Panáček v reality show

Farma 13: Ne/vítaná posila

2. Říjen 2021 | napsal(a): | reality show: Farma 13 SK

čtyřka

Nově velí Monika, farmářka týdne díky Jožkovu rozhodnutí. Za sluhy si vybírá Evu a Mira. Stanka neustále řeší hlavně sama sebe. Její jekot je pořádně otravný. Hlavním překvapením není návrat ztracených oveček, ale jako bonus s nimi přichází i čtyři pastýři. To pořádně rozhodí náladu na farmě. Aby toho nebylo málo, bude zde možnost, že novým farmářem týdne by mohl být pouze někdo z nováčků.
Jak to dopadne, se rozhodne těsně před duelem. Do toho jde Eva, která si zvolí Mirku. Bude Martin spokojený s odvedenou prací? Kolik získají mincí, kdo se vrátí z duelu? Sledujte, diskutujte!

Ajda

Začalo to kdysi dávno diskusí u Výměny manželek a skončilo... Vlastně neskončilo, jen jsem si z diskuse odskočila i mezi autory.

Farma 13 SK

Diskuze k článku

Počet komentářů: 31
1
Olga
Reagovat

Tak Eva vyhrala,ale pusobi na mne divne.Podle mne je jak to rict prechytrala a ja za sebe doufam,ze ni dojde,.nebude to muj favorit.Sama sebe oznacila za nejoblibenejsi a to se mi opravdu mezi tou sebrankou nezda.Tma totiz nikdo nikoho nema rad.Muj nazor.

2
Wally
Reagovat

Dostali 35 mincí, Martin byl spokojený s pastýři a ti si mohli vzít ovoce z bonusu.
Mohou si uvařit šneky :)))
Pastýři (Miška a Michal) bojovali s Mesutem a Lunou v elektrickém labyrintu o právo FT na příští týden, vyhráli farmáři.
Mirka prohrála 3:0.
V ukázkách byl vidět Mesut jako FT, tak by mohl dát za služku tu Medusu Lunu.

3
bobina
Reagovat

Zdálo se mi, že Mirka spadla proto, že Eva pustila lano, což je chytré, ale nebezpečné. Měly stát raději v kruhu, kdy by rozhodl přešlap. Mám ze všech stejný pocit jako Olga. Jinak většího primitiva a vol… než je Miro jsem neviděla a Malina je proti Stance dáma.

4
Lady XL
Reagovat

Děkuji všem za shrnutí dílu!! Každá jste dodala něco a já jsem jakžtakž v obraze! Fakt díky 😊. Na FC už se šíří, že je Mesut FT. A já taky doufám, že dá Lunu za služku! Jen aby nedal Moniku! Ale tam by zase mohlo následovat to,že by si ona mohla Lunu vzít do duelu. Ale vidím to spíš na pánský souboj, takže Lunu budeme trpět dál 😭.

5
Dadla
Reagovat

Z Fitbula se mi už zvedá žaludek, to je hrozné prase, jak pořád fluše…chtěla jsem napsat plive, ale to, co předvádí, je jiný level :-( Ještě chybí, aby si místo tečky za větou hezky nahlas prdnul. A inteligentná a na muže náročná Julie ani nehne brvou a pořád dokola ječí něco o respektu vůči ní. Jestli takhle povykovala i na toho svého bývalého, ani se nedivím, že byla týraná žena. Pokud ex neměl nervy ze železa a po ruce roubík, brala bych to jako nutnou sebeobranu. S fitbulem jsou fakt dvojka…jaký šel, takovou potkal, jak říkávala naše babi.
Že si Eva vybere do duelu Mirku, bylo jasné, Mirka byla nejslabší soupeř a Eva hrála na jistotu, což je nakonec celkem pochopitelné. Spíš mě štvou ty alibistické kecy, proč zrovna ona. Nicméně mě stejně překvapilo, jak to Mirka nedávala, nečekala jsem, že to bude až tak jednostranné..

Reagovat

Náhodou jsem zjistila, že na voyo.cz je i Farma. Nevíte, taky díly dřív než v tv?

7
dejna
Reagovat

@Ajda: Jsou, ale až někdy pozdě odpoledne, spíš k večeru, na skladě bývají už brzy ráno.

8
dejna
Reagovat

@Dadla: Já mám naopak z celého duelu pocit, že to Mirka dávala dost dobře na to, jak se předtím, když přišly problémy, buď třásla nebo brečela. Víc mě překvapilo, že si to lano nedala nakonec – útěk z vězení mohla znát z předchozích farem, mohla mít šanci, v almanachu taky.
Jsem ale ráda, že vyhrála Eva, i když to puštěné lano mě zarazilo už v přímém přenosu. Nevěřím ale, že by to udělala schválně.

9
dejna
Reagovat

Viděla jsem už i pondělní díl a zatím mě letošní Farma víc baví než irituje. Dnes mě pobavila snad nejvíc, hlavně hlášky pánů a i to, jak Fitbul vehementně dokazuje, že je Fitvůl. :DD

10
Wally
Reagovat

@Dadla: Taky si myslím, že to nebylo tak jednostranné. U přebírání vyhrála, ale měla zrnko pod miskou. Kdyby šla za stavu 1:1 asi by to vypadalo jinak, než při 2:0. I když to přetahování si mohla nechat nakonec. Stejně ty disciplíny jsou divné. Stokilovým namakancům dají foukat peříčko a nyní proti sobě postaví 45 kilovou i s postelí proti 70 kilové svalnatce při přetahování.
Já vidím sluhy z pastýřů. Evelin jim několikrát opakovala, že jsou plnohodnotnými farmáři.

11
dejna
Reagovat

Jsem si teď spočítala farmáře – je to 7 : 6 ve prospěch holek. Jestli dá Mirka za FT Mesuta, bude to bez sluhů 6 : 4. David má jeden hlas navíc, takže 6 : 5…nooo, to by se mi líbilo, vidím ty scvaknuté pudelky. :D

12
Johana
Reagovat

Eva mi nezačala vadit ani po včerejšku. Bylo na ní vidět, že ji duel zrovna s Mirkou a výhra opravdu netěšili. Mně se nezdálo, že by byla s Lunou až taková kámoška, tak nechápu, proč si nevybrala ji. Jediné vysvětlení je, že Luna ji dokázala oblbnout a zmanipulovat, čemu moc nevěřím, nebo Mirka chtěla domů a přesvědčila Evu, ať si ji vezme do duelu.
Mirka při rozhovoru s Evelyn jasně řekla, že přetahování až nakonec. Proč to pak změnila jako třetí disciplínu se dá vysvětlit jedině tím, že chtěla skončit. I ta zašitá fazole pod miskou mi do toho sedí.

13
Ajda
Reagovat

@dejna: Díky, budu dál ráno běhat pro dřevo.

14
Maria
Reagovat

Divný duel, neverím, že Mirka by si dobrovoľne vybrala lano, keď Eva je ženomuž. Aj tá fazuľa je podozrivá. Ale list napísala pekný. Miro na odstrel.

15
horalka
Reagovat

Jsme tady ale partička :) Já se dívám zásadně pozadu, teda o nějaké hodiny /ráno/. Abych mohla přeskakovat to, co mě neba. A nebaví mě hádky Stanky s Mirem, je to jak kolovrátek dokola, dokola, dokola. Nevím jak Vám, ale duely mi přijdou dlouhé, a včera i cinklé. Jasně že se musela vrátit Eva, jak převahou hlavy a těla, tak i potřebnosti na farmě. A právě tohle mě nutí přetáčet, co už nesnesu. Jako celek joooo, Farma je lepší než poslední roky. A ještě si myslím, že jak je Eva ok, měla si vzít Lunu, se svou fyzičkou by ji dala. A myslím, že je jim ještě na farmě zatopí, je manipulátorka, a než to oni pochopí, jsou jinde než chtěli. Snad se dá prostor i pastýřům, ptž už tam není na co koukat.

16
Svitka
Reagovat

@Dadla: Mno, když už je zmínka o uletění andělíčků (tak to pojmenovala M. Vašáryová v Postřižinách), tak tohle téma zmínil Mesut -když měli říct, komu budou v duelu fandit: „Eva je čistý chlap pri robote a ako jediná žena se nehambí p-rd-núť si pri mne“ :))
Stanka snad inteligentní je, ale dle mého, by měla inteligence jít ruku v ruce s rozumem a ten by jí měl osvětlit (když už vyžaduje rešpekt a úctu), že mohamedána nebo chlapa typu Fitbulla NEBRAT! K jejím výstupům: i kdyby byly hrané, měla by brát v úvahu, že ten, kdo by eventuelně v reálu s ní chtěl být, si uvědomí, že taková umí být i v běžném životě a ječení a vřískání spolu s kafemlejnkem normálního chlapa odradí. Tedy, pokud chlap nepovyšuje zádel typu Kardashianky nad povahu. Jsem zlá a neodpustím si ještě poznámku: nový a jistě pracný účes na Stančině hlavě je pěkný, ale pokud je na ni jiný záběr než ánfasu, tak mi připomíná pásovce.
Dle mého Eva řekla jasně, že jde na jistotu a proto zvolila Mirku. Nemám jí to za zlé. Rozhodně je mi daleko sympatičtější než farizejská špekulantka Luna.
U mě bodoval hospodář se šneky. Nahlas jsem se chechtala při pohledu na chlapy, jak se jim měnily ksichtíky, když je chválil, že ozaj makali, tak se můžou dosyta najíst masem – a ponúkol jim slimáky.
Výsledek duelu se dal očekávat, Mirky je mi líto. U disciplíny s lanem by měla režie vypustit variantu se špalky. I když Mirčin pád na záda nebyl na tvrdou zem, přece jen mohlo dojít k vážnějšímu úrazu.
Snad nás v dalších týdnech čeká zajímavé pokoukání.

17
JanaH
Reagovat

A mě po letech konečně zas duely baví (až na tento poslední, ten byl nič moč).
Není to nekonečná nuda furt dokola s pár disciplínami. Akorát mě neba ty markízacké spešl názvy.
Mirka dostala nejspíš nalejvárnu od Borisů, proto přetahování třetí v pořadí.
Co mě krajně nebaví jsou ti dva uřvaní a otravní psychouši. Stanka mi kupodivu vadí snad víc než Pajtáš. Nejvíc mě cuká nervem, že ty svoje hysteráky předvádí zásadně u stájí.
Ale kdo mě irituje ze všech nejvíc je LL (licoměrná Luna) aneb šušlavá Medůza. Jak já jí přeju, že ji postupně víc a víc lidí prokouklo. Se s tím blbě srovnává, no čo už. :-D

@dejna: jj, však už chlapi v čele s FT piklí jak na to, aby z toho pro ně nic neto. :-D
A pokud budou sluhové ti co se o nich špitá, tak se mi to moc zamlouvat nebude…

@Svitka: mám takový dojem, že Stanka si snad (naiva) myslí, že když teď s Pajtášem zamete, že ten záložník venku ji uvítá s otevřenou náručí. Pokud nevzal dráhu doteď, tak po tom, co sexica předvádí, ji vezme na beton.

18
Johana
Reagovat

Nikdy bych neřekla, že mi někdy bude Pajtáše líto. Asi si vybírá pořád ten samý typ žen a pokud teď nedá rychle zpátečku, bude na tom hůř, než ve svém předchozím vztahu.
Citová vyděračka Stanka je totiž případ pro psychiatra. Trpí patologickou žárlivostí, která se u žen projevuje silnou fixací na určitou osobu a verbální agresivitou. Čím dál častěji si najde klidně i neexistující důvod aby mohla řvát a urážet.
Pokud se do to jejich divokého vztahu zamontuje Miška, máme se na co těšit:)

19
iv
Reagovat

Ještě mě čeká pustit si zpětně záznamy Farmy z celého týdne, díky vám a facebooku to hlavní v kostce už asi vím. Jsem zvědavá spíš na pokračování, letošní úpravy (např. jiné duely, návrat k původnějším podmínkám na farmě atd) jsou krokem k lepšímu. Podmínky na farmě pro soutěžící bych klidně vrátila do těch z prvních ročníků Farmy, byly mnohem náročnější a tudíž jednotlivé díly pro diváky byly zajímavější. Některé z našich současných „farmářů“ bych pak docela ráda viděla:)

20
Svitka
Reagovat

V Teleránu byl rozhovor s Mirkou. Působila sympaticky, ale Lunu zřejmě ještě nerozdýchala. A to možná ještě neviděla dnešní díl. Drží palce Mesutovi a Evě.

21
horalka
Reagovat

Tak z včerejšího dílu dva dojmy – nevím čím myslí Miro ?? Ale pobavil všechny, chlapi konečně vidí, že tahle hora masa bude lehký soupeř. a snad se ho budou chtít zbavit. To by mě potěšilo. A Luna, no to je Milka. Ta jen sklízí, co seje. Její „tajné“ popichování už prohlídli skoro! všichni. Jen Stanka jí asi ještě věří. A Mirka to napsala hezky. Jo a ještě by mě zajímalo v čem a kde je Luna tak mocná, aby zřídila sbírku a všichni tam s radostí přispěli..

22
Svitka
Reagovat

Na předchozích farmách patřila k nejfrekventovanějším slovům „faloš“, od včerejšího dílu vede „inteligencia“. V puse ji mají oba tábory, ale daleko víc mužský. Včera tomu korunu nasadili Matúš s Mesutom. Vyhodnotili, že největší fešáci jsou oni a Mirek a nejinteligentnější oni dva. A aby někdo nebyl náhodou na pochybách, tak vězte, že znakem inteligence je klobúk farmára týdne. Howg.
Lola s Davidem u mě zase klesli o kus dolů, když se obuli do Mirky. David je neuvěřitelná korouhvička.
Miro včera: IQ tykve.

23
Lady XL
Reagovat

Tak už občas stíhám koukat ale už trochu dopředu. No docela se nám lidičky odkrývají a fakt nevím, komu fandit. V prvních částech to byl Viking a Eva, to už zdaleka ne, i když občas Eva mluví racionálně, občas zase moc chladně, vypočítavě (ovšem kdo ne). Viking je prostě mimoň, který si na něco hraje a neumí to. Viděla jsem ho škubat drůbež… uff. Na to, že žil tak nějak venku a hraje si na takového severského muže, bych čekala, že bude vědět o zabíjení drůbeže víc, než že ji strčí do chladu a nevyvrhne ji a neoškube…. Párek „zamilovaných“ je k uzoufání a já se musím pořád musím ujišťovat, že jim je před dvacet a ne „-náct“…, protože se tak oba chovají. Jsem zvědavá, kdo jde do duelu – jednu stranu znám (nechám si pro sebe), jsem zvědavá na druhou stranu…
Jo a to flusání Mesuta, o kterém jste také psali, to je fakt o, no prostě je mi z toho na zvracení, doufám, že bude i jemu, až se uvidí v telce. A přála bych mu, aby co nejdřív vypadl. Na můj vkus je moc velký taktik…. a není zrovna uctivý k ženám.

24
Svitka
Reagovat

Tak nevím, jestli ty dvě chtěly pobavit nebo to byl vážný rozhovor (7:78 min.):
https://videoarchiv.markiza.sk/video/farma-xtra/epizoda/56532-seria-3-epizoda-28

25
Svitka
Reagovat

Oprava: 7:48 min

26
dejna
Reagovat

@Svitka: Možná Stanka chtěla předvést, že umí nejen ječet, ale i „hlubokomyslně“ přemýšlet. Kdyby si ale spojila základní počty s představivostí, došlo by jí, proč je 24hodinový cyklus a ne 28, proč mají měsíce 30-31 dnů a ne 35, atd.
Pak by měla čas přemýšlet, proč pořád ječí jedno a totéž. :D

27
dejna
Reagovat

čekala jsem, že atmosféra zhoustne mnohem víc, než se jeví. Volbu Fitbula vzali celkem v pohodě, za druhého duelanta tipuji Vikinga.
Plivající Mesut mě baví svými hláškami, Luna se odkopala úplně, Fitbulovi začínám věřit, že má Stanku ozaj rád a Evka jede na vlně tvrdé taktiky…jen aby se to neobrátilo proti ní.

28
Lady XL
Reagovat

@dejna: Taky to vidím na Vikinga. V ukázkách jsem ho tam nezahlédla, naopak jsem viděla Davida, o kterém jsem si myslela, že si ho může vzít… Asi se Fitbul bál, jak by mu ostatní naložili, kdyby Davida porazil… No kluci to moc dobře nevzali, že je pánský duel. Vadí jim, že je holky jednak prokoukly a že se dokázaly proti nim spojit. Je úsměvné, že u nich to odsuzují a sami to udělali už několikrát :-). Mesut s tím druhým (no jak je šmíroval Viking) jede tvrdou taktiku a mají to dost prokoumané, jen kdyby jim to ostatní nekazili :-).
Ano, máš pravdu, Fitbul má fakt Stanku rád, i když není zamilovaný – no prostě žije tím vztahem teď a naplno a co bude dál, to se uvidí, to neřeší. U Stanky si myslím, že se spíš zamilovává postupně. Jen mi lezla na nervy těmi změnami, koho dát. To jí fakt nedocházelo, že kdyby přispěla k ženskému duelu a dál se vyřazovaly ženy, že holt bude také na řadě a její milý s tím nic nenadělá? A ještě jeho porazí a nebudou mít oba nic? Kdyby se raději domluvili, že se podrží tak, že se budou volit za FT a případně se pak rozdělí o výhru… Stance by teď pomohlo v případě jeho prohry, aby ji zvolil za FT. Ale kdo ví, co bude. Viděla jsem ukázku a aniž jsem si toho všimla, tak služka porušila pravidla. Tak jestli nepůjde taky do dalšího duelu. Ale to její vaření, to bylo něco. A jak jsou chlapi jednodušší – hezké holce do očí nevynadají, že mají hlad a že se loudá. Stát tam Monika, tak už má držkovou a nemluví s ní celá farma…. :-). Držím palce Vikingovi, chci vidět hysterii u Stanky a jak se bude chovat pak, až hysterie opadne….

29
dejna
Reagovat

Zajímalo by mě, jak je to s hlasem navíc, když je majitel sluha…asi ho nemůže použít sám (nehlasuje) a nezaznamenala jsem, jestli může kámen někomu předat.

30
dejna
Reagovat

@dejna: Tak kdyby to nebylo předtočeno, skoro bych si myslela, že mě četli. ;D
Každopádně dnes jsem se dozvěděla, jak to je: i sluha může použít kámen, i FT a kámen je přenosný = dá se předat někomu jinému.
Duel dnes mega napínavý.

Přidat komentář