vaření je na pár facek. Nemá ráda vaření, nemá ráda maso, nechce se jí vařit… Má cenu pokračovat?

simrad

Simona a Radek si užívají v Portugalsku. Labilní ženich se dojímá pomalu nad vším. Vidí moře a brečí. Brečí i ve chvíli, kdy manželka neopěvuje jeho krásu a dokonalost, ale ze slušnosti pochválí jen jeho tetování. To si dovolila hodně, jeho ego je na smrt uražené, asi mu chybí pořádné zrcadlo. Na Simoně je vidět, že začíná mít nevyrovnaného manžela plné zuby, ale zatím se statečně drží.

Zdroj: Nova plus

Ajda

Začalo to kdysi dávno diskusí u Výměny manželek a skončilo... Vlastně neskončilo, jen jsem si z diskuse odskočila i mezi autory.

Svatba na první pohled

Diskuze k článku

Počet komentářů: 26
1
Ren.
Reagovat

Simona je velice slušná a taktní a nevím co těm “odborníkům” provedla, že ji dali dohromady s Radkem. Ta ženská je z nich nejhezčí a moc milá, doufám že po skončení pořadu najde opravdu nějakého pořádného chlapa. Furt jí nutí že se nemá zaměřovat na vzhled, ale jestli to má být manžel, tak jí aspoň nějak přitahovat musí, musí mít pro ni v něčem jiskru….

Petra, kdyby vařila dršťky nebo ledvinky, tak pochopím ty ksichty. Leda to kuřecí koupila zkažené, jinak nechápu. To do té doby nemusela nic uvařit? To je strašná ženská….

Natálie asi začala hrát na jistotu, aby nevyšla z natáčení za úplnou blbku. Kamarádka vypadala, že by Frantu brala i místo Natalky.

2
Miš
Reagovat

Nechápu, jak mohl Radek vůbec projít castingem. Vždyť to je neštěstí pro kteroukoliv normální ženskou. Ta ho bude vodit za ručičku, ale zas ne moc, protože pak „je za debila“. Ve vysílání by se mi líbil pár Radek a Petra, ale to už jsem moc škodolibá.

Reagovat

Vysoké IQ a EQ u Radka? Nezaměnili si to s výsledky krevního tlaku, když ho chytne rapl? Neskutečně namyšlený primitiv. Ten potřebuje psychoterapii, ne nevěstu. A v dalším díle to stupňuje. Měli mu najít jemu podobnou, ne pohodovou holku. Odborníci by měli vrátit diplomy.

Petru coby učitelku u dětí si neumím představit. Co tu holku vlastně baví?

4
Lady XL
Reagovat

@Ajda: Dobře se bavím, jen houšť do něj :-D. Máš pravdu, to IQ a EQ nějak nemohu najít ani s baterkou….. Viděla jsem střípky pořadu, ale jeden z výbuchů Radka jsem trefila…, hrozný. Mimochodem mi občas připomněl Xenii z Farmy – chybělo mu totiž už jen to ovívání rukou, aby netekly slzy a nerozpil se „mejkap“ :-D. Navíc mi přijde, že se občas vžije do role herce a přehrává.
Pořád to píšu – odborníci vraťte diplomy a hybaj do psychologické poradny coby její adepti….

5
Monika
Reagovat

Ja si cim dal vic myslim, ze je to cele hra. Pote co se provalila televizni ucast u druheho zenicha mi to prijde uz jako moc velka nahoda….A to jeste nevime co ostatni kde kdy byli…petra imho hraje roli, ja neverim, ze existuje nekdo tak protivny a nesympaticky, nekdo kdo je vecne nespokojeny. Vzdyt pracuje s detma ve skolce, umite si ji predstavit….Vlastne i ta jeji kamoska uz byla v Popelkach, dalsi nahoda….Myslim si, ze bude v realu uplne jina a tohle je role, neznam v realu cloveka jakym je ona v reality show.

6
Ter.
Reagovat

Včera to byla dost nuda. Jen jsem se ještě víc přesvědčila o tom, že se hraje podle předem napsanýho scénáře, protože taková pinda jako Petra fakt v reálu nemůže bejt nikdo :-D Natála mi nijak zvlášť nevadí, ale včerejší etuda s otevíráním vína mě teda upřímně rozesmála. Kolik jí je? Dvanáct? Šikovná jak hrábě do batohu, od sestřičky – nebo co ona vlastně je – bych čekala aspoň elementární zručnost.

7
Pattrick
Reagovat

Tohle přebírám z idnes, naprosto výstižné :D

1. Natálie má Františka u zadku a asi by tam měla kohokoliv jiného. V pořadu je příležitostná modelka nejspíš pro sběr followerů na instagramu, kteří se pro rozjezd beauty salonu vždycky hodí. A navíc jí tedy chybí základní slušnost. Nezvedá telefon a nedá vědět, že nedorazí domů jako malej spratek.

2. Štěpánka a Pavel skončí jako přátelé. Je na ní znát, že ji Pavel jako chlap nebere. Nejspíš potřebuje někoho dominantnějšího a on navíc vypadá, že má rád svůj klid. Teď ho ta dravost baví, za pár měsíců už by jí měl plný zuby.

3. Petra, další malej a namyšlenej spratek, co na kytku zareaguje palbou výčitek. Očekává modré z nebe, na sebemenší nepohodu reaguje přehnaně, věčně kyselý obličej. To vystoupení v kuchyni a poté v jídelně, kdy naservíruje Renému jídlo, ale sama sedí s prázdno,u bylo tedy podivné. Buď nezvládne dvě různá jídla, nebo hůř, prezentuje se jako světice, co se obětuje. Trochu tady tuším narcistickou poruchu osobnosti.

4. No a Radek je kapitola sama o sobě. Opravdu nevím, co si „odborníci“ slibovali od ženicha, který pláče v každé situaci, nestará se chrup a fysis obecně, nedokáže dotáhnout nic do konce, takže střídá různá zaměstnání pod svoji intelektuální úroveň a ještě je urážlivý. Nejspíš nemá ani kde bydlet, vzhledem k tomu, že dvojici TV sehnala pronájem. Simona také sice nemá bydlení vyřešené, ale ve všech ostatních aspektech je stoprocentní. Radek vůbec neměl projít castingem, bez velkého nasazení protějšku pohřbí každý vztah. Ani se Simonou to nevyjde, i kdyby mu produkce koupila všech 40 zubů.

Odborníci by měli vrátit honorář, lepší párování a casting by přinesl snad i náhodný výběr na tramvajové zastávce.

Reagovat

Vedle hereckých výkonů amatérských herců je tristní celý střih. Stačí sledovat Natály ruku pomalovanou henou. Tu s kresbou, tam bez, takových míst mimo časovou osu je tam víc.

https://www.super.cz/732724-prokoukl-a-fanynky-vrni-blahem-uplakanek-radek-ze-svatby-na-prvni-pohled-zmuznel.html

9
Wally
Reagovat

@Ajda: Ona i ta garáž, kam chodí k tomu psychologovi je dost depresivní.:D))

10
libena
Reagovat

@Ajda: s tím střihem – no a nebo když si pavel na začátku dílu rozrazil hlavu a pak ji měl celý díl v pořádku!

jinak – opravdu dva největší tragédi jsou petra a radek. být reném, tak petře omlátím růže o hlavu. takovou reakci na kytku jsem teda neviděla. a scéna s kuřecím masem?? wtf. a pak vítězoslavně postaví talíř na stůl a chlubí se a očekává ovace…to by mělo být v manželství normální, že žena uvaří jídlo (nebo ho uvaří muž). a radek se svou proklamovanou inteligencí si je zcela určitě vědom svých fyzických vad a nedostatků a pak se zeptá nádherné simony, jestli se jí libí? no na to přece musel znát odpověď – tu kterou dostal :-))) myslím si, že se u toho moře přece jen ještě trochu krotil, ale ze sestřihu na další díl to vypadá, že jakmile jsou v čr, tak mu naroste hřebínek. chudák simona.

franta s natálkou? myslím, že natálie to hraje, jde si za svým = zviditelnit se (souhlasím s výše uvedenou citací z idnes)

štěpánka s pavlem si to evidentně užívají, jsou v klidu, nic moc nehrotí, myslím, že ta jejich hádka ohledně vylití špinavé vody byla nahraná aby se něco dělo. jinak si to užijí a půjdou si každý po svým. úplně v pohodě.

11
Pattrick
Reagovat

Bohužel poslední díl ukázal, jak je vše nahrané na kamery, ze všeho prostě hrozně sršelo, že štáb řekl a teď potřebujeme tohle, udělejte to..

Viz. právě hádka Štěpánky, protože v začátku řekli, že se už jakoby pohádali, tak štáb si řekl, sakra, to potřebujeme, když už jste to řekli. Tak najednou teda začnou uklízet a šup, pojďme nalít vodu do vany a udělat z toho aférku, bylo to tak hrozně nahrané..

To samé Radek, leží spolu na pláži a najednou, co se ti líbí na mně, blabla.. jéé, to musím jít rozdýchat, to nedám..

Následně i třeba to, že Natálie se neozvala, pak teda řekne, že vlastně přijela a František akorát zhasnul, tak jako, to asi ještě nemohl František úplně tvrdě spát, musela ho přece vzbudit, ale to by se úplně nehodilo, prostě neodpovídala, nepřišla včas…

Celé ty situace nejsou vůbec uvěřitelné, holt špatně zahrané :D

12
Ajda
Reagovat

@Pattrick: Já si říkám, jestli vůbec spolu celou dobu bydlí, nebo se jen sejdou kvůli natáčení. Většina času a aktivit je mimo byt.

13
Valamin
Reagovat

Oni snad záměrně nevybrali páry, které by se k sobě hodily, ale přesně takové, které se odpuzují, jen proto, aby se něco dělo, protože to jinak není možný. Přitom by bylo mnohem zajímavější sledovat, jak si kdo sedne a jak jim to klape, kde jsou ochotní slevit a dělat kompromisy, když o druhého mají zájem, protože se jim opravdu líbí a není to jen pro vytunění jejich ega jako u Radka. Zatím máme naservírováno co? Věčně nabroušenou hysterku Petru, která si může podat ruce s Radkem, a napapučenou Natálu, která sem tam, snad omylem, vyjede z role a neudrží svou nechuť k Františkovi na uzdě. Ale ať už je to nahráno, nebo ne, Natála, Petra a Štěpánka neumějí moc dobře hrát, i když se snaží vyhovět, nebo všechno pohřbít, je strašně poznat, jak ani jedna o toho chlapa nemá zájem a koná na popud zvenčí, i Štěpánka, ta hraje jen lépe než ty dvě mladý telata, ale je to primitvka v projevu. Když už některá něco udělá, tak to rozhodně není proto, že chce něco zachránit, ale předvést svou „snahu“ před kamerou, aby z toho nevyšla jako úplná megera, ale jen částečná megera.
Největší katastrofa je Radek. Co čekal, že mu Simona odpoví? Tak se nemá ptát, když nechce slyšet pravdu. A to byla Simona hodně taktní, jiná z toho ansámblu by ho poslala někam. Kéž by otázku položil takové Štěpánce, to by nerozdýchal a brečel by až do konce natáčení.

14
Pattrick
Reagovat

@Ajda: Nad tím jsem taky uvažoval, jestli mají natáčecí dny, protože tohle není točené formátem výměny manželek.

17
Ifa
Reagovat

Je to blby, asi je to i nahrany, ale me to bavi :-)
Ale teda zensky pokoleni z toho nevychazi v uplne pozitivnim svetle, ty zensky se tam chovaji jako uplny blbky, krome Simony.

19
Monika
Reagovat

Nad tim spolecnym bydlenim jsem take premyslela…Klidne to muze byt tak, ze se tam sejdou jen behem nataceni a pak si jde kazdy po svych a ve smlouve maji mlceni pod vysokou pokutou….Ono by to bylo celkem logicke, za nataceni nedostavaji penize a byt mesic mimo praci (pac ne kazdy pracuje v Praze, predpokladam..) to by si mohl malokdo dovolit…

21
dejna
Reagovat

@Ajda: Mně by se takový konec líbil. :D
Ale co paní psycholožce??? ;D

22
Pattrick
Reagovat

@dejna: :D :D :D Mně se k sobě hodili hnedka :D ale tak já nejsem psycholog :D

23
ina
Reagovat

Tomu konci tleskám. Já mám na psychology svůj názor. Většina jich psychologii studuje, aby hlavně porozumněli sami sobě. Tady ti tři jsou nejzábavnější s celého pořadu. Ty jejich kydy:-)

25
Ivča
Reagovat

Ad Stepancin Instagram plny fotek s Pavlem…nezda se vam divne, ze tenhle ucet zacina od svatby? Co jeji zivot predtim,kde jsou fotky? K
Tohle bude ucet pro fanousky reality show, skutecny bude jinde :-)

Přidat komentář