Panáček v reality show

Farma 13: Viking vládne farmářům

11. Září 2021 | napsal(a): | reality show: Farma 13 SK

farma

Z duelu se vrátila Monika a intriky se na farmě rozjíždí na plné obrátky. Farmu opustila Nikki a za nového farmáře týdne zvolila Zdeňka alias Vikinga. Ten se role zhostil víc než zodpovědně, bude mu jeho „důležitost“ ku prospěchu? Za sluhy máme Dana a Stanku. V duelu se potká Jozef a Dan, oba věří, že se vrátí. Bude hospodář spokojený s odvedenou prací? Kolik získají mincí a kdo vyhraje duel? Sledujte a diskutujte!

Ajda

Začalo to kdysi dávno diskusí u Výměny manželek a skončilo... Vlastně neskončilo, jen jsem si z diskuse odskočila i mezi autory.

Farma 13 SK

Diskuze k článku

Počet komentářů: 15
1
Lady XL
Reagovat

Poprosím opět fanoušky, zda by mi sem nepísli výsledek duelu,případně co se dělo v dnešním díle. Moc děkuji!!

2
Wally
Reagovat

Dostali 40 mincí. Bonus (koš s ovocem ) byl zkrácený, Mirka a Luna si mohly vzít jen to unesly. Martinovi se líbil včelařský oblek, jinak by nedostali nic.
Jožko vyhrál 3:0

3
Lady XL
Reagovat

@Wally: Děkuji moc za info!! Hmm, držela jsem víc palce tomu druhému. Jožko mi je nesympatický… Ten oblek se mi taky líbil, povedl se.

4
dejna
Reagovat

Tak se vrátil Jožko. Moc ho nemusím, ale tak trochu si mě usmířil rozhovorem před duelem, ve kterém se už moc nevytahoval, a potom i bojem v duelu.
Duel se mi moc líbil. Bylo to napínavé a mělo to grády. Jožo asi nebude dutá hlava, protože zvolil dost dobrou strategii.
Luna mě zarazila, když kritizovala Mirku za to, že u stolu pravdy řekla, co si myslí. To jsem si myslela, že je víc free.
K ničemu je tam Patricie. Pořád jí něco je, polehává, nic nedělá…měla by jít marodit domů a místo ní by měli vrátit Dana.
Jinak má zatím tato farma poklidný průběh, nikdo moc neirituje, není koho hejtovat. :D

5
Lady XL
Reagovat

@dejna: Já si nakonec díl s duelem už nepustila, ale souhlasím – Jožka moc nemusím. A hlavně souhlasím s tvým názorem na Patricii. Odmítá vytrvale, jak jsem pochopila, antibiotika a tudíž to tam takhle může proležet. Stačí, že vždy oznámí, že jí není dobře a půjde si lehnout…. Čekám, kdy to ostatním začne vadit, že se nedoléčí. Může být, že bude náchylná, jak se říká, jak na chlad od země, tak na hygienu tam a v tom případě může mít chronické problémy. Ale v tom případě by měla jít domů. Fakt tam není nic platná a proleží se do finále…. Já bych ji dala za služku -bude v teple během dne ale holt v noci ne. Stejně má matraci.
Nevím, nějak si kluky pořád pletu – tedy až na Vikinga a Jožka. Jo a slizounka Daniela. Ještě není nikdo můj fanoušek, Luna je u mne na vážkách, Viking taky. No je brzy….Ale z holek nemusím současnou farmářku (Julii včetně jejího Romea), Paťku a tu první služku. Boduje u mne zatím Eva.

6
Wally
Reagovat

@Lady XL: Patricie včera říkala, že ležela 3dny. On ten jejich zkrácený týden dost zkresluje. (Tím se jí nezastávám, nějak jí ty její obtíže nevěřím. Když se chlastá nebo o něco jde její najednou dobře.) :)))
Mám pocit, že některé ženy a většina mužů museli v minulosti vyhrát Miss nebo Muž roku. To jejich přesvědčení, že jsou tak žádaní by jim mohl kdekdo závidět.

7
Lady XL
Reagovat

@Wally: Jo to máš recht, furt se tam obdivují v zrcadle, předvádí svaly… A většina chlapů si snad myslí, že musí utvořit na Farmě pár i kdyby jen „jako“…. No dobře, tak ležela „jen“ tři dny, ale mluví se tam o tom, jakoby chořela už přes týden :-). Každý na ni bere ohled…. uff.
Moc mi lezou na nervy naši – Romeo a Julie, jak jim říkám. Já té holce vůbec nevěřím, navíc pro mne nemá moc upřímný pohled, není mi moc sympatická. A ta Paťka si zase hraje (i když nevím, každá to má jinak) na světici, které se nikdo nesmí dotknout – i když tady jde hlavně o Jožka a Davida – ti teda neeee, nešahat, neležet… Docela mi štve, že si může FT vzít do domku, koho chce…. a tak to dopadá, že tam někdy ani FT nespí (viz Viking).

8
JanaH
Reagovat

@Lady XL: na tvém místě bych si aspoň samotný duel pustila, fakt byl dobrý.
Pro mě je největším slizounem nejbobulovatější samožer Miro „koleno“, z těch jeho řečí nemůžu. Asi nějak takto:
Počúvaj, Stanka, ty si ozaj prekrásna žena.
Jáááj, Miro, že ty ma chceš potrtkať?
Veru Stanka, aj velmo múdra si!
:-D
Vtěrka Monika, ultrazbytečná Paťa, Luna přikyvující úplně všem, loudil David, otlapkávač brouk Pytlík Jožko…
Zatím nejnormálnější mi přijde Evka, tu tam nemít, nemají ani kozí chlívek.
A kupodivu Matúš. Když tedy zrovna nešpekuluje, kdo „pude“, až bude tím FT nebo neplive kolem sebe při chlapácké debatě s Mesutem (nebo jak si říká – to je ten amatérský fotbalista na profesionálnej úrovni, jak se sám o sobě vyjádřil :-D).

9
dejna
Reagovat

@Lady XL: Nemělo být slizounka Davida? :))

10
dejna
Reagovat

Tak nám tam krystalizuje dvojka sexuálních loudilů – Jožo a David. Jsem zvědavá, jestli některý z nich zaboduje. No, kdyby loudili u Moniky, nejspíš by měli úspěch.
Monika je mi strašně nepříjemná tím, jak se snaží druhým naklást do hlavy svoje myšlenky. Je neuvěřitelná manipulátorka, ale doufám, že tam ještě vydrží – sice nepříjemná, ale baví mě sledovat její úsilí.
Dvojka Stanka a Miro mi nevadí a nebude mi ani vadit, když vyletí.
Patricie je názornou ukázkou toho, jak nejméně schopný člověk nenápadně proplouvá do finále.
Vikinga mám ráda i přes jeho hlásek…taková duša moravská, modrooká. :))
Mirka jako farmářka…no, možná překvapí. V měkkosti se často skrývá velká síla.
Chtěla bych se dočkat souboje dvou golemů – Mira a Matúša.

11
Lady XL
Reagovat

@dejna: Jojo to víš, že Davida :-D
Já tedy opět trpím jejich šumlováním, občas moc nepochytávám… No pravda, taky to nemám puštěné moc nahlas…, tak v tom je taky chyba, i když moje :-(.
Dejna – souhlasím hodně s posledním příspěvkem. Monika je poměrně nesympatická, trochu mne děsí, že by mne coby vizážistka měla „zkrášlit“, když vidím její linky…. Občas je mi jí ale i trochu líto, protože vážně si tam moc s nikým nesedla a je tak nějak odstrčená. Trochu za to může i to, že byla jako první služka a byla tudíž hned od počátku stranou běžných prací a zůstala v kuchyni. Ovšem i její chyba byla, že se mimo kuchyni nezapojovala, zatímco ten její mužský protějšek (David) stihl oběhnout kde koho…. Ale holt taková je asi i její povaha. V dnešním díle nám Paťka ozřejmí, proč je taková vůči klukům (nejen Jožovi) a je mi z toho smutno, zároveň se to do telky moc nehodí, ale holt je to příběh. No tak snad nevyhraje tím způsobem, že její pomoc bude – sedět na trámu, aby se při pílení nepohnul…. :-(.

12
horalka
Reagovat

Já jsem čím dál víc zklamaná z účastníků, holky jsou zvláštně vybrané, Monika je takový samorost, asi i hledá na koho by se pověsila, ale neumí to. Patricie ta mi fakt leze na nervy tím kňouráním, v tom byly minulé Farmy spravedlivější, jsi nemocná tak buď makej, nebo odchod. Luna má moje sympatie, že se k sluhovství postavila čelem. Ale že bych jí fandila, to ne. Stanka, no to je trapas – nevím co pořád řeší, asi si myslí že Farma je jen o TOM. No a Mirka by měla jít do školky, ne na Farmu. Jediná, kdo se mi líbí je Evka. To je baba do koča i do voza. O chlapech škoda řeči. Ale fakt super, že je to tak na 50 procent stará Farma. Jo a ps. To fakt musí mít chlap dneska postavu jak gorila, a holka metrové řasy????

13
Wally
Reagovat

Tahle řada se místo Čekejte nečekané měla jmenovat Me too. Po těch 14 dnech jim všem už dobře hrabe. Někdy mi některé dámy připadají jako by byly klášterní chovanky.

14
JanaH
Reagovat

@Wally: hlavně tam všichni mají, jak sami tvrdí, silný lidský příběh. A kdo ten SLP nemá, tak má mindrák z toho, že ho nemá. A někteří zase mají mindrák z toho, že s nimi nikdo neharaší. I když se TAK snaží…

15
Wally
Reagovat

Pochopila jsem to dobře, že to strašné slovo, co říká Jožo je cica a znamená kočka?

Přidat komentář